עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by Shadowman,

אבקש להגיב על הפסלים ולא על צורת הצילום סה"כ צלמתי עם מצלמה של הפלאפון והתעקשתי להראות לכם כמה פסלים נחמדים! הדובדבן שבקצפת

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by urinka,

לפני תקופה של בערך שבוע קניתי לי מצלמה חדשה s9500 והשבוע (כמו כל החודש האחרון) היתי בעזה והנה אחת התמונות שצלמתי וזו הפעם הראשונה שהתמונה יוצאת בדיוק כמו שאני רציתי שהיא תצא נראה לי שזה יותר מזל אבל תנו לי להתלהב

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  3. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? עד 900ש"ח אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל מהכל, דגש אבל על כך שבחודש הקרוב אני אצלם הרבה תמונות בתוך הבית למטרת הפרוייקט בנייה של המחשב שלי וגם בשביל ביקורת זיכרונות. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). לא נראה לי. האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא. האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעתך, פלאש חיצוני מאפשר לצלם בק…

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Snufkin,

מה דעתכם??? נכון יפה?

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  5. המצלמה: HP Photosmart 735 איך המצלמה? אני רוצה תגובות לשיפור אם יש...תודה!

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by PyroGhost,

אשמח לתגובות, יוסי. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 725 צפיות
  7. Started by overload,

החום גורם לי לראות כפול ? .

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by KoM,

שוב מאותו הסשן בפלאפון...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Tapeworm,

• 6 תגובות
    • 930 צפיות
  10. Started by RayZ,

שימו לב! לקחתי תצלום של אחד מכבישי מחלף-איילון (על ידי המצלמות בשידור חי שבאתר היישר מהכבישים), ושמתי אותם בהילוך מהיר תוך כדי זריחה. בטוח הרבה אנשים (עם יותר מידי זמן פנוי ) מנסים לקלוט איך זה שאתה לא שם לב שמחשיך.. (או מה שזה לא יהיה). צולם בעזרת התוכנה FRAPS ממצלמות מחלף-איילון, והוכנס להילוך מהיר במובי מייקר. הקובץ: http://84.94.225.120/~rayland/Morning.wmv וד"א - זה כולל את הערפל המטורף שיש פה ביומיים האחרונים תהנו זה האומנם לא זריחה מלאה, בגלל בעיות זיכרון (256MB זיכרון כבר לא רלוונטי) היום בערב אני אצלם (צילום מלא) את השקיעה בהילוך מהיר ד"א - פרוייקט צילום ראשון שלי : עריכה: מה קרה? כואב לכם להגיב קצת?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. יצא לי להיתקל ברשת (בפורום אחר) בפרויקט צילומיי מאקרו של בחור ישראלי מאוד מוכשר והחלטתי לשתף אתכם: http://www.aimishboy.com/wonderland.html רמת צילום מרשימה מאוד וגם החשיבה על הרקע והטכניקה שבה יצר אותה (ללא פוטושופ). צפיה מהנה!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by -impreza-,

שלום לכולם צילמתי פרח אני דיי חדש בעסק של הצילום ורציתי לדעת מה אני יכול לשפר אני רוצה לדעת איך מצלמים בצילום ידני אם יש למישהו מדריך או שיכול ללמד אותי אני ישמח מאוד יש לי מצלמה פוג'י אס5500 איך?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by eli33,

צולם עם K800I אשמח אם תוכלו לתת לי טיפים לצילום פרחים מקרוב ..חוץ מכמובן לצלם במצב מאקרו(בין היתר מאיזה מרחק לצלם במאקרו וכו') צילמתי עוד מה תמונות של עוד כמה פרחים.. אבל הם יצאו גרועות זאתי יצאה הכי טובה..לכן אני מבקש את הטיפים שלכם .. תודה

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by T-Flash,

מה דעתכם? יום נעים

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by sagi5,

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by HuGeMouTh,

צילום במקרו. עריכת בפוטושופ : SMART BLUR , SMART SHARPEN , LEVELS , BRIGHTNESS/CONTRAST

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  17. Started by pini240,

צולם בפוגי 9500 אשמח לקבל תגובות תודה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by orlupo,

בניגוד ליוסי, שהיה לו סט מעולה, לא הלך לי כ"כ. אבל בכל זאת הוצאתי מעטות טובות:

• 12 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by bio_stdnt,

התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by shlomom,

21. Started by zoman,

צולם בתנאי עננות כבדה ,מה אתם אומרים יצא בסדר :s05:

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  22. שמורת טבע ליד שפיים : התמונה האחרונה לא יצאה כל כך טוב , יותר מידי אור , אבל בכללי כל שאר התמונות נראות לי מצויין , עדיין ללא חצובה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by zoman,

שבת שלום

• 8 תגובות
    • 999 צפיות
  24. Started by Koss,

הקיץ עושה את שלו. והגינה שלי קיבלה בוק היום (= הנה כמה נבחרות.. התמונה אחרונה, למרות שהיא לא כלכך מעניינת, אני מחוייב לפרסם אותה לאור העובדה שהפרח הזה פורח למשך יומיים - שלושה כל שנה

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by KoM,

אני לא הכי אוהב טיולים משפחתיים, אבל זה מה שהיה היום, לפחות יש פריחה מדהימה בחוץ אז יצאתי לצלם כמה דברים.

• 24 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.