צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לכולם, קראתי את שני העמודים הראשונים של הפורום וקיבלתי רושם שכל מי שמבקש כאן המלצות למצלמות מבין ברוב הפרמטרים... אני לא מבינה ולו בפרמטר אחד (חוץ ממספר מגה פיקסל ;D). תמיד התעניינתי בצילום ותמיד הייתה בבית מצלמה מקצועית עם זום נשלף של ניקון (של אבא) והיא עדיין קיימת, מצויינת אך לא דיגיטלית. החלטתי שאני רוצה מצלמה דיגיטלית אך לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לבחור... מתחיל בתקציב - הרצוי מתחת ל1000 שח למצלמה. הצילום העיקרי זה טבע נופים ובעלי חיים, חו"ל (אירופה). הייתה לי התנסות אחת עם מצלמה דיגיטלית של קנון, אין לי ת הדגם אך דבר אחד הרגיז בה- הזמן שצריך היה לחכות בין לחיצת הצילום לצילום עצמו ובין תמונה לתמונה. אשמח מכל מי שמוכן לנדב מידע החל מהפרמטרים שאני צריכה לחפש …
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה במקום ה canon powershot a-75. חשבתי על מצלמה עם זום טוב צריכה להיות טובה בשביל צילום אנשים, נופים וגם צילום מקרוב.
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי לכולם אני מחפש מצלמה קומקפטית דיגיטאלית עד 1000 שח מכיוון שנשבר לי המסך במצלמה הישנה CANON A540 מצלמה שהיתי מאוד מרוצה יחזיקה מעמד משהו כמו 2.5וחצי יש פשוט מבחר ענקי עכשיו וקצת קשה להחליט כמה פיקסלים? ZOOM לפחות 5אופטי דיגיטאלי לא משנה לשימוש ביתי\טיולים\חול וכו' עוד משהו חשוב שיהיה אפשר לצלם וידיו עם קול באיכות טובה יחסית למחיר תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
כזכור רכשתי השנה את ה-R5 של ריקו. המצלמה עמדה ברוב הציפיות שלי, אבל מתג הזום המאוד לא נוח ובעיות הפוקוס באור חלש הכריעו והחלטתי להחזיר אותה לחנות (popflash.com) ולשדרג ל-GX8 היקרה יותר (מצלמה שהכרתי מנסיון קודם, ולכן לא הייתי early adopter כמו עם ה-R5). לפני כחודש קיבלתי את ה-GX8, ביחד עם קיט שכולל מגן שמן ועדשת 22 מ"מ. הסיכום הזמני שלי: מצלמה נהדרת שמתאימה בדיוק למה שאני מחפש במצלמת כיס. היתרונות הבולטים שלה על ה-R5 הם תושבת לפלאש חיצוני, מצבי חשיפה A ו-M, עדשת מתאם 22 מ"מ, גלגל שליטה מהיר, עינית אופטית (לא מהותי עבורי, אבל לא מזיק), אוטופוקוס אמין יותר, תמיכה בזוג סוללות AA בנוסף לפאק ליתיום (שמגיע עם המצלמה), עדשה מהירה יותר (צמצם 2.5 בצד הרחב), כפתורי זום נוחים. ראוי …
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שימו לב! לקחתי תצלום של אחד מכבישי מחלף-איילון (על ידי המצלמות בשידור חי שבאתר היישר מהכבישים), ושמתי אותם בהילוך מהיר תוך כדי זריחה. בטוח הרבה אנשים (עם יותר מידי זמן פנוי ) מנסים לקלוט איך זה שאתה לא שם לב שמחשיך.. (או מה שזה לא יהיה). צולם בעזרת התוכנה FRAPS ממצלמות מחלף-איילון, והוכנס להילוך מהיר במובי מייקר. הקובץ: http://84.94.225.120/~rayland/Morning.wmv וד"א - זה כולל את הערפל המטורף שיש פה ביומיים האחרונים תהנו זה האומנם לא זריחה מלאה, בגלל בעיות זיכרון (256MB זיכרון כבר לא רלוונטי) היום בערב אני אצלם (צילום מלא) את השקיעה בהילוך מהיר ד"א - פרוייקט צילום ראשון שלי : עריכה: מה קרה? כואב לכם להגיב קצת?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הבעיה היא כזו למרות שבזמן שאני מצלם אני רואה את האוביקט בצורה חדה כאשר אני בודק במחשב החדות יורדת ,כמו כן בעיה שניה ,כיצד ניתן לבצע מאקרו לאורך כל האוביקט לדוגמא: בתמונה ניתן לראות כי היא חדה באמצע הבורג אך בשני קצותיו החדות יורדת. בצילום בשני התמונה חדה בחוד הבורג אך שיורדים מטה החדות יורדת. בצילום השלישי ראש הבורג חד אך ההמשך מטושטש ,השאלה כיצד ניתן לגרום לכל הבורג להיות בפוקס חד?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתתלבט בין שתי מצלמות: Fuji S2000HD Canon SX110 איזה מהמצלמות איכותית יותר, ואיזה מן המצלמות הייתם ממליצים לי לקנות? {המלצות נוספות יתקבלו בברכה} בתודה מראש, שניר
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
האם יש עדכון FRIMWARE למצלמת CANON PowerShot A80 ? מאיפה אני יכול להוריד ,לא מצאתי באתר שלהם. אולי אי לא מחפש במקום המתאים. אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
-
מצטער שאני לא מעלה קישורים ישירים, באמת שאין לי עכשיו זמן, ואולי אני אעשה את זה יותר מאוחר, אבל בכל אופן אם בא לך כנסו לגלריה שלי בפוטולייט. http://pc1ko.photolight.co.il/ 5 תמונות ראשונות הן החדשות, מקווה שתאהבו ואם לא כל ביקורת תתקבל בברכה. כל ביקורת תחשב אצלי כמחמאה, כי לא משנה כמה תגידו אולי שהתמונות גרועות, זה אומר שאכפת לכם, אפילו קצת והחלטתם להשקיע זמן ולרשום תגובה. תודה לכולם על זה שבכלל ראיתם את הנושא ואת מי שהתחיל אותו ונכנסתם. ביי, סופ"ש נעים לכולם.
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
-
שלום, התברכתי ב A95 חדשה, ואשמח לקבל טיפים לגבי מה משמעות הזכרונות שבשוק ואילו סוללות מומלצות : 1) זיכרונות : אני יכול להביא מחו"ל SIMPLE TECH STI-CF/1GB בזול יחסית או בארץ סוגים אחרים (למשל compact flash 1 GB של Dane-elec) ב 50% יותר (בעצם כמה חשובה האחריות). בנוסף ראיתי פרסום לזיכרונות של RIdata בעלי מהירות גבוהה (ויקרים יותר באופן משמעותי), האם יש משמעות לכך (ומהיא) ? 2) סוללות : האם יש לכם סוג סוללות ומטען מומלץ, מלבד שיהיה יותר מ 2100MAh?
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי לבדוק לבד איזו מצלמה לקנות וטבעתי בים המידע, החלטתי לפנות אליכם לייעוץ, אשמח אם תעזרו לי עפ"י הפרמטרים הבאים: * תקציב למצלמה (בלבד, בלי ציוד נלווה) בסביבות 1000 ש"ח, אבל תחת הנימוק המתאים אין לי בעיה להעלות\להוריד כמה מאות שקלים * הנושאים לצילום יהיו בעיקר מחיי היום יום (צבא, ים, טיולים וכאלו) אבל אני ארצה גם לצלם במקומות חשוכים יותר כמו פאבים מועדונים וסתם בחוץ בלילה * אין לי צורך באיזו חצובה או פלאש חיצוני אבל כמו שאמרתי מקודם, אני ארצה לצלם תחת תנאים של אור חלש * בנוגע לפיתוח התמונות, כמובן שהן יהיו בגודל סטנדרטי, כזה שנכנס לכל אלבום, אבל יכול להיות מצב שרוצים להגדיל תמונה, גם לגודל סטנדרטי של הגדלה, לא מוכרים לי הגדלים השונים * הבנתי …
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
פחות או יותר מחקתי והשארתי את מה שצריך. מצלמה למשתמש הפשוט בלי יותר מדי פילוסופיות והתעסקויות. דרישות: ממשק נוח, קלות בתפעול, סוללה שתחזיק לזמן רב. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700 - 500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום, נופים, אנשים * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן A80, D40 * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן בגודל A4 גג * מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? 35/28 לא ממש חשוב * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? מצלמה קומפקטית (לא דקה שתהייה בערך בגודל של ה A80) * האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? לא נעול על שום …
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
לא מעניינים אותי פיצ'רים, מסכים מסתובבים ,זומים ענקיים וכו' - אלא אך ורק איכות תמונה מירבית שאפשר להשיג במחיר הזה(אם זה משהו ממש שווה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות). עד עכשיו הייתה לי על הכוונת canon a520, אבל אחרי שראיתי תמונות שמישהו העלה פה בפורום, ירד לי החשק לקנות אותה..: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132018.0 אני לא מבין במצלמות דיגטליות, אבל מבחינתי זאת איכות תמונה ממש גרועה. אני רוצה תמונה חלקה וחדה(אלה נראות די מטושטשות). אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מהסתמכות על אתר "זאפ" אפשר להבין שהכרטיס 1GB של SanDisk המקורי הוא בעל מהירות נמוכה/עושה בעיות בצילום וידאו עם מצלמות מסויימות. לעומת זאת, נראה שלכרטיס 2GB שלהם לא חסרה מהירות והוא לא עושה שום בעיות - כרטיס מושלם. מישהו יכול לאמת את זה?? תודה !
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
מחפש לקנות ציוד צילום וידאו להסלקה. ( מה שהוא שמשתמשים לצילום בסתר כמו בשומר מסך) . מי שהוא יכול לייעץ על ערכה. בחנויות שעוסקות בכך מתח הרווחים הוא עצום, ולכן אם מי שהוא מתמצא אשמח ליעוץ תודה
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עדשה רחבה כזאת לאולימפוס C-756 שלי http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=80&CategoryID=145&Page=1 אני רוצה לדעת מה ההבדל בין 26 ל 38 מ"מ, לפני שאני קונה. מישהו יכל למצא תמונה\אתר שעושה השוואה בין שני הסוגים? ראיתי גם שהיבואן הרשמי של אולימפוס לא מציג באתר שלו עדשות IR, אני רוצה לקנות גם אחת כזאת, ואולי גם עדשת UV (הם באמת מורידות את העובך?). איפה אני יכל למצא בארץ?
-
- 4 תגובות
- 773 צפיות
-
-
שלום, אז סוף סוף אמא שלי חזרה ואני עכשיו מסתכל בתמונות ובסרטונים שהיא צילמה בעזרת הIXUS 40 החדשה שהיא קנתה, כשאני מסתכל בתמונות ובסרטונים במצלמה הכל טוב ויפה אבל כשאני מסתכל בסרטונים במחשב, הקובץ המצורף מראה, מה שמראה לי הIrfanView (יש לומר כי שומעים את הקול מהסרטון). תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 772 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 5500 ¤ עם אפשרות חריגה. האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - כן, עם אותו תקציב. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך?- סביר להניח. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? - לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. - לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טבע, אנשים גם באור יום וגם בתנאי תאורה חלשים. האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? כן, גם וגם. האם אתה מתכוון …
-
- 4 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסנן UV אם אני לא טועה ומגן מסך LCD אשר קיים במצלמה אני לא כל כך מבין במסננים אז אני מכווה שתעזרו לי. תקציב אני לא נותן כי אני לא יודע איזה מחירים קיימים ואיזה מסננים טובים ואיזה לא. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
קיבלתי במתנה מצלמה נהדרת, פנסוניק dmc g1 אך לצערי חסר לי הדיסק עם התוכנות הנלוות למצלמה כגון: silkypix development שבעזרתה אוכל לטפל בקבצי raw. האם יש למישהו רעיון מאין אפשר להשיג את הדיסק הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-