צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
כמה זמן מצלמה נגיד כמו זאת http://video.org.il/product.asp?productid=490 יכולה לצלם וידיאו אם אני שם לה כרטיס זיכרון של ג'יגה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום רב לכל החברות והחברים יצאתי מבולבל בענין המהירויות של כרטיסי SD כי בויקפידיה הבנתי שמעל מהירות 40X כבר נקרא מהירות 6 אז איך אוכל לדעת לקנות במהירות 150X ומעלה לעומת זאת מבעלי חנויות הבנתי שCLASS 6 הם המהירים ביותר הקיימים בשוק אולי יכול מישהו/י לעזור לי להבין בהבדלי המהירויות של הכרטיסים? שאלה נוספת, האם אכן יש הבדל גדול בצילום או בהסרטה עם כרטיס מהיר יותר מהרגיל? [br]פורסם בתאריך: 21.06.2009 בשעה 00:00:06 בינתיים המשכתי לחפש מענה לשאלתי ונהיתי רק מבולבל יותרלפי פורום תפוז הקלאס מהווה נקודת המינימום של המהירות כאשר קלאס 2 מינימום המהירות הינו 2 מ"ב לשניה וקלאס 6 הוא כרטיס במהירות מינימום של 6 מ"ב לשניה, הווי אומר אם קניתי כרטיס של 150X קיבלתי כרטיס במהירות של 20 מ"ב …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש חצובה שראיתי היום ואני מעונין לרכוש אותה - מדובר בחצובת MDK C3530, זה מה שרשום עליה. לחצובה יש ראש עם מתקן מתנתק למצלמה, פלס לחצובה ופלס לראש למצב מאוזן, והטיה לראש,רגליים עם 3 שלבים + מוט ניתן להגבהה עם מנואלה וידנית, קלה לדעתי ודי יציבה לפי הבדיקה הפיזית שלי. המחיר בסביבות 90 ש"ח. השאלה אם מישהו מכיר את הדגם/חברה? ומה כבר כל כך גרוע בחצובה כזאת?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה המצב? זכיתי במכרז ב CANON A530 כולל כרטיס 512MB ונרתיק + 3 שנים אחריות של קרט. כולל דמי משלוח זה יוצא 970 ש"ח ורציתי לדעת אם זה יקר / סביר , אם המצלמה טובה.. אם כדאי לבטל.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי באיזה אתר צילום שמישהו צילם תמונות ממש יפות אם האדפטר הזה וגם המסנן UV אז רציתי לדעת למה זה משמש והאם אני צריך את זה למצלמה שלי ומה ההבדלים בין זה לבין צליום רגיל יש לי CANON A80 רציתם קישור הנה קישור למוצר http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=313&Item_Id=17741 למה זה משמש החיבור הזה ולמה זה משמש הנה בקישור הזה? http://www.shoptime.co.il/grItem.asp?Pid=309&Item_Id=18032 אמרו לי שרק 52 ממ תתאים לי האם זה נכון?
-
- 3 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי כאשר אני מבקש להקליט סרט עם המצלמה זה עוצר אוטומטית אחרי 3 דקות בדיוק של הסרטה קניתי זיכרון יותר גדול - 256 ועדיין עוצר אחרי 3 דקות, איפה אני יכול להגדיר לו להשתמש בכול הזיכרון ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יום ראשון אני מקבל את המצלמה מארה"ב... מה כדאי לבדוק? מה כדאי לצלם כדי לבדוק את היתרונות שלה?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי PANASONIC TZ5 שיש לה עדשה רחבה(28MM) עכשיו שאלתי היא, האם כדי לנצל את מלא רוחב העדשה, אני צריך לצלם ב16:9? או שמספיק לצלם ב4:3 כדי לנצל את כל הרוחב ושלא תיהיה לי עדשה רגילה(35MM) תודה מראש, אריאל
-
- 6 תגובות
- 799 צפיות
-
-
במדריך לצילום מאקרו מוזכרת התופעה "דיפרקציה" מה זה בדיוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם שלחתי תמצלמה שלי CANON A80 לתיקון כי יש לי אחריות של שנה והבעיה שיש במצלמה היתה אם החריץ של הזיכרון שברגע שמכניסים את הזיכרון למצלמה היא נתקעת לי וקיצור הם אמרו לי שאני צריך לשלם לתיקון וזה יעלה לי כ 300 שקל האם זה מוצדק ? והאם בכלל תיקון כזה עולה 300 שקל ? ואין עוד מקומות לתקן אותה ?
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי יצאו דגמי TZ6 ו-TZ7, מישהו יודע היכן אפשר להשיג אותם (בארה"ב?). ובנוסף, האם אלו שמות הדגמים? או שמדובר בZS1 וב-ZS3 בהתאמה? ולTZ5 יש שמות נוספים?
-
- 4 תגובות
- 881 צפיות
-
-
כשמקטינים תמונה בפוטושופ ראו תמונה. הערכים למעלה הם גודל התמונה המקורית. וDOCUMENT SIZE זה גודל התמונה כשמדפיסים אותה. עד כאן הכל נכון? מה אומר המספר בRESOLUTUON מעבר להגדרה פיקסלים באינץ'? המצלמה שלי מצלמת ב180 פיקסלים לאינץ'. אם אני מעלה את המספר ז"א שאני מקטין את גודל התמונה, התמונה הופכת להיות ליותר חדה? שאלה נוספת, כשאני עושה פעולה זו אני לא רואה שום הבדל באיך שהתמונה נראית, היא לא חדה יותר. למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את ה CANON A550 שאני יקבל אותה עם זיכרון של גיגה (כנראה הכי פשוט שיש), ובגלל שהמצלמה מצלמת ברזולוציה גבוהה 7.1 מגה פיקסל והגודל של הקובץ כנראה בהתאם רציתי לשאול אם יכול להיות שכשאני אצלם הזיכרון לא יהיה מספיק מהיר ואז הוא לא יספיק לשמור את התמונה מיידית ואז יהיו לי עיוותים בתמונה(כלומר לא יצלם את התמונה שרציתי אלא יצלם מריחה) אז עוד שאלה זה האם אני יהיה חייב לקנות זיכרון מהיר למשל X133 כדי שיצלם נורמלי עם המצלמה זאת
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש SD לקראת טיול ארוך אני חושב שה256 מגה לא יספיק ממש ביררתי מחירים ויש משהו מוזר... כרטיס זיכרון של 512 עולה 200 ומשהו שקל כשכרטיס 256 עולה כימעט מאתיים שקל וכרטיס גיגה עולה 350, ויש כטיסים שעולים 700 ומשהו - מה ההבדלים ביניהם? כדאי לקחת את ההכי פשוט? וגם איך כרטיס גיגה עולה 350 וכרטיס של 2 גיגה עולה מעל800 שקל... הם לא חושבים שלקוחות יעדיפו 2 כרטיסים של גיגה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קניתי מצלמה חדשה של panasonic- gs-320 בינתיים נראית מעולה. אבל קיבלתי חיבור usb למחשב, ואני לא יודע אם צריכים חיבור usb רגיל או את הכרטיס firewire שקונים בנפרד. לפי מה שהבנתי מסוכן להתעסק עם חיבורים לא נכונים למצלמה ולכן אני שואל פה קודם- זאת מצלמת minidv כמובן. אז אפשר לחבר אותה לusb רגיל בלי לחשוש? כי צפיתי לקבל כבל firewire שיתחבר למחשב לא דרך usb רגיל.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני חדש פה בפורום. אני כרגע מעוניין במצלמה חדשה וחשבתי על ה Canon S1 IS... מה דעתכם? שמעתי עליה רק דברים טובים.. גם פה בפורום ראיתי קצת.. שאלתי היא יותר בקשר לחנויות.. מישהו יכול להמליץ על איזו חנות נורמלית (שירות סבבה, מחירים נוחים..)? מישהו שמע פעם על Camera4Less? שמעתי שהיא סבבה, רצתי חוות דעת שניה. אז אם מישהו יכול להגיד מה דעתו על החנות או לחילופין, להציע מקומות אחרים לקנייה (במיוחד של הS1) מוזמן להגיב פה. ומה בדבר camera.co.il? אותה מישהו מכיר? ובכלל- מה דעתכם על המצלמה? יש הצעות אחרות בתחום המחירים הזה (2500-2800~)? תודה לעוזרים! ;D
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(אני מקווה שההודעה מתאימה לפורום, כי לא ממש ידעתי איפה למקם אותה..) היי, יש לי מצלמה Cannon A510 וכרטיס SD של 128. הייתי אצל חבר ורציתי להעתיק משו מהמחשב שלו לשלי, ולכן נעזרתי בכרטיס ישירות והעברתי לו קובץ ושמתי אותו בתיקייה הראשית (העברתי את הקובץ דרך קורא כרטיסי SD). עכשיו כשהגעתי הביתה וניסיתי לפתוח את הקובץ, חיברתי את המצלמה דרך הכבל USB שלה, אבל המחשב מציג לי רק את תיקיית התמונות שבתוך כרטיס הSD, ולכן אני לא יכול לגשת לתיקייה הראשית של הכרטיס ולשלוף את הקובץ. האם ישנה דרך לעשות זאת (להגיע לתיקיה הראשית) בלי להשתמש בקוראי כרטיסי SD למיניהם? תודה מראש! (:
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ראיתי שיש פה מגן מצלמה : http://www.bhphotovideo.com/c/product/465466-REG/Camera_Armor_CA_1111_BLK_Nikon_D80_Camera_Armor.html זה בכלל עוזר שווה להשקיע את ה - 30 דולר האלה ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מצלמה של סוני דגם-DSC-P73 כשאני צלם ומזיז טיפה אבל ממש טיפה התמונה יוצאת לי מטושטשט! מישהו יודע אם אני יכול לשנות את מהירות הסגר במצלמה הזאות? מה שאני יודע מאיזה מפרט שקראתי שמקסימום מהירות הסגר שלו 1/1000 אז בבקשה אם יש מישהו שיודע שיעזור לי! זה מאוד דחוף לי! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע עד איזה נפח זיכרון היא תומכת? ולאלה שרוצים לשאול אז כן... חיפשתי בחוברת ולא מצאתי תשובה וגם באתר אין תשובה מדויקת יש תשבוה עקיפה... בFAQ יש שאלה לגבי כל נפח זיכרון, כמה תמונות יכנסו בו בכל רזולוציה וזה מגיע עד 512 אבל זכרו לי שאפשר ג'יגה מישהו יכול לאמת את זה מניסיון או מידע אישי?
-
- 11 תגובות
- 847 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמת אינטרנט והיתי מעונין לדעת על מה אני צריך לבדוק במפרט שלה כדי להבחין אם היא תיתן תוצאות טובות או פחות טובות תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
בקרוב אני הולך ליקנות מצלמה דיגיטלית.. אני מתלבת בין.. 12 מגה פיקסל Grandtec מסך 2.5 אינץ'.. או 7.2 מגה פיקסל W-55 Sony + כרטיס זיכורון 1GB.. או Sony dsc w17 + כרטיס זיכרון 512MB.. אני קונה מי יד שנייה אני קונה במקס' ב400ש''ח.. אם יש לכם משהו יותר טוב להציע מי יד שניה.. אז תציעו תודה מראש.. עדיף שיהיה מאזור הצפון אבל אפשר גם שיהיה מהמרכז..
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה
-
- 2 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום ראיתי לי סתם מצלמות ושמתי לב שאין למצלמה של מינולטה פלאש http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2746074 אין לה פלאש? יש שם מין חיבור מה צריך לקנות לה פלאש מי שרוצה לקנות אותה ?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מצלמה חדשה של סוני וראיתי את המצלמה הזאת http://www.isfar.co.il/sony/product.asp?family_id=12&catalog_id=36&id=670 האם שווה לקנות אותה והאם האיכות טובה וזה שיש לה מסך גדול זה יכול לפגוע באיכות ? תודה לעוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-