עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by HILKIM,

יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מחפש כבר הרבה זמן משטח כזה : http://cgi.ebay.com/MAGIC-Reflective-Background-ENHANCE-PHOTO-4-Light-Tent-/270567485707?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3eff14310b איך הוא נקאה בשפת הצילום ? מה השם שלו באנגלית?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by max_shifrin,

אהלן אנשים, אני די חדש בפורום ורציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הזאת... יש לי אותה כמעט שנה עכשיו ולדעתי היא אחלה... למרות שקראתי בכל מני מקומות שיש פה ושם באגים קטנים מצלמה... אז בכל אופן אשמח לדעת מה אתם חושבים... אני אישית מתפלא מהמצלמה כל פעם שאני לוקח תמונות! מקס.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by benor,

העליתי שוב... [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by IAF.ofek,

שלום ,לפני כמה זמן הייתה לי התלבטות בין ה-A520 לA85,לבסוף החלטתי לחכות עד שהמחיר ירד אצל ה-520,ולקנות. חיכיתי חיכיתי והמחיר הגיע לרצפה - בסביבות 1060 ש"ח,אבל אז הגיע הA610,אך עם תג מחיר גבוהה יותר. רציתי לדעת איזה מצלמה יותר טובה,ומה התכונות החדשות ב-610 שאין ב-520? אני בעקרון מחפש מצלמה לצילום המשפחה וטיולים,אך גם לצילום אומנותי (בשליטה ידנית)

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  6. אני מנסה לזהות ולא מצליח http://img303.imageshack.us/img303/3401/hqv2.png תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by IAF.ofek,

נחל הבניאס,ינואר 2006

• 5 תגובות
    • 965 צפיות
  8. קניתי את המצלמה המעפנה הזהו לפני שנתיים מהום סנטר ונישבר לי הידסק עם הדרייבר שלה בתוך הסידי רום...מאז אני לא יכול להתקין אותה!בבקשה מיצאו לי את הדרייבר..[ תודה.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, אני זקוק לעזרתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטאלית - אבל אני לא ממש מומחה בתחום (או אולי יותר נכון להגיד ממש לא מומחה) קראתי די הרבה מדריכים לפני קניה שרק הצליחו לבלבל אותי.... למשל הבנתי חשוב שהעיניית של המצלמה תהייה אנלוגית ולא דיגיטאלית - מאחר וכאשר עושים זום אם גם המסך וגם העיניית הם דיגיטאלים - זה לא מראה כמו שצריך את הזום (או משהו כזה) - האם זה נכון? לפי מה ששמתי לב לרוב המצלמות פה העיניית היא דיגיטאלית ולא אנלוגית... אני נמצא כרגע ביפן לתקופה די ארוכה - ומאוד חשוב לי לצלם תמונות יפות מהשהות שלי כאן. אשמח אם תוכלו לסייע לי ולהסביר לי בצורה פשוטה יחסית למה אני צריך לשים לב כאשר אני קונה מצלמה, על מה לאפשר להתפשר ועל מה לא לוותר בשום אופן. תודה מראש, רם

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. 1150-1200 גג זאת החנות http://www.fotofilm.co.il/ בשביל מה? צילום חובבני תודה

• 5 תגובות
    • 950 צפיות
  11. שלום לכולם.. מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה ISO ומה עושה האופציה הזאת במצלמה ???למשל אצלי יש 200 , 400 , 800 מה זה אומר??? -------------- יש ברשותי מצלמה מדגם פוג'י S5000 ואני רוצה לצלם למשל עצם מסויים ,עכשיו אני רוצה שהעצם יהיה ברור אבל מה שמאחוריו יהיה מטושטש מין פוקוס כזה. באיזה מצב אני אמור לצלם ? אוטומט,P,S,M אני לא ממש יודע,אני משחק עם הזום ומנסה להתמקד אבל הזום לא מצליח להתמקד כמו שצריך אולי אני צריך לעבור לפוקוס לא אוטומטי או משהו כזה ?......מישהו. עוד שאלה קטנה מה עושה מקרו הציור עם הפרח?

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by storm122,

כמה תמונות שצילמתי שקיעה בתאילנד עם CANON PRO 1 [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by fungiman,

לייקה כמובן עומדים "בציפיות" ומתברר (שוב פעם) שהקסם של לייקה הוא בעיקר סוביקיטיבי. הלייקה M9, מצלמת ה-FF הקומפקטית בעולם, האחרונה בשושלת ה-M שבלי סרקסטיות, הגיעה לשלמות ארגונומית, שוב פעם מפגינה אלקטרוניקה בינונית. ה-M9 קיבלה ציון נמוך משמעותית מכל מצלמות ה-FF הנמכרות כיום. בתכונות שנראות לי הכי חשובות למצלמה כמו הלייקה - טווח דינמי וצבעים - היא נופלת ממובילות קטגורית ה-APS-C (פנטקס K-x והניקון מהדור האחרון - D90/D5000/D300s), היא מציעה פחות טווח צבעים וייתרון זניח בטווח דינמי מרוב מצלמות ה-APS-C המודרניות האחרות (כולל ה-K20D המיושנת שלי). להזכיר שמדובר במצלמה הנושאת תג מחיר של 7000 דולר (+זמן המתנה ארוך) ועדשות שעולות מ-1000 ועד 10000 דולר... כל זה מאוד חבל, כי הלייקה M9…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by DardaDai,

שלום, לא מזמן רכשתי עדשה ef50mm f/1.4 usm (פריים) ולאחר כמה תמונות שהפוקוס יצא במקום שלא התכוונתי אליו בדקתי את הכיול. יצא שיש סטיה של 4mm ואני תוהה אם זה משהו באמת מורגש או שאולי התזוזות שלי/של האוייבקט שצולם הם אלו שגרמו לתזוזת מיקום הפוקוס. (מכיוון שיש לי 600D לא ניתן לעשות כיול במצלמה). (העדשה באחריות קראט, אז אני מאמין שכיול יהיה חינם) תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by הסולידי,

מה דעת הפורום על המצלמה הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  17. היא עולה 1,724 ש"ח האם כדאי לקנות אותה או שכדאי בכסף הזה לקנות מסרטה אחרת?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  18. Started by PyroGhost,

התמונה צולמה אתמול, כחלק מהנסיון הראשון שלי להעמיד סט צילום מקצועי יותר בתוך סטודיו, על הסט היו איתי עוד שני חברים + הדוגמנית, אחד החברים ( שמשמש כעורך הדיגיטלי שלי ) עזר עם התאורה ותפקד כעוזר צלם והשניה ( חברה שלי במקרה וחברה טובה של הדוגמנית - הכל במקרה P: ) עזרה עם ההלבשה והאיפור... עוד תמונות יגיעו בהמשך, אם למישהו יש הצעות נוספות לשם עבור התמונה אני אשמח לשמוע. תגובות יתקבלו בברכה, תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 65 תגובות
    • 5.9k צפיות
  19. Started by Nick_Less,

תמונת ממצג של כוחות הביטחון שנערך אתמול בגני התהרוכה בת"א. הראו שם את "מזרן המתאבדים" שמסוגל לבלום אדם שנופל נפילה חופשית מגובה של עד 50 מטר (הקפיצה הזאת הייתה 15 מטר),ירידה ברתק (עם חבל),חילוץ אנשים מתוך ומיתחת רכב בתאונת דרכים והסבר על כלים שונים שיש לשירותי כבאות והצלה פגיעה במרכז

• 7 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by urich,

חדשה ולא מחודשת (לטענת החנות) דגם קצת יותר ישן אבל עדיין עם יכולות טובות מה דעתכם בתור מצלמה לחובבן. http://www.cameta.com/Olympus-PEN-E-PL1-Micro-4-3-Digital-Camera-Body-Black-66326.cfm מצאתי דרך PRICEGRABBER http://www.dpreview.com/reviews/olympusepl1 ואיך אפשר לשלוח לארץ בזול? האם יש עלויות מיסים מע"מ וכו'?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש סקירה על המצלמה CANON TX1 - מצלמת כיס קומפקטית עם זום X10, מייצב תמונה, תמונות ברזולוציה 7MP, וידיאו באיכות HD 720P. http://www.dpreview.com/reviews/canontx1 כמו כן בסקירה יש גם השוואה בין מספר תמונות בין הTX1 לPANASONIC TZ3 כשהTX1 רואים יותר חד. לאחר התלבטויות רבות שלי לבסוף רכשתי את המצלמה TX1 ואני מרוצה ממנה ובמקרה גם אתר DPREVIEW הוציא עליה סקירה רק עכשיו. הדבר שגרם לי לא לרכוש את TX1 בהתחלה היה עקב סירטוני דוגמא במצבים של אור נמוך בהם התאכזבתי מכך שניתן לראות רעש בבירור שגורם לאיכות לא טובה בסירטונים לעומת סירטונים באור שמש שנראו נקיים חדים ומדהימים שאי פעם נראו למצלמה כה קומפקטית עד היום. לאחר שהגויים בפורום DPREVIEW הראו לי איך אפשר להעלים את הפיקסלים מסירטוני…

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by approx,

http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=IMGP0019.jpg מה אומרים ?

• 3 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by Y/O1977,

איזו מצלמה עדיפה יותר: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=401114 או: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410742 תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  24. שלום! אני דיי מרוצה מהמצלמה שלי CANON A60, חוץ מהקטע שהיא קצת גדולה וכבדה. למרות שהיא ישנה ושכבר לא מוכרים אותה הערך שלה והמחיר החזיק הרבה מאוד זמן. עכשיו שיש מצלמות חדשות כמו CANON 510 שאפשר להשיג דיי בזול יחסית אני חושב שכדאי לי למכור את שלי כמה שיותר מהר כדי שישאר לי עודף להוסיף על מנת לקנות את אחת מהמצלמות החדשות יותר. השאלה שלי היא מה ההבדלים בין A60 ל- A510 האם יש הבדלים משמעותיים באיכות? אני כבר יודע שהיא יותר קטנה וקלה שזה בשבילי יתרון. ראיתי באתר בנצ'מארק סרטון וידיאו שנעשה בA510 וראיתי הבדל גדול באיכות (פשוט רואים חלק). בקשר לתמונות דוגמא באתרים אני לא כלכך סומך כי מראים את התמונות הכי מושלמות שיכולות להיות וזה לא בהכרח אותן תמונות שיצאו בכל צילום שאני אעשה. חשב…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by MeTaLhAmMeR,

כבר הספיקו לבלבל אותי כמה אנשים ולהגיד שטויות או שלא אז אני חיב לקבל תשובה פעם אחת ולתמיד... במצלמות דיגיטליות כמה שגודל החיישן גדול יותר הוא טוב יותר נכון?, אז אם ככה חיישן בגודל 1/2.5 גדול יותר מ1/1.8? או ש 1/1.8 גדול יותר מ 1/2.5?

• 6 תגובות
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.