צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מחפש מצלמה דיגיטלית הכי טובה במחיר של עד 2500 שקל לצרכים ביתיים. מה איתה: http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10822853 יש משהו יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, המצלמה היישנה התקלקלה ולכן הגיע הזמן לקנות מצלמה חדשה. אני צריך מצלמה למשתמש פשוט (צילום בחגים, ארועים משפחתיים וחו"ל) מצלמה למשתמש פשוט שתיהיה של חברה אמינה וטובה. בבקשה שתהיה כולל סוללות נטענות, ואפשרות לחריגה עד 200 ש"ח.. תודה.
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
רוצה ליקנות את המצלמה של פוג'י...חיפשתי יסודי בזאפ כדי למצוא את הכי זול: תסבירו לאחד שלא מבין...איך ישנם כאלו פערי מחיר ? ביין החנות הזו = 1330 ש"ח http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=2304&aff=zap לביין החנות הזו(שהיא הקנייה המומלצת בזאפ) = 1980 ש"ח http://www.fotofilm.co.il/?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=44&CategoryID=50&ProductID=1473 אני יודע שחנות קמרה4לס - נחשבת לחנות ותיקה שמוכרת הרבה מצלמות האם אלו מצלמות סוג ב' או דפוקות ? איך זה כזה זול ? ורוצה לנצל את ההיזדמנות (סליחה)כדי לישאול שאלה נוספת האם הפוג'י טובה יותר מהקנון הזאת ? http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1935&aff=zap כי הם עולות בערך אות…
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 500 ש"ח, כמה שיותר קטנה (לא צריך להגזים אומנם) וכמה שיותר איכותית. [עריכה] אני נורא מתנצל שלא שמתי לב לנושא הנעוץ ולכן אני אענה על השאלון 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? בעיקרון 500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה של עד 50שח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אפס, לא מכיר אף אחד מהמושגים הנ"ל (חוץ מעולה כמות מגהפיקסלית שאני יודע שכמה שיותר יותר טוב). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? לא היה לי ניסיון עם מצלמות חוץ ממצלמה בנוקיה שהיתה לי קודם והמצלמה שיש לי כרגע בסמסונג גלאקסי 4…
-
- 1 תגובה
- 917 צפיות
-
-
-
-
-
אני מעוניין לקנות מצלמת כיס ,התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח המצלמה תשמש אותי בטיול לצפון אמריקה , כך שנופים ,טבע וארכיטקטורה הן היעדים לצילום שלי (במצב אוטומטי) הדבר שהכי חשוב לי , זה איכות וחדות התמונה , כמה שפחות גירעון וכמה שיותר איכות . זום ואיכות וידאו לא חשובים לי באותה מידה ואני לא רוצה שהן יבואו על חשבון איכות התמונה ( אם הם בנוסף אז בכיף) אני מכיר את החסרונות של התקציב ומצלמות הכיס , אך בכל זאת אשמח לדעת את דעתכם. איזה מצלמה לדעתכם תהנה על הדרישות שלי? נ.ב אשמח לשאול שאלה כללית - כאשר אנחנו מורידים של המגה פיקסל בהגרות של המצלמה , איכות התמונה יורדת?
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
שלום אני מעונין לקנות חצובה מקצועית ואיכותית. השימושים העיקריים שלי בחצובה הם צילומי לילה כאשר יש צורך לייצב את המצלמה ללא תזוזה בצילום עם עם זמן חשיפה ארוך. עוד שימוש חשוב הוא צילומי וידיאו עם המצלמה שלי למרות שהיא סטילס(יכולת צילום HD), כך שאני מחפש חצובה בעלת ידית שאופן ההזזה שלה הוא נוח וחלק וסיבובים לכל הכיוונים כמובן(רצוי גם למעלה). לגבי גובה החצובה שיהיה סטנדרטי ושתיהיה חצובה המורכבת מחומרים טובים, עמידה טובה וחזקה. משקל בינוני, לא קריטי לי המשקל. תקציב: עד 600 ש"ח + - תודה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית קומפקטית. כרגע, הפייבוריטית שלי היא ה- tz7 או ה- tz10. הבעייה היא שהבנתי שלפנסוניק אין יבואן רשמי בארץ, ולכן עלולה להיווצר בעיה עם האחריות. השאלה שלי היא, אם אני קונה את המצלמה בארה''ב, איזו אחריות (אם בכלל) אני אקבל? תודה לכל מי שיוכל להאיר את עיניי בנושא.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
לאחר שכבר החלטתי לקנות את TZ5 ראיתי שכמעט אין הבדלים לבין TX4 ההבדלים הם: מסך טיפה יותר גדול רזולציה יותר גבוהה ווידאיו HD אף אחד מההבדלים הנ"ל לא משחק אצלי תפקיד. השאלה אם יש עוד הבדלים בניהם והאם שווה להשקיע עוד 200-300 שקל עבור TZ5 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
רציתי להזמין מצלמה PENTAX k7 זו מצלמה חדשה שרק עכשיו יוצאת לשוק... נכון להיום (אני בטקסס וחוזר לארץ בעוד 3 ימים) רק באתר הזה ראיתי שיש אותה במלאי www.willoughbys.com האם מישהו מכיר אותם? האם הם אמינים?
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
-
שלום אנשים, ברשות ידידתי מצלמה CANNON SX 120. גם ברשותי מצלמה כזו ואני מאוד אוהב אותה. אני חושב שהיא מצלמה פנטסטית בתחום המצלמות הקומפקטיות. בכל אופן, המצלמה נקנתה לפני כשנתיים ולאחרונה התקלקלה. על כל התמונות ישנם מעין "כתמים שחורים". לצערי הרב, ידידתי לא קנתה את המצלמה מהיבואן הרשמי, אלא מחנות פרטית שמספקת אחריות פרטית, וכמובן שמאותו הרגע ישנן צרות: היא הפקידה את המצלמה בחנות, ששלחה אותה לבדיקת מעבדה בעלות של 50 ש"ח. לאחר בדיקת המעבדה נאמר לה כי הנזק אינו מכוסה בביטוח, זאת משום ש"העדשה דפוקה" [ואני מדבר במובן של -יש מכות על העדשה]. כעת אנחנו בדילמה - האם כדאי שתשחרר את המצלמה מהמעבדות ותלך למקום אחר? [כי ייתכן שאלו עובדים עלינו?] או האם עדיף שתתקן את המצלמה? ברמת העיקרון…
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
תגובות? אני לא צלם מומחה או משהו כזה גם אמן פוטושופ אני רחוק מלהיות... צולם בsamsung NV3 הידוע בכינוי הכל חוץ מפלאפון... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם יש דבר כזה הדפסת משי בתנור? ואיפה אפשר לעשות את זה?? תודה לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום, אני כרגע לפני טיול לאירופה. ברשותי פוג'י S6500 שאני לוקח איתי לצילומים הטובים והרציניים. אני צריך המצלה למצלמת כיס P&S שתשמש אותי לצילומים במסיבות וכאלה.. וגם כאשר אני יחזור לארץ שתהיה לי בצד בתור מצלמה ליום יום חשבתי על מצלמה כמו הNIKON COOLPIX S210 המלצות יתקבלו בברכה, תודה קובי. אולי casio exilim אני יודע שהם דקות מאוד אבל יש לי חבר אחד שיש לו אחת, והתמונות שם ממש גרועות..
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
הכרטיס זיכרון SD והמצלמה pantex optio 30 כמה אני יוכל לשמור בערך על איכות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
היי ראיתי שבצילום מקרו , המצלמה נופלת בזה , אין תמונה חדה אחת , וגם ניראה לי שאין לה עומק וצבעים טובים כל כך, זה נכון? יש לי מצלמה ישנה של אולימפוס C3020 דגיטלית שהמקרו שלה מדהים וגם איכות הצילומים שלה מעולה . מה תגובתכם? רוני
-
- 1 תגובה
- 895 צפיות
-
-
CANON A620 או A700 מה עדיף? אני מתלבט מה לקנות לכל אחת יש חיסרון ויתרון שלשני אין מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
צולמה בירושליים. אין לי בכלל נסיון ויש לי עוד הרבה מה ללמוד אבל בנתיים.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-