עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by g@s,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by slim_shady,

קבלו תמונה שצילמתי ממלון בים המלח, מי שיבין יבין... http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200505151916337043 והנה למי שלא פועלים לו תמונות http://briefcase.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=folder&path=200505151926283639 ולמי שעילג מידי- זה נראה כמו ציצי שעומדת לו הפיתמה. :lol: לכו לעמוד 2....

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום, המצלמה היחידה שיש לי זאת מצלמת פילם ישנה, הגיע הזמן להתקדם ולקנות מצלמה דיגיטלית... אני רוצה מצלמה ביתית, לא איזה משהו מקצועי... את הדבר הכי טוב שאפשר להוציא במגבלות התקציב שלי, שזה סביבות 500 שקל. אני רוצה מצלמה עם מייצב תמונה וכזאת שאני לא אצטרך להגדיר בה יותר מידי דברים לפני כל צילום - פשוט להוציא אותה ולצלם ושתהיה איכות טובה. בנתיים שמתי לב לשתי מצלמות, אשמח אם תתנו לי חוות דעת עליהם... וכמובן להמליץ על אחרות שאתם חושבים שיתאימו לי במגבלת התקציב. המצלמות: Samsung Digital Camera ES-25 שנראית לי די נחמדה, וגם זולה. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=758131 ויש את Casio Exilim EX-Z350 שעולה 100 שקל יותר מהתקציב שלי, אבל אני מקבל גם כרטיס זיכרון 2GB ותיק נ…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. צריך מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח ליציאה לטיול בחו"ל כולל זיכרון מעל 256 mb

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם, ביקשו ממני למצא מצלמה קומפקטית: מחיר 800-1500 חברה: עדיפות לחברה רצינית (קנון/ניקון/אולימפוס וכו'). 6 מגה פיקסל לפחות. זום אופטי 12 ומעלה. צילום וידאו - עדיפות לHD כל שאר הפרטים לא משנים. תודה מראש...

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by aleXtazi,

היי לכולם יש לי ניקון D80 ועוד כמה עדשות לא הכי רלוונטי כרגע, העדשה הכי כבדה שוקלת קרוב ל 2 קילו. אני מחפש חצובה , אשמח מאוד אם תמליצו לי על חצובה טובה, אני נמצא בקנדה ככה שאני ירכוש פה אבל אין בעיה שתכוונו אותי לאתרים בארץ כך שגם אוכל להשוות מחירים. בעיקרון יצא לי ליראות כמה חצובות וממש אהבתי את האפשרות לפתוח את הרגלים ל 180 מעלות מה שמאפשר להוריד את החצובה ממש לריצה וזה טוב לצילומי מקרו. מישהו מכיר את החברה DIGIPOD? היא נחשבת טובה?

• 0 תגובות
    • 962 צפיות
  7. Started by Dumbass,

כמה תמונות שצילמתי, אני עוד לא מתמצא מאוד בפוטושופ, כך שהעריכה לא מתקדמת יותר מידי..

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  8. Started by AVL,

כמה תמונות שצילמתי מחוץ לנקרות ראש הנקרה התמונות צולמו ב canon a75 תגובות .... ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by n_aviv1,

אחרי ניסיון לא מוצלח עם מצלמת פוקט ישנה של קנון ועוד 2 של אולימפוס הוחלט להשתדרג לDSLR ולחזור לעדשות המסורבלות שמפיקות איכות. ככל הנראה EOS 550D היא היורשת העתידית. השאלה היא אם שווה להשקיע בעדשה חדשה או שהעדשה הישנה תתאים? מדובר בעדשת 28-90mm וכתובה עליה מין אות כזו (כמו O עם קו שחוצה אותה) ואז 58mm. מה כל האותיות והמספרים האלה אומרים? והאם היא תתאים מבחינת התושבת? אם הבנתי נכון, יש בעיה בעדשה שמתאימה למצלמות עם פריים "חתוך" על פריים מלא. האם יש בעיה להיפך? כי פילם זה בעצם סוג של פריים מלא אם אני לא טועה ואני הולך לשים אותה על מצלמת APS-C. תודה מראש ;D [br]פורסם בתאריך: 21.03.2011 בשעה 12:47:57 אני אשאל את השאלה בקצת יותר ספציפיות: איך אני יודע אם העדשה הנ"ל (ד"א כנר…

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  10. אני יונתן, וזה הבלוג שלי, שמתעדכן על בסיס קבוע. yoni1z.blogspot.com תמצאו בו מדריכים בנושא צילום סטילס ווידאו, וגם שילוב של השניים, מדריך צילום בהילוך מהיר, בשלושה חלקים, לדוגמה סרטון של שקיעה לפתע לוקח 20 שניות. שני מדריכים בנושא תאורה מלאכותית, עזרים לריכוח אור פלאש, לתוצאות מקצועיות ומחמיאות של פורטרטים. מדריך למכונת הזמן הקטנה שלי, תוכלו כמעט להקפיא את הרגע בו יוסיין בולט, חוצה את קו הסיום ושובר שיא עולם ב100 מטרים, כל זה בחלק מעשי וחלק תוכנתי (באמצעות תוכנה) קצת על יחס צלם - מצולם/מצולמת ואף אומנות הפיתוי לקבלת תמונות אמיתיות ומחמיאות. הרהורים והגיגים על ציוד ועזרי צילום ותחליפים זולים יותר תוצרת בית, והרבה אלתור! הנכם מוזמנים להגיב בבלוג ולומר מה דעתכם, זה ב…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by harbon,

אוקיי אני האמת מלא זמן חבר פה בקהילה של HWZONE אבל לא ממש פעיל מחוסר זמן עכשיו אולי יהיה לי קצת יותר זמן כי אני נמצא רוב הזמן מול המחשב בעבודה אני נמצא בארצות הברית... ולאחרונה מהמקומות שאני רואה כאן התחלתי לחשוב על "התמחות" בתחום הצילום כמובן בתור תחביב... קראתי המון כתבות והמון מדריכים שיש פה ובפורומים שונים... אבל אין כמו המצלמה טובה על מצלמה.. ממישהו שיש לו אחת אני מוכן קצת להשקיע ולקבל מצלמה טובה שאני ממש אהנה ממנה למה אני רואה פה צילומים של אנשים ונופים באתר.. וזה מדהים רק שלפעמים אני תוהה איך הגיעו לאיכות כזאת? מאיזו מצלמה ... הכיוון הוא לא SLR כי גם פה זה יחסית יקר לי כרגע בסביבות ה 600 דולר ומעלה ... אשמח לשמוע תגובות! תודה...

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  12. אם מישהו שמע על שיטת צילום של תמונה-אחר-תמונה, זה מה שאני מתכנן לעשות. אני זקוק ל2 מצלמות מאותו דגם, לשימוש ביתי בלבד ולצילום של תמונות (וידאו יכול להיות נחמד אבל אין צורך באודיו). אני רוצה שהצילום יהיה איכותי, ושהמצלמה לא תהייה רגישה לאור ובהירות (כי כל תמונה יכולה לשנות את הבהירות). עוד דבר חשוב זה שאני רוצה שתהייה פונקציה מיוחדת לכפתור שיחובר עם חוט למצלמה (בלי ללחוץ על הכפתור במצלמה אחרת היא יכולה לזוז). ואני צריך גם 2 חצובות מיוחדות וגמישות שיכולות לזוז לגובה, למרחק ולהגיע לכל מקום תוך כדי שזה יציב (או שיש דרך אחרת להחזיק את המצלמות)

13. Started by tamiravigan,

היום איכשהו נשרטה לי העדשה, ממש בקטנה ולא רואים כלום בתמונות. אבל בכל זאת מה אפשר לעשות בעניין ומה המחירים-+? https://picasaweb.google.com/m/viewer#album/111257336287143352028/5629305533335194625

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by b3ta0,

אחרי במבה בא... תמונה אחרי הורדת הרקע

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by aviram20,

יש לי מצלמה של דיגיטל קונספטס digital concepts מדגם 89379-Z כול הדרייבים שמצאתי הם בתשלום ואני גם לא מוצא את האתר של החברה שבו אני יוכל להוריד את הדרייבר למצלמה כדי להישתמש בה במחשב עוד בעיה יש במצלמה.. זה שהיא שוחטת בטריות אני שם 3 בטריות עולות 5 שקל הדקות האלה אחרי 2-3 דקות נגמרות הבטריותץ אני מכבה אותה מדליק הוא נותן עוד כמה שניות וככה עד שהבטיות שובקות באמת אם אני ישים אנרג'......... או דור... או חברה של בטריה טובה שעולה 30 שקל לרבעיה היא לא תשחוט ככה? או שעדיין זה לא משנה .. המצלמה היא 3.1 תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 872 צפיות
  16. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי את המצלמה קנון A80 המדהימה הזאות ורציתי לשאול אם החצובה הזאות תתאים למצלמה שלי ולעוד מצלמה שאולי אני ירכוש בעתתיד http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1156808

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  17. Started by PhP dUdE,

שאלה קצת מטומטת אבל שכחתי איך

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  18. אני מתלבט בין Casio EX-60Z Canon SD600 Sony DSC-W50 חשוב שיהיה באזור ה1000 ש"ח, תמונה כמה שיותר איכותית, המתנה קצרה בין צילום לצילום, צג LCD ברור ואיכותי וחיי סוללה ארוכים. אשמח גם להמלצות נוספות, קראתי כאן על פוג'י F20, היא יותר טובה מהדגמים שציינתי לעיל (לא בדיוק אולטרא קומפקטית ולא אהבתי שהיא משתמשת בכרטיסי )?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  19. Started by KoM,

כן גם אני חזרתי עמוס תמונות מאותו סט חביב וחשבתי דווקא לפתוח עם משהו שקסי... "מחכה לירוק" "כבר קלאסית" "דוגמנית לעת צורך..."

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מישהו מכיר אתר שמראה תמונות של צילומים במצלמות שונות(וכותב באיזה מצלמה צילמו כמובן)? כדי לראות ולהשוות איך יוצאים הצילומים במצלמות שונות

• 3 תגובות
    • 796 צפיות
  21. עדיף כמה שפחות. אפשר להגיד שכמעט ואני לא משתמש במצלמה, אבל בעוד מספר חודשים אני וחברה טסים לחו"ל ובדיוק באותו הזמן ההורים שלה גם טסים ולוקחים את המצלמה שלהם, ולי יש מצלמה דיגיטלית של OLYMPUS לא משהו בכלל ישנה. עפ"י המלצות שראיתי פה בפורום במספר עמודים, ראיתי שהרבה ממליצים על ה A590 IS http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7731999&came=177 וזה בול נכס בתקציב ניתן להגיד. האם ללכת על זה? או שאפשר לקחת משהו זול יותר.. נגיד כמו הSAMSUNG S17 או משהו בסגנון הזה... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  22. Started by T-Flash,

שלום ה HDR הראישון שלי... קחו נשימה איך יצא? את הHDR עשיתי מתוכנת PhotoMatix והשתמשתי מתוכה רק ב Generate HDR ו Tone Mapping... האם יש עוד הגדרות בתוכנה?

• 12 תגובות
    • 938 צפיות
  23. Started by ptyahoo,

לפני איזה חודשיים קיבלתי את המצלמה הזאתי HP PHOTOSMART M307 בעלת 3.2 מגהפיקסל... אני יודע שזו לא מצלמה משהו משהו והאיכות די גרועה אבל בכל זאת החלטתי לשתף אתכם בתמונות היפות ביותר שיצאו לי, אני צלם מתחיל וזו היתה הפעם הראשונה שלי עם המצלמה החדשה... תמונות חמודות אשמח אם תגידו לי איך אפשר לערוך אותם בפוטושופ שיראו יותר טוב והערות שיעזרו לי בתמונות הבאות... תודה...

• 8 תגובות
    • 996 צפיות
  24. שלום אני לא יודעת מה לקנות ראיתי את המצלמה OLYMPUS E330 היא דווקא נראת לי טובה אבל אומרים לי לקנות CANON אז עם מישהו יכול או יכולה לעזור לי אני אשמח אני מצטרפת כתובת אי-מייל lilush_9@walla.co.il תודה רבה לי

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  25. Started by tomer861,

שלום אני מעוניין במצלמה בסביבות ה800-1000 שקל ראיתי באתרים באינטרנט אותה בסביבות ה800-900 שקל canon sx120 ובחנות ב1300-1500 והמוכר הסביר די בתקיפות שזה לא יבוא של קרט לא אותה אחריות ולחץ בלי הפסקה שזו מצלמה מחודשת. האם המצלמות שלא באחריות של קרט באמת מחודשות והם מצלמה מהיבואן הרשמי מצדיקה כזאת תוספת ? בתודה לכל העוזרים .. כמו כן אשמח לקבל המלצות למצלמות בטווח המחירים הנ"ל והמלצות לחנויות או באינטרנט או באזור באר ששבע .

• 7 תגובות
    • 4.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.