עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ross,

אני עומד לקנות מצלמת point and shoot ושמתי עין על canon a3000 האם היא מומלצת? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3895238,00.html המצלמה השנייה שאני מתלבט לגביה היא Casio EX-Z550 איזו מצלמה עדיפה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3920361,00.html אני משיג את שניהם באותו מחיר כך שכסף הוא לא שיקול. אני צריך בעיקר איכות תמונה במצב AUTO (כולל מנגנון נגד רעידות) , וצילום תמונות מהיר (לפחות יחסית). אם יש מצלמת point and shoot מומלצת אחרת אשמח לשמוע. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by hararim,

לשימוש ביתי. הבנתי שעדיף עם כרטיס זיכרון אבל זה לא מחייב מבחינתי. איך ה-FS 200 של CANON?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by natan805,

מה יותר איכותי sx20 או sx210 המחיר של ה sx20 יקר יותר וגם הוא גדול ופחות נוח השאלה אם יש לו יתרונות שעולות על ה sx210 ? {חוץ מהזום הגדול}

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  4. http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/hs60_tm60_sd60/ מישהו יכול לחוות דעה?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. מתכנן לרכוש מצלמה עקב מצלמה ישנה שמתה מכל מה שהצלחתי ללקט ברשת הבנתי שזאת המצלמה שאני רוצה השאלה היא האם שווה להשקיע עוד סביב ה500 שקל בשביל מצלמה קצת יותר טובה? אני לא צלם מקצוען ומה שאני מחפש במצלמה זה זום טוב ויכולת לצלם אובייקטים ממש מהירים גם רוב התמונות שראיתי ברשת שמשווים את 2 המצלמות הן כמעט זהות ושוב האם יש הבדל משמעותי?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by birdi,

הי, אודה לכם על המלצתכם למצלמה קומפקטית, מה שחשוב שתהיה דקה וקלה, ולא כ"כ יקרה. רזולוציה בין 8-12 (לא חושבת שזה כ"כ משנה לצילום, לא הולכים לעשות פוסטרים...) המצלמה מיועדת לבתי שלפני גיוס.. לטיולים, בילויים וכו', וכנראה בעיקר בשביל ה"בוק" שלה בפייסבוק........... ראיתי באתרים coolpix S210 או S220 של ניקון אבל קראתי איפה שהוא שהן לא מוצלחות, שלוקח למצלמה הרבה זמן להגיב?! לא יודעת אם זה נכון... בכל מקרה, אשמח מאוד לקבל את המלצותיכם. (אם אפשר, לא של אולימפוס. קניתי בשעתו את ה- SP590 עם זום 26 ואני מאוכזבת מהצעצוע). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by kokomoko,

שלום לכל חברי הפורום לכל מי שיש ברשותו מצלמה HX5V של סוני, קיים עידכון firmware חדש. ניתן להוריד את העידכון בלינק הבא: http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?upd_id=6101&mdl=DSCHX5V חשוב לבדוק קודם אם המצלמה צריכה את העידכון.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. מי שמתכנן לקנות מצלמת D7000/DSLR בקרוב, אולי יתעניין ברכישה הקבוצתית שמתארגנת בפורום D-Spot. מספר האנשים בקבוצה כרגע עומד על 28, והוא עולה בהתמדה. רק לאנשים רציניים. http://d-spot.co.il/forum/index.php?showtopic=240268

