צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני חשבתי ללכת על המצלמה הזאת העם המצלמה הזאת שווה את הכסף ומה האיכות שלה(איזה רמה...לאיזה מצלמה זה משתווה בערך)
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן... אני מחפש מצלמה דיגיטלית עד 1800 ש"ח לא כולל כרטיס זיכרון. הכי חשוב לי שהתמונות יהיו איכותיות מאוד.... כי היא תחליף מצלמת פילם לשים תמונות באלבום. עוד דברים שחשובים הם שהמצלמה לא תהיה כבדה וגדולה מדיי... (אני לא רוצה שהאיכות תרד, ככה שאין ל יבעייה עם יותר גדולות מהסטנדרט אבל שלא יהיו מפלצות) אם אפשר שתתמוך בסמארט מדיה (מהסיבה הפשוטה שיש לי עוד מצלמה בפורמט זה) אך לא חובה. רצוי שגם העדשה וגם המצלמה עצמה יהיו מחברות טובות. (אל תביאו לי אייפטק...) תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה אינטרפולציית חומרה במצלמות דיגיטליות? כמו למשל בזאת http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1676677 ומה יותר טוב, עם או בלי? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב שזה רעיון טוב לעשות סטיקי של מצלמות דיגיטיליות מומלצות במקום שכל הזמן אנשים ישאלו את אותן השאלות. ולציין את המחיר לצידן (המחיר ששמתי לא משקף את המציאות) אז מה אתם אומרים? 2MP Canon A60 1000 NIS Nikon 2100 1000 NIS 3MP Canon A70 1500 NIS Nikon 3100 1500 NIS 3MP With High Zoom Olympus C740 1800 NIS Minolta Z1 2000 NIS 4MP Canon A80 2000 NIS Nikon 4300 1700 NIS 4MP With High Zoom Olympus C750, 765 2500 NIS, 2700 NIS Minolta Z2
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מישהו שיכול להסיג לי את המצלמה Olympus C-740 ב 1300 שקל ( חדשה לא מתצוגה ולא מחודשת) אז אני מבקש את חוות הדעת שלכם אם כדי או לא ( אם לא אז למה) אני קראתי את הביקורות בכמה אתרים ( עשיתי גם חיפוש באתר אבל המצלמה רק מוזכרת כדרך אגב ללא פרטים) , אני יודע שהזיכרון הוא אבל לדעתי ב 1300 זה די שווה לא? חוץ מזה אני לא מוצא ממש חסרונות חזקים אז אם תואילו בבקשה לקחת מזמנכם ולהמליץ לי ( בין אם זה בעד או נגד ) תודה מראש!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
המינולטה מפתה בגלל הזום הגדול, האם יש הבדלים באיכות התמונה בין המצלמות? איזו מהן עדיפה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בנוסף הסבר על הזכרון מסוג MINI DV (מהוא? דיסק?, זכרון קבוע במצלמה?) תודות לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
לאחר כל ההתלבטויות הקודמות שלי לגבי בחירת מצלמה, החלטתי ללכת לבסוף על ה-A75 תוך הסתכלות על התקציב הכללי והתמורה שהמצלמה נותנת. התקציב עמד על 2000 שקל, מינוס המחיר של המצלמה זה מה שנשאר לכל מה שמסביב. (למרות שייתכן שתיהיה לי אפשרות לקבל את ה-Canon IXUS S410 במחיר נמוך ממה שהיא נמכרת, ואז אני אשקול גם אותה ומקס' אוותר על כמה אופציות ידניות שקיימות ב-75, אבל מצד שני יתווספו לי עוד כמה מגה פיקסלים...) שמתי לב שקיימות מס' חברות של כרטיסי זכרון, וישנם הבדלים, לכן רציתי את עזרתכם בבחירת כרטיס (256/512, מה שייכנס בתקציב), אגב, פירוט על למה כרטיס אחד עדיף על השני וכו' וכו' יעזור. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לא מזמן רכשתי מצלמה דיגיטלית ואיני מבסוט מצילומי הלילה שלה ומהרעיון המרכזי שבשביל צילום לילה מומלץ להניח את המצלמה על משטח יציב ואסור שהאובייקט יזוז כי הוא יצא מטושטש. שמתי לב שהמצלמה הזו מצלמת מצויין בלילה וידאו רק שהרזולוציה והאיכות ירודה, לכן חשבתי כבר לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית וכך לפתור את הבעיה של צילומי לילה (ממילא כמעט כל מה שאני מצלם בלילה עדיף לצלם בוידאו) : אני ממש לא בעניינים בקשר למצלמות וידאו ואשמח מאוד אם תעדכנו אותי בעניין - חברות מומלצות, מצלמות טובות, מצלמות הידועות כבעייתיות וכו'... תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני די חדש בפורום ורציתי לדעת מה דעתכם על המצלמה הזאת... יש לי אותה כמעט שנה עכשיו ולדעתי היא אחלה... למרות שקראתי בכל מני מקומות שיש פה ושם באגים קטנים מצלמה... אז בכל אופן אשמח לדעת מה אתם חושבים... אני אישית מתפלא מהמצלמה כל פעם שאני לוקח תמונות! מקס.
