צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הצלם אורי רוזנברג מציג את תערוכת ביכוריו המרשימה המגוונת, מלאת רבדים ואהבת האדמה, המציפה את קניון עזריאלי בצבעוניות רבה ומקצועית תרתי משמע. אורי מציג בתערוכה נגיעות של נוף של טבע, סביבה וחקלאות, כפי שהוא רואה אותה - בעיקר עם מבט על מה שהיה ואינו עוד. התערוכה תוצג במהלך כל חודש אפריל כולל במהלך חול המועד פסח בגלריית החלונות, בקומה ה - 3 בעזריאלי - מומלץ להגיע דווקא בשעות הערב ! הכניסה חינם בשעות הפעילות של הקניון הפתיחה הרישמית ב 07/04 ב 20:00 מצ"ב ההזמנה נ.ב. - קבלו ממני המלצה חמה ! http://www.guy-olami.com/Recomm.htm + מספר מילים של אורי על התערוכה http://www.guy-olami.com/Guest9/Text-DOF.jpg בכבוד רב גיא עולמי אוצר התערוכה ואוצר גלריית החלונות
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני חיפשתי לתומי מצלמה דיגיטלית. והגעתי ל- www.internetshopworld.com המחירים באתר הזה זולים בחצי מהכי זול שמצאתי בארה"ב. א-ב-ל, הם דורשים מינימום הזמנה של 501 דולר. זה מריח רע, יכול להיות שהם אמיתיים? מישהו נכווה איתם? תודה, נ כתובת האתר שוב: www.internetshopworld.com
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...) החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה. אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע. כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510 התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט. ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום חברים, נתכנסו כאן היום על מנת לדון במצבו של איש, שלהפתעתו הרבה מצב הבנק שלו גמיש, על מנת שלא כהרגלו יעשה מעשה מביש, פונה הוא לעזרתכם ביודעו כי לא תשאירהו אדיש, מצלמה רבותי - זאת מכם הוא יריש ותודה רבה לכולם הוא יקדיש. אאמ, כן, כפי שודאי כבר הצלחתם להבין - פתאום יש לי כסף, ועכשיו אני צריך את עזרתכם בשביל לבזבז אותו אבדה מצלמה : דיגיטלית, עם מינימום 5 MP, מתאימה גם לצילומי טבע וגם לקלואסאפ, רצוי כזו שניתן להסתובב איתה מבלי לשכור סבל וגם שתהיה יפה לעין (כי פוזה זאת המודה רבותי) פרס אין אבל מילות תודה למוצא הישר בהחלט יש! תודה מראש, מקס. וברצינות, כפי שמודגש במאמר הפופוליסטי הזה של נטוויז'יון אני מחפש מצלמה מ"ברנד", כזו שיש לה תמיכה…
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
המצלמה היא קנון 5D טווח בסביבות ה24-105 (עדיפות לצד הצר) חובה מB&H בסביבות ה400$ תודה
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם- שאלה לי אליכם: כיצד עובד מנגנון הפוקוס במצלמות הקומפקטיות ובמצלמות הרפלקס הדיגיטליות? אני לא מבין איך עובדת האופטיקה שמאחורי העניין. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני משתמש במצלמת וידאו Canon HV20, אך למרות שמדובר במצלמת וידאו ולא מצלמת סטילס (למרות שיש אופציה כזאת), אני משוכנע שהאופטיקה עובדת באותה המידה. על העדשה שלי רשום 6.1-61mm 1:1.8 o43 CANON HD LENS הo הזה הוא למעשה עם קו באמצע... מה זה בעצם 6.1mm? לא הבנתי איך הגיוני שזה כ"כ קרוב, הרי בכל הפורום אתם מדברים על מספרים כמו 32mm ו28mm... מה אומר ה1:1.8? והo43? האם העדשה הזאת נחשבת איכותית? ואם אני קונה עדשה נוספת שהיא 1.7x, מה זה אומר בעצם? שטווח המרחק מוקד גדל ב70%? תודה רבה לכולם על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בקרוב (בארהב) מצלמת וידיו חדשה הדרישות שלי הם: הקלטה על זכרון פלאש (ללא קלטות) איכות HD 1080 אפשרות הקלטה גם ב60 וגם ב24 (פורמט קולנועי יותר) פריימים. ועדשה רחבה ככל שניתן (רוב המצלמות שראיתי מתחילות איפשהו ב40+ mm) מייצב תמונה ושימושיות באור חלש גם חשוב. מחיר עד 1300$ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום..ברצוני לרכוש מצלמה דיגיטלית לצרכים אישיים,לצילום ביתי,נופים ,טיולים וכו'..כלומר לא מקצועי אבל גם לא סתם..חשוב שתיהיה קומפקטית ולא גדולה.עם וידאו וסאונד,עד 1200 ש"ח,חשבתי שאולי מי שמבין בתחום יכול להמליץ לי,חשבתי ללכת על אולימפוס,האם יש דגם מומלץ,לפי הנתונים שביקשתי?האם יש גם של חברה אחרת שנראה לכם יותר טוב מאולימפוס??הבנתי שכדאי בערך 8 מגה פיקסל,מה לגבי הזום?כדאי להתפשר והאם מספיק 5 זום אופטי-דיגיטלי?האם קיים דגם בעברית והאם הוא פחות טוב מאחרים? לתשובתכם אודה!
