עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם אני רוצה לקנות מסנן UV אם אני לא טועה ומגן מסך LCD אשר קיים במצלמה אני לא כל כך מבין במסננים אז אני מכווה שתעזרו לי. תקציב אני לא נותן כי אני לא יודע איזה מחירים קיימים ואיזה מסננים טובים ואיזה לא. תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 782 צפיות
  2. שלום אני מקבל את התמונה בכל מני צבעים מוזרים אולי חסר לי איזה קידוד אשמח לדעת מה אפשר לעשות מצלמה לדוגמא : http://www.intersurf.co.il/main.asp?cat=general&scat=cams3&sel_nav1=24 הבעיה הופיע לאחר פירמוט

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by eegg,

אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה במקום ה canon powershot a-75. חשבתי על מצלמה עם זום טוב צריכה להיות טובה בשביל צילום אנשים, נופים וגם צילום מקרוב.

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  4. Started by scylla,

hello. im in thailand with my olympus SP570 and for some reason there is no sound in videos! i tried everything and nothing helped.... anyone knows? thx, ofir.

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  5. http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/ טיפה מאכזבת לטעמי אך יש לה את היתרונות שלה.

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  6. Started by חננב,

מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  7. Started by Ro-K,

שלום התקנתי את התוכנה ונראה לי שהיא לא מזהה את המצלמה כי אי אפשר ללחוץ על אפשרות העברת התמונות... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  8. יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !

• 7 תגובות
    • 782 צפיות
  9. Started by PyroGhost,

צולם היום, עוד תמונות יבואו בהמשך... אשמח לתגובות, בתודה מראש לכל המגיבים, יוסי.

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  10. Started by coron10,

אני בסך הכל מחפש מצלמה לא יקרה קומפקטית, קלה ופשוטה לתפעול. אני לא מצלם הרבה בעיקר טיולים ואת הילדים. לפי אתר היצרן יש לה מייצב תמונה דיגיטלי. בסך הכל גם המחיר שלה מאד קוסם מה עוד שיש לי כבר כרטיס מתאים של 1 גיגה. קישור לזאפ: http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=FE230

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  11. שלום, רציתי לדעת כיצד אני משנה את מהירות הצמצם של המצלמה שלי - Canon IXUS 40, תודה רבה מראש, אופיר

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  12. Started by OFF-RoaD,

שלום לכולם התקציב שלי הוא 3K למצלמה, כרטיס זכרון, סוללות+מטען, ובאופן כללי כל הסט. גמיש מעט, אם רק יש משהו מעניין טיפה למעלה. אני צריך מצלמה שתיתן לי אפשרות לצילומי טיולים (לא טיול בפריז ולונדון. יותר בכיוון של שביל ישראל וטיולים נוספים פה בארץ), שכוללים בעיקר צילומי נוף ומאקרו של פרחים וכדומה, אך עם זאת צילומי אנשים באותם טיולים ושימוש במצלמה באופן יום יומי עם חברים משפחה וכדומה. שוב, הקריטריון הראשי הוא הצילום האומנותי יותר, ופחות השימוש היום יומי (יש בבית ניקון 4800 מיושנת שתשאר למקרי חירום...) עכשיו ככה: 1. מצלמת DSLR כמו הD50 מוכנה לצילום (כולל הכל) לא נכנסת בתקציב, אז ירד מהפרק לצערי. 2. ההתלבטות כרגע היא בין ה6500 ל9600 של פוג'י. השאלה היא האם תושבת פלאש ומסך מסתוב…

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by Green,

היי ברשותי S9500 (כמו שאתם בטח יודע שהיא מצלמת הדמוי DSLR מספר אחת בעולם) מאובזרת בצורה מדהימה וחדשה (נקנתה לפני חודש בערך) במצב 100% היא לא צילמה יותר מ50 תמונות כולל של 1GB ומגן עדשה UV עם ציפוי כולל הקופסה וכל מה שמגיע איתה וכולל אחריות אני מוכר רק אבל רק בגלל בעיה רצינית של כסף שהכנסתי את עצמי אתם מומנים לראות את המחיר הכי זול שלה בזאפ (כולל של גיגה ומגן עדשה שזה דבר חובה למצלמה הזו) ולהציע מחיר הגיוני למצלמה חדשה עם אחריות והתוספות כי אני חייב למכור דיי דחוף אני מתחייב שהמצלמה במצב מושלם ובלי שום בעיה וזה באמת שווה לכם אני מפרסם את זה פה בגלל שאני יודע שזה יכול לעניין פה הרבה אנשים שחושבים לקנות את המצלמה הזו תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  14. Started by dimarpt,

אחרי עזרה מפורום זה, התמקדתי במצלמה שאני רוצה - ריקו 6. משום מה אני לא מוצא מקום לא בארץ ולא בארה"ב שמוכר מצלמות אלה בצבע אדום, למרות שבאתר היצרן כן מופיע מוצר כזה. מישהוא יודע איפה קונים ריקו 6 בצבע אדום? (אשתי מתעקשת)

15. פחות או יותר מחקתי והשארתי את מה שצריך. מצלמה למשתמש הפשוט בלי יותר מדי פילוסופיות והתעסקויות. דרישות: ממשק נוח, קלות בתפעול, סוללה שתחזיק לזמן רב. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700 - 500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום, נופים, אנשים * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן A80, D40 * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן בגודל A4 גג * מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? 35/28 לא ממש חשוב * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? מצלמה קומפקטית (לא דקה שתהייה בערך בגודל של ה A80) * האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? לא נעול על שום …

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  16. שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר. חשבתי על FE-340 של אולימפוס. מישהו שמע עליה משהו?? (לא מצאתי ביקורות באתרים בפרסמתם בנעוץ)

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  17. רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  18. הערות, הארות ותגובות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  19. היי אני רוצה לקנות את הCANON הזו בתור מצלמה ראשונה שתתן לי גם אופציות ידניות וגם אוטו' טוב, ראיתי לאחרונה כל מיני אפקטים מגניבים שעושים בלילה עם פנסים, האם המצלמה הזו מסוגלת לצלם סוג כזה של תמונות באיכות טובה ? או שאתם בכלל ממליצים על מצלמה אחרת אני גם אשמח להצעות עד 1600 ש"ח המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, טיולים, וכו.. תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  20. Started by composite,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה (מסרטה). דרישות: שתוכל לצלם ב- HD, שתהיה מבוססת הארדיסק בעל נפח רב. תקציב: אין כרגע, אני קודם צריך לראות מה המחירים הסטנדרטיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  21. Started by pooki_1,

שלום לכולם אחרי שניסיתי לבדוק לבד איזו מצלמה לקנות וטבעתי בים המידע, החלטתי לפנות אליכם לייעוץ, אשמח אם תעזרו לי עפ"י הפרמטרים הבאים: * תקציב למצלמה (בלבד, בלי ציוד נלווה) בסביבות 1000 ש"ח, אבל תחת הנימוק המתאים אין לי בעיה להעלות\להוריד כמה מאות שקלים * הנושאים לצילום יהיו בעיקר מחיי היום יום (צבא, ים, טיולים וכאלו) אבל אני ארצה גם לצלם במקומות חשוכים יותר כמו פאבים מועדונים וסתם בחוץ בלילה * אין לי צורך באיזו חצובה או פלאש חיצוני אבל כמו שאמרתי מקודם, אני ארצה לצלם תחת תנאים של אור חלש * בנוגע לפיתוח התמונות, כמובן שהן יהיו בגודל סטנדרטי, כזה שנכנס לכל אלבום, אבל יכול להיות מצב שרוצים להגדיל תמונה, גם לגודל סטנדרטי של הגדלה, לא מוכרים לי הגדלים השונים * הבנתי …

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by LoveStoned,

איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  23. Started by ערן ורד,

האם למישהו יש מושג/שמועה אם אמורה לצאתPanasonic DVX100C לשוק מתישהוא?...

24. Started by mc_elad,

SMX-K40 של SAMSUNG או DCR-SX30E של SONY תודה מראש למגיבים..

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by ophir555,

מחפש לקנות ציוד צילום וידאו להסלקה. ( מה שהוא שמשתמשים לצילום בסתר כמו בשומר מסך) . מי שהוא יכול לייעץ על ערכה. בחנויות שעוסקות בכך מתח הרווחים הוא עצום, ולכן אם מי שהוא מתמצא אשמח ליעוץ תודה

• 4 תגובות
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים