צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מחפש לקנות מצלמה חדשה בתקציב של סביבות ה- 800 שקל מצלמה רגילה.. לצילום בעיקר בטיולים שימוש בייתי מתלבט בין קנון sx130 לבין ניקון L110 איזו עדיפה והאם יש לכם המלצות נוספות בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני ולנטין, מוזיקאי (ליד גיטר). מקליט סרטונים ליוטיוב 4 שנים ומופיע. נכון לעכשיו ההקלטות שלי בבית נעשות עם מצלמת אינטרנט (שנותנת תמונה נחמדה אבל לא יותר מזה) ובלייב אני תלוי בחברים עם סמרטפון (שגם הוא נותן איכות נחמדה AT BEST). החלטתי להשתדרג, אני מקים הרכב והולך להופיע הרבה יותר ואני רוצה שתהיה לי האפשרות לתעד את ההופעות ואני גם רוצה להעלות את איכות הסרטונים שאני מצלם בבית. חיבור מיקרופון חיצוני זה בהחלט אופציה. אני לא מכיר מצלמות\חנויות צילום טובות אז אני אשמח לייעוץ שלכם. לכל המעוניינים - הערוץ שלי ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/Valentintheguitarist
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
גיא עולמי – אוצרות, תערוכות ואירועי צילום מפיק תערוכת צילום כמחווה לעיר ללא הפסקה, תל-אביב החוגגת 101 שנים בשיתוף עם פורטל תל-אביב TLVCT ו SWIFT מדפיסים פנטזיות קול קורא לצלמים להשתתפות בתערוכה: TLVCT תל-אביב של פעם, של היום, של הלילה, מזיעה בחום, רטובה בגשם, אנושית, מלאת עשן או במנוחה רגעית נדירה, בתנופה של בנייה, ברגעי חגיגה, בפקקי התנועה, בחוף הים, מצפון לדרום וחוצה איילון, בקיצור: תל-אביב 365 ימים בשנה סביב השעון בכל מובן של המילה מעוניינים להשתתף ? הפרטים המלאים באתר: www.tlvct.co.il מועד אחרון לשליחת עבודות: 25/02/2010 http://www.tlvct.co.il http://www.swift.co.il http://www.guy-olami.co.il [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000-1500 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם אור וגם תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?אולי האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטל…
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום לכולם, ההורים אוטוטו טסים לאמריקה ורוצים לקנות מצלמת וידאו אחרי שהגיעו למסקנה שעם סטילס לא ממש "מרגישים" את הטיול אחרי זה בבית (אל תסקלו אותי זה מה שהם אמרו). אז כמה פרטים כדי שתוכלו לתת את ההמצלה המותאמת ביותר- -מצלמה פשוטה. ההורים שלי יצלמו ומצלמים רק במצבים אוטומטיים, הם לא מסתדרים עם גאדג'טים ועם הפלאפון רק למדו לשלוח אס.אמ.אס אז תפעול פשוט וממשק מאוד נוח להפעלה וקל ללמידה זה חובה. -מסך גדול כמה שיותר, בלי לחצנים מיניאטורים, מסך מגע עדיף. -זום גדול - לא יודע כמה זום נחשב גדול אבל שיהיה מכובד. -גודל - כמה שיותר קטן יותר טוב כנ"ל משקל. -זכרון - אני לא כ"כ מתמצא מה הנפח הממוצע בשוק אבל אני יודע שיש מבוססי הארדיסק או די וי די וכו' - העיקר שיספיק לפחות לסביב 5-8 במקרה…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי אצלנו בחברה יש כרגע 3 מחשבים שדרכם אנחנו מבצעים עריכות וידאו דרך תוכנת PREMIER. אנחנו משתמשים בהרדיסקים חיצוניים (4T בדרך כלל), שמחוברים ב USB3 למחשבים. אנחנו שוקלים לעבור לשרת מרכזי (NAS), שיהיה נוח יותר לשפוך את החומרים שמגיעים מהשטח, ויהיה נוח ונגיש יותר לגשת מכל מחשב לחומר, בלי להתחיל להזיז הרדיסקים ממחשב למחשב. השאלה: איזה שרת מומלץ לקנות? אני רוצה להגיע למצב שנוכל לערוך ישירות מהשרת, ושהקבצים ינגנו חלק ולא ייתקעו כל חצי שנייה, כי אי אפשר לערוך ככה. אשמח לעזרתכם תודה אורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה- F40 שלי כבר לא מספקת את הסחורה. אני מחפש מצלמה לאירועים משפחתיים קטנים (לא חתונות וכדו') 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 700 - 1000 ש"ח. האם תקציב זה בכלל ריאלי? 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. 2 בסולם 1-10 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? F40 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ואני וחברים שלי רוצים לצלם סרט סקייט עכשיו אנחנו זקוקים לעדשת פיש תתנו לי בבקשה מחירים, וכן, שתתאים למצלמה Panasonic NV-GS30 תודה מראש!! נ.ב אם אתם צריכים עוד פרטים תגידו
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
(מקווה שזה המקום הנכון, לא הייתי בטוח בין זה לבין "עיצוב וגרפיקה ממוחשבת") אני מחפש תוכנת עריכת וידאו פשוטה. משהו שמאפשר הוספת מוזיקה, כתוביות וכדומה. ובלי קשר - צילמתי סרט במצלמה דיגיטלית (סטילס) - וצילמתי אותו "על הצד". איך אני מסובב את הסרט 90 מעלות הצידה כדי לראות אותו כראוי? בתודה מראש, יוגב
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס בעוד שבוע לצפון מרכז ודרום אמריקה ואני מחפש מצלמה כבר תקופה שתלווה אותי במהלך הטיול: אני מתכנן לקנות 3+BLACK GOPRO בנוסף ככה שצילום וידאו לא מעניין אותי במצלמה שאני מחפש. תקציב: 300$+- ידע מקצועי: ללא סוג תמונות: הכל בעיקר ביום ובשמש. רצוי מצלמה קטנה, שנכנסת לכיס ולא בולטת. *עדיפות לאיכות תמונה על גודל מצלמה. התמונות לא יודפסו לגדלים ענקיים, בעיקר חשוב שיהיה באיכות גבוהה מאד במסך המחשב. ומאד מושך אותי תמונות שיוצאות חדות עם פוקוס טוב. 2 מצלמות ששמתי לב אליהם: NIKON AW130, מאד אמידה, למים אבק וקטנה. WIFI NIKON S9900 , קטנה קצת חורגת: RX100, קטנה ונראה שנותנת תמונות יפות עריכה: החלטתי לזרוק את הניקון לפח ואני כרגע מתלבט אם כדאי לי לקנות RX100 מתוקנת מהחברה (עם אחרי…
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/Presspass/press/2008/may08/05-12PentaxPR.mspx מענייו מה יצא לפנטקס מזה
-
- 0 תגובות
- 893 צפיות
-
-
אני יודע שמישהו יקפוץ ויאמר לי לעשות חיפוש כי "יש 100,000 ת'ראדים על הנושא" אבל אני רוצה שיענו לי על השאלות שלי ולא על מה שאחרים שאלו. טוב אז ככה, התקציב הוא 1500-1600 שקל אני מתאר לעצמי. אני רוצה מצלמה כי אני מאוד נמשך לתחום, כרגע המצלמה המשפחתית היא Canon A80 ואני רוצה עכשיו מצלמה "רצינית" לעצמי שאני יוכל להתקדם איתה. דרישות שלי מהמצלמה: גודל לא משנה. איכות תמונה הכי חשובה לי. וזהו אין הרבה דרישות בכללי. אז מה שהבתי שמומלץ עד עכשיו הם ה: FUJI S6500 וה- Canon s3 עכשיו מי מהם יותר טובה? אני נוטה יותר לכיוון של הפוג'י בגלל העדשה הרחבה. תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום חברים, אני רוצה לקנות מצלמה לטיול שהוא לא בשטח אבל כן יהיה שם מים, בפשטות, תיעוד מסיבה מטורפת שמתרחשת שלושה ימים ברציפות. המטרה שלי היא שאוכל לצלם הכל בוידאו עם מצלמה הצוואר או עם קליפס על הבגד. איכות סבירה, סוללה חזקה שניתנת להחלפה או AA. עם אפשרות להכנסת כרטיס זיכרון micro sdhc. נגד מים ולא במחיר מטורף....כמו contour או gopro...לצערי התקציב שלי הוא 500 שקל עם אפשרות חריגה רק אם זה ממש שווה את זה... עשיתי גם את השאלון... 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 500 שקל עם אפשרות חריגה אם זה ממש שווה את זה... 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה.…
-
- 0 תגובות
- 979 צפיות
-
-
אני כנראה לוקח את הpanasonic lumix fz28 החדש. לפי הביקורות הוא מעולה עם איכות צילום מעולה והוא לא גדול מדי. לא מצאתי בארץ או בארצות הברית חנויות שאפשר לקנות ישר בחנות, יכול להיות שעדיין לא מוכרים את הדגם? כי אני ממש מתקשה למצוא את המצלמה. מישהו יכול לעזור לי, אני צריך חנות במנהטן או בארץ
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
באיזה מצלמת פוקט יש מיצב תמונה הכי טוב ? (כיום יש לי פנסוניק TZ10 בצילום הוידאו אינני מרוצה מייצוב התמונה)
-
- 0 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
עם איזו תוכנה חוץ מהתוכנות של קנון יש אפשרות לפתוח קבצי raw ?
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מצלמה ואיתו זיכרון SD במהירות 60* , איך אני יכול לדעת שלא עבדו עלי :s05: על הזכרון אין פרטים חוץ מהנפח(512mb) והפירמה(sagatek)- גם לא על האריזה . תודה.
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
-
-
התמונות צולמו כמובן עם ה-Canon a620 שלי :-* תגובות 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5200. עברתי על האפשרויות של המצלמה ונאמר לי שניתן ע"י צילום באפשרות הידנית לקבל תמונות יותר איכותיות. מישהו היה אמור ללמד אותי להשתמש בה אבל בסוף זה לא הסתדר. נכון שהמצלמה היא לא SLR אבל בכל זאת אפשרויות צילום יש לה. האם מישה מכיר מדריך פשוט למצלמה הזאת (יש לי את הPDF שלה) או בכלל לצילום שיכול לתת לי קצת יותר מושג על שימוש נכון במצלמה?. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה לשימוש בייתי/חו"ל. התקציב למצלמה הוא 800-1000 ש"ח. הצילום יהיה בתנאי אור טובים אל לעישתים גם בחושך(ממולץ פלאש טוב) מחפש זום טוב המצלמה לא חייבת להיות קטנה בשביל להיכנס לכיס אך לא גדולה מדי גם. העדפה ליצרן Canon/sony הרבה מאוד המלצות טובות שמעתי עליהם. תודה מה דעתכם על זאת: Sony CyeberShot DSC-W290 ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הינה השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום כללי, אור יום+תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אם אני מטעין בטריה ובאמצע ההתקנה מנתק אותה ואז ממשיך להטעין הבטרייה יכולה להרס? אם כן אז מה עושים בהפסקות חשמל?!?
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אז ככה אחרי הרבה זמן של חיפושים אחרי המצלמה האולטימטיבית החלטתי ליקנות עוד היום את אחד מהמצלמות הבאות: Casio Exilim EX-S770 Casio Exilim EX-Z1000 כמובן אני צריך את עזרתכם להחליט את מה לקחת המצלמה בעיקר צריכה להיות מהירה. עם צילום ווידאו בפורמט שלא לוקח הרבה מקום כמו המצלמות של CANON כמו כמה שיותר קומפקטית, וחשוב לי מאוד אבל מאוד איכות! זה מתחלק לכל הפרמטרים איכות בביצועים, בעדשות, ביכולות וידאו, בחומרים מהם בנויים, צריכים לקבל בביקורות ציונים גבוהים וחולי... אני דיי בהתחלה חשבתי על הCANON למינן אבל הבנתי שהביצועים שלהם לא כל כך טובים(בסידרה של הקומפקטיות במיוחד). והפנסוניק LX1 וLX2 ביגלל שהן לא כל כך קומפקטיות הורדתי אותן מהפרק . דיי חשוב לי ווידאו כמובן שהעת…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לקניה בארה"ב מNEWEGG או כל חנות אחרת בארה"ב. אני צריך שתיהיה קלה וקומפקטית ושתקליט או על דיסקים או על זכרונות פלאש לדעתי זאת http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830112021 קטלנית. ד"א כמה שעות אפשר להשים על דסיק 4.5GB ועל פלאש 4.5GB?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה ללא מראה ושוקל לחכות. האם שווה ומחירים ירדו לפני ראש השנה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-