צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת כיצד אני משנה את מהירות הצמצם של המצלמה שלי - Canon IXUS 40, תודה רבה מראש, אופיר
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש ברשותי FUJI FINEPIX F10 ואני לא מוצא אפשרות להדביק תאריך לתמונה ! מישהו יודע אם זה בכלל אפשרי ? תודה !
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה במקום ה canon powershot a-75. חשבתי על מצלמה עם זום טוב צריכה להיות טובה בשביל צילום אנשים, נופים וגם צילום מקרוב.
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
-
מחר יש לנו טיול שנתי וחבר שלי מביא אותה (יש לו גם D200 אבל הוא לא רוצה להביא אותה ) קיצר הוא לא מבין כלום בצילום,אני גם לא אבל אני יודע כמה דברים. רציתי לדעת איך אני מצלם במאקרו.. למשל חרקים וצמחים. ואיך שולטים גם על חשיפה. גם אנחנו הולכים לראות את הזריחה,יש טיפים לצילום?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
תמונה שזקוקה לעריכה דחוף (יש פה רעיון מטורף לדעתי) A710 IS תגובות..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
תיראו את החבילה הזו בוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1FCcaa710 האם כדאי? 1. האם זה דגם חדש של קנון ? או ישן יותר? 2. מישהו יודע על הזמן בין צילום לצילום ?(זה מאוד חשוב לי!) האם הוא נחשב מהיר במצלמה הזו? - למישהו יש ניסיון? 3. מישהו מכיר חבילה דומה ויותר טובה בתקציב הזה? למשל אני מעדיף מצלמה שמתחילה מ28מ"מ ולא מ 35 ( הרבה יותר פרקטי לשימוש יומיומי) (הפיתוי כאן הוא גם 36 תשלומים(
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.dpreview.com/reviews/pentaxk100d/ טיפה מאכזבת לטעמי אך יש לה את היתרונות שלה.
-
- 8 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש עזרה בנושא בו אני לא מבין כלל, מצלמות דיגיטליות. אבא שלי מתלבט בין שתי מצלמות: Panasonic DMC-LS75 בכ-750 ש"ח Pentax Optio E30 בכ-550 ש"ח הצרכים שלו בסיסיים ביותר והוא לא מחפש פיצ'רים מיוחדים. מישהו יכול להמליץ על אחת מהן ? או על אחרת בטווח המחירים הזה ? תודה רבה נ.ב. לי יש coolpix 4300 שאני מרוצה ממנה מאוד, רק שתבינו כמה אני לא מבין במצלמות...
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין 430EX II ל 580EX II. אם לשים לרגע את המחיר בצד. אין לי ממש צורך ביתרון של 580 בתחום העוצמה. ל 580 יש מחיצת BOUNCE שאפשר לשלוף, מה שאין ב 430. הדרישות שלי מפלאש הן בעיקר מילוי וצילומי מאקרו, גם כשאני יצלם אנשים, אני לא ישתמש בטווח שלו. לא חשוב לי ש 430 לא יכול לשמש בתור מאסטר ו 580 כן. השאלה היא אם לצרכים שלי 430 עם דיפיוזר יעשה את העבודה מה גם ש ה 430 יותר קטן וקל, שזה דיי חשוב לי. השאלה היא האם היתרונות של 580 מצדיקים תוספת של 500ש"ח או כמה שזה לא יהיה, כשמדובר בתוכנית הצטיידות לטווח ארוך?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מחפש מצלמת וידאו דיגיטלית בתקציב של 1000 +/- קומפקטית, איכות צילום טובה איכותית מבחינת אורך חיים. בעיקר לטיולים אני יודע שאני לא אקבל הכי קומפקטי ועם איכות צילום הכי טובה בתקציב שלי אבל מחפש את המצלמה כי טובה בהתחשב בקריטריונים הנ"ל עיינתי בזאפ אבל יש כל-כך הרבה מצלמות שכולן נראות לי אותו דבר... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
SMX-K40 של SAMSUNG או DCR-SX30E של SONY תודה מראש למגיבים..
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שווה במחיר הזה?? http://www.sakal.co.il/jsp/pg/Product.jsp?sec=3∏=64327&saleNo=450919
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יאלאא תגידו מברוק קניתי היום את המצלמה הזו לאחר התלבטיות רבות אשמח לקבל עליה קצת ביקורת מכם ? ואיך אני משיג חוברת מלאה עליה בעברית ? יש דבר כזה ? ברכת אור ואהבה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
באיזה רזולוציה צריך לצלם כדי שיהיה אפשר לפתח תמונות של 10על 15 רגילות
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כותרת :bigglasses:
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מה המצלמה המועדפת עליכם???? אם תוכלו לשלוח לי הודעה פרטית עם נימוק לבחירתכם.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
דוד שלי עכשיו בגרמניה והוא יכול להביא לי מצלמה . אני חושב על מצלמה כמו A610 או משהו בסגנון 1. האם שווה בכלל להביא משם או שעדיף לקנות בארץ? 2. כמה משלמים עליה בכניסה לארץ? 3. האם יש אפשרות לאחריות בין-לאומית? תודה
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית, שתשמש בעיקר לצילום מטוסים, אך לא רק, במחיר של עד 3000 ש"ח. אני משער שאני אצטרך זום אופטי גדול, בשביל המטוסים... תודה על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה הזאת כשנתיים, היום בערב במהלך שימוש החל המסך להתנהג מוזר, התמוה נראתה מרוחה ומטושטשת ככה שאי אפשר לראות הרבה מן התמונה, גם בצילום וגם בצפייה התמונות שצולמו כבר. לאחר מכן הכל חזר להיות טוב ואחר כך שוב אותה בעיה. יש לציין שהתפריטים המשיכו להראות כרגיל, כנ"ל הOSD (תצוגה מספרית על הצילום, וגם התמונת פתיחה של המצלמה האם מישהו נתקל בבעיה ויודע על פתרון?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
של רחבת הכותל ליתר דיוק, מה אתם אומרים? (לא שיניתי את הקודם כי זה די היה הורס את האפקט.. )
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-