עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by PyroGhost,

קודם כל לכל מי שמתעניין הצלחתי לשלוט בפלאש בסופו של דבר... הפלאש במצב A, מכוון על ISO 8,000 ועל F16, זום על 20 מ"מ וכרטיס לבן בחוץ, יחד עם הפלסטיק הלבן הזה שמכסה 3/4 מהכרטיס הלבן ( שניהם באותה זווית, הפלסטיק לא מונח על הפלאש עצמו - משהו שאחד הצלמים היותר מנוסים הראה לי, לא יודע אפילו אם זה משנה משהו ) המצלמה - מצב M, חשיפה - 1/8, צמצם F4. התמונות יצאו טובות מספיק, עם תאורה עדינה מהפלאש שלא שורפת את האנשים ועם צבעים יפים מהרקע, אמנם לא תוצאות כמו DSLR אבל בכל זאת, לכל מצלמה שהיא לא DSLR יש מגבלות בגלל החיישן והעדשה, ככה שאין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. ולשאלתי, האם אפשר לנעול את החשיפה במצלמה בלי להחזיק כפתור לחוץ כל הזמן? במהלך הצילום במסיבות נתקלתי בבעיה שהרבה פעמים קר…

• 8 תגובות
    • 718 צפיות
  2. Started by shimon16,

חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  3. אהלן חברימוס, יש לי canon S2IS אין לה הוטשו לכן פלאש חיצוני אמלי יצטרך להיות סלייב עם בראקט יש למישהו המלצות? כמו כן אני מחפש איפה אפשר לקנות לה מתאם לפילטרים... תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by NOSTREDAMUS,

שלום חברים, כחלק מהסדרות הקודמות שהעלתי בעבר אני מעלה סט תמונות נבחרות מטיול לאחד מאתרי קק"ל להאתכם וע"מ לעודד את חובבי הצילום והטבע לצאת ולטייל במרחבי הארץ 8). הפעם, הצפנו לכיוון זכרון יעקב ומעגן מיכאל וירדנו לטייל באזור אמות המים של נחל תנינים. צולם ע"י matan18 ניקון D70s. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  5. Started by Bar_B_q,

איך אני יכול אחרי שאין כלום בכרטיס זיכרון במצלמה לחבר אותה למחשב ולהעתיק אליה תמונות מהMY PICTURES? כי שאני מנסה לגרור או להדביק זה לא מאפשר... CANON POWER SHOT A700 זאת המצלמה? נראה לי כי כל התמונות שמצלמים ושמורים על המצלמה הם ללא שם קובץ ורק שאתה מעתיק אותם אתה עושה להם שמות לקבצים אז אולי צריך איזה תוכנה צד שלישי כזה שתעקוף את המגבלה של המצלמה ? רעיונות מישהו? תודה

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  6. Started by Posford,

שלום לכולם, אני לא מבין בתחום הצילום כך שאני רוצה להתייעץ איתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית (או משולבת עם וידאו) איכותית מארצות הברית. היעוד של המצלמה הוא צילום אירועים משפחתיים, טיולים, קצת צילום פנאי וכו'. מעוניין בשם של מצלמה ודגם שכדאי ומשתלם לקנות אותה בארצות הברית. סביבת מחירים 1000-2000 ש"ח. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by who_Cares,

שלום, אני מחפש לקנות מצלמה חדשה. מחפש איכות טובה, מהירה, אפשרות לצילום וידאו, עדשה רחבה- יתרון, ואשמח מאוד (אפילו בגדר הקריטי) לשליטה ידנית. בקשר לבטריה- לא כ"כ רוצה 4XAA, נשמע לי ממש מסורבל.. אולי ליתיום - מה אומרים? התקציב הוא האיזור ה1000-1200, אבל נזיל קצת יותר. אני מתגייס עוד חודשיים כך שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל כן רוצה מצלמה איכותית כי אחרת אני ממש אתבאס. יש הצעות כלשהן? בתודה מראש לכל מי שיטרח לענות, Who_Cares

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  8. שלום, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שעובדת על קלטות MINI DV תהיה קלה לתפעול... לא צריך איכות סטילס טובה או משהו כזה במצלמה הזאת העיקר זה וידאו באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב.... הייתי שמח לקבל הצעות מהאתר www.bhphotovideo.com... תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by PyroGhost,

תמונה בשחור לבן מהיום צולם בשעות הבוקר, תודה לאור ( orlupo ) על העריכה (: תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  10. Started by lmlm,

רציתי לשתף אותכם בתמונה הראשונה שלי מהפאלפון W800I הפצץ שקיבלתי לפני כמה ימים. מדי פעם אני אעלה פה ושם תמונות יפות שצילמתי אשמח אם משהו יציע לכותרת. תגובות?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  11. שלום לכולם, גם אני מחפש מצלמה קומפקטית ב-700 ש"ח (ראיתי שזה סכום פופולרי כאן). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות (לפי סדר עדיפות): גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה אם יש סיבה טובה אפשר לחרוג קצת מהתקציב. מחר הוא בדיוטי פרי, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (כמובן שזה ממש לא חיוני) תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  12. טוב אז לפני שאני מתחיל עם השאלות אני רוצה לציין שבקופסא חסר כרטיס שאמור להיות שם ביום ראשון אני יתקשר לחנות, מעניין איך הם יגיבו ??? בכל מקרה מסריקה ראשונית של פונקציות המצלמה ראיתי שם המון מושגים ופונקציות שאני לא מכיר (עקב היותי צלם מתחיל) כמו ISO (שהבנתי שהטווח במצלמה הוא מאוד גדול 80-1600) אפשרות לשליטה במהירות התריס, אפשרות מתן עדיפות לצמצם/לתריס מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפונקציות ובמה הם אמורות לעזור (אם ישנם עוד פונקציות מיוחדות במצלמה שלא הזכרתי ואתם מכירים אשמח לשמוע גם עליהם) תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  13. היי, אני שוב שוקל לרכוש את הCANON TX1 - קראתי במספר מקומות ומסתבר שאם אני רוצה שהיא תעבוד בצורה מושלמת אז אני חייב כרטיס זיכרון מסוג SDHC CLASS-6 של חברת KINGSTONE או SANDISK בגודל של 8 ג'יגה. לצערי בארץ מצאתי רק של חברת TRANSCEND, שעליו אנשים דיווחו שלא עובד תקין עם הTX1 כאשר מבצעים איתו זום אופטי בהקלטת סרט באיכות 720P. איפה אני יכול למצוא כרטיס זיכרון כזה בארץ ובמחיר יחסית זול?

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by GUY550,

אני צריך מצלמת וידאו באיכות HD עד 4K ראיתי שתי מצלמות בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695357 ו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 האם כדאי לקנות את המצלמות האלו? אם כן מה ההבדל בינהם? תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by fx-57,

כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Satlan,

אהלן.. העלתי את ה-JPEG המלא, אשמח לדעת אם זה מעיד על איזו בעיה בעדשה. הינה הקישור - http://www.yousendit.com/download/U0d6V294bEFubHpIRGc9PQ Focal Length = 75mm Exposure Time = 1/90" F Number = F2.8 Exposure Program = Aperture priority ISO Speed Ratings = 200 בתודה מראש חברים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  17. Started by zxcvbnm,

זה דיי דחוף... איזה מצלמה עדיפה, לא חשוב הכסף העיקר הביצועים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. Started by LF,

שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by benor,

פה פעור אני אראה לך מי כאן הבוס מחכים לשופט קובעים את החוקים

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by ejal,

שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by Kenny,

היי אנשים , משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו לאחרונה.. התמונות שאני מצלם במצלמה , במסך שלה אני רואה אותם הרבה יותר בהירות ובמחשב יותר חשוכות.. לדוגמא , צילמתי משהו בחדר (ללא פלאש) במקום יחסית חשוך במסך של המצלמה רואים שהכל חשוך , אבל אפשר לראות פה ושם קצת תמונה ואובייקטים מאוד חשוכים.. העברתי למחשב.. מסך שחור לגמרי. למישהו יש מושג כלשהו? תודה.

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  23. אז ככה אחרי הרבה זמן של חיפושים אחרי המצלמה האולטימטיבית החלטתי ליקנות עוד היום את אחד מהמצלמות הבאות: Casio Exilim EX-S770 Casio Exilim EX-Z1000 כמובן אני צריך את עזרתכם להחליט את מה לקחת המצלמה בעיקר צריכה להיות מהירה. עם צילום ווידאו בפורמט שלא לוקח הרבה מקום כמו המצלמות של CANON כמו כמה שיותר קומפקטית, וחשוב לי מאוד אבל מאוד איכות! זה מתחלק לכל הפרמטרים איכות בביצועים, בעדשות, ביכולות וידאו, בחומרים מהם בנויים, צריכים לקבל בביקורות ציונים גבוהים וחולי... אני דיי בהתחלה חשבתי על הCANON למינן אבל הבנתי שהביצועים שלהם לא כל כך טובים(בסידרה של הקומפקטיות במיוחד). והפנסוניק LX1 וLX2 ביגלל שהן לא כל כך קומפקטיות הורדתי אותן מהפרק . דיי חשוב לי ווידאו כמובן שהעת…

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by ^DaRk-MiNd^,

כחלק מפעילויות החינוך הצבאיות יצאנו השבוע לטיול בירשוליים והכותל לכבוד תקופת הסליחות. כדי להנות מהחוויה הכי טוב הטיול התחיל בערך ב1:30 בלילה והסתיים עם הזריחה הנה כמה תמונות שצילמתי עם CANON A610 במצב אוטומטי (אני עצלן). ישנן עוד כמה תמונות על מצלמה צה"לית שאני אנסה לחלץ במהלך השבוע הקרוב [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים