עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by J0n1,

שלום. אני רוצה סופסוף (עכשיו זה רציני ב"ה) מצלמה של קנון, כי דוד שלי משיג דיל טוב של עובדי מדינה. קיצר אני מחפש את המצלמה הטובה ביותר עד ~1300 מרשרשים. הוא הציע לי את המצלמה A530 ועוד לא אמר לי מחיר, אבל איך המצלמה הזאת לדעתכם? ישנה מצלמה טובה יותר בסכון שנקבתי? בבקשה מי שיכול שיציע לי מצלמה בסכום המלא ואחת זולה יותר אך טובה גם (כאלטרנטיבה שניה) תודה!

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by Lost Spirit,

צילום נוסף שלי מלפני הרבה זמן (25.7) אקסיף: f/16 1/60 100ISO [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by RDS,

טוב תראו, אני צריך מצלמה קומפקטית במיוחד (דקה), שתהיה בתקציב שלמעלה, רצוי לכיוון ה-1000, אך אם יש צורך רציני שהמצלמה תעלה קרוב ל1500, בסדר. בכל מקרה, שתהיה מצלמה טובה... תודה

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by benor,

פה פעור אני אראה לך מי כאן הבוס מחכים לשופט קובעים את החוקים

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  5. שלום אני מחפשת מצלמה שייש לה לפחות 10 מגה פיקסל גודל פיזי לא יותר מ10X5.5X2.3 ס"מ מייצב תמונה אופי בעדשה מסך לפחות 2.7 אינץ זום אופטי לפחות 3X תומך בפורמט AVI בוידאו שיתאים לתוכנת סטודיו ביצוע זום בזמן צילום תומך ברכטיס SDHC בלבד אחריות של היבואן עדיף 24 חודשים תודה ענת

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  6. Started by ejal,

שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by imac,

מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. Started by malcolmx9,

לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  9. Started by Gil28,

מבצע בוואלה מצלמה+2GB +מטען עם סוללות+תיק+4 שנים אחריות ב-999 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. Started by yuvalg,

האם מישהו נתקבל כבר בביקורת רצינית ומקיפה על המצלמה?

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  11. רציתי לבדוק אילו זכרונות טובים קימיים במחיר לא גבוה וגם סוללות נטענות למצלמה kodak c300... והאם שקונים זיכרון יש אפשרות שהזיכרון שבא עם המצלמה יהיה יחד עם זה שאני אקנה? ---------------בשביל מי שלא הבין--------------------- כלומר יש במצלמה זיכרון של 16 ואני רוצה להוסיף עוד 256 אז אני יכול להוסיף את ה256 למצלמה ככה שיהיה לי 272 מגה זיכרון במצלמה? (16+256=272)

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  12. איך המצלמה HP E217? היא שווה 400 ש"ח? ועכשיו שתי שאלות: 1)בכלליות מצלמות זוללות בטריות?בגלל שקיבלתי עם המצלמה 2 בטריות של אנרג'ייזר ליתיום ותוך יום הם התרוקנו. 2)מה זה האפשרות במצלמה FORMAT CARD? תודה

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  13. Started by shimon956,

מה קורה היתי פה באיזה מופע נחשים משהו מדהים הנה כמה תמונות יפות שתפסתי [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by XybeR,

אנחנו קונים מצלמה חדשה ואני מתלבט בין הZ6 של מינולטה לבין הS2 -IS של קאנון, מה עדיף? לפני כן הייתה לי את הZ3 והייתי מאוד מרוצה ממנה, אך האם כדאי לקנות את הקאנון במקום להמשיך עם המינולטה? (אם תוכלו לתת בקצרה את היתרונות של המצלמה מול האחרת זה יעזור לי מאוד) +שאלה בשביל מצלמה אחרת - איזה מצלמה(לא מהמצלמות למעלה) בסכום של עד 1500 ש"ח תהיה טובה בעיקר בשביל צילומים של טיולים שנתיים וכאלה לא משהו יותר מדי רציני אבל עדיין חשובה האיכות. תודה.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. איכות תמונה יוצאת יותר טובה, כאשר היא על זוום יותר נמוך? (אני מדבר על זוום אופטי) תודה!

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  16. שלום לכולם, כגולש באתר ובפורומים השונים,שמתי לב שבכמה פורומים,דוגמאת פורום תצוגה וגרפיקה,ישנו דיון בסטיקי של "המלצות החודש". חשבתי שבעקבות התרבות דיונים כמו "צריך מצלמה לצילומים משפחתיים עד 1500 ש"ח" שכמובן שוב ושוב התשובה (בעיקר של צ'אבי) היא A610 עם ציוד נלווה,אפשר פשוט לפתוח דיון שיהיה בראש העמוד,שיעסוק במספר קטגוריות ותקציבים (לדוגמא P&S עד 2000 כולל ציוד,DSLR עד 4000 רק גוף וכו') מלווה בהסברים על המוצרים. זה יתרום המון ויחסוך המון דיונים שחוזרים על עצמם. הדיון יתעדכן בכל חודש (במידה ויש צורך במקרה של מוצר חדש),כך שהוא יהיה רלוונטי תמיד. אני מוכן לעזור באירגון הקטגוריות וההסברים,ויהיה נחמד מאוד עם זה יהיה פרוייקט משותף של חברי הפורום. הנה למשל דוגמא לקטגורייה שיכו…

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by moses_23,

מישהו מכיר את החברה? האם הזיכרונות שלה טובים? קניתי 1 GB עם אחרויות לכל החיים... האם זה היה שווה?

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by shlomom,

אני מקווה שזה לא נחשב הפרה של מדיניות האתר (כי האתר בחו"ל). אם כן אז אני כבר אסתדר. יש למישהו נסיון עם קניית מצלמה ב newegg? כלומר מבחינת המחירים הם 10. האם האספקה והאמינות בסדר לדעתכם/מנסיונכם? מה עושים אם זקוקים למימוש אחריות? שולחים לחברה ישירות? והאם ניתן לרכוש שם עם כרטיס אשראי ישראלי או שחייב להיות מונפק ע"י בנק אמריקאי - לא הצלחתי להבין מהאתר.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by .AloN,

לא משהו מיוחד, תמונה מהיום בבוקר - 06:30. תמונה ראשונה שלי פה אז לא להרוג אותי

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  20. http://gizmodo.com/gadgets/digital-cameras/canon-eos1d-mark-iii-shoots-10-frames-per-second-238661.php

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by GUY550,

אני צריך מצלמת וידאו באיכות HD עד 4K ראיתי שתי מצלמות בזאפ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=695357 ו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=692048 האם כדאי לקנות את המצלמות האלו? אם כן מה ההבדל בינהם? תודה ענקית לעוזרים

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by DOBI123,

סוני Cyber-Shot עולה כשליש פחות עם קונפיגורציה דומה ולכן שאלי: מה ההבדל בין הסדרות הגורם להבדל כה גדול במחיר? SUPER STEADYSHOT DSC-W80 עולה למעלה מ1300 ואילו Cyber-Shot DSC S730 עם נתונים דומים עולה רק 700 ש"ח ו Cyber-Shot DSC W110 עולה 1000ש"ח בלבד כולל 1 גיגה וקורס צילום

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by psychuil,

ראיתי שיש כמה גרסאות של הפלאש, אחת לניקון, אחת לקאנון וכיוב'. כשאני קונה, אני חייב בהכרח אחת לפנטקס או שזה onesize fits all?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  24. Started by MODY69,

שלום רב, אני צריך מצלמת רשת לפרוייקט כלשהו. דברים חשובים בה: 1) רזולוציה כמה שיותר גדולה (ולא בעזרת אלגוריתמים מפגרים). 2) FPS- כעיקרון מספיק 30 ואולי אפילו פחות. 3) היעוד של המצלמה הוא לזהות אור של לדים בצורה די מדוייקת (את מיקומם). שמתי לב לתופעה מעצבנת במצלמות רשת- הופעת הילה די גדולה סביב הלד כאשר מצלמים אותו- אז אם אפשר, שהמצלמה תהיה כזאת שלא תראה את ההילה הזאת. אבל גם אם היא מראה- לא נורא- נתגבר על זה בעזרת עיבוד תמונה תודה מראש, MODY69

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by who_Cares,

שלום, אני מחפש לקנות מצלמה חדשה. מחפש איכות טובה, מהירה, אפשרות לצילום וידאו, עדשה רחבה- יתרון, ואשמח מאוד (אפילו בגדר הקריטי) לשליטה ידנית. בקשר לבטריה- לא כ"כ רוצה 4XAA, נשמע לי ממש מסורבל.. אולי ליתיום - מה אומרים? התקציב הוא האיזור ה1000-1200, אבל נזיל קצת יותר. אני מתגייס עוד חודשיים כך שאני לא רוצה להשקיע יותר מדי, אבל כן רוצה מצלמה איכותית כי אחרת אני ממש אתבאס. יש הצעות כלשהן? בתודה מראש לכל מי שיטרח לענות, Who_Cares

• 6 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים