צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
-
מצלמת סטילס דיגיטלית, עם כרטיס זיכרון טוב, ואפשרות לצלם וידאו ... תודה!!!
-
- 4 תגובות
- 950 צפיות
-
-
-
-
משהו בבובה הזאת פשוט תפס אותי, אז בניתי לה סטודיו קטן... מי שמכיר את הדמות בוודאי יהנה מעט...
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
Nikon D5000 Kit +18-55mm VR 12.3 מגה פיקסל. צילום וידאו HD. מערכת עיבוד התמונה המקצועית של ניקון EXPEED. מסך LCD מפרקי בגודל 2.7". תצוגת Live View בלחיצת כפתור . צילום רצף עד 4 פריימים לשנייה. ISO מ200 עד 3200 התקציב של נעה בין 3 אלף לשלוש וחצי. אני מעוניין להשקיע יותר בעתיד גם במצלמה וגם בעדשות. אני קונה את הNikon D5000 כמצלמת רפלקס ראשונה שלי כולל עדשה 18-55mm VR שהיא גם הראשונה אני מעוניין לקנות ציוד עקפי יד 2 אבל לא את המצלמה (אם אני הקנה גוף חדש אז רק יד ראשונה) אלה רק עדשות וכו.. אני בגדול חובב טבע ונופים זה מה שאני מצלם אבל גם מכוניות אנשים וכל מיני דברים כאלה גם אני הצלם. ברצוני לדעת האם זאת המצלמה טובה להתחלה בעולם המקצועני יותר, האם אתם ממליצים ל…
-
- 9 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מצלמת דמוי SLR (צלם חובב) בתקציב של 1,500 ש"ח, במהלך בדיקות שערכתי, מצאתי את המצלמה Canon S5 IS שעומדת בתקציב שלי. איך הביצועים שלה? איזו עוד מצלמות נכנסות בתקציב (ובקריטריונים) שלי? אני מצלם בעיקר נופים, לא אכפת לי שהמצלמה תיהיה גדולה או כבדה. תודה לכולם.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
חבר מוכר: אם מישהו מעוניין שישלח לי פרטי התקשרות בה.פ
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
בזמן האחרון מפרסמים בקטלוגים של הרשתות הגדולות לציוד משרדי מצלמות באזור ה 500 שקל ואפשרות לשתשלומים נוחים ! האם מישהו נתקל במצלמה ששווה לקנות ? וכמו שאתם מבינים אינני צלם גדול ואני גם לא מוכן להוציא סכומי ענק על מצלמה . המצלמה בעיקר תשמש אותי לשימוש יומיומי (צילום משפחה, ארועים וכו..) . אז אני פתוח להצעות וגם המלצמה למקום רכישה יתקבל בברכה. תודה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אל תרדו עלי יותר מידי זאת הפנורמה הראשונה שלי וזה היה בלי חצובה צולם בCANON 350D
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איך המצלמה? 5 מגה פיקסל הציעו לי אותה דגם 2007 זיכרון ג'יגה נרתיק עור וקורא כרטיסים ב750... איך היא?
-
- 3 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אני חדש לגמרי בעולם הצילום, מחפש מצלמה בעלת יכולות זום טובות, צילומי מקרו סבירים, אפשרות להפיק צילומי לילה טובים וחדים ויכולת לצלם עצמים בתנועה (ללא מריחות). כרגע מתלבט בין 2 מצלמות של Canon sx100 IS A720 IS קראתי ביקורות טובות עליהן במספר אתרים אבל אני לא מבין עדיין את כל המונחים הטכניים שמופיעים בביקורות. האם יש המלצות אחרות?
