עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ariel-ro,

יש לי את המצלמה פנסוניק TZ5 ראיתי שיש עידכון 1.2 באתר של פנסוניק אבל אני לא יודע מה הוא עושה. לעדכן את המצלמה או לא? האם יש שיפור משמעותי? תודה, אריאל התקנתי הכל עובד בסדר, אפשר לנעול.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  2. Started by STi,

שלום חברים, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית קומפקטית ואמינה, ראיתי מצלמה מצויינת אבל התאכזבתי בגלל חיסרון אחד, אין קול בצילום וידאו, המצלמה היא olympus ef-170 סה"כ ממש אהבתי אותה, יש לה איכות טובה, אני רוצה המלצות אם מישהו יודע על אולימפוס דומה במחיר כזה, עם תמיכה בקול. לא חייב אולימפוס, אבל בגלל שיש לי אחת אני יודע שהיא מעולה

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  3. Started by moses_23,

מישהו מכיר את החברה? האם הזיכרונות שלה טובים? קניתי 1 GB עם אחרויות לכל החיים... האם זה היה שווה?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by shshmul,

עם איזו תוכנה חוץ מהתוכנות של קנון יש אפשרות לפתוח קבצי raw ?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  5. תקציב עד 700 ש"ח דיגיטלית לצילומים מהירים וכמה שיותר איכותית לצערי זה התקציב אין לי יכולת להשקיע יותר.. תודה רבה לעוזרים משהו שמצאתי s5700 מחודשת של fujifilm http://www.getit.co.il/Prod/41657/ 7.1 מגה פיקסל היא טובה?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by hofshi,

שלום, אני חדש פה בפורום, ואני לא בטוח אם זה המקום הנכון, אבל אם כן, אשמח לחוות דעת שלכם על התמונות הבאות, ואשמח להצעות לשיפור: תל אביב בתמונות תל אביב בסיבוב השתקפויות בתל אביב

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by benor,

גבעת אולגה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  8. יש לי בעיה במצלמה אני עושה קליפ אוו תמונה זה הכול שחור לא

9. היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה. לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P. איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  10. Started by DOBI123,

סוני Cyber-Shot עולה כשליש פחות עם קונפיגורציה דומה ולכן שאלי: מה ההבדל בין הסדרות הגורם להבדל כה גדול במחיר? SUPER STEADYSHOT DSC-W80 עולה למעלה מ1300 ואילו Cyber-Shot DSC S730 עם נתונים דומים עולה רק 700 ש"ח ו Cyber-Shot DSC W110 עולה 1000ש"ח בלבד כולל 1 גיגה וקורס צילום

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  11. המצלמה תומכת בזכרונות SD/MMC card, אני לא יודע מה עדיף מבין השניים, חברות מוכרות זה ברור אבל איזו מהירות? אני מחפש זכרון בנפח 256 או 512 עם עלות ממוצעת ביחס לתועלת. לדוגמא, האם שווה לי להשקיע ב SanDisk SD 512MB Ultra II 325 שקל או לקחת ב 194 שקל את ה Lexar Media SD512MB ???

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  12. האם זום אופטי במצלמה וודיאו דיגטאלית שווה ערך לזום אופטי במצלמה דיגטאלית לסטילס ,השאלה נובעת מכך שראתי שיש מצלמות וודיאו דיגטליות עם זום ענק של כפול 40 http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=3327 שאם הוא שווה ערך למצלמה דיגטאלית אז מדובר במשהו שווה ערך ליותר מ- 1000 מ"מ :s05:

