צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אתמול הגיעה, יפיפיה. אני יעלה בימים הקרובים תמונות. ממה שראיתי...לא התלהבתי מהאופציות הידניות שלה... לא גמישה בקטע הידני בכלל. מעניין אם אני אוכל לצלם 3 צילומים מקבילים בחשיפה שונה עבור צילומי HDR...
-
- 26 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ההפרשים במחיר של ה 2 גיגה לא משמעותיים כל כך .ואם sd אז איזה (יש מבחר רב של מהירויות)
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ואיזה כדאי לקנות? חיפשתי ולא הצלחתי למצוא ראיתי שיש תמיכה ב sdhc לא אומרים באילו נפחים. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי אותה המוכר אמר לי ש tz15 זה tz5 מישהו יודע למה שינו את השם? קניתי את המצלמה בחנות אלקטרו פוטו בתא , וקבלתי אחריות יבואן של יורוקום ככה שזה לא מחודש. המצלמה לא הגיעה עטופה ארמטית בנילון זה בסדר?
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
;D אהלן חבר'ה. קרוב משפחה קנה לי באמריקה : http://www.bhphotovideo.com/bnh/controller/home?O=Search&A=details&Q=&sku=440785&is=REG&addedTroughType=search מהחנות הזו במחיר המקורי (327) + 28 דולר מס עירוני או משהו.. בע. יצא באיזור ה-1550 ש"ח. עדיין שווה לא? בכל מקרה חבר'ה, אני רוצה להתחיל לצלם קצת יותר רציני, לשחק עם ההגדרות ולא רק POINT N SHOOT. אם למישהו יש מדריך לכל ההגדרות האלה (ואם אפשר ספציפית מדריך לצילום ב-F30 זה יהיה מצוין)... ולא כמו מילון שמסביר לי מה זה EXPOSURE או WHITE BALANCE... ??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מצלם במצלמת סוני דגם hdr-cx 240. לאחרונה, אני שומע רעש רקע כרעש של רוח או גלי ים. למרות שבהגדרות סנן הרעש במצב on. אשמח להצעות פתרון הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
הי חברים אני מצלם סרטונים ליוטיוב ויש לי מצלמה חדשה cannon g7x mark 2 שאני מתחיל לצלם המצלמה עושה רעשים (מן תקתוקים כאלה מעצבים) אני חושב שזה העדשה של הפוקוס (תקנו אותי אם אני טועה לא ממש מבין בזה) איך אפשר להיפטר מהרעשים האלה? שם לכם סרטון לדוגמא שעשיתי.. אתם יכולים לשמוע את הרעשים האלה ממש מהשניה השישית
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, סליחה על הבורות, שאלה שלי היא, האם קיים איזה שהוא דגם של מצלמת רפלקס דיגיטלית עם וידאו, כמו במצלמות הקומפקטיות למניהם?? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי ביולי Canon Powershot S5 בעיקר לצורך צילום הופעות (אבל גם ככה היינו צריכים מצלמה דיגיטלית לבית) דוגמא לתמונות שצילמתי עד כה: http://www.flickr.com/avihailevy עכשיו אני רואה שאני רוצה להתקדם עם הצילום, ולקנות מצלמה איכותית יותר. אני יודע שזה עסק יקר, אבל אני רוצה מצלמת DSLR טובה, עם עדשה עם צמצם כמה שיותר נמוך ועם זום טוב, אבל בסה"כ לא יותר מ-4000 שקל. האם יש איזושהי קומבינציה אפשרית כזו? תודה![br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:55:39 לא ראיתי את השאלון בפורום, אני ממלא אותו ואז תוכלו להכווין אותי בצורה יותר טובה [br]פורסם בתאריך: 8.12.2008 בשעה 22:59:37מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 4000האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוס…
-
- 7 תגובות
- 960 צפיות
-
-
רציתי לבדוק אילו זכרונות טובים קימיים במחיר לא גבוה וגם סוללות נטענות למצלמה kodak c300... והאם שקונים זיכרון יש אפשרות שהזיכרון שבא עם המצלמה יהיה יחד עם זה שאני אקנה? ---------------בשביל מי שלא הבין--------------------- כלומר יש במצלמה זיכרון של 16 ואני רוצה להוסיף עוד 256 אז אני יכול להוסיף את ה256 למצלמה ככה שיהיה לי 272 מגה זיכרון במצלמה? (16+256=272)
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם דוד שלי יש מצלמה של MINOLTA DVnax 505 si נדמה לי שזה השם שהיא לא דיגטלית ושני אני קורא לזה צינורות AF=28-80 וווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו AF-75-300 כמה כול הציוד הזה שווה זה רק למבינים בלבד??
