צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבט בין Casio EX-60Z Canon SD600 Sony DSC-W50 חשוב שיהיה באזור ה1000 ש"ח, תמונה כמה שיותר איכותית, המתנה קצרה בין צילום לצילום, צג LCD ברור ואיכותי וחיי סוללה ארוכים. אשמח גם להמלצות נוספות, קראתי כאן על פוג'י F20, היא יותר טובה מהדגמים שציינתי לעיל (לא בדיוק אולטרא קומפקטית ולא אהבתי שהיא משתמשת בכרטיסי )?
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
מצלמה סתם לחובבנות.. האם היא תספיק?
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
יש לי מצלמה פוגי' S9600 דמוי SLR עלתה לי לפני כ 5 שנים למעלה מ 3000 שקל אצל היבואן. למדתי לצלם בה וצילמתי כ 5000 תמונות לערך ואכן הוציאה תמונות מדהימות. לפני מספר ימים הוצאתי אותה מהארון שמתי סוללות חדשות והדלקתי . המצלמה עושה רעש של נדלקת העינית מוארת לחלקיק שניה ו..חושך. כלום לא קורה. יש לציין כי אם אני מעביר למוד צפיה, שלב אחד במפסק ההפעלה שקודם לצילום, העינית ו/או המסך דולקים כשורה. קליק נוסף למוד צילום ו...חושך. נגשתי לחנות צילום שאני סומך עליה והבעלים אמר לי לזרוק את המצלמה כי רק בדיקה תעלה לי כמה מאות שקלים ומצלמה חדשה של אותה חברה העולה על "הזקנה" שלי ביכולותיה ובאיכויותיה, עולה פחות מ 1000 שקלים ולכן זו זריקת כסף. מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
לצערי, בטיול האחרון בחו"ל גנבו לי את התיק שבתוכו הייתה מצלמת הוידאו שלי, ולא מייצרים כבר את אותו הדגם. מה שאני צריך- -1080P -רצוי מאוד מייצב תמונה אופטי -יציאת HDMI -כרטיס SD כמדיה להקלטה -הקלטת סאונד בסטריאו, אם AAC או DTS בכלל מצוין. -סוללה סבירה פלוס -איכות סטילס סבירה אם למישהו יש רעיונות, אשמח לקבל כל המלצה. שבת שלום לכולם.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כמה קירות שחרבו ונפלו מהמצודה שהייתה על המצוק. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני נוסע עוד שבועיים לטיול של כמה חודשים ואני רוצה לקנות מצלמה טובה. זאת תהיה המצלמה הראשונה שלי, אין לי ידע קודם בצילום אבל אני לא רוצה לצלם בטלפון. 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 500-1000 ש"ח, גמיש 2. מה רמת הידע שלך ? בסיסית מינוס 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? התנסיתי במצלמות פילם ביתיות. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? הרבה נופים, הרבה אנשים ואני אוהב לצלם שקיעות זריחות ובזמני בין ערביים. אין לי ציוד אחר או העדפה ליצרן כלשהו. חשוב לי בעיקר שהמצלמה תוכל להפיק תמונות עם כמה שפחות רעש, (אם אפשר בלי בכלל אז עדיף ואם יש למישהו הסבר איך נוצר רעש בתמונה ולמנוע אות…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הייה קשה במיוחד להדביק בגלל העשן הגננים והשמש.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה. יש לי כמו שאמרתי מצלמת FUGIFILM FINEPIX F480. כשאני מעבירה ממנה תמונות למחשב יש 2 דרכים: התכנה של הדיסק של המצלמה ופשוט להכנס ל"מחשב שלי" ושם למצוא את המצלמה שלי בתור דיסק ולהעביר. הדרך השניה תמיד מבלגנת לי את התמונות לכן אני משתמשת בראשונה. בגלל שיש לי מחשב ישן ואיטי תמיד במסך של התכנה יש בעיה והוא נתקע לכמה דק' ואח"כ התמונות מתחילות לעלות. הפעם צילמתי המון ככה שכל כרטיס הזיכרון כמעט מלא (1 ג'יגה) וניסיתי להעלות. נכנסתי לתכנה לחצתי UPLOAD PHOTOS ואז UPLOAD FROM CAMERA. החלון כמו תמיד נתקע לכמה דק' ואז קפץ חזרה לחלון של התפריט הראשי. זה קרה כ-10 פעמים ולא העלה את התמונות. התקנתי את הדיסק של התכנה על לפטופ וניסיתי להעביר ויש את אותה הבעיה. החלטתי לנסות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על אחת משלושת הבאות: Slik Pro 330DX Slik F630 Slik F740 Manfrotto 728B שכמובן העדיפות היא לעלות תועלת גבוהה ככל האפשר.
