צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?
-
- 6 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למצלמה דיגיטלית קטנה וקומפקטית עם איכות כמה שיותר גבוהה. אני יודע שיש איזו פשרה על איכות כשלוקחים מצלמה עם מידות קטנות, אבל תנסו למצוא את הטוב ביותר משני העולמות. התקציב לא מוגבל.
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
מצאתי חנות שיש שם והזמנתי us1photo.com התקשרתי אליהם והכל בסדר. אז חשבתי שאולי עוד אנשים ירצו פה אני אזמין כבר עוד
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
חשוב שיהיה לה זום אופטי לפחות X15 שתהיה קטנה ונוחה ועם אפשרות לצילום סטילס על כרטיסי SD... חשבתי על ה PANASONIC PVGS12 איך היא? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אז ככה הציעו למצלמה של אולימפוס C-370 ב590 שח... שווה?? יש משהו בדיוטי פריי שהוא טוב??? (בבקשה תגידו לי כי FireFox לא נכנס לי לאתר של סקאל)... יש לה אפשרות של צילום וידיאו עם קול?? יש איזה מצלמה באיזור מחירים הזה...שהיא גם טובה...(מומלץ בלי כרטיס )..
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
ישנו מאניאק מסויים שמרמה אנשים בצורה סיטונאית על בסיס יום יומי והגיע הזמן שהוא יככב באחת מתוכניות התחקירים על מנת שאנשים תמימים יפסיקו ליפול לרשת של אותו עכביש נוכל . הגשתי כבר תלונה למועצה לצרכנות וגם לתוכנית של אמנון לוי ,אולם לצערי לא זכיתי עד כה לתגובה מאף אחד מהגופים הללו. על כן החלטתי לעשות מעשה ולהצטייד בציוד דומה ולתעד אותו על חם בשעת מעשה ,וזאת בתיקווה שאם אני אפנה אליהם שוב פעם אבל עם חומר וידיאו מוקלט ,זה יהיה מספיק עסיסי ומשכנע על מנת שהם יפרסמו אותו לתועלת הציבור . על כן אם יש לכם צל של מושג במה מישתמשים התחקירנים בתוכניות הללו ,אני אודה לכם מאוד אם תביעו את דעתכם כאן.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שתי תמונות שצילמתי עם הTZ5 שלי, בשעות אחר הצהריים(אחת היום אחת לפני שבועיים) בקשר לתמונה השניה: המטרה הייתה ליצור רקע כמה שיותר מטושטש.(אני יודע שהרקע לא משהו, אבל זה בחצר בבית שלי) אשמח לתגובות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
- 7 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש אפשרות להעיף את הפנס בלי לחתוך את התמונה? אפשר איכשהו לתקן את הטשטוש? או לגרום לזה להיראות "מעוצב"? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני משתמש במצלמה דיגיטלית של פוג'י דגם S9500 ויש תופעה מוזרה שמתרחשת בנקודות לבנות על התמונה ברגע שמצלמים עם הפלאש (דוגמא בתמונה המצורפת) עכשיו, אני לא בטוח שזאת בעיה או שזה פשוט קורה במצלמות דיגיטליות כי לעוד 2 אנשים יש בעיה מאוד מאוד דומה עם המצלמות סוני מסדרת T שלהם וזאת תופעה שקורת רק במצלמים עם הפלאש במקומות שהם יחסית חשוכים ממה לדעתכם זה קורה?? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
אני רוצה להזמין את F20 של פוג'י וחשבתי לקחת יחד איתה כרטיס זכרון של 1GB מסוג H (הבנתי שהם מהירים יותר), אלא שאז אני מגלה שממש קשה למצוא אותם ראיתי כרטיס של אולימפוס בוואלהשופס ב199 ש"ח!!! זה ממש יקר מישהו מכיר אולי חנויות אחרות? מחירים קצת יותר סבירים?
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ערב טוב, דוד שלי מחפש מצלמה עד בערך 1300 ש"ח מצלמה ביתית משפחתית אנערף לא של צלמים מקצוענים או משהו, התקציב די מספיק לדעתי. כעיקרון הוא ביקש ממני לתת לו הצעות של 3 מצלמות והוא כבר יבחר מבין השלוש אז תנו בראש =] תודה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
האם אכן הצליחו פוגי לייצר מצלמה בעלת איכויות ייחודיות של צבע וטווח דינמי? בתמונות נראה שיש להם אכן יתרון משמעותי בתחום הצבע והטווח הדינמי. מצד שני נראה כי יש חוסר חדות וחוסר פרטים בתמונות. האם זה בגלל מגבלת זכרון (רק 6.1 מ"פ)? מעניין לראות חברה שמנסה ליצור מצלמה "מחוץ לעדר" עם דגשים אחרים. האם הצליחו להתגבר על בעיית החדות בדגמים אחרים?
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין ההספקים השונים כלומר 1800, 2300, 2400 וכו'? מבחינת זמן שימוש? והאם הייתם נוגעים בסוללות הישראליות שכתוב עליהן "כוח טורבו" ? תודה
-
- 5 תגובות
- 758 צפיות
-
-
-
(טוב, במקרה הזה העננים היו הנמוכים) תמונות מהבוקר (28.1) [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שמתי לב שעיבוד תמונה ב-noiseware גורם לאיבוד נתוני ה-EXIF. האם יש דרך להמנע מכך או להוסיף את הנותנים אח"כ? כן שמתי לב שלאחר עיבוד התמונה בתוכנה נפח התמונה קטן ב-75% לערך. האם ניתן להימנע מאיבוד המידע הנ"ל?
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
הנה בא הבוקר, יצאתי לגינה ופתאום גיליתי שהורדים התחילו לפרוח... החלטתי לחגוג זאת עם סבב מקרו חביב... הראשון השמש קצת שרפה אותו... שטויות, הוא יהפוך לקומפוסט השני כבר נראה הרבה יותר בריא: והתמונה שלדעתי יצאה הכי טוב:
-
- 2 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ראיתי את המפרטים שלהם ולא ראיתי הבדל משמעותי חוץ מהרזולוציה של מסך LCD שלהם של W1 זה 123.00 ו - W5 זה 115.000 למרות ש W5 יותר חדשה יצא גם W7 שהיא 7.1pixels האם שווה לקנות את אחד הדגמים האלו והזה מהם ואם יש מצלמות שוות יותר בתקציב שלהם
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
כל חוות דעת תתקבל בברכה [מומלץ בחום להוריד את התמונות למחשב ו\או לפתוח אותן ברזולוציה מלאה כדי לקבל את מלוא האפקט..] עריכה: קישורים ישירים לתמונות A Cat's Vision http://img219.imageshack.us/img219/7441/cimg4427cno2.jpg A Cat's Eye http://img215.imageshack.us/img215/4216/cimg4431bpv3.jpg M.P.I.U http://img84.imageshack.us/img84/6499/cimg4382copysq1.jpg *אגב, לא להבהל. אני לא שוטר צבאי [בהתייחס לתמונה השלישית] זה סיכות של חבר שהשתחרר.
-
- 3 תגובות
- 757 צפיות
-
-
ראו תמונה: עריכה: יש לי פוטושופ אבל אני לא יודע להשתמש. ויש לי את התוכנה Noise Ninja 2 ואני לא יודע להשתמש בה. השאלה אם אפשר לעשות דבר כזה בכלל? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום! לאחר שהבנו שספק אם נוכל להציל את הS410 הגוססת, ששמשה אותנה נאמנה כמעט 3 שנים, אנו פונים כעת אל עבר רכישתה של מצלמה חדשה. אנחנו בעיקר מחפשים מצלמה קטנה שנכנסת לכיס בקלות וקלה יחסית. בנוסף, עדשה רחבה ומייצב יהיו יתרון, בנוסף לאיכות צילום גבוהה. חשבנו ללכת על הSD870IS של CANON. יש לכם רעיונות אחרים?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
איך היא בכלליות, והאם ניתן להשיגה בארץ כרגע. אם לא, אז איך אפשר לקנות אותה בחו"ל? דרך איזו חברה אתם ממליצים לעשות את זה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
קניתי את המצלמה הזאת באילת ביחד עם גיגה זיכרון של SANDISC ב-1070 שקל מה דעתכם עליה? אני צילמתי בה כמה תמונות והיא ממש איכותית
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-