עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by adam_godin,

הייה קשה במיוחד להדביק בגלל העשן הגננים והשמש.... [attachment deleted by admin]

2. Started by danielpet,

... [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. למה?! זה לא מראה שמה שומדבר על ה400D, חוצמזה שזה מוצא מצלמה שנקראת XTi ונראה די כמו ה400D מה זה צריך להיות? אם למישהו יש מושג..

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by Thost.co.il,

www.Upics.co.il היי חברים יש אתר העלאת תמונות חדש מאוד איכותי ניתן לעלות תמונות ב PUBLIC וגם לפתוח יוזר וליצור אלבום מוגן בסיסמא. מומלץ בחום www.Upics.co.il

• 0 תגובות
    • 879 צפיות
  5. שלום לכולם! אז ככה,לחברה יש יומולדת וחשבתי על רעיון של מצלמה.. עכשיו אני ממש לא מבין בכל העסק של המצלמות ומה זה זום אופטי ודיגיטלי ומה זה אומר בכלל.. אני מחפש מצלמה טובה שתתן תמונות טובות ושהזום יהיה מספיק טוב ולא משהו מעפאן כמו של הפלאפונים. עכשיו,חשבתי גם על משהו שעמיד למים אבל אני רואה שאין הרבה מצלמות כאלה,וגם שיש הם לא ממש להיט חוץ מזה שאפשר להכניס אותם למים.. יש פיתרון של שקית כלשהי ואז להכניס מצלמה רגילה למים או שזה לא בטוח? בכל מקרה- ראיתי את המצלמה הזאת והיא תפסה לי את העין..וגם הזום שלה דיי גדול אני רואה..השאלה אם היא באמת טובה ושווה את המחיר הזה או שאפשר למצוא מצלמות בפחות כסף שנותנות פחות או יותר את אותה התפוקה.. אני אשמח לשמוע הצעות והערות.. http://www.wallas…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by jackhammer,

יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה לפני איזה שנתיים צילמתי כמה תמונות וצרבתי אותם על דיסק כנראה שהצריבה לא הלכה טוב והתמונות נפגמו אני לא בטוח כי כשאני שם את התקיה במצב של THUMBNAILS הPREVIEWS של התמונה נראה בסדר גמור אבל שאני פותח את התמונה היא נראת כמו קוביה הונגרית מבולבלת אני ישים דוגמא אני יעלה תמונה וסקרין שעשיתי מהתקיה יש לי מלא תמונות כאלה אפשר לסדר דבר כזה? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  7. שלום יש לי בעיה. יש לי כמו שאמרתי מצלמת FUGIFILM FINEPIX F480. כשאני מעבירה ממנה תמונות למחשב יש 2 דרכים: התכנה של הדיסק של המצלמה ופשוט להכנס ל"מחשב שלי" ושם למצוא את המצלמה שלי בתור דיסק ולהעביר. הדרך השניה תמיד מבלגנת לי את התמונות לכן אני משתמשת בראשונה. בגלל שיש לי מחשב ישן ואיטי תמיד במסך של התכנה יש בעיה והוא נתקע לכמה דק' ואח"כ התמונות מתחילות לעלות. הפעם צילמתי המון ככה שכל כרטיס הזיכרון כמעט מלא (1 ג'יגה) וניסיתי להעלות. נכנסתי לתכנה לחצתי UPLOAD PHOTOS ואז UPLOAD FROM CAMERA. החלון כמו תמיד נתקע לכמה דק' ואז קפץ חזרה לחלון של התפריט הראשי. זה קרה כ-10 פעמים ולא העלה את התמונות. התקנתי את הדיסק של התכנה על לפטופ וניסיתי להעביר ויש את אותה הבעיה. החלטתי לנסות …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by shlomom,

תגובות יתקבלו בברכה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by approx,

תוכלו לעזור לי ולהגיד לי איזה הכי יפה ? ואם כדי לצלם את זה בשחור לבן אולי ? http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00422.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00423.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00424.jpg http://s162.photobucket.com/albums/t275/danicars15/k800i/?action=view&current=DSC00425.jpg

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  10. חשבתי על אחת משלושת הבאות: Slik Pro 330DX Slik F630 Slik F740 Manfrotto 728B שכמובן העדיפות היא לעלות תועלת גבוהה ככל האפשר.

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  11. כמו שאתם בטח זוכרים לפני יותר מחודש נהרס לי המטען לK10D, "בית הצילום" הבטיחו לי שיגיע תוך 1-3 שבועות ועברו כבר 5. אני צריך המצלמה למטען טוב ואתר אמין לקנות ממנו תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by dbx22,

שלום. צילמתי לא מזמן בקנון שלי והכול היה בסדר, היום אני מוציא את המצלמה ומנסה לצלם, אבל יש לה פתאום איזה בעיה מוזרה. אפשר לראות על המסך שהמצלמה לא יכולה לפקס את התמונה, ואת החשיפה ורואים כל הזמן חשוך מדי. וגם יש פסים מרצדים על המסך דומים קצת לאיך שמצלמים מסכי CRT. ניסיתי להחליף סוללות, להחליף כרטיסי זיכרון, שום דבר לא עוזר... במצב צפיה בתמונות שצולמו לפני הבעיה רואים הכול טוב על המסך. מישהו יודע מה הבעיה? האם הבעיה ידועה? תודה.

