עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שמתי לרגע בצד את עניין דגמי מצלמות הווידאו, ע"מ להבין משהו בסיסי יותר, וזאת מכיוון שלחלק מהמצלמות יש פערי מחיר גדולים בין הארץ לחו"ל (לעיתים כמעט 100%). להבנתי, לאחר קריאה בפורומים שונים : אין בעיה לערוך חומר NTSC במחשב, כאשר מדובר בצפייה בפלזמה/LCD, אין בעיה לראות חומר שצולם ב NTSC (ואפילו בחלק מטלויזיות ה CRT) ולרוב המכשירים כיום (נגני DVD וכו'), ואפילו ישנים יחסית, אין בעיה לנגן NTSC, כלומר, אם אני משתמש במסרטת NTSC, אין בעיה לערוך את החומר, לייצא אותו ל DVD ולנגן אותו ב DVD שמחובר לפלזמה/LCD. הבעיה שקראתי עליה עד כה היא כאשר מעוניינים לערוך חומר ממספר מצלמות, כאשר מצלמה אחת היא NTSC והשניה היא PAL (למשל), ואז תתכן בעיה. אשמח לדעת האם הנ"ל מדוייק, והבעיה היחידה היא ערי…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by PyroGhost,

זהו המשך לסט הקודם מהים.. בדרך לים עברנו בכמה מקומות, צילמתי בכל הזדמנות שהייתה לי, הרי לכם חלק מהתוצאות : ותמונה שאני לא סגור על השם שלה, אבל נכון לעכשיו היא קיבלה ממני את השם : Memories From The Past, אם למישהו יש הצעות אחרות אני אשמח לשמוע ( באנגלית רצוי ). תודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by zvkel,

אין לי בכלל מצלמה דיגיטלית (אני צילמתי אבל המצלמה לא שלי) ככה שכל מני עצות לשיפור ותיקון לא ממש יעזרו לי פשוט רציתי לשתף אנשים בתמונה הזו [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by R0tem1,

עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 800 ש"ח. אני משתמש במצלמה בעיקר לצרכים בייתים. חשבתי על olympus fe-230 או על canon A-560 אבל אני בהחלט פתוח להצעות. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  6. מחיר זול מדי לדעתי אם כי במכירה קבוצתית(109 שקל לגיגה). http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69586&saleNo=907424&comp=1

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by yuvalg,

האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by J.allmighty,

היי כאשר אני מבקש להקליט סרט עם המצלמה זה עוצר אוטומטית אחרי 3 דקות בדיוק של הסרטה קניתי זיכרון יותר גדול - 256 ועדיין עוצר אחרי 3 דקות, איפה אני יכול להגדיר לו להשתמש בכול הזיכרון ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  9. Started by PyroGhost,

עכשיו אני אשאל בקשר לסוג צילום שלא ממש בא לידי ביטוי בפורום הזה והוא פורטרטים, משום מה מצאתי את עצמי מתעניין מאוד בז'אנר הצילומי הזה, אני מוצא את עצמי מסתכל לאנשים בעיניים בכל מיני מקומות ומנסה להרגיש את מה שהם מרגישים, להבין מה הם חושבים, לראות מעבר לפנים שלהם... לפעמים אני פשוט מתפלל לזה שאני אהיה בלתי נראה עם מצלמה ביד בשביל להוציא את התמונות שאי אפשר לצלם כשמושא הצילום שלך יודע שמצלמים אותו... מכירים את זה? המטרה של הת'רד הזה היא שאם יש למישהו פורטרט יפה שהוא צילם ורוצה לשתף אותי / אותנו בו, או לחלוק עצות לצילום של פורטרט "איכותי" שבאמת מצליח להעביר את הרגש שבעיניים של המצולם לצופה הוא ישתף / יחלוק אותו עם חברי הפורום.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  10. Started by DOBI123,

סוני Cyber-Shot עולה כשליש פחות עם קונפיגורציה דומה ולכן שאלי: מה ההבדל בין הסדרות הגורם להבדל כה גדול במחיר? SUPER STEADYSHOT DSC-W80 עולה למעלה מ1300 ואילו Cyber-Shot DSC S730 עם נתונים דומים עולה רק 700 ש"ח ו Cyber-Shot DSC W110 עולה 1000ש"ח בלבד כולל 1 גיגה וקורס צילום

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  11. המצלמה תומכת בזכרונות SD/MMC card, אני לא יודע מה עדיף מבין השניים, חברות מוכרות זה ברור אבל איזו מהירות? אני מחפש זכרון בנפח 256 או 512 עם עלות ממוצעת ביחס לתועלת. לדוגמא, האם שווה לי להשקיע ב SanDisk SD 512MB Ultra II 325 שקל או לקחת ב 194 שקל את ה Lexar Media SD512MB ???

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. ערב טוב כולם, קרובת משפחה שלי ביקשה ממני עזרה בבחירת מצלמת וידאו דיגטלית והרבה זמן לא התעסקתי בתחום כך שאני חושש שאני לא מספיק בעניינים. אשמח לשמוע המלצות שלכם בעניין, התקציב הוא בין 2500 - 3000 ש"ח. אשמח אם תמליצו לי על משהו לפני יום שלישי כדי שהיא תספיק לקנות את המצלמה לפני יום כיפור :-\ תודה מראש

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by shshmul,

עם איזו תוכנה חוץ מהתוכנות של קנון יש אפשרות לפתוח קבצי raw ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  14. Started by shimon956,

מה קורה היתי פה באיזה מופע נחשים משהו מדהים הנה כמה תמונות יפות שתפסתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  15. נדפקה לי סופית המצלמה - CANON A75 . מחפש משהו זול . ראיתי במכרז פחות מ 1000 שח CANON A720IS + 1GB SD . השאלה אם האיכות שלה לפחות כמו של ה A75 ? או שווה להשקיע עוד 500 שח ל S6500 ? תודה .

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  16. שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by zoman,

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by אבשה,

שלום יש לי את המצלמה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=409615 ונאבד לי הכבל של ה-USB ושאלתי חנויות ואין להם יש לכם מוסג מאיפה אני יכול להשיג??

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by סלמאן,

שלום. קיבלתי לפני כמה ימים מצלמת H5 של סוני, עם המצלמה מגיע מטען לסוללות ושתי סוללות נטענות "2500 mAh". השאלה שלי היא שהאם אני יכול להטעין שתי סוללות נטענות שיש לי "GP 1800 mAh" במטען של סוני בלי לגרום נזק לסוללות או למטען עצמו ?.. תודה.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by amos700,

אני רוצה לחבר עדשה במצלמה שלי canon a520 האם זה אפשרי ואיזה עדשה לקנות???

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. שלום אני מחפשת מצלמה שייש לה לפחות 10 מגה פיקסל גודל פיזי לא יותר מ10X5.5X2.3 ס"מ מייצב תמונה אופי בעדשה מסך לפחות 2.7 אינץ זום אופטי לפחות 3X תומך בפורמט AVI בוידאו שיתאים לתוכנת סטודיו ביצוע זום בזמן צילום תומך ברכטיס SDHC בלבד אחריות של היבואן עדיף 24 חודשים תודה ענת

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  22. היי חברה, אני חדש בתחום הצילום. למעשה, עד עכשיו לא עסקתי בו בכלל, ואני מעוניין להתחיל בכך. אני מעוניין ב-2 המלצות במחיר של 700 ש"ח (אפשר לחרוג ל-800 אם זה שווה את זה...) - מצלמה דיגיטלית לצילום (נופים, וכו'), ומצלמת וידאו דיגיטלית (כן, לצילום סרטים קטנים שאני הולך לתסרט בקרוב). כן כן יש לי הרגשה שזה זול מדי למצלמת וידאו אבל אני חדש אז אל תקטלו אותי ;D בכל אופן... אני צריך שהמצלמה תהיה איכותית, האיכות היא חשובה לי, וגם הנוחות שלה. אני הרי מתחיל. אני פונה אליכם כי אני יודע שאתם תותחים, ויש לכם ניסיון בתחום - וזה מה שחשוב. תודה!!

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  23. איכות תמונה יוצאת יותר טובה, כאשר היא על זוום יותר נמוך? (אני מדבר על זוום אופטי) תודה!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

שלום לפני כמה ימים קניתי לאח שלי הקטן את המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2560210 קניתי אותה במכירה פומבית לא מהאתר הזה קניתי אותה ב400 שקל ורציתי לדעת אם היא שווה את זה היא 2 מגה פיקסל הנה תמונה צילמתי את זה ברזולוציה נמוכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by dsane,

חוף קרית חיים הדברים הקטנים שעושים את ההבדל [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים