צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
הבנתי שהפוקוס בd80 פועל גם מתןך העדשה הבנתי נכון?. בגדול אני מחפש רפלקסית דיגיטית של ניקון עד 5000 שח. אם יש הצאות אני ישמח תודה
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב (שבוע הבא) אני טס לדרום אמריקה,לתקופה די ארוכה. אבקש את עזרתכם הדחופה בהמלצה לקניית מצלמה במחיר של 1100 ש"ח פחות או יותר. אני צריך ISO טוב שבשעות ערב ובמצבי תאורה קשים התמונות יצאו טוב ,אם אפשר עדשה רחבה הרי זה מבורך,וזמן סוללה ארוך..וכמובן שתיהיה קומפקטית אודה על תגובה מהירה!
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
המצלנה הזאת שירתה אותי שנים עד שלפני כחצי שנה הפסקתי להשתמש בה ולא נגהתי בה מאז , השבוע חבר ציין שהוא צריך מצלמה לטיול ואני אמרתי לו שיש לי מצלמה בשבילו , לאחר חיפוש קצר מצאתי את המצלמה וניסתי להשתמש בה וכלום המצלמה לא מגיבה אז החלפתי לבטריה שונה ועדין המצלמה לא פעלה אז אמרתי אולי הסוללות לא טובות וחיברתי את המטען ועדין כלום לא פועל חוץ מהמנורה של המטען , למישהוא יש אולי מושג מה לא בסדר במצלמה?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
קניתי בכל התקציב שלי מצלמה של מינולטה Z500 . לאחר שהתחלתי לצלם, נוכחתי לדעת כי היא מצלמת מקסימום 13 תמונות בפעם. אין ברירה וצריך לחסוך כעת לכרטיס זכרון. בתקציב המצומצם שיש לי ובהתחשב בכך שאני צריך מכסימום 50-100 תמונות לפעם איזה כרטיס זכרון מומלץ לי לקנות ? המצלמה עצמה מסוגלת לקלוט כרטיסים מסוג SD או MEMORY משהו, האם יש הבדלים בין שניהם ומהן ?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
חשבתי על אחת משלושת הבאות: Slik Pro 330DX Slik F630 Slik F740 Manfrotto 728B שכמובן העדיפות היא לעלות תועלת גבוהה ככל האפשר.
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
-
השבוע קניתי בשעה טובה מצלמה חדשה (Fuji s9500) שתחליף את המצלמה ה"ישנה" שלי (עד כמה שאפשר לקרוא לה ככה), עניין של דרישות צילום שהשתנו. בכל מקרה, תוך כדי ניקוי ההארד-דיסק מתמונות ישנות, נתקלתי בתמונות שצלמתי דיי מזמן ב-Minolta s414 (שאני מעביר בירושה להורים שלי). קיצר, במקור תמונות צבע, הפיכה לשחור לבן+תיקוני חשיפה קטנים עם Adobe Lightroom (אגב, הבטא שלה חופשית באתר של אדובי, שווה בדיקה). מקווה שהתמונות יופיעו, מקסימום הן בפליקר. http://www.flickr.com/photos/13709556@N00/
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מצלמה סביב ה800 ש"ח ראיתי שהרבה ממליצים על ה A530. איך היא? והאם היא באה עם זיכרון. אני רוצה שהמחיר יכלול כרטיס זיכרון. תודה על התגובות
-
- 7 תגובות
- 805 צפיות
-
-
סט תמונות מקנדה...(בגלל זה לא הגבתי המון זמן בפורומים...) התמונות לא עברו שום עריכה בגלל שרק היום בבוקר נחתתי..מי שרוצה לערוך מוזמן.. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ויש לי שתי דרישות עיקריות : 1.שתהיה כמה שיותר קטנה וקומפקטית 2.חברה מוקרת
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
היי חברים, ת'געגעעעעתי ;D תקופת עבודה ממושכת מנעה ממני גישה למקלדת ולמסך. בכל אופן רציתי לשתף אתכם בכמה תמונות חביבות מטיול לקסריה, בקרוב אשתדל לעבוד על פאן אומנותי יותר בצילום וכשזה יקרה אני מבטיח לשתף. נתחיל בתמונות: [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמה קטנה ככל שתיהיה , אבל תיהיה על סוללות AA כי אני צריך אותה לטיולים. זמן תגובה מהיר שלא תיהיה עדינה מידיי , בכל זאת היא לטיולים. אין לי צורך שהיא תיהיה 7 מגה פיקסל , אפילו 5 יספק אותי מאוד אין לי בעיה שהיא תיהיה אוטומטית לחלוטין , אני לא מתכוון לשחק עם כל האפשרויות צילום חשבתי על A610\ A620 , אך ראיתי אותה והיא פשוט גדולה פיזית, אז היא ירדה לבנתיים מהפרק. ראיתי גם את Panasonic DMC LZ2 שהיא מתאימה מה יש לכם לומר עליה? טובה? איזה עוד מצלמות אתן חושבים שיתאימו לי ? התקציב הוא עד 1500 למצלמה תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלומות חברי הזון, בקרוב יוצאת אחותי לטיול ארוך זמן ביותר בדרום אמריקה, והיא רוצה מצלמה דיגטלית חביבה. כרגע יש לנו את הFinePix F31D(מצלמה מצויינת), אך היא משמשת את אחותי השנייה, ולכן יש לנו צורך במצלמה נוספת. "דרישות": א. זמן סוללה גבוה, כנראה שעדיף סוללות רגילות ולא נטענות, מטעמי נוחות בטיול ב. לא אכפת 8000 מגה פיקסל ולא 2.... שהתמונות יראו בסדר בגודל רגיל של תמונות, אף תמונה לא תהפוך לפוסטר ג. קטנה(יחסית, היא לא חייבת להיות מיניאטורית אך גם שלא תהיה ענקית) ד. התמונות לא יעברו אפילו פוטושופ קטן, כך שכל מיני תכונות "On PC" לא יעזרו לאף אחד תקציב: עד 1000 ש"ח, עדיף פחות(כלומר, אם יש מצלמה שעונה על הדרישות ב600 ש"ח אז שיהיה ב600... המטרה היא למצוא את המצלמה עם הכי הרבה Bang …
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות בקרוב (בארהב) מצלמת וידיו חדשה הדרישות שלי הם: הקלטה על זכרון פלאש (ללא קלטות) איכות HD 1080 אפשרות הקלטה גם ב60 וגם ב24 (פורמט קולנועי יותר) פריימים. ועדשה רחבה ככל שניתן (רוב המצלמות שראיתי מתחילות איפשהו ב40+ mm) מייצב תמונה ושימושיות באור חלש גם חשוב. מחיר עד 1300$ תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 805 צפיות
-
-
היי, המצלמה האחרונה שקניתי הייתה ב2001... Olympus 2MP מאחר והיא איטית, והתמונות "לא משהו" (בלשון המעטה...) אני רוצה להחליף אותה למשהו חדש יותר. תקציב: 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה אם זה באמת שווה את זה. צריכה להיות: - בעלת זמן תגובה מהיר - עדיף קטנה יחסית - מוציאה תמונות טובות גם על מצב אוטומטי(בשביל ההורים) - עדשה רחבה יחסית(הזום המקסימלי לא כל כך מטריד) - בעלת יכולת וידאו תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
-
איזה הגדרות צריך לקבוע למצלמה כדי שיצאו תמונות כלשהן (לפי מה שידוע לי צריך חפישה ארוכה)?
-
- 4 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן מצלמת רשת microsoft vx 6000 בעלת 5 מגה פיקסל לתמונה. צילמתי איתה תמונה של 5 מגה פיקסל, אבל למרות זאת איכות התמונה הייתה סבירה ולא מאוד טובה כמו שציפיתי. השאלה שלי היא איזה פרמטר מציין את איכות התמונה במצלמות השונות? הבנתי שמגה פיקסל זה סכום כל הפיקסלים בתמונה. מגה פיקסל אחד שווה למליון פיקסלים בקירוב. בחמש מגה פיקסל כמו במצלמת רשת שלי יש חמישה מליון פקסלים לתמונה. אז למה התמונה לא הייתה באיכות גבוהה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
שלום חברים, נתכנסו כאן היום על מנת לדון במצבו של איש, שלהפתעתו הרבה מצב הבנק שלו גמיש, על מנת שלא כהרגלו יעשה מעשה מביש, פונה הוא לעזרתכם ביודעו כי לא תשאירהו אדיש, מצלמה רבותי - זאת מכם הוא יריש ותודה רבה לכולם הוא יקדיש. אאמ, כן, כפי שודאי כבר הצלחתם להבין - פתאום יש לי כסף, ועכשיו אני צריך את עזרתכם בשביל לבזבז אותו אבדה מצלמה : דיגיטלית, עם מינימום 5 MP, מתאימה גם לצילומי טבע וגם לקלואסאפ, רצוי כזו שניתן להסתובב איתה מבלי לשכור סבל וגם שתהיה יפה לעין (כי פוזה זאת המודה רבותי) פרס אין אבל מילות תודה למוצא הישר בהחלט יש! תודה מראש, מקס. וברצינות, כפי שמודגש במאמר הפופוליסטי הזה של נטוויז'יון אני מחפש מצלמה מ"ברנד", כזו שיש לה תמיכה…
-
- 8 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם- שאלה לי אליכם: כיצד עובד מנגנון הפוקוס במצלמות הקומפקטיות ובמצלמות הרפלקס הדיגיטליות? אני לא מבין איך עובדת האופטיקה שמאחורי העניין. תודה מראש לעונים.
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום רב! קניתי מצלמה Olympus C-770 Ultra Zoom מצלמה מצויינת בכל אספקט שלה ודיי הופתעתי לראות שהיא מצלמת וידאו ברמה כזו [ למעשה המצלמה עדיין לא הגיע ליידיי אלא ראיתי תמונות וסרטים שאחרים עשו איתה] השאלה שלי היא : האם מישהו יכול להסביר לי בצורה עיניינת ומפורטת את ההבדלים בין הוידאו שלה [ היא דוגמת ןוידאו בשני פורמטים עיקריים QuickTime ב15 fps וMpeG4 ב30 fps ללא הגבלה] לבין נגני וידאו יעודיים כמו נניח SONY DCR HC32E ? אני חושב שגם הסוני דוגמת ב30 fps אני מניח שהיא עושה את זה ברמה של 640*480 גם ואולי יותר אבל מה ההבדל בין שני הדגימות למרות שהם ניראים אותו דבר על הנייר, האם יש הבדל כי ראיתי שאיכות ה QuickTime טובה בהרבה מMpeG 4 , ואם זה אותה רמה של צילום מדוע למעשה קונים בכלל …
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
מכירים דבר כזה? אני מחפש תוכנה שתחפש לי תמונות שלי על המחשב על פי צבע ששולט בתמונה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
מצלמת כיס, דיגיטלית, איכותית יחסית, לפחות 8 מגהפיקסל (צריך תמונות יחסית גדולות). אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב של 700 שח אני אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שמעתי שיש כמה מצלמות נסבלות בתחום הזה,אני מחפש משהו דיי איכותי ולא מצלמת 6 מגה פיקסל ב-400 שקל חחח. משהו שיכל להפתיע זה לתמונות משפחתיות וכ'ו תודה מראש (500 שקל )
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-