צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום ברצוני לרכוש את המצלמה הנ"ל תנו לי בבקשה ביקורת עליה והאם כדאי לקנות אותה, פרטים וכו'
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי, החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של בערך 2000 שקל, רצוי פחות ואם זה ממש יהיה שווה את זה אפשר להעלות ב 200-300 שקל. אני צריך מצלמה + זיכרון + סוללה, זיכרון 128 או 256MB מה שנכנס בתקציב. חשוב לי האיכות תמונה, עדיף שתהיה קומפקטית אבל לא על חשבון איכות, ותהיה מחברה אמינה שלא תתקלקל תוך שנה. דרך אגב, קראתי את המדריך שנתנו פה באתר לפני כמה זמן והמליצו שם על: Olympus Stylus Verve Cannon Powershot S410 מה אתם חושבים על שתי אלה? אפשרויות טובות?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום עליכם. אחרי התלבטות נרחבת וכסיסת צפורניים, המליצו לי על מצלמה של פנסוניק DMCFZ10 שעולה בסביבות ה3000+. עכשיו הרקע שלי בצילום הוא בסיסי ביותר אבל אני מחפש להשכיל בתחום ולכן נראה לי שהיא יכולה להתאים. יש לכם הצעות אחרות למצלמות בטווח הזה או בכלל השגות? תודה רבה רבה.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי מצלמה קומפקטית שאין בה אופציה לצילום raw האם בכל זאת יש דרך לצלם בjpeg ולערוך HDR?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום. צילמתי לא מזמן בקנון שלי והכול היה בסדר, היום אני מוציא את המצלמה ומנסה לצלם, אבל יש לה פתאום איזה בעיה מוזרה. אפשר לראות על המסך שהמצלמה לא יכולה לפקס את התמונה, ואת החשיפה ורואים כל הזמן חשוך מדי. וגם יש פסים מרצדים על המסך דומים קצת לאיך שמצלמים מסכי CRT. ניסיתי להחליף סוללות, להחליף כרטיסי זיכרון, שום דבר לא עוזר... במצב צפיה בתמונות שצולמו לפני הבעיה רואים הכול טוב על המסך. מישהו יודע מה הבעיה? האם הבעיה ידועה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום,אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה שתאפשר לי לצלם וידאו בצורה איכותית... אפשרות של צילום תמונות זה רצוי מאוד גם, והמצלמה צריכה להיות זולה יותר מ1000 ש"ח (לא משהו רציני ומקצועי) אני רוצה שהמצלמה תתמוך בבטריות ולא סוללת ליתיום, ושיהיה קל מאוד לתפעל אותה ולהדליק אותה במהירות תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
canon sx210 או pansonic tz 10 ? איזו טובה יותר בצילום וידאו ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://img131.imageshack.us/img131/7190/dscf0484edelegationtopowg3.jpg מישהו יכול להסביר לי איך לכתוב את הלינק שהתמונה תהיה ממוזערת שנכנסים לעמוד ותפתח בלחיצה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
מה המצב? זכיתי במכרז ב CANON A530 כולל כרטיס 512MB ונרתיק + 3 שנים אחריות של קרט. כולל דמי משלוח זה יוצא 970 ש"ח ורציתי לדעת אם זה יקר / סביר , אם המצלמה טובה.. אם כדאי לבטל.. תודה!
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
אני רוצה מצלמה דיגיטאלית פשוטה שלא עולה הרבה חברה טובה ומוכרת. משהו קטן ונוח .. טווח מחירים אני לא יודע כי אני לא בקיע במחירים של המצלמות, אבל בערך עד 1000 כמה שפחות יהיה עדיף..
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רצוי פחות גם אם אפשר. הרכישה תתבצע בארה"ב, ומה שחשוב במצלמה זה בעיקר שהזמן בין צילום לצילום יהיה קטן ככל האפשר (באיכות צילום גבוהה ככל האפשר כמובן). זיכרון המצלמה צריך להיות מבוסס על sd. למישהו יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היומולדת של אבא שלי מתקרבת, ואני אשמח לקבל הצעות למצלמה דיגיטלית חדשה. תקציב: כ2000 ש"ח. במידה וזה לא מספיק, תתנו הצעות, ואני אגדיל את התקציב. דרישה: חברה מוכרת ואמינה! קומקטית, בעלת זום אופטי גדול יחסית. שלא יהיה בעיה למצוא לה כרטיס זכרון. תודה מראש! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
בנענע שלי רוצה לקנות מצלמה לצילום חובבני יומיומי. עכשיו יש לה מצלמה של אפסון שמתוך 10 תמונות 9 יוצאות מרוחות ומגעילות. התקציב שלה הוא 2000 ש"ח. יכול להיות שידיו של מי שיצלם עם המצלמה יהיו במצב "פרקינסון" קל...אז לקחת בחשבון. ורצוי שהמצלמה תצלם מהר...זה לא קריטי כלכך אבל שלא יצטרכו לחכות איזה 10 שניות בין כל תמונה כמו במצלמות מעצבנות של HP. נ.ב. מה אתם אומרים על Z3 של מינולטה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים יקרים זכיתי במכרז בוואלה שופס הנה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1885071 לקחתי את המצלמה ב 1200 שח עם 3 שנים אחריות ועם 24 תשלומים שזה כל חודש 50 שח האם המצלמה שווה את זה ? ראיתי שבכל מקום היא עולה 1500 שח !!! או שכדאי לחכות ל FX-01 החדשה שתגיע לארץ ? אם כן כמה היא תעלה בטח יותר מ 2000 שח לא ? מחכה לתשובה חברים והרבה תודה :-*
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 2500 ש"ח. אני מעדיף כמה שיותר קטנה אבל הבנתי שהקומפקטיות שנכנסות לכיס בקלות זה על חשבון הזום וחשוב לי שיהיה זום תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה קומפקטית שתצלם כמה שיותר טוב במצב האוטומטי שלה. התקציב הוא עד 1K, עדיף קצת פחות. אין דרישות מיוחדות, זום גדול יחסית נחשב לבונוס רצוי בהחלט. תודה רבה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני חובבן לגמרי אני רק מחפש מצלמה שתיהיה אמינה ושאני לא יצטרך להטעין אותה כל שנייה וחצי. תודה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לחלוק איתכם כמה תמונות שצילמתי, אינני צלם מקצועי או משהו כזה, רק חובב. התמונו האלה צולמו בK800i וN73 לפני שהחליפו לי את ה-N73 צילמתי איתו קצת, אבל עכשיו יש לי כמה טובות של הK800i. http://www.flickr.com/photos/71377573@N00/?saved=1
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המצלמות הנל? http://www1.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=SD850 ובמה הייתים בוחרים. המצלמה בעיקר לצילום במצב אוטו, ילדים וטיולים.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצמה למצלמה. השימושים הם ביתיים לא כזה משנה לי כמה מגה פיקסל אני לא הולך להגדיל את התמונות למשהו מטורף. אבל אני רוצה איזו מצלמה איכותית במחיר הזה, עם אולי קצת אפשרויות ידניות לשליטה וזום של איזה 3-4 ואם אפשר שלא תזלול סוללות יש לי כמה דגמים של /sd200canon 520/a95/510 או richo rx/r1 וכו'אפשר להציע גם משהו אחר תודה
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
צולם לפני שבועיים בוקר, שמש, הכל טוב ויפה. עד שמביטים מהחלון לכיוון הים ומבינים איזה יום הולך להיות אני יודע שכתוב OVEROAD נמחק לי הPSD [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מתלבט בין שתי המצלמות וזה די דחוף! תודה למי שיכול לעזור! אם אפשר לציין חסרונות ויתרונות זה יעזור!
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
-
היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-