צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שעובדת על קלטות MINI DV תהיה קלה לתפעול... לא צריך איכות סטילס טובה או משהו כזה במצלמה הזאת העיקר זה וידאו באיכות הכי טובה שאפשר בתקציב.... הייתי שמח לקבל הצעות מהאתר www.bhphotovideo.com... תודה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
לדעתי קאנון רשמה כאן מיני הפסד: http://www.dpreview.com/news/0510/05102801canon24105svc.asp לדעתי מה שיקרה עכשיו הוא שאף אחד לא יקנה יותר את העדשה הזאת וגם מי שקנה אותה כבר לא יוכל למכור אותה יד שנייה למרות השילוב המעניין של טווח זום All-Around+IS+עדשה L בעלת איכות אופטית גבוהה.
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
חשוב מאוד שתעבוד על סוללות AA ויהיה לה זום של לפחות כפול 8. כמה שיותר אפשרויות ידניות יותר טוב
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
זאת אומרת אם יש לי תמונה בגודל 5 מגה[3000x2000] איך אני מקטין אותה ל1 מגה ושתשאר 3000x2000 פיקסלים תודה
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום ,לפני כמה זמן הייתה לי התלבטות בין ה-A520 לA85,לבסוף החלטתי לחכות עד שהמחיר ירד אצל ה-520,ולקנות. חיכיתי חיכיתי והמחיר הגיע לרצפה - בסביבות 1060 ש"ח,אבל אז הגיע הA610,אך עם תג מחיר גבוהה יותר. רציתי לדעת איזה מצלמה יותר טובה,ומה התכונות החדשות ב-610 שאין ב-520? אני בעקרון מחפש מצלמה לצילום המשפחה וטיולים,אך גם לצילום אומנותי (בשליטה ידנית)
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי (מתנה מחו"ל) מצלמה דיגיטלית 5 מגה פיקסל... רציתי לשאול אם מישהו מכיר את הדגם הזה ויודע אם היא מצלמה טובה או לא... הנה הדגם: TEKXON TX5000 5MP בעיקרון אני סתם רוצה לדעת על המצלמה כי לתמונות יש איכות טובה מאוד ואני לא יודע איך היא בהשוואה למצלמות אחרות... תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שתי המצלמות האלו. מישהו יודע איזו מהן יותר טובה ולמה? תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין Canon powershot sd300 ל Fujifilm F10 איזו עדיפה? בעקרון אני מחפש מצלמה איכותית וקטנה שנכנסת לכיס ושאין לה דילי כי יש לי Nikon 4300 כבר שנתיים ויש לה דילי רציני ובעיה בצילום בחושך והיא לא נכנסת לכיס אבל אם אשקיע שוב סכום לא מבוטל אז אני רוצה שזה יהיה עבור מצלמה שארגיש משמעותית שהיא יותר טובה מהניקון מה אתם אומרים? תודה רבה, בועז
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
בסוכות נסעתי לדוד שלי בצפון (כרמיאל) ולמדתי דיי הרבה על צילום.. יש לו SLR דיגיטלית, Nikon D70, מצלמה מדהימה! צילמתי כל מיני צילומים (עומק שדה, חשיפה ארוכה וסתם נוף.. וסוף סוף הבנתי מה המשמעות של צמצם וכל הדברים האלה ואיך הם משפיעים על התמונה). זאת הפעם הראשונה שלי (זאת לא הפעם הראשונה שאני מצלם במצלמה אבל שאני מצלם ושאני יודע מה אני עושה באמת ועל איזה הגדרות לשים את המצלמה) אז תסלחו לי אם התמונות לא הכי :smug2: . אז הנה כמה תמונות (מוקטנות): תמונה שמאוד אהבתי (והיא כרגע הוולפפר שלי רק יותר בגדול): תמונה של צדפות שלדעתי יצאה מצויינת: הצדפות מזווית אחרת: עוד זויית (קצת יותר רחבה) של הצדפות: צדפה גדולה ויפה + שילוב עם המים על החול: עוד תמונה של אותה צד…
-
יש לי בעיה בטיימר של המצלמה קאנון אני רוצה לשנות את הזמן כדי להיכנס לתמונה אבל זה לא נותן לי לשנות את האפשרות מ-off לon זה כאילו קפוא אז מה עושים? כי איבדתי את החוברת הוראות.......
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
תקציב של המצלמה 1500 ופחות. אני מעדיף של חברת קנון. אני רוצה זכרון שיכנס לי בו 200 תמונות, רזולוציה 4מגה פיקס. וגם אתר מאיפה אפשר להזמין במחיר הכי זול, או חנות כזו. ואני רוצה שקניה תכלול גם תיק למצלמה וסוללות נטענות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ כי אני כבר לא עוקב... אין דרישות מיוחדות חוץ מזה שאני אלחץ והיא תצלם והתמונות יהיו יפות... אין צורך בזום דיגיטלי מטורף שתהיה קומפקטית וזהו... תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?Sog=E-Camera&orderby=price&DB151439=151479&DB4588=4589&pageInfo=5 תראו את ה-3 האחרונות, למה שצלם שפוי יקנה אותן, במיוחד את האחרונה. יש מישהו שיש לו אותה (EOS1DSוCanonו ) למי היא מיועדת? כלומר לאיזה סוג צלמים?
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
והפעם, באתר megapixel.net... למי שהספיק לשכוח, צולמה מלפני שנה בגשר השלום. http://www.megapixel.net/html/galleries/covers/covers01.php
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
הנה תמונת מארקו של המגבר החדש שלי נ.ב: מצוייד במנורה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
s2 בתכונות שלה היא המושלמת ביותר לצרכים שלי הבעייה היחידה שדי ציננה את ההתלהבות שלי ממנה והסיבה שלא רכשתי אותה עד כה היא שהיא לא מבצעת שום דחיסת וידיאו כולשהיא על גביי כרטיס הזיכרון. התוצאה היא שגם אם אשקיע 400 שח על כרטיס זיכרון בנפח 1gb אורך קליפ וידיאו הכי ארוך שאוכל לעשות הוא 8 דקות (לשם השוואה בילבד :סרט הוליוודי של כ-100 דקות יחד עם קול באיכות טובה ניכנס בדיסק של 700 mb ועדיין הוא ניראה ונישמע טוב למדיי על גבי הטלוויזיה) אני כמובן לא מצפה שמצלמה דיגיטלית כולשהיא תגיע לרמת דחיסה שכזו וברור לי שאף מעבד שמשולב במצלמה דיגיטלית לא יהיה מסוגל לעולם לבצע את מה שעושה מחשב שולחני אבל כאשר אתה משקיע 3000 שח במצלמה+עוד 400 שח על כרטיס זיכרון sd 1gb המינימום שאתה יכול לצפות…
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
תמונה שצילמתי על חוף ים כינרת, EXIF מצורף רזולציה מלאה http://i.pbase.com/v3/25/603925/1/51320050.DSC01438.JPG מוקטנת
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום יש לי מצלמה של פוצ' E510 ורציתי לדעת אם אני יכול לצלם סרט ושהפלש יעבוד בזמן ההסרטה זה אפשרי? אם כן אך? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המצלמה? ממבט שלי על התכונות זו מצלמה מצוינת שיש לה את כל התכונות של SLR חוץ מהחלפת העדשות... מישהו ניסה לצלם בה ויכול לאמר לי מה התחושה?
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מישהו שמע עליו? כרטיס SD של החברה הנ"ל, של 512MB במהירות מוצהרת של X133 עולה רק 275 שקל.. מישהו יודע האם זה כדאי? או שאולי כדאי של Kingston ב100 שקל יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את ה-Canon A520 שלי. אני נוב גמור בצילום וזקוק לכמה טיפים. בינתיים צילמתי רק תמונת מאקרו ואני צריך טיפים לשיפור. צילמתי בלי חצובה ובלי פלאש. בחלק מהתמונות שצילמתי הפוקוס לא היה איפה שרציתי אותו, האם אפשר לשנות את מיקום המלבן שמאתר את הפוקוס? בחוברת מצאתי רק דרך מוזרה שכללה ריבוע במרכז המסך שמוגדל יותר מכל שאר התמונה. אני רק רוצה לשנות את מיקום הפוקוס.
-
- 3 תגובות
- 871 צפיות
-
-
אהלן חברות, אני עומד בפני קנית המצלמה הנ"ל. מחיר: מעט 1900-2000 ש"ח בערך. אני מקבל מצלמה, וסוללה. ללא כרטיס, כבר יש לי ג'יגה וחצי בשני כרטיסים ולכן אני מוותר על הכרטיס (הכרטיס שנמכר איתה הוא כרטיס מהיר יותר ממה שיש לי ועל כן אני תוהה האם זו החלטה נכונה לוותר עליו. האם תהיה למהירות הכרטיס משמעות בזמני הצילום/עיבוד של המצלמה?). אני יודע שהמחיר מצוין (כ-400 ש"ח פחות ממחיר השוק). מה שמפריד ביני לבין הקניה הוא פשוט "הדשא של השכן". איזה דשא? 1. Canon S2 IS (שכרגע אין בארץ אבל תגיע בקרוב). 2. ו-Sony H1 (שמעט פחות קורצת לי פשוט בגלל בעיית ההמתנה לאחר בין צילומים עם פלאש). 3. כל מצלמה אחרת שאתם מוצאים נכון להשוות, באותה קבוצת איכות (אולי המינולטה Z5?). אם אתם מעלים אותה - חשוב ל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-