צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
היי, חברה שלי רוצה לקנות מצלמה מארה"ב שתיהיה איכותית , דקה, ובצבע וורוד (חחח כן, גירלי).. עדיפות ליצרנים הבאים: canon, fuji, olympus. תודה על העזרה!!!
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שני פרחים שצילמתי היום , ספונטני...(תודה מיוחדת לאבא של HOLY J שגידל את הפרחים האלו : [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן גירסה למצלמה, בכדי שתתמוך בSDHC, ויש גם את בעית ה read error המעצבנת. אבל כתוב בהנחיות שצריך לעדכן עם כבל AC בלבד, אבל אין לי אחד כזה :\ כתוב גם שההתקנה על המצלמה לוקחת 10 שניות, אז כמה היא תצרוך ב10 שלא יספיקו 4 סוללות חדשות וחזקות? מישהו פעם עדכן עם סוללות?
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
-
אהלן! אני מחפש מצלמה קומפקטית \ סופר קומפקטית, ויש כמה דברים שחשובים לי במיוחד 1) מהירות - ממש חשוב לי שהמצלמה תקלוט את מה שאני מצלם ברגע שאני לוחץ על הכפתור. לא שעה פלאש ואז צילום, ולא שטויות אחרות. בנוסף, שאחרי כל תמונה אני לא צריך לחכות איזה 5 שניות לצילום חוזר, זה ממש מעצבן. 2) איכות - כמובן שאיכות גבוהה... אני לא מחפש פה לפתח את זה לפוסטרי ענק אבל משהו בסביבות ה-8 עד 12 מגהפיקסל נשמע הגיוני ומספיק למקרה שכן יתחשק לי איזה הדפסת ענק... סוללה פחות חשובה לי כי אני לא הולך לצלם מעל לכ-80 תמונות בפעם אחת ולא נראה לי שקיימת מצלמה שלא מחזיקה את הזמן הזה... כרטיס זיכרון חשוב שיתמוך בלפחות 2 ג'יגה. המחיר הוא עד 1700 בערך, עם גמישות ליותר *עריכה - שחכתי להוסיף, שגם מ…
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי. המצלמה היא לחברה שלי שרק צריכה מצלמה להסתובב איתה פה ושם ולצלם. היא לא צריכה איזה מצלמה איכותית כדי לצלם נופים או כל מיני דברים בסגנון. היא ביקשה מצלמה קטנה,דקה. מאלו שמאחורה זה כמעט ורק מסך. כסכום התחלתי היא ביקשה 600 שקל. אך אם אין חיה כזאת ב600 שקל. אז אולי ניתן לשנות קצת את התקציב . * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 600 שקל (אפשר להגדיל אותו גם טיפה אם יש משהו ממש מומלץ) * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום, נושאים כמו חברים,אולי פה שם קצת נוף. * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? לא בדרך כלל. * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? אין צורך בחצובה * האם יש לך נכונות …
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 776 צפיות
-
-
פוג'י הכריזו בפוטוקינה 2008 על חיישן חדש Super CCD EXR ומתכוונים להציג קומפקטית שתעלה על ה-F31. יהיה מעניין.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
אני אוהב לצלם תמונות שיש אחריהן סיפור,סבא שלי לחם במלחמת העולם השניה קיבל עיטורי מלחמה,אבל מת מהפגע הכי רע,סרטן,בן אדם שאף פעם לא שתה אף פעם לא עשה רע לאף אחד אף פעם לא עישן אבל בכול זאת מת לפני שהזכרתי להכיר אותו,זה רק מוכיח שהעולם לא הוגן,הוא מת לפני שנולדתי לייתר דיוק שאמא שלי הייתה בת 19 אבל הוא אף פעם לא נהפך לעוד שם שמדברים עליו במשפחה בחגים,הוא היה בן אםד טוב והיה עוזר לכולם ותמיד אני מרגיש שהיא איתי בלב. ושאני כותב את השורות האלו אני בוכה כי כול כך עצוב לי שלא הכרתי אותו ואני אף פעם לא מבין למה אנשים טובים מתים. הנה תמונה קטנה שמוקדשת לו,לא מצאתי את הדיסקיות המקוריות אז השתמשתי בתחליף,מקווה שלא העמסתי אותכם יותר מידי.
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה למצלמת וידאו FHD עדיף עם הארד דיסק מובנה ראיתי ב EBAY את הקנון FH10 שנראית לי מצלמה קטלנית יש לכם המלצות???
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמת וידאו עד 2200 שקל.. אילו מצלמות אתם יכולים להציע לי לקנות? ומה אתם אומרים על המצלמה הזאת: NVGS25 Panasonic ? תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
-
אני משתמש במצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם S9500 ויש תופעה מוזרה שמתרחשת בנקודות לבנות על התמונה ברגע שמצלמים עם הפלאש (דוגמא בתמונה המצורפת) עכשיו, אני לא בטוח שזאת בעיה או שזה פשוט קורה במצלמות דיגיטליות כי לעוד 2 אנשים יש בעיה מאוד מאוד דומה עם המצלמות סוני מסדרת T שלהם וזאת תופעה שקורת רק במצלמים עם הפלאש במקומות שהם יחסית חשוכים ממה לדעתכם זה קורה?? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום ההורים שלי טסים לחול בחודש הבא, ואני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה כמה דברים חשובים, 1. שהיצרן הוא סוני 2. אני מעוניין במצלמה קומפקטית וקטנה, קלה ונכנסת לכל תיק. 3. רצוי מסך מגע עם צג גדול 4. המצלמה מיועדת בעיקר לצילום ביתי, ונסיעות לחול. אני לא צלם מקצועי. ראיתי כמה דגמים פה, בסביבות ה 250 עד 400$ שזה מחיר מצויין בשבילי אם אתם מכירים את הדגים אז תמליצו לי מה טוב ומה לא , אם יש דגם אחר שלא ראיתי בבקשה תרשמו שאני יוכל להתרשם ממנו DSC-T2 DSC-T200 DSC-T300 או Sony Cybershot DSCN1 8.1MP שהיא נראת הכי זולה מבינהם. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-
-
איך היא בכלליות, והאם ניתן להשיגה בארץ כרגע. אם לא, אז איך אפשר לקנות אותה בחו"ל? דרך איזו חברה אתם ממליצים לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
-
-
שלוםף מכיוון שאני רוצה לתעד את המשפחה ההולכת והמתרחבת אני מעוניין במצלמת וידאו - איכותית אך קלה חשבתי על פנסוניק SDR-H280 אשמח לדעת את דעתכם מה שמצא חן בעיני במצלמה זו זה שיש לה מייצב טוב ו-3CCD (ואני לא מתקרב לסוני עם מקל למרות שהעדשות שלהם מדהימות) כל טוב, גבריאל
-
- 0 תגובות
- 775 צפיות
-
-
אז ככה הכנסתי תכרטיס זיכרון שלי לא טוב וזה עשה לי בעיה במצלמה ושם כרטיס זיכרון לא עובד לי אה דרך אגב קוראים למצלמה שלי CANON A80 ואני לא יכול בלעדיה אז קיצור יש לי אחריות של שנה למזלי ורציתי לשאול אותכם כמה זמן יקח בערך לסדר לי את המצלצמה שלי כול ממשלוח הלוך חזור האם לעוד מישהו זה קרה ששלח לתיקון וכמה זמן זה היה ?? דרך אגב החברה זה חברת ניאו שעכשיו שינו את השם לקליק
-
- 2 תגובות
- 775 צפיות
-