צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
עריכה: כנראה שנכניסת USB הספציפית שהכנסתי אלייה את המצלמה הייתה דפוקה ניסיתי אחת ארת ואין בעיות.. מוזר תמיד אני משתמש בה ורק עכשיו היא עשתה בעיות מוזר תודה בכל מקרה אפשר לנעול!! בקרוב תמונות!
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לפי ההצעה שהבאתם לי, אני הולך לקנות מצלמה דיגיטלית Canon A60. אני רק מנסה לארגן את יתרת הכסף ע"י מכירת חלי חומרה...מהמחשב שלי. רק מישהו הציע למכור לי את המצלמה (יד שנייה)... ציטוט שלו: אתם אומרים שהיא יותר עדיפה? ובכמה הוא צריך למכור לי אותה אתם חושבים? היא יד שנייה
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הגענו לזמנים כאלה שכבר אסור להשאיר אופנים בחוץ כי פשוט יגנבו לך את הגלגל :lol: מצטער עם לא רואים טוב פשוט התמונה צולמה על מוד שחור לבן במצלמה ולא עריכה לשחור לבן ככה שלא יכלתי הרבה לעשות בישביל להבליט את זה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אין לי בכלל מצלמה דיגיטלית (אני צילמתי אבל המצלמה לא שלי) ככה שכל מני עצות לשיפור ותיקון לא ממש יעזרו לי פשוט רציתי לשתף אנשים בתמונה הזו [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
איכות תמונה יוצאת יותר טובה, כאשר היא על זוום יותר נמוך? (אני מדבר על זוום אופטי) תודה!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה בתקציב של עד 1200 ש"ח שתופעל על סוללות AA ותהיה קטנה מספיק כדי שיהיה נוח להכניס אותה לכיס של מכנסיים צבאיים. אשמח להצעות. שנה טובה ומתוקה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. מדובר במצלמה שבקישור המצורף. אשמח לחוות דעת ו.או להמלצותשונות במסגרת מחיר דומה. http://www.argos.co.uk/static/Product/partNumber/5591978/Trail/searchtext%3ESAMSUNG+L313.htm תודה מראש וחג שמח.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין בתחום הצילום כך שאני רוצה להתייעץ איתכם. אני מעוניין לקנות מצלמה דיגטלית (או משולבת עם וידאו) איכותית מארצות הברית. היעוד של המצלמה הוא צילום אירועים משפחתיים, טיולים, קצת צילום פנאי וכו'. מעוניין בשם של מצלמה ודגם שכדאי ומשתלם לקנות אותה בארצות הברית. סביבת מחירים 1000-2000 ש"ח. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי לפני כמה ימים מצלמת H5 של סוני, עם המצלמה מגיע מטען לסוללות ושתי סוללות נטענות "2500 mAh". השאלה שלי היא שהאם אני יכול להטעין שתי סוללות נטענות שיש לי "GP 1800 mAh" במטען של סוני בלי לגרום נזק לסוללות או למטען עצמו ?.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות מצלמה ולהחליף את הS1IS. עכשיו רוב הזמן אני עוסק בצילומי תעופה,ככה שחשוב לי שתהיה מצלמה איכותית,שתתפוס את הרגע,בצורה הכי יפה שאפשר. פלאש חזק יכול להיות נחמד מאוד כי אני לפעמים מצלם בלילה. חשוב שהמצלמה תהיה עם איכות 5MP ומעלה,עם זום גדול,אני חייב את זה לצילומי מטוסים רחוקים ממני (לא נגזים כמו 10,000 רגל,אבל בנחיתה בנתב"ג לתפוס מטוסים שחונים וכאלה..) חשוב שהיא תהיה כמה שיותר מאסיבית. יש לי CF 512MB של קינגסטון. אם זה עוזר.. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
נדפקה לי סופית המצלמה - CANON A75 . מחפש משהו זול . ראיתי במכרז פחות מ 1000 שח CANON A720IS + 1GB SD . השאלה אם האיכות שלה לפחות כמו של ה A75 ? או שווה להשקיע עוד 500 שח ל S6500 ? תודה .
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
-
אני רוצה לצלם בלילה לרחוק(*4) אבל אני מקבל תמונות שחורות . השאלה שלי היא האם יש דרך לעקוף את הבעיה זאת. אני מסתכל במסך של המצלמה וקיים מנגנון שמבהיר את התמונה ביחס לרמת החושך שקיים באזור שאני רוצה לצלם האם יש דרך להפעיל משהו כזה גם על התמונות. יש לי A630 בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם... קניתי לא מזמן מצלמה חדשה. CANON SD790. מצלמה ממש מעולה. אבל יש בעיה שאני לא יודע איך לפתור אותה. כשאני רוצה להעביר וידאוים שצילמתי המחשב כל הזמן נותן לי את ההודעה "התקן המצורף למערכת אינו פועל" ושאני מנסה להעביר דרך התוכנה של CANON זה רושם לי "THE CAMERA HAS BEEN DISCONNECTED" תמונות אני עוד מצליח להעביר. הצלחתי להעביר איזה 2 וידאוים. אבל זהו. מאז לא. איך פותרים את זה? תודה
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, גם אני מחפש מצלמה קומפקטית ב-700 ש"ח (ראיתי שזה סכום פופולרי כאן). המצלמה מיועדת לאדם מבוגר ולכן אלו הנקודות החשובות (לפי סדר עדיפות): גודל תצוגה (מסך LCD) כמה שיותר גדול ידידותית למשתמש איכות תמונה אם יש סיבה טובה אפשר לחרוג קצת מהתקציב. מחר הוא בדיוטי פרי, אז אם ידוע על דגם שגם יש שם במחיר טוב זה יהיה אחלה (כמובן שזה ממש לא חיוני) תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מי עדיפה ? השימושים שלי הם : משפחה, חברים, צילום לכיף ואומנות של אובייקטים למשל מאקרו וכאלה.. תודה מראש ! אני רוצה את זו שתתן לי תוצאות טובות יותר מבין השימושים הללו.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חברה. אני מהרהר כרגע ברכישת מצלמה דיגיטלית ראשונה (כן, קצת באיחור). עד עכשיו צילמתי עם SLR פילם של CANON, ופשוט נהיה קשה למצוא פילם, שלא לדבר על שאר החסרונות(מספר תמונות מוגבל, עדשה לא משהו וכו'). עכשיו, אחת הבעיות שלי היא שיש לי הפרעה קלה במוטוריקה וכתוצאה מכך אני ממש לא מסוגל להחזיק דברים יציב, מה שגורם לכל צילום באור נמוך בלי חצובה ו\או בלי פלאש לבלתי אפשרי מבחינתי. היות שפלאש ישיר הורס את התמונה בחלק גדול של המקרים (ובואו לא נתווכח, זו העדפה. אור טבעי, גם אם נמוך>>פלאש.) אני מעדיף לא להשתמש בו. עד כמה שאני יודע לחלק מהמצלמות יש מייצבי תמונה- עד כמה הם עוזרים ומשמעותיים? זה דבר אחד, ודי חשוב לי. עכשיו בקשר לסוג. אני לא חושב שיש לי תקציב כרגע לSLR דיגיטלית+עד…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היי רציתי לשתף אותכם במאקרו שצילמתי לדעתי יצא יפה לא רציתי להתקרב עוד אבל רק תסבירו לי דבר אחד מה זה הדבר הזה??? זבוב?? דבורה??
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה סופסוף (עכשיו זה רציני ב"ה) מצלמה של קנון, כי דוד שלי משיג דיל טוב של עובדי מדינה. קיצר אני מחפש את המצלמה הטובה ביותר עד ~1300 מרשרשים. הוא הציע לי את המצלמה A530 ועוד לא אמר לי מחיר, אבל איך המצלמה הזאת לדעתכם? ישנה מצלמה טובה יותר בסכון שנקבתי? בבקשה מי שיכול שיציע לי מצלמה בסכום המלא ואחת זולה יותר אך טובה גם (כאלטרנטיבה שניה) תודה!
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
קודם כל לכל מי שמתעניין הצלחתי לשלוט בפלאש בסופו של דבר... הפלאש במצב A, מכוון על ISO 8,000 ועל F16, זום על 20 מ"מ וכרטיס לבן בחוץ, יחד עם הפלסטיק הלבן הזה שמכסה 3/4 מהכרטיס הלבן ( שניהם באותה זווית, הפלסטיק לא מונח על הפלאש עצמו - משהו שאחד הצלמים היותר מנוסים הראה לי, לא יודע אפילו אם זה משנה משהו ) המצלמה - מצב M, חשיפה - 1/8, צמצם F4. התמונות יצאו טובות מספיק, עם תאורה עדינה מהפלאש שלא שורפת את האנשים ועם צבעים יפים מהרקע, אמנם לא תוצאות כמו DSLR אבל בכל זאת, לכל מצלמה שהיא לא DSLR יש מגבלות בגלל החיישן והעדשה, ככה שאין לי יותר מידי מה לעשות עם זה. ולשאלתי, האם אפשר לנעול את החשיפה במצלמה בלי להחזיק כפתור לחוץ כל הזמן? במהלך הצילום במסיבות נתקלתי בבעיה שהרבה פעמים קר…
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-