עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by shlomom,

תמונה נוספת מקורק (אירלנד) יש עוד הרבה בקנה אם אתם מעונינים. השתקפות: הצבעוניות המרשימה של העיר: * * * נשכחו מאחור (בשדה התעופה) המקבץ הראשון: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=241885.0

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  2. Started by eegg,

ראיתי את המצלמה הזאת והיא נראת לי דיי טובה למצלמה ב1800. המייצב תמונה שבתוכה היא טובה? אולי יש מצלמה דומה שיותר טובה במחיר הזה?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  3. קניתי את המצלמה לפני כמה שבועות, ולבנתיים אני מפעיל הכל על אוטומטית כי עוד לא למדתי את המושגים לעומק כדי להפעיל ידנית. ניסיתי לצלם כמה חרקים במצב מאקרו/סופר מאקרו, והתוצאות לא יוצאות הכי טובות. יש תאורה מלאכותית די חזקה באותו החדר. מישהו יכול לכוון אותי לגביי הטעויות שאני עושה? הבאתי ארבע דוגמאות מצילום חרקים.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  4. יש לי תקציב של 1000 שקל ואני צריך לקנות מצלמה לדוד שלי, הוא לא מבין ממב בצילום אז צריך שהמצלמה תהיה קלה לתפעול (לחץ וצלם), הגודל של המצללמה לא ממש חשוב, שיהיה מסך גדול (2.5" בערך) זום אנלוגי גדול מ X3 (אם יש כזה בתקציב) ושתהיה הכי טובה בתקציב שיהיה אפשר לחבר לטלויזיה שיהיה צילום וידיאו באיכות טובה (שהקול והתמונה יהיו ביחד, 30FPS) והציעו לו בחנות את ה פוג'י A600, במחיר של 750 שקל, איך המצלמה הזאת? עריכה: ראיתי את המצלמות A550 A560 A570 של קנון ו L3 של ניקון, מה לדעתכם עדיף? מה שבאלכסון זה העריכה. תודה, גיל ;D

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  5. Started by Aviko,

איך המצלמה? 5 מגה פיקסל הציעו לי אותה דגם 2007 זיכרון ג'יגה נרתיק עור וקורא כרטיסים ב750... איך היא?

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  6. Started by chmmr,

שלום, אחותי ביקשה המלצה למצלמה וכאן יהיה מקום טוב להתחיל, הדרישות : 1. עד 500 שקל (ללא כרטיס הזכרון) בלי חריגה. 2. תמונה באיכות סבירה, כמובן שאי אפשר לדרוש יותר מדי ממצלמה ב 500 שקל אבל המצלמה מיודעת לשימוש בסיסי ולא לנופים של ניו-זילנד... 3. אחריות לתקופה ממושכת (אם אפשר 3 שנים אבל נסתפק גם בפחות). תודה.

7. Started by simla101,

הרממ הרממ הרממ השאלה בכותרת בהתחשב בעובדה שזו מצלמה משפחתית חביבה ולא יותר

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  8. Started by stingeR-,

אני חושב שעם מצלמה יותר טובה היה יוצא יותר טוב.. אבל גם זה משהו. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 763 צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

התמונה גרועה כי לא היה לי זמן :-\ לא ערכתי את התמונה ;D Clipboard Secrets | Funny Videos | Funny

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  10. שלומות חברי הזון, בקרוב יוצאת אחותי לטיול ארוך זמן ביותר בדרום אמריקה, והיא רוצה מצלמה דיגטלית חביבה. כרגע יש לנו את הFinePix F31D(מצלמה מצויינת), אך היא משמשת את אחותי השנייה, ולכן יש לנו צורך במצלמה נוספת. "דרישות": א. זמן סוללה גבוה, כנראה שעדיף סוללות רגילות ולא נטענות, מטעמי נוחות בטיול ב. לא אכפת 8000 מגה פיקסל ולא 2.... שהתמונות יראו בסדר בגודל רגיל של תמונות, אף תמונה לא תהפוך לפוסטר ג. קטנה(יחסית, היא לא חייבת להיות מיניאטורית אך גם שלא תהיה ענקית) ד. התמונות לא יעברו אפילו פוטושופ קטן, כך שכל מיני תכונות "On PC" לא יעזרו לאף אחד תקציב: עד 1000 ש"ח, עדיף פחות(כלומר, אם יש מצלמה שעונה על הדרישות ב600 ש"ח אז שיהיה ב600... המטרה היא למצוא את המצלמה עם הכי הרבה Bang …

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  11. Started by ptyahoo,

החלטתי להשקיע כסף ולקנות מצלמה חדשה.. הייתי רוצה להתמקצע בתחום ובגלל זה חשוב לי לבחור מצלמה טובה מבין המצלמות שאנשים המליצו לי עליהן. אני לא כל כך יודעת מה המחירים של כל אחת.. אלא רק בערך.. אבל הטווח מחירים שאני מחפשת הוא בסביבות ה1500-2000.. כעיקרון אני מחפשת מצלמה שיש לה זום יחסית גדול, שאפשר לצלם בה וידאו באיכות טובה, שיהיו לה כל מיני אפשרויות (כמו למשל משהו שראיתי שיש בS5 IS- שאפשר לצלם את התמונה בשחור לבן ולבחור שרק צבע אחד יבלוט בתמונה.. וכל מיני דברים כאלה).. ובעצם מצלמה שתהייה כמה שיותר איכותית (בטווח מחירים הזה). מקווה שתוכלו לעזור לי.. זה האפשרויות שהוצעו לי (בינתיים רוב האנשים המליצו לי על האפשרות הראשונה, אבל לא כולם מבינים גדולים במצלמות אז החלטתי לבדוק א…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  12. Started by Asaf.Y,

שלום ! יש לי מצלמת אינטרנט MUSTEK 300A שעבדה כשנתיים מעולה ולפני כמה ימים שאני מפעיל אותה יש לי מסך שחור....או צילום שהוא ממש כהה ואי אפשר להבין כלום מהתמונה...ממה זה נובע ואיך אפשר לסדר את הבעיה? בתודה, אסף.

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  13. Started by sk8,

לא מצלמה יקרה ולא מקצועית, אך שיהיו בה פונקציות נחמדות. חשבתי על הניקון nikon 3700 מה דעתכם ?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  14. Started by D-M-X,

http://www.geekstuff4u.com/specialorders.php

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. נו מה אתם אומרים .. הראשונה מהמרפסת שלי והשניה ... מחוף הים בקרית ים . .... התמונות יצאו בגדלים שונים כי פשוט כול פעם הקטנתי באחוזים שונים .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  16. היי, יש לי דיגיטלית OLYMPUS 750 ULTRA ZOOM אחלה של מצלמה , הבעיה היחידה שלי איתה זה שיש לה פלאש מצועצע כמו לכל מצלמה דיגטלית שמוכרים בימינו(לא להחשיב את המצלמות שעולות 8 אלף ומעלה) ובגלל זה יש יותר מדי עיניים אדומות בתמונות למרות שהגדרתי אותה ידנית ועשיתי כבר הכל מה שאפשר זה בכל זאת לא עוזר יש צילומים שיש עיניים אדומות. אז נשבר לי ואני רוצה לקנות פלאש חיצוני שיפטור לי את הבעיה, אז איזה פלאש אתם ממליצים ואיזה יתאים לי? אני לא רוצה אחד שעולה יקר כי אני לא מצלם כל הזמן בלילה ואחד שמספיק חזק ולא ממש מקצועי יתאים לצרכיי.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  17. שלום חברים, נתכנסו כאן היום על מנת לדון במצבו של איש, שלהפתעתו הרבה מצב הבנק שלו גמיש, על מנת שלא כהרגלו יעשה מעשה מביש, פונה הוא לעזרתכם ביודעו כי לא תשאירהו אדיש, מצלמה רבותי - זאת מכם הוא יריש ותודה רבה לכולם הוא יקדיש. אאמ, כן, כפי שודאי כבר הצלחתם להבין - פתאום יש לי כסף, ועכשיו אני צריך את עזרתכם בשביל לבזבז אותו אבדה מצלמה : דיגיטלית, עם מינימום 5 MP, מתאימה גם לצילומי טבע וגם לקלואסאפ, רצוי כזו שניתן להסתובב איתה מבלי לשכור סבל וגם שתהיה יפה לעין (כי פוזה זאת המודה רבותי) פרס אין אבל מילות תודה למוצא הישר בהחלט יש! תודה מראש, מקס. וברצינות, כפי שמודגש במאמר הפופוליסטי הזה של נטוויז'יון אני מחפש מצלמה מ"ברנד", כזו שיש לה תמיכה…

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  18. היום הייתי באיזור השפלה אז חשבתי אם אני כבר שם אז למה שאני לא אביא כמה תמונות לפה? אז בקיצר חלק קטן מאוד ממה שצילמתי. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  19. Started by Wolf-Net,

[br] זה הקישור לתמונה אם זה לא עובד: http://img262.imageshack.us/img262/3559/dscn01125or.jpg פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 22:48:29 בקרוב עוד תמונות מבחוץ לבנתיים....

20. Started by Koss,

לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...) החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה. אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע. כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510 התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט. ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630. מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  21. http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=410361 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469943 תודה. ומישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין המצלמות האלה נגיד ל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502514? אני רוצה מצלמה לא למקצוען (כרגע יש לי FE5500 של אולימפוס והיא פשוט זוועתית), אבל שתספק איכות מסויימת. לטיולים משפחתיים וכאלה.

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. יש לי את המצלמה S6500, עם כרטיס FUJI 2GB. הייתי היום בהופעה של מגהדת', וצילמתי קרוב ל-600 תמונות עם שני סרטונים קצרים, ומתוכם מחקתי בטעות תמונה אחת שאני רוצה לשחזר. השאלה היא, אפשרי לשחזר תמונה שנמחקה, עם תוכנות מתאימות, בלי קורא כרטיסים? כי המחשב לא מזהה את הכרטיס זיכרון באופן ישיר... עריכה: צילמתי במצב לילה אני חושב, שמצלם שתי תמונות ברציפות, אחת מוארת והשנייה לא. אני מחקתי את התמונה המוארת, ונשארה הגרסה השרופה והפחות חדה. אפשר אולי לסדר אותה בפוטושופ, אם השחזור לא מצליח?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  23. Hey guys, I want to buy a new digital video camera and the budget is 800 to 1000 dollars I want it to have a big display and a good resolution Its uses will be for normal and non professional filming. thanks :xyxthumbs: BTW: Have you heard about the DCR-SR62 of Sony?

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  24. 2 שאלות : 1. האם שווה לקנות עדשות מחודשות\משופצות שעברו את השיפוץ\חידוש ע"י קנון ?שכולל גם אחריות ל 90 יום. 2.מה ההבדלים? האם המצלמה הזאת Canon EOS 450D Digital Rebel XSi / Kiss X2 Digital המילה KISS X2 נוספה לתיאור.. ו זאתי Canon EOS Digital REBEL XSi אותו הדבר, אם כן ,מה הההבדלים?

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  25. Started by tzolerguy,

אני יודע שזה פורום דיגיטלי אבל בכל זאת... מישהו יודע איפה אפשר לפתח פילים שחור לבן באיזור חיפה??

• 4 תגובות
    • 762 צפיות

דיונים חדשים בפורומים