עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by over,

הי, מה דעתכם על ה550 מאולימפוס? נתונים מרשימים....

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  2. Started by aviran_n,

צילמתי הלילה כמה תמונות מעדן החלון שלי החוצה (סתם תמונות מהשיעמום.. בלי מטרה מיוחדת).. שמתי לב שע"ג התמונות יש לכלוכים לבנים שכאילו תפוסים ע"ג העדשה אבל לא רואים אותם על העדשה וגם "ניגוב" של העדשה לא הסיר אותם.. צילמתי תמונה גם כשהמכסה של העדשה היה סגור וכשהגדלתי את התמונה לגודל מקורי במחשב ראו את הלכלוכים הלבנים על הרגע השחור.. מה זה יכול להיות? =\ נ.ב. המצלמה היא S6000...

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  3. Started by nesber,

לא מעניינים אותי פיצ'רים, מסכים מסתובבים ,זומים ענקיים וכו' - אלא אך ורק איכות תמונה מירבית שאפשר להשיג במחיר הזה(אם זה משהו ממש שווה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות). עד עכשיו הייתה לי על הכוונת canon a520, אבל אחרי שראיתי תמונות שמישהו העלה פה בפורום, ירד לי החשק לקנות אותה..: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132018.0 אני לא מבין במצלמות דיגטליות, אבל מבחינתי זאת איכות תמונה ממש גרועה. אני רוצה תמונה חלקה וחדה(אלה נראות די מטושטשות). אשמח לקבל המלצות

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  4. אם אין סיבה מיוחדת להעדיף אחת שעולה 1500 לאחת שעולה קצת פחות, אז אני מעדיף את הזולה. ואם יש משהו הרבה יותר טוב שדורש עוד קצת כסף, אז אין בעיה להוסיף.. דרישות: שיהיה עם הרבה זיכרון, או שתהיה אפשרות להרחבה עם כרטיס גדול.. אני יודע שזה לא הרבה בשביל מצלמה מקצועית, אבל שתהיה כמה שיותר מקצועית כנראה שבקרוב אני אתחיל ללמוד איתה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  5. Started by D-M-X,

מישו יודע איפה אפשר להשיג הוראות הפעלה ברוסית?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by Alex89,

כשאני מצלם איתה לוקח לה כמה שניות לצלם. יש אפשרות לעשות שהיא תצלם יותר מהר? שזמן התגובה בין הכפתור למצלמה יהיה יותר מהיר... + לוקח לה גם הרבה זמן לחזור למצב צילום לאחר שאני מצלם תמונה, יש פתרון לזה?

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by חננב,

מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  8. רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  9. Started by eladbu,

באיזה רזולוציה צריך לצלם כדי שיהיה אפשר לפתח תמונות של 10על 15 רגילות

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by tigri1,

דעה לגבי canon sx10 מחודשת עם 4 שנות אחריות של 4H

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  11. לכתבה

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by LIgor86,

מה המצלמה המועדפת עליכם???? אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית עם נימוק לבחירתכם.

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by EXTREAM,

אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75

• 1 תגובה
    • 742 צפיות
  14. Started by dsane,

אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  15. Started by The-StiG,

לפני כמה דקות סיימתי להתקשר למספר לא קטן של חניות והתפלאתי לראות שאף אחד מהם לא מחזיקה פוגי (בנהם גם חניות מחשבים אזוריות , גם חנויות מחשבים גדולה כו KSP וגם את ניורון שהם רשת חשמל יחסית גדולה . ) אף אחד מהם לא מוכרים פוגי , ומכיון שאני רוצה לרכוש מצלמה של פוגי זה קצת הדאיג אותי . למישהו יש מושג למה זה קורה ולמה הם לא מחזיקים פוגי ?

16. http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/ טיפה מאכזבת לטעמי אך יש לה את היתרונות שלה.

