עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by yossitehila,

אני מעונין לקנות מצלמה דיגיטלית לשימוש ביתי חובבני אני רוצה מצלמה שלא תיהיה קטנה מידי ושתיראה כמו המצלמות של פעם עם עדשה. התקציב שלי הוא בערך 1600-1800. אני קונה באילת ככה שזה יוצא יותר זול. הייתי רוצה עזרה בבחירת המצלמה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by valorien,

שלום עליכם. אחרי התלבטות נרחבת וכסיסת צפורניים, המליצו לי על מצלמה של פנסוניק DMCFZ10 שעולה בסביבות ה3000+. עכשיו הרקע שלי בצילום הוא בסיסי ביותר אבל אני מחפש להשכיל בתחום ולכן נראה לי שהיא יכולה להתאים. יש לכם הצעות אחרות למצלמות בטווח הזה או בכלל השגות? תודה רבה רבה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  3. Started by benor,

1. חשיפה ארוכה מאתמול 2. סוס 3. סוס נוסף 4. רוכבי אופניים (צולם בגעש) [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  4. היי, הקצבתי לעצמי כ-1700 ש"ח לקניית מצלמה דיגיטלית. אני חושב לקנות את הcanon S1 IS. 1. למישהו יש את המצלמה? איך היא? 2. חושבים שאפשר לקנות מצלמה טובה יותר (SLR) באותו כסף? 3. מה דעתכם על הfuji 5X00? על מינולטה Z3?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. Started by MODY69,

אהלן, אני קונה בקרוב כרטיס זיכרון ל d80. ראיתי שהוא תומך בכמה סוגים של כרטיסים. אפשר יתרונות/חסרונות של הסוגים? ובנוסף, אשמח להמלצה על כרטיס של 4גיגה או יותר אם ההפרשים במחיר לא גדולים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by overload,

צולם לפני שבועיים בוקר, שמש, הכל טוב ויפה. עד שמביטים מהחלון לכיוון הים ומבינים איזה יום הולך להיות אני יודע שכתוב OVEROAD נמחק לי הPSD [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמה משפחתית + כרטיס זיכרון 2GB ב- 1000ש"ח. במצלמה הולכים להשתמש אנשים שלא מבינים בצילום יותר מדי ומחפשים מצלמה כמה שיותר פשוטה לשימוש ושתביא את התוצאות הטובות ביותר על אוטומט. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  8. Started by sapartil,

canon sx210 או pansonic tz 10 ? איזו טובה יותר בצילום וידאו ?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  9. שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכל מהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכל אבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתי יותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצת לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה (ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping ) 1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים 2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת 3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית 4. בדרך כלל במצבי האוטומט 5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה) למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה? מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים? אני ממש מרגיש …

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by ofsher,

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  11. אני רוצה מצלמה דיגיטאלית פשוטה שלא עולה הרבה חברה טובה ומוכרת. משהו קטן ונוח .. טווח מחירים אני לא יודע כי אני לא בקיע במחירים של המצלמות, אבל בערך עד 1000 כמה שפחות יהיה עדיף..

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  12. אהלן, הייתי מעוניין לשמוע מכם חברי הפורום מה אתם עושים שניה לפני שאתם מפתחים את קובץ ה-RAW שלכם לTIFF או JPEG, עם איזה הגדרות אתם משחקים,האם יש לכם preset קבוע ובקיצור, עצות חכמות :] בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  13. http://img338.imageshack.us/my.php?image=imgp3168xv4.jpg 8)

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. מה היתרונות\חסרונות של כל אחת מהמצלמות הללו. מייצב תמונה ששמעתי שלמצלמות עם זום ארוך כדאי מאוד שיהיה - יש לשניהם ? ואם למישהו יש עוד מה להוסיף אני אשמח מבחינת איכות תמונה,מאקרו וכו'.

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  15. Started by yodda,

הצרכים שלי הם... הצרכים שלי הם בעיקר שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם בלילה שיוצאים כול החברה לפאבים או סתם יושבים בערב *האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא *האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא *האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא …

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by avivlevy,

אני צריך להביא לבצפר תמונה לרישום: תמונה בגוונים שחור אפור לבן, אבל רק חלק מתמונה ואז אני ממשיך את הרקע או את התמונה עצמה..... אז אם למישהו יש רעיון לתמונה טובה עדיף בשחור לבן אפור אבל לא חייב(אני יכל לשנות לשחור לבן בפוטושוף) TNX BEFOR) (

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  17. ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by guyo,

תערוכת צילום - גלריית החלונות נשמח לראות את כולכם בפתיחת התערוכה "לחלום רחוק" ב 06/11 בשעה 20:00 בגלריית החלונות קומה 3 בקניון עזריאלי, תל-אביב התערוכה תוצג במהלך כל חודש נובמבר 2005 ותהיה פתוחה לקהל בשעות הפעילות של הקניון ראו זאת כהזמנה אישית ממני בברכה גיא עולמי אוצר גלריית החלונות כל הזכויות על הצילומים שמורות לצלמי התערוכה http://www.far-dream.info http://www.expoze.co.il http://www.guy-olami.com/Guest14/mon140.jpg

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  19. שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום אני מחפש מצלמה נוחה לא גדולה שתצלם תמונות באיכות טובה. המטרה היא לא תמונות מקצועיות ביותר אלא מצלמה שתשמש אותיבטיולים לצילום מצלמה שתהיה חובבנית אבל עם פלוסים ופלוס גדול יהיה אם המצלמה תיכנס לכיס של מכנס -גודל קומפקטי. אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,נופים, חברה קצת מסיבות בתאורה בעייתית דברים בסיסיים אני מאוד אוהב מצלמותשל קנון אך מתלבט בין כמה מצלמות אשמח להמלצות. אני מציין שחיפשתימידע באינטרנט על המצלמות וזה לא עזר לי ממש. ההתלבטות היא בין דגמי canon הדגמים הם A 630 A640 A 720 SD 1100 A570IS A530 אשמח לכל המלצה שקיימת וכל דעה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:54:16 מידע נוסף אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  20. מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח שימליץ

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by coron10,

מה ההבדל בין המצלמות הנל? http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=SD850 ובמה הייתים בוחרים. המצלמה בעיקר לצילום במצב אוטו, ילדים וטיולים.

22. finefix s20 pro היא רכישה כדאית?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by mcnm,

שלום, אני חדש כאן.. מקווה שהגעתי למקום הנכון.. אז ככה, אני לא ממש (ז"א בכלל) מבין במצלמות ואני צריך מצלמה בסביבות ה-1000 ש"ח חברים שלי המליצו לי על זאת: http://www.getit.co.il/Group/32183/436 מה דעתכם? האם יש משהו טוב יותר במחיר הזה? תודה רבה!!!

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by M_power,

בשעה טובה החלטתי לקנות Panasonic TZ5 הבעיה היחידה היא שאני מתלבט מאיפו לקנות חשבתי על שני אפשרויות או דיגיטל שואפ או MDK השאלה שלי היא מניסיונכם האם כדי לקנות מהחנויות?אם ישנם חנויות אחרות בבקשה תציעו. ההיתלבטות היא האם החנות דוחפת מצלמות מחודשות ואם אפשר לסמוך על האחריות של החנויות?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  25. אני יודע שמישהו יקפוץ ויאמר לי לעשות חיפוש כי "יש 100,000 ת'ראדים על הנושא" אבל אני רוצה שיענו לי על השאלות שלי ולא על מה שאחרים שאלו. טוב אז ככה, התקציב הוא 1500-1600 שקל אני מתאר לעצמי. אני רוצה מצלמה כי אני מאוד נמשך לתחום, כרגע המצלמה המשפחתית היא Canon A80 ואני רוצה עכשיו מצלמה "רצינית" לעצמי שאני יוכל להתקדם איתה. דרישות שלי מהמצלמה: גודל לא משנה. איכות תמונה הכי חשובה לי. וזהו אין הרבה דרישות בכללי. אז מה שהבתי שמומלץ עד עכשיו הם ה: FUJI S6500 וה- Canon s3 עכשיו מי מהם יותר טובה? אני נוטה יותר לכיוון של הפוג'י בגלל העדשה הרחבה. תודה, לירן.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים