צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
קודם כל לכל מי שמתעניין הצלחתי לשלוט בפלאש בסופו של דבר... הפלאש במצב A, מכוון על ISO 8,000 ועל F16, זום על 20 מ"מ וכרטיס לבן בחוץ, יחד עם הפלסטיק הלבן הזה שמכסה 3/4 מהכרטיס הלבן ( שניהם באותה זווית, הפלסטיק לא מונח על הפלאש עצמו - משהו שאחד הצלמים היותר מנוסים הראה לי, לא יודע אפילו אם זה משנה משהו ) המצלמה - מצב M, חשיפה - 1/8, צמצם F4. התמונות יצאו טובות מספיק, עם תאורה עדינה מהפלאש שלא שורפת את האנשים ועם צבעים יפים מהרקע, אמנם לא תוצאות כמו DSLR אבל בכל זאת, לכל מצלמה שהיא לא DSLR יש מגבלות בגלל החיישן והעדשה, ככה שאין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. ולשאלתי, האם אפשר לנעול את החשיפה במצלמה בלי להחזיק כפתור לחוץ כל הזמן? במהלך הצילום במסיבות נתקלתי בבעיה שהרבה פעמים קר…
-
- 8 תגובות
- 709 צפיות
-
-
תמונה בשחור לבן מהיום צולם בשעות הבוקר, תודה לאור ( orlupo ) על העריכה (: תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אני מקווה שזה לא נחשב הפרה של מדיניות האתר (כי האתר בחו"ל). אם כן אז אני כבר אסתדר. יש למישהו נסיון עם קניית מצלמה ב newegg? כלומר מבחינת המחירים הם 10. האם האספקה והאמינות בסדר לדעתכם/מנסיונכם? מה עושים אם זקוקים למימוש אחריות? שולחים לחברה ישירות? והאם ניתן לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי או שחייב להיות מונפק ע"י בנק אמריקאי - לא הצלחתי להבין מהאתר.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
טוב אז לפני שאני מתחיל עם השאלות אני רוצה לציין שבקופסא חסר כרטיס שאמור להיות שם ביום ראשון אני יתקשר לחנות, מעניין איך הם יגיבו ??? בכל מקרה מסריקה ראשונית של פונקציות המצלמה ראיתי שם המון מושגים ופונקציות שאני לא מכיר (עקב היותי צלם מתחיל) כמו ISO (שהבנתי שהטווח במצלמה הוא מאוד גדול 80-1600) אפשרות לשליטה במהירות התריס, אפשרות מתן עדיפות לצמצם/לתריס מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפונקציות ובמה הם אמורות לעזור (אם ישנם עוד פונקציות מיוחדות במצלמה שלא הזכרתי ואתם מכירים אשמח לשמוע גם עליהם) תודה
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי אנשים , משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו לאחרונה.. התמונות שאני מצלם במצלמה , במסך שלה אני רואה אותם הרבה יותר בהירות ובמחשב יותר חשוכות.. לדוגמא , צילמתי משהו בחדר (ללא פלאש) במקום יחסית חשוך במסך של המצלמה רואים שהכל חשוך , אבל אפשר לראות פה ושם קצת תמונה ואובייקטים מאוד חשוכים.. העברתי למחשב.. מסך שחור לגמרי. למישהו יש מושג כלשהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי מצלמת וידאו עם יציאת DV מקוצרת. רציתי המלצה למעבדה באיזור באר-שבע לתיקון. אשמח לשם מלא של המעבדה\חנות + טלפון. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אהלן.. העלתי את ה-JPEG המלא, אשמח לדעת אם זה מעיד על איזו בעיה בעדשה. הינה הקישור - http://www.yousendit.com/download/U0d6V294bEFubHpIRGc9PQ Focal Length = 75mm Exposure Time = 1/90" F Number = F2.8 Exposure Program = Aperture priority ISO Speed Ratings = 200 בתודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום חברים, כחלק מהסדרות הקודמות שהעלתי בעבר אני מעלה סט תמונות נבחרות מטיול לאחד מאתרי קק"ל להאתכם וע"מ לעודד את חובבי הצילום והטבע לצאת ולטייל במרחבי הארץ 8). הפעם, הצפנו לכיוון זכרון יעקב ומעגן מיכאל וירדנו לטייל באזור אמות המים של נחל תנינים. צולם ע"י matan18 ניקון D70s. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי אנשים , יש לי את ה Canon S2 אני מצלם במועדונים , אני משתמש ב iso 400 , ואתם בטח יודעים שאיסו גבוה זה לא צד חזק אצל הקנון הזאת. רציתי לדעת אם יש דרך כלשהי , לגרום לתמונה להיות יותר צבעונית ופחות רעשים... חשיפה יותר ארוכה\קצרה ? F יותר גבוה\נמוך ? , הפלאש כרגע על הכי חלש , כי ברמה בינונית , התמונה נשרפת. המייצב תמונה משפיע על כמות הרעשים? כדאי(אפשר בכלל?) לבטל אותו? זה יעזור? כל דבר עצה לשיפור תתקבל בברכה. תודה! (בקרוב אני אוסיף פלאש חיצוני , כרגע זה מה יש :\ ) נ.ב אם מישהו רוצה לראות כרגע איפה אני עומד מבחינת התמונות (וזה בהחלט לא מיודע מה) , כנסו ל atraf.co.il , לגלריה , מועדון Play בתאריך 6.7 . (צילום : שגיא מור) . תודה!
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה נכנסתי לאתר הזה http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_cat.asp?cat_id=309&d_link=Cat_מצלמות%20דיגיטליות ואני רוצה להוציא מצלמה דיגיטלית ,הבעייה היא שאני חובבן(זאת אומרת שבחיים לא הייתה לי מצלמה וזאת הקנייה הראשונה שלי,אבל זה לא אומר שאני טמבל ותביאו לי מצלמה פשוטה) ואני לא יודע איזה מצלמה לבחור ,הייתי רוצה מצלמה איכותית,טובה,בעלת המון פונקצית(שיהיה לי הרבה מה ללמוד ממנה),אמינה,לא זוללת סוללה,חסכונית בקשר לסרטי וידאו בMB ,שאני אוכל לצלם גם מרחוק טוב ממנה כלומר שיהיה זום טוב,שיהיה פוקוס,שאני אוכל לצלם במהירות והתמונה לא תמרח,שהצילום בלילה יהיה טוב-וכמובן גם הפלאש,שתהיה מהירה,רצוי מסך LCD גדול אבל שהמצלמה לא תהיה גדולה מדי, וכל הפיצ'רים האחרים והבסיסיים שיש למ…
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
רציתי לשתף אותכם בתמונה הראשונה שלי מהפאלפון W800I הפצץ שקיבלתי לפני כמה ימים. מדי פעם אני אעלה פה ושם תמונות יפות שצילמתי אשמח אם משהו יציע לכותרת. תגובות?
-
- 7 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני צריך מצלמת וידאו באיכות HD עד 4K ראיתי שתי מצלמות בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695357 ו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 האם כדאי לקנות את המצלמות האלו? אם כן מה ההבדל בינהם? תודה ענקית לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה דיגיטלית למשפחה לצילום תמונות באירועים משפחתיים וטיולים וכדומה ולכן אין לי צורך במאקרו או זום אופטי גדול. חשוב לי מאוד שהזמן תגובה של המצלמה יהיה טוב ולא יהיה דילאי בין התמונה שעל המסך כשאני מצלם לתמונה שיוצאת בסוף וגם הזמן בין תמונה לתמונה. גם חשוב שיהיה וידאו עם סאונד ומסך 2.5"! בינתיים האופציה הכי טובה שראיתי היא זאת: http://www.p1000.co.il/p1000/hot_sale_product.asp?g_id=11397718 התקציב כאמור הוא 1200 ש"ח אבל אם אפשר להוציא פחות אני אשמח, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת, תודה.
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שעובדת על קלטות MINI DV תהיה קלה לתפעול... לא צריך איכות סטילס טובה או משהו כזה במצלמה הזאת העיקר זה וידאו באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב.... הייתי שמח לקבל הצעות מהאתר www.bhphotovideo.com... תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
http://www.sollan.co.il/sale.asp?pid=1070 האם המטען יתאין ל-T10 של סוני? אם לא, איזה מטען יתאים? תודה מראש, EliaV-PeretZ.
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
זה דיי דחוף... איזה מצלמה עדיפה, לא חשוב הכסף העיקר הביצועים
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כחלק מפעילויות החינוך הצבאיות יצאנו השבוע לטיול בירשוליים והכותל לכבוד תקופת הסליחות. כדי להנות מהחוויה הכי טוב הטיול התחיל בערך ב1:30 בלילה והסתיים עם הזריחה הנה כמה תמונות שצילמתי עם CANON A610 במצב אוטומטי (אני עצלן). ישנן עוד כמה תמונות על מצלמה צה"לית שאני אנסה לחלץ במהלך השבוע הקרוב [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 705 צפיות
-
-
האם יש אצלי במצלמה אפשרות של חשיפה ארוכה? יש לי MINOLTA DIMAGE 7... מהירות התריס הנמוכה ביותר זה 4 שניות... אפשר יותר נמוך?
-
- 5 תגובות
- 705 צפיות
-