צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
להורים שלי יש את מצלמהו7.1ומגה פיקסלוPowerShot A710 ISוCanonו http://zap.co.il/model.asp?model_id=469625 אבל לא התלהבתי ממנה, אני רוצה מצלמה איכותית שאפשר גם להסריט איתה עם כרטיסי זכרון מן הסתם, על מה אתם יכולים להמליץ לי? ועוד דבר חשוב שגם אפשר להסריט בחושך ושזה ייצא טוב כי מישום מה במסרטה הזו אי אפשר ממש להסריט בחושך. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מצלם הרבה מהתמונות יוצאות עם סוג של כתם, שערתי שזה מהשמש אבל גם כשהמצלמה מופנת לצד שני מהשמש הכתם עדיין נמצא, מישהו יכול להסביר לי? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כנראה לוקח את הpanasonic lumix fz28 החדש. לפי הביקורות הוא מעולה עם איכות צילום מעולה והוא לא גדול מדי. לא מצאתי בארץ או בארצות הברית חנויות שאפשר לקנות ישר בחנות, יכול להיות שעדיין לא מוכרים את הדגם? כי אני ממש מתקשה למצוא את המצלמה. מישהו יכול לעזור לי, אני צריך חנות במנהטן או בארץ
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום לכולם. בתחילת השבוע קיבלתי את הF100FD החדש שלי D: הייתי רוצה ממכם עזרה בהגדרות של המצלמה. בעיקרון אני משתמש באפשרות צילום אוטומטית אבל יש כמה הגדרות שאפשר להגדיר כמו הISO לדוגמא. יש אפשרות בין 3200 ל-400 AUTO ISO, יש אפשרות של MACRO (אין לי מושג מה זה), יש DUAL מוד שזה אמור להפחית רעידות ידיים וטשטוש ויש FACE DETECTION. תעזרו לי במה להשתמש ומתי, ועל כמה להגדיר את הISO (ואז המצלמה בוחרת בכמה ISO להשתמש מתוך נגיד ה1600 הנתונים לה). תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
חבר'ה עזרה. כאשר הזיכרון מתמלא המצלמה לא דורסת את ההקלטות הישנות ותוקעת את הכרטיס זיכרון. האם משהו נתקל בתופעה דומה ומה הייתם ממליצים לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי בלי הרבה סיבוכים בצוטרה הכי פשוטה מה זה צמצם, מהירות, סגר, בהירות, איזון לובן, ודברים כאלה? אני תמיד קורא עליהם ומבין אבל לא ממש מה זה כל אחד בדיוק ומה הם נותנים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! יש לי את המצלמה TZ10 של פנסוניק, ושאני מצלם איתה וידאו האיכות יוצאת לא משהו ומטושטש... (ואני מצלם באור יום) איך אני יכול לסדר את זה? אני שם על AVCHD ואיכות SH, חוץ מזה אני לא מבין בכל האפשרויות.
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
יש לי RICOH R6 וביום בהיר אחד העדשה החליטה שהיא לא רוצה לצאת... לאן אפשר לפנות כדי לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות פלאש יד שניה ואני מתלבט בין כמה דגמים אפשר המלצה Nikon sb-600 ב 350 שקל Nikon sb-800 ב 400 שקל Yn600ex rt ב 250 שקל לא מבין בפלאשים בכלל על מה אתם ממליצים מבחינת תועלת מול מחיר ומה ההבדלים בין הדגמים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מצלמה דיגיטלית. אין לי מושג בכלל במצלמות עכשיו השאלות שלי הן כאלה : 1. כמה ממולץ להוציא בערך על מצלמה דיגיטלית לא צריך מקצועית סתם לצילומים רגילים או לטיולים שהולכים כולם עם החבר'ה?? 2.רציתי שתמליצו לי על מצלמה (במחיר שעניתם בשאלה 1)שתהיה מתאימה לצרכים שלי ולא תהיה מצלמה ענקית . שתהיה מצלמה בגודל בינוני או אפילו קטנה . שהמסך שלה לא יהיה קטן! 3.איזה עוד פרמטרים צריכים לבדוק במלצמה??
