עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by itaysk,

שלום, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית פשוטה וטובה, כזאת שגם אחותי ואמא שלי שאין להם שום ניסיון בצילום יוכלו להתמש בה. ראיתי שהקנון power shot ממש נפוצות אבל אשמח לקבל המלצות. תקציב:1000-1400 דרישות:יכולת לצילום וידאו עם קול, תמיכה בסוללות סטנדרטיות (עדיף AA) תודה

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  2. Started by curdi1,

שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by mcnm,

שלום, אני חדש כאן.. מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אז ככה, אני לא ממש (ז"א בכלל) מבין במצלמות ואני צריך מצלמה בסביבות ה-1000 ש"ח חברים שלי המליצו לי על זאת: http://www.getit.co.il/Group/32183/436 מה דעתכם? האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 677 צפיות
  4. Started by kibub,

היי יש לי מצלמת סטילס אולימפוס דגם D-560 קניתי כרטיס 1GB של ושהכנסתי למצלמה המצלמה מודיע CARD EROR ושאני מכניס את הכרטיס לקורא זכרונות הוא קורא אותו והכל בסדר, מה הבעיה? יכול להיות שזה כרטיס מתקדם שהמצלמה לא תומכת בו...

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by TheReaper,

יש לי את ה sony cybershot dsc-V3 מישהו יכול לתת לי בערך ביקורת עליה או אתר עם ציונים לגביה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  6. יש לי מצלמת וידאו של סוני ואני לא זוכר את הדגם אבל הוא לא ממש משנה.. ישנם שני דברים שלא הבנתי ולא מצאתי הסבר מפורט בחוברת הוראות: 1) מה זה הקלטת SP ומה זה LP? 2) אני יכול להקליט באיכות 12BIT ובחוברת כתוב שזאת הקלטה של שני ערוצי סטריאו, או 16 ביט בהקלטה של ערוץ סטריאו אחד. מישהו יכול להסביר לי עליהם? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. Started by dsane,

ניסוי בפילטר פולריזציה. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by eladh16,

יש לי את המצלמה SX1. מצאתי פלאש ממש ישן מסוג - pentax af160. האם הפלאש הזה יכול להתחבר למצלמה שלי? אגב, פלאש של חברה מסוימת מיועד רק למצלמה של אותה חברת הפלאש? תודה

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  9. אז ככה הגיע הזמן ליקנות מצלמה דיגיטלית הסיגנון שלי זה אלו שניכנסים לכיס הקומפקטיות הקטנות אז ראיתי כמה וכמה ורציתי להיתייעץ פה איזה מצלמה לקחת. הנה המצלמה שאני רוצה: SD630 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=411324 מה אתם אומרים עליה? ממה שהבנתי לעשות וידאו באיכות הכי גבוהה זה 9 דקות והוא תופס ג'יגה מהזיכרון. מאוד חשוב לי מצב הוידאו רציתי לדעת אם יש עוד מצלמות של CANON שטובות מהSD630 ביכולות הוידאו? בקשר לחברות אני סגור אך ורק על CANON ועל הקומפקטיות במיוחד! אני "חובבן ומתחיל" בתחום הצילום אפשר להגיד אבל אני מאוד אוהב לצלם ואני רוצה שתיהיה לי מצלמה ברמה גבוהה יוקרתית ואיכותית! בכללי על איזה מצלמה אתם ממליצים עד 1500 +-

• 14 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by saarsv,

צילום של טבעת שאמא הכינה...מוכשרת היא רצתה שאני אעשה לה צילום טוב של כל התכשיטים...זה הראשון...אז תנו דעה...

• 5 תגובות
    • 998 צפיות
  11. Started by ALÞHA,

8)

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by J0n1,

ניסיתי לצלם תמונות כאלו: ממדריכים שקראתי זה לא אמור להיות מסובך, ולא צריך ציוד מיוחד. רק הם מציעים פלאש חיצוני, ולמי שאין, שישתמש במקור אור חזק, אבל זה פשוט לא עובד. הבעיה העיקרית שלי היא שהתמונות יוצאות חשוכות לגמרי, למרות שאני שם מלא מנורות בצדדים, זה פשוט לא עוזר, ואם אני קובע מהירות תריס איטית יותר, אז הכל נמרח. את התוצאות הטובות ביותר השגתי עם פלאש ישיר, אך זה חשף את הרקע מאחור והטמיע את העשן בתוכו. לא הבנתי את היתרון של פלאש חיצוני על פני ישיר, זה בגלל המקום ממנו מגיע המבזק? התזמון? את כל התמונות צילמתי במצב M עם מהירות תריס מהירה (שיחקתי עם המהירויות כל פעם) וצמצם פתוח ככל האפשר. יש עצות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. התמונה המוקטנת [איכות גרועה]: התמנוה הגדולה: http://img463.imageshack.us/full.php?image=img09841hn.jpg

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני מתתלבט בין שתי מצלמות: Fuji S2000HD Canon SX110 איזה מהמצלמות איכותית יותר, ואיזה מן המצלמות הייתם ממליצים לי לקנות? {המלצות נוספות יתקבלו בברכה} בתודה מראש, שניר

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by R0ck,

http://www.msnbc.com/modules/yip05/dw.asp?nStartOn=1

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. דרישות - מיקרופון מובנה צבע שחור או אפור או כחול או כהה פשוט מתלבש על מסך [LCD לצורך העניין] תקציב...עד 200 לדוגמא.. המלצות?

17. Started by sausage,

אני מעוניין ללכת לבית דפוס ולהדפיס תמונות לבית (למשל ה-times square בלילה בגדול) מחפש אתר שיש שם תמונות יפות באיכות גבוהה (רזולוציה, צפיפות). מישו מכיר?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. עם 256 MB ... מקווה שיספיק ... - לכמה תמונות בערך על האיכות הכי גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  19. אין לי תקציב כי אני לא יודע מול מה אני מתמודד אני צריך מצלמה איכותית עם זום ארוך,שיהיה בה מסך LCD מאחורה,צילום וידאו,סינון עיניים אדומות וכל מיני פיצ'רים שיעזרו לי לצלם בצורה הטובה ביותר,אני לא צריך מצלמות מפלצתיות כאלה שעולות בין 1000 ל2000 משהו טוב וחברה טובה שיספקו אותי כי בתכלס אני לא צלם מקצועי ואין לי מעבדה לצילום..חחח תודה ציון

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by Satlan,

שלום :] אני מקבל בקרוב פלאש EF530 Super , ואני מתלבט בין קניית סוללות GP ReCyko 2050MAH לבין נטענות רגילות 2700 MAH. בתודה מראש

• 24 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by tamir245,

היי חבר'ה. התחדשתי בA720-IS חדשה+אחריות קרט 3 שנים במחיר מדהים ממכרז. לאחר שחסכתי שם קצת כסף,אני מוכן להתפנות לקניית קצת ציוד הקפי למצלמה. דברים שאצטרך:1.סוללות נטענות+מטען מהיר(אם אפשר אוניברסלי בעל אפשרות ברירת מתח),המליצו לי על בטריות נטענות GP לפחות 2700 NIMH.אשמח לשמוע דעות אחרות. 2.נרתיק איכותי-מאוד התרשמתי מLOWEPRO. 3.כרטיס זכרון מהיר ואיכותי,נראה לי 2-4 GB יספק אותי,בכפוף למחיר כמובן.אין לי צורך בקורא כרטיסים\מתאם(אלא אם כן זה מגיע ביחד עם הכרטיס),יש לי בעקרון בלפטופ אחד כזה מובנה. אם יש משהו נוסף שאצטרך,תציעו. מחכה להמלצות,תודה ושבוע טוב.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by rangerman,

התפרסמה ביקורת'>http://www.trustedreviews.com/digital-cameras/review/2007/04/09/Ricoh-Caplio-R6-Review/p1"]ביקורת ראשונה על ה-R6. לפי הציונים עושה רושם שכותב הביקורת די מרוצה מהמצלמה החדשה: וגם שתי הבעיות של ה-R5 תוקנו: נראה טוב, אבל ה-GX100 החדשה עדיין הרבה יותר מעניינת בעיני.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by KoM,

רק שתבינו את הטירוף כלניות שהולך בדרום ! מרבדי ענק !

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by NOSTREDAMUS,

אין כאן מטרה לגלרייה אומנותית, פשוט לראות איזה יום בהיר ויפה. פז מתן וחיים בעיצומו של דיון פוליטי כמו בריכה ענקית פז - פורטרייט טוב, קומפוזיצייה קצת פחות דרבי מטקות תמונה חביבה הקדשתי לבחורה מיסתורית עם גיטרה, איני יודע את שמה אבל היא התנדבה להצטלם! אם את אי שם תתקשרי אליי

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ^GunX^,

היי אני מעוניין לרכוש מצלמה בערך ב1000 ש"ח +- ההתלבטות שלי היא בעיקר בין הcanon a510 וה fuji finepix e500 , אולי יש מצלמות יותר טובות במחיר הזה? תודה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.