עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by R0tem1,

המצלמה היא קנון 5D טווח בסביבות ה24-105 (עדיפות לצד הצר) חובה מB&H בסביבות ה400$ תודה

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by Chevy,

אמנם תיכננתי לצאת לצלם אבל בסוף הייתי עסוק בדברים אחרים כך שהסתפקתי במעט זיקוקים שהיו כקילומטר ממני בבי"ס יסודי אחד. כל התמונות צולמו ב- Canon A610 1/3sec F/4.1 ISO 50

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by A.Iniesta,

שני המצלמות הם: Nikon CoolPix3200 Canon A400 את שני המצלמות כבר ראיתי בחנות, את הניקון אהבתי יותר בגלל המימדים שלה לעומת הקאנון אבל חשוב לי לדעת מי מביניהם מצלם יותר טוב. יותר עשיר מבחינת אפקטים וזום אופטי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. Started by BmsKlane,

המצלנה הזאת שירתה אותי שנים עד שלפני כחצי שנה הפסקתי להשתמש בה ולא נגהתי בה מאז , השבוע חבר ציין שהוא צריך מצלמה לטיול ואני אמרתי לו שיש לי מצלמה בשבילו , לאחר חיפוש קצר מצאתי את המצלמה וניסתי להשתמש בה וכלום המצלמה לא מגיבה אז החלפתי לבטריה שונה ועדין המצלמה לא פעלה אז אמרתי אולי הסוללות לא טובות וחיברתי את המטען ועדין כלום לא פועל חוץ מהמנורה של המטען , למישהוא יש אולי מושג מה לא בסדר במצלמה?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  5. Started by OFF-RoaD,

יש באופק דגם חדש של פוגי, מסדרת 6000 או 9000, שישלב את תכונות שתי המצלמות הללו? המצלמה האולטימטיבית לטעמי (אם נשכח את עניין הגודל) היא ה9100 (תושבת פלאש, EVA, CF, וכו') עם החיישן הנפלא של פוגי שמופיע ב6000, ורציתי לדעת לפני שאני קונה (כן, זה לוקח המון זמן, בעיות עם האוטו שנכנסוות בהוצאות) אם דגם כזה צפוי מתישהו בקרוב כדי שאדע לחכות לו. עודד.

• 10 תגובות
    • 800 צפיות
  6. נו מה אתם אומרים .. הראשונה מהמרפסת שלי והשניה ... מחוף הים בקרית ים . .... התמונות יצאו בגדלים שונים כי פשוט כול פעם הקטנתי באחוזים שונים .... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  7. Started by payback,

* הערות לשיפור ולשימור. * מי שיכול לעזור לי למצוא פונט עברי יפה או מברשת בפוטושופ (איך שזה לא נקרא) שישים בדיון הזה. תודה.

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  8. יש לי שאלה בקשר למצלמה דיגיטלית: יש בה אפשרות לצלם גם גמו מצלמה רגילה כאילו לא על הזיכרון אלה על החוט הזה שקונים בחנויות (שכחתי איך קוראים לו =) נקרה לו סרט צילום בנתיים עד שיתקנו אותי) אם כן: אם אני מתכוון לצלם רוב הזמן רק על סרט הצילום אז עדיף לקחת דיגיטלית או רגילה? בנובע מהשאלה שלמעלה ^^ מישהוא יכול להמליץ לי על מצלמה בתקציב של עד 400-500 ש"ח? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 800 צפיות
  9. Started by R0tem1,

קראתי קצת על הנושא ואני רוצה לנסות לצלם בשיטה הזו. ראיתי שיש הרבה תוכנות שמעבדות את הקבצים האלה ואני לא מתכוון להתקין עכשיו את כולן ולהשוות בינהן... אולי יש כאן מישהו עם ניסיון שיכול להמליץ לי על תוכנה?? אני מתשתמש בפוג'י S9500 אם זה משנה משהו תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by bommer,

שלום לכולם חזרתי מתאילנד ויש לי 60 דקות של צילום במצלמת וידאו SONY DCRHC 46E. העברת את הסרט לקובץ של WMV בנפח של 3 ומשהו ג'יגה. הבעיה היא שהסרט יוצא מרוח וברמה שממש אי אפשר לראות את הסרט. איזה פורמט הכי מומלץ לעשות?מה יכולה להיות הסיבה...

