עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. רציתי לפתח לעצמי תחביב חדש [צילום..] ואני לא הכי מבין בזה ולא בסוגי המצלמות , לכן רציתי המלצה טובה עד סכום של 1500 שח מצלמה בשביל ההתחלה (כמובן שלא תיהיה מצלמה פשוטה , אלא אחת שתיהיה טובה אבל לא מתקדמת ממש] תודה :]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. Started by photoman112,

אני רוצה ללמוד לצלם ומחפש מצלמה זולה יחסית אבל גם עם ביצועים טובים. חבר המליץ לי על ה- Nikon D1 או D2H או משהו בסגנון. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג מצלמה יד שנייה? או אם מישהו מוכר ורוצה ליצור איתי קשר באי-מייל גם זה יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. מעוניין להעלות קבצי word למצלמה f31fd ולא מצליח רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by Lirux,

תמיד נמשכתי לתחום הצילום והחלטתי שאני רוצה להתחיל ללמוד לצלם כמו שצריך... כרגע יש לי בבית קאנון a80 השאלה אם היא תספיק לי ותוציא לי תמונות טובות? אם לא, איזה מצלמה טובה אפשר לקנות עד 1500 שקל?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  5. חבר שלי המליץ לי על המצלמה הזאת האם היא מתאימים למתחילים? מה אתם חושבים עליה?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. Started by xena,

שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו בתקציב של עד 2000 ש"ח לשימושים ביתיים. עדיפות ראשונה: וידיאו, אך הייתי רוצה שהיא תהיה גם מצלמת סטילס שיכולה לצלם תמונות באיכות גבוהה. אם צריך לחרוג מהתקציב למען קפיצה רצינית באיכות, אשמח לשמוע על כך.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. Started by GRiM,

יצא טוב לדעתי, מה דעתכם? ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  8. יש לאח שלי יום הולדת, וזה התקציב. הייתי רוכש לו את ה F20 שהחלטתי לרכוש לעצמי, שכן אני משער שהיא הדבר הטוב ביותר ב 850 ש"ח, אך היא לא במלאי והיום הולדת היום. האם יש לכם המלצה על דגם טוב בסכום הזה? שאלת אגב: camera4less טוענים שהם ממתינים ליבוא מחו"ל והם מתחייבים על 21 ימי עסקים. מניסיונכם, הם יכולים בכלל להבטיח דבר כזה? ראו מקרה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=232645.0. אחרת ארכוש לעצמי (לא לאחי) את ה F31 שנמצאת במלאי מיידי.

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. שלום. ברשותי המצלמה kodak cx7430 . רציתי לשאול האם קיימת אפשרות כלשהי שאוכל להפוך את המצלמה הזו למצלמת אינטרנט לשימוש בשיחות וידאו. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  10. Started by unfair,

היי רציתי לדעת איזה עדשות לקחת ל 2 סוגי מצלמות קנון 350D וניקון D50 קנון: האם עדשת הקיט עדיפה על העדשה Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC? ואיזו עדשה טובה יותר, Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro או CANON EF 70-300mm f/4.5-5.6 USM ? ניקון שוב, עדשת הקיט עדיפה על ?Sigma Zoom Super Wide Angle 18-50mm f/3.5-5.6 DC G ואיזו עדיפה, Nikon AF Nikkor 70-300mm f/4-5.6G או Sigma Zoom Telephoto 70-300mm f/4-5.6 DG Macro ? (השאלות מתייחסות לאיכות בלבד) תודה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  11. Started by R0tem1,

http://img131.imageshack.us/img131/7190/dscf0484edelegationtopowg3.jpg מישהו יכול להסביר לי איך לכתוב את הלינק שהתמונה תהיה ממוזערת שנכנסים לעמוד ותפתח בלחיצה?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. Started by Chevy,

מתלבט איך לקרוא לתמונה. :s05: ראיתי תמונה דומה באינטרנט ומשם בא לי הרעיון. מה שמפריע לי זה שהיא ממורכזת, היה אפשר לצלם את התמונה בצד אחד וכך לחלק את התמונה לשני חלקים, חלק עם קיר ריק והשני עם המסגרת. (התמונה עברה עריכה)

13. Started by gbox,

בס"ד www.priceless.org.il אשמח לשמוע על ביקורות\הצעות תודה רבה ושבוע טוב

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  14. Started by idoraptor,

יש לי בעיה. לאחרונה החלפתי מחשב והתקנתי עליו ווינדוס XP 64 ביט. הבעיה היא שהוא לא מוכן בשום פנים ואופן לגלות את המצלמה הדיגיטלית שלי, סוני DSC-P10 הוא לא מוצא קובץ שמתאים בהתקנה האוטומטית.. וכשאני מוריד דרייבר של הסוני המחשב אומר שגירסת הווינדוס שיש לי לא מתאימה.. יש לכם אולי פתרון ? אני אובד עצות. ולא כל כך בא לי להחליף כרגע מצלמה... תודה רבה רבה לכל מי שיוכל לעזור עידו.

• 1 תגובה
    • 512 צפיות
  15. סתם משהו לטיולים וכאילה

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  16. Started by Lol10k,

מחר יש לנו טיול שנתי וחבר שלי מביא אותה (יש לו גם D200 אבל הוא לא רוצה להביא אותה ) קיצר הוא לא מבין כלום בצילום,אני גם לא אבל אני יודע כמה דברים. רציתי לדעת איך אני מצלם במאקרו.. למשל חרקים וצמחים. ואיך שולטים גם על חשיפה. גם אנחנו הולכים לראות את הזריחה,יש טיפים לצילום?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  17. Started by GLP,

עם איזה תוכנה אפשר להמיר את הוידאו כך שיהיה אפשר לראות אותו בDVD קורא pioneer 383 - divx?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. שלום, אני מחפש בזמן האחרון לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה. בעיקרון החלטתי לקנות מצלמה של SONY. עכשיו אני מתלבט בין הדגמים שלהם .. יש את הדגמים שאני ראיתי לפחות DSC-T3 DSC-T9 DSC-T100 לפחות לפי מה שאני ראיתי ה T100 היא הכי איכותית מבין כולן .. יש לי מישהו פשוט בארצות הברית שיכול להביא לי מצלמה ואני צריך להחזיר לו תשובה איזה דגם אני רוצה .. אז בבקשה אם מישהו יודע בוודאות איזה הכי איכותית, שיעזור לי. תודה רבה .

19. אני כרגע בחו"ל שם המצלמות יחסית זולות מאוד. אני ממש לא מבין במצלמות וידאו דיגיטליות אם כי מבין קצת במצלמות דיגיטליות סטילס. ממה שראיתי המצלמות מתחלקות ל-3 סוגים: פלאש, DVD RW, HDD פלאש אני לא חושב שמישהו פה ממליץ. עכשיו העניין הוא מה כדאי? כותב על DVD שצורב ישירות או לקחת מצלמה (שהיא לרוב קטנה יותר) עם 30-60 GIGA זיכרון שכותבת קבצים של MPEG 2. החברות שאני מדבר עליהם כרגע הם סוני ו JVC, כי זה מה שראיתי. עוד לגבי זה שיש הבדל באיכות, מה זה צילום של 1.2 מגה פיקסל או 0.8. מה ההבדל שכן אני יודע שבסטילס לתמונה איכותית צריך לפחות 4.2 מגה פיקסל. אני שמתי עין על מצלמה של סוני שהיא 4.0 מגה פיקסל סטילס, 1 מגה פיקסל צילום וידאו והיא כותבת על DVD- בערך 3000 ש"ח. לעומת זאת ישנם מצלמות ש…

20. imaging-resource Fujifilm FinePix S9100 digital camera - Full Review Lets go digital FujiFilm FinePix S9600 | Digital Camera Review

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  21. Started by payback,

תמונה שזקוקה לעריכה דחוף (יש פה רעיון מטורף לדעתי) A710 IS תגובות..

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. Started by pwntigo,

שלום, אני צריך מצלמה טובה נוחה וקלה לתפעול (ההורים צריכים לדעת גם להשתמש), שיהייה זום טוב, קומפקית לא כך כך חשוב לי אבל גם שלא תיהייה גדולה מידי. וגם שתיהייה לה אפשרות וידאו טובה לפחות 15 דקות צילום ברמה טובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. בשאר המחשבים ה-XP מזהה אותה גם ללא דרייברים. בהמחשב הבעייתי גם הדרייברים של המצלמה לא עזרו והוא רק מזהה שמכניסים משהו ל-USB אך לא מקפיץ את אשף הוספת החומרה החדשה.

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  24. בקשר למצלמת וידאו עדיף שתקליט על דיוידי או דיוידי קטן, או קלטות. אם יש מצלמה מומלצת במיוחד מסוג אחר אז גם אפשרי.. והמצלמה הדיגיטלית מה שמומלץ בתקציב.. תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  25. קצת באיחור אבל הנה כמה תמונות שצולמו בפארק קנדה ביום העצמאות: את התמונה הזאת בכוונה שמתי ככה, היא מאקרו ואני הכי אוהב במאקרו שאפשר להתקרב עד לגודל מלא של התמונה: זאת תמונה שיצאה לי די חשוכה.. וגם הניסיון שלי לתקנה בפוטושופ לא יצא מי יודע מה מוצלח: הניסיון לתיקון בפוטושופ: התמונה האחרונה צולמה בזום מקסימאלי ונוצר שם אפקט של "דו מימד" די מעניין עם האדמה שלמטה. לשיפוטכם.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים