עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Chevy,

צולם בתאריך שצויין בכותרת קוראים לקשת Supernumerary Rainbow, בגלל ריבוי הגוון הכחול שמשתרע בקשת כיוון שהיו באותו זמן טיפות קטנות (סביב ה-0.4 מ"מ קוטר הטיפה), לעומת קשת רגילה בה קוטר הטיפה הוא כ-1.5 מ"מ. בגלל החיבה לאסטרונומיה, גם אופטיקה נכללת - לכן אני גם מצלם "תופעות טבע" של שבירת אור בשמיים בעננים וכד'... אם תראו מישהו הולך ומסתכל על השמיים - זה אני אני אתן לתמונות לדבר בשמי וזהו : עבר עריכה בפוטושופ, חיזוק הצבעים ב-Curves. (אם מישהו מעוניין ב-EXIF, שרק יאמר..)

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  2. Started by guyo,

3 אמנים - 3 תערוכות - 3 חללים אוצר התערוכה והגלריה: גיא עולמי ג'ק צימבר "מיסוך" רעיה גרינברג "BLUES" אורי קאופמן Digital Dreams פתיחה ביום ראשון 15/03/09 ב 19:00 הגלריה פתוחה א'-ה' 19:00 10:00 (מומלץ לתאם הגעה מראש) מקום: וואהל סנטר כנסים, אמנות ואירועים דרך קרן היסוד (רחוב אנה ווב) מול אונ' בר-אילן (בכיכר הגדולה) טלפון: 037360662 שלוחה 2 http://www.wohl-center.co.il 30/04/09 15/03/09 http://www.guy-olami.co.il/index.php?module=staticcontent;task=view;id=514

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. שלום לכולם שמי חיים, אני חדש פה בפורום של הצילום. אתמול קניתי מצלמה דיגיטאלית חדשה, Olympus TJU 700 עם כרטיס זיכרון 1 ג'יגה, 7 מגה פיקסל, X3 זום, זה בערך מה שידוע לי... עשיתי איתה כמה תמונות דווקא אני די מרוצה... אני בקרוב מאוד טס לארה"ב בעזרת השם, יחד עם הלהקה שלי, וקניתי את המצלמה כדי שיהיה לי איך לצלם שם... עכשיו יש לי מן התלבטות בעייתית... למצלמה יש בטרייה מיוחדת, מליטיום, השם שלה - li 42b . היא נטענת במטען דרך החשמל, אני לא ממש יודע לכמה זמן היא מספיקה... עכשיו, אני חשבתי שאני אקנה מצלמה שאוכל לשים בה בטריות רגילות, ולמשל אם נגמרות לי בטריות אז יש לי בטריות ספייר כדי שאני אוכל להמשיך לצלם.. אבל במצלמה שלי אין בטריית ספייר ואם הטעינה תיגמר לי תוך כדי שאנחנו במקום יפה…

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  4. Started by chmmr,

שלום, אחותי ביקשה המלצה למצלמה וכאן יהיה מקום טוב להתחיל, הדרישות : 1. עד 500 שקל (ללא כרטיס הזכרון) בלי חריגה. 2. תמונה באיכות סבירה, כמובן שאי אפשר לדרוש יותר מדי ממצלמה ב 500 שקל אבל המצלמה מיודעת לשימוש בסיסי ולא לנופים של ניו-זילנד... 3. אחריות לתקופה ממושכת (אם אפשר 3 שנים אבל נסתפק גם בפחות). תודה.

5. Started by HORADRiM,

Mount Mee, אוסטרליה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  6. Started by benor,

מה אומר הנתון הזה? http://www.dpreview.com/reviews/canons2is/page14.asp האם הכרחי לבחון אותו, כאשר רוכשים מצלמה חדשה?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  7. Started by yossi_s1,

טוב אז זה די דחוף... הקנייה תתבצע בשעתיים הקרובות... אני לא מבין הרבה במצלמות אבל אני אשמח לכל מיני פיצרים מעניינים (חובב גאג'טים) חשוב שלא תיהיה גדולה מדי וכמובן הכי חשוב איכות טובה. וגם הייתי רוצה לקבל המלצה לאחת יותר זולה... 600 ומטה... תודה.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  8. חשוב שהתיק לא יהפוך את המצלמה לפחות קומפקטית ושיהיה מקום ל-4 בטריות ספייר !

