עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by mc_elad,

אין לי מושג בתכום ואיזה סוגי מצלמות קיימות והשוני בין סוגי הזיכרון שלהם או כל מיני פונקציות שהן מכילות.... אם הפשר להסביר קצת על מצלמות וידאו...יעזור לי לבדוק בעצמי....וגם אני יוכל לקנות מצלמה כי הבנתי משהו ולא כי אמרו לי... אני בטוח שאני מחפש מצלמה בייתית ..ולא המפלצות השחורות(מצלמות ולא משהו אחר -**למי שיש ראש כחול) של ערוצי הטלויזיה.. בבקשה עזרה.... :-\

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. השאלה בכותרת: אפשר לחבר איזשהו מיקרופון כזה או אחר למצלמה הדיגיטלית שלי על-מנת להגביר את עוצמת השמע בוידאו שאני מצלם באמצעות המצלמה? משהו אלחוטי שאני אשא על הגוף או איזו מדונה שאפשר יהיה להקליט את השמע בצורה טובה וחדה. יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. Started by fedora,

שלום. ברשותי מצלמת CANON REBEL XT בת עשור. אין תצוגה בLCD במצב צילום... כאשר מצלמים יש תצוגה לאחר מכן ואם לוחצים על MENU, INFO הכל תקין ניסיתי לחפור על זה בגוגל ללא פיתרון מישהו נתקל במקרה כזה ויכול לעזור? תודה מראש!

4. חשבתי לקנות מצלמה וראיתי שהדעה הרווחת למצלמה בטווח מחירים שרציתי הוא הדגם של A 620 ולכן אני במגמה לקנות אותו. אם יש לכם הצעות אחרות על מצלמות יותר איכותיות בטווח מחירים הזה אנא תנו את דעתכם שאני יגיע סוף סוף להחלטה...

5. היי מה קורה? אז ככה אני די מתלבטת בין כמה מצלמות שהציעו לי המצלמה הנוכחית שלי היא CANON A75 אני מתלבטת אם להמשיך בסדרת המצלמות "הרגילות" וללכת על PowerShot SX10 IS שהבנתי שהיא מצלמה טובה עם 10 מיליון מגה פיקסלים ו20* זום או לקפוץ ל"גדולים" ולהשקיע עוד כסף על מצלמה מקצועית/חצי מקצועית כמו : CANON D450 או NIKON D60 הבנתי שניקון מעולים, אבל להחליף עדשה בעתיד יעלה לי כמו חצי מצלמה וזה לא הכי מתאים ואמרו לי בעבר, שמי שניסה עם קנון, לא ירוץ וייחפש משהו אחר, כי קנון זה קנון... אז אשמח אם מישהו ייתן לי כיוון ,המלצה וכדו'... בגדול הצילומים הם בשביל צילומיי משפחה, אירועים, נופים, טבע, אנשים, וכו'... השאלה המתבקשת אם להישאר בשביל ההגדרות צילום האלה עם מצלמה כגון הSX10 (שצ…

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. היי. יש לי מצלמה דיגיטלית Fujifilm f60fd. האם אני צריך לקנות כרטיס זיכרון בCLASS-ים גבוהים או שמספיק לי CLASS 2? עבור אילו צרכים אני אצטרך CLASS 2, עבור אילו CLASS4 , עבור אילו 6 ועבור אילו 10 ?

7. בשאר המחשבים ה-XP מזהה אותה גם ללא דרייברים. בהמחשב הבעייתי גם הדרייברים של המצלמה לא עזרו והוא רק מזהה שמכניסים משהו ל-USB אך לא מקפיץ את אשף הוספת החומרה החדשה.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. Started by bluemail,

מה ההבדלים העיקריים בין הגירסה 5600 ל 9600 חוץ מה גודל המגה פיסקל

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  9. Started by gal_zaken,

מה התקציב הכולל למצלמה, עדשה, סוללות וכרטיס זכרון? 5000 האם אתה מתכוון לקנות עם אותו תקציב גם ציוד נוסף (עדשות נוספות, פלאש וכו')? בהתחלה רק עדשה אחת האם לאחר הקנייה הראשונית יש לך כוונה לרכוש בהמשך ציוד צילום נוסף (עבור מצלמת ה-DSLR)? אם כן, איזה סכום בשנה אתה מתכוון להקצות לכך? סביר להניח שכן האם יש לך נכונות לקנות מצלמה ו/או ציוד משלים בשוק היד שניה? לאהאם יש לך ציוד קודם ממצלמת DSLR או ממצלמת SLR פילם? אם כן, פרט. לא אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? לא יודעת האם אתה מתכוון לצלם בעלי חיים מרחוק? ציפורים במעוף? חרקים מקרוב? לא יודעת- זורמת, סביר להניח שכן האם אתה מתכוון לצלם ספורט? אם כן, איזה ענף ספורט ובאי…

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  10. היי, חשבתי לקנות מצלמה דיגיטלית חדשה ואשמח לייעוץ הנה השאלון , אשמח לעזרה תודה שאלות הכרחיות * מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? גמיש 1000-1200 * אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? אור יום ותאורה חלשה/תאורת בית * האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). סביר להניח * האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. צילום באור חלש ללא חצובה * האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצונ…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Tapeworm,

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  12. Started by J0n1,

אני מניח שבשביל להוציא תמונה כזאת צריך עדשת טלה רצחנית, אז אי אפשר לחבר את המצלמה לטלסקופ ביתי עם מתאם כלשהוא?

• 1 תגובה
    • 805 צפיות
  13. Started by PropHat,

Greetings. חבר טוב שלי קיבל את המצלמה הנ"ל לא מזמן כמתנה מחו"ל ובמקרה מאוד מצער המצלמה נפלה ומאז המכסה של העדשה חצי פתוח והמצלמה מסרבת להידלק. :-\ ניסיתי כבר להוציא את הסוללה לחמש דקות ולהחזיר כמו שקראתי בפורומים שונים אחרי חיפוש בגוגל, but to no avail. יכול להיות שבמעבדה טובה כמו ארליך יצליחו לסדר לי את זה, או שאין טעם וכדאי לי לפנות לקנון עצמם ולשלוח להם אותה? אני מניח שבגלל שהמצלמה נרכשה בחו"ל יבואן כלשהו לא יתלהב במיוחד לעזור לי. רב תודות.

14. Started by Cryptonite,

שלום,צילמתי עם מצלמה דיגיטלית דברים והם נמחקו,אבל אני רוצה לשחזר אותם (מתוך המצלמה) יש דרך כלשהי עם תוכנה או משהו לשחזר את הקבצים?? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  15. Started by jeyjey,

http://video.org.il/product.asp?productid=14 מצלמה טובה? כי אני יכול להשיג אותה ב400... וגם את הקנון A60 אני יכול להשיג באותו מחיר איזה מצלמה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  16. Started by nir100,

לאחר מחקר מעמיק (וארוך למדי) צמצמתי לשלוש אלו. כצפוי, אני רוצה זווית רחבה - שיש לשלושתן. המטרה - צילומי נוף בחו"ל (וגם הופעות רוק), אני לא צלם מקצועי, אבל איכות התמונות חשובה לי. וכך גם הקליפים. אני יכול להשיג את כולן בערך באותו המחיר (S60 יותר זולה). אשמח לקבל חוות דעת (בעיקר לגבי איכות תמונה, עיינים אדומות, קצוות סגולים וכו') ממי שיש לו את הדגמים הנ"ל זמן מה ויכול להעיד מניסיון. כולן טובות אבל יש כמה בעיות....אז ככה: אולימפוס - זמן טעינה 6 שעות נראה לי מוגזם והבנתי שהממשק ממש לא ידידותי, כמו כן ההוראות המלאות קיימות רק ב- CD. בנוסף, הבנתי שהיבואן שלהם בארץ מחריד. קנון - קומפקטית וחמודה. הפחידו אותי עם "בעיית E18" - האם היא קיימת בדגם זה? כמו כן אורך הקליפים מוגבל מאוד (…

17. אני יוצא לשנת שירות בקרוב ויצא לי להתעסק עם קולנוע דוקומנטרי ורציתי לקחת את התחביב צעד אחד קדימה... אני רוצה לקנות מצלמת וידאו שבה אני יתעד את השנת שירות ויעשה מזה סרט בהמשך. מה שחשוב לי זה שהיא תהיה נוחה וקטנה, שהסאונד בתוך המצלמה יהיה איכותי (יש מצלמה עם מיקרופון condencer בתוכה?), איכות תמונה מספיק טובה שיהיה אפשר להקרין אותה על מסך גדול. המצלמות שבינתיים שמתי עליהם עין זה פנסוניק SD-90 פנסוניק HDC-V700 פנסוניק SD-800 תודה יובל

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. Started by iliagildin,

שלום חשבתי ליקנות את המצלמה SAMSUNG DV-300F ביגלל מנוע דיגיטלי וחיבור לאינטרנט אל חוטי כלומר העברת תמונות למייל ישירות ובמחיר פחות מ 1000 שקל אפילו התקציב שלי עומד עד 800 שקל זו המצלמה הראשונה שאני קונה ככה שאין לי ממש ניסיון ביכללי המצלמה אמורה להיות בישביל טיולים בחו"ל כלומר צילום גם ביום גם בלילה ללא חצובה או עדשות כלומר קטנה וקומפקטית ולא יותר מידי כבדה (ממש לא של כמה קילו) וידאו כימעט ולא יצלם זום מעדיף גבוהה אבל לא במחיר של מעבד תמונות דיגיטלי כאילו זום של X5 עם מעבד דיגיטלי ניראה לי תמורה טובה במיוחד במחיר כזה למישהו יש ניסיון עם המצלמה יכול להגיד לי משהו אולי להציע לי משהו שונה האם זה ביכלל מתאים לצרכים שלי (במיוחד צילום לילה אני לא מבין בו כלום) המצלמה היחידה שי…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. שלום יש לי מצלמה קטנה ויש לה בטריה שנראת ככה:http://sizmedia.com/my.php?i=mn1utjeyyxyz.jpg חלשה מאוד אני רוצה לשים לה בית בטריה חדש כמו זה:http://sizmedia.com/my.php?i=xoyqa0dnkjdz.jpg האם זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by klayton,

http://fromme-toyou.tumblr.com/tagged/gif/page/2

• 1 תגובה
    • 936 צפיות
  21. Started by _dudi_,

הי מה אתם אומרים על Nikon Coolpix 4100 [url=]http://shopping.walla.co.il/shopmind_sites/klix/product.asp?pf_id=OUC4100

• 1 תגובה
    • 857 צפיות
  22. לא ממזמן התחלתי להתעניין במצלמות מיידיות והסתבר שעדיין מוכרים כאלה, במחירים לא נמוכים בנוסף לכך מחירי הפילם הם בשמיים כלומר למעט האופציה העיסקית של צלם/שלם אינני רואה שום יתרון בהן. האם אני מפספס משהו?

23. למי שלא מכיר עדיין : http://www.picshare.co.il/index.asp נתקלתי בו בזמן האחרון ורמת הצילומים גבוהה למדיי ושיטת הניקוד דיי תפסה אותי.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. אחרי שאני מצלם ואני רואה את התמונות התאריך והשעה מופיעים על התמונה ואחרי כמה שניות נעלמים! כשאני מעביר את התמונות למחשב אני לא רואה את התאריך בתמונה! מישהו יכול להסביר יל איך אני יכול לשים את התאריך והשעה על התמונות אחרי שאני מעביר אותם מהמצלמה למחשב? תודה מראש~!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. Started by Axel Foley,

האם יש סיכוי לשחזר תמונות שנמחקו מכרטיס זיכרון של מצלמה דיגיטלית?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.