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום. ברשותי המצלמה kodak cx7430 . רציתי לשאול האם קיימת אפשרות כלשהי שאוכל להפוך את המצלמה הזו למצלמת אינטרנט לשימוש בשיחות וידאו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אני רוצה לצלם תמונה במהירות צמצם של 4 שנ' ואני לא מצליח להגיע למצב זה, עיינתי בספר ההדרכה ולא ממש מצאתי את מה שרציתי. ניסיתי לעשות זאת במצב MANUAL אבל לא ממש הצלחתי תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 950 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מצלמה מדגם Canon A710 IS וכרטיס זכרון לא נעול מחברת HCOM בנפח 1GIGA הבעיה מסתבר לא בכרטיס זכרון כי הוא נבדק במצלמה מיושנת אחרת (Nikon Coolpix 3200) ושם היה אפשר לכתוב עליו בנוסף למצלמה, קיבלתי דיסק... האם בלי התוכנות שעל הדיסק ( ZoomBrowser, Photostitch, EOS Utility ) אני אוכל לעשות את הפעולה של הכתיבה לכרטיס זכרון? עוד מישהו נתקל באותה בעיה במצלמה הספציפית הזו ?!?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
צהריים טובים לחברי הפורום היקרים! לפני כ3 שנים, קניתי את הדיגיטלית הראשונה שלנו, ששירתה אותנו בנאמנות עד אשר הלכה לבלי שוב. כעת, נזקק אני לעזרתכם החשובה בבחירת מצלמה חדשה. הקטגוריה המבוקשת: קומפקטית. טווח מחירים: 1000-1200¤ (למצלמה נטו). ייעוד: צילום דמויות, בעיקר בתאורה ביתית, אך גם באור יום ובלילה, ולפעמים נופים. פלאש: פעיל ברוב הזמן. פלאש חיצוני: אין עוגן. חצובה: מסורבלת לסחיבה. כסא מזדמן... צפיה: 80% במחשב, 20% (המוצלחים) בהדפסה בגודל רגיל. מוד צילום: 99% על אוטומט, כשהכיוונון ה'ידני' היחיד זה ביטול והפעלת הפלאש... פרמטרים: מוד אוטומט יעיל: עדיפות עליונה. צמצם פתוח ומהיר: עדיפות גבוהה. טעינת פלאש מהירה: עדיפות גבוהה. פיקוס וצילום (shutter lag) מהיר: עדיפות גבוהה.…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר שהמצלמה הקודמת שלי (Fujifilm FinePix 6800Z) נגנבה אני צריך אחת חדשה. ההגבלה היחידה היא שזו צריכה להיות מצלמת פוג'י בלבד (יש אפשרות אולי גם לאולימפוס) המצלמה צריכה להיות לשימוש משפחתי(ולכן שתהיה קטנה) מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 931 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה חדשה וחושב לעלות ברמה. מה אתם חושבים על DIMAGE A2 נשמעת נהדר (נצונים כללים) אבל אני לא מבין יותר מידי. http://konicaminolta.com/products/consumer/digital_camera/dimage/dimage-a2/index.html אשמח לקבל גם הצעות אחרות ברמה דומה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מצלמה Canon A610 ואני צלם מתחיל. צילמתי שתי תמונות תגידו לי אם הם טובות ואם יש עצות לשיפור.. אם כן איך? http://img510.imageshack.us/img510/1298/img00561wg.jpg http://img506.imageshack.us/img506/9540/img00789mz.jpg
-
- 9 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכם... אני רוצה להתחיל ללמוד על מלמות ולהכנס לתחום הזה של התמונות האומנתיות וכל אלה מישו יכול להביא מדריך ?? או משו שיעזור להבין יותר canon a710 תספיק למתחיל כמוני??? תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום! כמה שאלות: כאשר אני מצלם וידאו בחוץ, האיכות סבירה, וכאשר אני מצלם בתוך הבית, האיכות ירודה. ההגדרות על ברירת המחדל ואני מצלם על 1080p מן הסתם. כמו כן אני משתמש בצילום אוטומט, כך שאינני צריך לכוון את ההגדרות כל פעם בהתאם לסצינה אשר אני מצלם. 1) מה אפשר לעשות בנידון? 2) כאשר אני מצלם תמונות על JPEG Fine + RAW, למה הקובץ RAW משמש? אך ורק לעריכה של התמונה בפוטושופ? ונגיד ומחקתי אותו, אני לעולם לא אוכל לערוך את התמונה בפוטושופ בשום צורה? 3) איך אני מפתח את הקבצי תמונות שנמצאים בכרטיס זיכרון לתמונות של ממש שאני יכול להכניס לאלבום פיזי? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה פשוטה אבל טובה (לא משו שיתפרק לי אחרי חודשיים) בתקציב של עד 500 ש"ח. דברים שחשוב: -השימוש העיקרי שלה יהיה מתחת למים אז חשוב שתהיה נגד מים!! -בטריה מובנת שנטענת עם כבל (פחות חשוב אבל עדיף). תודה!
-
- 1 תגובה
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לצלם תמונות HDR, ולפי מה שהבנתי צריך לצלם מספר תמונות בחשיפות שונות... מה הכוונה חשיפות שונות? כמה זמן חשיפה זה תת חשיפה? כמה זה הרבה? איך אני יודע? על פי מה זה נקבע? ובלה בלה בלה תודה
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ברשותי מצלמה מסוג Canon Power Shot SX100IS,יש לי כרטיס 4 ג'יגה מסוג SanDisk SDHC Card (2) בצבע כחול כהה. בתום לב עשיתי FORMAT (דרך המצלמה) לכרטיס ומחקתי 450 מגה של תמונות כלומר בערך 150 תמונות? בכל אופן אמרו לי שאפשרי לשחזר וכמובן שלא לצלם כלום על הכרטיס זכרון. יש חנות ברמת גן שדורשת 180 שקל לבצע שחזור,יקר מדי לא? מישהו יכול לעזור לי? תמונות מטיול מחלקתי. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה אפשרויות. העדשות צריכות להיות בתקציב של עד כ-400$ בB&H ולהתאים לקנון XSi. קודם כל חשבתי על שתי אפשרויות: האחת לקנות את עדשת הקיט ולהוסיף לה עוד עדשה קבועה מהירה, והשנייה היא לוותר על הקיט ולקנות אחת איכותית יותר עם טווח רחב יותר. מה עדיף? אני לא מצלם ציפורים או דברים מאוד מרחוק ולכן לא חשוב לי טלה גדול. לעומת זאת, חשוב לי שהעדשה תהיה רחבה ותתפקד טוב גם בתנאי תאורה חלשים. ועכשיו לאפשרויות: אם אני בוחר באפשרות הראשונה, אז ביחד עם הקיט חשבתי על העדשות הבאות: sigma 50 2.8 DG Macro - 300$ canon 50 1.8 II - 115$ (האמת שעליה חשבתי בעיקר בגלל המחיר) canon 50 1.4 USM - 400$ canon 35 f/2 - 300$ sigma 28 1.8 DG Macro - 380$ tokina 35 2.8 DX Macro - 400$ וכל אחת…
-
- 2 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מעתיק לכאן את ההודעה שלי מפורום אחר בתקווה שתעזרו לי יותר משם. אני מתלבט בין מצלמת DSLR "כניסה" - 1000D כנראה - לבין מצלמת דמוית SLR כמו SX10 או FZ28. האם לקנות עכשיו מצלמה מקצועית עם פחות יכולת ולהתחיל לחסוך לעדשות [וזה ייקח הרבה זמן להשיג את הכסף]? או לקנות עכשיו מצלמה דמוית SLR? מילאתי את השאלון [תתייחסו אליו כאילו הוא מתייחס גם לSLR וגם לקומפקטית רצינית]: מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? - 2000-3000 שקל. האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? - לא, אין לי כסף לזה. האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? - נכון לעכשיו אין לי הרבה כסף, אז אם אני הולך להשקיע בזה עוד זה…
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חצובה שתעמוד בתנאים הבאים: 1. תתאים לטיולים - היא תשמש אותי בין השאר לטרקים, לכן כדאי שתהיה קלה ולא תשבר בקלות (אם כי הדגש על המשקל). 2. תתאים לציוד שלי - nikon d7100+nikon 18-140, לא צופה שינוי דרסטי בציוד. 3. מחיר כמה שיותר זול, מוכן להתפשר על יציבות, איכות החומרים, ורסטיליות וכו'... (מצטער, אין לי כל כך תקציב כי אני לא מספיק מבין במחירים של חצובות). הרבה תודה,
-
- 0 תגובות
- 2.6k צפיות
-