• 8 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by BigFart,

חברה יש לי בעיה דיי דחופה! צילמתי סירטון במצלמה הדיגיטלית ושאני מעביר למחשב אז אני רואה את הקובץ של הסרט, פותח אותו ואני שומע רק סאונד, לא רואה את הסרטון! מה לעשות??? תודה מראש לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  18. שלום לכולם. אני צריך מצלמה טובה במחיר של בין 700 ל 850 ש"ח עם עדשה של 28 מ"מ. אני לא יודע איזה כדאי. המבחר לא כזה משהו. רוב המצלמות הטובות במחירים האלו הן עם 35-38 מ"מ וזה לא כל כך עוזר לי. בכל אופן, אי אפשר לבקש משהו מדהים במחיר הזה, אבל המינימום: איכות טובה מאוד באור יום. איכות סבבה עד "בסדר" בצילום לילה (דוגמא - בלי יותר מדי רעש דיגיטלי עם ISO של עד 400). קומפקטית או סופר קומפקטית. זום אופטי של X3 במינימום. אורך חיים נורמלי לסוללה (עדיף לתיום יעודית). מייצב תמונה אפקטיבי , כלומר שלא סתם דחפו שם מייצב אלא שידוע שהוא באמת טוב (בחיישן או בעדשה... לא באמת משנה). שימושים - חיי משפחה, outdoor וזהו פחות או יותר. אז מה אתם ממליצים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  19. אמא שלי מצאה עשרות שקופיות צבעוניות מאז שהייתי קטן. היא רוצה לפתח אותם אז היא בקשה שאני אלך לבדוק בחנות ליד (אין לי כ"כ כוח ללכת עד לשם) אז אני רוצה לדעת אם עושים את זה, וכמה זה עולה ? (בחנות פיתוח רגילה). אני יודע שיש סורקים ביתיים לשקופיות, אבל אני מעדיף משהו קטן וקצר. לשלם -> ולקבל את אותן השקופיות או על CD שאוכל לתקן את ההרס שנגרם לחלקן, ואת איזון הצבעים וכו'. או אם אפשר פשוט להדפיס אותן כמו שהן זה גם יהיה בסדר. העיקר לגבות. אני יודע שזה לא קשור כ"כ לצילום דיגיטאלי אבל זה קרוב יחסית .

• 4 תגובות
    • 742 צפיות
  20. המצלמה: HP Photosmart 735 איך המצלמה? אני רוצה תגובות לשיפור אם יש...תודה!

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by composite,

שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה (מסרטה). דרישות: שתוכל לצלם ב- HD, שתהיה מבוססת הארדיסק בעל נפח רב. תקציב: אין כרגע, אני קודם צריך לראות מה המחירים הסטנדרטיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  22. Started by Pc1ko,

מצטער שאני לא מעלה קישורים ישירים, באמת שאין לי עכשיו זמן, ואולי אני אעשה את זה יותר מאוחר, אבל בכל אופן אם בא לך כנסו לגלריה שלי בפוטולייט. http://pc1ko.photolight.co.il/ 5 תמונות ראשונות הן החדשות, מקווה שתאהבו ואם לא כל ביקורת תתקבל בברכה. כל ביקורת תחשב אצלי כמחמאה, כי לא משנה כמה תגידו אולי שהתמונות גרועות, זה אומר שאכפת לכם, אפילו קצת והחלטתם להשקיע זמן ולרשום תגובה. תודה לכולם על זה שבכלל ראיתם את הנושא ואת מי שהתחיל אותו ונכנסתם. ביי, סופ"ש נעים לכולם.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by artyom,

יש לי מצלמה ממש רגילה פוג'יE500.... ערב אחד יצאתי איתה וצילמתי את זה התמונה צולמה ליד ערית עפולה (בעפולה כמובן) והפס האדום לבן זה אוטו שעבר תגובות! [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  24. שלום, התברכתי ב A95 חדשה, ואשמח לקבל טיפים לגבי מה משמעות הזכרונות שבשוק ואילו סוללות מומלצות : 1) זיכרונות : אני יכול להביא מחו"ל SIMPLE TECH STI-CF/1GB בזול יחסית או בארץ סוגים אחרים (למשל compact flash 1 GB של Dane-elec) ב 50% יותר (בעצם כמה חשובה האחריות). בנוסף ראיתי פרסום לזיכרונות של RIdata בעלי מהירות גבוהה (ויקרים יותר באופן משמעותי), האם יש משמעות לכך (ומהיא) ? 2) סוללות : האם יש לכם סוג סוללות ומטען מומלץ, מלבד שיהיה יותר מ 2100MAh?

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  25. מה ההבדל בין 2 המצלמות ומה כדי יותר לקנות... שימו לב למחיר ולתוספות שמקבלים בחלק מהחניות ב-A550 תיק סוללות וכרטיס זיכרון גדול מתנה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=503009 מצלמה Canon PowerShot A550 - פרטי המוצר http://zap.co.il/model.asp?model_id=519685 מצלמה Canon PowerShot A460 בזאפ תודה..

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.