צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
מה התקציב למצלמה מקסימום 1700 שח אילו נושאים לצילום: אני מצלמת טבע חי ודומם, משפחה, תנאי תאורה: בבית אור רגיל, בחוץ באור יום. צילום: בתוך הבית פלאש, בחוץ אם צריך אז גם כן. פלאש מובנה במצלמה. חצובה: עדיין אין אך ברגע שתהיה מצלמה ארכוש. לא חשוב לי כרגע לצלם ללא חצובה אך שיהיה פלאש המצלמה שאני משתמשת ניקון S550 ומה חסר בה? הפרטים הבאים: פוקוס ידני, צבעים חדים, הווייט בלאנס לא ממש עושה את העבודה, כאשר אני מצלמת את האחיינים אז שהתמונה לא תהיה מרוחה. תגובת צילום איטית, גם בין לחיצה ללחיצה זה איטי. תמונות נוף יוצאות לעיתים בהירות מדי וחלקן כהות. שאני מצלמת את כל המשפחה עלי לזוז קילומטרים אחורה. ארצה לפתח את התמונות שאצלם לגודל סביר (לא פוסטר, אך גודל בסביבות A4 ומטה…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המצלמה הנ"ל מזה כשנתיים וחצי. הפעם היחידה שהשתמשתי בה "ברצינות" הייתה בטיול לארה"ב לפני כשנתיים ואפשר לומר שמאז, פחות או יותר, לא ממש נעשה בה שימוש מלבד צילום של תמונות בודדות בהזדמנויות שונות. עכשיו, כשאני מנסה לצלם איתה, התמונות יוצאות מטושטשות. לא ברמה שלא ניתן לראות את התמונה בכלל אבל בהחלט יש הבדל ברור ומשמעותי ברמת החדות הנוכחית לבין רמת החדות שהייתה בעבר. לא שיניתי במצלמה שום הגדרה וגם ניסיתי לעבור על החוברת של המצלמה לראות אם ישנן הגדרות שדורשות איפוס אבל גם זה לא כ"כ עזר. ניסיתי כבר לאפס הכול באמצעות פונקציית ה"דיפולט" בתפריט המצלמה אבל אין שינוי. חשוב לציין שאני ממש לא מבין גדול בתחום והמצלמה תמיד עבדה של מצב אוטומאטי של פויינט אנד קליק ואני בהחלט ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך מצלמה דיגטלית לא ממש משוכללת אבל איכותית עד 1,000 ש"ח חשבתי על מצלמה דיגיטלית CANON דגם POWERSHOT A530 אני צריך גם כרטיס זיכרון של בערך 1GB או 2GB אבל לא יקר, איכותי והוא לא קשור למצלמה(לא כלול בתקציב) תודה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מעונין בהתיעצות לטובת חבר. ברשותו Canon 40D עם עדשות עד 55mm. הוא מעוניין לקנות טלה ומתעניין באופן טבעי בסדרת ה-70-200 F4 עם המייצב של קאנון. http://www.the-digital-picture.com/Reviews/Canon-EF-70-200mm-f-4.0-L-IS-USM-Lens-Review.aspx האם יש חלופות אחרות מומלצות יותר? משתלמות יותר? ומה עם האיכות?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
-
המעבר מ P&S ל DSLR עשוי להיות קצת פשוט יותר לחלק מקהל היעד החובבני, אשר מעוניין להתקדם לעולם ה DSLR ועדיין להינות מתצוגה "חיה" של הפריים המיוחל, בדיוק כפי שהורגל אליו במצלמת ה P&S הדיגטלית. גימיק חביב שכבר קיים במס' מאוד מועט של מצלמות DSLR, שמיועדות לקהל יעד קצת יותר תובעני, כדוגמת ה Canon EOS 20Da המותאמת בעיקר לצילומי אסטרו-פוטוגרפיה. http://www.dpreview.com/articles/olympuse330
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
סטודיו לצילום להשכרה, סטודיו מרווח ,כ 130 מ"ר ,2 עמדות צילום נפרדות. ניתן לעבוד בפרטיות מלאה! הסטודיו מעוצב ונוח,ממוזג,ממוקם במקום שקט בתל אביב. מצוייד במבזקים,רקעים והמון המון ציוד נלווה. נותן מענה מושלם הן לצלמים מקצועיים המחפשים בית והן לסטודנטים וחובבי צילום הרוצים להתנסות בצילומי סטודיו. אנו נעשה הכל בכדי שתרגישו בבית. בסטודיו מטבחון, מערכת שמע,פינת ישיבה והמון המון אוירה נעימה ! ניתן לערוך סדנאות במקום, ניתן להשכרה לפי שעות/יום או לפי הסדר קבוע. יבוא של ציוד סטודיו במחירים השווים לכל נפש ! photofreak.co.il אשמח לראותכם ! עד ארבע שעות עבודה : 200 ש" לא כולל מע"מ עד שמונה שעות עבודה : 350 ש"ח לא כולל מע"מ
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
מי שקרה את הנושא שפתחתי מלפני חודש בערך הבין שהמצלמה הקודמת שלי נדפקה.. Father החליט לקנות מצלמה חדשה מכיוון שהיא עושה הרבה בעיות בלי קשר למה שקרה והוא ביקש ממני שאני ימליץ לו על מצלמה טובה.. התקציב הוא 2000-2500, קראתי את הנושאים שמתחתיי אבל ממש לא הבנתי כלום (כי אני N00b בכל הקשור למצלמות דיגיטליות).. אני לא הולך להקים סטודיו עם המצלמה, אני פשוט מחפש מצלמה טובה עם איכות צילום טובה וחיי סוללה ארוכים... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בתור מי שהיה לו TZ5, ועכשיו יש לי TZ7 - אני יודע מה היתרונות של הדגמים האלה. כמובן עדשה רחבה, צבעים יפים,איכות מסך,זום ענק, גוף קומפקטי וצילום וידאו ב 720P -HD. אז עכשיו יש לה מחליפה- TZ10 ! (עדיין לא הושקה אך בקרוב) התוספות הם: 1. מיקומי כפתורים שונים- הרבה יותר נוח (ב TZ7 יש להם פאדיחות עם המיקום, שינו אותו ואז החזירו לאותו מיקום כמו לדגמים הישנים יותר). 2. שליטה ידנית מלאה! 3. וידאו ב720P אך עם 60 פריימים לשנייה (מדהים) 4. אופציה לעריכת וידאו במצלמה עצמה 5. מעבד תמונה חדיש 6. והדובדבן- GPS פנימי עם מיקומי תמונות ומאגר נקודות עולמי! הודעה: http://www.av.co.il/Index.asp?ArticleID=14637&CategoryID=126 תמונות: http://www.erenumerique.fr/panasonic_dmc_tz10_avec_gps-news…
