צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אחיות שלי רצו מצלמה עד 750 שקל בערך ואני לא הייתי בבית כדי לבדוק לפני אז הם קנו את ה-e1 של canon עכשיו לתקציב כזה נמוך עד 800 שקל בערך יש מצלמות יותר טובות ממנה? ואיך היא בסך הכל?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
יש לי מצלמה ממש רגילה פוג'יE500.... ערב אחד יצאתי איתה וצילמתי את זה התמונה צולמה ליד ערית עפולה (בעפולה כמובן) והפס האדום לבן זה אוטו שעבר תגובות! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 המצלמות ומה כדי יותר לקנות... שימו לב למחיר ולתוספות שמקבלים בחלק מהחניות ב-A550 תיק סוללות וכרטיס זיכרון גדול מתנה http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=503009 מצלמה Canon PowerShot A550 - פרטי המוצר http://zap.co.il/model.asp?model_id=519685 מצלמה Canon PowerShot A460 בזאפ תודה..
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
לפני כמה דקות סיימתי להתקשר למספר לא קטן של חניות והתפלאתי לראות שאף אחד מהם לא מחזיקה פוגי (בנהם גם חניות מחשבים אזוריות , גם חנויות מחשבים גדולה כו KSP וגם את ניורון שהם רשת חשמל יחסית גדולה . ) אף אחד מהם לא מוכרים פוגי , ומכיון שאני רוצה לרכוש מצלמה של פוגי זה קצת הדאיג אותי . למישהו יש מושג למה זה קורה ולמה הם לא מחזיקים פוגי ?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הCANON הזו בתור מצלמה ראשונה שתתן לי גם אופציות ידניות וגם אוטו' טוב, ראיתי לאחרונה כל מיני אפקטים מגניבים שעושים בלילה עם פנסים, האם המצלמה הזו מסוגלת לצלם סוג כזה של תמונות באיכות טובה ? או שאתם בכלל ממליצים על מצלמה אחרת אני גם אשמח להצעות עד 1600 ש"ח המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, טיולים, וכו.. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
באיזה רזולוציה צריך לצלם כדי שיהיה אפשר לפתח תמונות של 10על 15 רגילות
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו חדשה (מסרטה). דרישות: שתוכל לצלם ב- HD, שתהיה מבוססת הארדיסק בעל נפח רב. תקציב: אין כרגע, אני קודם צריך לראות מה המחירים הסטנדרטיים. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אני משנה את מהירות הצמצם של המצלמה שלי - Canon IXUS 40, תודה רבה מראש, אופיר
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אחרי עזרה מפורום זה, התמקדתי במצלמה שאני רוצה - ריקו 6. משום מה אני לא מוצא מקום לא בארץ ולא בארה"ב שמוכר מצלמות אלה בצבע אדום, למרות שבאתר היצרן כן מופיע מוצר כזה. מישהוא יודע איפה קונים ריקו 6 בצבע אדום? (אשתי מתעקשת)
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
המחירים דומים למדי... מי מהן עדיפה? http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixs5200z%2Ckonicaminolta_dimagez6&show=all
-
- 9 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כשאני מצלם איתה לוקח לה כמה שניות לצלם. יש אפשרות לעשות שהיא תצלם יותר מהר? שזמן התגובה בין הכפתור למצלמה יהיה יותר מהיר... + לוקח לה גם הרבה זמן לחזור למצב צילום לאחר שאני מצלם תמונה, יש פתרון לזה?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לאחרונה רחשתי מצמה דיגיטלית G7 של קנון אתמול גיליתי שיש לי פיקסל מת במסך במיקום מרכזי שניראה רק בתנאי תאורה מסויימים ולא קבוע והוא מאיר בצבע אדום. עדיין לא עברו 14 יום מהרכישה האים היבואן שהינו פרללי (לא קרט) אמור להחליף לי את המצלמה ? זה מאוד מאוד מעצבן אותי ! אני רכשתי מצלמה ח-ד-ש-ה ולא מחודשת. דן
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מצטער שאני לא מעלה קישורים ישירים, באמת שאין לי עכשיו זמן, ואולי אני אעשה את זה יותר מאוחר, אבל בכל אופן אם בא לך כנסו לגלריה שלי בפוטולייט. http://pc1ko.photolight.co.il/ 5 תמונות ראשונות הן החדשות, מקווה שתאהבו ואם לא כל ביקורת תתקבל בברכה. כל ביקורת תחשב אצלי כמחמאה, כי לא משנה כמה תגידו אולי שהתמונות גרועות, זה אומר שאכפת לכם, אפילו קצת והחלטתם להשקיע זמן ולרשום תגובה. תודה לכולם על זה שבכלל ראיתם את הנושא ואת מי שהתחיל אותו ונכנסתם. ביי, סופ"ש נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צילום במקרו. עריכת בפוטושופ : SMART BLUR , SMART SHARPEN , LEVELS , BRIGHTNESS/CONTRAST
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אחותי נוסעת להונג קונג ואני רוצה שהיא תקנה לי מצלמה אבל אין לי מושג איזו מצלמה .... אני אני צריך לחפש ? אילו פרמטרים? יש לי בסביבות ה 2000 ש"ח אני ישמח מאוד לשמות שתיתנו לי חבקות ספציפיות עם דגמים אם יש עליהם אחריות עולמית אני גם ישמח לדעת תודה לכל עזרה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
SMX-K40 של SAMSUNG או DCR-SX30E של SONY תודה מראש למגיבים..
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת כשנתיים, היום בערב במהלך שימוש החל המסך להתנהג מוזר, התמוה נראתה מרוחה ומטושטשת ככה שאי אפשר לראות הרבה מן התמונה, גם בצילום וגם בצפייה התמונות שצולמו כבר. לאחר מכן הכל חזר להיות טוב ואחר כך שוב אותה בעיה. יש לציין שהתפריטים המשיכו להראות כרגיל, כנ"ל הOSD (תצוגה מספרית על הצילום, וגם התמונת פתיחה של המצלמה האם מישהו נתקל בבעיה ויודע על פתרון?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
מחפש לקנות ציוד צילום וידאו להסלקה. ( מה שהוא שמשתמשים לצילום בסתר כמו בשומר מסך) . מי שהוא יכול לייעץ על ערכה. בחנויות שעוסקות בכך מתח הרווחים הוא עצום, ולכן אם מי שהוא מתמצא אשמח ליעוץ תודה
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איזה חברה לדעתכם עושה את המצלמות הקומפקטיות הטובות ביותר? (אני מתכוון לפשוטות, לא סופר קומקטיות דקיקות האלה, אלא מצלמות כמו פאוורשוט של קנון..) ואיזה חברה יותר טובה במצלמות קופקטיות? ניקון או קנון? אלא שתי שאלות נפרדות, אני רוצה לדעת מה בכללי לדעתכם הכי טוב, ואת ההשוואה בין קנון לניקון, תודה. ד"א, הייתי שמח אם הייתם מזכירים פה סתם ככה שמות של יצרני מצלמות שאתם מכירים, פשוט אני מכיר רק מה שמוכר בארץ: קנון, סוני, אולימפוס, פוג'י, ניקון, JVC (שזה בעיקר מצלמות וידאו אם אנלא טועה, ואני בעיקר רוצה דלבר על מצלמות דיגטליות רגילות), פנסוניק ואולי עוד כמה ששכחתי. אני רוצה תשזכירו שמלות של חברות מצליחות אחרות שלא הזכרתי או לא מוכרות בארץ כי אני רוצה להכיר קצת יותר, ראיתי כמה ת'רדים …
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-