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  9. מישהו יכול להסביר לי מה הפירוש במצלמות (אזורי מיקוד) ??? תודה..........

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  10. Started by ofer1928,

אני רוצה לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית. שאומרים על מצלמה" " ב"תרגום" אנלוגי ממצלמה ישנה - לא מסוגלת להעביר ישירות למחשב(צריך להקליט על קלטת ואז להעביר) אז מה הכוונה במשפט הזה?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by shahar_ne,

שלום,אני מעוניינת לקנות מצלמה דיגיטלית איכותית וטובה.אני לא מבינה יותר מידי בצילום, אך מאוד אוהבת לצלם ומעוניינת להתמקצע בזה יותר.הייתי שמחה להמלצות למצלמה טובה בעלת עדשה רחבה, זום סביר ושמוציאה תוצאות טובות גם בלילה.איכות הווידאו לא משמעותית בעיני.שמעתי על:panasonic tz30canon sx 260nikon p310רציתי לשמוע אם יש למישהו המלצות או חוות דעת עליהן, וכמובן- האם יש הצעות נוספות.המון תודה!

12. Started by pringles,

אני צריך לקנות כ.זכרון 2 GB שיתאים לD40 מחנות קאמרה מיה מה אתם ממליצים><?

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. Started by Kitt0s,

שלום קניידלך, אני מחפש סורק נגטיבים.. מישהו התנסה פעם? יכול להמליץ על סורק טוב? האם כדאי להשקיע בכלל? שאלה נוספת היא על פיתוח עצמאי של תמונות.. אשמח לשמוע ממישהו בעל נסיון בנושא. חג שמח ושנה טובה

14. Started by dany_my,

- קודם כל יש לי שאלה, מה החסרונות בלהביא מצלמה מחו"ל? (להביא בעצמי במזוודה) אני מחפש לקנות מצלמה קומפקטית (עדיף שתוכל להיכנס לכיס) שתצלם באיכות טובה בעיקר לשם: אני בן 18, אני אוהב לצלם, אך לא באופן מקצועי, אלא בעיקר באירועים, טיולים וכו'... שיקולים: -איכות צילום -עמידות המצלמה -גודל המצלמה -זום -מהירות צילום הסתכלתי באינטרנט על מספר דגמים (שבארץ עולים עד 2000 ש"ח/ בח"ול עולים עד 300-350 דולר-עדיף פחות כמובן) וצימצמתי לשלוש אפשרויות שאהבתי: -פנסוניק TZ7-ZS3 (יתרון- צילום איכותי וזום טוב חיסרון- גודל) -פנסוניק TS1 (יתרון- עמידה + מצלמת מתחת למים! יחסית קטנה חיסרון- אני לא יודע עד כמה איכות הצילום שלה טובה + זום לא גדול) -סוני TX1 (יתרון- גודל (קטנה מאוד!) חיסרון- לא ראיתי א…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by alergic,

# מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 700 # אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם בתנאי תאורה חלשים # האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? פלאש ישיר פנימי # האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא # האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא # האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן # האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? אם כן, מה שם היצרן והדגם, ומה חסר לך בה? לא # האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מעריך שתרצה להדפיס? לא # מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? שים לב שמכפלת הזום (למשל X10) אינה נתון מועיל …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Drazick,

לינק חובה לכל בעל מצלמת F30. כולל תחום העיבוד שלאחר הצילום: http://www.pbase.com/arn/fuji_f30#TOC תהנו ממצלמה מדהימה ומסקירה בול...

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  17. Started by orlupo,

האם B+W נרכשה ע"י schneider? קניתי פילטר של B+W מסוג UV RCM 58 MM למצלמה שלי להגנה על העדשה (ד"א מומלץ בחום לא נראה שינוי בתמונה) ומאחורי הקופסה כתוב את האתר של schneider וכתובות דוא"ל של schneider ולא מצאתי את האתר של B+W רק את האתר של schneider. גם הפילטר כתוב עליו made in germany ולא כמו המקור של B+W בארה"ב. בתודה מראש

18. Started by The Ball,

מה זה אינטרפולציית חומרה במצלמות דיגיטליות? כמו למשל בזאת http://www.netaction.co.il/item.phtml?item=1676677 ומה יותר טוב, עם או בלי? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by kip,

האם הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7782 יהיה מהיר ואמין מספיק? קניתי TZ6 והיא בדרך... למצלמה השניה שלי, FZ7, משודך כרטיס של סאנדיסק ULTRA II והוא סבבה. זה יתן ביצועים דומים? המלצה לתיק זול וטוב ל TZ6 ואולי גם מגן מסך יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  20. בעקבות טיול שאני יוצא אליו בחודשין הקרובים החלטתי לקנות מצלמה איכותית. התקציב שלי נע עם כרטיס לבערך 1800 שקל. לאחר קריאה מרובה הבנתי שה a610 של קנון תתן לי את התמורה הטובה ביותר, תקנו אותי אם אני טועה אגב. רציתי לדעת האם אני יכול לשים עליה כרטיס של 1GB והיא אכן תקלוט את זה כי הבנתי שיש למצלמות גבול כלשהו ( אני חדש לנושא ). והאם kingston high speed x50 הוא כרטיס מספיק מהיר בשביל זה. תודה. עריכה הבנתי שהמצלמה יכולה לשאת כרטיס של 1GB לפי האתר של קינגסטון. השאלה היא הדגם, תודה. http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo_dm.asp?SysID=25177&mfr=Canon&model=PowerShot+A610&Sys=25177-Canon-PowerShot+A610&distributor=0&submit1=Search

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  21. קניתי A590 והיתה נקודה תפוסה שהופיע בכל התמונות (שהעברתי כבר למחשב, לא פיקסל מת במסך של המצלמה). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש כמה תלונות על הסדרה הזאת של A500, חזרתי לחנות והחליפו לי אותה במקום. סה"כ אני מרוצה ממנה מאוד אבל רציתי להדגיש שכדאי לבדוק את העניין הזה עוד בחנות, אפילו בצורה הכי בסיסית כמו להצמיד את היד למצלמה ולהסתכל על המסך אם על הרקע השחור יש פתאום נקודה. מיותר להגיע הביתה ושוב לחזור לחנות בגלל זה. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 862 צפיות
  22. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, לפני הרבה זמן רכשתי מצלמה טובה של קנון - דגם 530A, השתמשתי בא והכל היה סבבה. לאחרונה גיליתי שהכבל המחבר בין המצלמה למחשב נעלם. ניסיתי לחבר למחשב עם כבל USB רגיל, אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. כנראה שצריך את הכבל המקורי... יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by gilikn2,

1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1500 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ידע בסיסי-בינוני 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ? Powershot של canon פשוטה מאוד. זום x10 8 מגה פיקסל 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) רוב התמונות תהיינה בצילום חוץ באור יום בטיול…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by maxwell10,

שלום, אין לי כלל ידע על מצלמות דיגיטליות ועתה אני עושה סקר שוק לקראת הקנייה הראשונה שלי. במהלך החיפוש ראיתי את המצלמה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7576&perur=2&t=7&c=529 שאחת התכונות של המצלמה הזו, כפי שהם מציינים: "מאפשר צילום תמונות HD" למה מציינים שזה HD? הרי יש שם עוד הרבה מצלמות (8-12M pixel) שלא מצוין שזה HD, למשל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7667&cbar=r האם HD זה רק הרזולוציה (או מספר הפיקסלים) או שבמצלמות דיגיטליות ההגדרה ל HD שונה ממה שאני מכיר? תודה

25. Started by pinky_28,

היי, אני טסה עוד שבוע לתאילנד לשבועיים וחצי ואני מחפשת מצלמה לטיול בתקציב של 1,500 (כולל כרטיס זכרון ותיק), אני מחפשת מצלמה קטנה כדי שאוכל להסתובב איתה בקלות. על מה אתם ממליצים? תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.