עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ALÞHA,

http://www.dpreview.com/news/1111/11110410redscarletx.asp למי שמתעניין בצעצועים של החברה הזו...

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  2. Started by shai87,

אהלן, ההורים נוסעים לסרי לנקה וחשבנו לשדרג את המצלמה שלנו. הבעיה היחידה היא עניין הסוללות, אמי מתעקשת על מצלמה עם שתי סוללות AA. אמי משיגה סוללות שמחזיקה טיולים שלמים בגלל זה היא מתעקשת. אני ננעלתי על הSX 230 ואז הבנתי שיש שם סוללה קטנה שלא מחזיקה הרבה. האם יש מצלמה בטווח מחיר הזה שיכולה לתת פייט למצלמה המדוברת באיכות הצילום? איכות הצילום לנופים הוא הקריטריון החשוב ביותר במצלמה חוץ מעניין הסוללה כמובן. אם אין מצלמה כזאת אכריח אותם לקחת את הקנון+סוללה חלופית או שתיים. תודה רבה ושבת שלום!

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  3. שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…

• 1 תגובה
    • 892 צפיות
  4. לא ממזמן התחלתי להתעניין במצלמות מיידיות והסתבר שעדיין מוכרים כאלה, במחירים לא נמוכים בנוסף לכך מחירי הפילם הם בשמיים כלומר למעט האופציה העיסקית של צלם/שלם אינני רואה שום יתרון בהן. האם אני מפספס משהו?

5. היי רציתי לדעת עם העדשה הזו חדה ואיכותית יותר מה 55 200 או שווה לה. רוני

6. Started by michaelr524,

שלום חברים, מצאתי את המצלמה הזאת והיא נראה לי ממש טובה. הבעיה שהיא גם ממש יקרה, אבל בחול מוכרים אותה הרבה יותר בזול אז אני חושב להזמין מארה"ב. http://www.bhphotovideo.com/c/product/749839-REG/Panasonic_HDC_TM900K_HDC_TM900_High_Definition_Camcorder.html 600 דולר + 60 דולר משלוח UPS 660 * מע"מ = 765.6 דולר = 3000 ש"ח בארץ מוכרים כזאת ב- 4100 ש"ח http://www.mdk.co.il/default.asp?catid={66C0E573-4F4A-4EC5-8238-4BEE83AD7591}&details_type=1&itemid={C9072C8D-5C4D-4A87-8CCB-B9E4A849093D} אז מה אתם אומרים, כדאי להזמין מחול? יש עלויות נוספות כמו מכס או שחרור מכס שפיספסתי? האם יש מצלמה אחרת שהייתם ממליצים עליה? תודה, מיכאל

7. Started by ablabl,

לאחר שמכרתי את ה-450D שלי אני מחפש מחליפה. חשבתי בגדול על ה-550D+עדשה 17-70 של סיגמה עם צמצם של 2.8-4,או עם הטמרון 18-50 וצמצם של 2.8. אשמח אם מישהו שמבין יותר ממני יוכל לעזור לי בנושא. 1.תקציב 4K. 2.רמת הידע היא בינונית. 3.הייתה לי 450D כשנתיים,בעיקר הזום ותאורה חשוכה. 4.מכל הסוגים.בעיקר צילומי טבע אבל גם הופעות וצילומים "חשוכים" יחסית. 5.לא.שימוש בייתי בעיקר. 6.אני חושב ש17-70 זה מעולה אבל אני אסתפק גם ב18-50 אם ההבדלים משמעותיים. 7.כן הגודל חשוב למדי(בעיקר לא גדולה כמו ה40D וכגון) 8.לא 9.לא 10.לא 11.לא 12.יהיה נחמד אם יהיה בה ווידאו HD.לא חובה. תודה!

8. שלום לכולם כאן, אני צלם סטילס חובב אולם בזמן האחרון יוצא לי לצלם סרטי וידאו "prosumer" כלומר לא מקצועי אבל עדיין איכותי (כל מיני דברים, בעיקר ליוטיוב וכו') ולכן אני מחפש לשדרג את המצלמה שלי (Fuji s9500) למשהו שיתן לי סטילס הרבה יותר טובים וגם אפשרות לצלם וידאו באיכות סבירה. חשבתי לקנות את זה http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-2197-Canon-EOS-60D-Kit-18-135-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%9C.aspx אבל למען האמת אני לא בטוח לגבי העדשה שאני צריך? כי מעולם לא היה לי DSLR אני מצלם בעיקר אנשים, גם בסטילס וגם בוידאו. אני לא צריך זווית רחבה אבל אני כן רוצה עושר צבעים גבוה. האם 60D ביחד עם עדשת 18-135 IS זאת בחירה טובה? אשמח מאוד לעזרתכם כי אני צריך א…

