צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
החברה הישראלית צורן (חיפה, ישראל) מציגה שבב חדש מסדרת COACH שיקרא COACH9. לשבב רזולוציה מירבית של 16 מ"פ וקידוד DIVX בזמן אמת. "זוהי בשורה לעשרות מליוני בעלי מכשירי DVD תומכי DIVX" מוסר אוהד מיטב סגן נשיא החברה. מקור וקרדיט: http://www.dpreview.com/news/0701/07010802zorancoach9divx.asp
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום חברים, כחלק מהסדרות הקודמות שהעלתי בעבר אני מעלה סט תמונות נבחרות מטיול לאחד מאתרי קק"ל להאתכם וע"מ לעודד את חובבי הצילום והטבע לצאת ולטייל במרחבי הארץ 8). הפעם, הצפנו לכיוון זכרון יעקב ומעגן מיכאל וירדנו לטייל באזור אמות המים של נחל תנינים. צולם ע"י matan18 ניקון D70s. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם התמונות שנמצאות באתרי ביקורות המוכרים כגון : Dpreview, Steve וכו'... עברו עריכה כלשהי? (תיקון צבעים, חידוד וכו' )
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין בתחום הצילום כך שאני רוצה להתייעץ איתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית (או משולבת עם וידאו) איכותית מארצות הברית. היעוד של המצלמה הוא צילום אירועים משפחתיים, טיולים, קצת צילום פנאי וכו'. מעוניין בשם של מצלמה ודגם שכדאי ומשתלם לקנות אותה בארצות הברית. סביבת מחירים 1000-2000 ש"ח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היי אנשים , משהו ממש מוזר ששמתי לב אליו לאחרונה.. התמונות שאני מצלם במצלמה , במסך שלה אני רואה אותם הרבה יותר בהירות ובמחשב יותר חשוכות.. לדוגמא , צילמתי משהו בחדר (ללא פלאש) במקום יחסית חשוך במסך של המצלמה רואים שהכל חשוך , אבל אפשר לראות פה ושם קצת תמונה ואובייקטים מאוד חשוכים.. העברתי למחשב.. מסך שחור לגמרי. למישהו יש מושג כלשהו? תודה.
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
-
שלום, מה אני צריך למחשב על מנת שאני אוכל לערוך סרטים ממצלמת וידאו דיגיטלית [עם יציאת MiniDV]? ועל מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חשוב שיהיה מסך מפרקי. יש את זה רק בקנון לא? תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אין בעיה בכבל / בחיבורי ה USB חיברתי את המצלמה הנ"ל בפעם הראשונה למחשב (WIN XP PRO), מערכת ההפעלה לא זיהתה את המצלמה. הורדתי מהאתר של CANON דרייבר למצלמה ( (Canon WIA Driver (6.2.5) אגב, מה זה בכלל WIA ? הורדתי מכאן : http://software.canon-europe.com/Cameras/Digital_Cameras/PowerShot_A9510088.asp התקנתי, המחשב עדיין לא מזהה את המצלמה. מישהו מכיר בעיה עם המצלמה הזו ? האם יש דרייבר מעודכן יותר ? מה ניתן לעשות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שעובדת על קלטות MINI DV תהיה קלה לתפעול... לא צריך איכות סטילס טובה או משהו כזה במצלמה הזאת העיקר זה וידאו באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב.... הייתי שמח לקבל הצעות מהאתר www.bhphotovideo.com... תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי שאלה אני כרגע עדיין עם הכרטיס של ה 16 מגה שמגיע עם המצלמה וככה מאז שקניתי אותה הייתי רוצה לקנות כרטיס של ג'יגה אבל השאלה שלי כזאת ביגלל שהמצלמה שלי דיי ישנה אז לא היה כרטיס בגודל כזה ויכול להיות מצב כזה שהכרטיס לא יפעל טוב אני שמעתי אנשים שאמרו שהיה להם בעיה בוידאו עם כרטיס של ג'יגה כי המצלמה לא ממש תומכת בזה..לתמונות זה היה בסדר גמור אולי יש איזה קשוחה למצלמה שלי או שלא תיהיה בעיה עם המצלמחה שלי והכרטיס בגודל הזה חייב לציין שמה ששמעתי זה לא היה על הדגם שלי אלה על דגמים אחרים והרוב היו של אולימפוס
-
- 6 תגובות
- 724 צפיות
-
-
לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
נדפקה לי סופית המצלמה - CANON A75 . מחפש משהו זול . ראיתי במכרז פחות מ 1000 שח CANON A720IS + 1GB SD . השאלה אם האיכות שלה לפחות כמו של ה A75 ? או שווה להשקיע עוד 500 שח ל S6500 ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
ומה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, גם אני מחפש מצלמה קומפקטית ב-700 ש"ח (ראיתי שזה סכום פופולרי כאן). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות (לפי סדר עדיפות): גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה אם יש סיבה טובה אפשר לחרוג קצת מהתקציב. מחר הוא בדיוטי פרי, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (כמובן שזה ממש לא חיוני) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז לפני שאני מתחיל עם השאלות אני רוצה לציין שבקופסא חסר כרטיס שאמור להיות שם ביום ראשון אני יתקשר לחנות, מעניין איך הם יגיבו ??? בכל מקרה מסריקה ראשונית של פונקציות המצלמה ראיתי שם המון מושגים ופונקציות שאני לא מכיר (עקב היותי צלם מתחיל) כמו ISO (שהבנתי שהטווח במצלמה הוא מאוד גדול 80-1600) אפשרות לשליטה במהירות התריס, אפשרות מתן עדיפות לצמצם/לתריס מישהו יכול לתת לי הסבר קצר על הפונקציות ובמה הם אמורות לעזור (אם ישנם עוד פונקציות מיוחדות במצלמה שלא הזכרתי ואתם מכירים אשמח לשמוע גם עליהם) תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צילמתי עם המצלמה שלי ולמרות שמספר התמונות שנותרו לצלם קטן מאלו שהיו אמורות אם הכרטיס היה ריק אני לא מצליח לצפות בתמונות לא במצלמה ולא במחשב. יש דרך להציל את התמונות הללו ולשחזרם?
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במצלמות.. ואני מניח שגם הוא לא, שתהיה טובה לחובבים. ובבקשה, אני חייב תשובה עד 16:25 כי אז כבר אוספים אותי לקנות אותה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
הגענו לזמנים כאלה שכבר אסור להשאיר אופנים בחוץ כי פשוט יגנבו לך את הגלגל :lol: מצטער עם לא רואים טוב פשוט התמונה צולמה על מוד שחור לבן במצלמה ולא עריכה לשחור לבן ככה שלא יכלתי הרבה לעשות בישביל להבליט את זה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אהלן.. העלתי את ה-JPEG המלא, אשמח לדעת אם זה מעיד על איזו בעיה בעדשה. הינה הקישור - http://www.yousendit.com/download/U0d6V294bEFubHpIRGc9PQ Focal Length = 75mm Exposure Time = 1/90" F Number = F2.8 Exposure Program = Aperture priority ISO Speed Ratings = 200 בתודה מראש חברים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפנק את עצמי במצלמה דיגיטלית חדשה. הסכום שאני מעוניין להשקיע הוא 300$ גג. כרגע יש לי NIKON COOLPIX 5600 שאני מאוד מרוצה האיכות התמונות שהיא מוציאה אבל אני רוצה לשפר ולהתקדם.. המלצות?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-