צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מלצמת וידאו, בתקציב של 2000-3000 ש"ח בערך, ואני צריך עצות איזו מצלמה כדאי, או לפחות כיוון כללי כמו איזו חברה או מה חשוב שיהיה במצלמה. השימוש הוא ממש לא מקצועי, אני לא הולך לצלם סרטי הוליווד, אלא סתם פה ושם. תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אני צריך קורא כרטיסים לכרטיס הזה: http://www.camera4less.co.il/product.asp?pID=169&cID=61&c=27433 חייב שיהיה בלי צורך לחיבור לחשמל (אם בכלל יש כאלה...) ורצוי שיתמוך ב-usb2. אני פשוט בדרכים וצריך להעביר לנגן מסוג iriver h340. שאלה: הכרטיס זיכרון הזה לא דורש התקנת דרייבר כלשהי, נכון? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://img444.imageshack.us/my.php?image=dscf0975ux4.jpg אולי הפוקוס טיפה לא מדוייק... פיקסתי בצורה ידנית... כמו קודם, S5600 ללא עריכה.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום, חזרתי שלשום מקורס של ארבע ימים בטבע ויצאו לי כמה תמונות נחמדות... התמונות צולמו במצלמת HP735 ככה שהאיכות לא בשמיים... דרך אגב, התמונות הן AS IS.. הן עברו רק חיתוך והקטנה.. תהנו
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הנ"ל, ראיתי באתר שלהם תיקון 1.1, ועכשיו יצא 1.2 שיש לו אזהרה שלא הבנתי- http://panasonic.jp/support/global/cs/dsc/download/TZ7_ZS3/index.html אזהרה- [ Warning ] After this firmware update your Panasonic Digital Camera cannot be operated by 3rd party batteries כתוב גם בפירוט של ה 1.2. מה זה אומר בעצם?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת וידיאו גידיטלית של סוני DV לא זוכר הדגם המדוייק וזה לא כ"כ רלוונטי... כאשר אני מחבר אותה למחשב הנייד שלי בחיבור ה- FW הוא פשוט לא מזהה את ההתקן, וזאת גם כאשר אני משתמש בתוכנת לכידת הוידיאו של SONY או של ה- WINDOWS. יכול אולי להיות שזה בגלל שבנייד שלי אולי אין חיבור FW עם כבל שמגיע מספק כח כמו שיש בכרטיסי FW של שולחניים? או שזה לא קשור ?? ומה עושים ??? תודה אנשים !
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש אחר מצלמה דיגיטלית לשימוש רגיל, שתצלם...הדרישות לא גבוהות כלכך, אין צורך בתפעול ידני ושליטה בכל הפונקציות השונות. שתהיה אוטומטית בעלת מצבי צילום, זה יספיק. צילומים איכותיים דגש חשוב. שתדע להפיק צילומים איכותיים וחדים גם כאשר התנאים אינם מושלמים. זום אופטי אין צורך ביותר מ X3\X6. אפשר להסתפק ב X3, אלא אם כן.... 3מגה פיקסל לדעתי יספיק.אם מסתדר יותר...אפשר...אבל 3 זה המינימום. שתהיה קטנה, כמה שיותר - יותר טוב. דגש חשוב. מעבר לזה...שתהיה מבית טוב, עם שם טוב, נוחה לתפעול. אשמח לשמוע תגובות, יתרונות וחסרונות של מצלמות המתאימות לצרכיי. איני בקיא במחירים, אבל הסכום המוקצב למצלמה הוא כ- 2-3 אלף..(יספיק?) בנוסף גם הייתי מעוניין לשמוע על מקומות אמינים לרכוש מ…
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי הציוד הבא K200D 50-135 f/2,8 EF530 Super היום צילמתי הופעה. ושמתי לב לקטע מוזר. הפלאש, כאשר הוא מוקפץ (רגיל, 60 מעלות), התמונות יוצאות חשוכות. אני מצלם עם הפרטים הבאים: מצב ידני במצלמה: ISO 400 f/2.8 1\60 מצב PTTL בפלאש. כאילו האור לא מגיע לבמה. חשוב לציים שאני מצלם ממרחק של 6-8 מטר מהמקור. התקרה בגובה של 4 מטר. ואז שמתי לב לתופעה מוזרה ברגע שאני מלביש על הראש של הפלאש את הדבר המחוספס הזה, שהופך את הזום של הפלאש ל-17MM, פתאום התמונות יוצאות מוארות כמו שצריך. אני לא מצליח להבין למה בלי הדבר הזה, התמונות יוצאות חשוכות. יש למישהו הסבר ? בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 842 צפיות
-
-
בעודי ממתין לנחיתתה של ה FujiFilm FinePix s9000 שלי, החלטתי לשתף אתכם במספר תמונות (גרועות, חובבניות וסתם תפלות) שצולמו בעזרת ה HP iPaq 3750 שלי. רזולוציה יותר גבוהה http://static.flickr.com/41/86935118_165d52c6a3_o.jpg אז מה ? יש לי עתיד בתור חצובה או מה ?
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
אני מתחיל לחבב מאוד את המצלמה הזו. (מקווה שהתמונות לא גדולות מדי.) אשמח לתגובות.
-
- 9 תגובות
- 970 צפיות
-
-
היי.. כמו שרובכם יודעים החלפתי את ה K100D ועברתי ל Nikon D80 קניתי כבר עדשת 24-70 2.8 , והיום קיבלתי את הפלאש החדש. התרשמות ראשונית.... מדהים! חשבתי שיקח לי שבועות ללמוד אותו (זה מה שלקח לי בשביל ה Sigma EF500DG שכבודו במקומו מונח) כבר עכשיו , אחרי שעה בערך של התעסקויות (רובם סתם צילומים עם פלאש ובדיקות בסיסיות) ניסיתי פלאש אחלוטי , עובד מדהים! הבאתי את ידידה שלי לצלם אותה קצת , זה נחמד שיש 2 מקורות אור. מה שכן , יש לי כמה שאלות קטנות , אני בספק אם להרבה ממכם יש אותו.. אבל אולי לחלק יש מושג. אז ככה , עם הפלאש קיבלתי עוד 3 חתיכות פלסטיק שקופות כאלה, שנראות בדיוק כמו הכרטיס הלבן שעל הפלאש.. זה מן הסתם במקומו.. הרעיון שהם בצעים של ירקרק חום כזה , ואדמדם. ההשערה הראשונה שלי ש…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי היום סוף סוף את הA610 שלי, ועל האריזה רשום שהיא מחודשת. האם תהיה לי בעיה בזה שהיא מחודשת? זה כמו לקנות אוטו יד שניה... הם מחליפים שם את החלקים ועושים בדיקה חוזרת לחלקים? או שפשוט נידפקתי?
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
כרגע עובד עם ה D300 של ניקון SLR מקצועית, והפוגי S2 +S3 המקצועיות. לטיולים יש אצלי אולימפוס FE 330 דקה דקה ונחמדה (לא שלי, אז לא מעניין אותי ממש), אבל היא מספקת+ ... אני כבר כמה זמן מחפש מצלמה נורמלית ודקה לטיולים וכל מיני ליומיום. יצא לי לקבל את ה TZ5 של פנסוניק , שקראתי עליה אחלה ביקורות. אז הכי קל היה לי להשוות אותה לאולימפוס הקטנה, וזה ההתרשמות שלי: אז באמת יש לה עדשה נפלאה, רחבה משהו... איכות מסך מדהימה, מהירות הפעלה ללא דיליי מרגיז, העברת תמונות חלקה ומהירה,אופציה של מצגת תמונות שזה נחמד,גריפ נוח ליד לאחיזה,זום גדול וללא מריחות גם בתזוזה ! כמה חסרונות שמצאתי : כבדה יחסית,לא נכנסת לכיס בקלות, לא הופכת את התמונות בצפייה,אין אופציה לצילום פנורמי,אין מצב M, מה שהפריע …
-
- 28 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
חוות דעת ראשונה שלי: היא קטנה יותר ממה שחשבתי אבל נראית מליון דולר. אני אתעסק איתה היום בצהריים ואחזור בערב בשביל לכתוב חוות דעת יותר מפורטת... ביי בנתיים נועם ***עריכה*** תמונת סופר מקרו מסנטימטר בודד!!!
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
TOSHIBA PDR-M71 3.2MP אין לי מושג במצלמות דיגיטליות , אני ישאיר לכם את העבודה , תנו עליה ביקורת.... עריכה : הנה 2 תמונות שצולמו איתה על 1024X768 תמונות ראשונות : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מצלמת CANON POWERSHOT A80 . היא ארבע מגהפיקסל וכל השאר אני ממש לא יודע. עכשיו במלצמות דיגיטליות אני ממש לא מבין- היא נחשבת למצלמה טובה? בכלל מוכרת? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב אנשים??? אתמול קיבלתי תמצלמה החדשה שלי ... בעיקרון אימא שלי הזמינה את המצלמה c-460 ובמקום הביאו לנו C-50 שהיא יותר טובה עם יותר אופציות ואיכות טובה יותר... בקיצר הצטרפתי לעולם הצילום הדיגיטלי ושיגיע המחשב החדש אני יצלם איתה ויראה לכם תמונות והכל... דרך אגב קיבלתי איתה שלט שאיתו אני יכול לצלם לעשות זום ולדפדף בין התמונות והכל... הכי מבאס זה הסרטונים שאין להם סאונד אבל האיכות שלהם משו סוף... בקיצר מגיע לי מזל טוב... אם למישו יש טיפים לצילום עם המצלמה או משו שיגיד... תודה ולילה טוב...
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
סוף סוף קיבלתי את המצלמה אחרי שההורים שלי קנו אותה בספרד. אני כבר יודע לצלם ולהתעסק איתה להעביר תמונות לשנות מצבים וכו' אבל צילום ידני ממש מעניין אותי והחוברת הוראות בספרדית, מישהו יכול לתת לי לינק או משהו שקשור להוראות באנגלית? ניסיתי באתר של קנון העולמי ולא מצאתי. נ.ב קיבלתי אחריות אירופאית על המצלמה זה מין דף חתום כזה אני צריך לעשות עוד משהו עם האחריות כדי לממש אותה? או שאם קורה משהו למצלמה פשוט הולכים לקרט או לחנות של קנון עם האחריות הזו ומחליפים מצלמה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-