עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

8) [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Black_Citadel,

אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  3. לאור ההצלחה של הת'רד המקביל בפורום "מפרטים" וב"אודיו" אולי כדאי גם כאן? סיפתח קטן - דיל היום באמאזון, SONY DSC TX20 ב-150$ בלבד (הכי זול עד כה היה 180$ אני חושב): http://goo.gl/9yBQY קומפקטית, יכולת צילום לא רעה בכלל ומעל הכל עמידה למים, חול ונפילות במחיר סביר בהחלט. מצויינת כמתנה לילדים או לטיולים של ממש כשרוצים משהו עמיד וזמין כל הזמן. מגיעה בשלל צבעים לבחירה. אפשר להשתמש בשירותים כמו BUY2USA ודומיו כדי להביא אותה לארץ (או שמישהו יביא לכם אותה משם אם אפשר).

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by R0tem1,

1) עמק יזראל 2) עץ שהתפצל ל2 3) מים זורמים 4) האנדרטה בתל חי 5+6 הן מהמקום בו נפלה הקטיושה והרגה את חיילי המילואים זכרונם לברכה.

5. עם זום אופטי של X20 לפחות ויכולת צילום סיטלס סבירה ורצוי קומפקטית ככל הניתן בתודה מראש יובל

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  6. Started by adamshar,

ברשותי ניקון D5000 עם עדשת 18-200 בקוטר עם מייצב של סיגמא, בקוטר 77 מ"מ. ברצוני לקנות פילטר מקטב (מעגלי) בתקציב של עד 200 ש"ח. חשבתי על הסדרה הכחולה של HOYA, קנייה מהאתר של 2filters.com דעתכם?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by la_pumik,

מתלבט בין: canon sd 630/ixus 65 לבין: casio exlim z600 חשוב לי התצוגה של מסך רחב, ותמונות טובות. למי שיש הצעה אחרת שגם בתקציב (עד 1500 ש"ח) אשמח גם לשמוע. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by arcShift,

אהלן מעוניין לקנות מצלמה לקראת הגיוס, לצורך צילומי נוף, חבר'ה, חוויות וכו'. אני כנארה אקנה מחודשת בתקציה של 1000 שקל פחות או יותר. התמקדתי בשני הדגמים הללו Canon A610 / A530. א. האם שווה להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות A610 או שמספיק לי A530 ? ב. מה ההבדלים הבולטים בין שני הדגמים? ג. ישנם עוד דגמים שיכולים לעניין אותי ?(לאו דווקא של Canon ?). תודה,

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  9. אני עושה צילומים היום בקיסריה והסוללה שלי גמורה - יש מישהו מהסביבה שיכול לעזור בזה היום? אני אקפוץ אליו לקחת/לקנות... משהו כזה: http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=266 http://www.photonegba.co.il/products...x?page_id=4364 תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית טובה בסכום של עד 1300 שקל שתיהיה דקה ושתוציא תמונות טובות

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by Tapeworm,

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Lost Spirit,

היו לי המון התלבטויות אם לפרסם או לא, החלטתי לפרסם. התמונה צולמה כsnap-shop בזמן שהלכתי באיזור התעשיה לחפש עבודה אשמח לתגובות והערות.

13. Started by psxr,

מצלמה קיבלתי במתנה (פנטקס optio 33lf), כרטיס זיכרון ובטריות קניתי. עכשיו צילמתי והתמונות בבלאגן. באיזה תוכנה אתם משתמשים/ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום חברה, אני סומך על עזרתכם, אני חושב לקנות מצלמה. המטרות שלה יהיו בעיקר לצילומי ספורט בים - גלישה, וויקבורד אופנועים וכו'. ההתמקדות צריכה להיות במהירות צמצם - זה הכי חשוב. וכמובן גם זום ל ממש קטן לדעתי יותר מX8. DSLR אני חושב יהיה טוב - אבל איזה:\ ----- הכי הכי חשוב שהתמונות במצב ספורט יצאו לא מרוחות כמו שראיתי בהרבה מאוד מצלמות. צילום בלילה חשוב אבל פחות. תקציב: 2000ש"ח מה דעתכם על אלו: Olympus SP-550UZ או CANON S5 או Fujifilm FinePix S9600/S9100 אולי ? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 603 צפיות
  15. Started by Joli,

Canon Power Shot A2200 לצילומים רגילים של ילדים/משפחה/טיולים וכו' לא משהוא מיוחד... ב-500 ש"ח.. מה אתם אומרים?מומלץ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. הבעיה התחילה לפני כשבוע וחצי ושמתי לב שזה קורה רק בצילום שיש בו הרבה אור, כלומר בשמש, כלומר כשהצמצם פתוח לקצת זמן. יש עיגול שחור בפינה הימנית העליות והוא מופיע שם תמיד, בכל התמונות, אם אני מצלם בזוית של 45 מעלות ימינה, העיגול מופיע בצד ימין למטה, כלומר הוא באותו מקום כל הזמן. חשבתי שאולי העדשה מלוכלכת וניקיתי אותה טוב טוב עם קיסם אוזניים ועם לחץ אוויר ואז הלכתי לצלם היום שוב ואתם יכולים לראות בתמונה (של הים, למעלה) שהבעיה נשארה. יש לי אחריות על המצלמה אך אין לי זמן כל כך לטפל בזה, אני צריך לשלוח את המצלמה לתיקון או שאפשר לסדר את זה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by norm,

שלום לחבריי הפורום. קניתי את המצלמה הבאה: canon sx230 hs ורציתי לשאול איזה כרטיס זיכרון עליי לקנות (מבחינת מהירות) על מנת שאוכל לצלם וידאו HD באיכות הגבוהה ביותר שהמצלמה מאפשרת. והאם יש הבדל בין כרטיסים שמוצהר עליהם שהם לצילום וידאו HD, כמו הכרטיס הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713502 שהוא "רק" קלאס 4 לבין כרטיסים בקלאס גבוהה יותר, שמהירות הקריאה/כתיבה שלהם מהירה יותר מבחינת צילום הוידאו. תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Inertia,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה, אשמח אם תוכלו לתת לי קישורים לסקירות ו\או השוואות בין מצלמות חדשות כולל המלצות וכל מה שיכול לעזור.. תודה

• 1 תגובה
    • 937 צפיות
  19. Started by edeNF,

הקניה תתבצע בארה"ב, ככל הנראה ב- B&H בניו יורק. התקציב בסביבות 600$. מחיפוש קצר הדגמים שמצאתי הם: Canon HF20 Canon HF200 + צריך לקנות כרטיס זכרון Panasonic HDC-HS250 אשמח אם תעזרו לי להחליט, ואולי לשמוע המלצות על דגמים מומלצים יותר, תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by dbx22,

שלום, ניסיתי לצלם היום כמה תמונות ואני רוצה לשמוע את דעתכם ועצות לשיפור הנה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  21. שלום! אני מחפש תוכנה שתכוץלי את התמונות שאני מוציא המצמה היחסית חדשה שלי casio qv-r51 שהיא ד'א מצלמה מעולה עם איכות ממש טובה! הבעה שהתמונות כל תמונה שוקלת 400KB ואני רוצה לשוח לבן דוד שלי בצרפת באימייל את כל התמונות מהסדר יש תוכנה שתעשה את זה מהר? (לא פוטושופ) תוכנה שאני פשוט יכניס לה את כל הקבצים ילחץ סטארט וזה יכווץ לי אותם בתודה, שי

• 8 תגובות
    • 834 צפיות
  22. אני דיי חדש בזה מבקש חוות דעת :hi: :hi: [/im [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by חיים בליזובסקי,

שלום רב! לאחרונה הייתי בשייט על יאכטה עם חברים ביומולדת של ידידה שלי. לאחת מידידותיי הייתה מצלמה נאה ושחורה כזאת. בשוגג אחת השוהים על היאכטה העיף למצלמה בעיטה מסובבת בקפיצה והמצלמה עפה למים, אך לאחר מאמצים רבים הצלחתי לחלצה. שמנו את המצלמה להתייבש בשמש, אבל עדיין היא לא עובדת ואי אפשר לראות את התמונות. אשמח אם תוכלו לעזור בעניין בתודה, חיים בליזובסקי

24. Started by sgt_flippy,

האם יש מצלמות קומפקטיות שמגיעות ליכולת של מצלמה רפלקס מקצועית?

• 3 תגובות
    • 823 צפיות
  25. Started by sagi5,

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.