עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by ymndl,

קניתי מצלמת וידאו של סוני.האם יש חשיבות להשתמש דווקא בקלטות מיני DV של סוני או שאוכל להשתמש גם באחרות?

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  2. Started by bezadon,

אני ממש לפני הזמנת המוצר הזה. דבר אחרון אני צריך לדעת - איך צריכת החשמל שלה? פשוט זו מצלמה שמגיעה עם בטרייה נטענת ייחודית, כך שאם אני נתקע פתאום , אני לא יכול להכניס לתוכה בטריות אצבע רגילות. אז לחבר'ה שמשתמשים במצלמה הרבה זמן (ובגלל זה לא שאלתי את זה בת'רד של aviko ), מה אתם אומרים? איך הצריכת חשמל שלה? חסכסנית ? והאם הבטריה מספיקה להרבה זמן. תודה מראש .

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by approx,

http://img185.imageshack.us/img185/8527/dsc03252so3.jpg

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  4. יש אפשרות להעיף את הפנס בלי לחתוך את התמונה? אפשר איכשהו לתקן את הטשטוש? או לגרום לזה להיראות "מעוצב"? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by over,

כמו כן איזה שהיא דוגמא ואיך ניתן ליצר תמונה כזו. כלים ,תוכנות .

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  6. שמתי לב שעיבוד תמונה ב-noiseware גורם לאיבוד נתוני ה-EXIF. האם יש דרך להמנע מכך או להוסיף את הנותנים אח"כ? כן שמתי לב שלאחר עיבוד התמונה בתוכנה נפח התמונה קטן ב-75% לערך. האם ניתן להימנע מאיבוד המידע הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  7. היי. המצלמה היא לחברה שלי שרק צריכה מצלמה להסתובב איתה פה ושם ולצלם. היא לא צריכה איזה מצלמה איכותית כדי לצלם נופים או כל מיני דברים בסגנון. היא ביקשה מצלמה קטנה,דקה. מאלו שמאחורה זה כמעט ורק מסך. כסכום התחלתי היא ביקשה 600 שקל. אך אם אין חיה כזאת ב600 שקל. אז אולי ניתן לשנות קצת את התקציב . * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 שקל (אפשר להגדיל אותו גם טיפה אם יש משהו ממש מומלץ) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום, נושאים כמו חברים,אולי פה שם קצת נוף. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא בדרך כלל. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אין צורך בחצובה * האם יש לך נכונות …

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  8. מאז ה a95 האגדית אותה רכשתי לפני כ-3 שנים לא ראיתי השקה של מצלמה עם החיישן המצויין הזה. שקלתי לקנות קומפקטית חדשה אבל מסתבר שאין כיום שקולה לאיכות האגדית של ה a95, הבעייה היחידה שלי איתה היא איכות הוידאו הירודה, חוסר מייצב תמונה וזום אופטי נמוך מאוד. מעבר לכך איכות התמונה מעולה. האם משיקולי רווח הפסיקו את הטמעת החיישן הזה בקומפקטיות הפשוטות ?

9. Started by stingeR-,

שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  10. אז ככה אין לי שמץ של מושג בצמצם, בזמני חשיפה ב ISO או בפונקציה הזאת מאקרו.... יש איזה שהם מדריכים לצלם המתחיל ללמוד להשתמש במצלמה שלו בצורה קצת יותר מקצועית מ POINT AND SHOOT???

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  11. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  12. Started by KoM,

עם או בלי רקע, לא החלטתי...

• 8 תגובות
    • 790 צפיות
  13. שבת שלום לכולם אני למען האמת לא מבין דבר וחצי דבר במצלמות.אני וחבר טסים לברצלונה וחבר שלי רוכש מצלמה דיגיטלית בימים הקרובים(גם לו אין מושג במצלמות) הוא ראה דגם של מצלמה שרשום כי הוא כולל צילום וידאו HD.יש בכלל דבר כזה? והאם זה משהו שצריך להתיחס אליו כשרוכשים מצלמה? סך הכל אנחנו מתכננים לצלם גם תמונות סטילס אבל גם וידאו.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  14. Started by HeaT-SinK,

מה אתם חושבים. תנתחו :*) [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 790 צפיות
  15. Started by תחמן מתימן,