• 6 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by Rafi921,

2500 שקל בכל תנאי התאורה, המצלמה מיעודת לטיול לא מתכוון לקחת פלאש חיצוני רוצה שיהיה אפשרות לצלם באור חלש ללא פלאש לא לא חשוב לא, אבל רוצה שיהיה אפשרות לא A4 מתכוון לצלם נושאים כללים (אנשים, נוף וכו...) לכן אני חושב שעדשת 28-85מ''מ יתאים לי המשקל והגודל חשובים, חשוב גם שהמצלמה תיכנס לכיס בנוסף חשוב איכות בניה טובה עד כמה מצלמות עמידות לטלטולים (כמו רכיבה על אופנוע)? לא חשוב לי שהמלצה תגיב מהר, וזמן צילום קצר בין התמונות, לא מתכוון לצלם מקרו, אין צורך ב - RAW, אין צורך בחשיפה ידנית, רוצה שיהיה אפשרות לצלם וידאו, סוללת פאק ליתיום נטען ושיהיה אפשרות להוצאי את הסוללה ולהחליף אותה באחרת, אחריות יבואן רשמי אני רוצה שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה ופשוטה לתפעול, רק להוצאי…

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by jeyjey,

מה עדיף? אולימפוס D535 + 256MB, שנתיים אחריות ב1040 ש"ח או קנון A510 + 128MB, שנה אחריות ב1140 ש"ח שתיהן חדשות מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by psychuil,

ראיתי שיש כמה גרסאות של הפלאש, אחת לניקון, אחת לקאנון וכיוב'. כשאני קונה, אני חייב בהכרח אחת לפנטקס או שזה onesize fits all?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  17. האם יש אצלי במצלמה אפשרות של חשיפה ארוכה? יש לי MINOLTA DIMAGE 7... מהירות התריס הנמוכה ביותר זה 4 שניות... אפשר יותר נמוך?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by damti1234,

שלום, קיבלתי את המצלמה לפני שבוע, ויש לי מס' שאלות: 1.מישהו מכיר מדריך בעברית באינטרנט למצלמה? 2.התקנתי את הדיסק שמקבלים עם המצלמה ויש אפשרות Register והם דורשים שם Serial number , איפה אני מוצא אותו? 3.בנוסף הזמנתי את הכרטיס הבא: http://www.fotofilm.co.il/page.php?product=1750&from_category=253 רציתי לדעת איך אני יודע שהוא לא מזוייף? ( ראיתי בפורום על דיון נעוץ של זיופים ) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. Started by davidcohen,

היי אנשים, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית במחיר של עד 800 ש"ח. אני משתמש במצלמה בעיקר לצרכים בייתים. חשבתי על olympus fe-230 או על canon A-560 אבל אני בהחלט פתוח להצעות. אשמח לקבל עזרה.

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  20. מחיר זול מדי לדעתי אם כי במכירה קבוצתית(109 שקל לגיגה). http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=69586&saleNo=907424&comp=1

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by yuvalg,

האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  22. Started by rafiei,

שלום. יש ברשותי כיום מצלמה S600 של סוני, שאני לא ממש מרוצה ממנה. מה שאני מעוניין זה מצלמה עם חיישן גדול מספיק שיוכל להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד. שמעתי ביקורות טובות על FUJI6500 שזה גבול התקציב שלי גם (כ1500 ש"ח), אך שמעתי שהחסרון שלה הוא זמן ארוך בין תמונה לתמונה. מעבר לכך היא מצלמה גדולה מאוד,משהו שלא הכרתי עד עכשיו ואני מקווה שלא אצטער על הגודל.. השאלה היא,האם מישהו מכיר מצלמה אחרת במימדים קטנים יותר שיכולה להפיק לי תמונות איכותיות עם עומק שדה רדוד גם כן, מיייצב תמונה במידה ויש זום גבוה... תודה!

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  23. שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  24. Started by davidcohen,

שלום ! יש לי את המצלמה הבאה DSC-W5 של sony אבל הווינדווס שלי לא מתקין את הדרייבר שלה יש לי windows xp 64 bit ובאתר של sony ראיתי שרשום שאין תמיכה ... מה לעשות ?! יש איזו דרך או פאצ' או משהו?!?!?!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים