צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מסנן UV אם אני לא טועה ומגן מסך LCD אשר קיים במצלמה אני לא כל כך מבין במסננים אז אני מכווה שתעזרו לי. תקציב אני לא נותן כי אני לא יודע איזה מחירים קיימים ואיזה מסננים טובים ואיזה לא. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
1. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=411324 2. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=401991 בגדול לשתי המצלמות רוב הנתונים שווים או דומים, ובכל זאת, מה עדיף? *שימו לב להבדל במחיר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
סוף סוף קניתי מצלמה... FUJI E500... 1000שח... ממה שצילמתי עד עכשיו אני דיי מרוצה... המצלמה היא לשימושים ביתיים ומשפחתיים בעיקר ואולי קצת להשתעשע איתה באיזה מאקרו המצלמה דיי נוחה וזה אבל אני לא מבין כלום במצלמות דיגיטליות אז אולי גם בדרך אני ילמד משהו... התחלתי קצת לצלם וזה, עשיתי כמה תמונות מאקרו וזה... אז הנה כמה שאלות... יש במצלמה הזאת אפשרות לשליטה ידנית על זמן פתיחת הטריס? שיצאו תמונות כאלה? התמונות האלה משגעות אותי, הן ממש יפות ובא לי גם לעשות כאלה... הנה עוד שאלה, לגבי פוקוס.. פוקוס גבוה מתמקד בעצם קרוב, או רחוק? תודה בהקדם
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
הערות, הארות ותגובות יתקבלו בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 756 צפיות
-
-
באיזה רזולוציה צריך לצלם כדי שיהיה אפשר לפתח תמונות של 10על 15 רגילות
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שניסיתי לבדוק לבד איזו מצלמה לקנות וטבעתי בים המידע, החלטתי לפנות אליכם לייעוץ, אשמח אם תעזרו לי עפ"י הפרמטרים הבאים: * תקציב למצלמה (בלבד, בלי ציוד נלווה) בסביבות 1000 ש"ח, אבל תחת הנימוק המתאים אין לי בעיה להעלות\להוריד כמה מאות שקלים * הנושאים לצילום יהיו בעיקר מחיי היום יום (צבא, ים, טיולים וכאלו) אבל אני ארצה גם לצלם במקומות חשוכים יותר כמו פאבים מועדונים וסתם בחוץ בלילה * אין לי צורך באיזו חצובה או פלאש חיצוני אבל כמו שאמרתי מקודם, אני ארצה לצלם תחת תנאים של אור חלש * בנוגע לפיתוח התמונות, כמובן שהן יהיו בגודל סטנדרטי, כזה שנכנס לכל אלבום, אבל יכול להיות מצב שרוצים להגדיל תמונה, גם לגודל סטנדרטי של הגדלה, לא מוכרים לי הגדלים השונים * הבנתי …
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמה חדשה בתקציב של כ 1200 - 1300 ש"ח חשבתי על ה NIKON COOLPIX S500, איך היא? האם יש מצלמות יותר טובות ממנה במחיר זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני מקבל את התמונה בכל מני צבעים מוזרים אולי חסר לי איזה קידוד אשמח לדעת מה אפשר לעשות מצלמה לדוגמא : http://www.intersurf.co.il/main.asp?cat=general&scat=cams3&sel_nav1=24 הבעיה הופיע לאחר פירמוט
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי מאוד לקנות את ה Canon S1IS, אבל קצת קשה לי עם ה 3 מגהפיקסל שלה. קפצתי ל Canon G6, ואני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הבחירה הנכונה. האם יש עוד מצלמות ברמתה מבחינת איכות/ביצועים/אפשרויות, ששווה להסתכל עליהן? הן יכולות להיות פחות מ 7 מגהפיקסל, אבל לא יותר מדי.
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
עומד לירכוש כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ופתאום נודע לי שישנם כאלו זיכרונות במהירויות שונות למשל דוקא קינגסטון ( אחריות לכל החיים) - לא עובדים על מהירות גבוהה (מוגדרים כסטנדרטי) האם החשיבות היא רק בהטענה למחשב....הוא גם בצילום עצמו ( הזמן ביין צילום לצילום) או בצילומי וידאו - במצלמת סטילס אני רוצה ליקנות את כרטיס SD 2GB מבית Transcend - במהירות 150 X מקבלים עליו אחריות רק ל 5 שנים מה דעתכם על החברה הזו - שווה? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת כשנתיים, היום בערב במהלך שימוש החל המסך להתנהג מוזר, התמוה נראתה מרוחה ומטושטשת ככה שאי אפשר לראות הרבה מן התמונה, גם בצילום וגם בצפייה התמונות שצולמו כבר. לאחר מכן הכל חזר להיות טוב ואחר כך שוב אותה בעיה. יש לציין שהתפריטים המשיכו להראות כרגיל, כנ"ל הOSD (תצוגה מספרית על הצילום, וגם התמונת פתיחה של המצלמה האם מישהו נתקל בבעיה ויודע על פתרון?
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
-
-
פחות או יותר מחקתי והשארתי את מה שצריך. מצלמה למשתמש הפשוט בלי יותר מדי פילוסופיות והתעסקויות. דרישות: ממשק נוח, קלות בתפעול, סוללה שתחזיק לזמן רב. * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - 700 - 500 ש"ח * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום, נופים, אנשים * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לא * האם אתה משתמש כיום במצלמה דיגיטלית אחרת? כן A80, D40 * האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות בתמונות על גבי מסך? כן בגודל A4 גג * מהו טווח העדשה במ"מ שחשוב לך? 35/28 לא ממש חשוב * כמה מהותייים לך המשקל והגודל של המצלמה? מצלמה קומפקטית (לא דקה שתהייה בערך בגודל של ה A80) * האם אתה נעול על יצרן מסויים? אם כן, מדוע? לא נעול על שום …
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אחרי חיפוש ארוך מצאתי את המצלמה הזו שהיו עליה חוות דעת רבות וטובות. מה אתם אומרים עליה? חוץ מזה יש לכם המלצה נוספת למצלמה דיגיטלית עד 1200 שקל? ראיתי כל מיני canon אבל על כולן רשום שצריך לחכות 10 שניות בין פלאש לפלאש...וזה לא מתאים לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
שימו לב! לקחתי תצלום של אחד מכבישי מחלף-איילון (על ידי המצלמות בשידור חי שבאתר היישר מהכבישים), ושמתי אותם בהילוך מהיר תוך כדי זריחה. בטוח הרבה אנשים (עם יותר מידי זמן פנוי ) מנסים לקלוט איך זה שאתה לא שם לב שמחשיך.. (או מה שזה לא יהיה). צולם בעזרת התוכנה FRAPS ממצלמות מחלף-איילון, והוכנס להילוך מהיר במובי מייקר. הקובץ: http://84.94.225.120/~rayland/Morning.wmv וד"א - זה כולל את הערפל המטורף שיש פה ביומיים האחרונים תהנו זה האומנם לא זריחה מלאה, בגלל בעיות זיכרון (256MB זיכרון כבר לא רלוונטי) היום בערב אני אצלם (צילום מלא) את השקיעה בהילוך מהיר ד"א - פרוייקט צילום ראשון שלי : עריכה: מה קרה? כואב לכם להגיב קצת?
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מצלמה טובה במחיר של בין 700 ל 850 ש"ח עם עדשה של 28 מ"מ. אני לא יודע איזה כדאי. המבחר לא כזה משהו. רוב המצלמות הטובות במחירים האלו הן עם 35-38 מ"מ וזה לא כל כך עוזר לי. בכל אופן, אי אפשר לבקש משהו מדהים במחיר הזה, אבל המינימום: איכות טובה מאוד באור יום. איכות סבבה עד "בסדר" בצילום לילה (דוגמא - בלי יותר מדי רעש דיגיטלי עם ISO של עד 400). קומפקטית או סופר קומפקטית. זום אופטי של X3 במינימום. אורך חיים נורמלי לסוללה (עדיף לתיום יעודית). מייצב תמונה אפקטיבי , כלומר שלא סתם דחפו שם מייצב אלא שידוע שהוא באמת טוב (בחיישן או בעדשה... לא באמת משנה). שימושים - חיי משפחה, outdoor וזהו פחות או יותר. אז מה אתם ממליצים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
המצלמה: HP Photosmart 735 איך המצלמה? אני רוצה תגובות לשיפור אם יש...תודה!
-
יאלאא תגידו מברוק קניתי היום את המצלמה הזו לאחר התלבטיות רבות אשמח לקבל עליה קצת ביקורת מכם ? ואיך אני משיג חוברת מלאה עליה בעברית ? יש דבר כזה ? ברכת אור ואהבה
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-