צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
בוקר טוב.. אחותי טסה עוד מעט לטיול לדרום אמריקה וכל האזור הזה.. עכשיו היא ביקשה ממני למצוא לה מצלמה והעדפתי להתייעץ קודם.. האמת שכרגע מה שנראה לי הכי טוב זה A520 של קנון מבחינת המחיר והביצועים.. אבל שמעתי הרבה אנשים שאומרים שהיא שורפת סוללות ויש דיליי די גדול בין תמונה לתמונה (בעיקר בתמונות עם פלאש ממה שהבנתי). אז איזה עוד מצלמות יש בטווח המחירים הזה? (1000~ שקל.. צריך גם כ.זיכרון של 256/512 מגה לפחות, ככה שזה גם מוסיף למחיר) מה שחשוב זה פשטות הפעלה, שהמצלמה לא תזלול סוללות ואם אפשר אז עדיף משהו עמיד כי היא הולכת להזרק הרבה בתיקים וכאלה.. תודה וחג שמח!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום חברים, נתקלתי בבעיה.. כשאני מחבר את המצלמה למחשב (SONY T20) חלק מהתמונות מוצגות וחלקן לא.. יש תמונות שמופיע רק חלק קטן מהחלק העליון ושאר התמונה באפור.. כשאני נכנס למציג התמונות של וינדוס הוא רושם שלא ניתן ליצור תצוגה מקדימה של התמונה וכשניסיתי להפעיל את התמונות האלה בפוטושופ הוא הודיע שהתמונות פגומות.. ולא ניתן להעתיק את התמונות למחשב הוא רושם משהו על פרמטר שגוי... עריכה: יכול להיות שזו בעיה בכרטיס זכרון ? אני משתמש בכרטיס זכרון memory stick pro duo של סוני - HIGH SPEED , MAGICGATE כשאני מכניס כרטיס זכרון אחר אין שום בעיות.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
היי אנשים , משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו לאחרונה.. התמונות שאני מצלם במצלמה , במסך שלה אני רואה אותם הרבה יותר בהירות ובמחשב יותר חשוכות.. לדוגמא , צילמתי משהו בחדר (ללא פלאש) במקום יחסית חשוך במסך של המצלמה רואים שהכל חשוך , אבל אפשר לראות פה ושם קצת תמונה ואובייקטים מאוד חשוכים.. העברתי למחשב.. מסך שחור לגמרי. למישהו יש מושג כלשהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מי מכיר את המצלמה canon power shot a60... אפשר להוסיף תאריך? בדקתי באינטרנט.. וחרשתי את המצלמה... ו... נראה לי לא הגיוני שלא יהיה אפשרת כזאת. :s05:
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
רציתי לבדוק אילו זכרונות טובים קימיים במחיר לא גבוה וגם סוללות נטענות למצלמה kodak c300... והאם שקונים זיכרון יש אפשרות שהזיכרון שבא עם המצלמה יהיה יחד עם זה שאני אקנה? ---------------בשביל מי שלא הבין--------------------- כלומר יש במצלמה זיכרון של 16 ואני רוצה להוסיף עוד 256 אז אני יכול להוסיף את ה256 למצלמה ככה שיהיה לי 272 מגה זיכרון במצלמה? (16+256=272)
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מצלמה אולימפוס, דגם: fe-115 ואין לי דרייבר בשבילה... מה לעשות?? פליז תעזרו לי..
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים קניתי לאח שלי הקטן את המצלמה הזאת http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2560210 קניתי אותה במכירה פומבית לא מהאתר הזה קניתי אותה ב400 שקל ורציתי לדעת אם היא שווה את זה היא 2 מגה פיקסל הנה תמונה צילמתי את זה ברזולוציה נמוכה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
חוף קרית חיים הדברים הקטנים שעושים את ההבדל [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה? האם הזיכרונות שלה טובים? קניתי 1 GB עם אחרויות לכל החיים... האם זה היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? בהתחלה רק עדשה אחת האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? סביר להניח שכן האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לאהאם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לא יודעת האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא יודעת- זורמת, סביר להניח שכן האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף ספורט ובאי…
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי בעיה במצלמה אני עושה קליפ אוו תמונה זה הכול שחור לא
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה. לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P. איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?
-
- 6 תגובות
- 741 צפיות
-
-
2500 שקל בכל תנאי התאורה, המצלמה מיעודת לטיול לא מתכוון לקחת פלאש חיצוני רוצה שיהיה אפשרות לצלם באור חלש ללא פלאש לא לא חשוב לא, אבל רוצה שיהיה אפשרות לא A4 מתכוון לצלם נושאים כללים (אנשים, נוף וכו...) לכן אני חושב שעדשת 28-85מ''מ יתאים לי המשקל והגודל חשובים, חשוב גם שהמצלמה תיכנס לכיס בנוסף חשוב איכות בניה טובה עד כמה מצלמות עמידות לטלטולים (כמו רכיבה על אופנוע)? לא חשוב לי שהמלצה תגיב מהר, וזמן צילום קצר בין התמונות, לא מתכוון לצלם מקרו, אין צורך ב - RAW, אין צורך בחשיפה ידנית, רוצה שיהיה אפשרות לצלם וידאו, סוללת פאק ליתיום נטען ושיהיה אפשרות להוצאי את הסוללה ולהחליף אותה באחרת, אחריות יבואן רשמי אני רוצה שהמצלמה תהיה כמה שיותר קלה ופשוטה לתפעול, רק להוצאי…
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש אצלי בבסיס בשקם מצלמה דיגיתלית 6 מגע פיקסל ב300 שקל!!!!! צילמתי תמונה ואם מישהוא יכול לעזור לי בלגלות מה החברה והדגם כדי לדעת מה הקאץ'. התמונה מצורפת [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 741 צפיות
-
-
סוני Cyber-Shot עולה כשליש פחות עם קונפיגורציה דומה ולכן שאלי: מה ההבדל בין הסדרות הגורם להבדל כה גדול במחיר? SUPER STEADYSHOT DSC-W80 עולה למעלה מ1300 ואילו Cyber-Shot DSC S730 עם נתונים דומים עולה רק 700 ש"ח ו Cyber-Shot DSC W110 עולה 1000ש"ח בלבד כולל 1 גיגה וקורס צילום
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עם איזו תוכנה חוץ מהתוכנות של קנון יש אפשרות לפתוח קבצי raw ?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תקציב עד 700 ש"ח דיגיטלית לצילומים מהירים וכמה שיותר איכותית לצערי זה התקציב אין לי יכולת להשקיע יותר.. תודה רבה לעוזרים משהו שמצאתי s5700 מחודשת של fujifilm http://www.getit.co.il/Prod/41657/ 7.1 מגה פיקסל היא טובה?
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
האם יש אצלי במצלמה אפשרות של חשיפה ארוכה? יש לי MINOLTA DIMAGE 7... מהירות התריס הנמוכה ביותר זה 4 שניות... אפשר יותר נמוך?
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
FAQ מקיף ומאיר עיניים שעונה על מרבית השאלות על סוללות ומטענים ובעברית, באתר החדש של GP http://www.gpbatteries-hb.com.hk/html/faq/index.html
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה למצלמה דיגטלית קומפקטית ואמינה, ראיתי מצלמה מצויינת אבל התאכזבתי בגלל חיסרון אחד, אין קול בצילום וידאו, המצלמה היא olympus ef-170 סה"כ ממש אהבתי אותה, יש לה איכות טובה, אני רוצה המלצות אם מישהו יודע על אולימפוס דומה במחיר כזה, עם תמיכה בקול. לא חייב אולימפוס, אבל בגלל שיש לי אחת אני יודע שהיא מעולה
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=JBa520 היא גירסה מתקדמת של A75(נכון?) שהייתה המומלצת של האתר לשנת 2004,כלומר איכות התמונה דומה, נכון ? מהו זמן הצילום בין תמונה לתמונה בגירסה הזו? דרך אגב יש לכם את ההמלצה לשנת 2005?
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-