צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
חבר מחפש מצלמה מקצועית (אני לא מבין בזה בכלל) עד 6000 ש"ח או קצת יותר (אבל קצת) תודה
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
היי קבלתי את המצלמה לפני 3 ימים, ומשום התמונות יוצאות מאד חדות אבל חסרות חיים. האם יש משהו שאני מפספס בהגדרות ? או שאני פשוט רגיל לקנון ? הייתי שמ חלקצת כיוון בעניין תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
קניתי A590 והיתה נקודה תפוסה שהופיע בכל התמונות (שהעברתי כבר למחשב, לא פיקסל מת במסך של המצלמה). חיפשתי בגוגל וראיתי שיש כמה תלונות על הסדרה הזאת של A500, חזרתי לחנות והחליפו לי אותה במקום. סה"כ אני מרוצה ממנה מאוד אבל רציתי להדגיש שכדאי לבדוק את העניין הזה עוד בחנות, אפילו בצורה הכי בסיסית כמו להצמיד את היד למצלמה ולהסתכל על המסך אם על הרקע השחור יש פתאום נקודה. מיותר להגיע הביתה ושוב לחזור לחנות בגלל זה. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש פלאש חיצוני ל Canon G10 שלי. התקציב הוא כ 200$ בארצות הברית. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מצלמה קומפקטית ואיכותית עד 2000 ש"ח . חשוב שיהיה זום אופטי גדול , המצלמה האחרונה שלי הייתה Ricoh Caplio R6 (zoom x7.1) חוץ מצילומים בלילה היא הייתה מעולה לנופים ותמונות מרחוק.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה מדגם Casio Exilim EX-Z1080 מפרט מלא - http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=484&PID=29720 האם אפשרי לצלם תמונות 'מקצועיות' ע"י שליטה בזמן החשיפה של המצלמה ? אם לא, איזה פונקציות שימושיות בעליל יש למצלמה הזאת ?
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה קומפקטית חדשה, תמיד המליצו פה על הF40 של פוג'י שהייתה עולה איזה 700 שקל בזמנו, מה היום המקבילה שלה בטווח מחירים הזה ? תודה רבה דרישות: אותן דרישות שהיו לאנשים אשר קנו את הF40 - עובי, איכות תמונה, וצילום וידאו ברמה טובה מאוד. חשבתי על הA590 של קאנון, הבעיה שהיא לא "SLIM"ית ושטוחה, כזאת שמתחלקת לכיס של הג'ינס בקלות (כמו הF40), והצילום וידאו שלה לא משהו, אבל יש אותה ב510 שקל בוואלה, שזה אחלה מחיר. חשבתי גם על הF50, אבל 800 שקל זה כבד מדי.
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
עיבוד בפוטושופ מצורפים נתוני הצילום מקובץ RAW התמונה היא קרופ + דחיפה של מעל סטופ ב 800 איזו... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
האם עדשת 55mm vivitar 35 - 105mm 1:32-4 יכולה להתאים למצלמת קאנון 400די?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב. לא יודע מה ניכנס בהורים שלי פיתאום אבל הם ניזכרו שהעולם כבר כמה שנים משתמש במצלמות דיגיטליות ומצלמות הפילם נחלת העבר. הדרישות שלנו דיי פשוטות- מצלמה לא גדולה, דיגיטלית, איכות תמונה טובה, אפשרות לצילום ווידיאו, על כרטיסי זיכרון, על סוללה ניטענת לזמן ממושך, עם חיבור USB למחשב וקלה לתפעול. המצלמה תשמש בעיקר להנצחת אירועים משפחתיים ודברים באותו סטייל. כמו שאפשר להבין ההורים שלי לא מקצועני צילום כמו רובכם כאן לכן הדרישות לא כ"כ גבוהות. המצלמה שהייתה לנו עד כה שירתה אותנו 8 שנים ועדיין היא עובדת מצויין (איזה דגם של SONY). התקציב הוא עד 1000 ש"ח גג. אשמח לשמוע גם המלצה לחנות טובה באיזור המרכז ( אם יש אחת מקצועית ואיכותית בדרום תל אביב זה עוד יותר טוב) נ.ב. אם עב…
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
הסוללה שמגיעה עם מצלמת הווידאו Canon HG20 הינה הסוללה הנ"ל, שבפועל מספיקה בערך לשעה וחצי. הסוללה BP-819 שמספיקה לשלוש שעות, עולה בארץ (קרט) 580 ש"ח. הסוללה BP-827 שמספיקה לחמש שעות, עולה בארץ (קרט) 850 ש"ח (באמאזון 540 ש"ח). 1. מישהו יודע היכן בארץ ניתן להשיג את אחת מהסוללות הנ"ל, במחיר שפוי ? :-) 2. BP-819 עולה בבית הצילום 220 ש"ח, אך לא סוללה מקורית, אלא תחליפית - האם למישהו יש ניסיון/ידע האם כדאי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 948 צפיות
-
-
עדשה מיושנת, צמצם פתוח עד הסוף המר (1.4) ותוצאה רכה כמו חמאה ביום קיץ חם. אמנם סתם צילום ניסיון, אבל התמונה הזאת (האיכויות שלה, פחות הקומפוזיציה הממש לא מושלמת, אני מודה בזה כבר מראש) פרטה לי על מיתרים נוסטלגיים. חרטא או שטבלאות MTF הן לא הכל? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
עם עדשה רחבה וזום גדול ככל האפשר במסגרת המגבלה- שתהייה קומפקטית.תודה
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה שפועלת על סוללות AA (לא סוללה פנימית), שתומכת בכרטיסי SD, עם זום אופטי לפחות 4, תמיכה בצילום וידאו, רצוי - כיוון ידני של aperture/shutter speed. האם canon A1000 (שעונה על רוב התנאים) היא בחירה טובה? האם יש אפשרויות טובות יותר?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום רב לכל החברות והחברים יצאתי מבולבל בענין המהירויות של כרטיסי SD כי בויקפידיה הבנתי שמעל מהירות 40X כבר נקרא מהירות 6 אז איך אוכל לדעת לקנות במהירות 150X ומעלה לעומת זאת מבעלי חנויות הבנתי שCLASS 6 הם המהירים ביותר הקיימים בשוק אולי יכול מישהו/י לעזור לי להבין בהבדלי המהירויות של הכרטיסים? שאלה נוספת, האם אכן יש הבדל גדול בצילום או בהסרטה עם כרטיס מהיר יותר מהרגיל? [br]פורסם בתאריך: 21.06.2009 בשעה 00:00:06 בינתיים המשכתי לחפש מענה לשאלתי ונהיתי רק מבולבל יותרלפי פורום תפוז הקלאס מהווה נקודת המינימום של המהירות כאשר קלאס 2 מינימום המהירות הינו 2 מ"ב לשניה וקלאס 6 הוא כרטיס במהירות מינימום של 6 מ"ב לשניה, הווי אומר אם קניתי כרטיס של 150X קיבלתי כרטיס במהירות של 20 מ"ב …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לי מצלמה קומפקטית ויש 2 ששמתי את העין שלי עליהן רק אני לא יודע איזה לקחת canon powershot sd950 IS או canon SD990IS תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות 2 מצלמות דיגיטליות: אחת-עד תקציב של 600 ש"ח והשניה עד תקציב של 1000 ש"ח אפרט לפי הסעיפים הבאים: 1.מצלמה של עד 1000 ש"ח: מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 100-1100 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בבית, אירועים משפחתיים, בטבע, בלילה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא קריטי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)?לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? מהירות הצילום האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל הנייר המקסימלי שאתה מ…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מצלמה שתשמש אותי בעיקר לטיולים ואירועים. הנה המאפיינים העיקריים שמשמעותיים עבורי במצלמה: -התקציב לא עולה על 1,500 שקל -אני מתכוון לצלם בעיקר תמונות טבע בשטחים פתוחים אבל גם תמונות במקומות סגורים. רוב התמונות יצולמו באור יום. -אין לי כוונה להשתמש בחצובה או בפלאש חיצוני. -לא ממש הבנתי את העניין של טווח עדשה וזום אבל אני יכול לומר שחשובה לי האפשרות לקלוט בתמונה שטח נרחב ולמרחק. -כמו כן חשובה לי מהירות התגובה של המצלמה מרגע הלחיצה ועד הופעת התמונה והמהירות שבין תמונה לתמונה. -תכונות כלליות נוספות שחשובות לי הן מסך מסתובב ופוקוס אוטומטי. שאר התחומים בשאלון לא ברורים לי ולכן לא עניתי עליהם. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 706 צפיות
-
-
רציתי להזמין מצלמה PENTAX k7 זו מצלמה חדשה שרק עכשיו יוצאת לשוק... נכון להיום (אני בטקסס וחוזר לארץ בעוד 3 ימים) רק באתר הזה ראיתי שיש אותה במלאי www.willoughbys.com האם מישהו מכיר אותם? האם הם אמינים?
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
מה אחוז ההפחתה הסביר להפחתה למצלמה( קומפקטית) מחודשת? (לפי מה שראיתי בחנויות בזאפ בערך 20%). מה דעתכם, האם מדובר ב-"הזדמנות" או שקונים מוצר שהיתה בו בעיה שתוקנה ואין לו את אותה אמינות של מוצר חדש?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מצ:ב קישור לכתבה בדה מרקר שסוקרת מספר דגמים. http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20090701_1096805&from=haaretz האם המכשירים האלו יוכלו להחליף יום אחד את המצלמות הקומפקטיות?
-
- 1 תגובה
- 778 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה סוני T9 ושאני מכניס כרטיס אז הוא מגמגם ז"א יש בעיית מגעים לפעמים הוא מצלם על הכרטיס ולפעמים על הזיכרון של המצלמה. מה אפשר לעשות בכדי לסדר את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
סוללות או לא להיות ? 1. עבור מצלמת סטילס, ברשותי סוללות נטענות GP 2700mAh, נוכחתי לדעת שכאשר הן נמצאות במצלמה כחודש-חודשיים ללא שימוש, הן מתרוקנות כמעט לחלוטין, 1. האם מדובר בתופעה טבעית ? 2. היכן מומלץ לאחסן את הסוללות ? בתוך המכשיר ? מחוץ למכשיר ? במקרר ? 3. ללא קשר, אני זקוק לסוללות נוספות, נתקלתי בסקירה הזו : http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=638340 האם GP REcyko+ עדיפה על רביעיה נוספת של GP 2700mAh ? האם אין GP REcyko+ בעוצמה גבוהה יותר מאשר 2050mAh ? (או שאולי העוצמה הזו זהה ל GP הרגילות בועצמה 2700mAh ?) 3. עבור מצלמת ווידאו Canon Vixia HG20 שמגיעה עם סוללה BP-807, האם יש לבצע הטענה ראשונית של הסוללה לפני השימוש ? אם כן, לאורך כמה זמן ? 4. עבור אותה מצלמת …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מצלמה של CANON G10, יש לי כרגע כרטיס זכרון פשוט של 1GB, אני בקרוב טס לניו זילנד ולכן אני רוצה לקנות כרטיס 8GB. חשבתי אם אני קונה כבר להשקיע על משהו טוב, השאלה שלי היא כזאת, אם למצלמה כמו ה G10 יש צורך בכרטיס של SANDISK EXTREAM 3 או שאפשר ללכת על SANDISK ULTRA 2, הבדלי המחירים בין הכרטיסים הם מהותיים, השאלה אם בפועל אני ארגיש שה EXTREAM III מתפקד יותר טוב, אם כן אני אלך עליו אך איני רוצה לבזבז כסף סתם מהתלהבות תודה אופיר
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-