צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי מצלמה ממש רגילה פוג'יE500.... ערב אחד יצאתי איתה וצילמתי את זה התמונה צולמה ליד ערית עפולה (בעפולה כמובן) והפס האדום לבן זה אוטו שעבר תגובות! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
זאת המצלמה של אמא שלי, השאלתי אותה לשימוש כ Hard Drive כי אני צריך להעביר קבצים באופן דחוף מהמחשב שלי למחשב שלה, למרבה ההפתעה התיקייה שנפתחת ב My Computer היא של קבצי תמונות בלבד (למרות שהיא ריקה) ואני לא יכול להעביר קבצים לשם! יש דרך לעקוף את זה ולהעלות קבצים ישירות לכרטיס זיכרון דרך חיבור USB למצלמה? או באיזה דרך אחרת? זה דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מצלמה חדשה בתקציב של כ 1200 - 1300 ש"ח חשבתי על ה NIKON COOLPIX S500, איך היא? האם יש מצלמות יותר טובות ממנה במחיר זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אוקיי, אז לאחרונה זנחתי את מצב האוטמטי והתחלתי להתעניין קצת יותר באופציות המגוונות של המצלמה שלי. 1. יש אופציה שנקראת Exp. והיא נותנת לבחור ערך בין 2- ל- 2+. מזה זאת האופציה הזאת? וכיצד היא משפיעה? 2. הבנתי שככל שה ISO יותר גבוהה, רמת האור בתמונה עולה אך משפיע ביחס ישיר על איכות התמונה. נכון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
עומד לירכוש כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ופתאום נודע לי שישנם כאלו זיכרונות במהירויות שונות למשל דוקא קינגסטון ( אחריות לכל החיים) - לא עובדים על מהירות גבוהה (מוגדרים כסטנדרטי) האם החשיבות היא רק בהטענה למחשב....הוא גם בצילום עצמו ( הזמן ביין צילום לצילום) או בצילומי וידאו - במצלמת סטילס אני רוצה ליקנות את כרטיס SD 2GB מבית Transcend - במהירות 150 X מקבלים עליו אחריות רק ל 5 שנים מה דעתכם על החברה הזו - שווה? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום אז כמו שכבר אמרתי אני לפני טיול (ארוך אני מקווה) ורציתי לקנות מצלמה שתתאים לי פחות או יותר. התקציב - 1500 בערך הגעתי לשלוש מצלמות וקצת קשה לי להחליט http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469625 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469627 http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=524177 ואני כמובן פתוח להצעות. תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש לא בקטע של צילום אבל קרובים שלא ראיתי דיי הרבה זמן מגיעים לביקור עוד שבוע והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג מהמצלמה של הפילם העתיקה שלי. אני צריך מצלמה פשוטה לתפעול (לא חייבת להיות ממש פשוטה - Idiot Proof) עם איכות תמונה טובה עד כמה שאפשר לתקציב. השימוש המתוכנן כרגע זה צילום של הנסיעה המשותפת שלנו לאילת וסתם צילומי משפחה, אולי קצת חומרה שאני הולך להציע למכירה בקרוב. שום דבר מיוחד ממש. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ולהשאר קרוב יותר ל-800, אבל אפשר להגיע עד לאלף אם זה באמת שווה את התוספת. כמובן שהתקציב צריך לכלול ציוד נלווה, כגון כ.זכרון של 1-2GB, אני מניח שיספיקו מעל ומעבר. יש לי 4 סוללות נטענות 1600mAh של GPT, האם כדאי להשקיע ולקנות חדשות של 2300 או 2500? כרגע …
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אמא שלי מצאה עשרות שקופיות צבעוניות מאז שהייתי קטן. היא רוצה לפתח אותם אז היא בקשה שאני אלך לבדוק בחנות ליד (אין לי כ"כ כוח ללכת עד לשם) אז אני רוצה לדעת אם עושים את זה, וכמה זה עולה ? (בחנות פיתוח רגילה). אני יודע שיש סורקים ביתיים לשקופיות, אבל אני מעדיף משהו קטן וקצר. לשלם -> ולקבל את אותן השקופיות או על CD שאוכל לתקן את ההרס שנגרם לחלקן, ואת איזון הצבעים וכו'. או אם אפשר פשוט להדפיס אותן כמו שהן זה גם יהיה בסדר. העיקר לגבות. אני יודע שזה לא קשור כ"כ לצילום דיגיטאלי אבל זה קרוב יחסית .
