עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by roisg,

שלום, אשמח לשמוע אם למישהו מכיר או מחזיק בידיו את המצלמה החדשה של סוני TX7. אשמח לחוות דעת. עניין נוסף - למישהו יש ניסיו ןעם רכישת ביטוח למצלמות מחו"ל באמצעות MACK? תודה

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  2. שלום אני מחפש לקנות בקרוב (בארהב) מצלמת וידיו חדשה הדרישות שלי הם: הקלטה על זכרון פלאש (ללא קלטות) איכות HD 1080 אפשרות הקלטה גם ב60 וגם ב24 (פורמט קולנועי יותר) פריימים. ועדשה רחבה ככל שניתן (רוב המצלמות שראיתי מתחילות איפשהו ב40+ mm) מייצב תמונה ושימושיות באור חלש גם חשוב. מחיר עד 1300$ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  3. בקרוב אהיה נוכח בטקס סיום קורס טיס ואני רוצה לצלם את המטס , יש לי PANTEX ZX-50 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להשיג תוצאות טובות יותר בצילום בתנאים שישררו עם מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ-1500+ ש"ח ואם כן מה מומלץ בהתאם לתנאי הצילום (צילום עצמים מהירים ורחוקים אני מניח)

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  4. Started by D-M-X,

איזה הגדרות צריך לקבוע למצלמה כדי שיצאו תמונות כלשהן (לפי מה שידוע לי צריך חפישה ארוכה)?

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  5. Started by fungiman,

בתור מי שמתארח מדי פעם בפורום זה, מצאתי שיחסית לפורומים אחרים בתחום (אהם) הצילום האווירה פה נינוחה יותר (לרוב), ביקורתית פחות (לרוב) ומזמינה יותר לסקטורים רחבים יותר של האוכלוסיה. יחד עם הזאת הדיונים פה ברובם סבים סביב הטכנולוגיה של הצילום ופחות סביב הטכניקה, שלא לדבר האומנות והאסטטיקה שבתחום. הצעתי היא להתחיל מנהג של סדנא פתוחה בנושאים וטכניקות שונות בצילום. הרעיון הוא שבכל פעם יפתח דיון שיעלה נושא ו/או טכניקה מסוימים, המשתתפים יעלו במשך התקופה שהדיון יהיה פעיל (מס' שבועות) את האינטרפטציה שלהם לעניין זה בתוספת דיון מילולי קטן. החברים האחרים יוכלו לתת את הפידבק (מחזק או מתקן) שלהם לכל תמונה וכמובן ללמוד ממנה. נושאי הדיון צריכים להיות נגישים לקהל רחב ביותר ולהתאים הן לבעלי…

• 4 תגובות
    • 821 צפיות
  6. Started by xena,

שלום, אני מחפש מצלמת וידיאו בתקציב של עד 2000 ש"ח לשימושים ביתיים. עדיפות ראשונה: וידיאו, אך הייתי רוצה שהיא תהיה גם מצלמת סטילס שיכולה לצלם תמונות באיכות גבוהה. אם צריך לחרוג מהתקציב למען קפיצה רצינית באיכות, אשמח לשמוע על כך.

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  7. תגידו זה נכון שהזיכרונות של קינגסטון יותר אמינים משל סאן דיסק?

• 2 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by Koss,

לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...) החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה. אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע. כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510 התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט. ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630. מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  9. Started by MYST,

רק לפני הכול רציתי להגיד שהתמונות עברו טיפול קוסמטי קל <מאוד> בפוטושופ : העדשה של ה398 למרות הצריבה בו היא של 0.3 מגה פיקסל התמונות מצולמות ללא זום והגדרות צבע מלאות עם הגדרות שלאור פלורסנטי וללא פלאש < אין צורך הטווח שלו עד מטר בערך>

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  10. Started by n.L,

שלום לכולם! אתמול נכנסתי לפורום הזה ופתאום זה נראה לי מעניין אז לקחתי את המצלמה שלי ויצאתי לנסות ולצלם כל מיני דברים במצב מאקרו. עכשיו קודם כל יש לי שאלה: יש לי מצלמת olympus c460 ורציתי לדעת אם מישהו מכם יודע איך אני יכול לכוון את התריס ומהירות הצמצם? והנה תמונת מאקרו שצילמתי וערכתי קצת: (פעם ראשונה שלי תנו חוות דעת) ועוד תמונה נחמדה שצילמתי מזמן:

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  11. Started by shlomishlomi,

השאלה בכותרת וגם המצלמה שווה 1000 ש"ח??

