צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
בגלל ההתענינות הגבוהה של חברי הפורום ובגלל שמדובר בתערוכה "מעולה" קבלו עוד תמונות (אם אכלתי אותה אז עד הסוף)
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש במצלמות (אזורי מיקוד) ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום, אנחנו מחפשים כבר כמה זמן מצלמה ולא מצליחים למצוא משהו שמוצא חן בעינינו. נשמח לעזרה. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? סביבות 1500 ש"ח. 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. אין מושג בכלל. 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? רכגע המצלמה שיש לנו היא Canon PowerShot A470. הבעיה היא איכות תמונה ירודה - חלק מהתמונות יוצאות לא חדות ומגורענות הצילום האוטומטי. בעיה נוספת היא ההשהיה בין תמונה לתמונה - צריך לחכות זמן רב, ובינתיים מפספסים דברים. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום...מחר אני קונה מצלמה דיגיטלית ואני צריך המלצה למצלמה לפני הקנייה. יש לי בסביבות ה-1500 ש"ח להשקיע + כרטיס זיכרון של 256 MB (או יותר אני לא יודע). אני מעוניין שהמצלמה תיהיה בעלת איכות גבוהה, נוחה להפעלה (אבא שלי לא מבין כלום) ושאיכות התמונות במצבים שונים יצאו באיכות טובה( בלי עיניים אדומות, לא תמונות שרופות וכו') ללא הגדרה ידנית (כלומר הכל אוטומט) אבא שלי מאוד מעוניין במצלמת אולימפוס...מצלמה אחת שמצאתי היא Olympus C-50, היא טובה...שווה את הכסף? אם לא תמליצו לי בבקשה על מצלמה של אולימפוס.. תודה רבה...דוד.
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש פילטר ND בשביל המצלמה שלי panasonic fz28. איזה סוג כדאי לקנות: ND2, ND4, ND8? ויש לכם המלצות נוספות לסוגי פילטרים שכדאי לקנות חוץ מUV וND?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגטלית, טובה-איכותית! אני צריך שהמצלמה תהיה בכרטיס sd. מקס' 700 ש"ח איכות הכי טבוה שאפשר,שיהיה מסך יחסית גדול ואיכותי עם רבה אפשרויות! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
טס לתאינלד עוד שבוע ככה שנראה לי שהדיוטי האפשרות הכי טובה.. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
איך המצלמה HP E217? היא שווה 400 ש"ח? ועכשיו שתי שאלות: 1)בכלליות מצלמות זוללות בטריות?בגלל שקיבלתי עם המצלמה 2 בטריות של אנרג'ייזר ליתיום ותוך יום הם התרוקנו. 2)מה זה האפשרות במצלמה FORMAT CARD? תודה
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מצלמה עד 1000-1500 איכותית קלה לתפעול אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז מה כדי לפי התקציב ? תודה
-
- 5 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
-
היום יצאתי לטיול קצר עם המשפחה לנחל תנינים ליד הבית שלי.. יש שם מלא שפמנונים אז אחותי הקטנה זרקה להם במבה ופתאום באה שפירית ותפסה טרמפ על הבמבה:
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
חברה חוות דעת לגבי צלם מתחיל שכמוני כמה פידבקים והערות בונות לא יזיקו תודה!
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם לבטריות רגילות..צריך כעקרון לא מצלם תמונות מרחוק. מקרוב..צריך שיהיה גיגה זיכרון...ואני צריך שיהיה אפשר לצלם בערך עד 350 תמונות עד שנגמרת הבטריה\בטריות...עם מסך חיצוני קטן לראות...(אני מצלם במועדונים)...וגם המצלמה תהיה ביתית...למשפחה וזה..
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
במדריך לצילום מאקרו מוזכרת התופעה "דיפרקציה" מה זה בדיוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אז, מישהו הצליח לצלם משהו נחמד מאתמול בערב? אני וחבר נוסף יצאנו למקום די חשוך ליד החוף [אשקלון] והצלחנו לתפוס משהו שלדעתנו הוא כוכב נופל. התמונה צולמה עם Canon S5 IS. אנלא מומחה בצילום והתמונה צולמה ככה: ISO 1600, F.A 6.3 , זמן חשיפה: 15 שניות. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצים פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? האם יש תוכנת עריכה מסוימת שתומכת בקבצים מסוג זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום אנשים בשעה טובה החלטנו לקנות מצלמה דיגטלית טובה ממעבר של 2.1 מגה פיקסל, למשהו דמוי SLR איכותי עם 7-8 מגה פיקסל וזום אופטי של למעלה מ12X לפחות. עכשיו ראיתי שני מצלמות מעולות 1. http://zap.co.il/model.asp?model_id=502889 2. http://zap.co.il/model.asp?model_id=582300 הבדלים: מגה פיקסל 8.3 לS5 ו7 לאוליפוס(לדעתי 7 זה מעל ומעבר!) זום אופטי 12X לS5 ו18X לאולימפוס! יתרון חשוב מאוד לדעתי! מאקרו בS5 של 10ס"מ ובאולמפוס סניטמטר 1, לא יודע מה יותר טוב, פחות או יותר מהירות ISO יותר גדולה באולימפוס כל השאר מפורט בדפים שהבאתי. אלא שני המצלמות הממולצות לדעתי. מה עדיף? תודה מראש אריאל
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-