צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה במקום ה canon powershot a-75. חשבתי על מצלמה עם זום טוב צריכה להיות טובה בשביל צילום אנשים, נופים וגם צילום מקרוב.
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
שלום כולם, רציתי מאוד לקנות את ה Canon S1IS, אבל קצת קשה לי עם ה 3 מגהפיקסל שלה. קפצתי ל Canon G6, ואני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הבחירה הנכונה. האם יש עוד מצלמות ברמתה מבחינת איכות/ביצועים/אפשרויות, ששווה להסתכל עליהן? הן יכולות להיות פחות מ 7 מגהפיקסל, אבל לא יותר מדי.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי מצלמה... FUJI E500... 1000שח... ממה שצילמתי עד עכשיו אני דיי מרוצה... המצלמה היא לשימושים ביתיים ומשפחתיים בעיקר ואולי קצת להשתעשע איתה באיזה מאקרו המצלמה דיי נוחה וזה אבל אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז אולי גם בדרך אני ילמד משהו... התחלתי קצת לצלם וזה, עשיתי כמה תמונות מאקרו וזה... אז הנה כמה שאלות... יש במצלמה הזאת אפשרות לשליטה ידנית על זמן פתיחת הטריס? שיצאו תמונות כאלה? התמונות האלה משגעות אותי, הן ממש יפות ובא לי גם לעשות כאלה... הנה עוד שאלה, לגבי פוקוס.. פוקוס גבוה מתמקד בעצם קרוב, או רחוק? תודה בהקדם
-
- 7 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מצלמה קומפקטית שאני יוכל לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות איכותית,עמידה וקטנה ככול האפשר... חשובה לי במיוחד גם האיכות שלה בתנאי תאורה בעייתים וחשוכים. כמו כן גם המלצה למטען עם בטריות חזקות וכ.זיכרון. תקציב, בסביבות ה 1,500ש"ח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שימו לב! לקחתי תצלום של אחד מכבישי מחלף-איילון (על ידי המצלמות בשידור חי שבאתר היישר מהכבישים), ושמתי אותם בהילוך מהיר תוך כדי זריחה. בטוח הרבה אנשים (עם יותר מידי זמן פנוי ) מנסים לקלוט איך זה שאתה לא שם לב שמחשיך.. (או מה שזה לא יהיה). צולם בעזרת התוכנה FRAPS ממצלמות מחלף-איילון, והוכנס להילוך מהיר במובי מייקר. הקובץ: http://84.94.225.120/~rayland/Morning.wmv וד"א - זה כולל את הערפל המטורף שיש פה ביומיים האחרונים תהנו זה האומנם לא זריחה מלאה, בגלל בעיות זיכרון (256MB זיכרון כבר לא רלוונטי) היום בערב אני אצלם (צילום מלא) את השקיעה בהילוך מהיר ד"א - פרוייקט צילום ראשון שלי : עריכה: מה קרה? כואב לכם להגיב קצת?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
איזה חברה לדעתכם עושה את המצלמות הקומפקטיות הטובות ביותר? (אני מתכוון לפשוטות, לא סופר קומקטיות דקיקות האלה, אלא מצלמות כמו פאוורשוט של קנון..) ואיזה חברה יותר טובה במצלמות קופקטיות? ניקון או קנון? אלא שתי שאלות נפרדות, אני רוצה לדעת מה בכללי לדעתכם הכי טוב, ואת ההשוואה בין קנון לניקון, תודה. ד"א, הייתי שמח אם הייתם מזכירים פה סתם ככה שמות של יצרני מצלמות שאתם מכירים, פשוט אני מכיר רק מה שמוכר בארץ: קנון, סוני, אולימפוס, פוג'י, ניקון, JVC (שזה בעיקר מצלמות וידאו אם אנלא טועה, ואני בעיקר רוצה דלבר על מצלמות דיגטליות רגילות), פנסוניק ואולי עוד כמה ששכחתי. אני רוצה תשזכירו שמלות של חברות מצליחות אחרות שלא הזכרתי או לא מוכרות בארץ כי אני רוצה להכיר קצת יותר, ראיתי כמה ת'רדים …
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום, אז סוף סוף אמא שלי חזרה ואני עכשיו מסתכל בתמונות ובסרטונים שהיא צילמה בעזרת הIXUS 40 החדשה שהיא קנתה, כשאני מסתכל בתמונות ובסרטונים במצלמה הכל טוב ויפה אבל כשאני מסתכל בסרטונים במחשב, הקובץ המצורף מראה, מה שמראה לי הIrfanView (יש לומר כי שומעים את הקול מהסרטון). תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי לבדוק לבד איזו מצלמה לקנות וטבעתי בים המידע, החלטתי לפנות אליכם לייעוץ, אשמח אם תעזרו לי עפ"י הפרמטרים הבאים: * תקציב למצלמה (בלבד, בלי ציוד נלווה) בסביבות 1000 ש"ח, אבל תחת הנימוק המתאים אין לי בעיה להעלות\להוריד כמה מאות שקלים * הנושאים לצילום יהיו בעיקר מחיי היום יום (צבא, ים, טיולים וכאלו) אבל אני ארצה גם לצלם במקומות חשוכים יותר כמו פאבים מועדונים וסתם בחוץ בלילה * אין לי צורך באיזו חצובה או פלאש חיצוני אבל כמו שאמרתי מקודם, אני ארצה לצלם תחת תנאים של אור חלש * בנוגע לפיתוח התמונות, כמובן שהן יהיו בגודל סטנדרטי, כזה שנכנס לכל אלבום, אבל יכול להיות מצב שרוצים להגדיל תמונה, גם לגודל סטנדרטי של הגדלה, לא מוכרים לי הגדלים השונים * הבנתי …
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מחר יש לנו טיול שנתי וחבר שלי מביא אותה (יש לו גם D200 אבל הוא לא רוצה להביא אותה ) קיצר הוא לא מבין כלום בצילום,אני גם לא אבל אני יודע כמה דברים. רציתי לדעת איך אני מצלם במאקרו.. למשל חרקים וצמחים. ואיך שולטים גם על חשיפה. גם אנחנו הולכים לראות את הזריחה,יש טיפים לצילום?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