12. אני מחפש מצלמה קטנה ככל שתיהיה , אבל תיהיה על סוללות AA כי אני צריך אותה לטיולים. זמן תגובה מהיר שלא תיהיה עדינה מידיי , בכל זאת היא לטיולים. אין לי צורך שהיא תיהיה 7 מגה פיקסל , אפילו 5 יספק אותי מאוד אין לי בעיה שהיא תיהיה אוטומטית לחלוטין , אני לא מתכוון לשחק עם כל האפשרויות צילום חשבתי על A610\ A620 , אך ראיתי אותה והיא פשוט גדולה פיזית, אז היא ירדה לבנתיים מהפרק. ראיתי גם את Panasonic DMC LZ2 שהיא מתאימה מה יש לכם לומר עליה? טובה? איזה עוד מצלמות אתן חושבים שיתאימו לי ? התקציב הוא עד 1500 למצלמה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by BmsKlane,

המצלנה הזאת שירתה אותי שנים עד שלפני כחצי שנה הפסקתי להשתמש בה ולא נגהתי בה מאז , השבוע חבר ציין שהוא צריך מצלמה לטיול ואני אמרתי לו שיש לי מצלמה בשבילו , לאחר חיפוש קצר מצאתי את המצלמה וניסתי להשתמש בה וכלום המצלמה לא מגיבה אז החלפתי לבטריה שונה ועדין המצלמה לא פעלה אז אמרתי אולי הסוללות לא טובות וחיברתי את המטען ועדין כלום לא פועל חוץ מהמנורה של המטען , למישהוא יש אולי מושג מה לא בסדר במצלמה?

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  14. נו מה אתם אומרים .. הראשונה מהמרפסת שלי והשניה ... מחוף הים בקרית ים . .... התמונות יצאו בגדלים שונים כי פשוט כול פעם הקטנתי באחוזים שונים .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by ampo,

שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  16. חשבתי על אחת משלושת הבאות: Slik Pro 330DX Slik F630 Slik F740 Manfrotto 728B שכמובן העדיפות היא לעלות תועלת גבוהה ככל האפשר.

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  17. אז ככה, קניתי לא מזמן מצלמת רשת microsoft vx 6000 בעלת 5 מגה פיקסל לתמונה. צילמתי איתה תמונה של 5 מגה פיקסל, אבל למרות זאת איכות התמונה הייתה סבירה ולא מאוד טובה כמו שציפיתי. השאלה שלי היא איזה פרמטר מציין את איכות התמונה במצלמות השונות? הבנתי שמגה פיקסל זה סכום כל הפיקסלים בתמונה. מגה פיקסל אחד שווה למליון פיקסלים בקירוב. בחמש מגה פיקסל כמו במצלמת רשת שלי יש חמישה מליון פקסלים לתמונה. אז למה התמונה לא הייתה באיכות גבוהה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  18. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  19. אלף רציתי לדעת מה מהירות הכתיבה של המצלמה הזאת כי לא מצאתי באף מקום בית מהו הכרטיס שהכי "ינצל את מהירות הכתיבה של מצלמה זו" ומהם הפרשי הזמנים בין סוגי הזיכורנות השונים (מהירויות לא סוגים או חברות....)

• 5 תגובות
    • 820 צפיות
  20. Started by Stanly,

שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  21. Started by guyo,

הצלם אורי רוזנברג מציג את תערוכת ביכוריו המרשימה המגוונת, מלאת רבדים ואהבת האדמה, המציפה את קניון עזריאלי בצבעוניות רבה ומקצועית תרתי משמע. אורי מציג בתערוכה נגיעות של נוף של טבע, סביבה וחקלאות, כפי שהוא רואה אותה - בעיקר עם מבט על מה שהיה ואינו עוד. התערוכה תוצג במהלך כל חודש אפריל כולל במהלך חול המועד פסח בגלריית החלונות, בקומה ה - 3 בעזריאלי - מומלץ להגיע דווקא בשעות הערב ! הכניסה חינם בשעות הפעילות של הקניון הפתיחה הרישמית ב 07/04 ב 20:00 מצ"ב ההזמנה נ.ב. - קבלו ממני המלצה חמה ! http://www.guy-olami.com/Recomm.htm + מספר מילים של אורי על התערוכה http://www.guy-olami.com/Guest9/Text-DOF.jpg בכבוד רב גיא עולמי אוצר התערוכה ואוצר גלריית החלונות

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  22. Started by Cryptonite,

שלום,צילמתי עם מצלמה דיגיטלית דברים והם נמחקו,אבל אני רוצה לשחזר אותם (מתוך המצלמה) יש דרך כלשהי עם תוכנה או משהו לשחזר את הקבצים?? תודה יום טוב

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  23. Started by חננב,

חיפשתי ולא ממש מצאתי תשובות... מה האפשרויות הידניות של ה F20? יש לי אפשרות להשיג אחת כזאת במחיר טוב, אבל חוץ מאיכות התמונה, אני חושב שלא תהיה שום התקדמות מהניקון 3200 שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 819 צפיות
  24. Started by D-M-X,

יש לי RICOH R6 וביום בהיר אחד העדשה החליטה שהיא לא רוצה לצאת... לאן אפשר לפנות כדי לתקן את זה?

• 2 תגובות
    • 819 צפיות

דיונים חדשים בפורומים