צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
לאחר מחשבות רבות ושאלות בפורום זה, החלטתי לבחור במצלמת DSLR של Nikon - D80 (המועמדת השניה היתה Canon 400D). החלטתי ללכת על עדשה אחת בלבד לצורך נוחות הצילום שלי (וקצת המשפחה) ובחרתי בעדשה 18-200 שתיתן את מלוא התחום שבדרך כלל מצלמים (בעתיד אולי יצטרפו עוד עדשות). לאחר בדיקות באינטרנט ראיתי כי אם אני לוקח את המערכת: Canon 30D עם עדשה SIGMA 18-200 F3.5-6.3 DC היא יוצאת לי יותר זולה ב 1500 ש"ח מהמערכת: NIKON D80 עם עדשה NIKON DX VR 18-200 F3.5-5.6G. עד כמה שידוע לי, מצלמת Canon 30D עדיפה (אם יש כסף כי היא יקרה יותר) על ה Nikon D80, אך אם לצרף את העדשות המחיר הסופי הופך את המערכת של Canon לזולה יותר. האם איכות העדשה (או איכות הסופית של התמונות המצולמות) במקרה זה היא משמעותית ? …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מספר תמונות מהסנוקר שהיה לי השבוע. תהנו כמו שאני נהנתי !
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אני ממש לא בקטע של צילום אבל קרובים שלא ראיתי דיי הרבה זמן מגיעים לביקור עוד שבוע והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג מהמצלמה של הפילם העתיקה שלי. אני צריך מצלמה פשוטה לתפעול (לא חייבת להיות ממש פשוטה - Idiot Proof) עם איכות תמונה טובה עד כמה שאפשר לתקציב. השימוש המתוכנן כרגע זה צילום של הנסיעה המשותפת שלנו לאילת וסתם צילומי משפחה, אולי קצת חומרה שאני הולך להציע למכירה בקרוב. שום דבר מיוחד ממש. כמובן שעדיף כמה שיותר זול ולהשאר קרוב יותר ל-800, אבל אפשר להגיע עד לאלף אם זה באמת שווה את התוספת. כמובן שהתקציב צריך לכלול ציוד נלווה, כגון כ.זכרון של 1-2GB, אני מניח שיספיקו מעל ומעבר. יש לי 4 סוללות נטענות 1600mAh של GPT, האם כדאי להשקיע ולקנות חדשות של 2300 או 2500? כרגע …
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הדרישות - בעיקר לצלם את החבר'ה, אבל גם לצורך טיול גדול מתוכנן. אין לבחורה ידע בצילום או בטכנולוגיה לכן המצלמה צריכה מצבים אוטומטיים טובים. זמן תגובה מזערי ויכולת צילום בתנאי תאורה לקויים יהיה בונוס חביב וכנ"ל זווית צילום רחבה (לטיולים ולחללים סגורים).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לצערי התיק שהוזמן מCAMERA הגיע קטן ולא מתאים למרות שבישקתי מהטלפנית לבדוק זאת. אני מחפש חנות שיהייה ניתן לרכוש בה תיק רגיל לא גדול ולא יקר ל S5200 שלי. לא איכפת לי לרכוש אחד גם יד שנייה אבל שיהייה במצב מעולה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש מבצע למצלמה דיגיטלית ב- 800 ש"ח. מפרט המצלמה: 4 מגה פיקסל. 16 מגה זכרון פנימי + אפשרות להרחבה. פלאש מובנה , טיימר עד 10 שניות , מסך אחרוי TFT 1.5 אינץ' חיבור לטלויזיה , משמשת גם כמצלמת web זום דיגיטלי X4 שם החברה המייצרת לא כתוב. שווה לקנות אותה ב- 800 ש"ח ?
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך עצה לגבי קניית מצלמה דיגיטלית בתקציב 1.5K. שימושים: בעיקר משפחתיים, טיולים וכו'. העדפות: קומפקטיות, נוחות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בשטוןטי ברשת מצאתי את המצלמה הנ"ל. פיצ'ר הוידיאו מאד קוסם לי ושמתי לב כי היא יכולה להקליט כזה אפילו ב-1080P תיאורטי, אפילו 720P מאד קוסם לי. מה יכולות המצלמה האחרות (למשל ניקון D5000) ומול מה היא בערך מתחרה ? האם היא עשויה להוות קנייה טובה ?
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
-
-
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היום קניתי מצלמה בוואלה והיה כתוב שהיא מחודשת ואני לא הבנתי מה זה אומר אני חושב שזה אומר שהיא יד שניה שחידשו אותה אבל אני לא בטוח
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צילמתי בעזרת מצלמה דיגטלית,לא ערכתי בפוטושופ לא כלום רציתי שתגידו לי איך התמונה צילום ראשון www.spike.http.co.il/uploads/up/A000472.jpg
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי מתעניינת בתחום הצילום ורוצה להתנסות בו קצת בעצמה. היא שוקלת גם ללכת לקורס צילום כלשהו. אבל בינתיים, קודם כל - צריך מצלמה. אז רציתי לבקש מכם עזרה - איזה מצלמות הייתם ממליצים למישהי שרוצה להתחיל להיכנס לתחום בצורה רצינית (ואולי אפילו לקחת את המצלמה החדשה לקורס צילום), אבל עדיין לא מבינה בו יותר מדיי או יודעת בדיוק מה היא תרצה לצלם? בכל מקרה, עברנו ביחד על השאלון שלכם למצלמה וענינו על מה שאנחנו יודעים: תקציב: עד 1000 שקלים. אין ידע קודם או ניסיון עם צילום. מעוניינת לצלם בחוץ בעיקר. הצילום אינו למטרות הדפסה. טווח אורך המוקד - לא מבינים כ"כ מה המשמעות שלו. גודל או משקל לא חשובים ולא מפריעים. אין ציוד נלווה, אין העדפה ליצרן או לדגם או משהו, ולא מעניין אותנו צי…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב,חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית ראשונה עד עכשיו היה פילם,הדרישות לי הם בעצם עד מחיר 1K והרבה תשלומים (משכורת צבאית) לכן לא רוצה משהו יקר ושיקח הרבה מהשכורת,כמו כן שתיהיה ידידותית למשתמש וכמובן תצלם טוב (וידיאו לא חשוב לי). ב10 שעות שנתנו לי חופשה מה האבט"ש מצאתי את זה" http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1FCcaa560d מה שטוב שזה בא עם זיכרון,נרתיק ו קורא זיכרונות כך שזה חוסך לי כסף,השאלה שלי האם האיכות שלה טובה? והמפרט? כי אני לא מבין אם הזום שיש לה נחשב לגדול,מה זה טווח רגישות,כמו כן יש גם את זאת http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=DVX745 מה דעתכם והאם יש לכם הצעות יותר טובות?
-
- 1 תגובה
- 820 צפיות
-
-
פתחתי את הדיון גם באמצעי אחסון, אבל מכיון שרוב האנשים שמבינים בכרטיסי זכרון בטח נמצאים פה, אני אשאל גם פה. קניתי אתמול psp, ואני רוצה בשבילו כרטיס ms pro duo עם קיבולת גבוהה. כרגע הכרטיסים הכי גדולים שמצאתי הם של ארבע ג'יגה. זה אמור להספיק לי בהחלט, ואני כבר כמעט סגור על הקניה, אבל השאלה שלי היא האם ידוע על יציאה קרובה של כרטיסים כאלה בנפח 8 ג'יגה או אולי 6 לשוק הביתי, כך ששווה לחכות? מישהו יודע אולי?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום, בעוונותי הרבים אני נטול כושר החלטה בעליל. לאחר התלבטויות קשות מנשוא ודיונים עד אור הבוקר החלטתי לקנות מצלמה דיגיטלית מסוג Canon IS S1. הדברים שגרמו לי לבחור בה היו: - הזום המפותח שלה (X10 אופטי), - ייצוב תמונה -דבר די נדיר בטווח מחירים הזה והכרחי אצלי. אני שונא פלאש ומנסיון עבר עם דיגיטליות דומות (c750 של אולימפוס למשל) אני רועד כנרקומן בקריז המפעיל קונגו - בקיצור אני מטושטש לגמרי. - יכולות וידאו מרשימות - מגיעה עד 640X480 fine עד 1GB (כ- 9 דקות) - עם זום. - ביקורות חיוביות מאוד - מנוע שקט - זיכרון SD שהוא זול יחסית ועוד כמה. אני פונה אליכם בחפשי פרקליט השטן. מישהו שיציג בפני כמה צדדים שליליים יותר שלה או אלטרנטיבות. אני חושש שמרוב תאווה אני עלול לפספס כמה מינוסים ח…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לחבר שלי CANON A710 והוא רוצה לצלם תמונות כך שכל התמונה תהיה שחור לבן פרט לפרטים האדומים ...(או ירוקים או כחולים וכו'..). האם זה אפשרי במצלמה הזו? האם יש אפשרות מובנית שם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
צולם באוקטובר, מי יכול לנחש איפה?
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הייתי בבארי בשבת האחרונה ובקודמת לה וצלימתי מספר תמונות התמונות מוקטנות בשביל שאני יוכל להעלות אותם ולא נערכו בפוטושופ (חוץ מההקטנה) כל התמונות צולמו ב POWRE SHOT 1 SP1 של CANON פעם ראשונה שאני מפרסם פה תמונת שאני מצלם ואני דיי חובב אז לא להביא הערות בשמים שאני לא יבין..חח אז ככה: שבת אחרונה 4.3 תמונה ראשונה: תמונה שניה: תמונה שלישית: לפני שבועיים: תמונה ראשונה: תמונה שניה: זהו תהנו..
-
- 4 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קצת התלהבתי מכל השינו הזה בפורום... הרבה תמונות חדשות, רעיונות מרשימים! התמונה הבאה צולמה על ידי ברוסיה... מצלמה MINOLTA DIMAGE 7. התמונה עברה המרה לשחור לבן + תוספת גרעון. אשמח לתגובות והצעות לצילום ועריכה...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
canon a95 canon a85 canon s1 is אל תגידו לי ישר על האחרונה כי אני רוצה גם לדעת למה שווה לי יותר לקנות אותה ולא את האחרות ועם למישהו יש את אחת המצלמות עם הוא יכול להעלות לפה תמונה שהוא צילם איתה או לשלוח לי שאני יראה את האיכות
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאט לאט אני אעלה תמונות מהתערוכה ( במידה ויהיו עוד חוץ מאלה ), בלי קשר אולי אני אפתח גלריה באיזה אתר בשביל כל אלה שניסו לצלם והתבאסו שלא יצא להם כלום.. יגואר XK רנו קליאו ואיזה אופנוע שהיה בחוץ... תודה מראש לכל המגיבים, יוסי. נ.ב. קובי, אם אתה מוכן לעזור לי אם תמונה מסוימת שדורשת ריטוש שאין לי מושג איך לעשות, צור איתי קשר בפרטי בבקשה.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה מצלמה יש הכי מומלצץ במסגרת התקציב הזה? שתהיה איכותית בתמונות.. גם בחושך. שיהיה לה זום טוב ושכמובן תהיה אמינה.
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-