צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה דיגיטלית Nikon coolpix 3100 עכשיו הבעיה היא שהיא ממש ממש אוכלת בטריות..וזה בעיה שפשוט אי אפשר להסתדר איתה.. למה כל 5 תמונות שאני מצלם נגמרת הבטריה.. וזה בטריות נטענות חדשות.. וגם ניסיתי בבטריות חדשות אחרות.. אני כבר משתגע למה אני חייב מצלמה ונמאס לי להיות מוגבל בצורה כזאת גדולה ככה.. תודה על העזרה..אגב שמתי אותה הודעה גם בפורום חומרה וציוד הקפי מצטער לא ראיתי את הפורום הזה ..
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם בלילה לרחוק(*4) אבל אני מקבל תמונות שחורות . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה זאת. אני מסתכל במסך של המצלמה וקיים מנגנון שמבהיר את התמונה ביחס לרמת החושך שקיים באזור שאני רוצה לצלם האם יש דרך להפעיל משהו כזה גם על התמונות. יש לי A630 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אין בעיה בכבל / בחיבורי ה USB חיברתי את המצלמה הנ"ל בפעם הראשונה למחשב (WIN XP PRO), מערכת ההפעלה לא זיהתה את המצלמה. הורדתי מהאתר של CANON דרייבר למצלמה ( (Canon WIA Driver (6.2.5) אגב, מה זה בכלל WIA ? הורדתי מכאן : http://software.canon-europe.com/Cameras/Digital_Cameras/PowerShot_A9510088.asp התקנתי, המחשב עדיין לא מזהה את המצלמה. מישהו מכיר בעיה עם המצלמה הזו ? האם יש דרייבר מעודכן יותר ? מה ניתן לעשות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
טוב אז לפני שאני מתחיל עם השאלות אני רוצה לציין שבקופסא חסר כרטיס שאמור להיות שם ביום ראשון אני יתקשר לחנות, מעניין איך הם יגיבו ??? בכל מקרה מסריקה ראשונית של פונקציות המצלמה ראיתי שם המון מושגים ופונקציות שאני לא מכיר (עקב היותי צלם מתחיל) כמו ISO (שהבנתי שהטווח במצלמה הוא מאוד גדול 80-1600) אפשרות לשליטה במהירות התריס, אפשרות מתן עדיפות לצמצם/לתריס מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפונקציות ובמה הם אמורות לעזור (אם ישנם עוד פונקציות מיוחדות במצלמה שלא הזכרתי ואתם מכירים אשמח לשמוע גם עליהם) תודה
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כמה ימים מצלמת H5 של סוני, עם המצלמה מגיע מטען לסוללות ושתי סוללות נטענות "2500 mAh". השאלה שלי היא שהאם אני יכול להטעין שתי סוללות נטענות שיש לי "GP 1800 mAh" במטען של סוני בלי לגרום נזק לסוללות או למטען עצמו ?.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
הגענו לזמנים כאלה שכבר אסור להשאיר אופנים בחוץ כי פשוט יגנבו לך את הגלגל :lol: מצטער עם לא רואים טוב פשוט התמונה צולמה על מוד שחור לבן במצלמה ולא עריכה לשחור לבן ככה שלא יכלתי הרבה לעשות בישביל להבליט את זה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה סופסוף (עכשיו זה רציני ב"ה) מצלמה של קנון, כי דוד שלי משיג דיל טוב של עובדי מדינה. קיצר אני מחפש את המצלמה הטובה ביותר עד ~1300 מרשרשים. הוא הציע לי את המצלמה A530 ועוד לא אמר לי מחיר, אבל איך המצלמה הזאת לדעתכם? ישנה מצלמה טובה יותר בסכון שנקבתי? בבקשה מי שיכול שיציע לי מצלמה בסכום המלא ואחת זולה יותר אך טובה גם (כאלטרנטיבה שניה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני טס מחר לחו"ל ואני מעוניין לקנות משם או מהדיוטי פרי מצלמה איכותית בתקציב של עד 500$. אני מחפש מצלמה קומפקטית או SLR תלוי לאיזה משניים יש איכות תמונה עדיפה במסגרת התקציב שלי. השימושים העיקריים: - -מצלמת point&shoot לטיולים/אירועים עם צילומי נוף ואתרים, בלי יותר מידי משחקים עם ההגדרות. - בעיקר חשובה לי איכות התמונה, כל שאר הפיצ'רים פחות קריטיים לגבי. - זום אופטי גדול של לפחות X6. - חובה עדשות איכותיות, כמו LEICA או קארל זייס ולא "ג'נריות" של החברה. - נחמד אם המצלמה תהיה מסוגלת לצלם וידאו באיכות טובה, אם כי לא חובה. לאחר סקר שוק קצר אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה: Fuji finepix-s8100fd או Nikon coolpix-p80 או DMCFZ18 Panasonic איזו מבין השלוש היא הע…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
איך אני יכול אחרי שאין כלום בכרטיס זיכרון במצלמה לחבר אותה למחשב ולהעתיק אליה תמונות מהMY PICTURES? כי שאני מנסה לגרור או להדביק זה לא מאפשר... CANON POWER SHOT A700 זאת המצלמה? נראה לי כי כל התמונות שמצלמים ושמורים על המצלמה הם ללא שם קובץ ורק שאתה מעתיק אותם אתה עושה להם שמות לקבצים אז אולי צריך איזה תוכנה צד שלישי כזה שתעקוף את המגבלה של המצלמה ? רעיונות מישהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במצלמות.. ואני מניח שגם הוא לא, שתהיה טובה לחובבים. ובבקשה, אני חייב תשובה עד 16:25 כי אז כבר אוספים אותי לקנות אותה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
-
קודם כל לכל מי שמתעניין הצלחתי לשלוט בפלאש בסופו של דבר... הפלאש במצב A, מכוון על ISO 8,000 ועל F16, זום על 20 מ"מ וכרטיס לבן בחוץ, יחד עם הפלסטיק הלבן הזה שמכסה 3/4 מהכרטיס הלבן ( שניהם באותה זווית, הפלסטיק לא מונח על הפלאש עצמו - משהו שאחד הצלמים היותר מנוסים הראה לי, לא יודע אפילו אם זה משנה משהו ) המצלמה - מצב M, חשיפה - 1/8, צמצם F4. התמונות יצאו טובות מספיק, עם תאורה עדינה מהפלאש שלא שורפת את האנשים ועם צבעים יפים מהרקע, אמנם לא תוצאות כמו DSLR אבל בכל זאת, לכל מצלמה שהיא לא DSLR יש מגבלות בגלל החיישן והעדשה, ככה שאין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. ולשאלתי, האם אפשר לנעול את החשיפה במצלמה בלי להחזיק כפתור לחוץ כל הזמן? במהלך הצילום במסיבות נתקלתי בבעיה שהרבה פעמים קר…
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם התמונות שנמצאות באתרי ביקורות המוכרים כגון : Dpreview, Steve וכו'... עברו עריכה כלשהי? (תיקון צבעים, חידוד וכו' )
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידאו מהדגם הנ"ל. נתקלתי בבעיה שכשמפעילים את המצלמה, רואים בצג שחור וגם בעינית שחור, אך על הצג רואים את הנתונים (תאריך,שעה וכו'). המסך עצמו לא נפגע כי כאשר אני מעביר למצב צפיה - Player אני יכול לראות את הסרטים שצילמתי ואת התמונות. בעבר הבעיה לא הייתה לי והיא צצה תוך כדי. חשוב לציין שהמצלמה חדשה ולא נגרם לא נזק וגם שאי אפשר לצלם עם הבעיה הנ"ל , משום שכשאר מצלמים התמונה יוצאת שחורה. לא רואים כלום. אשמח אם תוכלו לעזור לי. לדעתי העינית נפגעה איכשהו אך אין לי ידע מעמיק בנושא, אז אשמח שתעזרו לי לפתור את הבעיה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מי עדיפה ? השימושים שלי הם : משפחה, חברים, צילום לכיף ואומנות של אובייקטים למשל מאקרו וכאלה.. תודה מראש ! אני רוצה את זו שתתן לי תוצאות טובות יותר מבין השימושים הללו.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מי מכיר את המצלמה canon power shot a60... אפשר להוסיף תאריך? בדקתי באינטרנט.. וחרשתי את המצלמה... ו... נראה לי לא הגיוני שלא יהיה אפשרת כזאת. :s05:
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני כרגע עדיין עם הכרטיס של ה 16 מגה שמגיע עם המצלמה וככה מאז שקניתי אותה הייתי רוצה לקנות כרטיס של ג'יגה אבל השאלה שלי כזאת ביגלל שהמצלמה שלי דיי ישנה אז לא היה כרטיס בגודל כזה ויכול להיות מצב כזה שהכרטיס לא יפעל טוב אני שמעתי אנשים שאמרו שהיה להם בעיה בוידאו עם כרטיס של ג'יגה כי המצלמה לא ממש תומכת בזה..לתמונות זה היה בסדר גמור אולי יש איזה קשוחה למצלמה שלי או שלא תיהיה בעיה עם המצלמחה שלי והכרטיס בגודל הזה חייב לציין שמה ששמעתי זה לא היה על הדגם שלי אלה על דגמים אחרים והרוב היו של אולימפוס
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
כחלק מפעילויות החינוך הצבאיות יצאנו השבוע לטיול בירשוליים והכותל לכבוד תקופת הסליחות. כדי להנות מהחוויה הכי טוב הטיול התחיל בערך ב1:30 בלילה והסתיים עם הזריחה הנה כמה תמונות שצילמתי עם CANON A610 במצב אוטומטי (אני עצלן). ישנן עוד כמה תמונות על מצלמה צה"לית שאני אנסה לחלץ במהלך השבוע הקרוב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-