עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Tapeworm,

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  2. Started by SilverCivic,

ללא מילים מיותרות שחר.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  3. שלום לכולם יש לי מצלמת וידאו קנון HF10 זוהיא מצלמת FULL HD 16G שמצלמת בפורמט החדש AVCHD הבעיה שלי היא כזאת: אני מצליח להעביר מהמצלמה למחשב את הסרטונים אך כל נסיון להנסות להעביר אותם לתוכנת צריבה נתקלת בתקיעת המחשב ניסיתי עם NERO 9 יחד עם התוכנה המקורית של קנון ולא עוזר העניין הוא שנשאר לי אייקון למטה אחרי התקיעה של קודק בשם HAALI ניסיתי להתקין את KLITE האחרון מחדש אך הבעיה חוזרת על עצמה לא כתבבתי בכוונה בפורום תוכנות כי נראה לי שפה יותר מבינים [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  4. Started by motogt,

כשמקטינים תמונה בפוטושופ ראו תמונה. הערכים למעלה הם גודל התמונה המקורית. וDOCUMENT SIZE זה גודל התמונה כשמדפיסים אותה. עד כאן הכל נכון? מה אומר המספר בRESOLUTUON מעבר להגדרה פיקסלים באינץ'? המצלמה שלי מצלמת ב180 פיקסלים לאינץ'. אם אני מעלה את המספר ז"א שאני מקטין את גודל התמונה, התמונה הופכת להיות ליותר חדה? שאלה נוספת, כשאני עושה פעולה זו אני לא רואה שום הבדל באיך שהתמונה נראית, היא לא חדה יותר. למה זה? [attachment deleted by admin]

5. Started by zoman,

הבעיה היא כזו למרות שבזמן שאני מצלם אני רואה את האוביקט בצורה חדה כאשר אני בודק במחשב החדות יורדת ,כמו כן בעיה שניה ,כיצד ניתן לבצע מאקרו לאורך כל האוביקט לדוגמא: בתמונה ניתן לראות כי היא חדה באמצע הבורג אך בשני קצותיו החדות יורדת. בצילום בשני התמונה חדה בחוד הבורג אך שיורדים מטה החדות יורדת. בצילום השלישי ראש הבורג חד אך ההמשך מטושטש ,השאלה כיצד ניתן לגרום לכל הבורג להיות בפוקס חד?

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Snirs69,

שלום לכולם, אני מתתלבט בין שתי מצלמות: Fuji S2000HD Canon SX110 איזה מהמצלמות איכותית יותר, ואיזה מן המצלמות הייתם ממליצים לי לקנות? {המלצות נוספות יתקבלו בברכה} בתודה מראש, שניר

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  7. Started by oris9,

שלום חברים, רציתי לשמוע מה דעתכם על רכישה של מצלמה מחודשת/מתצוגה. כמובן שהמחיר נמוך משמעותית מחדשה, אך הייתי מעוניין לשמוע מה נסיונכם עם מצלמות אלו. תודה.

8. Started by psychuil,

לינקים כדי שזה לא יתפוס המון מקום. רק לא להיות אכזריים מדי P: http://psychuil.deviantart.com/art/Till-The-Clouds-Clear-108852706 http://psychuil.deviantart.com/art/Tall-and-Proud-108852449 http://psychuil.deviantart.com/art/Playing-with-light-108852350 http://psychuil.deviantart.com/art/Outing-the-cat-108852276 http://psychuil.deviantart.com/art/Concert-108852202 http://psychuil.deviantart.com/art/Fish-108851930

9. טוב ככה רציתי לשאול יש מצלמה נורמלית בתקציב של 1500-2000? בנתיים מצאתי את Canon S1 Fuji S5000 Olympus C765[אחד מהפורום המליץ לי] בנתיים על האולימפוס אני חשוב ללכת http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=711&aff=zap ואם זה עוזר אני רוצה משו דיי קטן לא ענק... טוב שאלה שנייה לדוגמא אני מצלם תמונה רגילה הולך לחנות...או איך שלא קוראים לזה לפתח את התמונה בגודל יעני אני רוצה שיפתחו לי אותה גדולה...כמה זה יעלה לי בערך לתמונה? ותגידו איזה גודל תודה מראש :]

• 8 תגובות
    • 757 צפיות
  10. יש לי התלבטות קשה בין 430EX II ל 580EX II. אם לשים לרגע את המחיר בצד. אין לי ממש צורך ביתרון של 580 בתחום העוצמה. ל 580 יש מחיצת BOUNCE שאפשר לשלוף, מה שאין ב 430. הדרישות שלי מפלאש הן בעיקר מילוי וצילומי מאקרו, גם כשאני יצלם אנשים, אני לא ישתמש בטווח שלו. לא חשוב לי ש 430 לא יכול לשמש בתור מאסטר ו 580 כן. השאלה היא אם לצרכים שלי 430 עם דיפיוזר יעשה את העבודה מה גם ש ה 430 יותר קטן וקל, שזה דיי חשוב לי. השאלה היא האם היתרונות של 580 מצדיקים תוספת של 500ש"ח או כמה שזה לא יהיה, כשמדובר בתוכנית הצטיידות לטווח ארוך?

11. לכולם, קראתי את שני העמודים הראשונים של הפורום וקיבלתי רושם שכל מי שמבקש כאן המלצות למצלמות מבין ברוב הפרמטרים... אני לא מבינה ולו בפרמטר אחד (חוץ ממספר מגה פיקסל ;D). תמיד התעניינתי בצילום ותמיד הייתה בבית מצלמה מקצועית עם זום נשלף של ניקון (של אבא) והיא עדיין קיימת, מצויינת אך לא דיגיטלית. החלטתי שאני רוצה מצלמה דיגיטלית אך לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל לבחור... מתחיל בתקציב - הרצוי מתחת ל1000 שח למצלמה. הצילום העיקרי זה טבע נופים ובעלי חיים, חו"ל (אירופה). הייתה לי התנסות אחת עם מצלמה דיגיטלית של קנון, אין לי ת הדגם אך דבר אחד הרגיז בה- הזמן שצריך היה לחכות בין לחיצת הצילום לצילום עצמו ובין תמונה לתמונה. אשמח מכל מי שמוכן לנדב מידע החל מהפרמטרים שאני צריכה לחפש …

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  12. Started by tascam,

מה ההבדל בן SD800 K SD850 חוץ מהמחיר ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  13. Started by zigdon24,

איך המצלמה הזאת? ביחס למצלמה שנועדה למשפחה [לוקח אותה גם בגגל שבעיברית] ביחס למחירה שווה?

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  14. שלום, לפני מס' שנים חגגתי בר-מצווה והחלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית. כנראה שעשינו סקרי שוק, וקנינו בלונדון את Kodak DC-4800 מאז עברו כמה וכמה שנים, ואני עדיין מתחרט על הקנייה הכ"כ יקרה, וכמעט שלא נגעתי במצלמה הזאת. http://www.kodak.com/global/en/service/products/ekn006609.jhtml?pq-path=10/3905/3915/683 מצלמה שאולי יש לה יכולות צילום טובות, אבל מאוד כבדה, מגושמת ולא נוחה. השנה החלטתי סוף סוף לקנות חדשה, ועכשיו אבא שלי נוסע לחו"ל, ואני צריך המלצות על מצלמות. אני מחפש מצלמה עם איכות טובה, לצילומים של משפחה, אירועים, חברים.. תמונות חובבניות רגילות. מה בעיקר אני מחפש שהיא תהיה קטנה, ושאני פשוט אוכל לתחוב אותה לכיס בג'ינס. וכבר ראיתי כאלה (של Casio), אבל הן בטח נורא יקרות... התקציב…

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  15. אני רוצה לחבר 20 מצלמות אינטרנט ביחד לשרת אחד ? יש מפצל USB שיכול לחבר את כולם ביחד? אם כן משהו יכול לתת לי לינק למקום שממנו אפשר ליקנות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  16. שלום חבר'ה, אני ממש לא בקטע של צילום אבל קרובים שלא ראיתי דיי הרבה זמן מגיעים לביקור עוד שבוע והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג מהמצלמה של הפילם העתיקה שלי. אני צריך מצלמה פשוטה לתפעול (לא חייבת להיות ממש פשוטה - Idiot Proof) עם איכות תמונה טובה עד כמה שאפשר לתקציב. השימוש המתוכנן כרגע זה צילום של הנסיעה המשותפת שלנו לאילת וסתם צילומי משפחה, אולי קצת חומרה שאני הולך להציע למכירה בקרוב. שום דבר מיוחד ממש. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ולהשאר קרוב יותר ל-800, אבל אפשר להגיע עד לאלף אם זה באמת שווה את התוספת. כמובן שהתקציב צריך לכלול ציוד נלווה, כגון כ.זכרון של 1-2GB, אני מניח שיספיקו מעל ומעבר. יש לי 4 סוללות נטענות 1600mAh של GPT, האם כדאי להשקיע ולקנות חדשות של 2300 או 2500? כרגע …

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by NJorl,

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  18. Started by aeroslash,

במפתיע או לא כל כך במפתיע אני הולך לעבוד בשכר של פועל במלאזיה בזמן הקרוב והחלטתי לפנק את עצמי(וחברה שלי) עם קצת פרסים רגע לפני השתמשתי בתמונה הזו והגשתי אותה לאיזה תחרות מקומית אם מישהו שאהב או לא אהב ירצה להצביע בשבילה בלינק הבא , עזרתו תוערך עד מאוד כמובן http://www.telavivcity.com/schuna-work.asp?workcode=1888 גם אפשר להגיב פה על התמונה אם בא לכם [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

לפי מה שהבנתי היבואן הרשמי של FUJI בארץ הם קבוצת שמעוני (תקנו אותי אם אני טועה) באתר WWW.ZOOM4U.CO.IL מציעים אחריות של החנות עצמה (הם אומרים שהם מייבאים בעצמם את המצלמות) מישהו מכיא את החנות ויודע אם אפשר לסמוך עליה.?.?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. Started by T-Flash,

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by weissby,

איזה חברה לדעתכם עושה את המצלמות הקומפקטיות הטובות ביותר? (אני מתכוון לפשוטות, לא סופר קומקטיות דקיקות האלה, אלא מצלמות כמו פאוורשוט של קנון..) ואיזה חברה יותר טובה במצלמות קופקטיות? ניקון או קנון? אלא שתי שאלות נפרדות, אני רוצה לדעת מה בכללי לדעתכם הכי טוב, ואת ההשוואה בין קנון לניקון, תודה. ד"א, הייתי שמח אם הייתם מזכירים פה סתם ככה שמות של יצרני מצלמות שאתם מכירים, פשוט אני מכיר רק מה שמוכר בארץ: קנון, סוני, אולימפוס, פוג'י, ניקון, JVC (שזה בעיקר מצלמות וידאו אם אנלא טועה, ואני בעיקר רוצה דלבר על מצלמות דיגטליות רגילות), פנסוניק ואולי עוד כמה ששכחתי. אני רוצה תשזכירו שמלות של חברות מצליחות אחרות שלא הזכרתי או לא מוכרות בארץ כי אני רוצה להכיר קצת יותר, ראיתי כמה ת'רדים …

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  22. Started by Fir3^StorM,

שלום חבר'ה אני קונה מצלמת DSLR. אין לי עבודה בצילום או סוג ספציפי של תמונות שאני מצלם, אלא בכללי בטיולים, נוף, משפחה וכו'. המליצו לי על Cannon Rebel XTi 400D 10.1MP, אמנם אני רוצה לדעת האם יש אופציות יותר טובות. יכול להיות שאני אקנה מחו"ל (זה תלוי בהפרש המחירים לעומת הארץ) ראיתי שלסוני יש מצלמה שעושה רושם שהיא טובה - Sony DSLR Alpha-100. איך היא משתווה ל-400D? והאם יש אופציות נוספות במחירים דומים אשר יותר טובים? תודה רבה ושבת שלום

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  23. Started by Green,

היי ברשותי S9500 (כמו שאתם בטח יודע שהיא מצלמת הדמוי DSLR מספר אחת בעולם) מאובזרת בצורה מדהימה וחדשה (נקנתה לפני חודש בערך) במצב 100% היא לא צילמה יותר מ50 תמונות כולל של 1GB ומגן עדשה UV עם ציפוי כולל הקופסה וכל מה שמגיע איתה וכולל אחריות אני מוכר רק אבל רק בגלל בעיה רצינית של כסף שהכנסתי את עצמי אתם מומנים לראות את המחיר הכי זול שלה בזאפ (כולל של גיגה ומגן עדשה שזה דבר חובה למצלמה הזו) ולהציע מחיר הגיוני למצלמה חדשה עם אחריות והתוספות כי אני חייב למכור דיי דחוף אני מתחייב שהמצלמה במצב מושלם ובלי שום בעיה וזה באמת שווה לכם אני מפרסם את זה פה בגלל שאני יודע שזה יכול לעניין פה הרבה אנשים שחושבים לקנות את המצלמה הזו תודה ויום טוב

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by damti1234,

שלום הזמנתי את המצלמה מהאתר camera4less בקיצור אני זקוק ל: נרתיק - עד 70 ש"ח איכותי כרטיס זיכרון- 1 ג'יגה, האם הוא חייב להיות של החברה? פתוח להצעות תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  25. הי חברה, אני צריך להכין פוסטר להצגת פרויקט הסיום שלי ורציתי לדעת מה איכות התמונות שאני צריך להכניס פנימה כדי שתתקבל איכות הדפסה טובה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים