עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by DJ_Ladi,

אני אוהב את הZ1... נראה מצלמה טובה איזה מצלמה נותנת איכות תמונה יותר טובה? הA80 או ה Z1? ועוד דבר.. הבנתי שהZ1 היא מצלמה כאילו מקצועית.. אבל יש לה פוקוס אוטומטי? כאילו יש לה מצב אוטומטי שאני רק צריך לצלם?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by DJ_Ladi,

איזה מצלמה לקחת?! זהו עד 2000 שקל ואני ננעלתי על הS1... אבל אז ראיתי שיש גם את הZ2... אז איזה יותר עדיפה? מבחינת איכות וכל זה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  3. Started by natan805,

ראיתי באיזה מקום שמשהו המליץ בלילה לשנות הגדרות iso ואז הוא יתמוך ב3200iso אני לא כזה הבנתי אבל משהו שקשור להגדרות של המצלמה שתצלם טוב בלילה .אם יש למשהו מושג בהגדרות מומלצות ללילה אשמח לשמוע. ואם אפשר הסבר על התוכנה שבמצלמה is שלא הבנתי מה היא עושה ואיך משתמשים איתה

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  4. האם זום אופטי במצלמה וודיאו דיגטאלית שווה ערך לזום אופטי במצלמה דיגטאלית לסטילס ,השאלה נובעת מכך שראתי שיש מצלמות וודיאו דיגטליות עם זום ענק של כפול 40 http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3327 שאם הוא שווה ערך למצלמה דיגטאלית אז מדובר במשהו שווה ערך ליותר מ- 1000 מ"מ :s05:

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  5. Started by גיימרית,

הייתה לי במשך כמה שנים Dimage Z1. הוצאתי איתה אחלה תמונות בהתחשב בזה שאני לא מבינה כלום בצילום. עם הזמן התחיל להיות לי מסורבל להסחב איתה, וגם היא הייתה נורא לא מאוזנת לטעמי (כבדה בצד של הבטריות וקלה מדי בצד השני). אז ביקשתי המלצה למצלמה קומפקטית באיזה פורום אחר, שעדיין אפשר להוציא תמונות איכותיות למתחילים. והמליצו לי על הקנון הזו. אז קניתי ומאז אני רק סובלת (אני לא פוסלת את האפשרות שזה בגלל שאני עושה משהו לא נכון). קודם כל, היא אוכלת לי בטריות כאילו אין מחר. ממש זוללת אותן. אבל מה שבאמת משגע אותי זה האיכות הבינונית לחלוטין של תמונות שיוצאות לי איתה. הסבירו לי איך לשים אותה על האיכות הטובה ביותר ועדיין התמונות יוצאות מעפנות. גם הגודל שלהן לא הגיוני בכלל לרמה של fine. במינו…

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  6. העם המצלמה מסוגלת לצלם במשך יותר מ30 שניות ברזולוצה של 640 על מה שזה לא יהיה, או שזה פשוט מוגבל למצב הזה, לא משנה מה גודל הקטריס?!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, ברצוני לקנות את ה-G10, בכל אתר שרציתי לקנות אני רואה שיש אפשרות להרחיב אחריות לאחריות בין לאומית של ל Mack, מישהו מכיר את האחריות? יצא לו לממש אותה? האם השירות דרכם הוא טוב או שאתם ממליצים לא לעשות את זה? שנה זה קצת מעט אחריות וחשבתי לקחת 3 שנים, כבר קרה לי שאחריות הצילה אותי לאחר שנה וחצי עם המצלמה הקודמת שלי...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום, אני אסביר. הרעיון שלי הוא לעשות פוסטר או לפחות A3 לחדר מחשב. מאחר ורוב מה שאני מנסה לעשות בזמני החופשי זה לשחק, הרעיון הכללי הוא ללכת על הכיוון זה. הרעיון שלי בגדול הוא כזה (תהיו סובלניים, זה נחשב פרץ יצירתיות בלתי יאמן לגבי): לקחת Wall Papers באיכות טובה - נאמר 1600x1200 ומעלה (מה לעשות, אין הרבה ברזולוציות גבוהות יותר) להשתמש בתוכנת גרפיקה, ליצור דף חדש בגודל A3 נניח ולהתחיל לפזר עליו את הקבצים. מעין קולאז' שכזה. את המוצר המוגמר להדפיס על דף באיכות טובה מאוד (לא בבית מטבע הדברים) והרי לכם פוסטר אישי ומגניב. עד כאן הרעיון. השאלות.. - איך ניגשים לדבר כזה? - האם זה ריאלי בכלל? - תוכנת הגרפיקה שואלת אותי בפתיחת קובץ חדש, מה הרזולוציה שאני רוצה בפיקסלים לס"מ. ה- defa…

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. היי. ברשותי CANON A520 , אני רוצה לקנות למצלמה כרטיס זכרון גדול וחדש, אך יש לי התלבטות: האם לקנות של SAN DISK: (שהוא זול וסאן דיסק זו חברה טובה) http://zap.co.il/model.asp?model_id=343497 שאין לי מושג מה המהירות שלו .. אומשהו עם מהירות יותר גבוהה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=359217 המצלמה היא מעט איטית...חשבתי אולי יעזור לקנות כרטיס זכרון יותר מהיר.. אם כן, תייעצו לי מה ומי ואם הכרטיסים האלה שווים בכלל, (האם זה ישפיע משמעותית על המהירות ? שכן המצלמה בלאו-הכי איטית יחחסית) תודה רבה..

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות G10 בזמן הקרוב מאוד, ♦ http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=8 האם אתם ממליצים? האם אתם חושבים שיש הצדקה לקנות את הגירסה של ה-X200? ההפרש הוא דיי גדול - 90 ש"ח... מבחינת מהירות האם הוא יספיק לי או שאתם חושבים שעלי לקנות משהו יותר מהר? תודה אופיר

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  11. למצלמה יש מצב צילום P, מסתבר שישנם מצבים P רבים. מבדיקות שערכתי מסתבר שישנם 12 שלבים לכל צד כאשר מסובבים את החוגה הקטנה במצלמה: סיבוב שמלאה : קדימות למהירות צמצם (ככל שמסובבים יותר שמאלה כך זמן החשיפה ארוך יותר) סיבוב ימינה : קדימות לגודל חריר (ככל שמסובבים ימינה כך החריר גדל ביחס הפוך למהירות הצמצם) השאלה שלי היא האם זה מה אומר כל אחד מ-12 עשר המצבים השונים בכל צד, על פי מה שראיתי המצבים הללו לא מתועדים בשום מקום וגם בחוברת ההוראות לא מוזכר שום דבר לגביהם. מלבד העובדה שהם מקלים לפעמים על עבודת הצלם החובב איפה ניתן ללמוד עוד מידע לגביהם ? תודה, מקסים.

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  12. Started by PyroGhost,

שאלה קטנה, האם יש הבדל משמעותי נוסף חוץ מהמייצב בין שתי העדשות הללו? Nikon AF-S DX Zoom-Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6G ED II Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR אודה לתשובה מהירה,

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by The-StiG,

לפני כמה דקות סיימתי להתקשר למספר לא קטן של חניות והתפלאתי לראות שאף אחד מהם לא מחזיקה פוגי (בנהם גם חניות מחשבים אזוריות , גם חנויות מחשבים גדולה כו KSP וגם את ניורון שהם רשת חשמל יחסית גדולה . ) אף אחד מהם לא מוכרים פוגי , ומכיון שאני רוצה לרכוש מצלמה של פוגי זה קצת הדאיג אותי . למישהו יש מושג למה זה קורה ולמה הם לא מחזיקים פוגי ?

14. אהלן כידוע לכם רכשתי לפני כיומיים תאולימפוס וראיתי שישנה אפשרות צילום פאנורמי ישירות מתוך המצלמה הייתי רוצה לדעת הסברים ופרטים על פונקציה זו וכמו כן מניסיונות של אחרים לגבי שימוש בפונקציה זו ישירות מתוך המצלמה בזמן אמת והדרכה לגבי כך ויתרונות שבדבר ומזה בכלל??? תודה לכל העוזרים ^ * ^ -

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Alexkmr,

עינין הפלש מגביל אותי לאיטים קרובות לכן אני רוצה לרכוש פלאש. קראתי ביקורות על הקנון 580II, ויש המון תלונות על בעיות מגעים בין הפלש למצלמה, הפלש משתגע ומבזיק במלוא העוצמה וכולי מה כדאי לרכוש? :s05:

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by OFF-RoaD,

רציתי לדעת האם תושבות פלאש הן משהו סטנדרטי, כך שאני יכול לפרק פלאש מכל מצלמה ולחבר אותו לאחת אחרת, או שזה תלוי חברה (כמו עדשות בערך), או שזב בכל תלוי מצלמה ואי אפשר להחליף בין שתי מצלמות....

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  17. Started by Alexkmr,

לפי מעקב שלי בפורום D SPOT, אין לשום מעבדה בארץ ציוד מתאים לטיפול במצלמה, עד כמה זה נכון וקריטי? צויין הרבה פעמים אם המצלמה, עדשה תצא מכיול, אף אחד בארץ לא יוכל לטפל בבעיה ויצתרכו לשלוח לחול, זה נכון? מה הסיכוי שמצלמה, עדשה תצאה מכיול?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום יש לי שאלה בנוגע לצמצם של מצלמה דיגיטלית (aperture) לפי מה שהבנתי, הוא שולט בכמות עומק המגרש (depth of field) המצלמה שלי אפשר לשנות את הצמצם מ 2 עד ל 8. ניסיתי לצלם אובייקט בצמצם רחב ובצמצם צר (והתאמתי את מהירות הסגר בהתאם ליותר או פחות תאורה), ובשתי התמונות הרקע נראה אותו הדבר, די בפוקוס. בתמונה של הפרח שבלינק הזה, יש הבדל מאוד משמעותי: http://en.wikipedia.org/wiki/Aperture בתמונה של הפרח עם הרקע המטושטש, השתמשו בצמצם של f/5, ואני השתמשתי ביותר נמוך, אמנם הרקע ממש לא היה מטושטש כמו בתמונה ההיא. מה אני מפסיד פה? תודה.

• 8 תגובות
    • 730 צפיות
  19. Started by ben_sh090,

שלום רצית לדעת אם אני צריך לקנות מאם לכרטיס זיכרון שלי... במה זה עוזר? והאם באמת צריך את זה? ??? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 983 צפיות
  20. Started by Asaf.Y,

שלום, רכשתי Canon PowerShot SD770 IS , אני מעוניין לדעת, מה הנפח המקסימלי של כרטיס זכרון שהיא יכולה להכיל? תודה (:

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  21. אתם יכולים לעזור לי לבחור מצלמה הכי טובה שאפשר להשיג בטווח מחיר הזה? תעזרו לי לבחור בין שני הדגמים Fuji S6000 וcanon S3 אין צורך לפרוט רב רק לכתוב את שם הדגם ולציין אם אפשר-היתרונות וחסרונות... תודה :hi:

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by PyroGhost,

שקלתי לנסות לעשות משהו עם הSB28 שיש ברשותי ותהיתי אם זה אפשר להשתמש בו בתור סלייב לSB800... מישהו יכול לעזור לי להבין האם זה אפשרי ואם כן איך אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 917 צפיות
  23. Started by zone51,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית בארה"ב. מדובר במצלמה שמשתמשת בדיסק DVD לאיחסון הוידאו. שאלתי היא : האם ניתן יהיה לראות את הדיסק בארץ בטלביזיות PAL המצלמה היא NTSC . אני מבין שאם אני מחבר ישירות את המצלמה לטלביזיה אז יש בעיה של תאימות בין PAL ל NTSC אבל האם זה נכון גם לדיסק שאני מוציא החוצה ושם במכשיר DVD?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Access Denied,

יש יותר מדי סוגים בשוק.. השאלה זה מה קונים? הולכים על הכי זול או שלא? הסיבה שאני שואל ולא ישר רץ לקנות את ה-SD הרגיל זה כי באולימפוס שאני מתכנן לקנות יש מקום ל- ו-CF בלבד. אז אם למשהו בא להסביר מי מהשניים עדיף (ולמה) ואיפה ה-SD בתוך הסיפור הזה זה יהיה מצויין!

• 3 תגובות
    • 837 צפיות
  25. Started by audi4,

שלום לכל החברים שעוזרים ותומכים בעל עת שאלתי היא פשוטה יש לי מצלמה מסוג רייבל D350 של קנון למצלמה שלי יש עדשה של 18-55 ומבזק פלאש מושנה על גבי המצלמה הבנתי שעל מנת שיהיו לי תוצאות יותר טובים אני צריך לחדש קצת את הציוד צילום שלי מכיוון שאני לא מבין המון ויודע רקע טכני החלטתי שתעזרו לי בנושא הפתוח הזה מדובר ב במצלמה שלי מסוג קנון האם אני יכול להתקין עליה עדשות מסוג ניקון מה זאת אומרת צמצם 2.8 מה זאת אומרת עדשה 17 - 55 עדשת רחבה זום מה זה נותן צמצם 2.8 מהעדשה הקיימת שלי הרגילה 18-55 איזה יתרון עדשת רחבת זום נותנת עזרתגם בברכת שנה טובה,

• 0 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.