צילום דיגיטלי
פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם
7,250 דיונים בפורום זה
-
אז ככה, קניתי לא מזמן מצלמת רשת microsoft vx 6000 בעלת 5 מגה פיקסל לתמונה. צילמתי איתה תמונה של 5 מגה פיקסל, אבל למרות זאת איכות התמונה הייתה סבירה ולא מאוד טובה כמו שציפיתי. השאלה שלי היא איזה פרמטר מציין את איכות התמונה במצלמות השונות? הבנתי שמגה פיקסל זה סכום כל הפיקסלים בתמונה. מגה פיקסל אחד שווה למליון פיקסלים בקירוב. בחמש מגה פיקסל כמו במצלמת רשת שלי יש חמישה מליון פקסלים לתמונה. אז למה התמונה לא הייתה באיכות גבוהה? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, מכיוון אינני רוצה שיילקחו תמונות מאלבום התמונות שלי רציתי לדעת באיזה אתר אפשר להשתמש בו להעלאת תמונות אבל כך שאפשר רק להסתכל עליהן ולא לעשות עליהם "Sava As...". וכמובן שהאתר ייראה את התמונות באיכות האמיתית שלו. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין כמעט שום דבר בצילום. קראתי מדריכים שונים וכל מה שהבנתי זה שאני מעדיף HDD. חשוב לי שאיכות הצילום תהיה טובה, ושהעברת הקבצים למחשב תהיה נוחה. אשמח לקרוא הצעותיכם.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
Hey guys, I want to buy a new digital video camera and the budget is 800 to 1000 dollars I want it to have a big display and a good resolution Its uses will be for normal and non professional filming. thanks :xyxthumbs: BTW: Have you heard about the DCR-SR62 of Sony?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני צריך מצלמה פחות או יותר פשוטה לצלם בעיקר אנשים אבל אם יתחשק אני גם יעשה תמונות נוף וכו... חשוב מאוד שתיהיה מהירה, הכוונה שאם אני אראה אירוע מסויים שנמשך זמן קצר אני אוכל להספיק לצלם אותו ! לא כזה אכפת לי שתיהיה כבדה אבל לא יותר מידי,גודל לא כזה אכפת לי אבל שוב לא ענקית,זום צריך שיהיה טוב אבל בלי להיסחף לצורך השוואה הזום של ה S2 הוא מספיק ויותר בשבילי. גם דיי חשוב שלא תיהיה מכוערת (כמו ה- A610 !). התקציב כולל נרתיק ( לא חייב ) זכרון (ניראה לי 512 יספיק אבל עדיף ג'יגה) ואולי גם חצובה טובה. יש אפשרות לגמישות בתקציב אבל לא יותר מידי... תודע רבע !!
-
- 9 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הבנתי שהפוקוס בd80 פועל גם מתןך העדשה הבנתי נכון?. בגדול אני מחפש רפלקסית דיגיטית של ניקון עד 5000 שח. אם יש הצאות אני ישמח תודה
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם, בקרוב (שבוע הבא) אני טס לדרום אמריקה,לתקופה די ארוכה. אבקש את עזרתכם הדחופה בהמלצה לקניית מצלמה במחיר של 1100 ש"ח פחות או יותר. אני צריך ISO טוב שבשעות ערב ובמצבי תאורה קשים התמונות יצאו טוב ,אם אפשר עדשה רחבה הרי זה מבורך,וזמן סוללה ארוך..וכמובן שתיהיה קומפקטית אודה על תגובה מהירה!
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שני המצלמות הם: Nikon CoolPix3200 Canon A400 את שני המצלמות כבר ראיתי בחנות, את הניקון אהבתי יותר בגלל המימדים שלה לעומת הקאנון אבל חשוב לי לדעת מי מביניהם מצלם יותר טוב. יותר עשיר מבחינת אפקטים וזום אופטי. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם! בראשותי מצלמה של קאנון A70, כאשר אני מצלם עצמים כהים במצב אוטומטי, לרוב העצם המתקבל חסר פחרוט ( כתם שחור ). באיזה מצב אני צריך להשתמש ועם אילו הגדרות כדי שזה לא יקרה. מצורפת תמונה לדוגמה. בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, ברשותי Canon A80 העדשה שלה כבר דיי התלכלכה. האם יש איזה משהו שאני יכול לקנות בשביל לנקות את העדשה, או שכבר יותר שווה לי לשלם לאיזו חנות צילום שתעשה בשבילי את זה? אני קצת מפחד לשרוט את העדשה. תודה!
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש מצלמה שתהיה כמה שיותר וורסיטלית, גודל הוא נתון דיי מישני, יותר חשוב הפונקציונליות! שתיהיה עדשה רחבה, יכולת סבירה פלוס בצילום בתנאי תאורה בעייתים, וגם שיהיו בה אפשרויות ידיניות, כדי שהוכל ללמוד לתפעל אותה. ועוד שאלה איך הפוג'י F40 ביחס לF31?
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
בקרוב אהיה נוכח בטקס סיום קורס טיס ואני רוצה לצלם את המטס , יש לי PANTEX ZX-50 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג תוצאות טובות יותר בצילום בתנאים שישררו עם מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ-1500+ ש"ח ואם כן מה מומלץ בהתאם לתנאי הצילום (צילום עצמים מהירים ורחוקים אני מניח)
-
- 10 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שמעתי שיש כמה מצלמות נסבלות בתחום הזה,אני מחפש משהו דיי איכותי ולא מצלמת 6 מגה פיקסל ב-400 שקל חחח. משהו שיכל להפתיע זה לתמונות משפחתיות וכ'ו תודה מראש (500 שקל )
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
החלטתי להשקיע כסף ולקנות מצלמה חדשה.. הייתי רוצה להתמקצע בתחום ובגלל זה חשוב לי לבחור מצלמה טובה מבין המצלמות שאנשים המליצו לי עליהן. אני לא כל כך יודעת מה המחירים של כל אחת.. אלא רק בערך.. אבל הטווח מחירים שאני מחפשת הוא בסביבות ה1500-2000.. כעיקרון אני מחפשת מצלמה שיש לה זום יחסית גדול, שאפשר לצלם בה וידאו באיכות טובה, שיהיו לה כל מיני אפשרויות (כמו למשל משהו שראיתי שיש בS5 IS- שאפשר לצלם את התמונה בשחור לבן ולבחור שרק צבע אחד יבלוט בתמונה.. וכל מיני דברים כאלה).. ובעצם מצלמה שתהייה כמה שיותר איכותית (בטווח מחירים הזה). מקווה שתוכלו לעזור לי.. זה האפשרויות שהוצעו לי (בינתיים רוב האנשים המליצו לי על האפשרות הראשונה, אבל לא כולם מבינים גדולים במצלמות אז החלטתי לבדוק א…
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
הרממ הרממ הרממ השאלה בכותרת בהתחשב בעובדה שזו מצלמה משפחתית חביבה ולא יותר
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
סט תמונות מקנדה...(בגלל זה לא הגבתי המון זמן בפורומים...) התמונות לא עברו שום עריכה בגלל שרק היום בבוקר נחתתי..מי שרוצה לערוך מוזמן.. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום לכולם, מראש אקדים ואומר שההבנה שלי במצלמות לוקה בחסר ולכן אני מתנצלת אם אני פותחת נושא שכבר קיים, אך מהשיטוט שלי בפורום לא כל כך הצלחתי לקבל תשובה קונקרטית. אז לשאלון- מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני טסה לתקופה של 3 חודשים במרכז אמריקה. זה אומר שאני צריכה לקחת בחשבון כמות גדולה של כרטיסי זיכרון, אבל לא להשתולל יותר מידיי עם מחיר המצלמה, שכן הסיכוי לגניבות די גדול. אני מתכוונת להשקיע מחיר שפוי, עד 1500 אם זה ריאלי. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, מסיבות, חופים [חשוב שתהיה מצלמה עמידה שלא תהרס מקצת גשם/חול] וצילום פנים מן הסתם.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אין לי מושג.…
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מצאתי כמה תמונות שצילמתי לפניי שנה בערך, הביעו את דעתכם!
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
[br] זה הקישור לתמונה אם זה לא עובד: http://img262.imageshack.us/img262/3559/dscn01125or.jpg פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 22:48:29 בקרוב עוד תמונות מבחוץ לבנתיים....
-
- 8 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מצלמת כיס, דיגיטלית, איכותית יחסית, לפחות 8 מגהפיקסל (צריך תמונות יחסית גדולות). אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב של 700 שח אני אשמח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, אחותי ביקשה המלצה למצלמה וכאן יהיה מקום טוב להתחיל, הדרישות : 1. עד 500 שקל (ללא כרטיס הזכרון) בלי חריגה. 2. תמונה באיכות סבירה, כמובן שאי אפשר לדרוש יותר מדי ממצלמה ב 500 שקל אבל המצלמה מיודעת לשימוש בסיסי ולא לנופים של ניו-זילנד... 3. אחריות לתקופה ממושכת (אם אפשר 3 שנים אבל נסתפק גם בפחות). תודה.
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
-
אהלן, אנא עזרו לי בהתלבטויות... חבר ביקש המלצה ואני לא ממש בטוח... לי יש FZ7 שאני מאוד מרוצה ממנה למרות שלמדתי לזהות את החסרונות... לענייננו... סביבות 1K, לא גדולה במיוחד, עדיף זום אופטי מעל X3 וחובה עיינית. עדיף עם IS מתלבט בעיקר בין קאנון 570, 710, 800 פנסוניק LZ7, TZ1? יש הצעות נוספות או כיוון אחר? דבר נוסף, שווה לקנות בארה"ב? שווה לקנות בחנות ללא האחריות של קאראט? תודה
-
- 4 תגובות
- 789 צפיות
-