צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אשמח לעזרה והכוונה לגבי אפשרויות בניית גלריה פרטית (ואני לא מתכוון לפתיחת יוזר בפליקר ) אילו אפשרויות/סקריפטים ישנם לבניית גלריה קלה לשימוש /התקנה? משהו בסגנון simple viewer .. תודה!
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה וחושב לעלות ברמה. מה אתם חושבים על DIMAGE A2 נשמעת נהדר (נצונים כללים) אבל אני לא מבין יותר מידי. http://konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/dimage-a2/index.html אשמח לקבל גם הצעות אחרות ברמה דומה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
הנ"ל ב-300 שח במבצע בבאג. מתאימה לתקציב, יש חלופות מחיר קרוב? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך אתר שיש שם תוכנה של מצלמה סוג -genius - דחוף תודה.
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הי, אשמח לעזרתכם בבחירת מצלמה לא יקרה (1500-2000) שתתן תוצאות טובות. חשבתי על משהו בנוסח ה-G16 של קנון. שכבר לא מיוצרת המצלמה מיועדת בעיקר לטיולים, נופים, תקריבים וצילום בעלי החיים בבית, גם בתנועה. וידאו פחות חשוב. גודל ומשקל לא משמעותיים עם עדיפות למצלמה שיושבת טוב ביד, קשה לי לצלם עם מיניאטורות קלילות, וחשוב לי שתהיה עינית, הרגל מותנה ישן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כחודשיים במהלך טיול בארה"ב אחותי הפילה את הF30 שלי, והיא קיבלה מכה בחלק העליון שלה. למזלי, היא עובדת מצויין. יש קצת רעש כשעושים פוקוס, אבל הפוקוס עובד מצויין. הבעיה שאני מפחד ממנה מאוד, הוא שהפאנל התעקם למעלה ונוצר מרווח בין 2 החלקים של הפאנל, ואבק נכנס. עוד משהו שמפריע לי שעכשיו אני צריך להכניס את המצלמה לקייס חסין מים שקניתי בלחץ.. היא לא מחליקה לתוכו כמו קודם :-\ איפה אני יכול למצוא פאנל חדש? או איפה מתקנים דברים כאלה וכמה זה אמור להעלות? אין לי איך להעלות תמונה כי זאת המצלמה היחידה שיש לי.
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מתלבט כבר כמה זמן בין שתי המצלמות אחת canon A75 והשנייה היא D-535 של אולימפוס אשמח אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה או לספר לי על ההבדל בינהם שאמור להוות שיקול בהחלטה שלי.... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאפשר להדפיס בעזרתה מספר תמונות על דף בודד, כמו למשל בפיקאסה (תמונה מצורפת) הבעיה שפיקאסה מאפשרת להדפיס 4 או 8 תמונות על דף ולא מאפשרת להדפיס 6 תמונות על דף שזה הגודל שאני צריך. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מצלמת וידאו בארה"ב. יש למישהו המלצה על מצלמה טובה. נתקלתי במצלמה GS320 של פנאסוניק, האם יש לכם משהו להגיד עליה? או מצלמה אחרת טובה?
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הי, חזרתי מטיול וגיליתי שבכמה מהימים המצלמה, קנון SX610HS, הייתה על מצב אוטו הייבריד - המצב שמצלם סרטון קצר ורק אז תמונה (הקובץ הסופי הוא סרטון)... בבקשה תגידו לי שיש דרך להמיר את כל הקבצים האלה לתמונות סטילס רגילות שאפשר לפתח בחנות צילום... תודה!
-
שלום רב, ברצוני לקבל המלצה על מצלמה בעבר סבתי. על המצלמה להיות קומפקטית, אך הכי חשוב שתהיה קלה לתפעול. את המצלמה ארכוש בחנות "ממשית" בארצות הברית, ורצוי שהיא תהיה זמינה ברשת גדולה (כמו best buy). עניתי על השאלון, למרות שרוב השאלות בו לא רלוונטיות: המצלמה צריכה להיות לשימוש כללי, ואפשר להתפשר על הכל לטובת קלות התפעול. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד ל 250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? כללי * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). כנראה שלא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש ע…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
צפויה בקרוב איזה תערוכה שיושקו בה הרבה דגמים חדשים או שמהו דומה שיוריד את מחירי המצלמות בצורה ששווה לחכות? אני מדבר על Fuji 6000fd אם זה משנה.....
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מצלמה דיגיטלית סביב ה2000 שקל והמליצו לי על אולימפוס C765. חשוב לי שהתמונות יהיו באיכות גבוהה ובכלל לא חשוב לי מוידיאו במצלמה.אז איך איכות התמונה במצלמה זאת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נמצא כרגע בברזיל קניתי כרטיס זכרון של סוני 2 ג'יגה והתחלתי לצלם כשניסיתי לראות את התמונות במחשב לא הצלחתי להכנס לתקיה שבמצלמה במקום זה הופיעו לי שני קבצים משונים: Foto Pre-staller DCIM.Vscr יש לציין שכשאני מכניס את הכרטיס למצלמה ניתן לראות את התמונות על הצג הדיגיטלי וכמו כן שאני מכניס כרטיס אחר אז אפשר לראות את תכולתו על המחשב כך שהבעיה היא בכרטיס עצמו רציתי לדעת אם יתכן שזה וירוס ואם כן מה ניתן לעשות תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חזרתי מטיול ולצערי גיליתי שכמה ימים צולמו על מצב אוטו הייבריד. בבקשה תגידו לי שיש דרך להמיר את התמונות האלה לסטילס. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתרים בסגנון DPreview או Megapixel שעוסקות במצלמות וידאו דיגטליות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש פילטר ND בשביל המצלמה שלי panasonic fz28. איזה סוג כדאי לקנות: ND2, ND4, ND8? ויש לכם המלצות נוספות לסוגי פילטרים שכדאי לקנות חוץ מUV וND?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתי המצלמות האלו. מישהו יודע איזו מהן יותר טובה ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מצלמה קומפקטית או דמוי SLR בתקציב של עד 1000 ש"ח. בעלת יכולות צילום טובות באופן אוטומטי למשתמש חובבן. חשוב לי גם פלאש חזק לצילום בלילה. חשבתי או על [h=1]Canon IXUS220 HS[/h]או [h=1]Fuji FinePix SL300[/h]מיליתי גם את השאלון של הפורום. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000 ש"ח כולל הכל 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. רמה בסיסית - 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות קומפקטיות פשוטות 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למש…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברים של אבא שלי בקשו ממני לברר בנוגע למצלמת וידיאו HD בתקציב של 2000-4000 ש"ח. הבנתי שיש כמה סוגים אחד עם הרדיסק והשני עם כרטיסי פלש. אני לא יודע מה עדיף. דבר נוסף, הם ביקשו שהיה במצלמה עיינית.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה למצלמת אינטרנט שאיתה אני יוכל לתת גישה למצלמה לאנשים מסויימים או משהו כזה.. בקישור אני צריך תוכנה בשביל להתחבר מרחוק למצלמה.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
הבוקר התחיל מאד מעונן ובשיא הליקוי לא הייתה אפשרות לצלם אבל מעט אחרי השיא התבהרו השמיים והתגלה לנו שהירח אוכל את השמש לארוחת בוקר מצ"ב צילום. צולם בעזרת ה-A610 דרך משקפת 10x50 כאשר עליה יש פילטר שמש מיוחד לצפייה בטוחה בשמש. סופ"ש נעים לכולם !
-
- 0 תגובות
- 997 צפיות
-
-
מתכנן לטוס לטייל בקרוב ואחרי בדיקות אלו שני הדגמים הסופיים. לא מצליח להחליט. קנון זה קנון והיו לי מצלמות שלהם בעבר ואני ידוע שהן טובות במיוחד ה230 שזה דגם מומלץ (למרות כמה דברים שלי הפריעו- מיקום הפלאש, סוללה חלשה), אך הסוני קורצת לי מאוד ואף פעם לא הייתה לי מצלמה שלהם. מישהו התנסה איתה? אני קצת מפחד לצאת מהמסגרת של קנון שהתרגלתי אליה. אבל יש לי הרגשה ממש חזקה על הסוני . תגובות דעות המלצות יקתבלו בברכה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מבקש את עזרתכם בבחירת מצלמה לחבר. והרי השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5K האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? בינתיים לא האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא, חדשה בלבד האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נושאים מגוונים, גם בלילה ותנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? כן מקרו בעיק…
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
היי בבקשה תגידו גם מאיפה עם מגבלת כסף עד 5000 שקל כולל חצובה וציוד נלווה שצריך
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-