צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אם הבנתי נכון - "תצוגה חיה" היא למעשה התצוגה של התמונה הדיגיטלית כפי שהיא מתקבלת על חיישן המצלמה בזמן אמת. (להבדיל מהתצוגה עיינית רפלקס שמראה את מה שהעדשה "רואה" - אך לא בהכרח כיצד תראה התמונה הסופית). ניתן לראות את התצוגה החיה או במסך LCD או דרך עיינית EVF. אם הבנתי נכון, אחד היתרונות של התצוגה החיה הינה שלמעשה ניתן להתרשם (במסך טוב) לא רק מהקומפוזיציה אלא ממש מהתמונה עצמה כפי שתראה בפועל (בעיקר בהיבטים של תאורה/WB). כמו כן, התצוגה החיה הופיעה עד היום בעיקר במצלמות קופמקטיות. (זו למעשה התצוגה שאני רואה על המסך/עיינית של ה-GX100).
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יצא לי היום להסתובב בחוץ קצת, "בטבע" עם ידידה אז צילמתי קצת
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסיפור הולך ככה, יש לחבר של ההורים שלי אפשרות להביא לי מארה"ב מצלמה דיגיטלית כשהוא בא לבקר אוטוטו.. וההורים הסכימו לתת לי תקציב של עד 2200 שח (500 דולר בארה"ב) למצלמה כשחייב להיות לה זום ממש גדול (מינימום x10 באופטי) ורצוי כמה שיותר איכותית ההתלבטות שלי אחרי מס' בדיקות היא בין שלושת המצלמות האלו: Konica Minolta DiMAGE Z5 Panasonic DMC-FZ5 Panasonic DMC-FZ20 איזה מבין שלושת המצלמות הנ"ל עדיפה ?? (ורצוי להגיד למה..) : תודה לכל מי שעונה נ.ב. השוואת המצלמות ב-די.פי.רוויו
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
קיצר, המשפחה שלי מחפשת מצלמה כמה שיותר פשוטה, כמה שיותר קומפקטית וכמה שיותר איכותית... אני לא ממש מבין במצלמות, אבל קיבלנו הצעה על canon ixus75 ב1000-1100 שקל בערך... איך ההצעה? כדאי ללכת על זה? (1100 שקל זה התקציב בערך) ד"א זה כולל SD של ג'יגה... אם ללכת על זה תגידו, אם אתם ממליצים על משהו אחר אז תביאו לינק... 2 דברים שמאוד חשובים לאבא שלי- 1. תוצרת יפן או גרמניה או משהו כזה... לא מלזיה או סין... (לא יודע למה... אבל הוא תקוע על זה...)- בגלל זה כמעט כל הדגמים של ניקון לא באים בחשבון. 2. אחריות מקורית של היבואן!! לפחות 3 שנים... זהו... תודה!!!! ובכללי, גם אם אתם ממליצים על מצלמה אחרת, תגידו איך הIXUS 75... תודה!!!!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
-
-
הלילה יצא לי לצלם את התמונות האלה: [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 800 ש"ח לא כולל סוללות וכרטיס זכרון (לא חייבים להגיע ל-800) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? גם ביום וגם בלילה, לא צילום ספורט, בעיקר סטילס * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא חושב, בעיקר עם פלאש בלילה * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. בלי חצובה * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, …
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יודע איך בקנון G9 אפשר לסדר שהסרט שיצולם בהגדרות ברירת המחדל יצולם נורמאלי ??????
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
-
היא נראית דיי מביטחה: http://www.dpreview.com/news/0508/05082202canona610a620.asp תראו איזה מאקרו איכותי: http://www.canon-europe.com/For_Home/Product_Finder/Cameras/Digital/image_samples/samples_powershot_A610.asp?ComponentID=307732&SourcePageID=306455#2
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבועיים חזרתי מפולין, והייתי רוצה לפתח חלק מהתמונות שצילמתי. עכשיו כידוע ישנה הבעיה עם היחסי אורך-רוחב בין הגודל צילום של הדיגיטליות להדפסה בחנויות. השאלה היא מה האופציות שלי מבלי לאבד מפרטי התמונות, זאת אומרת מבלי לחתוך את התמונה? מהו המחיר המומלץ לתמונה? ומעניין אותי לדעת גם כמה עולה לפתח תמונה רגילה, זאת אומרת מה יותר זול (ההגיון אומר דיגיטלית)?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתור צלם לא מנוסה רכשתי את המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי - fuji f20 עפ"י המלצות שראיתי בפורום. השימוש העיקרי שלי הוא לצילום אנשים וארועי יומיום ולכן רציתי מצלמה כמה שיותר קומפקטית ומהירה, שאוכל לשים בכיס בכל הזדמנות, ובמחיר נמוך. אני יכול להגיד שלאחר כמה ימי שימוש אני מאוד מרוצה מהמצלמה - איכות מעולה, פונקציונליות טובה, זמן המתנה בין צילום לצילום ועד הדלקת המצלמה נמוך. עם המצלמה רכשתי כרטיס זכרון של 1 ג'יגה שמספיק ל-660 תמונות ברזולוציה הטובה ביותר (6MP) - די והותר לכל שימוש. בקיצור - מצלמה קטנה, סקסית, ואיכותית. אני מאוד מרוצה מהקניה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צולמו בניקון מצ'וקמקת של חברה שלי 3.5מגה פיקסל ועל האיכות הכי נמוכה כי אין כרטיס זיכרון,נערך בפוטושופ.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.kontraband.com/pics/13943/Freezelight/?gpage=1#show אחלה רעיון
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
? את ה fugi s5600 עולה 1750 (מקבל החזר עם תלוש של ידעות אחרונת גם של 150 שקל שאני שולח תעודת אחריות וכל המסמכים ליבואן) עם תיק נשיארה מטען+סוללות נטענות+פלאג לאוטו וכרטיס של 512mb עוד 250 שקל ביחד 2000 שקל אחריי ההחזר יוצא 1850 f30 עולה 2000 אצלנו בחניות בעפולה של הצילום..(לא יודע למה בזאפ זה 1400 בערך) עוד 130 שקל לכרטיס זיכרון של 512 ותיק נשיאה מתנה... (מקבל החזר עם תלוש של ידעות אחרונת גם של 150 שקל שאני שולח תעודת אחריות וכל המסמכים ליבואן) מה עדיף ואם המחירים האלה נורמליים כל מוכר אומר לי שהמצלמה היא חדשה ולא מחודשת ויש לה אחריות יבואן שנתיים SG משו.. MBK עד 12 תשלומים יוצא 2000 שקל אני צריך מצלמה שתהיה טובה גם בלילה עם הפלאש ושיהיה חזק..וולא לא יודע על מה ללכת.…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי מצלמה A610 ואני רוצה לקנות לה זכרון 512... אז רציתי לשאול איזה כדאי כי הפרשי המחירים הם ממש גדולים... יש את הפשוטים שעולים בערך 170 ויש כאלה שעולים עד 402 שבהם בדרך כלל יש מהירות לכרטיס... ואופציות נוספות אבל השאלה שלי זה איזה כדאי לקחת? את ההכי פשוט או משו באמצע? ומה קובעת המהירות של כרטיס הזכרון?
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
-
מקרא תקציבי: עדשת NIKON 18-105MM F3.5-5.6 VR ED - עולה 1600 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX NIKKOR 18-55mm f/3.5-5.6G VR זמין במלאי!! עדשת Nikon AF -S DX Nikkor 18-55mm f/3.5-5.6 VR - עולה 550 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Nikon AF-S DX Nikkor18-105mm f/3.5-5.6G ED VR זמין במלאי!! עדשת Tamron AF 70-300mm F/4-5.6 DI LD MACRO - עולה 950 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Tamron AF70-300mm F/4-5.6 Di LD Macro עדשת sigma 18-200mm f3/5-f6.3 DC - עולה 1300 שקל מצלמה דיגיטלית | מצלמות דיגיטליות | מצלמת וידאו | - Sigma 18-200mm F3.5-6.3 DC for Nikon עדשה Sigma 18-125mm f3.5-5.6 DC - עולה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה יחסית קומפקטית שמחירה יהיה עד אלפיים שקל. בעיקרון אני לא ממש מבין בנושאי צמצם חשיפה וכ'ו, אני מכיר את המושגים אך לצערי לא יצא לי לשחק הרבה עם מצלמות כדי להכיר אישית את הטכנולוגיה הזו. אבל בתור צרכן אני יכול לומר לכם מה אני כן רוצה שיהיה במצלמה הזו: כמה שיותר קומפקטית בסגנון הixus של קנון - מאד חשוב נושא הקומפקטיות. חשוב לי מאד שאיכות בתנאי תאורה וכ'ו יהיו גבוהים. חשוב מאד הנושא של בטרייה כעיקרון אני אעדיף סוללות רגילות אך לדאבוני זה סותר את הקומפקטיות של המצלמה. דיילי של צילום ומעבר מתמונה לתמונה נמוך ביותר נושא שיכול להפיל את קניית המצלמה חזק מאד. מצלמות במחיר הזה: הixus 55 ו- הixus 40 http://www.officedepot.co.il/(qsoup2qk3hllqq55qx1z4j55)/catalogFamily.…
-
- 53 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום, מכיוון אינני רוצה שיילקחו תמונות מאלבום התמונות שלי רציתי לדעת באיזה אתר אפשר להשתמש בו להעלאת תמונות אבל כך שאפשר רק להסתכל עליהן ולא לעשות עליהם "Sava As...". וכמובן שהאתר ייראה את התמונות באיכות האמיתית שלו. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 781 צפיות
-
-
SMX-K40 של SAMSUNG או DCR-SX30E של SONY תודה מראש למגיבים..
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-