-
- 4 תגובות
- 860 צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1500 - 1000 למצלמה ו 500 לסוללות מטען כרטיס זכרון * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אנשים חיות נופים גם בתנאי תאורה חלשים * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? ללא * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא * האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה?לא - מצלמה ראשונה שלי * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס?במחשב - דף A4 * מהו טווח …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אפשרות לקניה בחו"ל, עדיפות ראשונה היא סוללות רגילות ולא יחודיות. עדיפות שניה היא המחר עדיפות שלישית היא שליטה ידנית על פרטי הצילום (חשיפה גודל צמצם)
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המצלמה הנ"ל. כל תמונה שאני מצלם איתה יוצאת עם רעשים בלתי נסבלים. ניסיתי כמובן לשחק עם המגה פיסקל ועם הISO (ב12 מגה פיקסל עברתי בין ISO 400/800/1600/3200 - שינה טיפה אבל עדיין לא שיפר את התמונה המגורענת). מישהו יכול לכוון אותי לכיוון הבעיה? אני לא מומחה לצילום בכלל, אך אני משער שהבעיה היא לא במצלמה אלא בהגדרות שלה.. צירפתי תמונה לדוגמה, מצטער על הגודל המטורף הזה (ההגדרות בצילום היו על 12MP ISO3200 - זה בסדר?) אגב, עשיתי לתמונה resize ל 1600x1200 אבל היא נראית אותו הדבר גם במקור.. תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שלום בגלל שה-HP 945 המעפנה שלי הלכה לעולמה (ולכן לא יכולתי לצלם את ההתקדמות במוד :-[ ) נשארתי בלי מצלמה... אז החלטתי לקפוץ על העגלה (AKA הורים) שנוסעת לחול... ו... אני ממתין לעצתכם! הדרישות הן: *זום אופטי הגדול מ-8X *זמן תגובה מהיר (הדלקה מהירה וזמן תגובה מהיר לצילום) *רצוי מאוד מעל 4.5 מגה-פיקסל *אין צורך בכרטיס זכרון, סוללות או נרתיק *קומפקטיות לא משנה לי... *אם יש אופציה לאחריות בינ"ל או תיקון בארץ (בתשלום... לא אחריות בארץ :-X) - יתרון אילוצים: *250K$- (או 1.2K~ ש"ח למי שמתעקש ) אסור- בתכלית- האיסור- לחרוג- בסנט- בודד- מהתקציב החנויות העומדות לרשותי הן (על פי סדר עדיפות) 1. סקאל דיוטי פרי; 2. J&R/COMPUSA 3. חנות אחרת ב-NYC; בשום אופן לא חנות…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 13 תגובות
- 949 צפיות
-
-
בזמן מסעי לפולין יצאה לי תמונה מאוד יפה לדעתי שרציתי לשתף אתכם בא. המצלמה: M307 HP. (עצוב אני יודע, עצוב). עריכה בפוטו: אין, תמונה היישר מהמצלמה. תיאור התמונה: בעיקרון עמדתי לצלם את הציפור כאשר היא סתם עומדת ומסתכלת לאופק, אבל בדיוק שבאתי ללחוץ קלטתי אותה מתחילה לעוף ובפוקס תפסתי אותה ממש יפה. הקישור: http://img351.imageshack.us/img351/2121/im0009885yj.jpg הערות וכל מיני טיפים לצילומים הבאים יתקבלו בברכה... אם ניתן לא להתייחס לאיכות התמונה כי זה מה שיש וזה המצלמה שלי כרגע...
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, שתי המצלמות עולות בסביבות ה-1500 ש"ח, רק שאת ה-OLYMPUS אני מקבל עם 256MB ואת ה-MINOLTA אני מקבל עם קורא זיכרונות ומדריך צילום (שזה חארטה) באתר של סקאל. עכשיו, ההתלבטויות שלי הן: 1) מהירות הצמצם ב-OLYMPUS מגיעה ל-1/2000 והיא אוטומטית, וב-MINOLTA היא 1/1000 עם עדיפות למהירות צמצם ועדיפות למפתח עדשה. 2) מסך ה-LCD ב-OLYMPUS הוא 1.8" וב-MINOLTA הוא 1.5". תודה מראש.
-
- 25 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
40D - * 10.1 Megapixel APS-C CMOS sensor * 6.5 fps continuous shooting, max. burst 75 JPEGs * New AF system with 9 cross-type sensors * DIGIC III processor * 3.0 LCD with Live View mode * EOS Integrated Cleaning System * Clear and bright viewfinder * Customisable Picture Style processing parameters נראית פצצה : http://www.dpreview.com/news/0708/07082010canoneos40d.asp בהחלט נותנת פייט רציני ל Nikon D200 , דיברתי עם סוכן של קרט (שאני עובד איתו) הוא אמר שהוא לא יודע מתי היא תגיע לארץ אבל מכיר צרכן יהיה בסביבות 6300-6600 לגוף בלבד. EOS D1s Mark III * 21 Megapixel full frame (35mm) CMOS sensor * 5 fps continuous shooting for up to 56 frame…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה חדשה לבת דודה שלי, היא צריכה שהיא תיהיה מעל 5-6 MP ,קומפקטית, קלה לתפעול, עם סוללה נטענת (לא סוללות אצבע) ובעלת מהירות תגובה טובה, היא גם אמרה שהיא מעדיפה של קנון אבל אני לא יודע כמה זה רלוונתי לרצונות שלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
על איזה מצלמה אתם ממליצים בתקציב של 2200 ש"ח? רצוי שתהיה פשוטה לשימוש...
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-