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
לפני כמה שבועות התייעצתי כאן בקשר לקניית מצלמה, הצעתם לי את הCANON כשלבסוף קניתי אותה CANON A60 מחודשת + 256 מגה ראם ב800 שקל. היא מצלמת תמונות מדהימות באיכות מעולה, מקצועית מאוד (אני כל יום לומד עליה משהו חדש). אני מסתכל על תמונות נוף שצילמתי, וגם תמונות מאקרו של צמחים ופרחים ולא מאמין שזה באמת צולם במצלמה שלי שעולה 650 (בלי זיכרון) שמצלמת תמונות באיכות מדהימה כמו של מצלמות שעולות הרבה הרבה יותר. גם הוידיאו שלה מצוין. (מי שרוצה אני אשלח לו תמונות) בלעדיכם לא הייתי מחזיר לחנות מצלמה אחרת שעלתה אותו דבר אבל גרועה הרבה יותר. אז רציתי להגיד לכם תודה, תודה רבה על העצות והעזרה. אתם אחלה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש לי 2 שאלות בנוגע לכמה מצלמות : במינולטה Z2 יש מייצב תמונה ?? והאם הוא באמת טוב ... בקנון a80 יש אפשרות לצלם ב 3 מגה פיקסל ? כי שמעתי שלא... והאם לקנות מצלמה מחודשת ובאמת עד כמה זה גרוע ? אם בכלל ? אני מתלבט יותר בין ה minolta z1 ל canon a80 שניהם עומדים על אותו המחיר מבחינת מוצר מחודש... שזה כ 1300 שקל ... מה אתם חושבים ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק שתבינו את הטירוף כלניות שהולך בדרום ! מרבדי ענק !
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ רקעים דיגיטליים BLUE/GREEN SCREEN? כמו"כ - מה לגבי רקעים דיגיטליים על CD בפורמט TIFF ובכלל , האם יש חומר על זה בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצערי לא מצאתי באפליקציות הנפוצות כמו טלגרם ו - whats , telegram וכיוצא בזאת , דרך שבה אני יכול לצלם ולהפיץ תמונות לרשימת חברים , באיכות המקסימלית . 2 האפליקציות שהוזכרו ,מכווצות את התמונות באופן אגרסיבי ביותר שפוגע באופן קיצוני באיכות התמונות והופך אותן ללא ראויות להדפסה . אני זקוק לשירות / אפליקציה מולטי- פלטפורמית , שתאפשר להעלות תמונות הן ממחשב נייד מבוסס חלונות והן מסמארפונים מבוססי אנדרואיד , להגביל את הגישה בסיסמא כך שרק רשימת חברים מצומצמת שתקבל ממני את הסיסמא יוכלו לגשת לתמונות , לצפות בהם ואף להוריד אותם באמצעות הסמארטופנים או המחשבים שלהם , אולם לא לערוך או למחוק אותם . המלצות ?
-
- 5 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אני די חדש בעסק הזה ורציתי לדעת איך נקראת האופציה הזאת שאפשר לצלם אוביקט וכו' ... בשחור ולבן + צבע ? והאם יש את זה בכל מצלמה חדשה? דוגמא : http://z.about.com/d/desktoppub/1/0/l/P/color-bw01.jpg
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אז אחרי הרבה מאמצים וישיבה של אני חושב בערך שעה... הוצאתי מהחתול הזה משהו =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66618&author_id=1975&group_id= מקווה שתאהבו את זה... אגב, תמונת מאקרו טובה שצילמתי לאחרונה, סתם כבונוס =) http://www.photolight.co.il/show_photo.php?photo_id=66625&author_id=1975&group_id= ותשפטו אתם אם יש בוקה או אין, כי לפי מה שאני רואה, לדעתי יש בוקה ממש יפה.. לא מושלמת אבל ממש אבל ממש טובה... תרביצו בתגובות, אפילו בהכי רעות שאפשר
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אז ככה. אני יושב פה ועושה מחקר קטן לגבי הציוד שהייתי רוצה שיהיה לי בעתיד. המצב האידיאלי הוא לכסות את כל אורכי המוקד, בלי יותר מידי חורים. תחומי צילום: נופים, טבע, מאקרו, פורטרטים וצילומי רחוב. התמקדות בצילומי נוף ומאקרו. נכון לעכשיו יש לי 2 עדשות Tamron 17-50 F2.8 Canon 100 F2.8 Macro וגוף 450D עם גריפ בנתיים הרכבתי לעצמי 2 סטים של עדשות שדיי עונות לי על הדרישות, רציתי לשמוע אם יש לכם אופציות אחרות. חשוב להתייחס לאיכות העדשות ויחס עלות/ביצועים סט #1: Canon 10-22mm F3.5-4.5 USM Canon 24-105mm F4 USM L IS Canon 100mm F2.8 USM Macro Canon 100-400 F4.5-5.6 USM L IS סה"כ 13900ש"ח (יש לי כבר 100מ"מ מאקרו) סט #2: Canon 10-22mm F3.5-4.5 USM Sigma 24-70 F2.8 EX DG Macro Canon…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הייתי רוצה מצלמה שטובה לצילום מהיר בעיקר ביום אבל נחמד אם גם הפלאש שלה יהיה מהיר . אני עושה פארקאור ויש לי חברים שרוכבים על האופנעים ויהיה נחמד אם אני יוכל לצלם אותם ואותי באמצע פעילות מהירה . אני לא יודעה כמה להשקיע אבל תנו לי אופציות בטווח של בין 1000 ל 2000 שח . תודה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-