עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by KoM,

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by orlupo,

אני מחפש דרך לפרוק כרטיסי זיכרון עם תמונות RAW אבל אני די בדילמה... ארנק אלקטרוני- לא בטוח כמה זה אמין. צורב נייד- נראה לי קצת יקר. יש עוד אפשרויות? בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  3. Started by orlupo,

הייתי אצל חבר שלי והחלטתי לצלם כמה תמונות מאקרו כדי להדגים לו את היכולות של המצלמה החדשה: [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by orlupo,

העלתי אותה גם לגלריה של יוגנד בנושא צילום של שבוע 37 "עטים ועפרונות": [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by חשיש,

שלום לכולם יש לי טלפון עם מצלמה ואני רוצה להעביר את התמונות שלו למחשב (האם אני חייב לקנות כבל )ואיפה קונים<?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by orlupo,

אחת התמונות הראשונות שלי עם המצלמה אז: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by KoM,

ניסיון ראשון במעט פופארט... קישור לתמונה הראשונה כמו שצריך : http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-2592-1121203088.jpg

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. טוב הדגמים שאני מתלבט הם בין FUJIS5500 ל MINOLTAZ2 . המחיר פחות או יותר אותו מחיר. היה לי קצת ניסיון עם הפוג'י והרבה אומרים שהוא שווה את המחיר אבל האם הוא באמת שווה? והאם שווה לקנות מצלמה עם זום כפול 10 ואיזה מהם? אני חושב אולי לוותר עם זום ולקנות את הקנאון A520 או את ה A95 בדקתי את המפרטים ולפיהם אין כל כך הבדל אבל נראה שבכל זאת עדיף את ה520, מה דעתכם? או בכלל להשקיע יותר ולקנות את האולימפוס C770 או C695 הבעיה שהם יקרים וסוללות ליתיום. אשמח לקבל תשובות בהקדם אני קצת לחוץ בזמן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  9. Started by The-Devil,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטאלית חדשה ,ה Canon PowerShot A520 ממש מצאה חן בעיני אבל אני תוהה אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר או בערך באותו טווח מחירים אודה לתשובותיכם בעניין

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

אלו הדרישות: זום דיגיטלי לא חשוב זום אופטי בין 5-12 מייצב מקפיא עדשה מתכווננת מעל 4 מגה פיקסל מצלמת סירטונים +קול ללא הגבלת זמן קלה וקטנה לא סוללות AA אבל אפשר גם עם . אם אין ברירה . ועד 2000 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by KoM,

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  12. Started by sherlock1212,

צילמתי בלילה מהחלון מאיזה 3 מטר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  13. Started by Snufkin,

A picture I took in Almere - Amsterdam

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, קיבלתי את המצלמה הזו לפני שבוע ורציתי לשאול כמה דברים: 1. המצלמה עובדת על 2 סוללות AA, יש דרך לדעת כמה כח נשאר בסוללות כדי שאני אדע להחליף אותם לפני שהם מתרוקנות לגמרי, כי זה פתאום נכבה לי ושניסיתי להדליק זה הראה לי תמונה של סוללה אדומה מהבהבת ונכבה שוב, אבל לא הביא לי התראה לפני שהסוללות ריקות או משהו כזה. בדקתי בספר של המצלמה, באתר של קנון ולא מצאתי כלום על זה, יש למישהו מושג? 2. מה זה AF? זה פונקציה שיש שם ואין לי מושג מה זה. 3. באיזה רזולוציה אתם בדרך כלל מצלמים? כאילו אני כיוונתי לרזולוציה 1600*1200 ובאיכות הכי גבוהה, השאלה שלי אם זה לא רזולוציה מוגזמת, ועדיף לרדת קצת? בכלל, באיזה רזולוציה עדיף לצלם תמונות רגילות, חברים, משפחה, תמונות מזדמנות כאלה. ולפי מה אתם …

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  15. קניתי מצלמה של קנון IXUS 30 הזמנתי כרטיס זכרון SD רגיל של( 512) SANDISK פתאום משהו אמר שכדי לקנות ULTRA II כדי לבטל תכרטיס הרגיל ולקחת אולטרה? מה ההבדל? אני באמת צריך? המצלמה לשימוש בייתי.. תמונות וסרטונים.. בבקשה זה מאוד דחוף תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום.. הייתי עם כל המשפחה וקנינו היום בבסט ביי FUJI E500+זכרון 128+תיק ב1400ש"ח. בהתחלה רציתילפתוח את הדיון כדי לשאול האם זה כדאי.. אבל 5 דק' עם המצלמה וחיפוש קצר באינטרנט הובילו אותי למסקנה שממש לא כדאי!! (תקנו אותי אם אני טועה) בקיצור ניתן תוך 10ימים להחזיר אותה ולקבל תמורה מלאה(=כסף). אז ככה, התקציב שלי הוא עד 1500. איזה מצלמה בתקציב הזה היא הכדאית והטובה ביותר?? תודה רבה רבה לעוזרים!!!! השימוש הוא שימוש ביתי ולא צילום מקצועי אם כי יכול להיות מצבים שיהיה צריך צילום מקצועי איתה.

• 30 תגובות
    • 7.2k צפיות
  17. Started by Tapeworm,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אז,הדיסק שהגיע עם הPanasonic nv-gs30 של סבא שלי ,משום מה שווק חיים,אני לא מוצא את התוכנה הזאתי ואני לא מצליח להתקין מחדש משום מה,זה כל הזמן קורס. אני צריך המלצה בשביל תוכנה חדשה בשבילו,שתוכל להוציא מהמצלמה את ה "Steals" שלה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by KoM,

• 7 תגובות
    • 802 צפיות
  20. שלום! אני דיי מרוצה מהמצלמה שלי CANON A60, חוץ מהקטע שהיא קצת גדולה וכבדה. למרות שהיא ישנה ושכבר לא מוכרים אותה הערך שלה והמחיר החזיק הרבה מאוד זמן. עכשיו שיש מצלמות חדשות כמו CANON 510 שאפשר להשיג דיי בזול יחסית אני חושב שכדאי לי למכור את שלי כמה שיותר מהר כדי שישאר לי עודף להוסיף על מנת לקנות את אחת מהמצלמות החדשות יותר. השאלה שלי היא מה ההבדלים בין A60 ל- A510 האם יש הבדלים משמעותיים באיכות? אני כבר יודע שהיא יותר קטנה וקלה שזה בשבילי יתרון. ראיתי באתר בנצ'מארק סרטון וידיאו שנעשה בA510 וראיתי הבדל גדול באיכות (פשוט רואים חלק). בקשר לתמונות דוגמא באתרים אני לא כלכך סומך כי מראים את התמונות הכי מושלמות שיכולות להיות וזה לא בהכרח אותן תמונות שיצאו בכל צילום שאני אעשה. חשב…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום אני אשמח באם תוכלו להמליץ לי על מצלמת וידאו בעלת זום אופטי טוב, צילום לילה (מינימום CANDEL LIGHT) תמיכה בקלטת או דיסק (לא רק זיכרון פנימי) וכמובן איכות הקלטה טובה באם יש עוד דברים שכדאי לשים לב אליהם אז אשמח אם תוכלו להצביע גם עליהם ביחד עם ההמלצה המחיר הוא לא סופי - שיהיה סביר (לא צריך ת HIGH END שעולה עשרות אלפים ) תודה

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  22. Started by SpLAsH,

על איזה מצלמה אתם ממליצים באיזור ה1500 שקל? חשוב שהמצלמה תהיה 4-5 מגה פיקסל, זום אופטי X3-4, ושתהיה אפשרות לשליטה ידנית עדיפה מצלמה של קאנון, ניקון או אוליפוס, אבל כל הצעה תתקבל בברכה תודה

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by nesber,

אני צריך מצלמה לצילום נופים עירוניים ובניינים. ברור שאני לא צריך משהו מקצועי, אבל שתהיה איכות "מעולה" בקנה מידה חובבני, עד כמה שניתן עם מצלמה בטווח מחיר כזה(2000 שקל ללא כרטיס זיכרון וסוללות נטענות זה פחות או יותר המקסימום). אני לא צריך זום גדול, לכן לא רואה טעם לקנות מצלמה יקרה שמה שמייחד אותה זה הזום העצום שלה. זום "סטנדרטי", לא יותר. אני גם לא רוצה שהמצלמה תהיה מיניאטורית כמו דגם מסוים שראיתי, שבקושי אפשר להחזיק אותה ולמצוא את הכפתורים... אשמח לכל המלצה.

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. Started by SEangel,

במחיר של כ2000 ש"ח האם במחיר כזה האיכות עולה בהרבה על מצלמות וידאו "סטנדרטיות"?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני נוסע לחו"ל ואני מתלבט בין שלוש מצלמות עם נתונים דומים: canon powershot s1 panasonic dmc fz3 kodak dx6490

• 30 תגובות
    • 2.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים