עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. ברשותי מצלמה מדגם Casio Exilim EX-Z1080 מפרט מלא - http://www.wisebuy.co.il/r_productDetails.aspx?PcatID=484&PID=29720 האם אפשרי לצלם תמונות 'מקצועיות' ע"י שליטה בזמן החשיפה של המצלמה ? אם לא, איזה פונקציות שימושיות בעליל יש למצלמה הזאת ?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  2. יש לזה קשר לwide angle ול telephoto במקרה? חיפוש בגוגל לא ממש עזר לי תודה

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  3. Started by tomz,

סתם אני רואה כבר מעל חודש את המכרז ב P1000 על מצלמה MINOLTA Z2 שלפי מה שאני מבין מאוד איכותית, ואתם אף פעם לא ממליצים עליה פה, כאילו המכרז שלה כל הזמן מתמשך הוא היה אמור להיגמר לפני חודש, אבל הם רוצים עוד קונים, אז אולי לתשומת לבכם, ואולי שחלק מהאנשים שזהו התקציב שלהם, יוכלו לקנות משהו עדיף, סתם משהו לחשוב עליו אם אני טועה לגבי האיכות של המצלמה, תקנו אותי בבקשה אני לא ממש מבין בתחום

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by mydaf,

האם מישהו יודע איפה ניתן להשיג בארץ רקעים דיגיטליים BLUE/GREEN SCREEN? כמו"כ - מה לגבי רקעים דיגיטליים על CD בפורמט TIFF ובכלל , האם יש חומר על זה בעברית?

5. Started by alexpir,

אני מוכר את המצלמה הזאת ב600 שקל מי שמעוניין שיצור איתי קשר בפרטי

• 1 תגובה
    • 854 צפיות
  6. אהלן, שבוע הבא אני עוזב את מחוזותינו, לדרום אמריקה הרחוקה. אני זקוק למצלמה שתלווה אותי לתיעוד הטיול. טרם החלטתי אם אני זקוק לקומפקטית או SLR, מכיוון שאינני מכיר את הבדלי הביצועים ביניהן. אני רק יודע שלהסחב עם דמוי SLR נראה לי מסויט. תקציב - 1000-1300 מכיוון שאשהה שם 7 חודשים, אצלם הכל מהכל (נוף,מסיבות,יום ולילה, גשום וקיצי, ישבן ברזיאלי וחזה פרואני) לא יהיו צילומי חצובה נקודה חשובה היא סוג כרטיס הזכרון וזמינותו בנפחים גדולים. כיום יש בידיי FUJIFILM FinePix F31fd, שמציגה ביצועים טובים, אך כרטיסי ה שלה באים בנפחים קטנים, ומחירים גבוהים. כאמור, אני משתמש הדיוט שמעוניין במצלמה בעלת יחס ביצועים-מחיר אידיאלי, קלות נשיאהו תמיכה בכרטיסים בנפחים גדולים. תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  7. Started by מגדל,

אני מחפש מצלמה קומפקטית / דמוי SLR עם מייצב תמונה וזום אופטי לפחות X6... ושיהיה בסביבות ה6 מגה פיקסל ומעלה... מה אתם אומרים על הA710? ועוד שאלה - מה ז"א IS?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  8. Started by sgt_flippy,

אני רוצה לקנות לי מצלמה קומפקטית ויש 2 ששמתי את העין שלי עליהן רק אני לא יודע איזה לקחת canon powershot sd950 IS או canon SD990IS תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 919 צפיות
  9. אני רוצה לקנות מצלמה שימושים - יומיומיים צילומים רגילים של המשפחה בטיולים משפחתיים חשוב לי מואד שבתמונות לא יהיו מרוחות כמו במצלמות דיגיטליות שהיו לי כי לפעמים אני מצלם בלילה ואז התמונה נמרחת וזה מבאס ואני מצלם לפעמים שאני לא מיצב (היד זזה) ואז התמונה גם נמרחת אז מי שמכיר שימליץ אם לפי דעתכם יש משהו יותר טוב אשמח להצעות S200 Nikon 7MP NikonCoolPix S550 OLYMPUS דקה X835 OLYMPUS דקה X855 והנה תשובות ל"שאלון לקניית מצלמה דיגיטלית קומפקטית" * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? - עד ה-900 שקל לא צריך להיות משהו מפוצץ *אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? מתכון לצלם משפחה וחברים בטיולים שזה באור יום אבל גם ב…

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  10. Started by shtrodel,

מי מכיר את המצלמה canon power shot a60... אפשר להוסיף תאריך? בדקתי באינטרנט.. וחרשתי את המצלמה... ו... נראה לי לא הגיוני שלא יהיה אפשרת כזאת. :s05:

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  11. 1. 1000שח רק עבור מצלמה ללא סוללות או כ.זכרון 2.מצלמה לכל הצרכים בעיקר אירועים או טיולים לרוב הצילומים יהיו ביום בתאורה רגילה אך שתיהיה גם מתאימה לתנאי תאורה נמוכה... 3.מתכוון לצלם עם פלאש!!! אבל לא חיצוני 4.לא מעוניין חצובה 5.לא מעוניין בפלאש חיצוני 6.השתמשתי בCANON POWERSHOT A540 עד שנשברה 7.על גבי מסך אצפה בתמונות 8.עדשה 28mm 9.שניהם מצלמות קומפקטיות ומשקלם כמעט זהה 250גר'

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  12. Started by adam_godin,

400mm החזקה ידנית ואחת שנשארת מספיק זמן במקום. :) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. אוקיי אז נתחיל מי זה שאני רציתי לקנות מצלמה אז ידעתי והבנתי שלא כל המצלמות מושלמות ואם לוקחים מסרטת וידאו אז הצילום סרטי וידאו יותר טוב מהצילום תמונות באיכות וכך להפך שקונים מצלמת וידאו אז התמונות יהיו באיכות יותר טובה מהסריטי וידאו, אז אני רציתי יותר צילום סרטי וידאו מאשר צילום תמונות סטילס רגילות אז כל הזמן ושאני אומר כל הזמן אני מתכוון כל הזמן ישבתי וחרשתי על האינטרנט להבין מה זה דיגיטלי מה ההבדל בין דיגיטלית לאנולוגית מה מיוחד בדיגיטלית לבסוף החלטתי ללכת על מצלמת וידאו דיגיטלית אבל אז התעוררו וצצו להם עוד בעיות שהם: כדי לשמור את האיכות של אפקט הדיגיטל אז זה תלוי במלא מלא מלא דברים לדוגמא אני רציתי לראות את הסרטים בויאו הביתי של להקליט את הסרט שלי לקלטת גדולה כזאת ש…

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  14. Started by wow,

תסתכלו בשני התמונות. בראשונה השמש או האור או לא יודע איך לקרוא לזה הפכו את התמונה לפחות מעניינת לעומת השנייה ששם התמונה יותר חשוכה והרבה יותר יפה. עכשיו השאלה שלי היא איך אני גורם לזה לקרות ? http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-5644-1140545482.jpg http://d-spot.co.il/forum/uploads/post-2571-1140467624.jpg

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. מישהו יודע אולי איך מבצעים בפוטושופ כזה אפקט? (כל התמונה בש/ל ורק אובייקט מסויים בצבע) (הקרדיט על התמונה שייך למשתמש ARON מהאתר d-spot.co.il) תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. Started by lior@s,

4 מגה פיקסל ועוד מלא אפשרויות בתוך ! אם אתם מכירים אותה מקרוב זה יהיה טוב. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  17. Started by WeirdFish,

אני מחפש מצלמה שהיא בסך הכל תהיה לשימושים בסיסיים ביותר. לצלם משפחה וחברים. בעיקרון היא לא מיועדת ליותר מדי צילום בחוץ (נופים וכו') אבל חשוב שהיא כן תתמודד עם זה בצורה סבירה. בסך הכל, זה לא לצלם מקצועי, ואפילו לא לצלם חובב, בסך הכל כדי לצלם תמונות פה ושם, ובטיולים, אירועים וכו'. חשוב גם שתהיה דיי עמידה ולא תהרס בקלות. התקציב הוא 600-800 שקלים (עם אפשרות לחריגה קלה, אבל עדיף שלא). אחרי הרבה חיפוש וקריאה פה ובאתרים אחרים, אני חושב שהF40 של פוג'י תתאים לי, מה דעתכם? במידה ולא, אני אשמח לקבל המלצה למצלמה אחרת שתתאים לי.

18. Started by KoM,

• 1 תגובה
    • 902 צפיות
  19. Started by alex257,

מה ההבדל בין הA550 לבין ה A570 is? שווה את ה100 ש"ח תוספת?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. בנוסף הסבר על הזכרון מסוג MINI DV (מהוא? דיסק?, זכרון קבוע במצלמה?) תודות לעונים.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. המצלמה תומכת בזכרונות SD/MMC card, אני לא יודע מה עדיף מבין השניים, חברות מוכרות זה ברור אבל איזו מהירות? אני מחפש זכרון בנפח 256 או 512 עם עלות ממוצעת ביחס לתועלת. לדוגמא, האם שווה לי להשקיע ב SanDisk SD 512MB Ultra II 325 שקל או לקחת ב 194 שקל את ה Lexar Media SD512MB ???

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by kikoos,

אני יודע שזה לא קשור יותר מידי לפורום תמונות אבל לדעתי אפשר לבקש זאת פה. אני צריך חתימה לתמונות שאני מצלם (עם ה A75 הנפלאה שלי) השם שלי זה אחיקם נאור לכן אני רוצה חתימה כזאת באנגלית בכתב עגלגל ויפה משהו בשחור-אדום יהיה יפה דרך אגב רושמים טת השם שלי ככה ואנגלית Achikam Naor תודה מראש למי שיעשה לי חתימה.

• 1 תגובה
    • 884 צפיות
  23. Started by Array,

אשמח להמלצות קונקרטיות : תקציב : כ 3,000 ש"ח / 700$ - 800$ בהתייחסות למחירים בארה"ב, מכיוון שאני לא מוצא שום הצדקה לרכוש מסרטה בעלות כמעט כפולה בארץ. צרכים : מסרטה קומפקטית ונוחה FHD 1080p שמירה בפורמט AVCHD שמירה על גבי דיסק קשיח (לפחות 60 ג'יגה) בלבד מנגנון ייצוב אופטי עדיפות ל 3CCD במידה ולא חוגר מהתקציב באופן משמעותי אשמח לקבל המלצה לדגמים ספציפית בתקציב והקריטריונים הנ"ל. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  24. Started by amit_amit,

יש לי בבית שלוש מצלמות של סוני אחת פשוטה (P150) ו2 יותר מתקדמות (F-828 וF-717) ואינלי מושג מה לעשות איתם אני יודע צילום רגיל אבל את השאר אני לא יודע חוצמזה נראלי גם שיש שם קצת אפשרויות יחסית למצלמה בטווח המחירים הזה מישהו יכול לתת לי כמה טיפים למצלמה הזאת ספציפית וד"א יוצאות לי תמונות נורא אפורות ומלוכלכות ולא כ"כ נקיות עם הF-828

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.