9. שלום לכולם עוד חדשיים אני טס לדרום אמריקה לחצי שנה. אני מחפש מצלמה קומפקטית (לא "קומפקטית במיוחד") צריכה להיות בגודל סביר . חשיבות לאיכות תמונות טובה לנופים וכו תקציב עד 2000 שח עם חריגה קלה. כמו כן יש את העניין של הסוללה - לדעתי העדיפות היא על מצלמה עם סוללות AA ולא סוללה ייעודית , מה שכן גם סוללה יעודית זה אפשרות אבל זה מסרבל את העניין וצריך לקחת בחשבון שאני יאלץ לקנות עוד סוללה. כמו כן אני ישמח לקבל המלצות על כרטיס זכרון (גודל מהירות וכו) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. Started by benor,

בכמה כסף אפשר לתמחר אותה + עדשת הקיט (18-55)?

• 1 תגובה
    • 7.7k צפיות
  11. Started by klayton,

! Welcome to Mexico !

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by בזיק2,

צילמתי סרט במצלמה שלי (fuji f70). את הסרט אפשר לראות במצלמה. הורדתי את הקובץ של הסרט למחשב ומסתבר שהמחשב מזהה אותו כקובץ בגודל 0 ולא מצליח לפתוח אותו. ניחוש שלי,זה קרה בגלל שהסרט הוסרט עד סיום המקום בכרטיס הזיכרון, מבלי שלחצתי על כפתור סיום הצילום. יש מה לעשות? אפשר איכשהו להגיע למצב בו אני רואה אותו במחשב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Tal601,

היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות. נ.ב פתחתי נושא לפני איזה חודש ואף אחד לא עוזר לי!! (ולפי חוקי הפורום הבנתי שאסור להקפיץ נושאים אז פתחתי אחד חדש.) ועכשיו אני צריך לצלם משהו ואני לא רוצה שהאיכות תהיה לא טובה... :'(

• 1 תגובה
    • 890 צפיות
  14. Started by quantoM,

שבוע הבא אני טס לארה''ב וכרגע אני מחוסר כל מצלמה. רק אציין שאני כלל לא בקיא בסוגי המצלמות השונות. אכתוב את ההודעה הבא בצורה הרובוטית והמרובעת ביותר לפי השאלון שנעוץ בדף הבית של הפורום: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1,200 שקל. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. רמת ידע? יודע לקחת תמונות בצורה סבירה כמו כל בן-אדם מן השורה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? מצלמות דיגיטליות. קשה לי להגיד שהציוד הגביל אותי באופן כלשהו 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? תמונות שלי ושל חברים, של נופים מוכרים ושל סתם דברים יפים שאני רואה, קשה לי להגדיר. דיי כללי ורגיל 5. האם אתה מתכוון להדפיס את תמונותיך לגדלים גדולי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום שמי מתן נוסע לאוסטרליה וניו זילנד לחצי שנה מתלבט קודם כל בסוג המצלמה האם כדאי לקנות מצלמה חצי מקצועית חצי דיגטלית שתתן תמונה טובה יותר אך מצלמה מגושמת בגודל וכבדה לטיול או לקנות מצלמה דיגיטלית קופמקטית פחות איכותית ממצלמות החצי חצי אך קטנה מהרגיל ונוחה להמשך הטיול? מה אתם ממליצים לי ?? תודה =)

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by fungiman,

צלמים המשתמשים בלייקה מרבים לצלם צילום אינטרוספקטיביים, עם הרבה מבע והרהור ולרוב בש"ל. לייקה חסכה לצלמים את הטרחה שבהמרה לש"ל והוציאה דגם מונוכרומטי של M9, הווה אומר - שמסנן ה-BAYER הצבעוני הוסר מעל החיישן. היתרון - התוצאה אמורה להיות חדה יותר. החסרון - צריך עוד M9 אם אתה מדי פעם רוצה לצלם בצבע. אבל ממתי עוד לייקה זה חסרון? לסיכום - הפתרון המושלם לצלמים עם עודף של 8000 דולר בחשבון הבנק.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by Bori4ka,

שלום חברים הרבה זמן היתה לי את המצלמה s3 IS של קנון, מצלמה נחמדה חוץ מדבר אחד שהיתה גדולה היום אני חושב לקנות את המצלמה IX150 של קנון גם כן מה אתם אומרים עליה? כדאי? או שיש משהו יותר טוב ב 700 שקל +- ? ראיתי גם את הדגם ELPH300 מה אתם ממליצים? אני מעיקרון מחפש מצלמה עם איכות טובה, שתיכנס לכיס, זום גדול עד כמה שאפשר , וצילום תמונות מהיר תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by AmL1,

שלום לכולם, אני מחפש מצלמה בשביל אמא שלי שתהיה לה נוחה לתפעול,פשוטה אבל טובה. היא משמשת לצילום בטיולים או כל מיני הופעות ודברים כאלה,לא משהו שדורש יותר מדי מקצועיות. עוד שבועיים אני טס אז יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי... תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. שלום אנשים, ברשות ידידתי מצלמה CANNON SX 120. גם ברשותי מצלמה כזו ואני מאוד אוהב אותה. אני חושב שהיא מצלמה פנטסטית בתחום המצלמות הקומפקטיות. בכל אופן, המצלמה נקנתה לפני כשנתיים ולאחרונה התקלקלה. על כל התמונות ישנם מעין "כתמים שחורים". לצערי הרב, ידידתי לא קנתה את המצלמה מהיבואן הרשמי, אלא מחנות פרטית שמספקת אחריות פרטית, וכמובן שמאותו הרגע ישנן צרות: היא הפקידה את המצלמה בחנות, ששלחה אותה לבדיקת מעבדה בעלות של 50 ש"ח. לאחר בדיקת המעבדה נאמר לה כי הנזק אינו מכוסה בביטוח, זאת משום ש"העדשה דפוקה" [ואני מדבר במובן של -יש מכות על העדשה]. כעת אנחנו בדילמה - האם כדאי שתשחרר את המצלמה מהמעבדות ותלך למקום אחר? [כי ייתכן שאלו עובדים עלינו?] או האם עדיף שתתקן את המצלמה? ברמת העיקרון…

• 1 תגובה
    • 945 צפיות
  20. אני צריך מצלמה דיגיטלית טובה במחיר של עד 1500 שקל הבעיה: אני לא מבין בצילום או במצלמות (זה מתנה) יש קושי בלקבל מידע מהאדם שעבורו מיועדת המתנה (זה אמור להיות הפתעה) הדבר היחיד שאני יודע זה שיש עדיפות לקאנון אז אם לסכם אני מחפש המלצה למצלמה של תמורה הכי טובה בעד הכסף באופן הכי בנאלי פשוט כי אין לי יותר במה למקד אני יודע כמה מתסכל לנסות להתאים מפרט בלי נתוני שימוש והעדפות ומצטער על מיעוט הפרטים תודה מיוחדת למי שיוכל לעזור לי למרות זאת

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. ערב טוב, דיי התאכזבתי מהסוללה של המצלמה. היא נגמרה לי ממש ממש מהר בלי שימוש מיוחד. אני רוצה לקנות סוללה נוספת. איזה מומלצת? האם רצוי שהיא תהיה מקורית גם? אהה ואיפה קונים? (קרוב לראשל"צ) תודה !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני יוצא לשנת שירות בקרוב ויצא לי להתעסק עם קולנוע דוקומנטרי ורציתי לקחת את התחביב צעד אחד קדימה... אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שבה אני יתעד את השנת שירות ויעשה מזה סרט בהמשך. מה שחשוב לי זה שהיא תהיה נוחה וקטנה, שהסאונד בתוך המצלמה יהיה איכותי (יש מצלמה עם מיקרופון condencer בתוכה?), איכות תמונה מספיק טובה שיהיה אפשר להקרין אותה על מסך גדול. המצלמות שבינתיים שמתי עליהם עין זה פנסוניק SD-90 פנסוניק HDC-V700 פנסוניק SD-800 תודה יובל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. http://bit.ly/ND03yL (כן, ברור שזה לינק שמגדיל לי את הסיכויים על כל מי שמצטרף דרכי. אז מה?) תהנו, ואם מישהו מכם זוכה במקומי - הוא מקבל מכות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מצלמות בתקציב שציינתי בכותרת. אין לי בקשות מיוחד מאחר ואני לא מבין בתחום יותר מידי. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים