צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז ככה... היה לי דיי משעמם היום אז אמרתי בו ננסה מהשהו חדש ונצלם את הפלאפון שלי... לקחתי מספר דפים של מדפסת שמתי את הפלאפון וצילמתי כמה תמונות וזה מה שיצא בסוף וזה אחרי עריכה קטנה לצבע של הרקע זה פעם ראשונה שצילמתי מהשהו כזה איך קוראים לזה בשפה יותר מקצועים? "צילום סטודיו"? כמובן תגובות והארות יתקבלו בשמחה
-
- 10 תגובות
- 880 צפיות
-
-
יש לי פוטוסמרט 735 של HP והיום כשצילמתי איתה היא פתאום הפסיקה לעבוד ולא נדלקת לפני כמה ימים היא נפלה אבל הכל היה בסדר. מישהו יודע מה לעשות ואיך השרות של HP?
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
-
ב SLR הזום לא גדול אם לא משקיעים הרבה כסף בעדשה - נראה לי כי הזום של עדשת הקיט של ניקון הוא בין 3 ל 4 ... זום מאוד קטן. מצד שני הפנסוניק FZ18 זה מצלמה דמוי SLR וזום חשמלי. לגבי ה SLR חשבתי על NIKON D40 / D40X - הבדל של 6 מגה מול 10 מגה - העניין שגודל החישן זהה בשתי הדגמים ולכן אולי ה 10 מגה פחות טובה אז מה עדיף?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
טוב, כיוון שזה דיי ברור שיהיו פה מספר אנשים שיצלמו או שכבר צילמו ברקים הערב ויצלמו בהמשך החלטתי לפתוח נושא מרוכז לזה אני הצלחתי הערב לתפוס ברק נחמד עם הסלולרי וכן עם העננים, נראה שבהחלט יש במביט בנו מלמעלה אתם בטח חושבים שאני עובד עליהם ושזה צולם בצהריים, אז זהו שלא זה ברק בהצלחה לכולם ! 8)
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מזהיר התמונה הוקטנה קצת אבל עדיין גדולה http://mafteah.co.il/shemesh.jpg מה אתם חושבים? יש עוד תמונות אבל זה אחר כך. יש מה לערוך אותה במחשב? ואם כן אז איך? תודה
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
אני לא חובב צילום, אין לי צורך בשיטות צילום שונות ומבחינתי מצלמת הפילם הפשוטה שיש לי שעלתה 100 ש"ח והדבר הכי משוכלל שיש בה זה פלאש אוטומטי מספיקה לצרכים שלי. אני רוצה לקנות דיגיטלית כדי לחסוך את החלק של הפיתוח והסריקה - אני עובר לניו- יורק ואני ארצה לצלם הרבה ולשלוח תמונות באימייל, וגם מסך ה-LCD שמראה בדיוק מה אני מצלם יהיה לי מאוד נוח. אשמח לקבל המלצות למצלמות שקל לתפעל ולא צריך להתחיל לחשוב על כיוון התאורה, לשחק עם זמן החשיפה וכל מיני פונקציות אחרות (לא אכפת לי שהדברים האלה יהיו קיימים, אני פשוט לא רוצה להיות חייב להתעסק איתם). אני מעדיף מצלמה שיכולה לעבוד עם סוללות נטענות רגילות, ושמחיר כרטיסי הזכרון לא יהיה גבוה מדי. אני רואה שכולם ממליצים על המצלמות של CANON, אבל מצד…
-
- 3 תגובות
- 844 צפיות
-
-
שלום, אחרי 10 שנים עם מצלמת וידאו אנלוגית (ללא מסך נפתח- מסוג סוני) החלטתי לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. המטרה שהמצלמה תהיה איכותית ולכן חשבתי על SONY , חשוב שתהיה קטנה - מסך נשלף (מן הסתם) , חשוב שיהיה לה ZOOM טוב ומגה פיקסלים גבוהה - ושסוף סוף אוכל לחבר אותה למחשב ולערוך את הסרטים. הבנתי שהמצלמות MINI-DV טובות יותר באיכותן מאלו של ה- DVD . מבחינת תקציב - לא ממש משנה, אני אשקיע מעט יותר אם יש צורך , מחיר משוער , חשבתי שמחיר מצלמה אמור להיות סביב 3-3.5 אלף ש"ח. תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
זו תמונה שרציתי לפרסם כבר זמן מה אבל לא ידעתי מה לחשוב... עכשיו אני חושב שזאת תמונה מדהימה.. צולם בלילה בבסיס גדנ"ע שדה בוקר חח צמצם פתוח על 5.6 חשיפה מקסימאלית של 15 שניות ורגישות הכי נמוכה של המצלמה(100)
-
- 9 תגובות
- 993 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
האם יש אפשרות במצלמה מסוג "canon a 85" לבחור כמה מגה פיקסל המצלמה תשתמש בכל צילום? הכוונה היא נגיד עם יש במצלמה 4 מגה פיקסל, האם ניתן לבחור שהיא תצלם רק ב1/2/3 מגה פיקסל? אם כן איך עושים זאת?
-
- 2 תגובות
- 567 צפיות
-
-
הכיצד ניתן לעבור יום עצמאות ללא מטר של זיקוקים? כמה שצולמו היום ברמלה: והכל כמובן לתיפארת מדינת ישראל
-
- 4 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי, כעיקרון אני מחפש מצלמה נוספת למצלמה שיש לי היום, אני רוצה שזו תהיה מצלמה שלא יהיה חשש לקחת אותה לכל טיול ככה שהיא לא תהיה סופר עדינה, שתוכל לצלם תמונות נוף ותמונות בתנאי הארה בינוניים - ברמה גבוהה, משתדל לא לחרוג מהתקציב. ביינתים עומדת על הפרק הפוג' FinePix 650 שהוצעה במכרז בידיעות אחרונות מוסף כלכלה, הגיעו איתה ל 859 ש"ח, יש מצלמה שעדיפה עליה?
-
- 12 תגובות
- 919 צפיות
-
-
עריכה ראשונה שלי http://img86.imageshack.us/my.php?image=img0023copy3bs.jpg יש עצות לשיפור? אם תרצו אני יעלה את התמונה המקורית ותוכלו לעשות עריכה משלכם!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את המינולטה Z5 בשעה טובה ואני מחפש לקנות כרטיס זיכרון מהיר אך אני לא יודע איזה הכי מהיר אני יודע שיש EXTREME ויש ULTRA וכו' אבל איך אני יכול להשוות? בקיצר האם יש אתר שמשווה כאלו נתונים?יש כזו חיה? בתודה מראש לכל העוזרים נועם
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הכל בכותרת, מחפש מצלמה דיגיטאלית טובה עד המחיר הנ"ל, שתתן תמורה שווה למחיר (=
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
מהו לדעתכם האתר הטוב ביותר ליצור אלבום תמונות וירטואלי באינטרנט?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
לשימוש ביתי. הבנתי שעדיף עם כרטיס זיכרון אבל זה לא מחייב מבחינתי. איך ה-FS 200 של CANON?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה בתקציב של 1000 שקל שיהיה לה מסך 3 אינצ' וכן זום כמה שיותר גדול מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון?1000 ש"ח לא כולל כרטיס הזיכרון אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מצלמה משפחתית לדעתי יותר באור יום אבל גם בחושך..לא יותר מידי האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אני יצלם עם פלאש פנימי האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לא האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? לא האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן,SONY T9 ..היא פשוט הולכת למות האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? אם הראשון, מהו גודל…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת slr חדשה, וקראתי את הביקורות ב dpreview על שתי המצלמות. מאוד חשוב לי היכולת הדפסה בגדלים גדולים (במצב raw), וקראתי באתר שלמרות של ג200 יש יותר מגה פיקסלים, והרזולוציה של טובה יותר, אין הבדל משמעותי בהדפסות גדולות מה 30d. איך זה יכול להיות??? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הסוללה שמגיעה עם מצלמת הווידאו Canon HG20 הינה הסוללה הנ"ל, שבפועל מספיקה בערך לשעה וחצי. הסוללה BP-819 שמספיקה לשלוש שעות, עולה בארץ (קרט) 580 ש"ח. הסוללה BP-827 שמספיקה לחמש שעות, עולה בארץ (קרט) 850 ש"ח (באמאזון 540 ש"ח). 1. מישהו יודע היכן בארץ ניתן להשיג את אחת מהסוללות הנ"ל, במחיר שפוי ? :-) 2. BP-819 עולה בבית הצילום 220 ש"ח, אך לא סוללה מקורית, אלא תחליפית - האם למישהו יש ניסיון/ידע האם כדאי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
-
-
אני חדש פה, נרשמתי דיי מזמן ת'אמת אבל זאת הפעם הראשונה שיוצא לי לכתוב פה הודעה ולא רק לקרוא, אני מקווה שמעכשיו ייצא לי לבקר פה יותר. בכל מקרה אני צלם חובב, בינתיים יש לי ניקון דיי חלשה יחסית ( coolpix 2000, הביאו לי מקוריאה לפני כמה שנים ), אני רוצה לעבור למשהו יותר מתקדם ואחרי שקראתי דיי הרבה שמתי עין על ה canon s2, רציתי לדעת אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת עליה. תודה מראש יוסי.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-