צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הכרטיס זיכרון SD והמצלמה pantex optio 30 כמה אני יוכל לשמור בערך על איכות גבוהה?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
שלום, אז סוף סוף אמא שלי חזרה ואני עכשיו מסתכל בתמונות ובסרטונים שהיא צילמה בעזרת הIXUS 40 החדשה שהיא קנתה, כשאני מסתכל בתמונות ובסרטונים במצלמה הכל טוב ויפה אבל כשאני מסתכל בסרטונים במחשב, הקובץ המצורף מראה, מה שמראה לי הIrfanView (יש לומר כי שומעים את הקול מהסרטון). תודה רבה, אופיר [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לא מעניינים אותי פיצ'רים, מסכים מסתובבים ,זומים ענקיים וכו' - אלא אך ורק איכות תמונה מירבית שאפשר להשיג במחיר הזה(אם זה משהו ממש שווה אז אפשר להוסיף עוד כמה מאות). עד עכשיו הייתה לי על הכוונת canon a520, אבל אחרי שראיתי תמונות שמישהו העלה פה בפורום, ירד לי החשק לקנות אותה..: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=132018.0 אני לא מבין במצלמות דיגטליות, אבל מבחינתי זאת איכות תמונה ממש גרועה. אני רוצה תמונה חלקה וחדה(אלה נראות די מטושטשות). אשמח לקבל המלצות
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
1. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=411324 2. http://www2.zap.co.il/compModels.asp?model_id=401991 בגדול לשתי המצלמות רוב הנתונים שווים או דומים, ובכל זאת, מה עדיף? *שימו לב להבדל במחיר תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מצלמה קומפקטית שאני יוכל לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות איכותית,עמידה וקטנה ככול האפשר... חשובה לי במיוחד גם האיכות שלה בתנאי תאורה בעייתים וחשוכים. כמו כן גם המלצה למטען עם בטריות חזקות וכ.זיכרון. תקציב, בסביבות ה 1,500ש"ח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
-
מה המצלמה המועדפת עליכם???? אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית עם נימוק לבחירתכם.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
למתחילים,אין לי שמץ של מושג בצילום,רוצה מצלמה שצריך רק לכוון ולצלם ,אבל שתהיה איכותית ביותר,ולא תהיה מסורבלת,ולא עשויה מחומרים זולים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח למצלמה נ.ב יש לציין שאני לא מתכוון לצלם נוף וצילומי טבע[אם זה משנה משהו] אלא צילומים בחיק המשפחה בלבד תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אם אין סיבה מיוחדת להעדיף אחת שעולה 1500 לאחת שעולה קצת פחות, אז אני מעדיף את הזולה. ואם יש משהו הרבה יותר טוב שדורש עוד קצת כסף, אז אין בעיה להוסיף.. דרישות: שיהיה עם הרבה זיכרון, או שתהיה אפשרות להרחבה עם כרטיס גדול.. אני יודע שזה לא הרבה בשביל מצלמה מקצועית, אבל שתהיה כמה שיותר מקצועית כנראה שבקרוב אני אתחיל ללמוד איתה.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום כולם, רציתי מאוד לקנות את ה Canon S1IS, אבל קצת קשה לי עם ה 3 מגהפיקסל שלה. קפצתי ל Canon G6, ואני רוצה להיות בטוח שאני עושה את הבחירה הנכונה. האם יש עוד מצלמות ברמתה מבחינת איכות/ביצועים/אפשרויות, ששווה להסתכל עליהן? הן יכולות להיות פחות מ 7 מגהפיקסל, אבל לא יותר מדי.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
איך המצלמה הזאת ? http://www.photogalnet.co.il/default.asp?catid={A2E4AE13-5FD8-11D8-AE0D-00105AAB0C96}&details_type=1&itemid={59F382A6-F3D7-467D-9077-AAA266B00A9A} מגה פיקסל:5 גודל מסך:2.5 אינץ' סוג סנסור:Ccd רזולוציה מקסימלית:1944X2592 אסא:אוטו, 100-400 זום (רחב):38mm זום :114mm זום אופטי:x3 זום דיגיטלי:x4 מייצב תמונה:לא פוקוס ידני:כן פוקוס אוטומטי: כן מרחק מיקוד:50cm וידאו: 640X480 כרטיס זיכרון: MsDuo , MsDuoPro זיכרון פנימי: -- כרטיס זיכרון בחבילה:32mb סוללות: Np-fe1 משקל:134g
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/ טיפה מאכזבת לטעמי אך יש לה את היתרונות שלה.
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אמא שלי מצאה עשרות שקופיות צבעוניות מאז שהייתי קטן. היא רוצה לפתח אותם אז היא בקשה שאני אלך לבדוק בחנות ליד (אין לי כ"כ כוח ללכת עד לשם) אז אני רוצה לדעת אם עושים את זה, וכמה זה עולה ? (בחנות פיתוח רגילה). אני יודע שיש סורקים ביתיים לשקופיות, אבל אני מעדיף משהו קטן וקצר. לשלם -> ולקבל את אותן השקופיות או על CD שאוכל לתקן את ההרס שנגרם לחלקן, ואת איזון הצבעים וכו'. או אם אפשר פשוט להדפיס אותן כמו שהן זה גם יהיה בסדר. העיקר לגבות. אני יודע שזה לא קשור כ"כ לצילום דיגיטאלי אבל זה קרוב יחסית .
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יאלאא תגידו מברוק קניתי היום את המצלמה הזו לאחר התלבטיות רבות אשמח לקבל עליה קצת ביקורת מכם ? ואיך אני משיג חוברת מלאה עליה בעברית ? יש דבר כזה ? ברכת אור ואהבה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
צילמתי הלילה כמה תמונות מעדן החלון שלי החוצה (סתם תמונות מהשיעמום.. בלי מטרה מיוחדת).. שמתי לב שע"ג התמונות יש לכלוכים לבנים שכאילו תפוסים ע"ג העדשה אבל לא רואים אותם על העדשה וגם "ניגוב" של העדשה לא הסיר אותם.. צילמתי תמונה גם כשהמכסה של העדשה היה סגור וכשהגדלתי את התמונה לגודל מקורי במחשב ראו את הלכלוכים הלבנים על הרגע השחור.. מה זה יכול להיות? =\ נ.ב. המצלמה היא S6000...
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
ברור שלצורך הדפסה אין שום תחליף למצלמת stills יעודית ,השאלה היא האם לצורך צילום וצפייה על מסך המחשב ניתן להסתפק במצלמת mini-dv עם 800,000 pixel 0.8 MP ? השאלה באה על רקע הירידה הדרסטית שחלה במצלמות mini-dv סטנדרטיות שעד לא מזמן ניחשבו איכותיות מאוד ועכשיו ניראות מיושנות מאוד מול מצלמות 3ccd ובעיקר מול מצלמות hd defnition high יתרון נוסף משמעותי שיש במצלמות mini-dv לעומת מצלמות stills הוא הזום האופטי הגדול של 33 שאי אפשר למצוא בשום מצלמה דיגיטלית (ואני לא מדבר על slr עם עדשות שצריך משכנתא על מנת לקנות אותם ). יתרון נוסף הוא הכמות האינסופית כמעט , של תמונות stills שניתן לצלם על גביי קלטת ה-mini-dv (הקיבולת של קלטת mini-dv היא ( 13 GB לעומת קיבולת …
-
- 6 תגובות
- 733 צפיות
-
-
אחיות שלי רצו מצלמה עד 750 שקל בערך ואני לא הייתי בבית כדי לבדוק לפני אז הם קנו את ה-e1 של canon עכשיו לתקציב כזה נמוך עד 800 שקל בערך יש מצלמות יותר טובות ממנה? ואיך היא בסך הכל?
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-