עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ExTazy,

שלום, אני מחפש עכשיו מצלמת וידאו. כאשר הדברים ששמתי לב יותר חשובים לי מנסיון עם מצלמת וידאו ישנה שיש ברשותי הינם: רזולוציית צילום, מנגנון ייצוב וצילום לילה. ממה שמצאתי המצלמה שדיי עונה לי על הדרישות ובמסגרת התקציב של 2500ש"ח היא: Panasonic SDR H-80. רק ששמתי לב שמה ששונה אצלה מרוב המצלמות במחירים האלו שקיימות בשוק הוא גודל החיישן 1/8" CCD. אז השאלה שלי היא האם זה מאוד משמעותי לעומת מצלמות עם 1/6? או שזה לא יהיה מורגש בכלל? ואם יש לכם המלצות למצלמות אחרות בטווח מחירים זה אני אשמח לקרוא. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. יש לזה קשר לwide angle ול telephoto במקרה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  3. Started by guyk,

בזמן הקרוב אני מתכנן לקנות מצלמת DSLR, אני צלם מתחיל אבל למרות זאת אני רוצה מצלמה שתספק אותי כמה שנים טובות ותהיה מתאימה להמשך כשאני אתקדם ביכולות הצילום שלי.. אם אפשר גם המלצה לפילטר IR טוב, משתלם ומתאים. מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? כן עוד עדשה נוספת ופילטרים. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לא יודע אולי מאוחר יותר.. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא סגור האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כן, עדשה 28-…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Ghosthunter,

לא צריך יקרה/איכותיה מידי.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? סך הכל מדובר במצלמה למשפחה, נסיעות לחו"ל וכדומה, לא מובר על תמונות מקצועיותף אולם חשוב שתוכל לצלם גם בלילה באיכות סבירה. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). ככל הנראה לא, חשוב שתיהיה אבל עדיין איכות מינמלית האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא, אין לי צורך בחצובה. האם יש לך נכונו…

• 1 תגובה
    • 939 צפיות
  6. שלום אני מחפש לקנות בקרוב (בארהב) מצלמת וידיו חדשה הדרישות שלי הם: הקלטה על זכרון פלאש (ללא קלטות) איכות HD 1080 אפשרות הקלטה גם ב60 וגם ב24 (פורמט קולנועי יותר) פריימים. ועדשה רחבה ככל שניתן (רוב המצלמות שראיתי מתחילות איפשהו ב40+ mm) מייצב תמונה ושימושיות באור חלש גם חשוב. מחיר עד 1300$ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  7. Started by udi_bram,

מה אתם ממליצים? החיישן של D5000 יותר גדול, אבל אין לי מושג מה באמת זה אומר. איזו מהן מצלמת יותר מהר (מרגע הלחיצה)? איזו מהן מצלמת תמונות איכותיות יותר בISO גבוה? יש עוד מצלמות באותו סדר גודל שכדאי לי לשקול? ועוד שאלה - אני קונה את המצלמה בארצות הברית. אפשר לעשות אחריות בינלאומית על מצלמה? איך עובד כל זה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  8. Started by Drazick,

אתמול סיימתי לכתוב ביקרות על הגרסא האחרונה של התוכנה של Topaz Labs: Topaz Denoise 3 Review זוהי אחת מתוכנות הסרת הרעש הטובות בשוק ושווה לקרוא ולהתנסות בה. תהנו...

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  9. Started by Shiker,

שלום חברים יש ברשותי מצלמה מדגם canon a590 is אין לי את דיסק ההתקנה וצילמתי מספר תמונות במצלמה ורציתי לדעת איך אוכל להעביר אותם למחשב ?

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by udi_bram,

ההתלבטות העיקרית שלי היא האם להשקיע הרבה בגוף מצלמה כמו של הD90 + עדשת קיט או להסתפק בגוף של משהו כמו 450D + עדשה רצינית יותר. השאלון: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? כ-900$. קונה בארצות הברית, יותר זול שם. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? לאט לאט. אני בטוח ארצה להשקיע בזה עוד, אבל אני עוד לא יודע כמה כסף יהיה לי בשביל זה. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט כלום אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? חשוב לי צי…

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  12. Started by hakoki,

מה מומלץ בטווח מחירים זה? בעיקר צילום יום יהיו גם צילומיי לילה ,לצורך טיול כפי שכבר ציינתי בעבר רק העליתי את הסכום קניה. מעדיף לקנות מבאג אם תוכלו לתת לי המלצה מהאתר שלהם, תודה. http://www.bug.co.il/ כרגע דיי נעלו על ה a1000is אבל אשמח לשמוע עוד המלצות http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6822&perur=2&t=34&c=484 אהה וחשוב לי שתהיה לה יכולת וידאו טובה!

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  13. היי, חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואשמח לייעוץ הנה השאלון , אשמח לעזרה תודה שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? גמיש 1000-1200 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום ותאורה חלשה/תאורת בית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). סביר להניח * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. צילום באור חלש ללא חצובה * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצונ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Triple-z,

שלום אני מחפש מצלמה קומפקטית איכותית, ואלו 2 המצלמות המובילות מבחנתי כרגע, כאשר לכל אחת את היתרונות והחסרונות שלה, מצד אחד לפנסוניק יש זום גדול יותר, צילום וידאו ב- HD (בדיוק קניתי LCD), אך היא גדולה יותר פיסית הפוג'י אמנם עם פחות זום, אבל בעלת ביצועים מעולים בצילומי לילה, יותר קומפקטית ויותר אהבתי את העיצוב המחיר הוא דיי דומה (לפחות ממה שראיתי הכי זול בזאפ..) אופי השימוש לא מצריך זום ענק, בעיקר צילומי לילה במקומות בילוי, אך לפעמים גם ביום טיולים וכו ממש מבאס שאין HD בפוג'י ראיתי את הקנון IXUS100 שיש לה HD אבל אני מבין שהעדשה שלה לא משהו מי היבואן הרשמי של מצלמות פנסוניק? יורוקום? האם יש קומפקטית אחרת עם עדשה רחבה וצילום וידאו ב- HD בפחות מ-1500 ש"ח? האם מישהו רכש בוואלהש…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by fungiman,

אני אנסה להרים את הכפפה שזרק דניאל בעניין הטכנוקרטיות הרבה של פורום זה. מצלמות אכן נועדו בסופו של דבר לצלם, אצל החובבים מביננו מדובר בהנצחת זכרונות, יצירה לשם יצירה ולעיתים שילוב של השניים - הנצחת רגעים מיוחדים באופן מיוחד. המצלמה היא בסופו של דבר קופסא אטומה לאור, בקצה האחד עדשה ובקצה השני אלמנט הקולט את קרני האור המושלכים מהעדשה ומקליט אותם, בין אם בדרך של שינוי כימי במלחי כסף על פני סרט צילום או דרך חיישנים פוטואלקטרים (במצלמה דיגיטלית). איכותה הסופית של התמונה, לא במובן הטכני הטהור, אלא ברגשות אותה היא מעוררת אצל הצופה (גם אצל הצלם עצמו כצופה לאחר תהליך היצירה) נקבע על ידי איכות הסרט/חיישן, העדשה, הנושא המצולם ויכולות הצלם עצמו, בסדר חשיבות עולה. אחד הנושאים האהובי…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אשמח אם תוכלו להציע פתרונות. תודה.

• 1 תגובה
    • 768 צפיות
  17. Started by PyroGhost,

מישהו שמע על העדשה הזאת? איך האיכות שלה בסופו של דבר? שמעתי עליה לא מזמן מחבר שמצלם איתה והתוצאות שלו דיי מרשימות... היא גם עולה דיי הרבה כסף ( לא ביחס לכאלה עדשות אבל בכללי ) אז מעניין אותי אם למישהו יצא להתנסות איתה פה או לשמוע עליה דברים חיוביים/שליליים?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by tenana,

מצלמה סתם לחובבנות.. האם היא תספיק?