11. Started by fungiman,

בתור מי שמתארח מדי פעם בפורום זה, מצאתי שיחסית לפורומים אחרים בתחום (אהם) הצילום האווירה פה נינוחה יותר (לרוב), ביקורתית פחות (לרוב) ומזמינה יותר לסקטורים רחבים יותר של האוכלוסיה. יחד עם הזאת הדיונים פה ברובם סבים סביב הטכנולוגיה של הצילום ופחות סביב הטכניקה, שלא לדבר האומנות והאסטטיקה שבתחום. הצעתי היא להתחיל מנהג של סדנא פתוחה בנושאים וטכניקות שונות בצילום. הרעיון הוא שבכל פעם יפתח דיון שיעלה נושא ו/או טכניקה מסוימים, המשתתפים יעלו במשך התקופה שהדיון יהיה פעיל (מס' שבועות) את האינטרפטציה שלהם לעניין זה בתוספת דיון מילולי קטן. החברים האחרים יוכלו לתת את הפידבק (מחזק או מתקן) שלהם לכל תמונה וכמובן ללמוד ממנה. נושאי הדיון צריכים להיות נגישים לקהל רחב ביותר ולהתאים הן לבעלי…

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  12. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, ת'געגעעעעתי ;D תקופת עבודה ממושכת מנעה ממני גישה למקלדת ולמסך. בכל אופן רציתי לשתף אתכם בכמה תמונות חביבות מטיול לקסריה, בקרוב אשתדל לעבוד על פאן אומנותי יותר בצילום וכשזה יקרה אני מבטיח לשתף. נתחיל בתמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 799 צפיות
  13. Started by Wolf-Net,

[br] זה הקישור לתמונה אם זה לא עובד: http://img262.imageshack.us/img262/3559/dscn01125or.jpg פורסם בתאריך: 23.01.2007 בשעה 22:48:29 בקרוב עוד תמונות מבחוץ לבנתיים....

14. שלום רב. אני מחפש מצלמה שתהיה כמה שיותר וורסיטלית, גודל הוא נתון דיי מישני, יותר חשוב הפונקציונליות! שתיהיה עדשה רחבה, יכולת סבירה פלוס בצילום בתנאי תאורה בעייתים, וגם שיהיו בה אפשרויות ידיניות, כדי שהוכל ללמוד לתפעל אותה. ועוד שאלה איך הפוג'י F40 ביחס לF31?

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  15. שמעתי שיש כמה מצלמות נסבלות בתחום הזה,אני מחפש משהו דיי איכותי ולא מצלמת 6 מגה פיקסל ב-400 שקל חחח. משהו שיכל להפתיע זה לתמונות משפחתיות וכ'ו תודה מראש (500 שקל )

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  16. שלום, מכיוון אינני רוצה שיילקחו תמונות מאלבום התמונות שלי רציתי לדעת באיזה אתר אפשר להשתמש בו להעלאת תמונות אבל כך שאפשר רק להסתכל עליהן ולא לעשות עליהם "Sava As...". וכמובן שהאתר ייראה את התמונות באיכות האמיתית שלו. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  17. Started by ALÞHA,

• 4 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by guyo,

הצלם אורי רוזנברג מציג את תערוכת ביכוריו המרשימה המגוונת, מלאת רבדים ואהבת האדמה, המציפה את קניון עזריאלי בצבעוניות רבה ומקצועית תרתי משמע. אורי מציג בתערוכה נגיעות של נוף של טבע, סביבה וחקלאות, כפי שהוא רואה אותה - בעיקר עם מבט על מה שהיה ואינו עוד. התערוכה תוצג במהלך כל חודש אפריל כולל במהלך חול המועד פסח בגלריית החלונות, בקומה ה - 3 בעזריאלי - מומלץ להגיע דווקא בשעות הערב ! הכניסה חינם בשעות הפעילות של הקניון הפתיחה הרישמית ב 07/04 ב 20:00 מצ"ב ההזמנה נ.ב. - קבלו ממני המלצה חמה ! http://www.guy-olami.com/Recomm.htm + מספר מילים של אורי על התערוכה http://www.guy-olami.com/Guest9/Text-DOF.jpg בכבוד רב גיא עולמי אוצר התערוכה ואוצר גלריית החלונות

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by ptyahoo,

החלטתי להשקיע כסף ולקנות מצלמה חדשה.. הייתי רוצה להתמקצע בתחום ובגלל זה חשוב לי לבחור מצלמה טובה מבין המצלמות שאנשים המליצו לי עליהן. אני לא כל כך יודעת מה המחירים של כל אחת.. אלא רק בערך.. אבל הטווח מחירים שאני מחפשת הוא בסביבות ה1500-2000.. כעיקרון אני מחפשת מצלמה שיש לה זום יחסית גדול, שאפשר לצלם בה וידאו באיכות טובה, שיהיו לה כל מיני אפשרויות (כמו למשל משהו שראיתי שיש בS5 IS- שאפשר לצלם את התמונה בשחור לבן ולבחור שרק צבע אחד יבלוט בתמונה.. וכל מיני דברים כאלה).. ובעצם מצלמה שתהייה כמה שיותר איכותית (בטווח מחירים הזה). מקווה שתוכלו לעזור לי.. זה האפשרויות שהוצעו לי (בינתיים רוב האנשים המליצו לי על האפשרות הראשונה, אבל לא כולם מבינים גדולים במצלמות אז החלטתי לבדוק א…

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. אני חיפשתי לתומי מצלמה דיגיטלית. והגעתי ל- www.internetshopworld.com המחירים באתר הזה זולים בחצי מהכי זול שמצאתי בארה"ב. א-ב-ל, הם דורשים מינימום הזמנה של 501 דולר. זה מריח רע, יכול להיות שהם אמיתיים? מישהו נכווה איתם? תודה, נ כתובת האתר שוב: www.internetshopworld.com

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  21. Started by Koss,

לאחר שהA510 האחרונה שלי נגנבה בבומבמלה :'( ?אני עדיין מתאבל עליה...) החלטתי שכדאי להמשיך הלאה ולמצוא לה מחליפה. אחרי ההיכרות שלי עם קנון, לא נראה לי שאני יתפשר על חברה אחרת אלא אם כן יש לכם משהו ממש מעניין להציע. כמו כן הדרישות שלי הן מצלמה למשתמש בנינוני, ידידותית, ושיהיו בה את הפונקציות של ה-A510 התקציב הוא 1000 שקל לא כולל כרטיס זכרון, אפשר לחרוג במעט. ההתלבטות שלי היא בין a620 ל a630. מה דעתכם ?

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  22. הבנתי שהפוקוס בd80 פועל גם מתןך העדשה הבנתי נכון?. בגדול אני מחפש רפלקסית דיגיטית של ניקון עד 5000 שח. אם יש הצאות אני ישמח תודה

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  23. Started by koba,

שלום לכולם, בקרוב (שבוע הבא) אני טס לדרום אמריקה,לתקופה די ארוכה. אבקש את עזרתכם הדחופה בהמלצה לקניית מצלמה במחיר של 1100 ש"ח פחות או יותר. אני צריך ISO טוב שבשעות ערב ובמצבי תאורה קשים התמונות יצאו טוב ,אם אפשר עדשה רחבה הרי זה מבורך,וזמן סוללה ארוך..וכמובן שתיהיה קומפקטית אודה על תגובה מהירה!

• 5 תגובות
    • 798 צפיות
  24. שלום לכולם, מראש אקדים ואומר שההבנה שלי במצלמות לוקה בחסר ולכן אני מתנצלת אם אני פותחת נושא שכבר קיים, אך מהשיטוט שלי בפורום לא כל כך הצלחתי לקבל תשובה קונקרטית. אז לשאלון- מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אני טסה לתקופה של 3 חודשים במרכז אמריקה. זה אומר שאני צריכה לקחת בחשבון כמות גדולה של כרטיסי זיכרון, אבל לא להשתולל יותר מידיי עם מחיר המצלמה, שכן הסיכוי לגניבות די גדול. אני מתכוונת להשקיע מחיר שפוי, עד 1500 אם זה ריאלי. אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? נופים, מסיבות, חופים [חשוב שתהיה מצלמה עמידה שלא תהרס מקצת גשם/חול] וצילום פנים מן הסתם.. האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? אין לי מושג.…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  25. Started by Tapeworm,

שלום לכולם- שאלה לי אליכם: כיצד עובד מנגנון הפוקוס במצלמות הקומפקטיות ובמצלמות הרפלקס הדיגיטליות? אני לא מבין איך עובדת האופטיקה שמאחורי העניין. תודה מראש לעונים.

• 5 תגובות
    • 798 צפיות

דיונים חדשים בפורומים