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
צהריים טובים, יש לי מצלמת Nikon s210 כשאני רוצה להעתיק/לגזור תמונות מהמחשב לכרטיס זכרון שבמצלמה (כרטיס חדש) אין אפשרות להדביק את התמונות, הכפתור אינו פעיל. יכל להיות שאין אפשרות לבצע את הפעולה או שאולי אפשר בדרך אחרת? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
http://i.turboimagehost.com/p/342713/IMG_0938.JPG.html עיתוי מוצלח, אה? מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
מעבר תמונות מקנון Power Shot S 70 ל Iriver H320 נכשל למרות שתופעל לפי החוברת....אנא עזרתכם...תודה
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום !!!!! אני צריך המלצה למצלמה שהכי כדאי לקנות בסכום הזה 1800 שקל (בישביל חבר)
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שלום רב אחי הקטן משחק כדורגל בקבוצת נוער של איזה מועדון ואבא שלי רוצה לצלם את המשחקים שלו[אתם יודעים.. למכור בהרבה שהוא יהיה מפורסם ]. התקציב הוא בערך 3000 שקל... יש מצלמת וידאו שמתאימה לצרכים האלה? כמובן שהיא צריכה גם להתאים לכל דבר אחר כי קשה לי להאמין שנצלם בה רק משחקי כדורגל. חשוב לציין שהמשחקים מתקיימים בשעות הבוקר והצהריים שהשמש חזקה האם הסרט יצא ברור בתנאים כאלה? תודה מראש, אבי.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
תקציב בערך 1000 שקל עד 1500(לא שלי), מחפש מצלמה איכותית שתצלם טוב,לא מסובכת מידי לתפעול וכמובן BUILD טוב. אני לא ממש מבין בזה אז הייתי שמח אם תפנו אותי למצלמה תקציבית אך עם זאת איכותית(בהתאם לתקציב) שתוכל לספק את הסחורה לצילומי נוף,משפחה,וכו'
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים הרבה זמן היתה לי את המצלמה s3 IS של קנון, מצלמה נחמדה חוץ מדבר אחד שהיתה גדולה היום אני חושב לקנות את המצלמה IX150 של קנון גם כן מה אתם אומרים עליה? כדאי? או שיש משהו יותר טוב ב 700 שקל +- ? ראיתי גם את הדגם ELPH300 מה אתם ממליצים? אני מעיקרון מחפש מצלמה עם איכות טובה, שתיכנס לכיס, זום גדול עד כמה שאפשר , וצילום תמונות מהיר תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לפורום הנכבד אני מעוניין לרכוש GPS Logger ע"מ לתייג את התמונות מהטיול למפה (יש לי מצלממה ללא GPS מובנה) האם מישהו מכיר איזה אתר המשווה בין המכשירים הקיימים או יכול להמליץ על logger מסויים ע"מ להמחיש את מה שאני מכפש, מצורף קישור לאחד המכשירים מהסוג הרצוי http://www.holux.com/JCore/en/products/products_content.jsp?pno=341 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה אני מתלבט בין מצלומות דיגיטיליות מסוג canon 720is המוצעת למכירה בסכום של 900 שח או FujiFilm FinePix S700 המוצעת בסכום של 800 שח השאלה שלי היא מה עדיפה מבין השתיים והאם המחיר של הcanon באמת שווה או שאין משהו שמצדיק את המחיר הזה והאם יש מצלמותיותר טובות לצורכי צילום חובבני וחשוב שהמצלמה תהיה עמידה לתנאים קשים (למרות שבכל מקרה יהיה לה תיק מגן..) והאם ענין הבטריות אמור להשפיע היות והקנון צורכת רק 2 בטריות והפוג'י צורכת 4 האם זה משנה..... בכל אופן אשמח לעזרה מכל אחד שיכול לעזור....
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
יש לי פוטוסמרט 735 של HP והיום כשצילמתי איתה היא פתאום הפסיקה לעבוד ולא נדלקת לפני כמה ימים היא נפלה אבל הכל היה בסדר. מישהו יודע מה לעשות ואיך השרות של HP?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-