19. Started by tzolerguy,

מה דעתכם אפשר לשפר פה על מנת לקבל תמונה יותר טובה... צולם ב 400D

20. אהלן חבר'ה! אחותי טסה בחודש הבא לארה"ב לכמעט חודש ואני מעוניין שתקנה לי משם מצלמה דיגיטלית. אשמח לעזרתכם בכל מה שקשור לבחירתה. בסה"כ אני לא מעוניין במצלמה מקצועית אלא במצלמה איכותית, קומפקטית, מעוצבת יפה ונוחה לשימוש.. אולי גם TOUCH.. התקציב הוא בערך 200$.. אני יודע שבוודאות היא תהיה ב - BUST BUY כך שאשמח כאמור לשמוע מכם על דגמים מומלצים וגם אם יש לכם רשימה של חנויות ספציפיות במיאמי ו/או וואגס אני אשמח לשמוע. תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 950 צפיות
  21. Started by Dexterous,

בקרוב אני טס לחו"ל ואני מחפש מצלמה טובה ואיכותית שגם ישמעו טוב גם יראו טוב ושגם הזום שלה יהיה גדול.. אהה וחשוב שהיא תיהיה קטנה. זו מצלמה שאני די בונה עליה עכשיו.. http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=145&modelid=18335 הבעיה שזאת מצלמה די יקרה.. אם למישהו יש המלצה למצלמה יותר איכותית במחיר סביר אני אשמח לשמוע. אם אפשר גם סרטון הדגמה של האיכות זה יהיה מעולה תודה..

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  22. Started by shimon23,

אחותי מחפש מצלמה בתקציב של עד 1000-1500 ש"ח, הדרישות הכלליות שלה הם מצלמה עם איכות צילום טובה, עדיפות לזום גבוה, וכדאי שיהיו גם כמה אופציות ידניות, למרות שנכון לעכשיו היא לא משתמשת בהם יותר מדי. על סמך חיפוש בפורום, ראיתי שהמצלמה הנ"ל היא פחות או יותר הכי מומלצת בתקציב שלנו. (יש חולקים על כך?) אך ראיתי שלמצלמה יש סוללה קבועה, ואני די לא אוהב סוללות כאלו. לכן יש לי מספר שאלות לבעלי המצלמה הנ"ל. לכמה תמונות בערך מספיקה הסוללה המצורפת? כמה עולה סוללה נוספת כזו (אפשר קישור)? וכמה זמן בערך לוקח להטעין את הסוללה, במצב שיש לי שתי סוללות ואז אני צריך להחליף את זו שבתוך המצלמה. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 874 צפיות
  23. Started by kip,

האם הכרטיס הזה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=7782 יהיה מהיר ואמין מספיק? קניתי TZ6 והיא בדרך... למצלמה השניה שלי, FZ7, משודך כרטיס של סאנדיסק ULTRA II והוא סבבה. זה יתן ביצועים דומים? המלצה לתיק זול וטוב ל TZ6 ואולי גם מגן מסך יתקבלו בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  24. Started by erandob,

אני מחפש פלאש למצלמה PENTAX K7 להלן הצעות שקיבלתי מחנויות לפלאש יד שנייה במחיר של 600-800 שח pentax af280t osram af281-studio sigma ef-430 בנוסף לכך, ראיתי שבארה"ב המחירים של פלאשים חדשים במחירים של יד שניה בארץ... להלן דוגמאות לפלאשים שנראים לי מחו"ל. מישהו יכול להגיד לי מה עדיף לקנות (במקרה שיהיה מי שיביא לי מחו"ל... ללא תוספת משלוח)? http://www.bhphotovideo.com/c/product/605929-REG/Bower_SFD926P_SFD926P_Digital_Autofocus_TTL.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/515365-REG/Sigma_179_109_EF_530_DG_ST_Flash.html#specifications http://www.bhphotovideo.com/c/product/222172-REG/Pentax_30333_AF_360_FGZ_P_TTL_Shoe.html#specifications האם מישהו מבין ויודע מ…

25. Started by frogface,

תקציב עד 2000 ש'ח כולל כל הציוד הדרוש להפעלה והחסנה. השימושים הם למטרות צילום ביתי טיולים וכדומה. חשוב מאוד שההקלטה תתבצע על כרטיס SD או משהו דומה לזה כדי להעביר למחשב שכלול בתקציב. רצוי זום גבוה ואיכות תמונה טובה בברכה ארז נ.ב תודה לעונים ולעוזרים

• 1 תגובה
    • 783 צפיות

דיונים חדשים בפורומים