צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
סוני שיחררה לא מזמן שתיי מצלמות חדשות ,sony nex 5 וnex 3 http://www.sonystyle.com/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?catalogId=10551&storeId=10151&langId=-1&productId=8198552921666192716 ואני באמת לא מצליח להבין ,מי יקנה אותן ,לאיזה פלח שוק הן שייכות ? כן הן באות עם מספר תכונות נחמדות ,שאפילו אני הייתי רוצה ,אבל אני דיי בטוח שבהשווה לכל dslr בינונית הן נופלות ,אז למה ומי יקנה אותן ,אתם הייתם קונים אותן ?
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היומולדת של אבא שלי מתקרבת, ואני אשמח לקבל הצעות למצלמה דיגיטלית חדשה. תקציב: כ2000 ש"ח. במידה וזה לא מספיק, תתנו הצעות, ואני אגדיל את התקציב. דרישה: חברה מוכרת ואמינה! קומקטית, בעלת זום אופטי גדול יחסית. שלא יהיה בעיה למצוא לה כרטיס זכרון. תודה מראש! אשמח לתגובות!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
-
הבעיה היא כזו למרות שבזמן שאני מצלם אני רואה את האוביקט בצורה חדה כאשר אני בודק במחשב החדות יורדת ,כמו כן בעיה שניה ,כיצד ניתן לבצע מאקרו לאורך כל האוביקט לדוגמא: בתמונה ניתן לראות כי היא חדה באמצע הבורג אך בשני קצותיו החדות יורדת. בצילום בשני התמונה חדה בחוד הבורג אך שיורדים מטה החדות יורדת. בצילום השלישי ראש הבורג חד אך ההמשך מטושטש ,השאלה כיצד ניתן לגרום לכל הבורג להיות בפוקס חד?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הכותרת די מסבירה את השאלה אבל אני ארחיב: אני מחפש מצלמת SLR למתחילים כבר זמן מה ואני קורא הרבה ביקורות ברשת ומתנסה עם מצלמות של אחרים (עוד לא פירסמתי בקשה להמלצה כי אני מעדיף להתנסות לבד לפני שאני מפרסם). התלהבתי מהמצלמות הקטנות יחסית של אופלימפוס והפנסוניק שעומדת לצאת (micro four thirds) ותהיתי - האם זה משפיע על האיכות? אם כן - באיזו רמה? four thirds הוא חיישן קטן יחסית ל-SLR ולא הייתי רוצה לשלם על SLR ולקבל איכות של P&S. תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לטיול בניו-זילנד משמע מצלמה שיכולה לתפוס את הנופים והטבע בצורה הכי טובה שאפשר במסגרת התקציב. חשוב לי שיהיה לה: 1. יכולת לצילום ווידאו. 2. גוף וסוללה חזקים. 3. אחיזה נוחה. 4. רמת הידע שלי בצילום נמוכה...לכן הייתי רוצה לקנות אותה מראש על מנת להתנסות לפני הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות ה-1000 שקל גמיש. חב'רה אני ממש זקוק לעזרה במהירות האפשרית, תודה לכם מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמונה די חשובה בשבילי והיא יצאה מאוד מטושטשת. היש מה לעשות בנידון?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום, מחפשת מצלמה בתקציב של : 1000 ש"ח ( אם מצלמה ממש טובה, מוכנה להוסיף עוד קצת..) שדברים שחשובים לי: זום בוידאו תומך SD מהירה לצילום ילדים שאורך סרט הוידאו יהיה תלוי בכרטיס זכרון עדיף רזולוצית מסך וידאו גדולה 600 על 800 אבל לא חובה. אשמח מאוד לתגובה מהירה תודה רבה !! ;D 8)[br]פורסם בתאריך: 20.07.2009 בשעה 10:35:24 שכחתי .. כמובן שיהיה מיצב תמונהתודה
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה עד 2000 שקל. שתהיה מצלמה משהו מקצועי עם מלא פיצ'רים לא מהמצלמות הדקות ששוקלות 15 גרם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אוקי, חזרתי היום מארה"ב, ובניו יורק עברתי בחנות B&H והחלטתי שאני רוצה לקנות מצלמה מקצועית. אחרי המלצות רבות החלטתי ללכת על Canon 1000D: http://www.bhphotovideo.com/c/product/571144-REG/Canon_2762B003_EOS_Rebel_XS_a_k_a_.html עכשיו, העדשה שמגיעה עם המצלמה היא כל כך גרועה, אני לא מצליח לעשות זום, פשוט... כשאני עושה הכי זום העדשה בקושי בקושי מקריבה... אז השאלה שלי היא אם העדשה אמורה להיות ככה? קראתי את כל הספר כמה פעמים ולא הצלחתי למצוא תשובה, גם בגוגל ניסיתי, לא מצאתי. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 947 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. ברשותי nikon f55 (פילם) ורציתי לדעת קצת עליה? איך היא נחשבה שהיא יצאה? האם היא שווה משהו כיום או שעדיף למכור אותה ולקנות מצלמת like dslr? אני חובב נופים פרחים וכל מה שאנשים מצלמים, תמונות אומנותיות בקיצור. בשביל משפחה וכל הדברים הרגילים יש לי את ה- konica minolta x50 . בתודה איתי. נ.ב: אני יעלה יותר מאוחר תמונות נוף שצילמתי עם ה-x50 . עריכה: אני מאוד אוהב צילום , ואני מעוניין ללמוד (מהאינטרנט, אולי גם שיעורים פרטיים או קורס, וכמובן מצילום עצמו) את הנושא אז רציתי לדעת אם הנ"ל מתאימה. עריכה2 : ושאלה לא קשורה: למה אין במצלמות פילם מסך lcd? למה לא יכולים לשלב ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להתחיל בצילומי מאקרו (יש לי קנון 500D) איזו עדשה מומלצת להתחלה (עדיין לא יודע מה אעדיף לצלם, פרחים, חרקים וכו)? ואיזה אורך מוקד עדיף להתחלה (60/90/100 - לפני הקרופ) [אם אפשר שהעדשה גם תתאים לצילומי פורטרטים] האם יש ציוד נוסף שנרדש למאקרו, כגון פלאש חיצוני, חצובה וכו'. תודה
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפשת דרייבר למצלמת Panasonic DMC-LC33 עבור Win98. תודה
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום כולם אני חובב צילום ובימים הראשונים שקניתי את המצלמה אני מצלם קבוע. אך כאשר אני מעביר את כל התמונות מכרטיס הזיכרון למחשב איני יודע איך למיין אותם בצורה יעילה. אשמח לקבל עצות לגבי מיון התמונות במחשב. איך אתם ממינים את התמונות שאתם מצלמים במחשב? לפי תאריך?, נושא מסוים? והאם אתם נתונים לכל התמונות שלכם שם או שהמצלמה שלכם עושה את הפעולה? כמו כן, אשמח לדעת האם הכל של גוגל - Picasa 3 הוא תוכנה טובה למיון תמונות וסידורם. האם אתה משתמשים בה? אשמח לקבלת תשובה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מצלמה דיגטאלית בסביבות ה 4000 שח על איזה דברים אני צריך להיסתכל על איזה נתונים כדי לדעת מה טוב מה לא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה מצלמה IXY 900 CANON ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם זה חיכוי של הסדרה IXUS של CANON גם רציתי לדעת מה ההבדל בין IXUS לIXY- +-
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
-
שלום יש לי מצלמת canon s100. הפלאש בה לא עובד. הנציג של 4h אומר לי שהתיקון לא באחריות כי המצלמה קיבלה מכה, והציע לי תיקון ב400 ש"ח. האם זו התחמקות מתיקון? האם המחיר לתיקון בעיה כזו סביר?
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טיול קטן בירושלים בשילוב טרק אופניים עם החבר'ה אז למה לא לנסות לצלם קצת בזמן הנסיעה. ;D כל העבודות לרכבת הקלה שתגיע בעשורים הקרובים לירושלים מניבות אחלה צומת שאי אפשר לטעות בה. רק חסר שלט אם מישהו רוצה להגיע למטה לרכבת תחתית... : מאחל לכולם שבוע פורה ומהנה.
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למצלמה דיגיטאלית קומפאקטית במחיר של עד 1800 שקל. אני מחפש משו קטן וקל, ידידותי, ועם מסך וזום גדול ככל שניתן. מה אתם אומרים על אלה?? http://zap.co.il/model.asp?model_id=360485 http://zap.co.il/model.asp?model_id=21409 כפי שהבנתם מהדוגמאות הדגש הוא על גודל וקומפקטיות... תודה רבה ניר
-
- 8 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה canon 550D ורציתי להתייעץ איזה עדשה כדאי לקנות. חשבתי או לקנות 18-55 ויותר מאוחר לקנות 55-200. או ישר לקחת 18-135 של canon? המצלמה נועדה בעיקר לצלם את התינוקת שלי שתיוולד עוד מעט. עד כה התנסתי במצלמה של אבי canon sx20 . תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לצלם מוצרים קטנים בשביל מסחר אלקטרוני ואני לא צריך לארגן סטודיו בשביל זה כי יש אפשרות חיסכונית שהיא בנייה עצמית של אוהל צילום. אני מדבר על אלה: http://bit.ly/1BDaftY http://bit.ly/1BDah5h להזמין בארץ אוהל צילום מוכן של מותג יעלה הרבה ולייבא מארה''ב לא טוב כי נורות צילום לא מותאמות לסטנדרט חשמלי בארץ. אני אשתמש במצלמה של 6 מגה פיקסלים ובחצובה קטנה אבל חסר לי כעת 2 נורות צילום בשביל אור מספיק טוב. אולי שווה לבדוק למצוא נורות רגילות עם אור יום? משהו יכול לתת עצה בנוגע לדיון זה למצלם מתחיל? אשמח לתגובות ויום טוב!
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-