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by hararim,

שלום לכולם. אני מתלבט בין 2 מצלמות וידאו panasonic sd60 או sony cx115. יש למישהו המלצה?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. שלום, המצלמה היחידה שיש לי זאת מצלמת פילם ישנה, הגיע הזמן להתקדם ולקנות מצלמה דיגיטלית... אני רוצה מצלמה ביתית, לא איזה משהו מקצועי... את הדבר הכי טוב שאפשר להוציא במגבלות התקציב שלי, שזה סביבות 500 שקל. אני רוצה מצלמה עם מייצב תמונה וכזאת שאני לא אצטרך להגדיר בה יותר מידי דברים לפני כל צילום - פשוט להוציא אותה ולצלם ושתהיה איכות טובה. בנתיים שמתי לב לשתי מצלמות, אשמח אם תתנו לי חוות דעת עליהם... וכמובן להמליץ על אחרות שאתם חושבים שיתאימו לי במגבלת התקציב. המצלמות: Samsung Digital Camera ES-25 שנראית לי די נחמדה, וגם זולה. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=758131 ויש את Casio Exilim EX-Z350 שעולה 100 שקל יותר מהתקציב שלי, אבל אני מקבל גם כרטיס זיכרון 2GB ותיק נ…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. נניח אני מצלם כחמישים תמונות עם פלאש - כמה זמן סוללה משוער נותר לי לצילום וידיאו?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Demon.M,

מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 בערך אפשר בלי סוללות כ.זכרון אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר ביום האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פלאש פנימי. העלות של פלאש כזה יד שניה נעה בין 400 ל-600 ש"ח או 1000 עד 1200 ש"ח לפלאש חדש. לא האם חשוב …

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by fungiman,

תל אביב של סתם ושל חול, רק עוד רגע, לפני שהיא תהפוך לאוסף של פרויקטים של "פעם במאה" ולשכונה סגורה למיליונרים ומשקיעי חוץ... בפקק גלידה - אבל בוטיק סתם עוד בית תל-אביבי מהמם ועוד פתיחה של מסעדה סדנת צילום בנמל ביקורות בכיף, תמונות נוספות באותו הנושא - עוד יותר בכיף.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Alexkmr,

עינין הפלש מגביל אותי לאיטים קרובות לכן אני רוצה לרכוש פלאש. קראתי ביקורות על הקנון 580II, ויש המון תלונות על בעיות מגעים בין הפלש למצלמה, הפלש משתגע ומבזיק במלוא העוצמה וכולי מה כדאי לרכוש? :s05:

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by SMAZ,

כחה אז עכשיו מצלם תמונה כשהוא מראה את התמונה דרך העינית. אני לוחץ לחיצה מלאה ואז כול המצלמה לא מצלמת העינית שחורה שום דבר לא מצלם ורק המסך הנתונים למעלה מראה את הנתונים וחוץ מזה לא עושה כלום. ואחרי זה אם אני לוחץ עוד פעם לחיצה מלאה הוא מצלם את התמונה והכול חוזר למצב הרגיל וגם זה אם השהייה של מספר שניות. וכשאני מצלם דרך המסך הוא מצלם בלי בעיות. אני ניסיתי אם חשיפה מהירה וצילום רציף מהיר אז זה לא בגלל חשיפה ארוכה . למישהו קרה גם דבר כזה?יש לזה פיתרון לפני שאני יבוא לחנות לתקן? (צילמתי בבוקר ולא היית את הבעייה הזאת והמצלמה אף פעם לא נפלה או קיבלה מכה).[br]פורסם בתאריך: 26.11.2010 בשעה 23:13:49 מנהלים אפשר לסגור פתרתי את הבעיההבעיה הייתה העצירת מראה שפתאום התחילה לפעול שבוע ו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי מצלמת וידאו FHD של CANON HF10 מצלמה יחסית יקרה ועושה עבודה נפלאה. רק שהפעם אני חייב להעלות משהו ל YOUTUBE כל סרטון גם באיכות הכי נמוכה של 3 דקות יוצא מעל 150 מגה איך אני לוקע את ה MT2S ומעביר אותו לאיכות ראויה להעלאה ל YOU TUBE ודומיו?

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  17. Started by curdi1,

שלום לכולם מתכוון לקנות השבוע משקם אלקטריק - http://www.shekem-electric.co.il/_Uploads/dbsAttachedFiles/CAMERA.pdf עם ההנחות של אנשי קבע יוצא 450 ש"ח - משתלם ? איך המצלמה ? תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  18. שלום, הינה השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילום כללי, אור יום+תנאי תאורה חלשים האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הר…

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  19. קניתי לפני מספר חודשים מצלמת וידאו של קנון... עם המצלמה הגיע דיסק ובו תוכנה מעולה ששמה בנושא ההודעה. אני משתמש בה המון כדי לחבר ביחד קליפים של קבצי m2ts. העניין שפירמטתי את המחשב וכשבאתי להתקין התוכנה מחדש גיליתי שהדיסק אבד.... האם מישהו יכול לעזור לי להשיג את התוכנה או לשלוח לי אותה? תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Yuron,

שלום. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית למטרת טיולים, צילום ביתי וכו'. התקציב שיש בידי הוא 1000 ש"ח. דרישות במצלמה: זום אופטי גבוה (מאוד חשוב), כרטיס זיכרון גדול, רצוי על סוללות אצבע. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Mr.Pepo,

אהלן אני אשמח לקבל המלצה למצלמה בייתית, לצילומי סטילס ווידאו (אם אפשר באיכות HD) הדגש בעיקר על צילומי סטילס, צילום וידאו הוא בגדר בונוס כך שניתן לתת את כובד משקל ההחלטה לצילומי סטילס. דגשים: איכות בנייה, זמן סוללה ארוך וקומפקטית ככל הניתן. התקציב כאמור עד 500 דולר או 2000 שקלים לצורך העניין.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Shavoigen,

אחרי חיפושים ארוכים בארץ (באינטרנט) לא הצלחתי למצוא חנות עם מגוון של דפי פוטו בעיקרון אני מחפש דפים של קנון Photo Plus II אבל אם יש המלצה לדפים איכותיים אחרים אז גם טוב תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by HILKIM,

יש לי מצלמת CANON מדגם POWERSHOT SD 1000 AI AF היא בת 3 וחצי שנים בערך אבל לא נעשה בה שימוש מאסיבי כרגע יש לי בעיה ,המצלמה נדלקת רק כאשר היא על מצב תצוגה, כלומר במצב בו רואים תמונות שצולמו אך כאשר אני מעבירה את זה למצב צילום רגיל או וידאו היא נסגרת, גם המסך תצוגה וגם העדשה עצמה. הטענתי את הסוללה, ניקיתי את העלים של העדשה אך זה לא עוזר היא לא נפתחת במצב צילום. מה יכולה להיות הבעיה??? בפעם האחרונה שהשתמשתי בה היא עבדה כרגיל....זה פתאום עבר למצב הזה קניתי אותה בתאילנד אבל לפי מה שהבנתי לCANON יש אחריות עולמית האם זה נכון? וכמה זמן יש יש אחריות על דברים כאלה אם בכלל?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי , ראיתי כבר את הפוסט שנפתח לפני, וקראתי אותו אבל זה לא ממש עזר לי אין לי ניסיון בצילום מקצועי. אני מכיר רק מושגים בסיסיים כמו מאקרו, ISO וכו'. קצת פרטים: אני מצלם תכשיטים בסטודיו עם תאורה מלאכותית. אני לא פריק של צילומים, והמצלמה תשמש אותי רק לצורך צילום התכשיטים. חשוב לי שאוכל לראות את האובייקט על מסך המצלמה לפני הצילום ולא דרך העינית ( מקווה שיש אופציה כזו לצילום מאקרו...) חשוב לי גם שהסוללות יחזיקו זמן סביר ושלא יגמרו מהר. מודה לכם על העזרה,

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. מצלמה קומפקטית שיהיה אפשר להכניסה לכיס בעלת מאקרו, צילום טוב בתנאי חושך, צילום וידאו שלא יבייש יוטיוב, סוללה מאריכת חיים מטעינה לטעינה. השימושים? צילום חובבני, לפייס וכדומה. תקציב 600 ש''ח תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים