צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חבר'ה עזרה. כאשר הזיכרון מתמלא המצלמה לא דורסת את ההקלטות הישנות ותוקעת את הכרטיס זיכרון. האם משהו נתקל בתופעה דומה ומה הייתם ממליצים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול עד 600-700 ש"ח,אין לי דרישות מיוחדות מלבד מהירות הצילום,זמן התגובה שלוקח למצלמה לצלם לאחר הלחיצה על כפתור הצילום ראיתי את המצלמה הזו: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=787988 איך היא? האם יש המלצות נוספות? תודה
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אהלן, אין לי יותר מדי מושג בצילום אבל אני מעוניין להתנסות במצלמת MILC טובה במסגרת תקציב צנועה של 500$-600$. אני מעונין במלצמה עם דגש עם על גוף קמפקטי, לא אוהב את דמויות הDSLR. רצוי עם VF אבל גם מסך טוב. סביבת הצילום תהיה יותר outdoor אבל אין לי דרישות מסויימות מהעדשה, עדיף שתהיה ורסטילית עם focal range נורמלי. צילום וידאו פחות חשוב מסטילסז. הNEX-6 של סוני הכי עונה כרגע לדרישות שלי אבל עדיין קצת יותר ממה שהייתי רוצה להוציא. עוד דגמים (דגש #1 על גוף קוממפטי) שכדאי לבדוק?
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני צלם חובב + לא מיקצועי יש לי מצלמה ניקון d60 עם פלאש של metz וגריפ עדשת קיט 18-55. למדתי דרך גוגל על צמצמם תריס כיוונים וכו.. אני מצלם בדכ בבתי ספר או באירועים מגנטים.. את המצלמה קניתי לפני 4 שנים ואני רוצה להישתדרג למשהו שיתן גם צילום וידאו גם מהירות עיבוד תמונה וגם צבעים חדים בנוסף גם עדשה לצילום מרחוק ליותר פוזציות באירועים וכנסים . התקציב הוא למצלמה +עדשה רחבת טווח + גריפ תואם עד 5k
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא כזה מבין במצלמות ובטח שלא במצלמות וידאו. אני שוקל לקנות מצלמה חדשה אבל גם צילום וידאו חשוב לי. לפני שאני נכנס לשיקולים של תקציב ומה מתאים וכו' רציתי לדעת מה הפרמטרים שצריך לבחון במצלמת וידאו? האם אלה אותם פרמטרים של מצלמה רגילה (נניח גודל חיישן, זום אופטי וכו') או שיש פרמטרים נוספים שהם שונים ממה שיש במצלמה רגילה? האם יש איזה tradeoff כשבאים לקנות מצלמה שתהיה גם וגם?
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
טוב הסתכלתי קצת על המצלמות האלו בארץ המחירים קצת מעל הפופיק, אבל מכיוון שאני נוסע לחו"ל בקרוב אני מקווה לקנות שם מצלמה עבור טיול שאני עושה לתאילנד, אז מה בתכנון ? או יותר נכון אם מה אני מחפש שהמצלמה תתמודד 1. הרבה מים (לא בעומק ) 2. מסעות פילים בוץ ואבק. 3. סרטוני וידאו באיכות גבוהה - תצלום ב FPS גבוה 4. תמונות בתאורת יום חזקה ! כמובן פיצ'רים כמו GPS למידע על תמונות או CONTINUES SHOOTING לבחירת התמונה הטובה ביותר - יהיו נחמדים ו ראיתי מספר מצלמות עמידות שיכולות לעשות את העבודה בתקציב שלי ( 100-180 דולר ) כמובן שלהתמתח לקצה העליון על המצלמה צריכה להיות שווה את זה עבור התנאים שציינתי למעלה ראיתי כמה דגמים שענו על התקציב: 1. Olympus iHs TG-830 - 180 dollar o…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש רצון לתעד את מה שיהיה שם, צריך מצלמה שתהיה נוחה למשתמש פשוט, בעלת חיי סוללה טובים ואיכותית כמובן. מדובר במצלמה לחובבים, אז אין צורך להשתגע, אלא משהו פשוט שיעשה את העבודה.
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני ולנטין, מוזיקאי (ליד גיטר). מקליט סרטונים ליוטיוב 4 שנים ומופיע. נכון לעכשיו ההקלטות שלי בבית נעשות עם מצלמת אינטרנט (שנותנת תמונה נחמדה אבל לא יותר מזה) ובלייב אני תלוי בחברים עם סמרטפון (שגם הוא נותן איכות נחמדה AT BEST). החלטתי להשתדרג, אני מקים הרכב והולך להופיע הרבה יותר ואני רוצה שתהיה לי האפשרות לתעד את ההופעות ואני גם רוצה להעלות את איכות הסרטונים שאני מצלם בבית. חיבור מיקרופון חיצוני זה בהחלט אופציה. אני לא מכיר מצלמות\חנויות צילום טובות אז אני אשמח לייעוץ שלכם. לכל המעוניינים - הערוץ שלי ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/Valentintheguitarist
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחר טס לחול ומעוניין לקנות עוד היום בערב מצלמה בשווי של עד 1500₪ פלוס מינוס. אין לי איזה שהוא ידע עמוק בתחום אלא חובבני בלבד. מעוניין לרכוש מצלמה בעלת איכות תמונה טובה וזום אופטי גדול ככל שניתן. תודה מראש על ההמלצות. - - - תגובה אוחדה: - - - מתנצל, לא שמתי לב לשאלון: . מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי וחובבני בלבד. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא התנסתי במשהו מיוחד. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו …
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למצלמת וידאו, הביקורות הרשת לא ברורות ואין קוהרנטיות בין ביקורות "מומחים" לביקורות משתמשים באמזון למשל. מחפש מצלמה טובה אבל לשימוש ביתי/עבודה (לא צילום מקצועי) בטווח מחירים עד 500 דולר. המצלמה שנראית לי מתאימה HF R500 של קנון, אבל אין עליה מספיק מידע. יש גם HF M500 שעולה כפול, לא ברור לי למה.... אשמח להמלצות, (כן/לא לגבי אלה - או מצלמות דומות בסדר גודל הזה) . תודה, דני
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חושב על לקחת את המצלמה המצוינת בכותרת לחו"ל ולהשתמש בה הן לתמונות סטילס והן להקלטה. מנסיון קודם, אלא אם מדברים בקול די רם, או מתקרבים, המצלמה מתקשה לקלוט את הדיבור או את הסאונד. השאלה היא האם ניתן לממשק למצלמה הזאת מיקרופון אלחוטי? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן אני טס שבוע הבא לדרום אמריקה מחפש מצלמה לא יקרה מדיי באזור ה600-700 שקל (150$). אני רוצה לרכוש אותה בדיוטי פרי. האם קיימות חנויות שמוכרות שם מצלמות? אם כן אשמח להמלצה בנושא תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות מצלמה בזמן הקרוב בתקציב של 1000 שח פחות או יותר. מחפש מצלמה קומפקטית יחסית (אנ מתכון לטייל איתה הרבה) עם קישוריות WIFI. האם ישנן מצלמות נוספות בטווח מחירם הזה שכדאי לשקול לפנ רכישה? שאלה נוספת: האם כדאי לרכוש את המצלמה הזו בארה"ב? אני נוסע לשם בחודש הקרוב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת Canon PowerShot SX150IS, ויש איתה בעייה שכאשר אני מעביר תמונות וסירטונים שצילמתי למחשב (דרך כבל USB באמצעות סייר החלונות), תאריך היצירה והשינוי של הקבצים משתנה לזה של מערכת ההפעלה. הבעייה מפריעה לי בעיקר בסירטונים, בהם המצלמה לא מאחסנת את תאריך צילום בפרטי הקובץ, כמו בתמונות ואשר איננו משתנה בעת ההעברה למחשב, כך שאני מסתמך על תאריך יצירת הקובץ במקרה של סירטונים. מה הסיבה לבעייה? איך מתמודדים איתה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני כתב חדשות במקצועי, אך אני לא תמיד נמצא עם ציוד מקצועי ורציתי לדעת האם אפשרי לחבר מיקרופון למצלמה מסוג : WB250F של סמסונג. יש לה רק חיבור של מיקרו USB לפי מה שאני רואה. ואם אין אפשרות , האם יש אפשרות לחבר מיקרופון רגיל לאייפון? (כזה שאוכל לראיין איתו) תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי ונדליזם בשכונה ואני רוצה לצלם את מה שמתרחש מתחת לבית. אין הרבה כסף לציוד מתוחכם ואני מחפשת משהו זול ויעיל. ראיתי כל מיני מצלחמות נחמדות (בעיקר כיפות) אבל הם דורשות מכשיר DVR. היום בבוקר חשבתי לעצמי למה לא להשתמש באחת ממצלמות הרכבה? מה דעתכם על המצלמה הבאה: http://ksp.co.il/?uin=23540 חשוב לציין מרחק הצילום שאני צריכה הוא בין 6 ל 7 מטר וחשוב שיהיה בלילה. ראיתי ללמצלמת רכב הזו יש רזולוציה של FHD והיא גם מצלמת בלילה. והכי מגניב שהצילום נשמר על מיקרוSD (עד 32GB) האם זה יכול לשמש לצרכים שלי?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו לשימוש בייתי + , בעבר רכשתי מצלמת וידאו חדשה של סוני לדגם שרק יצא וזה היה ממש אסון ובושה מצד סוני למכור מצלמה דיגיטלית שבכל צילום היו מריחות בצילום תוך כדי תנועה מסתבר שזו הייתה סדרה גרועה במיוחד. לכן הפעם אני מעוניים לרכוש מצלמה שיש ביקורת טובה עליה. כמובן חשוב שתדע לצלם טוב באיכות FHD. מאוד חשוב שהזום האופטי יהיה 50 ומעלה (מבאס אותי לצלם נוף ולראות פיקסלים) אבל שתהיה טובה גם לצילום משפחתי - את הילדים בבית. מבחינת תקציב, לא כל כך יודע מה המחירים היום למשהו שעונה על הדרישות שלי , אבל חשבתי על סכום של כ- 3000 ש"ח. כמובן שעדיף פחות . אודה לכל המלצה, שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מצלמה לטיול בחו"ל. זום זה נחמד, רצוי קצב צילום מהיר ותמונות איכותיות. סיננתי מה שקראתי והבנתי שכיום אלה שתי המצלמות הבחירות. מי העדיפה?
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
http://www.bhphotovideo.com/explora/photography/news/unveiled-canon-eos-7d-mark-ii?cm_mmc=EML-_-NewAnnouncement-Canon7D2-_-140915-_-Body_Explora_Canon-7D-MarkII-ReadMoreText
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, סתם רציתי לשתף אתכם בבדיקת זום שעשיתי במצלמה החדשה שלי: canon sx50 אני חובבן שלא מבין כל כך בתחום הצילום וסה"כ הייתי די מופתע לטובה מהאיכות ומהזום. נראה שהיום כל מצלמה נורמלית מגיעה לרמה של טלסקופ פשוט
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברה. אוהלים של שני מותגים בעלי אותן מידות אבל מחירים שונים: 1. http://www.linkdelight.com/PD008-Photo-Studio-50cm-19-Light-Tent-Cube-Softbox-with-4-Backdrops.html 2. http://www.linkdelight.com/331118005W-Nicefoto-LS-5050cm-Studio-Strobe-Flash-Light-Tent.html המוכר לא יודע ממש ואמר לי השני שיותר יקר הוא יותר פופולארי למרות שלראשון יש יותר מכירות וביקורות. גם יש הבדל במשקל של 630 ג' בין שניהם. הבדל במחיר סופי כולל משלוח הוא $44 נגד $29 השאלה אם מדובר בשני אוהלים זהים חוץ מזה שיש להם מותגים שונים שאני מניח לא ידועים לאף אחד שכמובן לא מצדיק הבדל.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מצלמה d7100 יש לי פלאש 568yn שאני מרוצה ממנו רציתי לקנות טריגרים של yn בדגם 622 ועוד 2 פלאשים 565ex yn , רציתי לדעת אם הקומבינציה מתאימה ואם הם כדאיים מבחינת איכות, וכמה טריגרים אני יצטרך בשביל להפעיל 2 פלאשים על חצובות ואולי עוד פלאש על המלצה.
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, תחילה אסביר שזו היא המצלמה ה"רצינית" הראשונה שאני קונה, וזאת לאחר שהחלטתי להתחיל ללמוד בשנה הבאה קולנוע באוניברסיטת תל אביב ואני מעוניין כבר עכשיו להתחיל לצלם ולערוך סרטונים/סרטים שלי. על כן, אני מעוניין במצלמה שתשמש אותי לצילום וידאו בעיקר ולא ממש תמונות. מגוון הסצנות שאני מעוניין לצלם הוא גם בחדרים קטנים ודיאלוגים של אנשים או אובייקטים קרובים, וגם צילום יחסית ממרחק או נוף באיכות טובה. אני לא בטוח אם קיימת כזו חייה ועל כן חיפשתי באינטרנט בכל מיני פורומים ואתרים שונים ומצאתי כמה מצלמות עיקריות שאני מתלבט ביניהן. אשמח לשמוע את דעתכם על המצלמות כמו גם המלצות למצלמות אחרות אם לדעתכם הן ישרתו את צרכיי יותר טוב. התקציב שלי נע בין 3000 ל4000 שקל עם אפשרות לתזוזות קלות …
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a4%d7%aa%d7%a8%d7%95%d7%9f-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%9c%d7%96%d7%95%d7%9d-%d7%90%d7%95%d7%a4%d7%98%d7%99-%d7%91%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%90%d7%95%d7%9c/
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-