עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. אני ממש רוצה לדעת מה אתם חושבים על המצלמה הזו? האם יש לה מתחרות בקטגורייה שלה...? מי לדעתכם (אם יש) עדיף בקטגוריות שלה? הנה לינק: http://www.dpreview.com/reviews/nikoncp5700/ תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  2. Started by OutRaGe,

הכותרת אומרת הכל תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  3. Started by bad-sector,

יש לי חבר שמשתמש במצלמה שלו להעביר קבצים ממחשב למחשב והכל... אצלי ה XP נותן רק אופציה של תמונות - איך אני יכול לשנות את זה ככה שאוכל לאכסן גם מידע במצלמה ? תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  4. Started by D-M-X,

מישהו מוכן להסביר מה זה?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by NeptuneMB,

שלום, מי שמכיר את G6 ויכול לתת לי המלצות + מחיר אטרקטיבי . תודה.

• 1 תגובה
    • 983 צפיות
  6. אני רוצה לחבר 20 מצלמות אינטרנט ביחד לשרת אחד ? יש מפצל USB שיכול לחבר את כולם ביחד? אם כן משהו יכול לתת לי לינק למקום שממנו אפשר ליקנות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  7. Started by sk8,

לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  8. איך היא בכלליות, והאם ניתן להשיגה בארץ כרגע. אם לא, אז איך אפשר לקנות אותה בחו"ל? דרך איזו חברה אתם ממליצים לעשות את זה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  9. Started by Anatal,

אם הדגמים האלו לא בעיניכם, אז אשמח לשמוע המלצות בנוגע למצלמה דיגיטלית דקה אחרת. אם כן, אני עומדת לקנות אחד מהם מחר. הם נותנים תמורה טובה? אשמח לתגובה מהירה.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  10. שלום לקחתי קובץ של 1.7 מגה, לאחר ששיפרתי את האיכות תמונה שלו (קצת אור וכו') עשיתי שמירה פשוטה (לחצתי על הלחצן פשוא של השמירה) ופתאום הקובץ הוא בגודל של 400K מה קרה? איך אני יכול למנוע את זה? זה לא מרויד את האיכות בסופו של דבר? תודה

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  11. אחרי שאני מצלם ואני רואה את התמונות התאריך והשעה מופיעים על התמונה ואחרי כמה שניות נעלמים! כשאני מעביר את התמונות למחשב אני לא רואה את התאריך בתמונה! מישהו יכול להסביר יל איך אני יכול לשים את התאריך והשעה על התמונות אחרי שאני מעביר אותם מהמצלמה למחשב? תודה מראש~!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. Started by faceless,

כלבה בחשיפה ארוכה עריכת מנהל הפורום: תדאג להעלות תמונות במקסימום 800x600, לא מעבר. וכן תדאג לכתוב בעברית ולא עם "Caps Lock" (תיקנתי לך....)

• 1 תגובה
    • 907 צפיות
  13. שלום לכולם ראיתי שבאתר של וואלה מכירות כמובן מפרסמים את המצלמה S2 http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=1619779 האם זו באמת היא ? והאם ההבדל בין ה S1 לS2 הוא גדול חוץ מהזום והפקסלים כמובן?

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  14. Started by Nick_Less,

יש לי Photoshop CS איך אני יכול להקטין את הרזולוציה לגודל שאפשר לשלוח לפורום? צילמתי ביום העצמאות כמה תמונות של זיקוקים ועוד כמה תמונות של מכוניות בחשיפה ארוכה ואני רוצה לשלוח לפורום תודה

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  15. שלום אני מעוננין בקניה של מצלמת וידאו HD 1080P מחיר רשום למעלה. רציתי לדעת על דגמים ממולצים ואיזה נתונים צריך לבדוק כשאני רוצה לקנות מצלמה כזאת. יש איזה דגם של סמסנוג שראיתי שנראת טוב- SMX-K45. אני ישמח לתגובות תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. Started by broshi,

מחפש מצלמת וידאו עם שמירה על SD בתקציב עד 3000 ש"ח, לצילום הילדים, ימי הולדת, טקסי סופשנה וכו'. כיום משתמש בוידאו של TZ5 שהוא בסדר לאור יום, הרבה פחות לסביבה חדשה ויש לה גם קצת בעיה בפוקוס.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by maxwell10,

שלום, אין לי כלל ידע על מצלמות דיגיטליות ועתה אני עושה סקר שוק לקראת הקנייה הראשונה שלי. במהלך החיפוש ראיתי את המצלמה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7576&perur=2&t=7&c=529 שאחת התכונות של המצלמה הזו, כפי שהם מציינים: "מאפשר צילום תמונות HD" למה מציינים שזה HD? הרי יש שם עוד הרבה מצלמות (8-12M pixel) שלא מצוין שזה HD, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7667&cbar=r האם HD זה רק הרזולוציה (או מספר הפיקסלים) או שבמצלמות דיגיטליות ההגדרה ל HD שונה ממה שאני מכיר? תודה

18. Started by hila84,

שלום, אני מחפשת מצלמת וידאו ביתית שאיכות הצילום שלה טובה! ושיש מס' אפשרויות צילום טובות (לילה, חדר, נוף.נוחה, גם מבחינה פיזית וגם מבחינת ממשחק - שיהיה נוח ואינטואיטיבי. שיש מייצב תמונה טוב (חשוב!), עם כרטיס קשיח או פלאש . זמן סוללה - שלא יהיה קצר מדי. גודל פיזי - עדיפות לגודל ומשקל סטנדרטי. במחיר של סביבות 1500-1700ש"ח אשמח אם תוכלו להפנות אותי למספר דגמים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  19. אהלן, שבוע הבא אני עוזב את מחוזותינו, לדרום אמריקה הרחוקה. אני זקוק למצלמה שתלווה אותי לתיעוד הטיול. טרם החלטתי אם אני זקוק לקומפקטית או SLR, מכיוון שאינני מכיר את הבדלי הביצועים ביניהן. אני רק יודע שלהסחב עם דמוי SLR נראה לי מסויט. תקציב - 1000-1300 מכיוון שאשהה שם 7 חודשים, אצלם הכל מהכל (נוף,מסיבות,יום ולילה, גשום וקיצי, ישבן ברזיאלי וחזה פרואני) לא יהיו צילומי חצובה נקודה חשובה היא סוג כרטיס הזכרון וזמינותו בנפחים גדולים. כיום יש בידיי FUJIFILM FinePix F31fd, שמציגה ביצועים טובים, אך כרטיסי ה שלה באים בנפחים קטנים, ומחירים גבוהים. כאמור, אני משתמש הדיוט שמעוניין במצלמה בעלת יחס ביצועים-מחיר אידיאלי, קלות נשיאהו תמיכה בכרטיסים בנפחים גדולים. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  20. האם המצלמה הבאה עונה על צרכיי ובכלל איך היא ? Canon PowerShot A2100 IS # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 1000 ש"ח # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? תמונות קבוצתיות, ריקוד - בעיקר בוידאו (צריך עדשה כמה שיותר רחבה) # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. אין דרישה מיוחדת # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לי…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. אהלן. אני מחפש מצלמה שניה לבית, שתתאים לאחותי כשיוצאת לטיול שנתי, כשרוצים לצלם את התינוקת בבית או לשימושים שצריך מצלמה או 2 ואין רצון לסחוב מצלמה גדולה יותר (בבית יש מצלמת קנון SX 20). האם תקציב של 600 שקלים בערך יספיק לרכישת מצלמה שכזאתי? העיקר שתוציא תמונות טובות יחסית, לא צריך מתקדמת במיוחד. עדיף עם אחריות לשנתיים - שלוש. חשוב שתהיה לא מחודשת! עדיף שתהיה עם סוללות נטענות שיהיה אפשר להחליף. # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 600 שקלים למצלמה נטו, כרטיסי זיכרון וסוללות בנפרד # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מגוון. משפחה, טיולים וכולי # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא…

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  22. Started by dany_my,

- קודם כל יש לי שאלה, מה החסרונות בלהביא מצלמה מחו"ל? (להביא בעצמי במזוודה) אני מחפש לקנות מצלמה קומפקטית (עדיף שתוכל להיכנס לכיס) שתצלם באיכות טובה בעיקר לשם: אני בן 18, אני אוהב לצלם, אך לא באופן מקצועי, אלא בעיקר באירועים, טיולים וכו'... שיקולים: -איכות צילום -עמידות המצלמה -גודל המצלמה -זום -מהירות צילום הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים (שבארץ עולים עד 2000 ש"ח/ בח"ול עולים עד 300-350 דולר-עדיף פחות כמובן) וצימצמתי לשלוש אפשרויות שאהבתי: -פנסוניק TZ7-ZS3 (יתרון- צילום איכותי וזום טוב חיסרון- גודל) -פנסוניק TS1 (יתרון- עמידה + מצלמת מתחת למים! יחסית קטנה חיסרון- אני לא יודע עד כמה איכות הצילום שלה טובה + זום לא גדול) -סוני TX1 (יתרון- גודל (קטנה מאוד!) חיסרון- לא ראיתי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  23. בע''ה, שלום לכולם, ברשותי מצלמה מסוג FUJIFILM בדגם: FinePix A800 וכרטיס זיכרון בנפח 1GB באחד הטיולים הבחנתי במסך המצלמה בשגיאת FRAME, הוצאתי את הכרטיס וראיתי שהמצלמה עובדת כרגיל, הבנתי לאחר מכן שיש לי בעיה בכרטיס הזיכרון. אני מעונין לדעת האם ניתן לפרמט אותו או לסדר אותו? שוב, הבעיה היא כאשר אני מכניס אותו לתוך המצלמה- אז פשוט אי אפשר לצלם. אשמח לעזרה. בתודה מראש. ינון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by chadash,

רציתי לברר על המצלמה הזאת, איך היא נחשבת ? כי ראיתי בזאפ שהמחיר שלה מאד זול אפילו פחות מsd1100 ואני לא מבין איך זה יכול להיות. תודה

25. Started by Danikk8,

שלום לכולם אני מחפש מצלמה בעלת: - Full HD - מייצב הכי טוב שיכול להיות במצלמה ביתית (אופניים, סקי) - פיצרים מגניבים יתרון עד עכשיו הסתקלתי על canon HF S20 Panasonic HDC-TM300 Sony HDR-XR520E אז ככה רציתי את ההמלצות לגבי הדגמים הנ"ל או שיכולים להמליץ על דגמים דומים לאלו מלמעלה (את המצלמה אני מביא מארה"ב או גרמניה) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים