צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מחפש דיגיטלית שתהיה קומפקטית מצלם נופים,אנשים לא משהו מיוחד... איך הOLYMPUS MJU 760?? ואיך הFE240 לעומתה??האם מדובר באותו המלצמה רק בגוף אחר?? מה יש עוד בתקציב שלי שיכנס לי בסביבות ה6-7מגה פיקסל?? ומבחינת איכות מסך ISO רגישות עדשה שיהיו טובים וגבוהים ככל האפשר.. תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום. בשבועות האחרונים התעסקתי במציאת מצלמה דיגיטלית שמתאימה לי. בין שאר האתרים שבהם גלשתי עברתי גם בפורום הזה ולאחר קריאת התגובות אני מעריך את דעת הכותבים בפורום מאוד. לאחר קריאת הרבה מאוד ביקורות צימצמתי את הבחירה לשתי המצלמות הכתובות למעלה. (ויתרתי על RICHO R5 כי אני לא רוצה להסתבך עם משלוח מחו"ל וביטוח, לא בשבילי.) (LX2 נראה כמו ביזבוז כסף- לא ממש שידרוג של הLX1). אני יודע שה LX1 מציעה יותר אפשרויות ידניות, מה שגורם לי להעדיף אותה, וRAW שאני לא בטוח שאני אשתמש באפשרות הזו. הFX מציעה את אותן תכונות פחות או יותר בחבילה יותר קטנה. השאלה שלי היא האם החיישן היותר קטן בFX נותן ביצועים פחות טובים משמעותית? העובדה שהFX מציע ISO יותר גבוה לא נראית לי משמעותית. …
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מצלמה עד 1000-1500 איכותית קלה לתפעול אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז מה כדי לפי התקציב ? תודה
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
בגלל ההתענינות הגבוהה של חברי הפורום ובגלל שמדובר בתערוכה "מעולה" קבלו עוד תמונות (אם אכלתי אותה אז עד הסוף)
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש במצלמות (אזורי מיקוד) ??? תודה..........
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום...מחר אני קונה מצלמה דיגיטלית ואני צריך המלצה למצלמה לפני הקנייה. יש לי בסביבות ה-1500 ש"ח להשקיע + כרטיס זיכרון של 256 MB (או יותר אני לא יודע). אני מעוניין שהמצלמה תיהיה בעלת איכות גבוהה, נוחה להפעלה (אבא שלי לא מבין כלום) ושאיכות התמונות במצבים שונים יצאו באיכות טובה( בלי עיניים אדומות, לא תמונות שרופות וכו') ללא הגדרה ידנית (כלומר הכל אוטומט) אבא שלי מאוד מעוניין במצלמת אולימפוס...מצלמה אחת שמצאתי היא Olympus C-50, היא טובה...שווה את הכסף? אם לא תמליצו לי בבקשה על מצלמה של אולימפוס.. תודה רבה...דוד.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
חברה חוות דעת לגבי צלם מתחיל שכמוני כמה פידבקים והערות בונות לא יזיקו תודה!
-
- 5 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מצלמת וידאו בארה"ב. יש למישהו המלצה על מצלמה טובה. נתקלתי במצלמה GS320 של פנאסוניק, האם יש לכם משהו להגיד עליה? או מצלמה אחרת טובה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש פילטר ND בשביל המצלמה שלי panasonic fz28. איזה סוג כדאי לקנות: ND2, ND4, ND8? ויש לכם המלצות נוספות לסוגי פילטרים שכדאי לקנות חוץ מUV וND?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
מה קורה חברה חזרתי אחרי שבוע אני מוצב בבאר שבע אני מתאמן לקראת ההנתקות אז אין לי זמן להיות פה הררבה וצילמתי כמה תמונות משם והנה תמונה אחת "חושבים" נ.ב= אני יודע שזה קצת מטושטש אבל אהבתי תתמונה ורציתי לשתף אותכם !! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי כמה קבצים שחבר שלי הסריט במצלמה הדיגיטלית שלו ואני לא מצליח להפעיל אותם בmedia palyer או גם בdivx ניסיתי גם לשנות את הסיומות שלהם ולא הצלחתי האם למישהוא יש פתרון או תוכנה מומלצת? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
היי! אני מנסה לצרוב דיסק עם קבצי MPG. צרבתי את הדיסק בתור VIDEO CD וזה נצרב רק יש בעיה אחת.. הקבצים פועלים ללא קול..איך אני יכולה לשנות את סוג הקובץ או לגרום לקול לעבוד? האם יש תוכנת עריכה מסוימת שתומכת בקבצים מסוג זה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אני מתכנן לצאת לטיול עם המצלמה במקום בלי חשמל, ועד כמה שהסוללה יכולה להחזיק היא לא תספיק לי לכל הטיול. במקום לקנות ארסנל של סוללות, קיימים אולי מטענים ניידים שעובדים על המצת של הרכב או סוללות AA?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אבא שלי רוצה לקנות מצלמה: MUSTEK 5250 זה יעלה 590 ש"ח במחיר הזה אפשר למצוא משהו יותר טוב?? (או במחיר טיפה יותר גבוה)
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במדריך לצילום מאקרו מוזכרת התופעה "דיפרקציה" מה זה בדיוק?? תודה
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://gizmodo.com/gadgets/digital-cameras/canon-eos1d-mark-iii-shoots-10-frames-per-second-238661.php
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
-
-
שלום,כשהייתי בצפון בגליל המערבי צילמתי תמונה שלפי דעתי נחמדה(הייתי שם אצל קרובים בביקור,מקום מדהים),והייתי רוצה לדעת מה דעתכם. כמובן שאני לא יודע לערוך,אם הייתי יודע הייתי עורך אותה. רק רציתי לשאול,אני רואה פה אנשים שכותבים את הכתב הזה בתמונה שהם צילמו,כאילו את הניק שלהם איך הם בדיוק עושים את זה?(יש לי PhotoshopCS9) בקיצור,לתמונה. נ.ב התמונה צולמה הישר מתוך המרפסת של הבית. *צולם עם W800i. התמונה יותר מדי גדולה,רציתי לשאול איך אפשר להקטין בעזרת פוטושופ?ובכלל נגיד לעשות מסגרת. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה לצילומים רגילים לא משהו מקצועי במיוחד... כמה שיותר קלה וקומקפטית צילום וידאו עם קול יכול להיות מצויין. לפחות 3-4 מגה פיקסלים. שיהיה מחברה טובה כמו: Canon,Fuji,Olympus.... תודה לעוזרים מראש נ"ב התקציב לא כולל אביזרים נוספים כמו תיק וכרטיס זיכרון....
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
השירות הנ"ל נסגר,למי שיש שם תמונות הם נותנים אפשרות להעביר את התמונות לספק אחר,לצומת ליבכם. מי שלא יעביר עד התאריך הנ"ל יאבד את כול התמונות . http://closing.photos.yahoo.com/
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://i.turboimagehost.com/p/342713/IMG_0938.JPG.html עיתוי מוצלח, אה? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-