חרא של דבר

16. היי חבר'ה, אני מחפש מצלמה קומפקטית שאני יוכל לסחוב אותה בקלות בכיס למועדונים ופאבים. היא צריכה להיות איכותית,עמידה וקטנה ככול האפשר... חשובה לי במיוחד גם האיכות שלה בתנאי תאורה בעייתים וחשוכים. כמו כן גם המלצה למטען עם בטריות חזקות וכ.זיכרון. תקציב, בסביבות ה 1,500ש"ח ~ תודה

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. Started by DarkShnizel,

Kodak EasyShare C643

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  18. Started by galh_5,

קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית

19. שלוםף מכיוון שאני רוצה לתעד את המשפחה ההולכת והמתרחבת אני מעוניין במצלמת וידאו - איכותית אך קלה חשבתי על פנסוניק SDR-H280 אשמח לדעת את דעתכם מה שמצא חן בעיני במצלמה זו זה שיש לה מייצב טוב ו-3CCD (ואני לא מתקרב לסוני עם מקל למרות שהעדשות שלהם מדהימות) כל טוב, גבריאל

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  20. Started by eranir,

שלום לכולם, אבא שלי מחפש לקנות מצלמה חדשה. הוא לא כ"כ מתייחס למחיר (בכותרת המחיר לפי הערכה שלי למה שהוא מחפש), רק מחפש מצלמה שתתאים לצרכיו. חייבת להיות עינית, זום טוב, והתכווננות אוטומטית ככל הניתן (הוא צלם חובב(ן) מאוד...) ושלא תשקול יותר מדי. יצא לו להשתמש ב-Canon PowerShot S2 של אחיו, והוא אהב אותה. ראיתי שהדגם הנוכחי בסדרה הוא ה-SX10 IS שהחליף את ה-S5, ורציתי לדעת האם הכי טוב ללכת עליו, או שיש מצלמה אחרת עדיפה עליה לדרישותיו. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  21. צולם על מונופוד בתוך מאות בני נוער לחוצים [attachment deleted by admin]

22. אני מחפש את המצלמה האיכותית ביותר שאפשר למצוא בסכום הזה כרטיס זכרון בין 256-512

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  23. Started by PhP dUdE,

אני אוהב לצלם תמונות שיש אחריהן סיפור,סבא שלי לחם במלחמת העולם השניה קיבל עיטורי מלחמה,אבל מת מהפגע הכי רע,סרטן,בן אדם שאף פעם לא שתה אף פעם לא עשה רע לאף אחד אף פעם לא עישן אבל בכול זאת מת לפני שהזכרתי להכיר אותו,זה רק מוכיח שהעולם לא הוגן,הוא מת לפני שנולדתי לייתר דיוק שאמא שלי הייתה בת 19 אבל הוא אף פעם לא נהפך לעוד שם שמדברים עליו במשפחה בחגים,הוא היה בן אםד טוב והיה עוזר לכולם ותמיד אני מרגיש שהיא איתי בלב. ושאני כותב את השורות האלו אני בוכה כי כול כך עצוב לי שלא הכרתי אותו ואני אף פעם לא מבין למה אנשים טובים מתים. הנה תמונה קטנה שמוקדשת לו,לא מצאתי את הדיסקיות המקוריות אז השתמשתי בתחליף,מקווה שלא העמסתי אותכם יותר מידי.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  24. Started by motogt,

כשמקטינים תמונה בפוטושופ ראו תמונה. הערכים למעלה הם גודל התמונה המקורית. וDOCUMENT SIZE זה גודל התמונה כשמדפיסים אותה. עד כאן הכל נכון? מה אומר המספר בRESOLUTUON מעבר להגדרה פיקסלים באינץ'? המצלמה שלי מצלמת ב180 פיקסלים לאינץ'. אם אני מעלה את המספר ז"א שאני מקטין את גודל התמונה, התמונה הופכת להיות ליותר חדה? שאלה נוספת, כשאני עושה פעולה זו אני לא רואה שום הבדל באיך שהתמונה נראית, היא לא חדה יותר. למה זה? [attachment deleted by admin]

25. Started by ariel-ro,

שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים