עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  2. Started by PuLsE,

עקב נסיעה של מכר לארה"ב הוא מוכן לקנות לי מצלמה... התקציב עומד על 300$ עם חריגה מקסימלית של 30-50$ אני צלם חובב שמעוניין בעיקר להנציח רגעים.. המצלמה צריכה להיות של סוני וגודלה פחות או יותר בגודל של הT9 של סוני אפילו קצת יותר גדול אני מאמין ש6mp יספיקו לי וזום אופטי של X3-X5 אגב, אם מישהו מכיר אתר טוב בו אוכל לקבל מידע על המחיר הממוצע של מצלמות ציוד למצלמות בארה"ב אשמח לקבלו בתודה מראש, דור

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  3. Started by moonjib,

שלום לכולם. אני נמצא כרגע בארה"ב (אצל המשפחה), ולפני כמה שעות (כרגע השעה פה 4:55PM) הזמנתי את ה- Sony Cyber Shot DSC-H5 (+ כרטיס פלאש Memory Stick Pro Duo בגודל 1GB של SanDisk) מהאתר NewEgg.com. לינקים: ביקורת ב-dpreview.com: http://www.dpreview.com/reviews/sonyh5/ ביקורת ב- Digital Camera Resource Page.com: http://www.dcresource.com/reviews/sony/dsc_h5-review/index.shtml המצלמה ב-NewEgg.com: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16830179057 הכרטיס ב- NewEgg.com: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820191426 (כרטיסי הפלאש של סוני בשביל המצלמה מאוד מאוד יקרים, ולא יכולתי להרשות לעצמי אותם). אז מזל טוב לי. ;D עכשיו לבעיה: המצלמה+כרטיס יגיעו רק …

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by adam_godin,

שימו לב לכיתוב למטה בכחול [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  5. Started by ALÞHA,

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  6. Started by tzolerguy,

אני יודע שזה פורום דיגיטלי אבל בכל זאת... מישהו יודע איפה אפשר לפתח פילים שחור לבן באיזור חיפה??

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  7. היי, ההורים שלי רוצים לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית.. אני לא מבין בתחום ואשמח לקבל המלצה לאופציה הכי טובה עד 2500,עדיף לא לחרוג.. תודה

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  8. נדמה כאילו שהיא בכלל לא מתייחסת להגדרה של הזמן חשיפה, כשאני משתמש בזמני חשיפה גבוהים. ניסיתי בכל מצבי מיפתח הצמצם האפשריים, המיפתח צמצם משפיע על התמונה אבל הזמן חשיפה אף פעם לא משפיע ??? הזמן חשיפה מתחיל להשפיע רק כשהוא יותר ארוך מ 1/40 בערך. (כשהפלאש מופעל) אני עוד חוקר את זה אבל נדמה כשהפלאש לא מופעל רואים הבדלים מסויימים. ניסיתי במצב M ובTV. בקיצור ניתן לתמונות לדבר: 1/100 F2.8 1/320 F2.8 1/500 F2.8 1/100 F8 1/500 F8 קיצר הבנתם את העניין... בעיות נוספות שהיו לי איתה זה AF גרוע כשהזום מופעל עד הסוף (לפעמים לא מתפקס משום מה) וגם הוא עושה את הרעשים הידועים בזמן הפיקוס להשתמש באחריות?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  9. Started by udi_bram,

מה אתם ממליצים? החיישן של D5000 יותר גדול, אבל אין לי מושג מה באמת זה אומר. איזו מהן מצלמת יותר מהר (מרגע הלחיצה)? איזו מהן מצלמת תמונות איכותיות יותר בISO גבוה? יש עוד מצלמות באותו סדר גודל שכדאי לי לשקול? ועוד שאלה - אני קונה את המצלמה בארצות הברית. אפשר לעשות אחריות בינלאומית על מצלמה? איך עובד כל זה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  10. Started by benor,

• 3 תגובות
    • 810 צפיות
  11. Started by moonjib,

אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איזה באסה, כתבתי את ההודעה הזאת איזה 20 דקות עם פיסקת פתיחה יפה, והדגשים וכל החרא, עשיתי שלח והיה לי דף שגיאה, ואז כשעשיתי back כל ההודעה נמחקה. עשיתי Ctrl+c, אבל עשיתי שוב על כתובת של סיקור ונאבדה לי השמירה של התוכן, וקרה מה שקרה. ידעתי שאני צריך לשמור ב-word. אוףףףףףףףףףףףף איזה קקה :'( :-[ אני אביא בינתיים רק את הסיקורים בלי הפיסקת פתיחה כי אני ממש מבואס ולא בא לי לכתוב הכל שוב. כנראה שאני אכתוב את הפיסקה בהמשך. DPreview.com: http://www.dpreview.com/articles/photokina2006/ Digital Camera Resource Page: http://www.dcresource.com/ (אין להם איזה דף מיוחד לתערוכה, אבל כנראה שהם ישחררו חדשות, כתבות וסיקורים לדף הראשי) PhotographyBl…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  12. Started by Chevy,

אחרי שסיימנו את הסט בנמל ת"א, נכנסו קצת לעיר ועצרנו באיזה רחוב לא ידוע (קובי? :s05: ) וראינו את הבניין הבא 8) -

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by asta,

אתמול נודע לי שבחודשים האחרונים , הפירמות הרציניות כמו sony ,sanyo ,jvc הוציאו לשוק מצלמות וידיאו כף יד ,שמקליטות על דיסק קשיח מיניאטורי או על זיכרונות sd , ושיכולות צילום ה-stills שלהן משופרת בהרבה, מהדגמים הקודמים ,כך שעבור המשתמש הפרטי גם איכות ה-stills וגם איכות הוידיאו שלהן טובה ומספיקה לחלוטין לצרכים ביתיים , כך שלמעשה אין כבר צורך אמיתי לקנות 2 מכשירים ניפרדים ,אחד לוידיאו והשני ל-stills ,מפני שהיום , בניגוד למה שהיה בעבר , בתוספת מחיר לא גדולה ,ניתן לרכוש מכשיר אחד שעושה את 2 הפעולות בצורה טובהמבלי להיתפשר יותר מידיי על התוצאה הסופית . האם אתם סבורים שאכן , מצלמות ה- mpeg4 החדשות הללו , יכולות באמת להוות כבר היום , תחליף הולם למצלמות stills יעודיות ? (הער…

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  14. יש למישהו איזה רעיון באזור המרכז\שפלה ?

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  15. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 810 צפיות
  16. Started by sk8,

לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  17. Started by overload,

האם יש מצלמה יותר טובה מה S7000 של פוג'י במחיר הזה? והאם אפשר להחליף לה עדשות? או שזאת אופצייה רק אצל SLR אמיתיות?

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  18. ערררב טוב, לא מזמן קניתי A75 (מתנת שחרור לעצמי[16יוםלמנאאאאיייייק+יומולדת) וקבלתי איתה GP POWER BANK I, עם סוללות 1800. טעינה ראשונה שענתי אותן היתה למשך... פחות מ-12 שעות, אני חושב, לא זוכרר בדיוק. לא התעסקתי יותר מידי זמן עם המצלמה, קצת תמונות+פלש, קצת וידאו, אבל לא יותר משעתיים, אני מעריך. ואז הסוללות נ ג מ ר ו ... לשאלתי: יש לי ת'מטען הנ"ל + מטען אנונימי TURBO POWER שכלל סוללות של 2000MAH (לצערי 2 סוללות נזרקו בטעות ע"י חבר [FUCKIN' S H I T ! !]) כך שמה שתהיתי: האם אכן ניתן להסתפק במטען הכנראה מעעעפן GP POW... ופשןט לקנות סוללות חזקות יותר ולהטעינן בו *ואולי אפילו כדאי במטען האנונימי??(שנתקבל עם סוללות חזקות יותר(לפי המספר,בכל אופן)) האם אוכל אולי לקנות רק שתי סוללות …

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  19. טוב ככה אין לי שמץ של מושג בצילום אז הם כולם על AUTO כנ"ל גם בפוטושופ ההקטנה ממש פגעה באיכות אז אם מישהו יכול להמליץ לי על איזשהי דרך טובה להקטין אני ישמח טוב קצת מידע על התמונות הראשונה זה מחזיק מפתחות שלי דווקא התמונה בגדול די חדה וממש אהבתי בה איך שהצבע של הבודהה משפיע על הבד השניה זה צילמתי די הרבה תמונות עד שיצא לי שהטבעת של פייס תיצא חדה השאר מטושטשות ( חברה ששכחה את הטבעות ) השלישית זה קקטוס אצלי אני תכף יפרסם עוד איזה תמונה שתיים שלו כל אלה מקרו האחרונה עם האקדח זה הצו ראשון שלי עם ביבי גאן ----> תחשבו על זה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  20. Started by Tapeworm,

זו לא תפיסת המאה, פשוט התלהבתי מזה שאפשר מיד לקלוט שזו מונית.

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  21. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני צריך לקנות מצלמה לדוד שלי, הוא לא מבין ממב בצילום אז צריך שהמצלמה תהיה קלה לתפעול (לחץ וצלם), הגודל של המצללמה לא ממש חשוב, שיהיה מסך גדול (2.5" בערך) זום אנלוגי גדול מ X3 (אם יש כזה בתקציב) ושתהיה הכי טובה בתקציב שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה שיהיה צילום וידיאו באיכות טובה (שהקול והתמונה יהיו ביחד, 30FPS) והציעו לו בחנות את ה פוג'י A600, במחיר של 750 שקל, איך המצלמה הזאת? עריכה: ראיתי את המצלמות A550 A560 A570 של קנון ו L3 של ניקון, מה לדעתכם עדיף? מה שבאלכסון זה העריכה. תודה, גיל ;D

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  22. יהS1IS שלי נורא נורא נמרחת בתמונות, כשאני מתלם תמונה מספיק תזוזה הכי קטנה של המצלמה והתמונה יוצאת מטושטשת.. יש איזה דרך להגדיר שהמצלמה תהיה פחות רגישה לזה?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  23. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  24. Started by dsane,

כל תגובה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים