צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לא מעניינים אותי פיצ'רים, מסכים מסתובבים ,זומים ענקיים וכו' - אלא אך ורק איכות תמונה מירבית שאפשר להשיג במחיר הזה(אם זה משהו ממש שווה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות). עד עכשיו הייתה לי על הכוונת canon a520, אבל אחרי שראיתי תמונות שמישהו העלה פה בפורום, ירד לי החשק לקנות אותה..: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132018.0 אני לא מבין במצלמות דיגטליות, אבל מבחינתי זאת איכות תמונה ממש גרועה. אני רוצה תמונה חלקה וחדה(אלה נראות די מטושטשות). אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
התקציב שלי בסך הכל גמיש, אבל עדיף שהמצלמה לא תהיה מעל 1500 ש"ח. הדברים שחשובים לי: 1) מייצב אופטי 2) מצלמה שמניבה תמונות טובות עם צבעים כמה שיותר "אמיתיים" בתאורה ביתית, וכל זאת במצב אוטומטי שלא מצריך ממני להתעסק עם חשיפה וכל מיני מאפיינים. 3) שלא תהיה קטנה מדי, כמו למשל אולימפוס 840, שאותה אני לא קונה בגלל שהיא מיניאטורית ולא נוחה לטעמי...מעדיף מצלמה קצת יותר פראקטית. אני לא מצפה למצלמה מושלמת במחיר הזה, אבל שיהיה כמה שיותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המצלמה זה לשימוש ביתי בעיקרון אבל גם לשימוש באתר מכירות של זרים זאת אמרת צילום של הזרים שצריך להיות איכותי גם כן לאתר... הדרישות הם: 1)שתהיה קומקפטית 2)נוחה 3)איכותית עם יכולת זום טובה 4)זיכרון גג 512MB שזה יותר מדי גם ככה אפשר לגלוש מהתקציב בעוד איזה חמש מאות שקל אבל רק זה באמת מצדיק את זה חשבתי על: http://zap.co.il/model.asp?model_id=409892 או http://zap.co.il/model.asp?model_id=375570 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה לצילום נופים עירוניים ובניינים. ברור שאני לא צריך משהו מקצועי, אבל שתהיה איכות "מעולה" בקנה מידה חובבני, עד כמה שניתן עם מצלמה בטווח מחיר כזה(2000 שקל ללא כרטיס זיכרון וסוללות נטענות זה פחות או יותר המקסימום). אני לא צריך זום גדול, לכן לא רואה טעם לקנות מצלמה יקרה שמה שמייחד אותה זה הזום העצום שלה. זום "סטנדרטי", לא יותר. אני גם לא רוצה שהמצלמה תהיה מיניאטורית כמו דגם מסוים שראיתי, שבקושי אפשר להחזיק אותה ולמצוא את הכפתורים... אשמח לכל המלצה.
-
- 8 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מצלמה טובה נוחה וקלה לתפעול (ההורים צריכים לדעת גם להשתמש), שיהייה זום טוב, קומפקית לא כך כך חשוב לי אבל גם שלא תיהייה גדולה מידי. וגם שתיהייה לה אפשרות וידאו טובה לפחות 15 דקות צילום ברמה טובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית במחיר של עד 300$ למצלמה דרושות התכונות הבאות: שתיהיה קטנה עם מסך גדול, שתתמחה בתמונות קלוז אפ ובעקרון היא מיועדת לגן ילדים.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
אני רוצה מצלמה פשוטה, לחובבים. לא צריך אפשרויות מיוחדות מדי ולא צריך זום ענקי. מה שמעניין אותי זה איכות תמונה טובה- בעיקר בצילומים בתוך הבית, כאשר התאורה מוגבלת. התקציב גמיש אבל אני רוצה כמובן עד כמה שיותר זול, ראיתי שבחנות בשם camera4less מוכרים מצלמות במחירים מעוררי חיוך(וזה כמובן חשוד.. ) , למשל nikon coolpix4600 ב800 שקל!! אולי הם פשוט לא עובדים עם היבואן הרשמי?
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
היי היתי שמח להתיחסות למצלמות האלו שעל הניר נראות מענינות שלכל אחד מהם יש גימיק שנראה מעניין מאוד.. או המלצות שונות מחברי הפורום Panasonic Lumix DMC-FX500 עדשה שמתחילה ב25 Olympus Stylus 1030 SW עמידה למים ואלימות קלה Fujifilm FinePix F100fd חישן ענק שאר המצלמות לא בולטות בתכונות מיוחדות (כולל הקנון הפנסוניק והסוני) מה שחשוב לי זה: עדשה רחבה (טלה בכלל לא משנה) מיצב זה חשוב (אבל לא חובה) איכות תמונה כמובן (בלי משחק במחשב מצידי, בלי RAW וכל הדברים למקצוענים ) וידיו איכותי זה נחמד (אבל לא חובה) צילום ב16:9 זה כם אופציה טובה בשבילי מכיוון שאני לא מדפיס כלום אלה רק רואה את התמונות על המחשב במסך HD וכמובן שתהיה קטנה וקומפקטית כמה שאפשר נראה לי זה מספיק פרטים תודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני צריך המלצה למצלמה קטנה שנכנסת לכיס, שאפשר לצלם איתה בחושך לדוגמה פאבים\מועדונים ועדיין לקבל תמונה נורמאלית, שהיא מהירה קרי לא לוקח לה שעה לחזור לעצמה אחרי כל תמונה, ואם יש אפשרות ולוידאו איכותי מה טוב. התקציב הוא 600-800 ש"ח ללא ציוד נלווה. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לקנות ליום הולדת של אמא שלי (מצלמה שתחליף את הפילם הענתיקה שהיא משתמשת בה). המצלמה תשמש בעיקר לצילומי נוף ומשפחה באירועים, ודברים סטנדרטיים שכאלו. חשוב שהמצלמה תוציא תמונות איכותיות (עד כמה שאפשר) על ההגדרות הדיפולטיות במצב אוטומטי, כמוכן רצוי שהממשק שלה יהיה ידידותי למשתמש. דברים נוספים שלא יזיקו הם חיי סוללה ארוכים, וזכרון גודל. תודה מראש לעוזרים (: (נ"ב אני לא אוכל אגיב עד הסופ"ש הבא).
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600-800 שקלים -אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בעיקר משפחה וחברים, גם בתנאי תאורה חלשים יותר -האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא, כי כנראה לא מתאים לתקציב -האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן -האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? לא -האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? מתכוון לצפות בתמונות על גבי מסך מחשב -כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? הכי חשוב לי שהמצלמה תיכנס לכיס, אתפשר על תכונות של המצלמה -האם אתה נעול על יצרן מסויים? לא נעול …
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני יוצא לטיול ארוך (דרום אמריקה, 3+ חודשים), ורציתי לקנות מצלמה חדשה לקראת הטיול. התקציב שלי הוא בסביבות 1000 ש"ח. נשמע לי סביר (אפשר לחרוג אם באמת יש הצדקה). יש כמה דברים שחשובים לי, אני מודע שהם עלולים להתנגש: * חיישן כמה שיותר גדול. * זום כמה שיותר גדול. * חסכונית בסוללות. * קטנה וקלה עד כמה שאפשר (מבלי שזה יפגע באיכות הצילום, אם אפשר). * מסך מסתובב - לא חובה אבל יתרון. * דברים נוספים: וידאו סביר בפורמט נוח (נגיד MOV זה מעצבן!), סוללות AA (כדי שאוכל לקנות חדשות/רזרביות במקרה הצורך), מהירות צילום גבוהה. יש פה הרבה דרישות, אני יודע שאי אפשר לקבל הכל, אבל אשמח לקבל המלצה למצלמה האופטימלית. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מעדיף שיהיה אפשר לצלם גם וידיאו באיכות טובה בה... מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 2000 שח אך ניתן גם לחרוג עד 3 אלף אם זה משתלם אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם וגם אבל יותר ביום, בעיקר נופים וצילומים מקרוב האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אני בדרך כלל לא מתעסק יותר מדי עם פלאש פשוט שם אותו על אוטומט האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?250$ * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה חסר לך בה? יש לי ניקון COOLPIX 4300 מצלמה סבבה אבל יש לה תגובה איטית והסוללה שלה חלשה מאוד לא מספיקה לי לצלם מעל 50 תמונות וסוללה חדשה מקורית עולה 350-400 ש"ח בארץ ואני מעדיף במקום זה לקנות מצלמה חדשה יותר טובה * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? האם תתפשר על תכונות או על איכות תמונה עבור מצלמה שנכנסת לכיס? האם מצלמה ע…
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני צריך מצלמה ב-700 ש"ח בערך, לנסות לא לחרוג יותר מידי. מטרתה צילום בעיקר בטיולים בחו"ל. אני לא צלם מקצועי, אני לא צריך את הטופ. לפי דעתי כדאי לקנות אולי מצלמה טובה אבל דור אחד אחורה, לא חשוב לי שהיא תיהיה הדגם הכי חדש שרק יצא. ראיתי את sx120, אבל יכול להיות שהיא קצת גדולה, לא ראיתי אותה בעיניים. רצוי שיהיה למצלמה זום אופטי טוב. תודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית הדרישות שלי הם לא גבוהות מאוד אני רוצה תמונות באיכות טובה, מצלמה שתיהיה פשוטה לתפעול, שתכלול כרטיס זיכרון בעל נפח שיאפשר לאכסן מספר גדול של תמונות, ושהמחיר יכלול בטריות נטענות שיוכלו להחזיק את המצלמה לזמן שמתקבל על הדעת תודה אופיר. חשבתי על הA60 ראיתי אותה באיזה אתר מכירות לא זוכר כבר איזה במחיר של 700 שקל מה אתם אומרים? אם נקנה לה סוללות נטענות וכרטיס זיכרון נוסף זה יהיה באיזור ה1000.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דוד שלי ביקש ממני שאמליץ לו על מצלמה דיגיטלית. התקציב שלו הוא בין 2500-3000 ש"ח. יש לו ילדים קטנים, אז דגש חשוב מאוד על מהירות הצילום. התמונות יהיו רק במחשב, כך שהמגהפיקסל לא חייב להיות ענקי (למרות שעם תקציב כזה משער שיהיה 5MB). הזום האופטי גם חשוב, אם אפשר מינימום X8. כרטיס זיכרון הוא יקנה 1GB (במקרה של SD) או 512MB (במקרה של ). תיק למצלמה, תציינו בבקשה אם מקבלים אחד עם המצלמה שתמליצו עליה. מטען סוללות הוא יקנה של GP כנראה, 2300/2500. כבר המלצתי לו על הסט הזה אגב, מ-camera4less: Fujifilm FinePix S5600 http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=858&aff=zap Olympus 1G http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=595&p=30 GP PowerBank2300mAh Smart2 http:…
-
- 40 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למצלמה בסביבות ה600 ש"ח. אני מחפש מצלמה איכותית ונוחה, עם צבעים חדים וברורים. אני גם דיי בכיוון של Canon{שמעתי שיש להם מצלמות טובות} ואחד הדגמים שראיתי הוא A590I. הייתי רוצה לדעת אם מומלץ לי לקנות את המצלמה הזאת, אם איכות התמונה טובה, או שכדי לי ללכת על מצלמה אחרת. אני מוכן לחרוג מהתקציב אבל לא יותר מדי. בתודה מראש, שניר =]
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברה. אני מהרהר כרגע ברכישת מצלמה דיגיטלית ראשונה (כן, קצת באיחור). עד עכשיו צילמתי עם SLR פילם של CANON, ופשוט נהיה קשה למצוא פילם, שלא לדבר על שאר החסרונות(מספר תמונות מוגבל, עדשה לא משהו וכו'). עכשיו, אחת הבעיות שלי היא שיש לי הפרעה קלה במוטוריקה וכתוצאה מכך אני ממש לא מסוגל להחזיק דברים יציב, מה שגורם לכל צילום באור נמוך בלי חצובה ו\או בלי פלאש לבלתי אפשרי מבחינתי. היות שפלאש ישיר הורס את התמונה בחלק גדול של המקרים (ובואו לא נתווכח, זו העדפה. אור טבעי, גם אם נמוך>>פלאש.) אני מעדיף לא להשתמש בו. עד כמה שאני יודע לחלק מהמצלמות יש מייצבי תמונה- עד כמה הם עוזרים ומשמעותיים? זה דבר אחד, ודי חשוב לי. עכשיו בקשר לסוג. אני לא חושב שיש לי תקציב כרגע לSLR דיגיטלית+עד…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות מצלמת פוקט סביב ה-300-400 ש"ח. רצוי שתהיה באיכות סבירה ושתבוא בצבע ורוד או אדום (מתנה לילדה). תודה
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה למצלמת וידיאו עד 800 שקל. אשמח לעזרה וייעוץ. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, לאחרונה המצלמת Fuji S5600 שהייתה אצלי שנים רבות פשוט הפסיקה לעבוד אז צריך לקנות ציוד צילום חדש. בעבר הרחוק היתה לי לתקופה קצרה ניקון D90 וגם יצא לי לצלם הרבה עם ניקון D5100 של קרוב משפחה ולכן אני רוצה לקנות מצלמת DSLR+עדשה. התקציב בסה"כ (עדשה+מצלמה) הינו בערך 2,700 ש"ח. לקנות מחו"ל מאתר דוגמת אמאזון בהחלט אפשרות. פרמטרים שחשובים לי: א) מסך - גודל של "3 לפחות, רזולוציה גבוהה ואיכות טובה. ב) עינית - גדולה ונוחה לשימוש. ג) בנוסף לצילום סטילס אני מתכוון לצלם גם וידיאו ולכן האיכות של הוידיאו חשובה לי מאוד. בנוסף, נדרש יכולת צילום וידיאו ב- 1080P ועדיף עם יכולת לצילום ב- 60 fps. ד) תמיכה בכרטיסי זיכרון מסוג SDXC. תודה לעוזרים !
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני צריך מצלמת אבטחה (רצוי סמויה) שתקליט לי לכרטיס זכרון (ככה אני לא אצטרך להתעסק עם חיווט), אני צריך שהיא תוכל להקליט 2-3 ימים אחורה, ככה שאם התבצעה גניבה אני אוכל להסתכל. אני מחפש משהו עם מחיר אטרקטיבי ככה שאני אוכל לפזר הרבה מצלמות כאלה. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מקווה שפה זה המקום ואם לא אז שיעיברו את זה. אני צריך מצלמת בטחון שתצלם ממרחק של 20-25 מטר בלילה ושתיהיה איכותית זה למען תפיסת גנב מכוניות שפועל בשכונה שלי ובקרוב מגיע ה GOLF החדשה שלי צריך המלצה וגם איך זה עובד עם הקלטות אני צריך שבמשך שעות הלילה היא תצלם זאת אומרת מ 00:00 עד 06:00 שהיאר תצלם ותקליט באופן ברור. וכמה זה אמור לקחת ג'יגה על המחשב כל לילה כזה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-