עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by tigri1,

דעה לגבי canon sx10 מחודשת עם 4 שנות אחריות של 4H

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  2. Started by aviran_n,

צילמתי הלילה כמה תמונות מעדן החלון שלי החוצה (סתם תמונות מהשיעמום.. בלי מטרה מיוחדת).. שמתי לב שע"ג התמונות יש לכלוכים לבנים שכאילו תפוסים ע"ג העדשה אבל לא רואים אותם על העדשה וגם "ניגוב" של העדשה לא הסיר אותם.. צילמתי תמונה גם כשהמכסה של העדשה היה סגור וכשהגדלתי את התמונה לגודל מקורי במחשב ראו את הלכלוכים הלבנים על הרגע השחור.. מה זה יכול להיות? =\ נ.ב. המצלמה היא S6000...

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  3. Started by EXTREAM,

אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  4. Started by dsane,

המחירים דומים למדי... מי מהן עדיפה? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixs5200z%2Ckonicaminolta_dimagez6&show=all

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  5. Started by PeteRoy,

GoPro 8 Black + נהיגה ממבט ראשון

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  6. Started by abergel,

שלום לכולם. קניתי מצלמה olympus fe-130. צילמתי בה כבר והעברתי תמונות הכל טוב ויפה! עכשיו משהו מוזר.. כשאני מדליק אותה הוא רושם לי "Card-Cover Open" והוא מראה תמונה של המיכסה של הסוללות עם הכרטיס זיכרון. אני מדגיש שלא ניתן לעשות איתה שום דבר.. בבקשה תעזרו לי זה דיי דחוף באמת. תודה לעונים http://isramarket.com/product.aspx?225 זאת המצלמה.

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  7. Started by BigFart,

חברה יש לי בעיה דיי דחופה! צילמתי סירטון במצלמה הדיגיטלית ושאני מעביר למחשב אז אני רואה את הקובץ של הסרט, פותח אותו ואני שומע רק סאונד, לא רואה את הסרטון! מה לעשות??? תודה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by J0n1,

שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  9. רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  10. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by ex_,

חוף מציצים, יום שבת...היום הראשון של יולי (קליק נוסף לגודל 100%) http://img450.imageshack.us/img450/3606/440vc.jpg

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  12. לאחרונה רחשתי מצמה דיגיטלית G7 של קנון אתמול גיליתי שיש לי פיקסל מת במסך במיקום מרכזי שניראה רק בתנאי תאורה מסויימים ולא קבוע והוא מאיר בצבע אדום. עדיין לא עברו 14 יום מהרכישה האים היבואן שהינו פרללי (לא קרט) אמור להחליף לי את המצלמה ? זה מאוד מאוד מעצבן אותי ! אני רכשתי מצלמה ח-ד-ש-ה ולא מחודשת. דן

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. Started by HuGeMouTh,

צילום במקרו. עריכת בפוטושופ : SMART BLUR , SMART SHARPEN , LEVELS , BRIGHTNESS/CONTRAST

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  14. אחי נמצא כרגע בהונג קונג והוא מעוניין לקנות מצלמה. הוא רוצה לקנות את המצלמה, Konica Minolta Z1. היא עולה שם בין 800-900 ש"ח. השאלה שלי היא כזו, איך המצלמה הזו? שווה את הכסף? אני יודע שיש דגמים הרבה יותר מתקדמים. הוא בתכלס נמצא בטיול בחו"ל והיעוד שלה היא צילומים של החבר'ה, צילומים של נופים ודברים כאלה. עד עכשיו הייתה לו CANON A70, מה יותר טוב לדעתכם? ואם יש המלצה למצלמה אחרת באותה טווח מחירים פחות או יותר או טיפה יותר יקר נשמח לשמוע. אשמח לתשובה מהירה פשוט אני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר אחרה"צ כי היא עוזב שם. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  15. Started by LIgor86,

מה המצלמה המועדפת עליכם???? אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית עם נימוק לבחירתכם.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  16. Started by galav1,

אחיות שלי רצו מצלמה עד 750 שקל בערך ואני לא הייתי בבית כדי לבדוק לפני אז הם קנו את ה-e1 של canon עכשיו לתקציב כזה נמוך עד 800 שקל בערך יש מצלמות יותר טובות ממנה? ואיך היא בסך הכל?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  17. Started by mc_elad,

SMX-K40 של SAMSUNG או DCR-SX30E של SONY תודה מראש למגיבים..

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  18. Started by PyroGhost,

אשמח לתגובות, יוסי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  19. אני קצת מתלבט. תודה.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  20. אני רוצה לקנות עדשה רחבה כזאת לאולימפוס C-756 שלי http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=80&CategoryID=145&Page=1 אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 26 ל 38 מ"מ, לפני שאני קונה. מישהו יכל למצא תמונה\אתר שעושה השוואה בין שני הסוגים? ראיתי גם שהיבואן הרשמי של אולימפוס לא מציג באתר שלו עדשות IR, אני רוצה לקנות גם אחת כזאת, ואולי גם עדשת UV (הם באמת מורידות את העובך?). איפה אני יכל למצא בארץ?

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  21. Started by VL,

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by OFF-RoaD,

שלום לכולם התקציב שלי הוא 3K למצלמה, כרטיס זכרון, סוללות+מטען, ובאופן כללי כל הסט. גמיש מעט, אם רק יש משהו מעניין טיפה למעלה. אני צריך מצלמה שתיתן לי אפשרות לצילומי טיולים (לא טיול בפריז ולונדון. יותר בכיוון של שביל ישראל וטיולים נוספים פה בארץ), שכוללים בעיקר צילומי נוף ומאקרו של פרחים וכדומה, אך עם זאת צילומי אנשים באותם טיולים ושימוש במצלמה באופן יום יומי עם חברים משפחה וכדומה. שוב, הקריטריון הראשי הוא הצילום האומנותי יותר, ופחות השימוש היום יומי (יש בבית ניקון 4800 מיושנת שתשאר למקרי חירום...) עכשיו ככה: 1. מצלמת DSLR כמו הD50 מוכנה לצילום (כולל הכל) לא נכנסת בתקציב, אז ירד מהפרק לצערי. 2. ההתלבטות כרגע היא בין ה6500 ל9600 של פוג'י. השאלה היא האם תושבת פלאש ומסך מסתוב…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  23. מה ההבדל בין 2 המצלמות ומה כדי יותר לקנות... שימו לב למחיר ולתוספות שמקבלים בחלק מהחניות ב-A550 תיק סוללות וכרטיס זיכרון גדול מתנה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=503009 מצלמה Canon PowerShot A550 - פרטי המוצר http://zap.co.il/model.asp?model_id=519685 מצלמה Canon PowerShot A460 בזאפ תודה..

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by arad gonen,

שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה טובה? ורואים טוב על מסך LCD?

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  25. Started by pringles,

אני צריך לקנות כ.זכרון 2 GB שיתאים לD40 מחנות קאמרה מיה מה אתם ממליצים><?

• 1 תגובה
    • 749 צפיות

דיונים חדשים בפורומים