עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. הקנייה של המצלמה נעשתה קצת לחוצה.. בגדול אני מחפש מצלמה לטיול בתקציב של 3500 שח שתהיה הכי טובה בסה"ך אני לא מבין גדול בצילום, אבל כן חשובה לי מצלמה DSLR כדי שאני לא אוכל את הלב אחרי הטיול ראיתי את האופציות האלו: Pentax K200D KIT ב- 2800 שח Canon EOS 450D KIT ב-3300 שח Nikon D60 18-135 ב-3600 שח יש עוד אופציה לפנטקס עם עוד עדשה 50-200 ב-3500 שח באותם תנאים מי מהשלוש עדיפה?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by R0tem1,

אני מתכוון לשדרג בקרוב למצלמת SLR ושמתי לב שבeBay יש דילים זולים בצורה מאד משמעותית ביחס לארץ. ברור לי שהמחיר שרשום שם הוא לא המחיר הסופי שיעלה לי ואין אחריות...רציתי לשאול אם מישהו יודע איך הולך כל העניין: צריך לשלם מכס?? מה הסיכונים (יש מצב שהמצלמה בכלל לא תגיע?!) איך שולחים לארץ?? כמה עולה?? תודה

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. אהלן לפניי יציאה לטיול בניו זילנד ואוסטרליה :-) רוצה להתחדש במצלמה קומפקטית טובה ואיכותית אני גם הייתי רוצה שהיא תתמוך בצילום וידאו עם SOUND אם זה אפשרי באיכות טובה. אשמח לשמוע המלצות..

• 2 תגובות
    • 946 צפיות
  4. שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 700. כמו כן, אפשרי (אולי אפילו מבחינת מחיר מומלץ) לקנות בארהב, ואז אפשרי לקנות מצלמה טובה יותר, במחיר טוב יותר. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאור…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני מתאר לעצמי שלמצלמה קומפקטית סוללות AA יספיקו ככה שאין צורך במשהו מיוחד, בקשר לכרטיס זכרון אם כרטיס 4 או 8 ג'יגה בייט יכנס זה יהיה בונוס אם לא אז לא נורא. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הצילומים בעיקר יהיו של טיולים בטבע ובחו"ל כך שעדיף שיהיה אפשר לצלם גם בתנאי תאורה דלים (למקרה של החו"ל) האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא רלוונטי? האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-15…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  6. Started by RazorJunior,

אהלן, לחבר שלי יש MINOLTA DIMAGE Z1. הוא מעוניין למכור אותה ולעבור למצלמה יותר רצינית. ההתלבטויות שלו כרגע הם אלה: PANASONIC FZ20 MINOLTA Z5 MINOLTA A1 כאשר יש נטייה ברורה לכיוון ה A1 - מכיוון שיש שליטה ידנית על הפוקוס דרך העדשה...(SLR) מה אתם אומרים בעניין? מי מהם מומלצת?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by linkinuser,

שלום לכולם, שמי ניר ואני מעוניין ברכישת מצלמת DSLR אמיתית פעם ראשונה בחיי , ולהפסיק עם מצלמות הפוקט הגרועות שהתשמשתי בהן עד היום. ברשותי תקציב שלא יעלה כנראה על 700-800 ש"ח , מכיוון שאני מתוכנן לצאת לטיול באירופה בן חודש ולאחריו נאפל... מכיוון שאני מתוכנן לצאת לטיול הזה ב-15.8 רציתי להצטייד במצלמה שתפיק איכות צילום טובה בלי ידע בצילום כלל, בזמן הקרוב למטרת אימונים. אני מחפש המלצות למצלמות טובות שיעמדו במסגרת התקציב והדרישות ולא אכפת לי גם יד2. רציתי להתייעץ בנוסף אם עדיף לי לדוגמא להסגר על דגם בארץ ולרכוש אותו בדיוטי פרי או אפילו באירופה כבר?? או שכדי לקנות בארץ מטעמי אחריות ובדיקה מקיפה של הציוד טרם הטיול?? תודה רבה מראש לעוזרים ויום מצוין. נ.ב יש שני דגמים שתפסו את עיני…

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  8. כבר הרבה זמ אני רוצה להתקדם בצילום ולעבור לDSLR, אני כבר 4-5 שנים מצלם עם Canon A610 ובסה"כ אני מרוצה ממנה אבל - עבר זמנה. בדצמבר אני נוסע לטיול של חצי שנה בדרום אמריקה - והמלצמה מיועדת גם לטיול. אני די נעול על הPentax K-x עם הקיט של 18-55 + 50-200, ראיתי אותו ב3,900 ש"ח http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=152&pid=16243 מצורף השאלון. * מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 * האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? לא * האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? אולי בעתיד הרחוק * האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by guyk,

בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR, אני צלם מתחיל אבל למרות זאת אני רוצה מצלמה שתספק אותי כמה שנים טובות ותהיה מתאימה להמשך כשאני אתקדם ביכולות הצילום שלי.. אם אפשר גם המלצה לפילטר IR טוב, משתלם ומתאים. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן עוד עדשה נוספת ופילטרים. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא יודע אולי מאוחר יותר.. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא סגור האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כן, עדשה 28-…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by pavel19,

שלום אני רוצה לקנות מצלמת slr עד 2000 ש"ח, בעקרון עם 10 מגה פיקסל פחות או יותר וזום כמה שיותר גדול. ראיתי את המצלמות האלה, Canon EOS 1000D , Nikon D60, Canon EOS400D , Nikon D40X , Olympus E400 . מי מביניהן טובה יותר מבחינה טכנית ומבחינת הצילום? האם יש עוד מצלמות באותו מחיר ? וסתם שאלה, אפשר לחבר כל עדשה לכל מצלמה שהיא או שרק למצלמות ספציפיות ? תודה

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by arad gonen,

שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמה לתיעוד הטיול. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$. כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה הזאת טובה וכדאית לקנייה? (מכל הבחינות ,מחיר וכו'...) מחכה לתשובה ברק גונן.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by arad gonen,

שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה טובה? ורואים טוב על מסך LCD?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by rotemshf,

היי אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו (Canon GH20 ) מ -B&H דרך שרות המשלוחים שלהם באתר ורציתי לדעת אם מישהו יודע האם משלמים מכס (מע"מ משלמים בכל מקרה) וכמה? ראיתי שמישהו כבר קנה את המצלמה דרך האתר, אבל אני לא מצליח ליצור עימו קשר. תודה מראש רותם.

• 6 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם אחותי רוצה לקנות מצלמה חדשה. היא מתעניינת כרגע בדגם canon EOS 1000D והיא מעוננינת לשמוע עליו חוות דעת \ המלצות לדברים יותר טובים במסגרת התקציב של 3 אלף שקל. אם אפשר קצת ייעוץ ועזרה אני אשמח. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  15. Started by Vidati,

אז ככה, התקציב באזור ה-2500 ש''ח. המטרה: 9 לאוגוסט אני טס לניו זילנד לתקופה לא מוגבלת, בעיקר לטייל ואחרי מספר חודשים להתחיל לעבוד שם וכרגע אני לא רואה את עצמי חוזר בקרוב, אז המטרה היא טיול ארוך, מאוד חשוב לי הווידאו כי אני מתכנן VIDEOLOG מאסיבי! אני צריך עדשה ALL AROUND עשיתי קצת חושבים ועם הזמן החלפת עדשות תהפוך למטרד לכן אני חושב על ללכת על עדשה 18-200 או -250. על הכוונת: 1) Canon EF-S 18-200mm 1:3.5-5.6 IS - 2400NIS 2) Sigma 18-250mm F3.5-.5.6 DC OS HSM For Canon - 2000NIS 3) Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD For Canon - 2700NIS כמובן שהמחירים הם בקירוב. ממה שיצא לי להבין, הCANON נחשבת הטובה משלושתם, הסיג…

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by yaniveitan,

שלום, אשמח לקבל המלצות לחנויות צילום באיזור המרכז תודה יניב

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. כבר הרבה זמן, שאני חושב לסוע למדבר ולצלם תמונות כאלה בסגנון: http://www.google.com/images?q=Star+trails&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og& איזה ציוד יכול להתאים ל"משימה" הזו? אני הבנתי שצריך בשביל זה מצלמה רפלקסית ישנה (פילם) ללא בטרייה. חצובה יציבה, מצב BULB וחוט להפעלה. 1. איזה עדשות אני צריך? 2. מהו טווח המחירים של המצלמה ? (חדשה/יד שנייה) 3. באיזה פילם כדאי לי להשתמש? כמה ISO? כרגע יש לי D40 ואני מבין שזה ממש לא מתאים. אפילו אין לי שם אינטרוולים.

18. איפה אני קונה ברשת או מוריד תמונות מאוד רחבות (פנורמיות) להדפסה על קנבס בסלון? המלצות ספציפיות? עריכה: עדיף נוף ישראלי

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. שלום ותודה בראש למי שמייעץ וישרוף מזמנו על קריאת הברבורים שלי הסיפור:אני מתלבט כבר זמן רב בנוגע לקנית מצלמה משפחתית קומפקטית (האידיאל היה להכנס לתחום ה SLR בגלל איכות התמונה אבל אני משער שבגלל גודל הציוד יעשה בו פחות שימוש) ולאחר שהמצלמה הישנה שבקה חיים והתנסויות שונות במצלמות שונות הגעתי למסקנה שחשובה לי ביותר איכות הצילום בכל סוגי התאורה וכן מהירות הצילום (חשוב לי מאוד בצילום הילדים) כאשר זום גדול מאוד מפתה אבל התרשמתי שהוא יפגע בדרישות האחרות שלי התקציב: הוגבל בעקרון לאזור ה1000 ש"ח. ההתלבטות: היא האם לרכוש מצלמה כדוגמת SD4000 שהתרשמתי שיש לה איכות תמונה במגוון מצבי צילום והיא מהווה מעין "S95 לעניים"... לבין מצלמות כגון sx130 או SX210 שנותנות זום גדול יותר. האם אני יח…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. היי אנשים , היום קניתי אותה , קודם כל , חיפשתי בכל רחבי האינטרנט והחנויות. קניתי אותה במחיר של 2150 , מחודשת , כולל כרטיס זכרון sandisk של 1GB , ותיק. (וכמובן כל הציד הנלווה \ חוברות) ואחריות לשלוש שנים. כמובן שבדקתי אותה , אין עליה סימנים כלל. והיא עובדת מצויין. בכל מקרה , רציתי קצת טיפים , אולי עזרה .. אני אכתוב מספר שאלות , ואמספר אותם , ואם תוכלו לענות לי לפי המספר של השאלה (למי שיש כוח כמובן) זה יהיה לי הרבה יותר פשוט להבין. תודה מראש. 1) כשאני משתמש בזום גבוה יחסית , בהרבה מקרים התמונה יוצאת קצת מרוחה , לא בפוקוס. נראה לי שהמצייב עובד. אם אני מניח אותה על השולחן ואז מצלם , התמונה יוצאת מצויין. יש עצות? מה אפשר לעשות? אני לא ממש רועד , אפילו רעידות קטנות והתמונה לא …

• 37 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by !!צפעון!!,

שאני מצלם חפצים בלי פלאש האיכות יוצאת זבל איזה פורמט או מה אני צריך לשנות בשביל שיצא חלק כמו בפלאש? תודה לכם...

22. Started by Spiritus,

אחרי שעיינתי במדריך לא מצאתי מענה לבעייתי. כשאני נמצא מטר וחצי מעצם מסויים ומתמקד עליו בזום מלא, המצלמה לא מצליחה להתפקסס (פוקוס חח) עליו במצב אוטומטי. התמונה יוצאת מטושטשת. למישהו יש טיפ בשביל זוטר בתחום כמוני? ועוד שאלה קטנה שעכשיו עלתה למוחי - קיים מדריך בעברית למצלמה הנ"ל?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אין לי חוברת אין לי כלום אז אין לי מושג ... בבקשה תגידו לי על הגדרות שכדאי לעשות במצלמה

• 5 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by fog,

בתור צלם לא מנוסה רכשתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי - fuji f20 עפ"י המלצות שראיתי בפורום. השימוש העיקרי שלי הוא לצילום אנשים וארועי יומיום ולכן רציתי מצלמה כמה שיותר קומפקטית ומהירה, שאוכל לשים בכיס בכל הזדמנות, ובמחיר נמוך. אני יכול להגיד שלאחר כמה ימי שימוש אני מאוד מרוצה מהמצלמה - איכות מעולה, פונקציונליות טובה, זמן המתנה בין צילום לצילום ועד הדלקת המצלמה נמוך. עם המצלמה רכשתי כרטיס זכרון של 1 ג'יגה שמספיק ל-660 תמונות ברזולוציה הטובה ביותר (6MP) - די והותר לכל שימוש. בקיצור - מצלמה קטנה, סקסית, ואיכותית. אני מאוד מרוצה מהקניה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. היי לכולם, ראיתי שיש עליה ביקורות טובות מבחינת סטילס ווידאו (הווידאו חשוב לי וראיתי שהיא מצלמת ב 30 FPS ב 640X480) מה אתם אומרים? שווה משהו?

• 6 תגובות
    • 818 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.