צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מצלמה canon a85 ויש לי כבל העברת קבצים שקיבלתי איתה(USB) הדיסק של הדרייבר שהיה לי איתה נאבד לי .. ועכשיו יש לי בעיה שאני מחבר אותה למחשב זה לא מראה לי אותה בתור התקן נשלף כמו שמחברים למשל נגן שמע למחשב אבל במחשב השני שלי זה כן מזהה.. ונותן לי להיכנס למצלמה ולהעביר קבצים זה פותח לי במחשב השני אייקון של מצלמה ואני נכנס לשם.. ומעביר קבצים עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לסדר את זה שאני יוכל להיכנס למחשב שלי ויהיה שם אייקון של מצלמה התקן נשלף? זה דחוף לי נורא תודה רבה לעוזרים וחג שמח,אופיר.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראו עדכון בהמשך התרד לאחרונה החלטתי להצטייד במצלמה סופר קומפקטית ויצאתי לסקור קצת את האינטרנט. הצבתי מגבלה תקציבית של 1500 ש"ח למצלמה עצמה, אבל בסוף הסכמתי לחרוג ממנה גם לאזור ה1700. זו המצלמה הדיגיטלתי השלישית שלי (אחרי קנון A95 ועוד לפניה קודק ישנה יחסית מסדרת Easyshare שאני כבר לא זוכר. למרות זאת, אני לא צלם מקצועי, ולכן אני מחפש עכשיו מצלמה שקודם כל תהיה קומפקטית ואני אוכל לסחוב אותה בכיס לכל מקום. היא צריכה לצלם טוב בכל התנאים: תמונות נוף, תמונות של אנשים בתאורת פנים, תמונות לילה בעיר, תמונות מקרו (אבל לא באמת צריך 1 ס"מ - אני לא רופא שיניים) ובקיצור, צריכה להתאים להכל. כשאני אומר שהיא צריכה לצלם טוב אני מודע כמובן לעובדה שמצלמה סופר קומפקטית היא לא SLR ושאין סיכוי …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם 800 שקלים עליה זה מחיר טוב? והאם היא מצלמה טובה לדעתכם? מה היתרונות והחסרונות שלה, ולמי היא מתאימה בעיקר? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 6 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום קוראים לי שי ואני חדש פה! יש לי כמה שאלות לגבי תחילת העבודה עם מצלמת וידאו עד סופה. נגיד יש לי מצלמת וידאו ואני רוצה לצלם נגיד אני מצלם מכונית שיוצאת מהחניה נוסעת וחונה (סתם דוגמא) איך אני יכול לשמור איך אני יכול להכניס למחשב כדי לצרוב את זה לדיסק (או משהו אחר אני לא כל כך מבין) או איך אני מוסיף לזה כל מיני תוספות נגיד ש הולך הסרט אז אני יכול כזה להעביר קטע וכל מיני דברים כאלה פליזז אני חייב לדעת את כל אלה אם מישהו יודע...אז תודה לעוזרים!.
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה גודל של תמונה (800*600 לדוגמה) צריך בשביל להדפיס פוסטר בצורה איכותית? (תקנו אותי אם אני טועה אבל נדמה לי שפוסטר זה 61 על 91 ס"מ....)
-
- 22 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
קיבלתי סופסוף את ה 10D + עדשת ה 18-55 EF-S (שעברה ניתוח להסרת ה S). הגיע הזמן להניח את ה Coolpix 5700 על הרצפה ולדרוך עליה כמה פעמים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התחדשתי היום בניקון d90, בינתיים עושה רושם שמדובר בכלי נהדר אם יש למישהו שאלות או התלבטויות בקשר למצלמה הוא מוזמן להעלות...
