צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הדלקתי היום את המצלמה וכל מה שאני רואה על המסך זה טשטוש אחד גדול (אתמול הכל עבד בסדר), אני רואה בערך את הדמות/האובייקט אבל הכל נורא מטושטש כאילו מרחו על המסך עם המסך הכל בסדר כי תמונות שצילמתי קודם ניתן לראות בבירור, אני מניח שזה משהו בעדשה או בחיישן אשמח לקבל עזרה בנושא
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני שוק להביא מצלמת וידיאו HD מחו"ל וראיתי שעדיין קיימת אבחנה בין PAL ל-SECAM. יש לזה איזו שהיא משמעות ב-HD? עוד שאלה - האם ניתן להציג סרטי HD במסכי CRT רגילים או שצריך להמיר אותם ל-SD?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום כמו שאתם יודעים כבר, יש לי את המצלמה SX1 IS האם אפשר לדעת איכשהו את הרגישות חיישן שהמצלמה צילמה בסירטון מסוים? כלומר, עכשיו צילמתי עם המצלמה בחדר עם תנאי תאורה דיי גורעים, ובסירטון יש הרבה רעשים עקב שהמצלמה צילמה ברגישות ISO גבוהה. האם ניתן לדעת ע"י איזה תוכנה או משהו אחר את ה ISO של הסירטון? תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמה האיכותית ביותר שאפשר למצוא בסכום הזה כרטיס זכרון בין 256-512
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מלמת OLYMPUS FE110 + זיכרון XD256 + מטען + סוללות נטענות + נרתיק למצלמה והכל ב950 אני צריך את המצלמה רק לשימוש משפחתי ולא כצלם חובב/מקצועי אבקש את תגובתכם תודה מראש BIG FOOT
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
שמתי לב שעיבוד תמונה ב-noiseware גורם לאיבוד נתוני ה-EXIF. האם יש דרך להמנע מכך או להוסיף את הנותנים אח"כ? כן שמתי לב שלאחר עיבוד התמונה בתוכנה נפח התמונה קטן ב-75% לערך. האם ניתן להימנע מאיבוד המידע הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
ערב טוב, דוד שלי מחפש מצלמה עד בערך 1300 ש"ח מצלמה ביתית משפחתית אנערף לא של צלמים מקצוענים או משהו, התקציב די מספיק לדעתי. כעיקרון הוא ביקש ממני לתת לו הצעות של 3 מצלמות והוא כבר יבחר מבין השלוש אז תנו בראש =] תודה.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
חג שמח... עוד קצת מהמקום המופלא הזה, גן עדן פשוט. חוף הים של קואטה ריזורט. באופק 2 סלעים הנראים כפרצוף אדם: החוף של "באונטי איילנד" - החוף עם הערסל הכי טוב בפיג'י. ובפיג'י ערסל זה המקום בו אתה מבלה מחצית היום: דרך המלכה - האי המרכזי מחולק ל-2 דרכים. הדרומית נקראת דרך המלכות, הצפונית דרך המלכים. עוד אחד מחופיה הקסומים של המדינה (אם מישהו יודע לעשות עבודה איכותית בסהרת קווי החשמל, פנה אליי בהודעה פרטית, תודה): דרך המלכים - ככה מתגוננים מגשם באוטובוסים בפיג'י. כמו רכב קבריולט של פעם, גג ברזנט ואחיזה אנושית: הערות, הארות או עיבודים ייתקבלו בברכה. מי שרוצה עוד תמונות: http://www.tapuz.co.il/Albums/publicAlbum.asp?a=450483&u=817182&ao…
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כל חוות דעת תתקבל בברכה [מומלץ בחום להוריד את התמונות למחשב ו\או לפתוח אותן ברזולוציה מלאה כדי לקבל את מלוא האפקט..] עריכה: קישורים ישירים לתמונות A Cat's Vision http://img219.imageshack.us/img219/7441/cimg4427cno2.jpg A Cat's Eye http://img215.imageshack.us/img215/4216/cimg4431bpv3.jpg M.P.I.U http://img84.imageshack.us/img84/6499/cimg4382copysq1.jpg *אגב, לא להבהל. אני לא שוטר צבאי [בהתייחס לתמונה השלישית] זה סיכות של חבר שהשתחרר.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ראו תמונה: עריכה: יש לי פוטושופ אבל אני לא יודע להשתמש. ויש לי את התוכנה Noise Ninja 2 ואני לא יודע להשתמש בה. השאלה אם אפשר לעשות דבר כזה בכלל? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
זה אוטומטית בחר איפה לשמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה הבעיה היא שלא נשאר מקום ואני לאדע איך לשנות את המיקום של איפה הוא ישמור את הקבצים שאני יוצר עם המצלמה בדקתי דרך הproperties ואין שם מאיפה לשנות את זה ואני ממש לאדע איך לשנות את זה.. עזרה בבקשה
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
-
יש אפשרות להעיף את הפנס בלי לחתוך את התמונה? אפשר איכשהו לתקן את הטשטוש? או לגרום לזה להיראות "מעוצב"? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני משתמש במצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם S9500 ויש תופעה מוזרה שמתרחשת בנקודות לבנות על התמונה ברגע שמצלמים עם הפלאש (דוגמא בתמונה המצורפת) עכשיו, אני לא בטוח שזאת בעיה או שזה פשוט קורה במצלמות דיגיטליות כי לעוד 2 אנשים יש בעיה מאוד מאוד דומה עם המצלמות סוני מסדרת T שלהם וזאת תופעה שקורת רק במצלמים עם הפלאש במקומות שהם יחסית חשוכים ממה לדעתכם זה קורה?? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני למען האמת לא מבין דבר וחצי דבר במצלמות.אני וחבר טסים לברצלונה וחבר שלי רוכש מצלמה דיגיטלית בימים הקרובים(גם לו אין מושג במצלמות) הוא ראה דגם של מצלמה שרשום כי הוא כולל צילום וידאו HD.יש בכלל דבר כזה? והאם זה משהו שצריך להתיחס אליו כשרוכשים מצלמה? סך הכל אנחנו מתכננים לצלם גם תמונות סטילס אבל גם וידאו.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-