עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שלום לכולם, לפני כמה ימים קיבלתי את הMinolta Z6 החדשה שלי, ואפשר להגיד שזאת בעצם הדיגיטלית הראשונה שלי ניסיתי לעשות קצת צילומי מאקרו, ויצאו לי כמה תמונות שדי אהבתי. הייתי מעוניין שתתנו את חוות דעתכם על התמונות... ושתתרמו קצת עצות לפעמים הבאות, זכרו שאני רק מתחיל. התמונה-

2. Started by GAL_FX,

טוב לאור השיבוחים של הזיקית דרקון דינוזאור ומיפלצת לוך נס הוכחה שזה חיה רעה lol לאחר עריכה (אחת העריכות הראשונות שלי רוצה דגובות גם על זה ) [

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by GAL_FX,

לא יודע לדעתי זה מיוחד

• 13 תגובות
    • 981 צפיות
  4. אתרים מומלצים למצלמות!!

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by stingeR-,

חשיפה נמוכה מחדר המלון שלי במבט על ים המלח בלילה...(רק חבל שאין איך להוריד את העצים חחח)

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. אהלן! אני מעוניין לקנות מצלמת וידאו קומפקטית דיגיטלית חדשה. למצלמה יהיה שימוש מיקצועי ולכן רציתי לדעת עד כמה איכות הצילום מורגשת במצלמה בעלת 2 מיליון פיקסלים אפקטיביים לצילום מאשר במצלמה בעלת מיליון פיקסלים לצילום. תודה רבה לעונים!!!!!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by orlupo,

• 7 תגובות
    • 888 צפיות
  8. Started by idoleff,

על איזה מצלמה אתם ממליצים בתקציב של 2200 ש"ח? רצוי שתהיה פשוטה לשימוש...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  9. Started by orlupo,

אגפה פושטת רגל לאחר כ"כ הרבה שנים: http://www.dpreview.com/news/0510/05102102agfa_end.asp זה לרעתנו מאחר שהתחרות רק תצטמצם אך אני מצד שני שמח כי אף פעם לא אהבתי את איכות התמונה של נייר אגפה ובמיוחד לאורך שנים ולכן יש סיכוי שכל המקומות שעבדו עד היום עם אגפה יעברו לקודאק.

• 9 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by itaim,

אני טס בקרוב לפולין ויש לי את המצלמה הזאת: minolta z2 אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון של חצי גיגה-גיגה ואני רואה הפרשי מחירים ממש גדולים בכרטיסים עם אותו גודל מקום איכסון אבל עם מהירויות שונות שווה להשקיע בכרטיס עם מהירות גבוהה?

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. ואם היא שווה משהו? כי אני יכול להשיג אותה דיי בזול(אני חושב) מה המחיר שלה? מפרט: רזולוציה 8.1 מגה פיקסל, סוג חיישן CCD (3264X2448 , 2048X1536 ,1600X1200 , 640X480) עדשת מיוחדת 7.5-22.5 מ´´מ זום אופטי X 3 זום דיגיטאלי X 5.1 גוף מגנזיום מסך "2.5 TFT צבעוני עינית אופטית מערכת ביטול צבעי רקע בתאורה נמוכה לצילום איכותי יותר, מנגנון איזון לובן אוטומטית מנגנון מיוחד על התראה של רעידות ביד וצילום לא ברור שליטה ידנית על הפונקציות השונות רגישות תמונה עד 200 אסא פוקוס אוטומטי צילום מאקרו צילום רציף של 3 תמונות ברצף טיימר לצילום עצמי צילום וידאו בפורמט MPEG עם קול יציאת וידאו AV זום לאחר הצילום X4 חיבור 2.0USB משקל 150 גרם. פלאש מובנה 4 תוכניות שונות: אוטומטי אילוץ פלאש ביטול פלאש ה…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הזמינו אותי לאירוע וביקשו שאצלם אותו אבל בוידאו. אני אין לי מושג בוידאו ומבקש את עזרתכם, שתתנו לי טיפים איך לצלם שיהיה מעניין לראות את הקלטת אחרי זה? ואיך לעשות עריכה?

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  13. Started by Psy_Hunt3R,

המצלמה הזאת יכולה לשמש גם כמצלמת אינטרנט?

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by יונית,

יש לי איזשהו באג במצלמה שחוזר על עצמו כל הזמן, נורית ההדלקה מהבהבהת ושינו אזישהו סימן בצוך המצלמה ולאחר כמה שניות היא מתכבה, אם מישהו מכיר ויכול לעזור, אנא...............

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  15. Started by arnoNz,

אז ככה חבר שלי הביא תמצלמה שלו אליי ויש לו כבל DV עם חיבור קטן וגדול (ניראה לי שזה 4 ל 6 פינים) הקיצר תקטן חיברתי למצלמה ואת הגדול לפייר וויר העברתי למצב של play שאפשר לראות את כל הדברים שצלמו ולא קורה כלום ניסיתי את כל המצבים ולא קורה כלום כאילו לא חיברתי כלום למחשב המצלמה היא JVC gr-dvl820u ד"א החיבור פייר וויר שלי מופיע כמו כרטיס רשת

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by -impreza-,

חברים זאת תמונה בין הראשונות שלי עם המצלמה אז לא לרדת עליי יותר מדי ואני רוצה תגובות לשיפור תודה הטישטוש בתמונה זה בגלל שצילמתי את זה לפני הסורגים של הכלוב

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by iwm911,

טוב אז ככה חשובים לי הדברים הבאים. בטריות - שיהיו יחודיות ונטענות כמובן. זום אופטי - לא צריך להגזים. זאת מצלמה למשפחה. שיהיה אפשר לשלוט בפונקציות. לא רק POINT AND SHOT תמונה ברורה ואיכותית מן הסתם עדשה טוב ולא של חברה מעזה. הקיצור מצלמה טובה. עם תמונות טובות. עם קצת יותר אפשרויות מהבסיס. מקווה לקבל המלצות טובות פה

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  18. Started by -impreza-,

יש לי תמצלמה הזאת עכשיו אני רוצה לקנות לה עדשות עם זום גדול יש בכלל למצלמה הזאת עדשות? מאיפה קונים? כמה עולה אפשר פרטים כי הבנתי שאפשר להחליף עדשות תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. אז ככה, אני מחפש מצלמה דיגיטלית חדשה, עד 2000 שקל בערך (חריגות של 200-300 מקסימום) לא כולל כרטיס זיכרון ובטריות וכל זה.. הדרישות מהמצלמה הן 1. איכות תמונה 2. צילום לילה\אור נמוך טוב 3. אפשרויות ידניות אלה הדברים שאני לא מוכן להתפשר בהן, יש למישהו המלצות בבקשה? תודה ענקית מראש..

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by OutRaGe,

שלום. כפי שכולכם בטח יודעים, תמונות ממצלמה דיגיטלית שוקלות המון, כ-750-1400KB לתמונה. יש את הדרך של לפתוח בצייר לשמור בשם על אותה תמונה ואז היא מוקטנת בערך ב-60 אחוז מגודלה המקורי. אני מחפש תוכנה או שיטה כל שהיא לעשות את ההקטנה הזאת בצורה המונית(לכמויות גדולות של תמונות) אם למישהו יש את מה שאני מחפש אני אודה לו מאוד.

21. אני רוצה לקנות מצלמת וידיאו דיגיטלית עד 2000 ש"ח ואני לא ממש מבין בהם אני רק רוצה המלצה על אחת טובה.... תודה מראש

22. Started by sherlock1212,

1.צולם די בסוף השקיעה 2.צולם מחשיפה של 3 שניות חשיפה יותר מהקודם [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  23. לפני שאני רוכש אותה בקרוב? תודה

• 5 תגובות
    • 956 צפיות
  24. Started by אלפקה סורית,

פרטו כמובן איזה סוג, כמה מגהפיקסלים (אם היא דיגיטלית) וזה... תודה.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by Bose,

בוקר טוב. מכיוון שההורים שלי טסים לחו"ל עוד שבוע והמצלמת סטילס שלנו נהרסה (הגיע הזמן!!!) הגיע הזמן להתעדכן ולעבור למצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמצלמה תהיה פשוטה ביותר כי ההורים שלי לא יודעים להסתבך עם תפריטים (בדיוק כמו שהם לא יודעים להתעסק עם סלולרי) והם לא מצליחים לקרוא כתב קטן. דרישות: שהמצלמה תעבוד על 1024X768, איכות גבוהה, לפחות 300 תמונות וחיבור USB 2 למחשב (לא FIREWIRE) תקציב: לא יעבור את ה-1500 שח. מישהו הציע לנו ב-1400 שח. NIKON COOL PIX 4800 4.2 מגה פיקסל כולל זיכרון 256 (ונרתיק מקורי). מה דעתכם? האם ללכת על ההצעה הזאת? על מה אתם ממליצים (שוב דגש על פשטות). נ.ב חשוב לנו אחריות מהמעלה הראשונה ולכן אנחנו לא מעוניינים ב-HP. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.