צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, אני צריך מצלמה משפחתית + כרטיס זיכרון 2GB ב- 1000ש"ח. במצלמה הולכים להשתמש אנשים שלא מבינים בצילום יותר מדי ומחפשים מצלמה כמה שיותר פשוטה לשימוש ושתביא את התוצאות הטובות ביותר על אוטומט. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח שימליץ
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
איזה מהן מומלצות ? ממה להיזהר ? אגב, מה לגבי Camera4Less, ניתן לסמוך עליהם ?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, הייתי מעוניין לשמוע מכם חברי הפורום מה אתם עושים שניה לפני שאתם מפתחים את קובץ ה-RAW שלכם לTIFF או JPEG, עם איזה הגדרות אתם משחקים,האם יש לכם preset קבוע ובקיצור, עצות חכמות :] בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 3000 ש"ח , לא יותר מזה. ראיתי ב-ZAP מצלמות של SONY שנראות לי טוב אך אני מבולבל ולא ממש מבין בתחום... אשמח לשמוע דעות, הצעות, הארות והערות לגבי מצלמות שונות המתאימות לדרישותיי בתחום מחיר הנ"ל. שבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צולם לפני שבועיים בוקר, שמש, הכל טוב ויפה. עד שמביטים מהחלון לכיוון הים ומבינים איזה יום הולך להיות אני יודע שכתוב OVEROAD נמחק לי הPSD [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://img338.imageshack.us/my.php?image=imgp3168xv4.jpg 8)
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש תקציב (עד 1700 שקל), עכשיו ההתלבטות היא לגבי: ה T10 של סוני. או ה EXS600 של Casio. ולטעמי הפוג'י המקבילה אליהן אינה מספיק קטנה כדי להכנס לכיס. שניהן קיבלו ביקורות סבירות ומעלה (7.8 בערך בעולם), מה דעתכם? אשמח לחוות דעת נוספות בקשר גם למצלמות אחרות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן מצלמה חדשה. CANON SD790. מצלמה ממש מעולה. אבל יש בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה. כשאני רוצה להעביר וידאוים שצילמתי המחשב כל הזמן נותן לי את ההודעה "התקן המצורף למערכת אינו פועל" ושאני מנסה להעביר דרך התוכנה של CANON זה רושם לי "THE CAMERA HAS BEEN DISCONNECTED" תמונות אני עוד מצליח להעביר. הצלחתי להעביר איזה 2 וידאוים. אבל זהו. מאז לא. איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אז יש לי מצלמה של פוג'י F40 ואחותי חזרה מהוואי עם תמונות סוףףףףףףףףף הדרך ואני בא לחבר למחשב ואז מה שקורה זה שפשוט המחשב נכבה לי ממש נכבה, אני מחבר את המצלמה עם הכבל שלה למחשב,ואז המחשב נכבה כאילו ניתקתי אותו מהחשמל,משהו מוזר ואם אני משאיר את המצלמה מחוברת למחשב אז אי אפשר להדליק את המחשב,רק אם אני מנתק אותה אפשר להדליק כאילו זה גורם אולי לקצר או משהו כזה אם אני מחבר את המצלמה למחשב,אולי סתם הכבל דפוק? וניסיתי בכמה כניסות USB וזה עדיין אותה הבעיה מה הפיתרון?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לקנות Panasonic TZ5 הבעיה היחידה היא שאני מתלבט מאיפו לקנות חשבתי על שני אפשרויות או דיגיטל שואפ או MDK השאלה שלי היא מניסיונכם האם כדי לקנות מהחנויות?אם ישנם חנויות אחרות בבקשה תציעו. ההיתלבטות היא האם החנות דוחפת מצלמות מחודשות ואם אפשר לסמוך על האחריות של החנויות?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני יודע שמישהו יקפוץ ויאמר לי לעשות חיפוש כי "יש 100,000 ת'ראדים על הנושא" אבל אני רוצה שיענו לי על השאלות שלי ולא על מה שאחרים שאלו. טוב אז ככה, התקציב הוא 1500-1600 שקל אני מתאר לעצמי. אני רוצה מצלמה כי אני מאוד נמשך לתחום, כרגע המצלמה המשפחתית היא Canon A80 ואני רוצה עכשיו מצלמה "רצינית" לעצמי שאני יוכל להתקדם איתה. דרישות שלי מהמצלמה: גודל לא משנה. איכות תמונה הכי חשובה לי. וזהו אין הרבה דרישות בכללי. אז מה שהבתי שמומלץ עד עכשיו הם ה: FUJI S6500 וה- Canon s3 עכשיו מי מהם יותר טובה? אני נוטה יותר לכיוון של הפוג'י בגלל העדשה הרחבה. תודה, לירן.