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
רק מחר יש לי הזמנות להיות באילת לקנות מצלמה דיגיטלית..התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים....אך גם יותר זול יותר טוב חשבתי על המצלמה של סוני ה-Sony Price : $ 349.95 Add to cart for lower price Shipping Cost > Cybershot DSC-P93, 5.0 Megapixel, 3x Optical/2x Digital Zoom, Point-and-shoot, Digital Camera Mfr # DSCP93 B&H # SODSCP93 Availability : In Stock מה אתם אומרים? יש משהו יותר מזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות למצלמה דיגיטלית : זום אופטי גבוה(8 - 10 ) לא יקרה מדי ( בסביבות 1500 ) כל השאר אני לא מבין גדול , אין צורך ביותר מדי מגה פיקסל ומישהו מוכן להסביר לי למה לא כדי לקנות מצלמה מחודשת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
סתם אני רואה כבר מעל חודש את המכרז ב P1000 על מצלמה MINOLTA Z2 שלפי מה שאני מבין מאוד איכותית, ואתם אף פעם לא ממליצים עליה פה, כאילו המכרז שלה כל הזמן מתמשך הוא היה אמור להיגמר לפני חודש, אבל הם רוצים עוד קונים, אז אולי לתשומת לבכם, ואולי שחלק מהאנשים שזהו התקציב שלהם, יוכלו לקנות משהו עדיף, סתם משהו לחשוב עליו אם אני טועה לגבי האיכות של המצלמה, תקנו אותי בבקשה אני לא ממש מבין בתחום
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה הרבה פרסומות של כרטיסים במהירות x40 במחירים סבירים דווקה, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא - http://212.179.113.187/camera4less/product.asp?pID=117&cID=61 ולא יודע עם שווה לרכוש אותו מהחברה הנ"ל PQI או לרכוש כרטיס אחר, המחיר הוא זהה. אני פשוט רוכש מצלמה מחר ומעוניין לדעת מהוא כרטיס ה128 מגה המומלץ ביותר כי שמעתי שיש מקרים שצריך לחכות הרבה אחרי כל צילום?!? (המצלמה שלי היא CANON A60) או שזה הכל שטויות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
חבר של אבא שלי רוצה לקנות מצלמה. הוא חשב על Nikon 5400 CoolPix. יש איתה בעיות? האם יש מצלמות טובות ממנה בתקציב הנ"ל? חשבתי כאפשרות על המצלמה הזאת: Olympus C5060 מה דעתכם? מה שחשוב לו שם זה עדשה רחבת זווית לפחות 28MM. ולפחות 4 מגה פיקסל. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח. התרשמתי מ- creative vista ו- creative NX PRO , אבל אני לא בטוח אם לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אפשר להשתמש במצלמה דיגיטלית HP 735 כמצלמת אינטרנט? ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בסכום עד 1000ש"ח. האם מצלמה OLIMPUS D540 היא מצלמה טובה ואיכותית? אם לא, על מה אתם ממליצים? תודה אבי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ רקעים דיגיטליים BLUE/GREEN SCREEN? כמו"כ - מה לגבי רקעים דיגיטליים על CD בפורמט TIFF ובכלל , האם יש חומר על זה בעברית?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלומות! מישהו שמע/ראה/צילם/יש לו את המצלמה הזאת? מי שכן, אם יוכל, שירשום מה הוא חושב עליה ואם היא שווה את הכסף (2500-2800~) ודה רבה לעוזרים ולקוראים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש מגוון רחב של זכרונוות cf עם מהירויות עבודה שונות ופער המחירים ביניהם גדול מאד .באתרים המקצועיים ואתרי היצרנים יש פירוט מדויק. הספקים והמפיצים בארץ, בדר"כ לא מציינים את מהירות העבודה. לא ברורה לי חשיבות המהירות ואם יש לכך השלכות על איכות הצילומים, או שזה משפיע רק על משך זמן העברת החומר. אשמח לקבל חוות דעתם של מבינים בתחום.
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
אוקיי אז נתחיל מי זה שאני רציתי לקנות מצלמה אז ידעתי והבנתי שלא כל המצלמות מושלמות ואם לוקחים מסרטת וידאו אז הצילום סרטי וידאו יותר טוב מהצילום תמונות באיכות וכך להפך שקונים מצלמת וידאו אז התמונות יהיו באיכות יותר טובה מהסריטי וידאו, אז אני רציתי יותר צילום סרטי וידאו מאשר צילום תמונות סטילס רגילות אז כל הזמן ושאני אומר כל הזמן אני מתכוון כל הזמן ישבתי וחרשתי על האינטרנט להבין מה זה דיגיטלי מה ההבדל בין דיגיטלית לאנולוגית מה מיוחד בדיגיטלית לבסוף החלטתי ללכת על מצלמת וידאו דיגיטלית אבל אז התעוררו וצצו להם עוד בעיות שהם: כדי לשמור את האיכות של אפקט הדיגיטל אז זה תלוי במלא מלא מלא דברים לדוגמא אני רציתי לראות את הסרטים בויאו הביתי של להקליט את הסרט שלי לקלטת גדולה כזאת ש…
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
1. יש אפשרות בקנון A80 נגיד אחרי שצילמתי סרטון במצלמה ללכוד איכשהו תמונה כלשהי מהסרטון ולעשות ממנה תמונה? 2. באיזה איכות תהיה התמונה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות מצלמה דיגטאלית בסביבות ה 4000 שח על איזה דברים אני צריך להיסתכל על איזה נתונים כדי לדעת מה טוב מה לא טוב ?
-
- 1 תגובה
- 937 צפיות
-