-
- 4 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני מצלם(Panasonic TZ5) שהיד שלי רועדת, ויוצאות תמונות טיפה מטושטשות(בעיקר בזום אופטי גדול) וזה מאוד מפריע לי. אז אני רוצה לקנות חצובה רגילה(לא שולחנית) כדי שאני אוכל לצלם והתמונות לא יצאו מטושטשות. אני מחפש חצובה טובה וזולה, שמתקפלת להכי קטן שאפשר עד מחיר של 100-150 שקלים והאם יש למישהו המלצה איך אני אוכל לצלם יותר טוב ובלי טשטוש שהמצלמה ביד? חשבתי על החצובה הזאת: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=418306 מה אתם אומרים? ואתם יודעים האם מוכרים חצובות בבאג או באופיס דיפו? כי יש את המבצעים המטורפים האלה וזה יהיה מאוד משתלם לקנות עכשיו תודה אריאל
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתר טוב שיכול להסביר לי איך מגדירים מצלמה דיגטלית לפי כל המצבים שלה?? אני לא מבין כל כך גדול במצלמות אבל אני יודע שיש הרבה מאוד מצבי צילום ואני לא יודע באיזה הגדרות אני צריך להשתמש במצבים מסויימים.. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או אתר מפורט שמסביר להגדיר את המצלמה אני אודשה לו.. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
חייב להעלות בדחיפות כ 300 תמונות .......... איזה אתר הכי מומלץ והכי פשוט (וגם חינמי כמובן) להעלאת תמונות ? תודה.
-
- 8 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו דיגטלית. אני ממש לא מבין בתחום, חשוב לי שהמצלמה תהיה קטנה יחסית, שאיכות צילום הוידיאו תהיה גבוהה, ועדיף גם שיתאפשר לצלם צילום רגיל כמו במצלמה דיגטלית רגילה באיכות טובה יחסית. אתם מביני עניין, אשמח להעזר בכם. מסגרת התקציב היא בין 200 ל- 400 דולר. * עדיפות לדגם מסוג סוני
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
http://www.canon-sales.co.jp/camera/eosd/20da/index.html מצלמת הריפלקס הכ"כ מדוברת של קנון, ה 20D, נמכרת עכשיו בגירסת ה"אסטרו". המצלמה מותאמת במיוחד לצילום אסטרונומי, כלומר, הוסר פילטר ה I.R מעל פני החיישן, מה שמאפשר לטווח התת-אדום בספקטרום הצבע להיחשף בחופשיות בפני החיישן, דבר החיוני עבור צילומים מסוג זה. ע"מ לאפשר למצלמה להתמודד עם צילומי יומ-יום רגילים, על המשתמש להרכיב מסנן אינפרא-אדום על גבי העדשה, בשביל למנוע סטיות מיותרות של הצבע האדום. Go Canon, Go!
-
- 3 תגובות
- 888 צפיות
-
-
החצובה תשמש בעיקר לצילומי לילה, נוף בהתחלה ובהמשך פנורמות ו-HDR (וגם פאנינג - מצלמים גם עם חצובה?). החצובה מיועדת ל-GX100 (אבל מן הסתם תשמש גם ל-EOS500 ובעתיד אולי ל-DSLR). קראתי בעיון את המדריך בקליקי ואני מתכוון ללכת ולבדוק מספר חצובות פיסית (בפוטופילם וכד'). מעבר לאיכות החצובה חשובה לי הקומפקטיות ובעיקר המשקל הנמוך. -עד כמה חשוב/שימושי לוח ניתוק מהיר? -עד כמה חשוב פלס? (יש זרחני ללילה?) - האם ראש כדורי נוח יותר לשימוש/כיוון? אשמח לקבל המלצה לחצובה סבירה ברמת כניסה שתתאים לצרכי ושנותנת תמורה מירבית למחיר (500-400 ש"ח אם אפשרות לתוספת קלה). מה דעתכם על רכישת חצובה משומשת?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אנ י חדש כאן אז שלום... אני מקווה להתפתח בתחום הצילום, עכשיו שיש לי את הכלים הנכונים אני ישמח לקבל תגובות ולהשתתף הפורום באופן שוטף השבוע קיבלתי את המצלמה החדשה שלי, PANASONIC DMC-FZ3 ואני לא יכול להיות יותר מרוצה, עד עכשיו היתה לי את ה HP 720 של HP וההבדל הוא ענק !!! הנה כמה תמונות שצילמתי איתה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הבנתי שכשהפלאש שלי במצב P-TTL, אז אפילו שהמצלמה שלי במצב TV, מהירות התריס שקבעתי מראש תשתנה בהתאם לP-TTL. אם כך, מה אני עושה כשאני לדוגמא רוצה לצלם גוף בתנועה כשרק הוא בפוקוס וכל הרקע מטושטש, נגיד ואני אני שם על TV עם מהירות תריס גבוהה עם פוקוס-ממושך על הנושא, הP-TTL יכול לדפוק לי את כל ההגדרות שהזנתי, או שלא ? תודה מראש, מקווה שהשאלה מובנת.
