צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
4 מגה פיקסל ועוד מלא אפשרויות בתוך ! אם אתם מכירים אותה מקרוב זה יהיה טוב. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכם, כאדם שמצלם הרבה תוכן ליוטיוב (חומרה ) אני צריך חצובה. עד היום השתמשתי באיזה חתיכת זבל שבורה אבל עכשיו היא גמורה סופית. המצלמה שלי היא קנון 550D (רבל T2I) ואני צריך חצובה טוב ואיכותית, עם ראש וידאו (הידראולי, נכון?) נורמלי (שלא עושה רעשי חריקה) והי חשוב יציבה! יכול להיות שאחליף בעתיד מצלמה (לא משהו מרחיק לכת, אולי 650D, או קנון XA10) ואני צריך שהחצובה תוכל להחזיק גם תאורה ניידת קטנה או מיקרופון. אני אפילו מעדיף יד שנייה, כי חצובות זה תחום יקר. אני לא ממש מבין בעסק, אבל הבנתי שמנפרוטו הם טובים. אשמח להכוונה והמלצות. יום נעים
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום! 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? עד 350 ש"ח 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. בסיסית אבל מכיר את כל המונחים שצויינו פה 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? קומפקטיות רגילות ולא הוגבלתי 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) תמונות מטיולים בע…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 1700 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אני מתכוון לצלם בכל הזדמנות שתהיה לי בטיול. אני מעוניין שהמצלמה תצלם ברמה סבירה גם בלילה * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא יודע... * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בקלות תחת תאורת…
-
- 4 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=409615 ונאבד לי הכבל של ה-USB ושאלתי חנויות ואין להם יש לכם מוסג מאיפה אני יכול להשיג??
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הישנה (sharp vn-ez5) שמצאתי בבית ויש לי כרטיס זיכרון ואפילו מן עוד דבר קטן שמתחבר אליה שאני חושב שזות מצלמה נסתרת אבל אין לי איך לשלוח את זה למחשב כי אין לי כבל ! אז איפה משיגים בארץ אחד כזה?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כבר קראתי כמה וכמה מאמרים אבל אני עדיין מתבלבל. 1 מתי הצמצם פתוח ומתי הוא סגור כשה-f קטן\גדול ? 2 בצילומים מתי פותחים או סוגרים את הצמצם בשביל לקבל עומק שדה למשל אם אני רוצה שרק האובייקט יהיה בפוקוס ומתי שאני רוצה שכל התמונה תהיה בפוקוס 3 בצילומי מאקרו,לפתוח צמצם או לסגור אותו ? 4 תודה. אגב לי יש S9000.
-
- 4 תגובות
- 792 צפיות
-
-
רציתי להתעמק יותר בנושא הHDR, ואני צריך כמה תשובות לדברים שאני לא מבין, חיפשתי מדריכים אבל לא מצאתי משהו מספיק מפורט ומקצועי. מה עדיף? לצלם בRAW בחשיפה רגילה וליצור 3 חשיפות שונות במחשב או לצלם 3 תמונות באמצעות פונקצית הAEB איזו תוכנה הכי טובה ליצירת HDR? Photoshop או PhotomatixPro או משהו אחר? איך מוציאים תמונה עם פוטנציאל טוב? מה חשוב לשים לב שמצלמים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1150-1200 גג זאת החנות http://www.fotofilm.co.il/ בשביל מה? צילום חובבני תודה
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
טוב, פתחתי פעם דיון דומה רק שיש כמה שינויים, אז אני צריך עזרה מקצועית! (למי שרוצה להיזכר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350680.0) אני יספר בקצרה לפי סדר העניינים.... 1. רציתי לקנות מצלמת SLR ראשונה, עשיתי השוואות והגעתי למסקנה שאני רוצה את SONY A300 או A350 2. לאחר הרבה התלבטויות הזמנתי את A300, הסיבות העיקריות: אני מעדיף 10MP (בA350 אמנם יש יותר אבל זה או 14MP - המחשב שלי די איטי ועד שהוא יפתח קובץ כזה... אחרי ה14 יש 7.7MP. אין משהו בין לבין וזה די מעצבן), העיצוב קצת יותר יפה מהשניה, וגם בA300 יש צילום רצף במהירות של 3 תמונות לשניה, בA350 - 2 תמונות לשניה. 3. באתר היה מצוין שזמן האספקה הוא עד 21 ימי עסקים. אמנם קשה לחכות אבל לא מצאתי אספקה מהירה יות…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני טס לברזיל במוצאי שבת. אני ממש לא מקצוען אבל אני לא מתכוון לשרוף כסף על מצלמת הפילם הישנה שלי ולכן חשבתי להתחדש בדיגיטלית. אני רוצה להוציא עד 1500 שקלים. (כולל כרטיס זיכרון) ראיתי שאתם משבחים את CANON A620 אז מצאתי את זה: http://www.camera.co.il/sale.asp?pid=749 + כרטיס זיכרון PQI Secure Digital HI SPEED X133 1GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4105 או כרטיס זיכרון כזה? PQI Secure Digital HI SPEED X150 1GB http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4349 האם המצלמה תנצל את הזיכרון המהיר? האם יש מצלמות מומלצות אחרות בתקציב? האם מישהו יודע איזה מצלמות יש בדיוטי פרי? האם שווה לקנות שם משהו? תודה, תודה, תודה! LazyBoy
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רק מחר יש לי הזמנות להיות באילת לקנות מצלמה דיגיטלית..התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים....אך גם יותר זול יותר טוב חשבתי על המצלמה של סוני ה-Sony Price : $ 349.95 Add to cart for lower price Shipping Cost > Cybershot DSC-P93, 5.0 Megapixel, 3x Optical/2x Digital Zoom, Point-and-shoot, Digital Camera Mfr # DSCP93 B&H # SODSCP93 Availability : In Stock מה אתם אומרים? יש משהו יותר מזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
צריך מטען למצלמה sony דגםdscw35 mpegmovie vx אודה אם תיתנו קישור לאייזו חנות
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני צריך עדשת טלה למצלמת Pentax K100D בשביל צילום טלה. הצילום כנראה יהיה בלילה בסופ"ש, האובייקטים הם אופנועים. אפשרות להצטרף אם אתם מפחדים על העדשה (בכל מקרה אף פעם לא הפלתי מצלמה טפו טפו טפו).