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אביב הגיע פסח בא. הארץ, בשיא יופיה. (חלק מהתמונות גדולות מדי בשביל להציג פה, אז תסלחו על הקישור)
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת מחשב פשוטה ,בואו נגיד עד 100 ש"ח. שתהיה טובה וכן רציתי לדעת ממה להתרחק שלא יהיו לי תקלות.... איזה פירמה אתם ממליצים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
באיזה רזולוציה צריך לצלם כדי שיהיה אפשר לפתח תמונות של 10על 15 רגילות
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המצלמה הנ"ל (שוקלת 113 גרם ובעובי 15 מ"מ). לפני שאני קונה, רציתי לדעת האם מישהו מכיר מצלמה באותה רמה פחות או יותר, אך בעלת נתונים פיזיים (משקל ו/או גודל) טובים יותר? מחיפוש שעשיתי באתר http://www.dpreview.com עולה כי יש 3 מצלמות ששוקלות פחות מזאת אך לא מציעות מפרט באותה רמה (מסך LCD גדול, איכות צילום טובה יחסית). אם מישהו מכיר מצלמה דקה יותר או שוקלת פחות אשמח לדעת. תודה רבה, יובל
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישה של מצלמה מחודשת/מתצוגה. כמובן שהמחיר נמוך משמעותית מחדשה, אך הייתי מעוניין לשמוע מה נסיונכם עם מצלמות אלו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
טוב ככה רציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000? בנתיים מצאתי את Canon S1 Fuji S5000 Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי] בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכת http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zap ואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק... טוב שאלה שנייה לדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה? ותגידו איזה גודל תודה מראש :]
-
- 8 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לקנות מצלמה חדשה ואני צריך אחת של קנון, כי יש לי הנחה משמעותית. חשבתי על הדגמים PowerShot A560 ו PowerShot A630 מה עדיף? שמתי לב שלכל אחד יש משהו שלשני אין... או אולי יש לכם מצלמה אחרת של קנון שאתם ממליצים עליה... בתקציב של מה שהבאתי, עדיף פחות תודה
-
- 2 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מצלמה טובה במחיר של בין 700 ל 850 ש"ח עם עדשה של 28 מ"מ. אני לא יודע איזה כדאי. המבחר לא כזה משהו. רוב המצלמות הטובות במחירים האלו הן עם 35-38 מ"מ וזה לא כל כך עוזר לי. בכל אופן, אי אפשר לבקש משהו מדהים במחיר הזה, אבל המינימום: איכות טובה מאוד באור יום. איכות סבבה עד "בסדר" בצילום לילה (דוגמא - בלי יותר מדי רעש דיגיטלי עם ISO של עד 400). קומפקטית או סופר קומפקטית. זום אופטי של X3 במינימום. אורך חיים נורמלי לסוללה (עדיף לתיום יעודית). מייצב תמונה אפקטיבי , כלומר שלא סתם דחפו שם מייצב אלא שידוע שהוא באמת טוב (בחיישן או בעדשה... לא באמת משנה). שימושים - חיי משפחה, outdoor וזהו פחות או יותר. אז מה אתם ממליצים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמה קומפקטית לצילום ביתי, אחרי שהסתובבתי קצת בזאפ המצלמה של קסיו הזו נראתה לי מתאימה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=592786 Casio Exilim EX-Z8 הרצתי חיפוש בגוגל , ולא מצאתי יותר מידי ביקורות ונתונים. מבחינת נתונים היא נראת לי מתאימה בול כי היא לא כבדה ולא יקרה במיוחד. אבל עדיין אני חושש לקנות מבלי לקבל אישור כדי של אפול... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-