צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהפוקוס בd80 פועל גם מתןך העדשה הבנתי נכון?. בגדול אני מחפש רפלקסית דיגיטית של ניקון עד 5000 שח. אם יש הצאות אני ישמח תודה
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום חברים, נתכנסו כאן היום על מנת לדון במצבו של איש, שלהפתעתו הרבה מצב הבנק שלו גמיש, על מנת שלא כהרגלו יעשה מעשה מביש, פונה הוא לעזרתכם ביודעו כי לא תשאירהו אדיש, מצלמה רבותי - זאת מכם הוא יריש ותודה רבה לכולם הוא יקדיש. אאמ, כן, כפי שודאי כבר הצלחתם להבין - פתאום יש לי כסף, ועכשיו אני צריך את עזרתכם בשביל לבזבז אותו אבדה מצלמה : דיגיטלית, עם מינימום 5 MP, מתאימה גם לצילומי טבע וגם לקלואסאפ, רצוי כזו שניתן להסתובב איתה מבלי לשכור סבל וגם שתהיה יפה לעין (כי פוזה זאת המודה רבותי) פרס אין אבל מילות תודה למוצא הישר בהחלט יש! תודה מראש, מקס. וברצינות, כפי שמודגש במאמר הפופוליסטי הזה של נטוויז'יון אני מחפש מצלמה מ"ברנד", כזו שיש לה תמיכה…
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש לי RICOH R6 וביום בהיר אחד העדשה החליטה שהיא לא רוצה לצאת... לאן אפשר לפנות כדי לתקן את זה?
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
[br] זה הקישור לתמונה אם זה לא עובד: http://img262.imageshack.us/img262/3559/dscn01125or.jpg פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 22:48:29 בקרוב עוד תמונות מבחוץ לבנתיים....
-
- 8 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בקרוב אהיה נוכח בטקס סיום קורס טיס ואני רוצה לצלם את המטס , יש לי PANTEX ZX-50 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג תוצאות טובות יותר בצילום בתנאים שישררו עם מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ-1500+ ש"ח ואם כן מה מומלץ בהתאם לתנאי הצילום (צילום עצמים מהירים ורחוקים אני מניח)
-
- 10 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E. העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה. הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט. איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אוקיי אני האמת מלא זמן חבר פה בקהילה של HWZONE אבל לא ממש פעיל מחוסר זמן עכשיו אולי יהיה לי קצת יותר זמן כי אני נמצא רוב הזמן מול המחשב בעבודה אני נמצא בארצות הברית... ולאחרונה מהמקומות שאני רואה כאן התחלתי לחשוב על "התמחות" בתחום הצילום כמובן בתור תחביב... קראתי המון כתבות והמון מדריכים שיש פה ובפורומים שונים... אבל אין כמו המצלמה טובה על מצלמה.. ממישהו שיש לו אחת אני מוכן קצת להשקיע ולקבל מצלמה טובה שאני ממש אהנה ממנה למה אני רואה פה צילומים של אנשים ונופים באתר.. וזה מדהים רק שלפעמים אני תוהה איך הגיעו לאיכות כזאת? מאיזו מצלמה ... הכיוון הוא לא SLR כי גם פה זה יחסית יקר לי כרגע בסביבות ה 600 דולר ומעלה ... אשמח לשמוע תגובות! תודה...
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמת וידאו בכ1600 שח. היא מיועדת לצילום חופשות משפחתיות (מדובר על טיולים בחו"ל, שעלולים לקחת יום שלם, ולכן אעדיף מצלמת וידאו עם "הרבה מרץ"), לכן צריכה להיות עמידה ונוחה (דווקא לא מבחינת גודל). האם ניתן לקנות בסכום הזה מצלמת וידאו של תקליטורים ולא קלטות? תודה מראש. מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? כ1600 אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? בתאורה טובה, אבל יהיה נחמד אם תהיה אפשרות לצילום בתאורה חלשה האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אם יהיה כזה מצב - אני מעדיף להיות מסוגל לצלם האם חשוב לך לצלם באור חלש ללא חצובה וללא פלאש (כלומר בהחזקת המצלמה ביד)? כן האם אתה מתכוון להדפיס או לצפות ב…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קטנה ככל שתיהיה , אבל תיהיה על סוללות AA כי אני צריך אותה לטיולים. זמן תגובה מהיר שלא תיהיה עדינה מידיי , בכל זאת היא לטיולים. אין לי צורך שהיא תיהיה 7 מגה פיקסל , אפילו 5 יספק אותי מאוד אין לי בעיה שהיא תיהיה אוטומטית לחלוטין , אני לא מתכוון לשחק עם כל האפשרויות צילום חשבתי על A610\ A620 , אך ראיתי אותה והיא פשוט גדולה פיזית, אז היא ירדה לבנתיים מהפרק. ראיתי גם את Panasonic DMC LZ2 שהיא מתאימה מה יש לכם לומר עליה? טובה? איזה עוד מצלמות אתן חושבים שיתאימו לי ? התקציב הוא עד 1500 למצלמה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש באופק דגם חדש של פוגי, מסדרת 6000 או 9000, שישלב את תכונות שתי המצלמות הללו? המצלמה האולטימטיבית לטעמי (אם נשכח את עניין הגודל) היא ה9100 (תושבת פלאש, EVA, CF, וכו') עם החיישן הנפלא של פוגי שמופיע ב6000, ורציתי לדעת לפני שאני קונה (כן, זה לוקח המון זמן, בעיות עם האוטו שנכנסוות בהוצאות) אם דגם כזה צפוי מתישהו בקרוב כדי שאדע לחכות לו. עודד.
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
נו מה אתם אומרים .. הראשונה מהמרפסת שלי והשניה ... מחוף הים בקרית ים . .... התמונות יצאו בגדלים שונים כי פשוט כול פעם הקטנתי באחוזים שונים .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בקרוב (בארהב) מצלמת וידיו חדשה הדרישות שלי הם: הקלטה על זכרון פלאש (ללא קלטות) איכות HD 1080 אפשרות הקלטה גם ב60 וגם ב24 (פורמט קולנועי יותר) פריימים. ועדשה רחבה ככל שניתן (רוב המצלמות שראיתי מתחילות איפשהו ב40+ mm) מייצב תמונה ושימושיות באור חלש גם חשוב. מחיר עד 1300$ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שתי המצלמות עולות כמעט אותו סכום. האם זה נכון ש- F40 מצלמת מהר יותר?
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן מצלמת רשת microsoft vx 6000 בעלת 5 מגה פיקסל לתמונה. צילמתי איתה תמונה של 5 מגה פיקסל, אבל למרות זאת איכות התמונה הייתה סבירה ולא מאוד טובה כמו שציפיתי. השאלה שלי היא איזה פרמטר מציין את איכות התמונה במצלמות השונות? הבנתי שמגה פיקסל זה סכום כל הפיקסלים בתמונה. מגה פיקסל אחד שווה למליון פיקסלים בקירוב. בחמש מגה פיקסל כמו במצלמת רשת שלי יש חמישה מליון פקסלים לתמונה. אז למה התמונה לא הייתה באיכות גבוהה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
משהו בבובה הזאת פשוט תפס אותי, אז בניתי לה סטודיו קטן... מי שמכיר את הדמות בוודאי יהנה מעט...
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
-
אלף רציתי לדעת מה מהירות הכתיבה של המצלמה הזאת כי לא מצאתי באף מקום בית מהו הכרטיס שהכי "ינצל את מהירות הכתיבה של מצלמה זו" ומהם הפרשי הזמנים בין סוגי הזיכורנות השונים (מהירויות לא סוגים או חברות....)
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הצלם אורי רוזנברג מציג את תערוכת ביכוריו המרשימה המגוונת, מלאת רבדים ואהבת האדמה, המציפה את קניון עזריאלי בצבעוניות רבה ומקצועית תרתי משמע. אורי מציג בתערוכה נגיעות של נוף של טבע, סביבה וחקלאות, כפי שהוא רואה אותה - בעיקר עם מבט על מה שהיה ואינו עוד. התערוכה תוצג במהלך כל חודש אפריל כולל במהלך חול המועד פסח בגלריית החלונות, בקומה ה - 3 בעזריאלי - מומלץ להגיע דווקא בשעות הערב ! הכניסה חינם בשעות הפעילות של הקניון הפתיחה הרישמית ב 07/04 ב 20:00 מצ"ב ההזמנה נ.ב. - קבלו ממני המלצה חמה ! http://www.guy-olami.com/Recomm.htm + מספר מילים של אורי על התערוכה http://www.guy-olami.com/Guest9/Text-DOF.jpg בכבוד רב גיא עולמי אוצר התערוכה ואוצר גלריית החלונות
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הרממ הרממ הרממ השאלה בכותרת בהתחשב בעובדה שזו מצלמה משפחתית חביבה ולא יותר
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום,צילמתי עם מצלמה דיגיטלית דברים והם נמחקו,אבל אני רוצה לשחזר אותם (מתוך המצלמה) יש דרך כלשהי עם תוכנה או משהו לשחזר את הקבצים?? תודה יום טוב
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=410361 http://a.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-Camera&model_id=469943 תודה. ומישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין המצלמות האלה נגיד ל http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502514? אני רוצה מצלמה לא למקצוען (כרגע יש לי FE5500 של אולימפוס והיא פשוט זוועתית), אבל שתספק איכות מסויימת. לטיולים משפחתיים וכאלה.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
למשהו יש המלצה טובה למצלמת אינטרנט ב 100-150 שח....אני צריך אותה לשיחות אינטרנט...
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
המצלנה הזאת שירתה אותי שנים עד שלפני כחצי שנה הפסקתי להשתמש בה ולא נגהתי בה מאז , השבוע חבר ציין שהוא צריך מצלמה לטיול ואני אמרתי לו שיש לי מצלמה בשבילו , לאחר חיפוש קצר מצאתי את המצלמה וניסתי להשתמש בה וכלום המצלמה לא מגיבה אז החלפתי לבטריה שונה ועדין המצלמה לא פעלה אז אמרתי אולי הסוללות לא טובות וחיברתי את המטען ועדין כלום לא פועל חוץ מהמנורה של המטען , למישהוא יש אולי מושג מה לא בסדר במצלמה?
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-