עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אז בבקשה תעזרו כי אני לא מבין בנושא הזה בכלל אבל לפי מה שקראתי מצלמה טובה בטווח הזה זאת המצלמה z5 השאלה אם היא באמת טובה... ואם יש עוד הצעות אז תציעו בכיףףף

• 10 תגובות
    • 957 צפיות
  2. Started by tphss,

מישהו יודע איפה אני אולי יכול להשיג בארץ את הכרטיסים COMPACT FLASH של SANDISK? הדגם הזה: SanDisk 256MB Ultra II CompactFlash. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  3. היום ראיתי בEBAY D80 http://cgi.ebay.com/Nikon-D80-Digital-SLR-28-80mm-75-300mm-3Pro-Lens-Kit_W0QQitemZ300200516750QQcmdZViewItem?hash=item300200516750 אני לא בטוח לגבי אחריות המוצר אבל המחיר מחשיד (928 $ ) האם שווה להזמין דבר כזה ועוד מחנות שאני לא מכיר??

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by SciFi7,

שלום פורום צילום אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון חדש של 4GB (אומנם זה ל-PSP אבל אין הבדל) אני רוצה לדעת את החוות דעת שלכם מהשנים האלה: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo 4GB http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4755&cID=658 והשני: כרטיס זיכרון SanDisk MemoryStick Pro Duo Ultra II 4GB X66 http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=4761&cID=658 הראשון עולה:476ש"ח השני 589ש"ח מה יותר עדיף? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  5. חבר שלי ואני רוצים לקנות עכשיו את ה-sd200 או ה-sd300 של Canon. לפי הבדיקה שלנו, ההבדלים היחידים הם כמות ה-MP והמראה החיצוני - ה-300 נראית יותר טוב. מישהו מכיר הבדלים אחרים או שיקולים אחרים שאנחנו מפספסים? ההבדל במחיר הוא 100$. ולגבי הזכרון - אנחנו רוצים לקנות ג'יגה של זכרון SD עבור המצלמה החדשה שלנו. האם קיימים הבדלים משמעותיים בין הסוגים השונים של הזכרונות? האם אנחנו צריכים לחפש חברה או דגם מסויים או שכולם יתנו לנו את אותה התמורה פחות או יותר? אנחנו לא מוגבלים לשוק בארץ - אנחנו כנראה נזמין דרך האינטרנט לארה"ב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  6. Started by אוריפ,

אבא שלי נוסע לחו"ל ויביא עימו בחשזרה ארצה מצלמה דיגיטלית. קראתי הרבה ביקורות טובות על הCANON A80. האם זוהי קנייה טובה? האם יש אותה מצלמה בטווח מחירים דומה (מצלמה+כרטיסזיכרון=400$) שתהיה יותר טובה? זוהי מצלמה למתחילים פלוס...

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by ofir_bl,

שלום לכולם, קניתי מצלמה של CANON G10, יש לי כרגע כרטיס זכרון פשוט של 1GB, אני בקרוב טס לניו זילנד ולכן אני רוצה לקנות כרטיס 8GB. חשבתי אם אני קונה כבר להשקיע על משהו טוב, השאלה שלי היא כזאת, אם למצלמה כמו ה G10 יש צורך בכרטיס של SANDISK EXTREAM 3 או שאפשר ללכת על SANDISK ULTRA 2, הבדלי המחירים בין הכרטיסים הם מהותיים, השאלה אם בפועל אני ארגיש שה EXTREAM III מתפקד יותר טוב, אם כן אני אלך עליו אך איני רוצה לבזבז כסף סתם מהתלהבות תודה אופיר

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  8. Started by yanai9837,

1. מה תקציב שעומד לרשותך? 300-500 2. מה רמת ידע שלך? נסה להעריך את רמתכם וניסיונכם. בדוק את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין י הרבה ידע במצלמות, אני לומד מהר 3. באילו מצלמות התנסת בעבר? מה הגביל אותך בציודך קודם? מצלמה המעולה של סוני, היא לא שלי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה? (הערך במידת האפשר גם שימושית - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של ילדה בתוך בית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של ילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפור ממרחקות רק בשעות ערביות) לא משהוא ספציפי 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגד…

