עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם. לאחר שבשבוע האחרון חרשתי את הפורום בחיפוש אחרי מצלמה ולבסוף החלטתי מה לקחת (Mnolta Z5) עכשיו אני צריך עזרה בבחירת הזיכרון. קודם כל אני רוצה לדעת באיזה סוג זיכרון משתמשות המינולטות (או רק הדגם הספציפי שאני הולך להזמין). הגודל שאותו אני הולך לקנות הוא 512MB עכשיו הבנתי שהמצלמה הנ"ל יכולה לצלם במהירות גדולה (או שלא?) ועדיף זיכרון מהיר בכדי לנצל אותה אז הייתי רוצה הסבר על סוגי הזיכרון (ראיתי פה מושגים כמו ULTRA ו-ULTRA 2 ואין לי מושג מה זה אומר) וגם על חברות ממולצות כי הבנתי שזיכרון מהיר מחברה מסויימת שנחשבת ללא איכותית לא מהיר במיוחד ועל כן כדאי לדעת מה לקחת. תודה.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, אני יודע ש-HS משתמש לצילום עם פלאש במהירויות תריס גבוהות, למשל כפלאש מילוי בצילום באור יום. העניין הוא שה-HS לא מגביל אותי (לפחות לא טכנית במצלמה) למהירויות תריס נמוכות יותר, אפילו לא חשיפות של שניות רבות.. זה לעומת המצב הרגיל, שמגביל אותי טכנית במצלמה למהירות תריס מקסימלית של 1/180. אז למה בעצם לא להשתמש תמיד ב-HS ? מה החסרונות של צילום ב-HS על מהירות תריס נמוכה? או בעצם - אם אני מצלם ב-1/40, יש הבדל בין פלאש במצב רגיל ובין HS ? תודה

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  3. תגידו זה נכון שהזיכרונות של קינגסטון יותר אמינים משל סאן דיסק?

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  4. אני רוצה מצלמה שמצלמת תמונות באיכות טובה, וגם ווידאו טוב עד כמה שאפשר... מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Sepsis,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR ראשונה (עד עכשיו צילמתי עם P&S ואני מרגיש שהגיע הזמן להתקדם הלאה). לאחר סקירת המצלמות בשוק אני כנראה אלך על הניקון D5000 בעיקר בגלל הסיבות הבאות: מחיר נוח, ביקורות טובות, יכולת צילום וידאו HD ומסך מפרקי. מה שכן, אני מתלבט לגבי העדשה. אלו הן שתי האפשרויות שחשבתי עליהן: 1. עדשת קיט 18-55. 2. עדשת קיט 18-105. המחיר של עדשת 18-105 של ניקון חדשה עולה סביב ה-1300 ש"ח. אני מעוניין בטווח גדול יותר ממה שמציעה ה-18-55 אבל אני לא בטוח שההפרש במחיר שווה את זה. הייתי שמח לקבל דעות גם לגבי המצלמה וגם לגבי העדשה. אשמח לרעיונות נוספים שאולי לא חשבתי עליהם. תודה מראש לעונים.

• 18 תגובות
    • 5.5k צפיות
  6. Started by ofir2808,

hallow to you all, I'm in hong kong and I found a PANASONIC FZ35 in a very good price (1250 shekel) on the store MODERN DIGITAL the salesman say that I have 1 year of International warranty I need to know if it's OK to buy here as far as you know. I can only chack the forum in the morning (for me it's 1 in the morning) so plaese give me as much info as you can. if you have info about how to recognise a face that will be good too. TNX to you all.

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. שלומות , אני על תקציב של 300$ , וצריך מצלמה די דחוף . זכור לי שלפני כמה שנים התמקדתי ב - Panasonic Lumix ZS50 , שהייתה מאד פופולרית אך מחוץ לתקציב דאז . לצורך המחשה רציתי לשאול אם זו מצלמה טובה לצילום וידאו (720-1080P) בתנאי חדר בינוניים , או שיש משהו בתקצב הזה בארץ שעולה עליו בצילום וידאו ? תודה מראש, -ג'ו

8. Started by reem,

קניתי מצלמה canon mv750i צילמתי סרט שנשמר על הקלטת . עכשיו אני רוצה להעביר את הסרט שבקלטת למחשב כך שזה ישמר לי בתור קובץ וידאו . אם מישהו יוכל להסביר לי איך עושים זאת פאנן... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  9. Started by mmMigy,

שלום, אני רוצה לקנות זיכרון 1-2GB, אבל אני לא יודע מה כדאי... המצלמה תומכת בסוגי הזכרון הבאים: SD / SDHC / MMC. מה ההבדל ביניהם? מה יותר טוב? תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  10. Started by T-Flash,

שלום לכולם :D התמונות הבאות הם מהטובות שצילמתי... איך הם יחסית? http://img55.imageshack.us/img55/8632/pict00039hr.jpg http://img203.imageshack.us/img203/3746/pict00079uw.jpg http://img217.imageshack.us/img217/1659/pict00351lp.jpg http://img204.imageshack.us/img204/2299/pict002320zr.jpg איך התמונות יחסית? להזכירכם אלו הם התמונות בין הטובות שיש לי... אז זה המדד למדוד אותי כצלם... איך אני אה?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  11. 1. מצלמה קומפקטית. 2. מצלמה d-slr. תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by la_pumik,

שלום רב, אני מחפש לאבא שלי מצלמה עד סכום של 800 ש"ח. המצלמה לא צריכה 2-3 מגה פיקסל. ואין לי שום בעיה שתיהיה מהדור הישן יותר ולא חדשה כמו a530 וכדומה. אולי שווה להסתכל ביד שניה על הcasio ?. מה שחשוב לי זה : 1. הגודל - שתוכל להכנס לכל כיס. 2. איכות תמונה. ----- עריכה: טוב אני מבין שאני מבקש משהו בלתי אפשרי, אז אולי רק המלצות על אילו מצלמות יד שניה לחפש?

• 3 תגובות
    • 788 צפיות
  13. Started by NI4NI,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה חדשה ואני כנראה אלך על פנסוניק FZ50. שמתי לב שבארה"ב ניתן לקנות אותה במחיר זול משמעותית ממה שבארץ ויכול להיות שחבר יוכל להביא לי אותה. השאלה היא כמובן האחריות. נניח שהיא מגיעה עם מה שנקרא "אחריות בינלאומית" שאינה של יבואן מסויים בארץ, האם במקרה של תקלה יש לי באמת עם מי לדבר ? איזה מעבדות בארץ מכבדות את זה ? אם היא מגיעה מלכתחילה עם תקלה או בעיה, האם גם אז יהיה מי שיטפל בה בארץ ? האם למישהו פה יש נסיון עם העניין הזה (לא בהכרח עם המצלמה הספציפית הזאת) ויכול לעזור לי ? תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by Chevy,

מזל טוב למדינתנו הקטנה אבל גדולה ! זיקוקים שהיו אתמול בהוד השרון, בפארק ארבע העונות. Canon A610 1/2sec F/3.2 ISO 50 חג עצמאות שמח !!

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by Kenny,

היתי מעוניין לדעת את ההבדלים המדוייקים בינהם... האם שווה לשדרג את המצלמה שלי (K100) ל K10 . הבדלים מבחינת פי'צרים \ איכות בניה \ איכות תמונה וגם את זמן העבודה של המצלמה K10 עם הסוללות ליטיום שמסופקות איתה.. עכשיו אני חושב למכור אותה \ להעביר אותה למשפחה ולקנות את ה K10. יש ברשותי כבר עדשה דיי יקרה לפטנקס + פלאש חיצוני לפטנקס.. ככה שאני לא עובר לקנון\ניקון. תודה! :-*

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. חלק מהציטוט הישן: כיוון שהמצלמה נקנתה והגיע היום אני משנה נושא זה למשהו יותר עדכני. אחרי התלבטות ארוכה וסקר שוק מעמיק בחרתי לבסוף לקנות את הd3100 על פני ה d5000. מספר תכונות עיקריות: -14.2 מגה פיקסל -מסך LCD בגודל 3 אינץ' 230K נקודות, שזה נחמד. עדיין לא הD90 -מנגנון ניקוי חיישן -11 נקודות התמקדות כמו הD5000 -טווח ISO מורחב עד 12800 למרות שבפועל זה מגורען מאוד לעבור את ה3200. -אפשרות לצלם ווידאו ב1080P שזה המאפיין החשוב במצלמה הזאת, ומה שיותר חשוב זה שזה מתפקס אוטומאט גם במצב צילום ווידאו. ולמרות זאת, זה קצת בעייתי. תראו את הסרטון הזה ותבינו למה: http://www.youtube.com/watch?v=Gz-Ez-pEXRk מנגנון הAF עושה רעש שממש מורגש בצילום. בסצנה יותר רועשת זה פחות בא לידי…

• 22 תגובות
    • 8.3k צפיות
  17. אני אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע לשירות שלהם. איך עברה הקניה? היו בעיות כלשהן? איך היה היחס של החנות לפני ואחרי הקניה? האם ניצלתם את האחריות,איפה ואיך? (איפה קיבלתם אחריות בארץ?) ושאלה בנוגע לMack Warranty- האם האחריות הזו שווה משהו? האם אפשר לממש אותה בארץ? והאם מישהו התנסה או ניצל את האחריות הזו בארץ? סורי על כמות השאלות, אבל זה די דחוף לי ואני אודה לכם אם תענו עליהן

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by alon15,

ברשותי מצלמת וידיאו jvc grd53. יש לי את הדיסק של התוכנה ואחרי ההתקנה לא ניתן לראות את הצילומים במחשב. אשמח לעזרה בתודה מראש אלון פרידמן

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by almog1620,

אשמח לקבל המלצה למצלמת אקסטרים בFHD עד 400 ש"ח והמלצה לחנות שבא אפשר לקנות אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. צילום עם אולימפוס C5060 קומפקטית, מגובה הרצפה ובעזרת המסך המסתובב: צילום עם מינולטה 7D רפלקסית, ב-ISO 400:

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by gshhar,

חשבתי על ה-SONY DSC-V3. מה אתם אומרים יש עוד המלצות ובכלל הייתי רוצה שסבירו לי משהו,למה לפעמים אני רואה מצלמה עם למשל 3 מגה פיקסל שעולה יותר ממצלמה עם 5 מגה פיקסל. אה ועם אפשר הסבר על מצלמות דיגיטליות (איזה אתר שמסביר טוב איך לקנות ומה חשוב - אם אפשר אז בעברית).

• 2 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני צריך אחת של קנון, כי יש לי הנחה משמעותית. חשבתי על הדגמים PowerShot A560 ו PowerShot A630 מה עדיף? שמתי לב שלכל אחד יש משהו שלשני אין... או אולי יש לכם מצלמה אחרת של קנון שאתם ממליצים עליה... בתקציב של מה שהבאתי, עדיף פחות תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  23. Started by psychuil,

אז הפלא הגיע, סופסוף. אבל כשאני מנסה להקפיץ, הכל יוצא חשוך מדי. הדרך היחידה שמצאתי זה לקבוע את הפלאש על 28mm לתת לו פיצוי חשיפה של 1+ להעלות את האיזו במצלמה ולעשות במצלמה פיצוי חשיפה של 1.5+. איך אני יכול פשוט להגיד לו להפליש יותר חזק? (לא מצאתי שום דבר רלוונטי במדריך)

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  24. Started by Shadowman,

שאלה. האם Ms pro משפיע על מהירות צילום או העברת מידע במצלמות דיגיטליות של סוני..? ??? ומה ההבדל בין הזיכרונות האלו?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by AMD-GUY,

אבא שלי רוצה לקנות מצלמת וידאו חדשה. הוא מתנגד לתת לי תקציב וטוען שאתם צריכים לזרוק דגמים בכל מיני מחירים... אין לי מושג מה הקטע שלו. אז אני צריך הסברים מה הטכנולוגיה הכי טובה כרגע.. DV, כרטיס זיכרון או סתם קלטת... לא צריך HD או משהו כזה... עדיף שיהיה אפשר להעביר למחשב ולצרוב על DVD למשל או סתם לגבות על המחשב. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.