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
איזה הגדרות צריך לקבוע למצלמה כדי שיצאו תמונות כלשהן (לפי מה שידוע לי צריך חפישה ארוכה)?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
חשבתי על אחת משלושת הבאות: Slik Pro 330DX Slik F630 Slik F740 Manfrotto 728B שכמובן העדיפות היא לעלות תועלת גבוהה ככל האפשר.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
בתור מי שמתארח מדי פעם בפורום זה, מצאתי שיחסית לפורומים אחרים בתחום (אהם) הצילום האווירה פה נינוחה יותר (לרוב), ביקורתית פחות (לרוב) ומזמינה יותר לסקטורים רחבים יותר של האוכלוסיה. יחד עם הזאת הדיונים פה ברובם סבים סביב הטכנולוגיה של הצילום ופחות סביב הטכניקה, שלא לדבר האומנות והאסטטיקה שבתחום. הצעתי היא להתחיל מנהג של סדנא פתוחה בנושאים וטכניקות שונות בצילום. הרעיון הוא שבכל פעם יפתח דיון שיעלה נושא ו/או טכניקה מסוימים, המשתתפים יעלו במשך התקופה שהדיון יהיה פעיל (מס' שבועות) את האינטרפטציה שלהם לעניין זה בתוספת דיון מילולי קטן. החברים האחרים יוכלו לתת את הפידבק (מחזק או מתקן) שלהם לכל תמונה וכמובן ללמוד ממנה. נושאי הדיון צריכים להיות נגישים לקהל רחב ביותר ולהתאים הן לבעלי…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי דודה שעומדת להגיע מחול ואני רוצה לבקש ממנה לקנות בשבילי מצלמה דיגיטאלית כי ההפרש בין הארץ לארצות הברית הוא ענקי, בכל אופן מבין כל המצלמות שמתאימות לצרכים שלי סיננתי 2 מצלמות : minolta dimage f100 שעולה בחול : 165$ ו- canon photoshot s50 שעולה בחול 300$ +\- אני מבקש שתענו לי בכנות בלי דעות קדומות, איזה מצלמה נותנת יחס עלות\תועלת גבוהה יותר? ואיזה מצלמה איכותית יותר?
-
- 7 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום ! יש לי מצלמת אינטרנט MUSTEK 300A שעבדה כשנתיים מעולה ולפני כמה ימים שאני מפעיל אותה יש לי מסך שחור....או צילום שהוא ממש כהה ואי אפשר להבין כלום מהתמונה...ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את הבעיה? בתודה, אסף.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מצלמה סביב ה800 ש"ח ראיתי שהרבה ממליצים על ה A530. איך היא? והאם היא באה עם זיכרון. אני רוצה שהמחיר יכלול כרטיס זיכרון. תודה על התגובות
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://video.org.il/product.asp?productid=14 מצלמה טובה? כי אני יכול להשיג אותה ב400... וגם את הקנון A60 אני יכול להשיג באותו מחיר איזה מצלמה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קטנה ככל שתיהיה , אבל תיהיה על סוללות AA כי אני צריך אותה לטיולים. זמן תגובה מהיר שלא תיהיה עדינה מידיי , בכל זאת היא לטיולים. אין לי צורך שהיא תיהיה 7 מגה פיקסל , אפילו 5 יספק אותי מאוד אין לי בעיה שהיא תיהיה אוטומטית לחלוטין , אני לא מתכוון לשחק עם כל האפשרויות צילום חשבתי על A610\ A620 , אך ראיתי אותה והיא פשוט גדולה פיזית, אז היא ירדה לבנתיים מהפרק. ראיתי גם את Panasonic DMC LZ2 שהיא מתאימה מה יש לכם לומר עליה? טובה? איזה עוד מצלמות אתן חושבים שיתאימו לי ? התקציב הוא עד 1500 למצלמה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מצלמה Olympus C-770 Ultra Zoom מצלמה מצויינת בכל אספקט שלה ודיי הופתעתי לראות שהיא מצלמת וידאו ברמה כזו [ למעשה המצלמה עדיין לא הגיע ליידיי אלא ראיתי תמונות וסרטים שאחרים עשו איתה] השאלה שלי היא : האם מישהו יכול להסביר לי בצורה עיניינת ומפורטת את ההבדלים בין הוידאו שלה [ היא דוגמת ןוידאו בשני פורמטים עיקריים QuickTime ב15 fps וMpeG4 ב30 fps ללא הגבלה] לבין נגני וידאו יעודיים כמו נניח SONY DCR HC32E ? אני חושב שגם הסוני דוגמת ב30 fps אני מניח שהיא עושה את זה ברמה של 640*480 גם ואולי יותר אבל מה ההבדל בין שני הדגימות למרות שהם ניראים אותו דבר על הנייר, האם יש הבדל כי ראיתי שאיכות ה QuickTime טובה בהרבה מMpeG 4 , ואם זה אותה רמה של צילום מדוע למעשה קונים בכלל …
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, בקרוב יוצאת אחותי לטיול ארוך זמן ביותר בדרום אמריקה, והיא רוצה מצלמה דיגטלית חביבה. כרגע יש לנו את הFinePix F31D(מצלמה מצויינת), אך היא משמשת את אחותי השנייה, ולכן יש לנו צורך במצלמה נוספת. "דרישות": א. זמן סוללה גבוה, כנראה שעדיף סוללות רגילות ולא נטענות, מטעמי נוחות בטיול ב. לא אכפת 8000 מגה פיקסל ולא 2.... שהתמונות יראו בסדר בגודל רגיל של תמונות, אף תמונה לא תהפוך לפוסטר ג. קטנה(יחסית, היא לא חייבת להיות מיניאטורית אך גם שלא תהיה ענקית) ד. התמונות לא יעברו אפילו פוטושופ קטן, כך שכל מיני תכונות "On PC" לא יעזרו לאף אחד תקציב: עד 1000 ש"ח, עדיף פחות(כלומר, אם יש מצלמה שעונה על הדרישות ב600 ש"ח אז שיהיה ב600... המטרה היא למצוא את המצלמה עם הכי הרבה Bang …
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
1000 ש"ח נטו למצלמה או 1200 עם כרטיס זיכרון 512-2048 אני חייב שיהיה זום אופטי [X3 אידיאלי בשבילי] אני לא צלם או משהו אני צריך רק point&shoot אבל שתהיה איכות טובה לתמונות שייצאו כמה שיותר קומפקטית, כמה שיותר קטנה ודקה, ככה יותר טוב. יש המלצות?
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
קניתי בכל התקציב שלי מצלמה של מינולטה Z500 . לאחר שהתחלתי לצלם, נוכחתי לדעת כי היא מצלמת מקסימום 13 תמונות בפעם. אין ברירה וצריך לחסוך כעת לכרטיס זכרון. בתקציב המצומצם שיש לי ובהתחשב בכך שאני צריך מכסימום 50-100 תמונות לפעם איזה כרטיס זכרון מומלץ לי לקנות ? המצלמה עצמה מסוגלת לקלוט כרטיסים מסוג SD או MEMORY משהו, האם יש הבדלים בין שניהם ומהן ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום, אשמח לשמוע אם למישהו מכיר או מחזיק בידיו את המצלמה החדשה של סוני TX7. אשמח לחוות דעת. עניין נוסף - למישהו יש ניסיו ןעם רכישת ביטוח למצלמות מחו"ל באמצעות MACK? תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום,צילמתי עם מצלמה דיגיטלית דברים והם נמחקו,אבל אני רוצה לשחזר אותם (מתוך המצלמה) יש דרך כלשהי עם תוכנה או משהו לשחזר את הקבצים?? תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 786 צפיות
-
-
שלום רציתי שתעזרו לי לבחור את המצלמה הדיגיטלית הטובה ביותר לדעתכם במחיר של עד 800 ש"ח תודה
-
- 4 תגובות
- 786 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-