עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by avivlevy,

מצלמה הכי זולה שאפשר בין 600-900 אבל שתיהיה כמה שיותר איכותית לא משנה לי עם 3 או 5M אבל שיהיהו איכותית (כמה שאפשר מה ההבדל בין PowerShot A520ו PowerShot A510ו חוץ מהמקפי'?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  2. אני מתכנן לרכוש את המחשב Dell Inspiron N3010 יש עם כרטיס מובנה בלבד http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-450m.htm ויש עם כרטיס מסך נוסף http://www.notebookclub.co.il/prod-inspiron-n3010-a450m.htm האם אני זקוק לכרטיס הנוסף בשביל לעבוד בצורה חלקה על הלייטרום או שהכרטיס המובנה מספיק? תודה

3. שלום, בקרוב אני טס לרומא ואין לי מצלמה נורמאלית כדי לצלם,אז חשבתי לקנו בדיוטי פרי (ברומא יעלה לי הרבה יותר). מישהו היה בדיוטי פרי לאחרונה ויכול לתת המלצות למצלמה סבירה בסביבות 200 דולר? תודה רבה! עריכה: אני חושב שיש להם יותר מצלמות מבאתר (נראה לי ) אבל מצאתי את המצלמה הזו : http://www.sakaldutyfree.co.il/product.asp?pId=764&mId=1&cId=22&sId=41 איך היא ? האמת לא מצאתי אותה בזאפ (רק דגם קודם שלה ) נ.ב אוליי כדאי לקנות משהו לא בדיוטי פרי ? יש מציאות בזאפ?

• 1 תגובה
    • 4.1k צפיות
  4. אשמח אם תוכלו להציע פתרונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  5. Started by arik100,

אוקיי , שלום קודם כל אני לא צלם מקצועי ואף לא חובבן שמתיימר להבין תקציב 700 , אם יש מצלמה שממש מתעלה ועולה 100 יותר אז מתקבל , חוץ מזה לא אז ככה: # מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם יום וגם לילה # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). מתכוון לצלם באור חלש עם פלאש! לא יצלם באור חלש בלי פלאש! # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ExTazy,

שלום, אני מחפש עכשיו מצלמת וידאו. כאשר הדברים ששמתי לב יותר חשובים לי מנסיון עם מצלמת וידאו ישנה שיש ברשותי הינם: רזולוציית צילום, מנגנון ייצוב וצילום לילה. ממה שמצאתי המצלמה שדיי עונה לי על הדרישות ובמסגרת התקציב של 2500ש"ח היא: Panasonic SDR H-80. רק ששמתי לב שמה ששונה אצלה מרוב המצלמות במחירים האלו שקיימות בשוק הוא גודל החיישן 1/8" CCD. אז השאלה שלי היא האם זה מאוד משמעותי לעומת מצלמות עם 1/6? או שזה לא יהיה מורגש בכלל? ואם יש לכם המלצות למצלמות אחרות בטווח מחירים זה אני אשמח לקרוא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by hakoki,

מה מומלץ בטווח מחירים זה? בעיקר צילום יום יהיו גם צילומיי לילה ,לצורך טיול כפי שכבר ציינתי בעבר רק העליתי את הסכום קניה. מעדיף לקנות מבאג אם תוכלו לתת לי המלצה מהאתר שלהם, תודה. http://www.bug.co.il/ כרגע דיי נעלו על ה a1000is אבל אשמח לשמוע עוד המלצות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6822&perur=2&t=34&c=484 אהה וחשוב לי שתהיה לה יכולת וידאו טובה!

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  8. Started by Prophecy,

שלום. האם יש אפשרות ללכוד סרט שהוקלט כבר במצלמת וידאו באמצעות כבל S-Video בלבד? אם כן, במה זה כרוך? תוכנה כלשהי? מישהו יכול להמליץ על שם? אם לא, מה עוד דרוש כדי ללכוד וידאו ממצלמה כזאת? תודה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  9. Started by NI4NI,