• 0 תגובות
    • 889 צפיות
  9. Started by RDS,

ברצוני לקנות מצלמה fuji s6500.... ברב החנויות באינטרנט, ראיתי שהאחריות הניתנת שם היא שנה... האם זה מספיק? כמו כן ראיתי בזאפ שהתגובות על החנות camera4less, טובות, האם זה באמת ככה? האם כדאי לקנות מהם? תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by Tal14,

אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית, טובה-איכותית! אני צריך שהמצלמה תהיה בכרטיס sd. מקס' 700 ש"ח איכות הכי טבוה שאפשר,שיהיה מסך יחסית גדול ואיכותי עם רבה אפשרויות! תודה מראש

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  11. כאמור, כנראה שאני אקנה את ה.Z5 המצלמה היא בשביל אחי, הוא מצלם בעיקר נוף, "צילומי תיירות" (מבנים),גופים בתנועה (דגש על מטוסים - סיבה עיקרית לזום הגבוה) ולפעמים מקרו. זה מה שהרכבתי ב"Camera4less" האם זה אתר אמין ? סוללות GP 2400mAh 120 SanDisk Secure Digital (SD)1G Ultra II 494 ¤ Minolta Dimage Z5 2153 ¤ סה"כ 2767 ¤ -מה עם אחריות? -האם יש אלטרנטיבה יותר טובה\ מומלצת באותו טווח מחירים? -אחי דורש את הדגם הכסוף האם זה אפשרי באתר הזה?

• 33 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 250$ # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, אנשים, בכל מצבי התאורה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת חדר - ללא מריחות תנועה כתוצאה מרעידות היד או תנועה בנושא, ועם תוצאות הרבה יותר מחמיאות מאשר עם פל…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם.. בתקופה האחרונה אני מחפש לקנות מצלמה דיגטלית, לאחר חיפושים לא קצרים וקריאת לא מעט ביקורות התמקדתי סביב 3 מצלמות 1) CanonS50 2) C-750 3) ixus400 לי אישית יש חיבה ל S50 בגלל האיכות המצויינת, הגודל שלא קטן מדי ולא גדול מדי והמסך הגדול יחסית. ולכן רציתי לדעת ממשתמשים במצלמה הספיציפית הזו (או בדגם ה S45 הדומה) על המצלמה מתוך נסינו של מי שהשתמש בה. אשמח לקבל מידע לדוגמת הבעיות הקטנות שמפריעות במצלמה הזו, ומבפר שאלות מעט יותר ספיציפיות. 1) עד כמה איכותיות התמונות במצב AUTO, כי המצלמה נועדה בין השאר לשימוש של שאר חברי המשפחה. 2) כפי שהבנתי המצלמה עובדת בשיטת 2 shutter click (או בעברית - חצי לחיצה בשביל פוקס), שוב אבקש לדעת כיצד משתמשים חדשים שייתכן וישכחו ללחוץ את חצ…

• 27 תגובות
    • 5.5k צפיות
  14. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית. כרגע, הפייבוריטית שלי היא ה- tz7 או ה- tz10. הבעייה היא שהבנתי שלפנסוניק אין יבואן רשמי בארץ, ולכן עלולה להיווצר בעיה עם האחריות. השאלה שלי היא, אם אני קונה את המצלמה בארה''ב, איזו אחריות (אם בכלל) אני אקבל? תודה לכל מי שיוכל להאיר את עיניי בנושא.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. אהלן חבר'ה! אחותי טסה בחודש הבא לארה"ב לכמעט חודש ואני מעוניין שתקנה לי משם מצלמה דיגיטלית. אשמח לעזרתכם בכל מה שקשור לבחירתה. בסה"כ אני לא מעוניין במצלמה מקצועית אלא במצלמה איכותית, קומפקטית, מעוצבת יפה ונוחה לשימוש.. אולי גם TOUCH.. התקציב הוא בערך 200$.. אני יודע שבוודאות היא תהיה ב - BUST BUY כך שאשמח כאמור לשמוע מכם על דגמים מומלצים וגם אם יש לכם רשימה של חנויות ספציפיות במיאמי ו/או וואגס אני אשמח לשמוע. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  16. Started by Cryptonite,

