צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לחבר 20 מצלמות אינטרנט ביחד לשרת אחד ? יש מפצל USB שיכול לחבר את כולם ביחד? אם כן משהו יכול לתת לי לינק למקום שממנו אפשר ליקנות את זה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש לא בקטע של צילום אבל קרובים שלא ראיתי דיי הרבה זמן מגיעים לביקור עוד שבוע והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג מהמצלמה של הפילם העתיקה שלי. אני צריך מצלמה פשוטה לתפעול (לא חייבת להיות ממש פשוטה - Idiot Proof) עם איכות תמונה טובה עד כמה שאפשר לתקציב. השימוש המתוכנן כרגע זה צילום של הנסיעה המשותפת שלנו לאילת וסתם צילומי משפחה, אולי קצת חומרה שאני הולך להציע למכירה בקרוב. שום דבר מיוחד ממש. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ולהשאר קרוב יותר ל-800, אבל אפשר להגיע עד לאלף אם זה באמת שווה את התוספת. כמובן שהתקציב צריך לכלול ציוד נלווה, כגון כ.זכרון של 1-2GB, אני מניח שיספיקו מעל ומעבר. יש לי 4 סוללות נטענות 1600mAh של GPT, האם כדאי להשקיע ולקנות חדשות של 2300 או 2500? כרגע …
-
- 2 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
בס"ד שלוםרב ושבוע טוב ושקט, אני מחםש מצלמה דיגיטלית עם זום גדול לא חייב 12 מספיק גם 6 עם פלאש טוב וצילום בתנאים קשים. וזהו חשבתי על הקנון S2 פאורשוט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אביב הגיע פסח בא. הארץ, בשיא יופיה. (חלק מהתמונות גדולות מדי בשביל להציג פה, אז תסלחו על הקישור)
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת מחשב פשוטה ,בואו נגיד עד 100 ש"ח. שתהיה טובה וכן רציתי לדעת ממה להתרחק שלא יהיו לי תקלות.... איזה פירמה אתם ממליצים ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות בקרוב את המצלמה הנ"ל (שוקלת 113 גרם ובעובי 15 מ"מ). לפני שאני קונה, רציתי לדעת האם מישהו מכיר מצלמה באותה רמה פחות או יותר, אך בעלת נתונים פיזיים (משקל ו/או גודל) טובים יותר? מחיפוש שעשיתי באתר http://www.dpreview.com עולה כי יש 3 מצלמות ששוקלות פחות מזאת אך לא מציעות מפרט באותה רמה (מסך LCD גדול, איכות צילום טובה יחסית). אם מישהו מכיר מצלמה דקה יותר או שוקלת פחות אשמח לדעת. תודה רבה, יובל
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
-
- 9 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מצלמות אלו ושתיהן מתאימות לי בול לתקציב. אלו מהן כדאי לבחור? בנוסף אני תוהה אם שווה לחרוג מהמחיר ולהשקיע ב fuji e510 (ה e550 היא חריגה חדה מידי כבר לטעמי). תודה מראש חג שמח. http://www.dpreview.com/reviews/compare_post.asp?method=sidebyside&cameras=fuji_finepixa500%2Cfuji_finepixe510z%2Ccanon_a530&show=all
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/ טיפה מאכזבת לטעמי אך יש לה את היתרונות שלה.
-
- 8 תגובות
- 776 צפיות
-
-
יש ברשותי מצלמה (מאוד ישנה) : Premier DC1500. רציתי לדעת אם אפשר לעבוד עם כרטיס זיכרון (CF) של 128 מגה. במנואל כתוב רק עד 48 מגה, אבל אולי הענין לא מעודכן אז ליתר ביטחון אני שואל פה. האם יכולה להיות בFIRMWARE מגבלה כלשהי לזה? הענין קריטי משום שאם פותחים את האריזה של הכרטיס - אי אפשר להחזיר אותו במסגרת האחריות. תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מצלמה טובה במחיר של בין 700 ל 850 ש"ח עם עדשה של 28 מ"מ. אני לא יודע איזה כדאי. המבחר לא כזה משהו. רוב המצלמות הטובות במחירים האלו הן עם 35-38 מ"מ וזה לא כל כך עוזר לי. בכל אופן, אי אפשר לבקש משהו מדהים במחיר הזה, אבל המינימום: איכות טובה מאוד באור יום. איכות סבבה עד "בסדר" בצילום לילה (דוגמא - בלי יותר מדי רעש דיגיטלי עם ISO של עד 400). קומפקטית או סופר קומפקטית. זום אופטי של X3 במינימום. אורך חיים נורמלי לסוללה (עדיף לתיום יעודית). מייצב תמונה אפקטיבי , כלומר שלא סתם דחפו שם מייצב אלא שידוע שהוא באמת טוב (בחיישן או בעדשה... לא באמת משנה). שימושים - חיי משפחה, outdoor וזהו פחות או יותר. אז מה אתם ממליצים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
-
טוב ככה רציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000? בנתיים מצאתי את Canon S1 Fuji S5000 Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי] בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכת http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zap ואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק... טוב שאלה שנייה לדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה? ותגידו איזה גודל תודה מראש :]
-
- 8 תגובות
- 775 צפיות
-
-
הי חברה, אני צריך להכין פוסטר להצגת פרויקט הסיום שלי ורציתי לדעת מה איכות התמונות שאני צריך להכניס פנימה כדי שתתקבל איכות הדפסה טובה.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
עומד לירכוש כרטיס זיכרון 2 ג'יגה ופתאום נודע לי שישנם כאלו זיכרונות במהירויות שונות למשל דוקא קינגסטון ( אחריות לכל החיים) - לא עובדים על מהירות גבוהה (מוגדרים כסטנדרטי) האם החשיבות היא רק בהטענה למחשב....הוא גם בצילום עצמו ( הזמן ביין צילום לצילום) או בצילומי וידאו - במצלמת סטילס אני רוצה ליקנות את כרטיס SD 2GB מבית Transcend - במהירות 150 X מקבלים עליו אחריות רק ל 5 שנים מה דעתכם על החברה הזו - שווה? תודה מראש - לכל מי שעוזר
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
hello. im in thailand with my olympus SP570 and for some reason there is no sound in videos! i tried everything and nothing helped.... anyone knows? thx, ofir.
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום התקנתי את התוכנה ונראה לי שהיא לא מזהה את המצלמה כי אי אפשר ללחוץ על אפשרות העברת התמונות... יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יאלאא תגידו מברוק קניתי היום את המצלמה הזו לאחר התלבטיות רבות אשמח לקבל עליה קצת ביקורת מכם ? ואיך אני משיג חוברת מלאה עליה בעברית ? יש דבר כזה ? ברכת אור ואהבה
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אני משנה את מהירות הצמצם של המצלמה שלי - Canon IXUS 40, תודה רבה מראש, אופיר
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-