-
- 30 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
רציתי לברר על המצלמה הזאת, איך היא נחשבת ? כי ראיתי בזאפ שהמחיר שלה מאד זול אפילו פחות מsd1100 ואני לא מבין איך זה יכול להיות. תודה
-
- 1 תגובה
- 914 צפיות
-
-
נידבק בי חיידק הצילום אז יצאתי לגינה והתחלתי לצלם השמח לתגובות/שיפורים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנה סט הצילומים שלי מהביקור הקצר שלנו (אני, שגיא וקובי) בנמל ת"א הערב. 8) מצוייד בקנון A610 בתולה, חצובה מיומנת וסוללות רעננות. תהנו התמונה הבאה, לא צולמה בשיטת HDR -
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
סט ראשון של המשתמש matan18 במצלמת הריפלקס-דיגיטלית החדשה, צולם בעדשת הקיט במצבי צילום PRE-SET המותאמים לסוג הצילום. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
-
הייי שלום לכולם חג שמח אני צריך בבקשה המלצה לDSLR למתחילים לשימושים של בעיקר אנשים ונוף התקציב כמו שרשום הוא אזור ה2800 ש"ח בארץ והקאנון זה בגלל שכבר יש מספר עדשות שלהם כמו כן אני לא ממש יודע אם יש הבדלים בתוכנה של הדגמים השונים אבל המצלמה היא לאישה עם חוש טכני לא בשמיים (אבל סביר ביותר) המליצו לה על ה1000D מה אתם אומרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, ראיתי את החצובה הנ"ל - http://www.fotofilm.co.il/Default.aspx?TemplateID=13&PageID=64&TemplateType=3&ParentID=&CategoryID=&ProductID=224 יש לה מחיר טוב, שליפה מהירה,מחזיקה הרבה משקל, גובה מעולה, ומשקל עוד יותר. הייתי רוצה לשמוע מכם חוות דעת על החצובה :] אשמח לשמוע.
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
אחרי שעיינתי במדריך לא מצאתי מענה לבעייתי. כשאני נמצא מטר וחצי מעצם מסויים ומתמקד עליו בזום מלא, המצלמה לא מצליחה להתפקסס (פוקוס חח) עליו במצב אוטומטי. התמונה יוצאת מטושטשת. למישהו יש טיפ בשביל זוטר בתחום כמוני? ועוד שאלה קטנה שעכשיו עלתה למוחי - קיים מדריך בעברית למצלמה הנ"ל?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם , אתם בטח זוכרים אותי מלפני הרבה זמן הייתי מפרסם תמונות שצילמתי . לא הייתי הרבה זמן ואפשר להגיד חזרתי מקווה שיש פעילות בפורום עדיין EXIF: Camera: Nikon D80 Exposure: 0.001 sec (1/800) Aperture: f/4.5 Focal Length: 24 mm ISO Speed: 100 Exposure Bias: 0 EV Flash: No Flash התמונה צולמה ממטוס למי ששואל . תגובות , הערות , הצעות לשיפור בפעם הבאה יתקבלו בשמחה אלכס
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של Casio שבה אין אפשרות לכבל USB להעברת תמונות, אלא כרטיס זיכרון. צילמתי על אותו כרטיס תמונות רבות כולל טיולים ארוכים בחו"ל ועכשיו כשאני רוצה להוריד את התמונות למחשב, הוא דורש לעשות FORMAT קודם. איך אני אוכל בכל זאת להוריד את התמונות למחשב? הרי שאם אעשה FORMAT, התמונות ילכו לאיבוד. תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שם המצלמה הואFINEPIX5600 ואם יש הצעות יותר טובות (איני בררן)
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה שתהיה איכותית אבל לא הכי מקצועית. או בקיצור מה הכי טוב שאפשר לקנות ב500 שקל? נכנסתי לזאפ והנה כמה דגמים שלפי הביקורות נראים לי מתאימים: Kodak C330 Canon A450 Pentak Optio M20 Coolpix 4600 Nikon אולי יש לכם הצעות אחרות שלא רשמתי כאן.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 921 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת וידאו ב HD מכיון שאני לא יודע בערך מה המחירים שלזה ולפי בדיקה קצרה בזאפ ראיתי שמצלמת HD ממוצאת עולה 2000 שקל נכון? יש אפשרות ליקנות בדיוטי פרי לא כזה משנה אם זה יהיה 1080P או 720P ראיתי את המלצלמה הזו http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=724704 והבנתי שיש לה 5 מיקרופונים ל 5.1 DOLBY זה נכון האתר של פנסוניק http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/global/products/hdc-sd200/ יש משהוא יותר טוב בטווח מחירים הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-