שלום,אני מתכנן לקנות מצלמה עם 5 מגה פיקסל ומעלה,שתהייה קלה לפעולות, נוחה ובעלת תמונות איכותיות הוידאו לא חשוב בכלל,רק התמונות זה מה שחשוב באמת תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  17. Started by Bose,

בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by gal,

היי לכולם, אני מעוניין להכנס לעולם הדיגיטלי ולרכוש מצלמה דיגיטלית ראשונה .עכשיו קראתי כל מיני ביקורות והשוואות שרק בלבלו אותי ואני ממש לא מוצא את עצמי אני אגיד לכם מה הדברים שחשובים לי ותנסו להמליץ לי על מצלמה שהכי קרובה למה שביקשתי. התנאים הם:גודל זום גבוה (הכוונה מעל לX5) מהירות מקסימלית בין התמונות הדפסה לא חותכת תמונה (שמעתי שבאיזה מצלמה של קנון לא זוכר איזה דגם יש מצב שכאשר מדפיסים התמונה נחתכת ומודפסת עם קוים לבנים בצדדים אז חשוב שזה לא יהיה כך) שניתן יהיה להוריד עיניים אדומות בצילומים לחלוטיןן שתהיה נוח להחזיק וקלה כמה שאפשר דרך אגב התקציב שלי הוא עד 2000 ש"ח גג. אני יכול להגיד ששמעתי ממישהו שמבין שהאופציות שקיימות במצלמות קנ…

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  19. תודה על כלום ..ממש גועלי מצידכם כבר שבוע וחצי אני מחכה לתשובה ולא עונים כבר התרד ניצפה 35 פעמים ואף אחד לא הועיל בטובו לנסות לעזור ממש בושה מצידכם לא ציפיתי ליחס כזה בעיקר לא מה"מבינים " שפה..וזה כולל תאחראי פה..אכזבת אותי..באמת מה אני אמור לקבל תשובה בשנה הבאה מה לקנות ..בכל מקרה גם ללא העזרה שלכם הסתדרתי פניתי לפורום יותר מיקצועי בתחום ואפילו קיבלתי תשובות רציניות ואיכותיות לגבי השאלות שלי כבר לאחר כרבע שעה..מראה על מקצועיות ונכונות לעזור בכל מקרה אתם פשוט א-כ-ז-ב-ה ושבי אל תמחק ..תשא בתוצאות ..

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. Started by dmanbuhnik,

טופ, אני צריך לקנות כבר מצלמה דיגיטילית הדרישות: 1) לא לעבור את ה1000 שקל 2) יש עדיפות מירבית למצלמה עם כרטיס מסוג CF מכיוון שעם המצלמה אני ירכוש כרטיס זכרון של 512MB (המצלמה תשמש אותי גם בטיול הגדול אז אני צריך הרבה מקום) 3) מצלמת חובבנים ללא צורך באפשרויות שידרוג (עדשות למיניהם) 4) יהיה צורך להדפיס באיכות טובה (לא צריך מעולה) בגודל של תמונה רגילה (זה נקרא A6 לא?) ולא יהיה שימוש בהדפסה בגודל גדול יותר (3MP אמור להספיק זה בדיוק אם אני לא טועה) 5) אין צורך ביותר מזום אופטי של X3 (הזום הדיגיטלי לא רלוונטי כי הוא לא יהיה בשימוש) 6) אין שום צורך בצילום סרט (בטוח שלא יעשה בזה שימוש) 7) עדיפות כמובן למצלמה שלא זוללת סוללות 8 ) לא חשוב כמה סוללות או המשקל (אין שום בעיה של מצלמה …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by user-41528,

אני מחפשת מצלמה לצלם המתחיל - ורוצה להתקדם איתה. לאור הדברים בפורום ועוד אני מבינה שהפנטקסK200D היא מומלצת . רציתי לשאול על העדשה 18-55 האם היא המתאימה ביותר להתחלה או יש מקום לשחק עם זה. אני ראיתי את קאנון17-50 שמציעה איכות מצוינת ביחס למחיר שלה והייתי רוצה לדעת אם יש איזו מקבילה לפנטקס מומלצת.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. דוד שלי עכשיו בגרמניה והוא יכול להביא לי מצלמה . אני חושב על מצלמה כמו A610 או משהו בסגנון 1. האם שווה בכלל להביא משם או שעדיף לקנות בארץ? 2. כמה משלמים עליה בכניסה לארץ? 3. האם יש אפשרות לאחריות בין-לאומית? תודה

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  23. Started by iliagildin,

שלום חשבתי ליקנות את המצלמה SAMSUNG DV-300F ביגלל מנוע דיגיטלי וחיבור לאינטרנט אל חוטי כלומר העברת תמונות למייל ישירות ובמחיר פחות מ 1000 שקל אפילו התקציב שלי עומד עד 800 שקל זו המצלמה הראשונה שאני קונה ככה שאין לי ממש ניסיון ביכללי המצלמה אמורה להיות בישביל טיולים בחו"ל כלומר צילום גם ביום גם בלילה ללא חצובה או עדשות כלומר קטנה וקומפקטית ולא יותר מידי כבדה (ממש לא של כמה קילו) וידאו כימעט ולא יצלם זום מעדיף גבוהה אבל לא במחיר של מעבד תמונות דיגיטלי כאילו זום של X5 עם מעבד דיגיטלי ניראה לי תמורה טובה במיוחד במחיר כזה למישהו יש ניסיון עם המצלמה יכול להגיד לי משהו אולי להציע לי משהו שונה האם זה ביכלל מתאים לצרכים שלי (במיוחד צילום לילה אני לא מבין בו כלום) המצלמה היחידה שי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by rhin0,

שלום לכולם. מאחר שהמצלמה שלי נגנבה לפני בערך חודש אני מתכוון לקנות אחת חדשה. אני הולך להביא אותה מחול ולכן התקציב הוא בין 500 ל 700 דולר. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין 2 המצלמות הבאות: NIKON D50 CANON 350D/REBEL XT תודה לכולם

• 30 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. משנת 2006 ולמעשה עד היום עשיתי שימוש במצלמה של פנסוניק מודל DMC-F27 http://cameras.about.com/od/digitalcamerareviews/a/pandmcf27.htm אני מחפש מצלמה חדשה שתכלול בתוכה כמה שיותר מהאלמנטים הבסיסיים הבאים: 1. שתהיה עד כמה שיותר קומפקטית ונוחה לנשיאה 2. צילום תמונות + וידאו באיכות HD 3. עדיפות לבטריות רגילות ולא בטריה מובנית של המצלמה שיש להטעין כל פעם. 4. לאחר שמתחילים צילום בוידאו שיהיה אפשר לעשות זום אין ואאוט תוך כדי הצילום (נשמע אולי בנאלי אבל במצלמה שלי אין את האופציה הזו מרגע שמתחילים את הוידאו). 5. פוקוס ברמה גבוהה ואני אסביר - למשל אם מצלמים אדם על רקע של הר מושלג מרוחק אז בדר"כ מה שקורה זה שלא רואים את ההר ברקע בגלל האור - וזאת בעוד שהעין קולטת את ההר ברקע בל…

• 0 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.