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לעצמי מצלמה טובה עם עדשה טובה, כאשר התקציב נע בין 3000 ל3500 ש"ח. מצלם בעיקר נופים, דיוקני פנים, אנשים וחיות קטנות (: המלצות, מישהו ?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מצלם כיום ב-40D כאשר נושאי הצילום הינו נוף אורבני ואנושי ופורטרטים. האם השדרוג ל-5D יביא לשינוי משמעותי בעיקר בהיבט של טווח דינמי וצילום בתנאי תאורה קשים?
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
רצוי שתיהיה קומפקטית עד כמה שאפשר ,עד 1500 שח ~ תודה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
קראתי התייחסות למצלמה קומפקטית חדשה של אולימפוס שיתכן ואף תיטול את הכתר מסדרת ה-GX של ריקו. מבוססת על החישן של ה-620 ואולי תהיה השילוב בין יתרון הגודל הקומפקטי לאיכות ה-DSLR. ד"א ראיתי שיש לה עיינית אופטית "רגילה" המתחברת מעל - האם יש סיכוי שריקו יאמצו את הרעיון במקןום העיינית האלקטורנית שלהם? מישהו מכיר? זמינות? תימחור? (ראיתי אותה בהזמנה מוקדמת באמזון ב-900$?!! :-[ )
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מעלה תמונות נוסטלגיות מהA70 בזמן שאני מנקה את המחשב,החלטתי לעלות כמה תמונות. אשמח לדעתכם.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם משהו מכיר שיכתוב בקשה, חוץ מ- steve's ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
או בעברית מגדל אייפל תמונה מהטיול בצפרת מקווה שתהנו מה שלפני המגדל זה מגדלי השלום [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
hi y'all היום בערב יצאתי להשקות את הגינה, כשפתאום אני רואה את החמוד שתיכף תראו עומד לו בנחת על הטוף... לא יכולתי להשאיר אותו סתם ולא לחלוק את החוויה איתכם, now could i? :long story short, here are the pics (קרדיט על המסגרת האחרונה למדריך המעולה של SuB שנמצא בסטיקי) hope you like עריכה: בעעע התמונות נחתכות... תגררו אותן לשורת כתובות כדי לראות כמו שצריך...
-
- 31 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלומות, אני צריך המלצה למצלמה עד 800 שקל לידידה שלי, מה בתחום המחירים הזה משתלם, ואיכותי ועם אחריות טובה? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי מצלמת DSLR מדגם K20D כך שאני די מסודר מבחינת סטילס. אני מחפש מצלמה קלה וקומפקטית בדגש על יכולות וידאו איכותיות בחוץ ובתוך הבית + יכולת צילום טובה במצב אוטומטי. ראיתי באדורמה את הפוג'י F300EXR במחיר של 200 דולר ואולי אני אצליח לשכנע חבר שלי שיביא לי אותה לארץ. המחיר הזה נראה מאוד טוב. אופציה נוספת היא הסוני DSC-HX5V שניתן לקנות ב-240 דולר. יחד עם זאת אני ממש לא לחוץ על הקניה ואם יש (או צפויות בזמן הקרוב) אלטרנטיבות רציניות אני מוכן לשקול. אני יודע על ה-ZS10 ועל ה-F550EXR אולם אני לא בטוח אם היכולות הנוספות שלהן שוות את התוספת הכספית הכבדה (הן עולות 350-400 דולר) - כאשר הדגש הוא כאמור על הוידאו. תוספת - אחרי שראיתי עוד ביקורו וסרטוני דוגמא - אני כנראה אזמין את ה-ZS7 …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-