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני לא ממש מבין במצלמות.. ואני מניח שגם הוא לא, שתהיה טובה לחובבים. ובבקשה, אני חייב תשובה עד 16:25 כי אז כבר אוספים אותי לקנות אותה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
חוץ מ- A710 של canon יש מלמות יותר מומלצות במחיר הזה? אני צריך את זה דיי דחוף אני בצבא ולא רואה את המחשב הרבה זמן. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקיי, אמא שלי רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בשביל הבצפר שלה. לי אישית אין מי יודע מה מושג במצלמות דיגיטליות, אז באתי לשאול פה. יהיה נחמד גם אם זה יהיה סט שיכלול גם כרטיס זיכרון בנפח נורמאלי ובטריות ומטען... אל תתביישו לחרוג אבל לא מעל 1400 שקל ככה... וקחו בחשבון שזאת מצלמה לבצפר, שגם שם אין אנשים שמבינים בנושא מי יודע מה, אז לא משהו מקצועי ומשכולל עם פלאשים שמתחברים לה מאחורה וידיים שיוצאות מקדימה. מצלמה שכל אחד יכול לגשת ולצלם איתה. תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם!, אני צריך את העזרה שלכם בקניית מצלמה דיגיטלית ומצלמת וידאו: אז ככה נתחיל עם המצלמה הדיגיטלית - קודם כל התקציב שלה עומד על כ1500 שקלים והיא צריכה לכלולל את התנאים הבאים: ממשק משתמש קל וגם מתקדם, איכות צילום כמה שיותר גבוהה, הרבה מגה פיקסל (לפחות 6-7.0MP) זום אופטי של לפחות 4-5X זום דיגיטלי לא מעניין כל כך וגם שיהיה ניתן לקחת אותה בכיף בתיק. לגבי המצלמת הוידאו - התקציב אצלה עומד על כ-2500 שקלים וצריכה לכלול את התנאים הבאים: שהמצלמה תהיה נוחה לנשיאה לא גדולה מידי אך שלא יעלה במחיר איכות!, מצלמה עם עדשה איכותית בעלת זום אופטי רב ככל האפשר, שיהיה אפשר להשתמש בה אף בתנאי אור קשים (למרות שזה בקטנה), חיישני CCD איכותיים ,מסך חיצוני (של המצלמה ) איכותי וקלה להבנה ולגבי…
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
צריך מצלמה דיגיטלית מקצועית עד 3000 שאפשר לקנות אותה מחנויות מחשבים ....(עדיפות לא מינולטה) תודה רבה 8)
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך זום אופטי גבוה ככל האפשר ו-3.2 MP יהיה מספיק..... תודה
-
- 6 תגובות
- 944 צפיות
-
-
המצלמה צריכה להיות איכותית מאוד המטרה שלה זה צילום של אחרי ולפני טיפול ודרוש שהיא תראה את כל הפרטים בפנים חשבתי על A530 מה אומרים? תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום. אחי צריך מצלמה לצילום ילדיו הקטנים, התקציב עומד על 1300 שקל הדרישות הן: 1. עדיף קומפקטית, אבל אם יש מציאה בדמוי SLR אז זה גם בסדר. 2. צילום וידיאו איכותי 3. פלאש חזק ואיכותי 1. זאת צריכה להיות מצלמה שאפשר לקחת לכל מקום, אבל אני לא רוצה שהגודל יוריד מהביצועים, אז אפשר גם לקנות דמוי SLR (לי יש 5700 של פוג'י וזה בסדר) 2. לפעמים רוצים לצלם את הילדים בוידיאו, אז חשוב שיהיה אחד איכותי 3. ילדים לא אוהבים לעמוד בשקט, לכן בתנאי תאורה קשים אין זמן לחכות לחשיפה, לכן צריך פלאש חזק שימנע מריחות, אבל גם לא יהרוס את צבעי התמונה. זהו כעיקרון, אני אשמח למצלמה עם כרטיס SD שהוא זול יחסית, ואם אפשר אז דגם עם כבל AV, זה יהיה טוב לוידיאו תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
בשביל חבר שלי שטס מחר לחו"ל השימושים הם בעיקר צילומי נופים ומשפחה, שתהיה קלה לשימוש חשבתי על: Fuji 6500 יד שניה FUJI F40 (קצת בעייתית כי אין לה עדשה רחבה) RICOH R8 (בתקווה שהיא תהיה זמינה בחנות) פנסוניק Lumix DMC-FZ8 Canon PowerShot SD850 IS אני יודע שעשיתי פה השוואה בין כמה עולמות, מי תעשה את העבודה בצורה הטובה ביותר?
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
תמיד נמשכתי לתחום הצילום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לצלם כמו שצריך... כרגע יש לי בבית קאנון a80 השאלה אם היא תספיק לי ותוציא לי תמונות טובות? אם לא, איזה מצלמה טובה אפשר לקנות עד 1500 שקל?
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-