עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. http://www.buydig.com/shop/product.aspx?sku=SAKBP007CL http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16830998135 ההבדל שבגללו אני מתלבט הוא עוד 20$ כמו שזה נראה היקרה יותר היא כנראה יעודית והזולה יותר ככל הנראה אוניברסלית האם זה נכון? ומה ההשלכות של זה אם זה נכון? אשמח לעזרה ממישהו שמבין קצת. כדי לעזור לי לקנות בטריה ל TZ3 שלי . תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  2. Started by Ruya,

אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  3. Started by bommer,

שלום לכולם חזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E. העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה. הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט. איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...

4. Started by Kenny,

ירדתי למטה עם הכלב.. החלטתי לעשות נסיון קטן.. זה מה שיצא נראה לי שהתמונה במקור יצאה טוב יותר ושניסיתי לערוך הרסתי אותה עריכה : כן כן.. אני יודע שחסרה קצת חדות.. הנחתי את המצלמה על אבן שעשיתי את שלושת החשיפות :פ

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  5. אז ככה, קניתי לא מזמן מצלמת רשת microsoft vx 6000 בעלת 5 מגה פיקסל לתמונה. צילמתי איתה תמונה של 5 מגה פיקסל, אבל למרות זאת איכות התמונה הייתה סבירה ולא מאוד טובה כמו שציפיתי. השאלה שלי היא איזה פרמטר מציין את איכות התמונה במצלמות השונות? הבנתי שמגה פיקסל זה סכום כל הפיקסלים בתמונה. מגה פיקסל אחד שווה למליון פיקסלים בקירוב. בחמש מגה פיקסל כמו במצלמת רשת שלי יש חמישה מליון פקסלים לתמונה. אז למה התמונה לא הייתה באיכות גבוהה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  6. Started by KoM,

משהו בבובה הזאת פשוט תפס אותי, אז בניתי לה סטודיו קטן... מי שמכיר את הדמות בוודאי יהנה מעט...

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  7. Started by ptyahoo,

החלטתי להשקיע כסף ולקנות מצלמה חדשה.. הייתי רוצה להתמקצע בתחום ובגלל זה חשוב לי לבחור מצלמה טובה מבין המצלמות שאנשים המליצו לי עליהן. אני לא כל כך יודעת מה המחירים של כל אחת.. אלא רק בערך.. אבל הטווח מחירים שאני מחפשת הוא בסביבות ה1500-2000.. כעיקרון אני מחפשת מצלמה שיש לה זום יחסית גדול, שאפשר לצלם בה וידאו באיכות טובה, שיהיו לה כל מיני אפשרויות (כמו למשל משהו שראיתי שיש בS5 IS- שאפשר לצלם את התמונה בשחור לבן ולבחור שרק צבע אחד יבלוט בתמונה.. וכל מיני דברים כאלה).. ובעצם מצלמה שתהייה כמה שיותר איכותית (בטווח מחירים הזה). מקווה שתוכלו לעזור לי.. זה האפשרויות שהוצעו לי (בינתיים רוב האנשים המליצו לי על האפשרות הראשונה, אבל לא כולם מבינים גדולים במצלמות אז החלטתי לבדוק א…

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  8. Started by nehmia,

למשהו יש המלצה טובה למצלמת אינטרנט ב 100-150 שח....אני צריך אותה לשיחות אינטרנט...

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  9. שלום רציתי לדעת איך אני מעביר את הסרט שצילמתי במסרטת וידיאו למחשב ומשם לצרוב אותו על דיסק dvd בתוכנה nero? יש לי מסרטה של sony ויש לי את הכבל

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  10. Started by DannyBoy1904,

מצאתי כמה תמונות שצילמתי לפניי שנה בערך, הביעו את דעתכם!

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  11. Started by ^pb^,

אני משתמש במצלמת וידאו Canon HV20, אך למרות שמדובר במצלמת וידאו ולא מצלמת סטילס (למרות שיש אופציה כזאת), אני משוכנע שהאופטיקה עובדת באותה המידה. על העדשה שלי רשום 6.1-61mm 1:1.8 o43 CANON HD LENS הo הזה הוא למעשה עם קו באמצע... מה זה בעצם 6.1mm? לא הבנתי איך הגיוני שזה כ"כ קרוב, הרי בכל הפורום אתם מדברים על מספרים כמו 32mm ו28mm... מה אומר ה1:1.8? והo43? האם העדשה הזאת נחשבת איכותית? ואם אני קונה עדשה נוספת שהיא 1.7x, מה זה אומר בעצם? שטווח המרחק מוקד גדל ב70%? תודה רבה לכולם על העזרה.

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  12. Started by Wolf-Net,

[br] זה הקישור לתמונה אם זה לא עובד: http://img262.imageshack.us/img262/3559/dscn01125or.jpg פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 22:48:29 בקרוב עוד תמונות מבחוץ לבנתיים....

13. Started by adiras,

קניתי בכל התקציב שלי מצלמה של מינולטה Z500 . לאחר שהתחלתי לצלם, נוכחתי לדעת כי היא מצלמת מקסימום 13 תמונות בפעם. אין ברירה וצריך לחסוך כעת לכרטיס זכרון. בתקציב המצומצם שיש לי ובהתחשב בכך שאני צריך מכסימום 50-100 תמונות לפעם איזה כרטיס זכרון מומלץ לי לקנות ? המצלמה עצמה מסוגלת לקלוט כרטיסים מסוג SD או MEMORY משהו, האם יש הבדלים בין שניהם ומהן ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  14. שמעתי שיש כמה מצלמות נסבלות בתחום הזה,אני מחפש משהו דיי איכותי ולא מצלמת 6 מגה פיקסל ב-400 שקל חחח. משהו שיכל להפתיע זה לתמונות משפחתיות וכ'ו תודה מראש (500 שקל )

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  15. שווה את ההשקעה ?

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  16. מכה בעדשה השאירה נתז בגודל עשירית מילימטר. לצערי ברזולוציה נמוכה אפשר לראות פגיעה בצילום, כמו כן כשיש מקור אור אל העדשה יש סינוור בנקודה הזו. זה דיי במרכז. מה עושים ? מישהו מכיר מעבדות טובות בדרום ? מישהו יודע כמה דבר כזה עשוי לעלות ?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  17. Started by bluemail,

הכוונה לזיכרון

• 5 תגובות
    • 818 צפיות
  18. Started by D-M-X,

http://www.geekstuff4u.com/specialorders.php

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by simla101,

הרממ הרממ הרממ השאלה בכותרת בהתחשב בעובדה שזו מצלמה משפחתית חביבה ולא יותר

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, ת'געגעעעעתי ;D תקופת עבודה ממושכת מנעה ממני גישה למקלדת ולמסך. בכל אופן רציתי לשתף אתכם בכמה תמונות חביבות מטיול לקסריה, בקרוב אשתדל לעבוד על פאן אומנותי יותר בצילום וכשזה יקרה אני מבטיח לשתף. נתחיל בתמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by R0tem1,

המצלמה היא קנון 5D טווח בסביבות ה24-105 (עדיפות לצד הצר) חובה מB&H בסביבות ה400$ תודה

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  22. Started by OFF-RoaD,

יש באופק דגם חדש של פוגי, מסדרת 6000 או 9000, שישלב את תכונות שתי המצלמות הללו? המצלמה האולטימטיבית לטעמי (אם נשכח את עניין הגודל) היא ה9100 (תושבת פלאש, EVA, CF, וכו') עם החיישן הנפלא של פוגי שמופיע ב6000, ורציתי לדעת לפני שאני קונה (כן, זה לוקח המון זמן, בעיות עם האוטו שנכנסוות בהוצאות) אם דגם כזה צפוי מתישהו בקרוב כדי שאדע לחכות לו. עודד.

• 10 תגובות
    • 817 צפיות
  23. 1000 ש"ח נטו למצלמה או 1200 עם כרטיס זיכרון 512-2048 אני חייב שיהיה זום אופטי [X3 אידיאלי בשבילי] אני לא צלם או משהו אני צריך רק point&shoot אבל שתהיה איכות טובה לתמונות שייצאו כמה שיותר קומפקטית, כמה שיותר קטנה ודקה, ככה יותר טוב. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by payback,

* הערות לשיפור ולשימור. * מי שיכול לעזור לי למצוא פונט עברי יפה או מברשת בפוטושופ (איך שזה לא נקרא) שישים בדיון הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  25. Started by chmmr,

שלום, אחותי ביקשה המלצה למצלמה וכאן יהיה מקום טוב להתחיל, הדרישות : 1. עד 500 שקל (ללא כרטיס הזכרון) בלי חריגה. 2. תמונה באיכות סבירה, כמובן שאי אפשר לדרוש יותר מדי ממצלמה ב 500 שקל אבל המצלמה מיודעת לשימוש בסיסי ולא לנופים של ניו-זילנד... 3. אחריות לתקופה ממושכת (אם אפשר 3 שנים אבל נסתפק גם בפחות). תודה.

דיונים חדשים בפורומים