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה 610 ל 620 - בואו נגיד שאם ההבדל הוא רק התוספת פקסלים ולא בגודל CCD אז זה לא ממש חשוב לי. עכשיו לגבי קניה - יש היום חנויות שמיבאות לבד ונותנות אחריות עצמי - האם אפשר לסמוך עליהם? ואיזה זיכרון הרחבה לקנות? האם יש זכרונות טובים יותר ופחות? תודה
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
ערב טוב. מעוניין בהמלצה על מצלמה בעלת זום אופטי גדול ככל האפשר המצלמה מיועדת לאבא שלי, כך שרצוי שהתפעול והתפריטים יהיו ברורים ופשוטים. הוא מצלם כל יום במסגרת עבודתו כמה עשרות של תמונות והוא חייב תאריכון (להדפיס תאריך על התמונה) חשבתי בכיוון של: fz18 sp-560uz coolpix p80 תודה לכל העוזרים .
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום אני מחפש מצלמה נוחה לא גדולה שתצלם תמונות באיכות טובה. המטרה היא לא תמונות מקצועיות ביותר אלא מצלמה שתשמש אותיבטיולים לצילום מצלמה שתהיה חובבנית אבל עם פלוסים ופלוס גדול יהיה אם המצלמה תיכנס לכיס של מכנס -גודל קומפקטי. אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,נופים, חברה קצת מסיבות בתאורה בעייתית דברים בסיסיים אני מאוד אוהב מצלמותשל קנון אך מתלבט בין כמה מצלמות אשמח להמלצות. אני מציין שחיפשתימידע באינטרנט על המצלמות וזה לא עזר לי ממש. ההתלבטות היא בין דגמי canon הדגמים הם A 630 A640 A 720 SD 1100 A570IS A530 אשמח לכל המלצה שקיימת וכל דעה תודה רבה [br]פורסם בתאריך: 2.02.2009 בשעה 14:54:16 מידע נוסף אני זקוק למצלמה בעיקר לצילומי טיולים,ים,…
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין במצלמה דיגיטלית חדשה תקציב עד 1800 אפשר חריגה של עד 100 ש"ח מקסימום. חשובה לי איכות תמונה וצבעים אמיתיים. שמאפשרת לצלם המון תמונות בטעינה אחת...בטרייה חזקה. עיבוד תמונה מהיר. אודה לכם על המלצות ונימוק על ההמלצה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה המצב? זכיתי במכרז ב CANON A530 כולל כרטיס 512MB ונרתיק + 3 שנים אחריות של קרט. כולל דמי משלוח זה יוצא 970 ש"ח ורציתי לדעת אם זה יקר / סביר , אם המצלמה טובה.. אם כדאי לבטל.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להעריך את ההשפעה של כרטיס זיכרון כפול 80 מול כרטיס זיכרון רגיל של sd כאשר ישתמשו בו במצלמה כמו cannon a530
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתלבט כרגע בין 2 מצלמות: Canon EOS 350D ו Sony DSC-R1 אני אשמח לשמוע את דעתכם - מי המומלצת? תודה
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה זה מקארו? מה ההדבל בינו לבין צילום רגיל? אני מעוניין לקנות את ה A75 של קנון. איזה סוג זכרון מומלץ להתאים לה? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתי המצלמות האלו. מישהו יודע איזו מהן יותר טובה ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך להביא לבצפר תמונה לרישום: תמונה בגוונים שחור אפור לבן, אבל רק חלק מתמונה ואז אני ממשיך את הרקע או את התמונה עצמה..... אז אם למישהו יש רעיון לתמונה טובה עדיף בשחור לבן אפור אבל לא חייב(אני יכל לשנות לשחור לבן בפוטושוף) TNX BEFOR) (
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
canon sx210 או pansonic tz 10 ? איזו טובה יותר בצילום וידאו ?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-