עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. עם עדשה רחבה וזום גדול ככל האפשר במסגרת המגבלה- שתהייה קומפקטית.תודה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  2. Started by חננב,

מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by EXTREAM,

אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  4. Started by shshmul,

למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by Zaks Sharon,

היי חברה, לפני הרבה זמן רכשתי מצלמה טובה של קנון - דגם 530A, השתמשתי בא והכל היה סבבה. לאחרונה גיליתי שהכבל המחבר בין המצלמה למחשב נעלם. ניסיתי לחבר למחשב עם כבל USB רגיל, אבל המחשב לא מזהה את המצלמה. כנראה שצריך את הכבל המקורי... יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  6. Started by aeea,

אפשרות העיניים האדומות מסומנת על on ועדיין יוצאות תמונות עם עיניים אדומות. עוד דבר קטן-בתוכנה של קנון יש אפשרות לבטל את העיניים האדומות אבל אני לא יודע איך להשתמש בפונקצייה הזאת,בבקשה שמישהו יעזור לי בשני הנושאים,תודה.

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by gbox,

בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  8. Started by Green,

היי כמו שחלק פה יודעים קניתי לאחרונה S9000 לפי בדיקה באתרים הבנתי שעל סוללות 2500 המצלמה יכולה לצלם בערך 200+ תמונות קניתי בנק סוללות של GP עם 4 סוללות 2500 חדש כמובן אחרי טעינה מלאה המצלמה לא מצלמת יותר מבערך 30-40 תמונות והסוללות נגמרות וזה אפילו בלי שימוש בפלאש (לפי מה שזכור לי) וחוץ מזה המצלמה לא מראה שלב בניים של עוצמת הסוללה זתומרת שהיא עובדת וברגע אחד מהבהב לי סוללה אדומה על המסך והמצלמה נכבת ולא עוזר להדליק אותה שוב כי זה באותו המצב נראה לכם הגיוני? ואם לחברה שיש את המצלמה הזו קרה את המקרה הזה? תודה

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  9. Started by dimarpt,

אחרי עזרה מפורום זה, התמקדתי במצלמה שאני רוצה - ריקו 6. משום מה אני לא מוצא מקום לא בארץ ולא בארה"ב שמוכר מצלמות אלה בצבע אדום, למרות שבאתר היצרן כן מופיע מוצר כזה. מישהוא יודע איפה קונים ריקו 6 בצבע אדום? (אשתי מתעקשת)

10. שלום , אני מעוניין לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית שתהיה טובה ואמינה. עדיפות ל- SONY וכן למצלמה עם דיסק קשיח - אלא אם כן תמליצו לי על חברה או טכנולוגיה אחרת.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  11. התקציב הוא עד 1000 שח כולל סוללות מטען כרטיס זיכרון ונרתיק. **חריגה של 100-200 שח היא לא קריטית. המצלמה צריכה לצלם טבע ונופים,המליצו לי חברים על מינימום הגדלת זום של 6, לא יודע מה הולך אבל עדשה רחבה חובה-לא מבין במספרים תגידו לי אתם.. אני לא מעוניין בפלאשים מיוחדים ולא בחצובות, אני מצלם ידנית. התמונות הולכות להיות מאוחסנות במחשב ולא יודפסו,למעט חריגות. חשוב שתהיה קלה יחסית וקטנה. אני הולך לטייל איתה. הערות נוספות: חשוב שתהיה עמידה. חובה שיהיה לה עינית לצילום נגד סינוור מהשמש. חובה סוללות AA. תודה רבה.

12. Started by The-StiG,

לפני כמה דקות סיימתי להתקשר למספר לא קטן של חניות והתפלאתי לראות שאף אחד מהם לא מחזיקה פוגי (בנהם גם חניות מחשבים אזוריות , גם חנויות מחשבים גדולה כו KSP וגם את ניורון שהם רשת חשמל יחסית גדולה . ) אף אחד מהם לא מוכרים פוגי , ומכיון שאני רוצה לרכוש מצלמה של פוגי זה קצת הדאיג אותי . למישהו יש מושג למה זה קורה ולמה הם לא מחזיקים פוגי ?

13. בעת הצגת תמונה (לאחר הצילום) איזורים שרופים מהבהבים לי באדום וחשוכים (תת חשיפה) נצבעים לי בצהוב. מישהו נתקל בתופעה הזו? האם זה פיצר? האם אפשר לבטלו? תודה.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  14. המצלמה: HP Photosmart 735 איך המצלמה? אני רוצה תגובות לשיפור אם יש...תודה!

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  15. אני לא ממש יודע באיזה פורום להכיל את הנושא אבל אני לא מוצא דרייברים לXP בשביל- http://www.planetminidisc.com/w-10.html ישנם רק של ל2000. בבקשה עם מישהו יועיל בטובו למצוא לי לXP בבקשה ואני יודה לו מאוד.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית. הידע שלי בתחום לא ממש גבוה ואני יודע רק שהתקציב שלי הוא בין 1000 ל2000 שקל. מה המצלמות המומלצות היום למשתמש הממוצע והרגיל?? התקציב אצלי אין לו משמעות רק נתתי בערך תחום של כסף שבו אני רוצה לקנות מצלמה. איזה חברות הן המועדפות היום במצלמות דיגיטליות ?? אני רוצה כמובן שיהיה זכרון נורמלי עם אפשרות להרחבה(?), זום, לפחות 3.0 פיסקל(לא שזה אומר לי הרבה), וכל הפיצ'רים והשטויות שחשובים בצמלמה דיגיטלית. אז על איזה דגמים אתם ממליצים ?? תקציב: 1000-1500 תודה רבה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  17. Started by OFF-RoaD,

שלום לכולם התקציב שלי הוא 3K למצלמה, כרטיס זכרון, סוללות+מטען, ובאופן כללי כל הסט. גמיש מעט, אם רק יש משהו מעניין טיפה למעלה. אני צריך מצלמה שתיתן לי אפשרות לצילומי טיולים (לא טיול בפריז ולונדון. יותר בכיוון של שביל ישראל וטיולים נוספים פה בארץ), שכוללים בעיקר צילומי נוף ומאקרו של פרחים וכדומה, אך עם זאת צילומי אנשים באותם טיולים ושימוש במצלמה באופן יום יומי עם חברים משפחה וכדומה. שוב, הקריטריון הראשי הוא הצילום האומנותי יותר, ופחות השימוש היום יומי (יש בבית ניקון 4800 מיושנת שתשאר למקרי חירום...) עכשיו ככה: 1. מצלמת DSLR כמו הD50 מוכנה לצילום (כולל הכל) לא נכנסת בתקציב, אז ירד מהפרק לצערי. 2. ההתלבטות כרגע היא בין ה6500 ל9600 של פוג'י. השאלה היא האם תושבת פלאש ומסך מסתוב…

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  18. לכתבה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  19. Started by DeadByDawn,

מה זה "חשיפה" בצילום?? כאילו יש לי אפשרות כזו,ואני לא יודע מה זה. זה מתחיל ב-2(מינוס 2) עד +2

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by ex_,

חוף מציצים, יום שבת...היום הראשון של יולי (קליק נוסף לגודל 100%) http://img450.imageshack.us/img450/3606/440vc.jpg

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  21. אני רוצה לקנות עדשה רחבה כזאת לאולימפוס C-756 שלי http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=80&CategoryID=145&Page=1 אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 26 ל 38 מ"מ, לפני שאני קונה. מישהו יכל למצא תמונה\אתר שעושה השוואה בין שני הסוגים? ראיתי גם שהיבואן הרשמי של אולימפוס לא מציג באתר שלו עדשות IR, אני רוצה לקנות גם אחת כזאת, ואולי גם עדשת UV (הם באמת מורידות את העובך?). איפה אני יכל למצא בארץ?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by ophir555,

מחפש לקנות ציוד צילום וידאו להסלקה. ( מה שהוא שמשתמשים לצילום בסתר כמו בשומר מסך) . מי שהוא יכול לייעץ על ערכה. בחנויות שעוסקות בכך מתח הרווחים הוא עצום, ולכן אם מי שהוא מתמצא אשמח ליעוץ תודה

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by pringles,

אני צריך לקנות כ.זכרון 2 GB שיתאים לD40 מחנות קאמרה מיה מה אתם ממליצים><?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. המסך בה לא פועל כמה בערך יעלה לתקן אותו אתם חושבים? והאם אפשר לצלם תמונות סטילס איתה?אם כן אז זה רק עם הממורי סטיק נכון? ובכדיי להעביר את הוידיאו למחשב גם חובה ממורי סטיק נכון? ועל איזה memory stick אתם ממליצים לי? תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  25. Started by Fir3^StorM,

שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 713 צפיות

דיונים חדשים בפורומים