שלום אני רחוק מלהיות צלם רציני. מצלם בבית ובטיולים אבל בלי יומרות מקצועיות. עד היום הייתה לי מצלמה דיגיטלית קומפקטים של ניקון בת 3-4 שנים והחלטתי שהגיע הזמן להתקדם הלאה (גם מבחינה טכנולוגית וגם מבחינתי כצלם). אני מחפש דמויית SLR בתקציב של סביב 2000 שקל עם זום גדול ושמצד אחד לא תצריך סימסטר אוניברסיטאי כדי ללמוד לתפעל אותה ולהפיק תמונות איכותיות ומצד שני שיהיה בה פוטנציאל להתפתחות. לאחר קצת מחקר ברשת די התבייתתי על שני דגמים של פנסוניק: DMC FZ18 ו DMC FZ50. בכל המקומות כותבים שה 50 קרובה יותר ל SLR אמיתי אבל חוץ מהכיוון הידני של הזום לא הבנתי למה. איזו מהן תתאים לי יותר ? האם הזום הידני הוא כזה יתרון ? האם למרות הזום הידני היא עדיין יודעת לעשות פוקוס אוטומטי ? ואולי שווה …

10. בע''ה, שלום לכולם, ברשותי מצלמה מסוג FUJIFILM בדגם: FinePix A800 וכרטיס זיכרון בנפח 1GB באחד הטיולים הבחנתי במסך המצלמה בשגיאת FRAME, הוצאתי את הכרטיס וראיתי שהמצלמה עובדת כרגיל, הבנתי לאחר מכן שיש לי בעיה בכרטיס הזיכרון. אני מעונין לדעת האם ניתן לפרמט אותו או לסדר אותו? שוב, הבעיה היא כאשר אני מכניס אותו לתוך המצלמה- אז פשוט אי אפשר לצלם. אשמח לעזרה. בתודה מראש. ינון.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם כאן, אני צלם סטילס חובב אולם בזמן האחרון יוצא לי לצלם סרטי וידאו "prosumer" כלומר לא מקצועי אבל עדיין איכותי (כל מיני דברים, בעיקר ליוטיוב וכו') ולכן אני מחפש לשדרג את המצלמה שלי (Fuji s9500) למשהו שיתן לי סטילס הרבה יותר טובים וגם אפשרות לצלם וידאו באיכות סבירה. חשבתי לקנות את זה http://www.cameramia.co.il/%D7%9E%D7%95%D7%A6%D7%A8-2197-Canon-EOS-60D-Kit-18-135-%D7%96%D7%9E%D7%99%D7%9F-%D7%91%D7%9E%D7%9C.aspx אבל למען האמת אני לא בטוח לגבי העדשה שאני צריך? כי מעולם לא היה לי DSLR אני מצלם בעיקר אנשים, גם בסטילס וגם בוידאו. אני לא צריך זווית רחבה אבל אני כן רוצה עושר צבעים גבוה. האם 60D ביחד עם עדשת 18-135 IS זאת בחירה טובה? אשמח מאוד לעזרתכם כי אני צריך א…

12. היום החליק לי התיק ובו המצלמה מהיד מגובה די נמוך, המצלמה הייתה בתוך שתי שכבות של חומר מרופד בכל זאת הזכוכית שמגינה על העינית נסדקה. משום מה בכלל לא שמים לב לזה כשמצלמים כנראה בגלל שהעין מתמקדת מעבר אבל אני בכל זאת רוצה להחליף אותה. קיימת סכנה בלשלוח אותה לתיקון? אם לא אז מה המקום הטוב ביותר?

• 1 תגובה
    • 826 צפיות
  13. Started by em28,

בסדרת ה-IXUS המסך אינו שקוע בגוף מספיק. היות והמצלמה קטנה (מאד) והמסך גדול , טביעות אצבעות על המסך הן דבר שבשגרה . לשם כך צריך איזשהוא מגן למסך. אבל מה , מיליון סוגים :s05:!! איזה טוב ? איזה רע ? ממה להתרחק ? איזה משתלם ?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  14. אני קונה מצלמה לשימוש ביתי, תמונות של המשפחה טיולים בקטנה כזה וזהו.. לא משהו מקצועי ואני צריך המלצה של מצלמה ומאיפה לקנות אותה התקציב שלי זה:600 עד 1000 שקל.. כמה שיותר נמוך יותר טוב, תזכרו זה לשימוש ביתי בלבד

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  15. Started by AmL1,

שלום לכולם, אני מחפש מצלמה בשביל אמא שלי שתהיה לה נוחה לתפעול,פשוטה אבל טובה. היא משמשת לצילום בטיולים או כל מיני הופעות ודברים כאלה,לא משהו שדורש יותר מדי מקצועיות. עוד שבועיים אני טס אז יש לי אפשרות לקנות בדיוטי פרי... תודה לכולם.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. שלום אני אשמח באם תוכלו להמליץ לי על מצלמת וידאו בעלת זום אופטי טוב, צילום לילה (מינימום CANDEL LIGHT) תמיכה בקלטת או דיסק (לא רק זיכרון פנימי) וכמובן איכות הקלטה טובה באם יש עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם אז אשמח אם תוכלו להצביע גם עליהם ביחד עם ההמלצה המחיר הוא לא סופי - שיהיה סביר (לא צריך ת HIGH END שעולה עשרות אלפים ) תודה

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  17. Started by J0n1,

אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  18. Started by coron10,

התרשמות די חיובית ממספר קטן של תמונות שצילמתי, מסך מעולה גם בתנאי שמש חזקה, קלה ונוחה לתפעול, מהירה ממש בין תמונה לתמונה. אבל אני חושב שבצילום בתוך הבית התמונה מעט חשוכה לכן אשמח לשמוע ממישהו שיש לו את המצלמה באיזה הגדרות הוא משתמש בצילום בתוך הבית עם פלאש. והאם אתם מכירים מקום שבו אוכל להשיג חוברת הפעלה מלאה בעברית.

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  19. Started by Danikk8,

שלום לכולם מחפש מצלמת וידאו לטיולים ואירועים משפחתים עד 2000 ש"ח מה אפשר למצוא בתווך מחירים זה בארץ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. Started by naor-007,

בשביל מה? במה מתבטאת המהירות הזאת? שווה להשקיע ולקנות זיכרון מהיר?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by MODY69,

שלום רב, חבר שלי רוצה לקנות מצלמה למשפחתו. המצלמה צריכה להיות כמה שיותר טובה במצב האוטומטי (אף אחד לא יודע שם לצלם). התקציב הוא עד 1500 גג כולל כרטיס זיכרון. הוא לא פירט לי כמה הוא צריך, אבל נראה לי ש- 2 GB יהיה אחלה ולא צריך יותר מזה. למצלמה לא צריכים להיות פיצ'רים מיוחדים חוץ משתהיה סבוניה וכמה שיותר טובה למשתמש שלא מבין בצילום. תודה מראש, mody

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  22. Started by pokibatz1212,

היי. אני טס לארצות הברית בעוד שבועיים והבנתי ששבוע הבא עומדת לצאת שם המצלמה החדשה של fujifilm דגם ה -s8000fd המחיר השקה שלה הוא 400$ האם היא שווה את זה? האם יש מצלמות שעומדות לצאת או שכבר יצאו שמשתלמות יותר במחיר הנ"ל? אשמח שתתנו לי חוות דעת עליה. לפי הנתנונים כרגע כי עדיין לא יצאה. תודה רבה .

23. שלום, הייתי מעוניין לקבל המלצות על מצלמות בתקציב שציינתי בכותרת. אין לי בקשות מיוחד מאחר ואני לא מבין בתחום יותר מידי. תודה מראש

24. Started by pak82,

הי אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית ל"משתמש הביתי" באזור 1500 ש"ח המצלמה משמשת בעיקר לצילומים מטיולים בחו"ל (נופים ועירוני) וקצת אירועים משפחתיים חשוב לי שתהיה בא גם את האופציה של הצילום וידאו וכמו כן שהזמן התאפסות שלה בין תמונה לתמונה לא יהיה ארוך וכמו כן שהפוקוס שלי יהיה איכותי ושיהיה באה זום של לפחות X5ודבר נוסף הוא שהכרטיסי זיכרון שלה והסוללות לא יהיו יקרים מדי מילאתי את השאלון כדי שתוכלו לעזור לי יותר •מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? באזור 1500 •אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומי נוף ומבנים בעיקר ביום אך גם לפעמים בלילה •האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? ללא פלאש ופלאש מוקפץ •האם יש לך נכ…

25. רציתי לפתח לעצמי תחביב חדש [צילום..] ואני לא הכי מבין בזה ולא בסוגי המצלמות , לכן רציתי המלצה טובה עד סכום של 1500 שח מצלמה בשביל ההתחלה (כמובן שלא תיהיה מצלמה פשוטה , אלא אחת שתיהיה טובה אבל לא מתקדמת ממש] תודה :]

• 1 תגובה
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.