עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. טוב ככה אין לי שמץ של מושג בצילום אז הם כולם על AUTO כנ"ל גם בפוטושופ ההקטנה ממש פגעה באיכות אז אם מישהו יכול להמליץ לי על איזשהי דרך טובה להקטין אני ישמח טוב קצת מידע על התמונות הראשונה זה מחזיק מפתחות שלי דווקא התמונה בגדול די חדה וממש אהבתי בה איך שהצבע של הבודהה משפיע על הבד השניה זה צילמתי די הרבה תמונות עד שיצא לי שהטבעת של פייס תיצא חדה השאר מטושטשות ( חברה ששכחה את הטבעות ) השלישית זה קקטוס אצלי אני תכף יפרסם עוד איזה תמונה שתיים שלו כל אלה מקרו האחרונה עם האקדח זה הצו ראשון שלי עם ביבי גאן ----> תחשבו על זה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  2. טוב הדגמים שאני מתלבט הם בין FUJIS5500 ל MINOLTAZ2 . המחיר פחות או יותר אותו מחיר. היה לי קצת ניסיון עם הפוג'י והרבה אומרים שהוא שווה את המחיר אבל האם הוא באמת שווה? והאם שווה לקנות מצלמה עם זום כפול 10 ואיזה מהם? אני חושב אולי לוותר עם זום ולקנות את הקנאון A520 או את ה A95 בדקתי את המפרטים ולפיהם אין כל כך הבדל אבל נראה שבכל זאת עדיף את ה520, מה דעתכם? או בכלל להשקיע יותר ולקנות את האולימפוס C770 או C695 הבעיה שהם יקרים וסוללות ליתיום. אשמח לקבל תשובות בהקדם אני קצת לחוץ בזמן. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  3. Started by n.L,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לפורום הזה ופתאום זה נראה לי מעניין אז לקחתי את המצלמה שלי ויצאתי לנסות ולצלם כל מיני דברים במצב מאקרו. עכשיו קודם כל יש לי שאלה: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך אני יכול לכוון את התריס ומהירות הצמצם? והנה תמונת מאקרו שצילמתי וערכתי קצת: (פעם ראשונה שלי תנו חוות דעת) ועוד תמונה נחמדה שצילמתי מזמן:

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  4. Started by Diniska,

שלום לכולם! בראשותי מצלמה של קאנון A70, כאשר אני מצלם עצמים כהים במצב אוטומטי, לרוב העצם המתקבל חסר פחרוט ( כתם שחור ). באיזה מצב אני צריך להשתמש ועם אילו הגדרות כדי שזה לא יקרה. מצורפת תמונה לדוגמה. בתודה מראש [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by Cyron,

שלום אני עומד לפני קניית ה-A610 של Canon, וההתלבטות האחרונה של היא האחריות האם עליי להתעקש על אחריות של קרט שמייקרת את המלצמה או ללכת על אפשריות אחרות שמוצעות ברשת כגון 4H ? תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  6. Started by DannyBoy1904,

מצאתי כמה תמונות שצילמתי לפניי שנה בערך, הביעו את דעתכם!

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by GRiM,

מה דעתכם? זאת הפעם הראשונה שאני עובד עם מסגרת מסוג זה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  8. Started by asta,

אתמול נודע לי שבחודשים האחרונים , הפירמות הרציניות כמו sony ,sanyo ,jvc הוציאו לשוק מצלמות וידיאו כף יד ,שמקליטות על דיסק קשיח מיניאטורי או על זיכרונות sd , ושיכולות צילום ה-stills שלהן משופרת בהרבה, מהדגמים הקודמים ,כך שעבור המשתמש הפרטי גם איכות ה-stills וגם איכות הוידיאו שלהן טובה ומספיקה לחלוטין לצרכים ביתיים , כך שלמעשה אין כבר צורך אמיתי לקנות 2 מכשירים ניפרדים ,אחד לוידיאו והשני ל-stills ,מפני שהיום , בניגוד למה שהיה בעבר , בתוספת מחיר לא גדולה ,ניתן לרכוש מכשיר אחד שעושה את 2 הפעולות בצורה טובהמבלי להיתפשר יותר מידיי על התוצאה הסופית . האם אתם סבורים שאכן , מצלמות ה- mpeg4 החדשות הללו , יכולות באמת להוות כבר היום , תחליף הולם למצלמות stills יעודיות ? (הער…

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by ik_86,

תמונה שצילמתי די מזמן מה אתם חושבים?...אם מישהו יכוללעזור לי אולי לשפר אותה..

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  10. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  11. Started by firemebad,

רציתי לשאול מהי הדרך הטובה ביותר לשמור תמונה שצולמה במצלמה דיגטלית ולאחר מכן נערכה. התמונות מצולומת בפורמט JPEG. אבל אני מניח שבכל שמירה לאחר של תמונה ,אני בטח מאבד איכות. אני רוצה לערוך תמונה,לעשות כמה שינויים ולשמור אותה מבלי לדחוס אותה מחדש ומבלי איבוד איכות. יש כדבר הזה ?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  12. יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  13. היי, ההורים שלי רוצים לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.. אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצה לאופציה הכי טובה עד 2500,עדיף לא לחרוג.. תודה

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  14. שלום, אחרי 10 שנים עם מצלמת וידאו אנלוגית (ללא מסך נפתח- מסוג סוני) החלטתי לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית. המטרה שהמצלמה תהיה איכותית ולכן חשבתי על SONY , חשוב שתהיה קטנה - מסך נשלף (מן הסתם) , חשוב שיהיה לה ZOOM טוב ומגה פיקסלים גבוהה - ושסוף סוף אוכל לחבר אותה למחשב ולערוך את הסרטים. הבנתי שהמצלמות MINI-DV טובות יותר באיכותן מאלו של ה- DVD . מבחינת תקציב - לא ממש משנה, אני אשקיע מעט יותר אם יש צורך , מחיר משוער , חשבתי שמחיר מצלמה אמור להיות סביב 3-3.5 אלף ש"ח. תודה מראש

15. Review: Dust removal systems / sensor cleaning משהו נחמד שנתקלתי בו, שכדאי לקרוא.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  16. Started by over,

הי כחלק ממחקר "הפנטקס" רציתי לדעת איזה עדשות ניתן לקנות בעלות טווח רציני. (כמו 18-200 או 18-135 ) במחיר סביר ..

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  17. אוקי, אז הגעתי למסקנה ש50% מהת'רדים בפורום הזה הם על המלצות של מצלמות כאלה ואחרות, אני יודע שחלק מהבקשות זה על מצלמות לא DSLR אבל עליהם אין כל כך טעם לדבר כי ההבדלים ביניהם גם במחיר וגם בתפוקה לא גדולים לדעתי. המצלמות שאני אעשה עליהם את הסקר שוק תהיינה מצלמות של Nikon, Canon, Pantex ואולי עוד כמה בודדות. אבל אצל החברות האלה אני אקח את המצלמות שהן מיועדות לחובבנים מתקדמים ולמקצוענים מתחילים, כלומר קצת מעל ה Entry level. אני מניח שטווח המחירים ינוע בין 3500 לבין 6500 (עם חריגות לפה ולשם), במחקר תהיינה גם מצלמות שלא נחשבות קצת מעל ה Entry level אלא אולי קצת מעבר לזה. אוקי אז אחרי שהצגתי לכם את מה שאני רוצה להשוות, אני צריך את הקריטריונים שהכי משפיעים אצלכם, אני אקח בערך 5-8 …

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  18. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by bio_stdnt,

התנסות ראשונה עם העצמית החדשה שלי (Canon EF 70-200\4L IS) צילמתי כמה אדניות פרחים שנתקלתי בהן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  20. Started by Ruya,

אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by moonjib,

שלום לכולם. אני נמצא כרגע בארה"ב (אצל המשפחה), ולפני כמה שעות (כרגע השעה פה 4:55PM) הזמנתי את ה- Sony Cyber Shot DSC-H5 (+ כרטיס פלאש Memory Stick Pro Duo בגודל 1GB של SanDisk) מהאתר NewEgg.com. לינקים: ביקורת ב-dpreview.com: http://www.dpreview.com/reviews/sonyh5/ ביקורת ב- Digital Camera Resource Page.com: http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_h5-review/index.shtml המצלמה ב-NewEgg.com: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16830179057 הכרטיס ב- NewEgg.com: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820191426 (כרטיסי הפלאש של סוני בשביל המצלמה מאוד מאוד יקרים, ולא יכולתי להרשות לעצמי אותם). אז מזל טוב לי. ;D עכשיו לבעיה: המצלמה+כרטיס יגיעו רק …

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  22. הזמן והתאריך אצלי מקונפגים כמו שצריך, אבל שאני רואה את התמנות שצילמתי, הזמן והתאריך לא מופיעים, איך אני מקנפג שהוא יציג אותם?

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  23. Started by moonjib,

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה באסה, כתבתי את ההודעה הזאת איזה 20 דקות עם פיסקת פתיחה יפה, והדגשים וכל החרא, עשיתי שלח והיה לי דף שגיאה, ואז כשעשיתי back כל ההודעה נמחקה. עשיתי Ctrl+c, אבל עשיתי שוב על כתובת של סיקור ונאבדה לי השמירה של התוכן, וקרה מה שקרה. ידעתי שאני צריך לשמור ב-word. אוףףףףףףףףףףףף איזה קקה :'( :-[ אני אביא בינתיים רק את הסיקורים בלי הפיסקת פתיחה כי אני ממש מבואס ולא בא לי לכתוב הכל שוב. כנראה שאני אכתוב את הפיסקה בהמשך. DPreview.com: http://www.dpreview.com/articles/photokina2006/ Digital Camera Resource Page: http://www.dcresource.com/ (אין להם איזה דף מיוחד לתערוכה, אבל כנראה שהם ישחררו חדשות, כתבות וסיקורים לדף הראשי) PhotographyBl…

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  24. Started by psychuil,

אז הפלא הגיע, סופסוף. אבל כשאני מנסה להקפיץ, הכל יוצא חשוך מדי. הדרך היחידה שמצאתי זה לקבוע את הפלאש על 28mm לתת לו פיצוי חשיפה של 1+ להעלות את האיזו במצלמה ולעשות במצלמה פיצוי חשיפה של 1.5+. איך אני יכול פשוט להגיד לו להפליש יותר חזק? (לא מצאתי שום דבר רלוונטי במדריך)

• 2 תגובות
    • 754 צפיות

דיונים חדשים בפורומים