צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הגיעה אלי לפני שבוע קניתי ב-CAMERA.CO.IL בהמלצתו של Boren באתר המחיר הוא 1000 ש"ח (ליתר דיוק 999) אבל יש שם אפשרות לדבר איתם על המחיר והם הסכימו ל900 ש"ח ב-2 תשלומים!!! הגיע תוך כמה ימים ואני מאוד מרוצה מהעדשה!! כמה דוגמאות: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 801 צפיות
-
-
שלום לקחתי קובץ של 1.7 מגה, לאחר ששיפרתי את האיכות תמונה שלו (קצת אור וכו') עשיתי שמירה פשוטה (לחצתי על הלחצן פשוא של השמירה) ופתאום הקובץ הוא בגודל של 400K מה קרה? איך אני יכול למנוע את זה? זה לא מרויד את האיכות בסופו של דבר? תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
היא נפלה (כך טוען הילד) מאז העדשה לא נפתחת עד הסוף כולל העינית ...רק חצי דרך, אין אחריות , התיקון יקר מידי. למישהו יש עיצה מה לעשות??? היא אחלה מצלמה עבורי ...עד היום... אשמח לכל עיצה /סיוע תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה canon a560 ואני צריך חוברת הוראות העיברית, משהוא יודע מאיפה אפשר להוריד?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
-
שלום, כדאי לקנות את המצלמה הזאת ליוטיוב? https://www.bestbuy.com/site/logitech-c920-pro-webcam-black/4612476.p?skuId=4612476 אם אני מזמין אותה יהיה על זה מכס או מעמ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
איפה אני קונה ברשת או מוריד תמונות מאוד רחבות (פנורמיות) להדפסה על קנבס בסלון? המלצות ספציפיות? עריכה: עדיף נוף ישראלי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי.. מחפשת מצלמה פשוטה וקטנה שתשמש בעיקר לצילום של תמונות נוף (טסה בקרוב לחו"ל..),עם אפשרות ווידאו וזום מדויק,שלא יהיה מטושטש,שתתאים לצילומי יום ולילה ועמידה במים. אני חובבנית חסרת ניסיון, והאמת שקניתי את הsj4000 wifi אבל לא יודעת כמה אפשר להסתמך שהיא תהיה טובה לנופים וצילומים רגילים. התקציב הוא עד 500 ש"ח,מצלמה טובה אבל זולה.. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.6k צפיות
-
-
מתלבט איך לקרוא לתמונה. :s05: ראיתי תמונה דומה באינטרנט ומשם בא לי הרעיון. מה שמפריע לי זה שהיא ממורכזת, היה אפשר לצלם את התמונה בצד אחד וכך לחלק את התמונה לשני חלקים, חלק עם קיר ריק והשני עם המסגרת. (התמונה עברה עריכה)
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני למען האמת לא מבין דבר וחצי דבר במצלמות.אני וחבר טסים לברצלונה וחבר שלי רוכש מצלמה דיגיטלית בימים הקרובים(גם לו אין מושג במצלמות) הוא ראה דגם של מצלמה שרשום כי הוא כולל צילום וידאו HD.יש בכלל דבר כזה? והאם זה משהו שצריך להתיחס אליו כשרוכשים מצלמה? סך הכל אנחנו מתכננים לצלם גם תמונות סטילס אבל גם וידאו.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמה ליוטיוב זה אתר טוב לקנות? https://www.bestbuy.com אני רוצה לקנות C920 שעולה שם 57$ אני אצטרך לשלם מכס או מיסים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
http://reviews.cnet.com/digital-cameras/canon-powershot-sd870-is/4507-6501_7-32471274.html?tag=specs חבר שלי קנה אותה בתאילנד ושיחקתי איתה היא מדהימה ממש, והסתכלתי על הספסיפיקציה שלה והרשים אותי. גם העדשת 28 ממ שלה בונוס רציני. הזמנתי בעקרון f31fd מחול אבל התקשרו והוידיעו שאין להם....מבאסים. התייאשתי מה 31fd בקיצור, ושקלתי לקנות את זו. מישהו גם התנסה איתה? היא דיי חדשה
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