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by zoola3,

שלום לכולם, יש ברשותי מצלמה דיגיטלית של אולימפוס. לפני כמה זמן נשבר לי המסך של המצלמה אך היא המשיכה לצלם ותמונות עדיין יצאו טוב. הזמנתי מסך מהאינטרנט, פתחתי את המצלמה והרכבתי אותו, הדלקתי את המצלמה וצילמתי כמה תמונות. חדשות טובות - המסך עובד מצוין. חדשות רעות - התמונות יוצאות סגולות... יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה? תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 5.2k צפיות
  14. Started by ALÞHA,

תמונה שנכשלה טכנית, אך מתקבלת על הדעת עם העריכה הבאה (לדעתי) -

• 7 תגובות
    • 980 צפיות
  15. Started by J0n1,

שלום. יש לי Eos 888 וחשבתי לעצמי, איזה נחמד היה אם היא הייתה דיגיטלית. ואז נזכרתי בEos 303. היא טובה? מה היתרונות והחסרונות של מצלמות רפלקס? ומה עדיף יותר? רפלקס או קומפקטיות?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by dids22,

רכשתי השבוע את קאנון S100. התחלתי לצלם כמה תמונות ויצא ממש יפה. אבל שמתי לב שבחלק מהתמונות יש מין נקודות/ פיקסלים לבנים כאלה, ממה זה נובע ומה אפשר לעשות עם זה (סתכלו בתמונה עם העלים זה יותר בולט) http://imageshack.us/a/img713/5180/img3310f.jpg http://imageshack.us/a/img594/3703/img3368x.jpg תודה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by קיפוד,

שלום לכולם יש לי אפשרות לקנות מצלמה מהדיוטי פריי עכשיו אני לי מושג איזו אני מחפש מצלמה יחסית קטנה בבית חשוב לי אפשריות מתקדמות כגון שליטה על פרמטרים צמצם חשיפה וכו' והתקציב לדעתי באיזור 200$ + מה האפשריות שלי ? המון תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by bitoNNz,

אני רוצה להבין רגע ההבדל היחידי בין קומפקטית לבין דמוי SLR הוא בגודל ובמייצב תמונה? כי אני רואה שיש כל כך הרבה מצלמות מבחינת גודל שהן גדולות יחסית והן נחשבות קומפקטיות ויש להם מפרט ממש טוב אז מה עושה את הדמוי SLR יותר יקרה מקומפקטית באותה רמת ביצועים ושהיא כמעט אותו גודל..?

• 17 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. Started by MacGyver,

יש לי את ה750 כבר יותר משנתים והיא ממש אחלה!! הבעיה שלי היא שכאשר היא במצב צילום היא עושה רעש קל.... אם אני לא מזיז אותה אז אין רעש.... תכלס חשבתי אולי זה מהCCD אולי הוא פשוט עובד או משהו... HELP? איתן

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by ShOw-Time,

חבר שלי מעוניין לקנות מצלמת וידאו לצרכים משפחתיים לא איזה משהו מטורף שתהיה איכותית עד כמה שאפשר ופשוטה ונוחה לתפעול,וכמובן עם כמה שיותר מקום לצילומים ארוכים.... במחיר של עד 2000 ש"ח. אני ממש אבל ממש לא מבין בתחום, בחיים לא התעניינתי בזה לכן אני מבקש את עזרתכם תודה מראש

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by Qtec,

אני שוקל לקנות מצלמה דיגיטלית וסימנתי לי את המצלמה הזאת כאפשרות סבירה. לפי מה שהבנתי המצלמה די טובה, ואשמח אם תוכלו לתת לי את דעתכם וקריטריונים לבחירת מצלמה דיגיטלית טובה. *המצלמה עולה 2100 ש"ח באופיס דיפו. *כמו כן אשמח לקבל אלטרנטיבות, והתקציב הוא 2100 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  22. לפני שאני קונה עדשת זום חדשה רציתי לשאול על מה ללכת http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=184 או http://cameramia.co.il/ViewProduct.asp?ID=199 בעיקרון היתי אמור ללכת על ה70-300 אבל אז ראיתי את ה70-200 שהיא L מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by guyk,

מה אתם אומרים על הצילומים? (קחו בחשבון שזה צולם במצלמת canon SD750...) סדרה 1- סדרה 2- סדרה 3- ועוד תמונה אחת-

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by talbo,

שלום חברים, אני מנסה ללכוד וידיאו ממצלמת פאנסוניק בפורמט miniDV , אני משתמש בתוכנת Pinaccle . בסיום הלכידה המוצלחת הסרט נראה עם פסים רוחביים. יש לציין שבסרט המקורי אין שום תזכור לקווים כאלה או אחרים. הבנתי שזה קשור לנושא של interlaced ו progressive... אך יכול להיות שאני טועה.... אשמח לעצתכם מנסיונכם. הלכידה דרך אגב מתבצעת דרך כבל Firewire כאשר אני בוחר פורמט DV. תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by fungiman,

אני עובד הרבה עם עדשות MF ולאור יכולות פוקוס עלובות במיוחד בצמצמים פתוחים (מסך המיקוד המקורי של ה-K20 מאוד בהיר וכמובן אינו כולל עזרים למיקוד ידני), החלטתי להזמין מ-EBAY מסך מיקוד חדש (סיפור של 20-30 דולר). ההתלבטות היא לגבי סוג מסך המיקוד והייתי שמח לקבל עצות בענין זה. הבנתי באופן עקרוני למסכים עם חלוקה של 45 מעלות יש יתרון על פני חלוקה אופקית (בשל היכולת להתמקד גם על קווים אופקיים) אם כי החשש שלי שהדבר יוביל לאחיזה יותר עקמומית של המצלמה, בנוסף יש מסכים עם חלוקה יחידה וכאלו עם חלוקה כפולה (dual diagonal), הייתי רוצה לשמוע אם למישהו יש ידע או ניסיון בעניין זה ויוכל לתת לי כיוון.

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.