צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
שאלה- תמונות שצילמתי במצלמה הדיגיטאלית שעברו עריכה כבדה מאוד במחשב כדי להפוך אותם ל"אומנותיות יותר" (לא סתם כדי לתקן\לשפר). איפה הם צריכות להיות מוצגות, פורום צילום או עיצוב? אגב חזרתי היום מפולין עם 256 מגה של תמונות....סבלנות 8) יום טוב.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את המצלמה מהאתר camera4less בקיצור אני זקוק ל: נרתיק - עד 70 ש"ח איכותי כרטיס זיכרון- 1 ג'יגה, האם הוא חייב להיות של החברה? פתוח להצעות תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני ממש מיתלבת איזה מצלמה כדאי ליקנות יש לי תקציב של בערל 1500שח וההיתלבתות שלי היא בין CPIX3200 - DIMAGEZ1 - A75
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 1000 +/- קומפקטית, איכות צילום טובה איכותית מבחינת אורך חיים. בעיקר לטיולים אני יודע שאני לא אקבל הכי קומפקטי ועם איכות צילום הכי טובה בתקציב שלי אבל מחפש את המצלמה כי טובה בהתחשב בקריטריונים הנ"ל עיינתי בזאפ אבל יש כל-כך הרבה מצלמות שכולן נראות לי אותו דבר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו למרות שבזמן שאני מצלם אני רואה את האוביקט בצורה חדה כאשר אני בודק במחשב החדות יורדת ,כמו כן בעיה שניה ,כיצד ניתן לבצע מאקרו לאורך כל האוביקט לדוגמא: בתמונה ניתן לראות כי היא חדה באמצע הבורג אך בשני קצותיו החדות יורדת. בצילום בשני התמונה חדה בחוד הבורג אך שיורדים מטה החדות יורדת. בצילום השלישי ראש הבורג חד אך ההמשך מטושטש ,השאלה כיצד ניתן לגרום לכל הבורג להיות בפוקס חד?
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתתלבט בין שתי מצלמות: Fuji S2000HD Canon SX110 איזה מהמצלמות איכותית יותר, ואיזה מן המצלמות הייתם ממליצים לי לקנות? {המלצות נוספות יתקבלו בברכה} בתודה מראש, שניר
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
הכרטיס זיכרון SD והמצלמה pantex optio 30 כמה אני יוכל לשמור בערך על איכות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יאלאא תגידו מברוק קניתי היום את המצלמה הזו לאחר התלבטיות רבות אשמח לקבל עליה קצת ביקורת מכם ? ואיך אני משיג חוברת מלאה עליה בעברית ? יש דבר כזה ? ברכת אור ואהבה
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי מצלמה מדגם canon a590 is אין לי את דיסק ההתקנה וצילמתי מספר תמונות במצלמה ורציתי לדעת איך אוכל להעביר אותם למחשב ?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה נהדרת, פנסוניק dmc g1 אך לצערי חסר לי הדיסק עם התוכנות הנלוות למצלמה כגון: silkypix development שבעזרתה אוכל לטפל בקבצי raw. האם יש למישהו רעיון מאין אפשר להשיג את הדיסק הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שימו לב! לקחתי תצלום של אחד מכבישי מחלף-איילון (על ידי המצלמות בשידור חי שבאתר היישר מהכבישים), ושמתי אותם בהילוך מהיר תוך כדי זריחה. בטוח הרבה אנשים (עם יותר מידי זמן פנוי ) מנסים לקלוט איך זה שאתה לא שם לב שמחשיך.. (או מה שזה לא יהיה). צולם בעזרת התוכנה FRAPS ממצלמות מחלף-איילון, והוכנס להילוך מהיר במובי מייקר. הקובץ: http://84.94.225.120/~rayland/Morning.wmv וד"א - זה כולל את הערפל המטורף שיש פה ביומיים האחרונים תהנו זה האומנם לא זריחה מלאה, בגלל בעיות זיכרון (256MB זיכרון כבר לא רלוונטי) היום בערב אני אצלם (צילום מלא) את השקיעה בהילוך מהיר ד"א - פרוייקט צילום ראשון שלי : עריכה: מה קרה? כואב לכם להגיב קצת?
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עדשה רחבה כזאת לאולימפוס C-756 שלי http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=80&CategoryID=145&Page=1 אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 26 ל 38 מ"מ, לפני שאני קונה. מישהו יכל למצא תמונה\אתר שעושה השוואה בין שני הסוגים? ראיתי גם שהיבואן הרשמי של אולימפוס לא מציג באתר שלו עדשות IR, אני רוצה לקנות גם אחת כזאת, ואולי גם עדשת UV (הם באמת מורידות את העובך?). איפה אני יכל למצא בארץ?
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
קודם כול אומר שאין לי שמץ של מושג בצילום או מצלמות. כול מה שאני מחפש זאת מצלמה דיגיטלית, שאני יודע שבתקציב שרשמתי תהיה פשוטה, אבל זה מה שיש לי.( 700 שח', לא יותר) פרט שחשוב לי שיהיה במצלמה זה "השהיה". כלומר : שאני אוכל להשהות את זמן הצילום שיהיה לי זמן ללכת למקום שאני רוצה, ולצלם את עצמי לבד. המצלמה היא לצרכים פשוטים: תמונות רגילות, בלי שום אומנות, תמונות מקצועיות או משהו כזה. עוד שאלה : האם כרטיס הזיכרון למצלמה ניקנה בנפרד או מגיע ביחד עם המצלמה? נ.ב אם מצלמות עם אפשרות להשהיית הצילום עולות יותר מ 700 שח', תגידו לי מה הדגם הכי זול אחרי זה שמכיל את האופציה הזאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
-
צילמתי הלילה כמה תמונות מעדן החלון שלי החוצה (סתם תמונות מהשיעמום.. בלי מטרה מיוחדת).. שמתי לב שע"ג התמונות יש לכלוכים לבנים שכאילו תפוסים ע"ג העדשה אבל לא רואים אותם על העדשה וגם "ניגוב" של העדשה לא הסיר אותם.. צילמתי תמונה גם כשהמכסה של העדשה היה סגור וכשהגדלתי את התמונה לגודל מקורי במחשב ראו את הלכלוכים הלבנים על הרגע השחור.. מה זה יכול להיות? =\ נ.ב. המצלמה היא S6000...
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 5500 ¤ עם אפשרות חריגה. האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - כן, עם אותו תקציב. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך?- סביר להניח. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? - לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. - לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טבע, אנשים גם באור יום וגם בתנאי תאורה חלשים. האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? כן, גם וגם. האם אתה מתכוון …
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 782 צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך להכין פוסטר להצגת פרויקט הסיום שלי ורציתי לדעת מה איכות התמונות שאני צריך להכניס פנימה כדי שתתקבל איכות הדפסה טובה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמת Canon S5 IS - וראיתי שניתן לחבר אליה מכפילים מסוג 1 WC-DC58A רחב 2 TC-DC58B TELE 3 500D 58 מ"מ מקרן וגם מתאם LA-DC58E למכפילים. רציתי לשאול אם הם שימושים באמת, או שמיותרים. כמו כן רציתי להבין אם אני חייב את המתאם כדי לחבר את המכפילים שציינתי. תודה [br]פורסם בתאריך: 23.06.2008 בשעה 11:01:20 גם אם אתם לא מכירים את המוצרים האלו ספציפית אלא דומים אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-