צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחלוק איתכם כמה תמונות שצילמתי, אינני צלם מקצועי או משהו כזה, רק חובב. התמונו האלה צולמו בK800i וN73 לפני שהחליפו לי את ה-N73 צילמתי איתו קצת, אבל עכשיו יש לי כמה טובות של הK800i. http://www.flickr.com/photos/71377573@N00/?saved=1
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית. שאומרים על מצלמה" " ב"תרגום" אנלוגי ממצלמה ישנה - לא מסוגלת להעביר ישירות למחשב(צריך להקליט על קלטת ואז להעביר) אז מה הכוונה במשפט הזה?
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין בתחום המצלמות ולכן החלטתי לשאול אותכם. אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, שתיהיה גם בעלת האפשרות של צילום תמונות רגילות. התקציב נע בין 1500-2500. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון שיהיה ג'יגה והכי מהיר שאפשר.. (NIKON D70)
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתאפשר לי לצלם וידאו בצורה איכותית... אפשרות של צילום תמונות זה רצוי מאוד גם, והמצלמה צריכה להיות זולה יותר מ1000 ש"ח (לא משהו רציני ומקצועי) אני רוצה שהמצלמה תתמוך בבטריות ולא סוללת ליתיום, ושיהיה קל מאוד לתפעל אותה ולהדליק אותה במהירות תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של בערך 2000 שקל, רצוי פחות ואם זה ממש יהיה שווה את זה אפשר להעלות ב 200-300 שקל. אני צריך מצלמה + זיכרון + סוללה, זיכרון 128 או 256MB מה שנכנס בתקציב. חשוב לי האיכות תמונה, עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא על חשבון איכות, ותהיה מחברה אמינה שלא תתקלקל תוך שנה. דרך אגב, קראתי את המדריך שנתנו פה באתר לפני כמה זמן והמליצו שם על: Olympus Stylus Verve Cannon Powershot S410 מה אתם חושבים על שתי אלה? אפשרויות טובות?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אחרי שקניתי את הSD800 אני מתלבט לגבי כרטיס. יש לי כבר כרטיס בסיסי של 512MB אבל חשבתי על קנייה של 2GB שהיום לדעתי נמצא ב"סוויט ספוט" של המחיר. השאלה היא האם כדאי להשקיע בכרטיס מהיר מעבר לכרטיס הבסיסי של סנדיסק, שעולה היום בסביבות ה-80 ש"ח. מצאתי כמה כרטיסים במהירויות של X60, X80 וגם X150 אבל של חברות פחות מוכרות במחירים טיפה יותר גבוהים (אזור ה100+ ש"ח). כרטיס X133 של סנדיסק כבר עולה כמעט פי 2 וכרטיסים מהירים של חברות אחרות ששמעתי עליהן טובות כמו פנסוניק עולים כבר יותר מזה. השאלה היא מה המשמעות של זה מבחינת צילום "סטנדרטי". כשאני מעביר תמונות למחשב בסוף סשן צילום ארוך אז פחות אכפת לי אם זה לוקח יותר זמן להעביר את כל התמונות. השאלה היא האם בצילום רגעי של כמה תמונות אחת אחרי…
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין לשמוע מכם חברי הפורום מה אתם עושים שניה לפני שאתם מפתחים את קובץ ה-RAW שלכם לTIFF או JPEG, עם איזה הגדרות אתם משחקים,האם יש לכם preset קבוע ובקיצור, עצות חכמות :] בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להעריך את ההשפעה של כרטיס זיכרון כפול 80 מול כרטיס זיכרון רגיל של sd כאשר ישתמשו בו במצלמה כמו cannon a530
-
- 6 תגובות
- 727 צפיות
-
-
למי שלא מכיר עדיין : http://www.picshare.co.il/index.asp נתקלתי בו בזמן האחרון ורמת הצילומים גבוהה למדיי ושיטת הניקוד דיי תפסה אותי.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות Panasonic TZ5 הבעיה היחידה היא שאני מתלבט מאיפו לקנות חשבתי על שני אפשרויות או דיגיטל שואפ או MDK השאלה שלי היא מניסיונכם האם כדי לקנות מהחנויות?אם ישנם חנויות אחרות בבקשה תציעו. ההיתלבטות היא האם החנות דוחפת מצלמות מחודשות ואם אפשר לסמוך על האחריות של החנויות?
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני יודע שמישהו יקפוץ ויאמר לי לעשות חיפוש כי "יש 100,000 ת'ראדים על הנושא" אבל אני רוצה שיענו לי על השאלות שלי ולא על מה שאחרים שאלו. טוב אז ככה, התקציב הוא 1500-1600 שקל אני מתאר לעצמי. אני רוצה מצלמה כי אני מאוד נמשך לתחום, כרגע המצלמה המשפחתית היא Canon A80 ואני רוצה עכשיו מצלמה "רצינית" לעצמי שאני יוכל להתקדם איתה. דרישות שלי מהמצלמה: גודל לא משנה. איכות תמונה הכי חשובה לי. וזהו אין הרבה דרישות בכללי. אז מה שהבתי שמומלץ עד עכשיו הם ה: FUJI S6500 וה- Canon s3 עכשיו מי מהם יותר טובה? אני נוטה יותר לכיוון של הפוג'י בגלל העדשה הרחבה. תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלא תבינו לא נכון....אני ממש מבסוט מהמצלמה הזו...יש בה את הכל מהירות / עדשה 28 מ"מ זום אופטי כמעט 4 ....קומפקטיות...והכל אבל אני לא מצליח להגיע לתוצאות טובות מספיק....לפחות לא כמו שאני ציפיתי יותר מידי מגורענות...וליפעמים מטושטשות קצת לא כולן - אבל לא מעט ( אני בודק ע"ג מסך 17" - בהגדלה מלאה (ויודע על המוסג שקוראים לו Pixel Peeping ) 1. רוב התמונות שלי מצולמות בתוך חדרים או אולמות מוארים 2. וגם כשצילמתי מיחוץ לבית...התוצאה לא הייתה חדה מספיק וחייה אלא קצת מטושטשת ומפוקסלת 3. אני מצלם על רזולוצייה מקסימאלית 4. בדרך כלל במצבי האוטומט 5. הISO מכוון על מצב ראליסטי ( או משהו כזה) למישהו יש את המצלמה הזו - והיגיע לתוצאה טובה? מישהו יודע לייעץ לי איך לשפר / טיפים? אני ממש מרגיש …
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://img338.imageshack.us/my.php?image=imgp3168xv4.jpg 8)
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט כרגע בין 2 מצלמות: Canon EOS 350D ו Sony DSC-R1 אני אשמח לשמוע את דעתכם - מי המומלצת? תודה
-
- 7 תגובות
- 726 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בקנון G9 אפשר לסדר שהסרט שיצולם בהגדרות ברירת המחדל יצולם נורמאלי ??????
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום. אתמול באתי להעביר תמונות למחשב מה-Canon A75 של אחותי , אני נכנס למחשב שלי , ולהפתעתי המצלמה לא נמצאת שם כפי שהיא נמצאת שם בד"כ. נכנסתי ל-ZoomBrowserEx (התוכנה שמקבלים עם המצלמה) וגם שם שאני עושה Browse and download images זה רושם לי "No Camera found". בכל מקרה היום מחקתי את הדרייברים והתקנתי מחדש, והכל נשאר אותו דבר , אין תגובה במחשב שלי ולא ב-ZBEX. ניסיתי גם לחבר את המצלמה ל-USB של המודם שאולי ה-USBים האחרים נפגמו או משהו אבל גם אותו דבר. עוד מה שמוזר, שאני מחבר את המצלמה יש את הצליל הזה שיש ב-WinXP שהוא מזהה משהו מחובר ל-USB. מישהו יודע מה הבעיה ואיך לפתור אותה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה 610 ל 620 - בואו נגיד שאם ההבדל הוא רק התוספת פקסלים ולא בגודל CCD אז זה לא ממש חשוב לי. עכשיו לגבי קניה - יש היום חנויות שמיבאות לבד ונותנות אחריות עצמי - האם אפשר לסמוך עליהם? ואיזה זיכרון הרחבה לקנות? האם יש זכרונות טובים יותר ופחות? תודה
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
1. במידה והמטרה היא מסרטה ביתית, כולל עריכה, וצפייה במסך LCD, האם יש חשיבות לנושא ה PAL/NTSC ? או שאפשר לרכוש בארה"ב NTSC ולהשתמש בארץ ללא חשש ? 2. מה ההבדל החשוב בין HG20 ל HG21 והאם מצדיק לדעתכם את הפער במחיר ? 3. מישהו יודע מדוע יש פערים לעיתים גדולים, ולעיתים קטנים, בין הארץ לחו"ל ? לדוגמא, הפער למסרטת HG21 מצדיק (לטעמי) רכישה בחו"ל, אבל הפער עבור SR12 - לא. 4. אילו אתרים גדולים ואמינים פרט לאמאזון יש בארה"ב, שניתן להזמין OnLine ? 5. SR12 משום מה לא קיים באמאזון, והוא מציע "דגם חדש יותר" : Sony HDRXR100 80GB ב 2,400 ש"ח האם הדגם אכן חדש יותר ומומלץ ? (הוא עולה כמעט מחצית מ SR12...) 6. אשמח לשמוע דעתכם מהי המסרטה המועדפת (כולל מסרטות שלא מופיעות ברשימה). תודה רבה ! * ל…
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה דיגיטאלית פשוטה שלא עולה הרבה חברה טובה ומוכרת. משהו קטן ונוח .. טווח מחירים אני לא יודע כי אני לא בקיע במחירים של המצלמות, אבל בערך עד 1000 כמה שפחות יהיה עדיף..
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש המון אתרים שמציעים שירות של העלאת תמונות אליהם, הדפסה ושליחה הביתה. אשמח לקבל המלצה על אתרים מסוימים שעושים עבודה טובה, העניין הוא שהתמונות לא יגיעו ישירות אליי אז לא אוכל ממש לבדוק אותן. תודה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מצלמות - פוג'י 6500 והקנון s3.( כ 2000 שקל לקנון לעומת כ 2300 לפוגי מה שחשוב לי זה איכות תמונה ואפשרות הגדלה לגודל עד a3 דבר שני הבנתי שלפוגי' אין מייצב ולקנון יש אמינות בנוסף בזאפ לא ראיתי שום חוות דעת על הפוגי,( האם זו מצלמה חדשה) מוזר לא מה דעתכם
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
-
אם מישהוא יודע איפה ניתן להשיג הוראות הפעלה ל- A95 בעברית, באינטרנט...??? יש לי הוראות הפעלה באנלית.... תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-