צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום,לםני כמה ימים קיבלתי את הפילטר HOYA R72 58mm שמתי על המצלמה Sony DSC-F828 מישהו יכול להסביר לי איך לערוך? אני מצרף 2 תמונות להמחשה http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488351.jpg&d=80.-18.-14.-14.-19.-17.-21.-24.36.42.33.90 http://albums.tapuz.co.il/Albums/getImage.asp?a=1513049&b=0&c=488340.jpg&d=40.22.26.26.21.22.18.16.76.82.73.50 ניסיתי לערוך לפי המדריך באתר של רועי אבל לא יצא טוב,מישהו יכול לעזור לי? תודה,בר
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
כשמקטינים תמונה בפוטושופ ראו תמונה. הערכים למעלה הם גודל התמונה המקורית. וDOCUMENT SIZE זה גודל התמונה כשמדפיסים אותה. עד כאן הכל נכון? מה אומר המספר בRESOLUTUON מעבר להגדרה פיקסלים באינץ'? המצלמה שלי מצלמת ב180 פיקסלים לאינץ'. אם אני מעלה את המספר ז"א שאני מקטין את גודל התמונה, התמונה הופכת להיות ליותר חדה? שאלה נוספת, כשאני עושה פעולה זו אני לא רואה שום הבדל באיך שהתמונה נראית, היא לא חדה יותר. למה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
חושב לקחת את ה D80 שלי איתי ואולי אפילו לקנות את ה 70-300 שחלמתי עליה ... אמרו לי משהו על ביטוח ? מישהו מכיר את הסיפור עם ביטוחים של מצלמות לחול ? ומה אני עושה עם כרטיסי זכרון ותמונות ?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
היי... אני נוסע לטיול ארוך, ובמקום לצרוב דיסקים כל הזמן, אני פשוט חושב לקנות כרטיס 4GB ולסגור סיפור. המצלמה - CANON A520... האם יכולה לתמוך ב 4GB... חשוב לי תשובה בטוחה. תודה רבה אנשים!
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שתיהן ב-1200 ש"ח האולימפוס מגיעה עם כרטיס זיכרון 128 מגה ואפשרות לעוד כרטיס כזה ב-50 ש"ח אחריות 3 שנים לשתיהן מי מהן לוקחת?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטויות רבות בין הF100fd לTZ5 החלטתי ללכת לחנות ולראות את המצלמות ולהחליט במקום מה לקנות. המוכר בחנות אמר לי ששתיהן מצלמות טובות, אבל אולי כדאי לי לחכות כי יש מצלמה שאמורה להגיע Nikon CoolPix s60 שהיא עם מסך מגע ונתונים מאוד טובים לפי המפרט שיש להם בחנות. מה דעתכם? מישהו מכיר ? תודה
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
הציפיות מהמצלמה הן בעיקר שתהייה אפשרות לשלוף ולצלם תמונות איכותיות בלי התעסקות מיותרת עם כל מיני הגדרות; תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
-
באתר של מצלמת וידאו מדגם DV3500 של חברת Mustek לא כתוב על כמות הזיכרון שמגיע עם קנייתה. תנו לי פרטים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב שעומד לרשותך ? 1000-2000 שקל 2. מה רמת הידע שלך ? נסו להעריך את רמתכם ונסיונכם. בדקו את עצמכם מול מושגים בסיסיים כגון: קומפוזיציה, פוקוס, עומק שדה, צמצם, תריס, חשיפה, ISO, אורך מוקד, עבודה עם תאורה. ---מינימלי לחלוטין מעדיף שלא להתעסק ולכן מצלמת poin and shoot היא הכיוון 3. באילו מצלמות התנסת בעבר ? מה הגביל אותך בציודך הקודם ?אין ניסיון 4. אילו נושאים אתה מצלם כרגע / מעוניין לצלם, ובאילו תנאי תאורה ? (העריכו במידת האפשר גם שימושיות - למשל: הרבה תמונות חברה בטיולים באור יום, הרבה תמונות של הילדה בתוך הבית, מעט תמונות ברחובות חשוכים באמצע הלילה, מעט מאוד תמונות של הילדה במופעי ריקוד באולם חשוך, מעט תמונות ציפורים ממרחק רק בשעות הערביים) -------הייעוד …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מצלמה חדשה. הצרכים שלי הם בסיסיים.קודם, שהמצלמה אמורה להיות קומפקטית ולא גדולה ולא נוחה. פלאש וזום טוב. המצלמה מיועדת לצילום בחו"ל, נופים, משפחה, מסיבות.. ככה שהאיכות של המצלמה מאוד חשוב. שלא יהיו עיגולים כאלו בתמונות וכמו חוסר צבע בתמונות. אני מחפש מצלמה שיראו את התמונות באיכות טובה וגם כשמעבירים את התמונות למחשב ומגדילים את התמונה שיראו טוב. תקציב: 2500
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה אולטרה קומפקטית שתיכנס לכיס ושתהיה מהירה. יש עדיפות למצלמות עם כרטיסי SD ואני רוצה שיהיה כלול במחיר גם נרתיק טוב שישמור על המצלמה. תודה מראש לעוזרים MIKE
-
- 1 תגובה
- 793 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש שירות ענן לאחסון תמונות שיכיל את התכונות הבאות: 1) בעל תוכנה לוקלית שמותקנת על המחשב/סמארטפון ומסונכרנת עם השירות (בדומה לדרופבוקס/גוגל) 2) מאפשר ליצור תגית ולהחיל אותה על אוסף של תמונות 3) מאפשר ליצור "עץ של תגיות" (בדומה אופן שבו מאורגנות ספריות במחשב) 4) מזהה את הפנים בתמונות ומאפשר לחפש תמונות שמכילות פרצוף של אדם מסוים 5) מאפשר חיפוש לפי המקום שבו צולמה התמונה (עבור תמונות המכילות מידע גיאוגרפי, כמובן) 6) מזהה כפילות של תמונות: נניח שאני מעלה תמונה שכבר קיימת - הוא יתריע על כך 7) מאפשר בחירת תמונות נוחה: לדוגמה - נניח שאני רוצה לבחור עשר תמונות מכל האוסף הקיים - אז כל תמונה שאסמן תופיע בחלון מקביל ויצוין…
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב לכל החברות והחברים יצאתי מבולבל בענין המהירויות של כרטיסי SD כי בויקפידיה הבנתי שמעל מהירות 40X כבר נקרא מהירות 6 אז איך אוכל לדעת לקנות במהירות 150X ומעלה לעומת זאת מבעלי חנויות הבנתי שCLASS 6 הם המהירים ביותר הקיימים בשוק אולי יכול מישהו/י לעזור לי להבין בהבדלי המהירויות של הכרטיסים? שאלה נוספת, האם אכן יש הבדל גדול בצילום או בהסרטה עם כרטיס מהיר יותר מהרגיל? [br]פורסם בתאריך: 21.06.2009 בשעה 00:00:06 בינתיים המשכתי לחפש מענה לשאלתי ונהיתי רק מבולבל יותרלפי פורום תפוז הקלאס מהווה נקודת המינימום של המהירות כאשר קלאס 2 מינימום המהירות הינו 2 מ"ב לשניה וקלאס 6 הוא כרטיס במהירות מינימום של 6 מ"ב לשניה, הווי אומר אם קניתי כרטיס של 150X קיבלתי כרטיס במהירות של 20 מ"ב …
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מצלמת אינטרנט בסביבות 100-200 שח. התרשמתי מ- creative vista ו- creative NX PRO , אבל אני לא בטוח אם לקנות. אני צריך אותה בעיקר לועידות אינטרנט ולא לצילום וכדומה... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קבצי JPG ובמאפיינים כתוב: נוצר התשנה נפתח. שמתי לב שב"השתנה" תמיד התאריך מוקדם יותר. האם זה התאריך של צילום התמונה? יציר הקובץ? העתקתו למחשב? אפשר לסמוך על זה? זה ניתן לזיוף? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 2.8k צפיות
-
-
היי. ברשותי CANON A520 , אני רוצה לקנות למצלמה כרטיס זכרון גדול וחדש, אך יש לי התלבטות: האם לקנות של SAN DISK: (שהוא זול וסאן דיסק זו חברה טובה) http://zap.co.il/model.asp?model_id=343497 שאין לי מושג מה המהירות שלו .. אומשהו עם מהירות יותר גבוהה : http://zap.co.il/model.asp?model_id=359217 המצלמה היא מעט איטית...חשבתי אולי יעזור לקנות כרטיס זכרון יותר מהיר.. אם כן, תייעצו לי מה ומי ואם הכרטיסים האלה שווים בכלל, (האם זה ישפיע משמעותית על המהירות ? שכן המצלמה בלאו-הכי איטית יחחסית) תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
חוץ מהמחיר כמובן. http://zap.co.il/model.asp?model_id=12911 והאם היום שווה יותר לקנות 512MB? http://zap.co.il/model.asp?model_id=12928
-
- 1 תגובה
- 845 צפיות
-
-
אז מחיפוש פה בפורום וברחבי הרשת צמצמתי את האפשרויות לשני דגמים: ה Panasonic TZ5 שממש מומלצת פה בפורום ובכלל. וה Canon SX110IS שלא ממש מצאתי התייחסות אליה בפורום וגם ברשת, כנראה בגלל שהיא די חדשה, אבל ממה שכן מצאתי נראה כאילו היא מתחרה ראויה. שניהם די דומים מבחינת המפרט והמחיר.. ולכן אני מבקש את עזרתכם בהכרעה תודה מראש וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
אני לא בדיוק יודע איפה אפשר להעלות את הבקשה שלי אבל נראה לי שזה הפורום המתאים מכולם. אני מנסה למצוא תמונה באיכות גבוהה של מדינות העולם או לפחות של מדינות אירופה ואסיה. חשוב לי ששמה של כל מדינה תופיע על המפה. אשמח אם תעזרו לי למצוא תמונה זו. תודה מראש, יגאל
-
- 1 תגובה
- 8.9k צפיות
-
-
קראתי בדיוק על סוג חדש יחסית (שנה בשוק) של סוללות נטענות - NiZn - ניקל אבץ אם אני מבין נכון הם בעלי יתרונות על סוללות ה-eneloop שהם סוללות Low discharged NiMH, האם זה כך? משהו נוסף, האם שווה לקנות מטען זול, בעל יכולת טעינה נפרדת לכל סוללה או שעדיף להשאר עם המטען המקורי של ה-eneloop שלי? מדובר על משהו כזה - http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.6194
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מצלמה בערך ב700 שקל שהמצלמה תיהיה טובה לצילום סופורט אפשר לשחק במחיר אבל לא יותר מידי תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
הי! מבקשת אם אפשר לקבל דגמים מומלצים של מצלמת אולימפוס לצילום ביתי ונופים יחד,לא מבינה כל כך בצילום,והאם חשוב שתהיה עינית או לא,לגבי סוללות או סוללה נטענת...בקיצור אם בעלי הבנה במצלמות יוכלו לתת לי דגם חדשני של אולימפוס שכדאי לרכוש עד 1000 ש"ח,ואם ממש ממש אין כזה (ואני לא מאמינה)אז של 'קנון. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
היום הוכרזה Ricoh R7.אפשר לראות בקישור הבא: http://www.dpreview.com/news/0708/07082802ricohcaplior7.asp למצלמה הזאת יש יכולות עיבוד לאחר הצילום שמאפשרות שינוי הצבעים (בהירות,כמות,התאמת הצבעים),שינוי כוון התמונה אורך/רוחב,מנוע עיבוד ISO גבוה משופר, ותמיכה ב- color bracketing א ב ל בהשוואה ל- R6, ייתכן שהחברה הזאת הלכה צעד אחורה מכמה בחינות: ל-R6 יש 7MP בעוד ל- R7 יש 8MP - מה שאומר יותר רעש,וכנראה איכות צילום פחות טובה (מעבר ל- limit של העדשה -אם מדובר באותה עדשה). ל- R6 יש 54MB זכרון פנימי,ול R7 יש רק 24MB- מה שאומר שהצילום ברצף שלה נפגע. ולגבי עיבוד התמונה - מקווה שהעיבוד במצלמה לא גוזל יותר-מדי פרטים מאיכות התמונה,ולא גורם למריחת-צבעים,כמו אצל חלק מהמתחרות. ימים יגידו ב…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-