פחות או יותר מחקתי והשארתי את מה שצריך. מצלמה למשתמש הפשוט בלי יותר מדי פילוסופיות והתעסקויות. דרישות: ממשק נוח, קלות בתפעול, סוללה שתחזיק לזמן רב. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700 - 500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום, נופים, אנשים * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן A80, D40 * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן בגודל A4 גג * מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? 35/28 לא ממש חשוב * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? מצלמה קומפקטית (לא דקה שתהייה בערך בגודל של ה A80) * האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? לא נעול על שום …
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 5500 ¤ עם אפשרות חריגה. האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - כן, עם אותו תקציב. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך?- סביר להניח. האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? - לא האם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. - לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? טבע, אנשים גם באור יום וגם בתנאי תאורה חלשים. האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? כן, גם וגם. האם אתה מתכוון …
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בעיה כאשר אני מנסה להעביר תמונות מהמצלמה למחשב אני נתקל בבעיה, כשאני מחבר את המצלמה המערכת מודיעה לי שחוברה חומרה חדשה (canon a630) , לאחר מכן הוא מפנה אותי לאשף חומרה חדשה, אני מנסה להתקין והמערכת מחפשת את הפריט לאחר מכן היא אומרת לי להכניס את הדיסק של XP וללחוץ על אישור. אין לי מושג איזה דיסק הם רוצים, המערכת דורשת ממני להעתיק קבצים מתוך כונן F . והפעולה נכשלת יש לצין שבעבר הצלחתי להעביר תמונות למחשב. מה הבעיה לדעתכם?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, לפני מס' שנים חגגתי בר-מצווה והחלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית. כנראה שעשינו סקרי שוק, וקנינו בלונדון את Kodak DC-4800 מאז עברו כמה וכמה שנים, ואני עדיין מתחרט על הקנייה הכ"כ יקרה, וכמעט שלא נגעתי במצלמה הזאת. http://www.kodak.com/global/en/service/products/ekn006609.jhtml?pq-path=10/3905/3915/683 מצלמה שאולי יש לה יכולות צילום טובות, אבל מאוד כבדה, מגושמת ולא נוחה. השנה החלטתי סוף סוף לקנות חדשה, ועכשיו אבא שלי נוסע לחו"ל, ואני צריך המלצות על מצלמות. אני מחפש מצלמה עם איכות טובה, לצילומים של משפחה, אירועים, חברים.. תמונות חובבניות רגילות. מה בעיקר אני מחפש שהיא תהיה קטנה, ושאני פשוט אוכל לתחוב אותה לכיס בג'ינס. וכבר ראיתי כאלה (של Casio), אבל הן בטח נורא יקרות... התקציב…
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת כשנתיים, היום בערב במהלך שימוש החל המסך להתנהג מוזר, התמוה נראתה מרוחה ומטושטשת ככה שאי אפשר לראות הרבה מן התמונה, גם בצילום וגם בצפייה התמונות שצולמו כבר. לאחר מכן הכל חזר להיות טוב ואחר כך שוב אותה בעיה. יש לציין שהתפריטים המשיכו להראות כרגיל, כנ"ל הOSD (תצוגה מספרית על הצילום, וגם התמונת פתיחה של המצלמה האם מישהו נתקל בבעיה ויודע על פתרון?
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
דוד שלי עכשיו בגרמניה והוא יכול להביא לי מצלמה . אני חושב על מצלמה כמו A610 או משהו בסגנון 1. האם שווה בכלל להביא משם או שעדיף לקנות בארץ? 2. כמה משלמים עליה בכניסה לארץ? 3. האם יש אפשרות לאחריות בין-לאומית? תודה
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אני משנה את מהירות הצמצם של המצלמה שלי - Canon IXUS 40, תודה רבה מראש, אופיר
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
-
hallow to you all, I'm in hong kong and I found a PANASONIC FZ35 in a very good price (1250 shekel) on the store MODERN DIGITAL the salesman say that I have 1 year of International warranty I need to know if it's OK to buy here as far as you know. I can only chack the forum in the morning (for me it's 1 in the morning) so plaese give me as much info as you can. if you have info about how to recognise a face that will be good too. TNX to you all.
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות את הCANON הזו בתור מצלמה ראשונה שתתן לי גם אופציות ידניות וגם אוטו' טוב, ראיתי לאחרונה כל מיני אפקטים מגניבים שעושים בלילה עם פנסים, האם המצלמה הזו מסוגלת לצלם סוג כזה של תמונות באיכות טובה ? או שאתם בכלל ממליצים על מצלמה אחרת אני גם אשמח להצעות עד 1600 ש"ח המצלמה היא לשימוש כללי, צילומי משפחה, טיולים, וכו.. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יאלאא תגידו מברוק קניתי היום את המצלמה הזו לאחר התלבטיות רבות אשמח לקבל עליה קצת ביקורת מכם ? ואיך אני משיג חוברת מלאה עליה בעברית ? יש דבר כזה ? ברכת אור ואהבה
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-