עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by בר שאטי,

יש לי מצלמה דיגיטלית של קאנון..canon עכשיו..המצלמה מצלמת מהר מידי..זאתומרת..לוחצים וזה ישר מצלם.. יש אפשרות להגדיל את הזמן?שיהיה זמן לעשות "פוזות".?חחחח..תודה לעונים שבת שלום

• 11 תגובות
    • 904 צפיות
  2. Started by fungiman,

לכל אוהדי המותגים הפנטיים

• 5 תגובות
    • 865 צפיות
  3. Started by krembo0o,

יש לי תקציב בסביבות 2500+- (אני מזמין או היום או מחר) אני צריך מצלמה מקצועית! לצלם הכל כולל נופים ואפשרות לזום גבוהה.. שאוכל לצלם חיות בתנועה בלי טישטוש בתמונה ושתיהיה מהירה! הציעו לי בינתיים את ה- Sony DSC-H5 אני לא בטוח לגביה ועכשיו לפני יומיים שלושה אמרתם לי לקנות את הfuji s6500 ואני ואחי מתווכחים איזה מצלמה כדי... הסתכלתי ב dpreview והשוואתי ו= Max resolution 2848 x 2136 <3072 x 2304 Click for help Low resolution 2048 x 1536, 1600 x 1200, 640 x 480 <2592 x 1944, 1280 x 960, 640 x 480 Image ratio w:h 4:3, 3:2 = 4:3, 3:2 Effective pixels 6.1 million < 7.1 million Sensor photo detectors 6.3 million < 7.2 million Sensor size …

• 10 תגובות
    • 862 צפיות
  4. אם למישהו מבינכם יש חצובות, הייתי רוצה לשמוע קצת דעות עליהן, איזה מומלצות ומאיזה להתרחק.. מה צריך לחפש בחצובה, איזה מחירים יש להן ומאיזה חברות אמינות יותר כדאי לקנות. הלכתי עם חבר לת"א וחיפשנו בכל מיני חוניות באיזור אלנבי בן-יהודה, ראינו כלמיני חצובות, בכל מיני מחירים. החל מהפשוטות שעשויות כולם מפלסטיק וממש לא יציבות - וכן המחיר בהתאם (כ150 -200 שקל) עד ליותר יקרות ב 300 + שעשויות ממתכת. יש אולי דגם ספציפי שמומלץ ? תודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by crazylakers,

... [attachment deleted by admin]

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by bluemail,

הכוונה לזיכרון

• 5 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by li1,

עד עתה מצאתי רק חנות אחת שמוכרת את המוצר הזה ב420 ש"ח האם ניתן למצוא יותר זול? :s05:

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by shtrodel,

התוכנה http://www.tawbaware.com/imgstack.htm

• 8 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by SV123,

שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית טובה עם זום גדול (לפחות X10) שניתן לשלוט על כל הפרמטרים שלה. על איזה מצלמות אתם ממליצים? קראתי ביקורות טובות על canon s3 - מה דעתכם עליה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by theDeath,

שלום לכולם. אני צריך מצלמה דיגיטלית זולה וקטנה (תישקל חריגה של עד 100 שח) עם המאפיינים הבאים: 1. חיישן לפחות 3 מגהפיקסל 2. זום אופטי - כל המרבה הרי זה משובח, אבל לא קריטי 3. תפעול ידני - אין צורך 4. תמיכה בכרטיסי CF (כי כבר יש לי כזה..) 5. לא מחודשת/משומשת 6. קטנה ודקה ככל הניתן. 7. וכמובן - האיכות הכי טובה שאפשר להוציא בדרישות האלו (ואני יודע שאי אפשר איכות מעולה, אבל כזו שתספיק להדפסות רגילות, לפחות) תודה מראש לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by PyroGhost,

כמה תמונות מהפארק ברעננה שמצאתי, תמונות שצולמו בין לבין הצילומים עם הדוגמנית (: תגובות יתקבלו בברכה (:

• 12 תגובות
    • 996 צפיות
  12. Started by broshi,

מחפש מצלמת וידאו עם שמירה על SD בתקציב עד 3000 ש"ח, לצילום הילדים, ימי הולדת, טקסי סופשנה וכו'. כיום משתמש בוידאו של TZ5 שהוא בסדר לאור יום, הרבה פחות לסביבה חדשה ויש לה גם קצת בעיה בפוקוס.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  14. Started by Chevy,

רעיון שצץ בעקבות פירסום הפאזל של -nVIDIA-. אז הנה הגירסא שלי נעלמו עם הזמן... Canon A610 1/40 F/3.5 ISO 100

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by MODY69,

שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין 2 מצבי הפוקוס הנ"ל במצלמת ה- S5600 שלי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? תקציב 500 גג, יש לי כבר כרטיס SDHC SD 8GB שאני מעוניינת להשתמש בו. * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר מפגשים וסקירות, לפעמים בתנאי תאורה לא טובים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא קריטי, אבל אני ממש שונאת גרעון בתמונות שהתאורה בהם לא טובה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. כן (יש לי חצובה, אז רק חשוב לי שתהיה למצלמה הברגה בתחתית) * האם יש לך נכו…

• 4 תגובות
    • 946 צפיות
  17. Started by stingeR-,

אוקיי , אבא שלי היה מצלם המון , למד וידע כמעט כל מה שצריך והוציא תמונות מדהימות עם המצלמה הזאתי , עכשיו אני צריך להתחיל להתנסות , מה דעתכם עליה ומה היא שווה(וגם העדשה) : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by NetSpider,

קניתי את ה Canon A510 שבוע שעבר , אני עדיין Noob בכל מה שקשור לצילום ... אז הנה תמונה ב Auto סך הכל אני מרוצה מהמצלמה ... יש איזה טיפים למתחילים ?

• 4 תגובות
    • 920 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קצת באיחור אבל הנה כמה תמונות שצולמו בפארק קנדה ביום העצמאות: את התמונה הזאת בכוונה שמתי ככה, היא מאקרו ואני הכי אוהב במאקרו שאפשר להתקרב עד לגודל מלא של התמונה: זאת תמונה שיצאה לי די חשוכה.. וגם הניסיון שלי לתקנה בפוטושופ לא יצא מי יודע מה מוצלח: הניסיון לתיקון בפוטושופ: התמונה האחרונה צולמה בזום מקסימאלי ונוצר שם אפקט של "דו מימד" די מעניין עם האדמה שלמטה. לשיפוטכם.

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  21. כרגע יש לי מצלמה קומפקטית של FUJI מלפני 3 שנים, והייתי רוצה לעבור למשהו קצת יותר מקצועי. שמעתי על תחום דמוי ה-SLR וזה נראה לי מתאים. אשמח להמלצה לדגם מתאים בסדר גודל של התקציב הזה. רצוי עם זום גדול כמובן וכמה שיותר מגה פיקסל (יכול להיות שלכם זה יישמע קצת "נובי" אבל זה מה שאני יודע בתחום המצלמות ואשמח לקצת יותר הסברים,פרטים בנושא). כמו כן, אשמח לדעת מה זה אומר "חשיפה" במצלמות. תודה לעוזרים מראש.

• 5 תגובות
    • 930 צפיות
  22. יש לי דודה שעומדת להגיע מחול ואני רוצה לבקש ממנה לקנות בשבילי מצלמה דיגיטאלית כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלי סיננתי 2 מצלמות : minolta dimage f100 שעולה בחול : 165$ ו- canon photoshot s50 שעולה בחול 300$ +\- אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  23. Started by Or ei,

אני צריך מצלמה פשוטה ואיכותית אני מאמין שאמא שלי לא תלמד את כל ההגדרות של המצלמה אלא תשים על מצב אוט' ותצלם ככה שחשוב הפשוטות וגם האיכות צריך להכניס גם כרטיס זיכרון וסללות ונרתיק תודה עריכה: המליצו לי על canon a580 מישהו מכיר אותה ? עריכה 2 : היום הולדת מחר אז אני צריך לקנות את זה היום\מחר ככה שאני אשמח לאיזה תגובה מהירה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. חבר לו שייכת המצלמה רוצה לקנות כרטיס של 4GB, אבל המוכרת אמרה לו שהוא צריך לבדוק שהמצלמה תומכת. הסתכלתי פה http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=14824#ModelTechSpecsAct אבל לא מצאתי משהו שקשור לנפח. אשמח לעזרה תודה.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  25. Started by ALÞHA,

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.