האם הן עדיפות על מצלמות דיגיטליות רגילות (בהתעלם משיקול התקציב) ובאילו סוגי צילום יש להן יתרון בולט?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים! במסגרת מבצעי הבלאק פריידי אני מתכנן לקנות מצלמה לטיול שלי הקרב ובא [טס לחצי שנה לניוזילנד אוסטרליה ;D ] אחרי הרבה התייעצות והתלבטויות, החלטתי שאני מעוניין לרכוש את הCANON SX120IS. ורציתי לקבל קצת חוות דעת עליה. כמו כן- שמתי לב שקאנון השיקה את הSX130, בעלת תכונות דומות במחיר די זהה. ותהיתי - מה יותר כדאי? האם כדאי ללכת על ה120 או על ה130? אודה לכל מי שיענה לי בטווח הזמנים הקרוב. בעוד כשעה וחצי אני יוצא למסע קניות קטן ;D
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, לקראת טיול של חצי שנה במזרח אני מעוניין לרכוש מצלמה DSLR ועדשה. אין לי ציוד קודם. חשוב שהמצלמה והעדשה יחד לא יעלו על ק"ג אחד כי אני מתכנן לקחת אותן לטרקים. חשוב לציין שאני מעוניין שהמצלמה תשמש אותי גם ללא קשר לטיול, לשימוש כללי בהמשך. לטובת התאמת המצלמה, להלן פירוט הרקע בהתייחס לשאלון המוצג כאן: 1. מה התקציב שעומד לרשותך ? כ-4,500-5,000 שקלים. 2. מה רמת הידע שלך ? ידע בסיסי ולא ע"ב לימוד, עפ"י תחושה בלבד. עד כה צילמתי באמצעות מצלמה קומפקטית בלבד, אך עם זאת כן הגעתי לתוצאות נאות (מצורפות דוגמאות). 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? כאמור מצלמה קומפקטית, צילום אוטומטי. 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בכמה כסף אפשר לתמחר אותה + עדשת הקיט (18-55)?
-
- 1 תגובה
- 7.8k צפיות
-
-
איך היא בכלליות, והאם ניתן להשיגה בארץ כרגע. אם לא, אז איך אפשר לקנות אותה בחו"ל? דרך איזו חברה אתם ממליצים לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
השימושים של המצלמה הם צילומי טיולים ותמונות לפייסבוק בעיקר, שום שימוש מקצועי what-so-ever. מבחינת דרישות, איכות מעל לכל. מקום שני הקומפקטיות של המצלמה. אשמח לכמה המלצות מכיוון שהידע שלי בתחום שואף לצערי לאפס
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חשוב שיהיה מסך מפרקי. יש את זה רק בקנון לא? תודה רבה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
רק מחר יש לי הזמנות להיות באילת לקנות מצלמה דיגיטלית..התקציב שלי הוא בסביבות האלפיים....אך גם יותר זול יותר טוב חשבתי על המצלמה של סוני ה-Sony Price : $ 349.95 Add to cart for lower price Shipping Cost > Cybershot DSC-P93, 5.0 Megapixel, 3x Optical/2x Digital Zoom, Point-and-shoot, Digital Camera Mfr # DSCP93 B&H # SODSCP93 Availability : In Stock מה אתם אומרים? יש משהו יותר מזאתי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני נמצא בארה"ב ומחפש מצלמה דיגטלית(רצוי כיס) עד 280 דולר אין לי העדפה לחברה מסוימתץ תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
סוף סוף חזרתי לצילום, רציתי להציג לכם סט תמונות קצרצר של בחורה נחמדה, להנאתכם (אני מקווה)! ואחרונה חביבה..
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני טס מחר לחו"ל ואני מעוניין לקנות משם או מהדיוטי פרי מצלמה איכותית בתקציב של עד 500$. אני מחפש מצלמה קומפקטית או SLR תלוי לאיזה משניים יש איכות תמונה עדיפה במסגרת התקציב שלי. השימושים העיקריים: - -מצלמת point&shoot לטיולים/אירועים עם צילומי נוף ואתרים, בלי יותר מידי משחקים עם ההגדרות. - בעיקר חשובה לי איכות התמונה, כל שאר הפיצ'רים פחות קריטיים לגבי. - זום אופטי גדול של לפחות X6. - חובה עדשות איכותיות, כמו LEICA או קארל זייס ולא "ג'נריות" של החברה. - נחמד אם המצלמה תהיה מסוגלת לצלם וידאו באיכות טובה, אם כי לא חובה. לאחר סקר שוק קצר אני מתלבט בין שלושת הדגמים האלה: Fuji finepix-s8100fd או Nikon coolpix-p80 או DMCFZ18 Panasonic איזו מבין השלוש היא הע…
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
האם מישהו יודע עד כמה משמעותי ההבדל למשל בין סוללות GP 2300 ל-2100? בכמה אחוז זמן/תמונות זה אמור להספיק יותר?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-