צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
באיזה רזולוציה צריך לצלם כדי שיהיה אפשר לפתח תמונות של 10על 15 רגילות
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
1. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=411324 2. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=401991 בגדול לשתי המצלמות רוב הנתונים שווים או דומים, ובכל זאת, מה עדיף? *שימו לב להבדל במחיר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני נוסע בעוד כמה שבועות לארצות הברית ואני רוצה לקנות מצלמת וידאו. ראיתי באתר של "באג דיוטיפרי" מצלמה של TOSHIBA דגם: CAMILIO S10 ב-200$כתוב שהיא מצלמת ב HD ורזולוציית הצילום גבוהה H.264 והמצלמה שומרת על כרטיסי זיכרון... (SD) האם המצלמה טובה? ורואים טוב על מסך LCD?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם התחלתי ללמוד עיצוב בגדים ובמקום שאני לומד יש שם מקום שעושים שם בוקים לדוגמנים ודוגמניות והיום שמתי לב שהם משתמשים במצלמה מיוחדת שהתמונות יוצאות בה ממש יפות כאילו "איפרו" את התמונות וסתם עיניין אותי לדעת מאיפה משיגים אחת כזאת וכמה היא עולה אגב שמתי לב כשהצלם מצלמם אז העדשה היא כלפי מעלה תודה רבה לעוזרים eli_Asus .
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אחי נמצא כרגע בהונג קונג והוא מעוניין לקנות מצלמה. הוא רוצה לקנות את המצלמה, Konica Minolta Z1. היא עולה שם בין 800-900 ש"ח. השאלה שלי היא כזו, איך המצלמה הזו? שווה את הכסף? אני יודע שיש דגמים הרבה יותר מתקדמים. הוא בתכלס נמצא בטיול בחו"ל והיעוד שלה היא צילומים של החבר'ה, צילומים של נופים ודברים כאלה. עד עכשיו הייתה לו CANON A70, מה יותר טוב לדעתכם? ואם יש המלצה למצלמה אחרת באותה טווח מחירים פחות או יותר או טיפה יותר יקר נשמח לשמוע. אשמח לתשובה מהירה פשוט אני צריך להחזיר לו תשובה עד מחר אחרה"צ כי היא עוזב שם. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי צילמתי כמה תמונות והעברתי אותם מהמצלמה הדיגטלית לספריה מסוימת אח"כ מחקתי את התמונות מהמצלמה וצילמתי תמונות חדשות והעברתי אותם לאותם ספריה ואז הופיע לי הערה באנגלית האם להחליף את התמונות שבספריה בתמונות במצלמה ובטעות לחצתי כן. מה שקורה כרגע כשאני פותח את הספריה אני רואה את התמונות באיקונים וכשאני פותח את התמונה אני לא רואה את מה שראיתי באיקון. האם יש סיכוי להציל אתה התמונות שבאיקונים שאני יוכל לפתוח אותם. תודה AIC11
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
נראה כמו טכנולוגיה מעניינת ומתוחכמת: http://www.dpreview.com/news/0511/05112206refocuscamera.asp
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה (מסרטה). דרישות: שתוכל לצלם ב- HD, שתהיה מבוססת הארדיסק בעל נפח רב. תקציב: אין כרגע, אני קודם צריך לראות מה המחירים הסטנדרטיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום, התברכתי ב A95 חדשה, ואשמח לקבל טיפים לגבי מה משמעות הזכרונות שבשוק ואילו סוללות מומלצות : 1) זיכרונות : אני יכול להביא מחו"ל SIMPLE TECH STI-CF/1GB בזול יחסית או בארץ סוגים אחרים (למשל compact flash 1 GB של Dane-elec) ב 50% יותר (בעצם כמה חשובה האחריות). בנוסף ראיתי פרסום לזיכרונות של RIdata בעלי מהירות גבוהה (ויקרים יותר באופן משמעותי), האם יש משמעות לכך (ומהיא) ? 2) סוללות : האם יש לכם סוג סוללות ומטען מומלץ, מלבד שיהיה יותר מ 2100MAh?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צילום במקרו. עריכת בפוטושופ : SMART BLUR , SMART SHARPEN , LEVELS , BRIGHTNESS/CONTRAST
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחותי נוסעת להונג קונג ואני רוצה שהיא תקנה לי מצלמה אבל אין לי מושג איזו מצלמה .... אני אני צריך לחפש ? אילו פרמטרים? יש לי בסביבות ה 2000 ש"ח אני ישמח מאוד לשמות שתיתנו לי חבקות ספציפיות עם דגמים אם יש עליהם אחריות עולמית אני גם ישמח לדעת תודה לכל עזרה
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
צילמתי כשהייתי בניו יורק שנה שעברה. חשבתי לשתף [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש לא בקטע של צילום אבל קרובים שלא ראיתי דיי הרבה זמן מגיעים לביקור עוד שבוע והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג מהמצלמה של הפילם העתיקה שלי. אני צריך מצלמה פשוטה לתפעול (לא חייבת להיות ממש פשוטה - Idiot Proof) עם איכות תמונה טובה עד כמה שאפשר לתקציב. השימוש המתוכנן כרגע זה צילום של הנסיעה המשותפת שלנו לאילת וסתם צילומי משפחה, אולי קצת חומרה שאני הולך להציע למכירה בקרוב. שום דבר מיוחד ממש. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ולהשאר קרוב יותר ל-800, אבל אפשר להגיע עד לאלף אם זה באמת שווה את התוספת. כמובן שהתקציב צריך לכלול ציוד נלווה, כגון כ.זכרון של 1-2GB, אני מניח שיספיקו מעל ומעבר. יש לי 4 סוללות נטענות 1600mAh של GPT, האם כדאי להשקיע ולקנות חדשות של 2300 או 2500? כרגע …
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הCANON הזו בתור מצלמה ראשונה שתתן לי גם אופציות ידניות וגם אוטו' טוב, ראיתי לאחרונה כל מיני אפקטים מגניבים שעושים בלילה עם פנסים, האם המצלמה הזו מסוגלת לצלם סוג כזה של תמונות באיכות טובה ? או שאתם בכלל ממליצים על מצלמה אחרת אני גם אשמח להצעות עד 1600 ש"ח המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, טיולים, וכו.. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 המצלמות ומה כדי יותר לקנות... שימו לב למחיר ולתוספות שמקבלים בחלק מהחניות ב-A550 תיק סוללות וכרטיס זיכרון גדול מתנה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=503009 מצלמה Canon PowerShot A550 - פרטי המוצר http://zap.co.il/model.asp?model_id=519685 מצלמה Canon PowerShot A460 בזאפ תודה..
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קודם כול אומר שאין לי שמץ של מושג בצילום או מצלמות. כול מה שאני מחפש זאת מצלמה דיגיטלית, שאני יודע שבתקציב שרשמתי תהיה פשוטה, אבל זה מה שיש לי.( 700 שח', לא יותר) פרט שחשוב לי שיהיה במצלמה זה "השהיה". כלומר : שאני אוכל להשהות את זמן הצילום שיהיה לי זמן ללכת למקום שאני רוצה, ולצלם את עצמי לבד. המצלמה היא לצרכים פשוטים: תמונות רגילות, בלי שום אומנות, תמונות מקצועיות או משהו כזה. עוד שאלה : האם כרטיס הזיכרון למצלמה ניקנה בנפרד או מגיע ביחד עם המצלמה? נ.ב אם מצלמות עם אפשרות להשהיית הצילום עולות יותר מ 700 שח', תגידו לי מה הדגם הכי זול אחרי זה שמכיל את האופציה הזאת. תודה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
כשאני מצלם איתה לוקח לה כמה שניות לצלם. יש אפשרות לעשות שהיא תצלם יותר מהר? שזמן התגובה בין הכפתור למצלמה יהיה יותר מהיר... + לוקח לה גם הרבה זמן לחזור למצב צילום לאחר שאני מצלם תמונה, יש פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לרכוש מצלמה דיגיטלית קומפקטית בתקציב של 1000 ש"ח פחות או יותר. חשבתי על FE-340 של אולימפוס. מישהו שמע עליה משהו?? (לא מצאתי ביקורות באתרים בפרסמתם בנעוץ)
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני רוצה למסגר אותה. עד איזה גודל אני אוכל להדפיס את התמונה מבלי לאבד איכות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני קצת מתלבט. תודה.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
http://www.worth1000.com/tutorial.asp?sid=161116