עבור לתוכן

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. שמעתי שיש כמה מצלמות נסבלות בתחום הזה,אני מחפש משהו דיי איכותי ולא מצלמת 6 מגה פיקסל ב-400 שקל חחח. משהו שיכל להפתיע זה לתמונות משפחתיות וכ'ו תודה מראש (500 שקל )

• 7 תגובות
    • 767 צפיות
  2. יש לי שאלה בקשר למצלמה דיגיטלית: יש בה אפשרות לצלם גם גמו מצלמה רגילה כאילו לא על הזיכרון אלה על החוט הזה שקונים בחנויות (שכחתי איך קוראים לו =) נקרה לו סרט צילום בנתיים עד שיתקנו אותי) אם כן: אם אני מתכוון לצלם רוב הזמן רק על סרט הצילום אז עדיף לקחת דיגיטלית או רגילה? בנובע מהשאלה שלמעלה ^^ מישהוא יכול להמליץ לי על מצלמה בתקציב של עד 400-500 ש"ח? תודה רבה

• 8 תגובות
    • 767 צפיות
  3. Started by NOSTREDAMUS,

היי חברים, ת'געגעעעעתי ;D תקופת עבודה ממושכת מנעה ממני גישה למקלדת ולמסך. בכל אופן רציתי לשתף אתכם בכמה תמונות חביבות מטיול לקסריה, בקרוב אשתדל לעבוד על פאן אומנותי יותר בצילום וכשזה יקרה אני מבטיח לשתף. נתחיל בתמונות: [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 767 צפיות
  4. שלום אני מחפש לקנות בקרוב (בארהב) מצלמת וידיו חדשה הדרישות שלי הם: הקלטה על זכרון פלאש (ללא קלטות) איכות HD 1080 אפשרות הקלטה גם ב60 וגם ב24 (פורמט קולנועי יותר) פריימים. ועדשה רחבה ככל שניתן (רוב המצלמות שראיתי מתחילות איפשהו ב40+ mm) מייצב תמונה ושימושיות באור חלש גם חשוב. מחיר עד 1300$ תודה רבה

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  5. מצלמת כיס, דיגיטלית, איכותית יחסית, לפחות 8 מגהפיקסל (צריך תמונות יחסית גדולות). אם אפשר בבקשה לא לחרוג מהתקציב של 700 שח אני אשמח. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  6. Started by A.Iniesta,

שני המצלמות הם: Nikon CoolPix3200 Canon A400 את שני המצלמות כבר ראיתי בחנות, את הניקון אהבתי יותר בגלל המימדים שלה לעומת הקאנון אבל חשוב לי לדעת מי מביניהם מצלם יותר טוב. יותר עשיר מבחינת אפקטים וזום אופטי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by yuvalkob,

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  8. Started by GLP,

עם איזה תוכנה אפשר להמיר את הוידאו כך שיהיה אפשר לראות אותו בDVD קורא pioneer 383 - divx?

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. היי חברה אני מחפש מצלמת וידאו דיגיטליות, ורציתי עזרה קצת בין החברות מה כדאי מה לא ואיזה פורמטים כדאי והאם בDV או בהארד דיסק וכו'...התקציב הוא מקסימום בסביבות ה5000 ש"ח. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  10. Started by D-M-X,

איזה הגדרות צריך לקבוע למצלמה כדי שיצאו תמונות כלשהן (לפי מה שידוע לי צריך חפישה ארוכה)?

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by tsuriel,

שלום רציתי שתעזרו לי לבחור את המצלמה הדיגיטלית הטובה ביותר לדעתכם במחיר של עד 800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  12. מחפש אתרים ללימוד טיפים טירקים ובכלל.... המצלמה שלי A60 וחוץ מלשים על אוטומט אני לא יודע כלום... ברור שניסיתי לשחק ועדיין לא הצלחתי להגיע לכלום... לדוגמא איך עושים פוקום על משהו מסויים והשאר מסביב כז מטושטש..? ועוד.... תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by גוגומגוג,

שלום לפני שנתיים כמעט קניתי מצלמה FinePix A 303 Zoom באופיס דיפו ב 1200 ש"ח האחריות הייתה לשנה . פתאום בזמן האחרון היא התחילה להבהב במצב צילום (כמו גלים כאלו שעולים ויורדים במסך) ולא במצב צפיה בתמונות או הגדרות למינהם. לפעמים זה בא ולפעמים זה הלך ובכמה ימים האחרונים המסך במצב צילום הפך מההבהוב הזה לשחור מלא (ניראה לי איזה בעיה עם העין שם) וזהו כאשר אני מצלם אני מקבל תמונות עם מסך שחור, בלי קשר למסך כי גם שאני מחבר את המצלמה למחשב ורואה את התמונות כל התמונות פשוט שחורות. מה אתם אומרים ? יש מצב לסדר את זה ? מה הבעיה ? קישור לעמוד המצלמה באתר פוג'י ישראל. http://www.fujifilm.co.il/site/showProductInfo.asp?product_Id=173 תודה! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, אני לא מבין כמעט שום דבר בצילום. קראתי מדריכים שונים וכל מה שהבנתי זה שאני מעדיף HDD. חשוב לי שאיכות הצילום תהיה טובה, ושהעברת הקבצים למחשב תהיה נוחה. אשמח לקרוא הצעותיכם.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by roisg,

שלום, אשמח לשמוע אם למישהו מכיר או מחזיק בידיו את המצלמה החדשה של סוני TX7. אשמח לחוות דעת. עניין נוסף - למישהו יש ניסיו ןעם רכישת ביטוח למצלמות מחו"ל באמצעות MACK? תודה

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  16. אני מחפש מצלמה קטנה ככל שתיהיה , אבל תיהיה על סוללות AA כי אני צריך אותה לטיולים. זמן תגובה מהיר שלא תיהיה עדינה מידיי , בכל זאת היא לטיולים. אין לי צורך שהיא תיהיה 7 מגה פיקסל , אפילו 5 יספק אותי מאוד אין לי בעיה שהיא תיהיה אוטומטית לחלוטין , אני לא מתכוון לשחק עם כל האפשרויות צילום חשבתי על A610\ A620 , אך ראיתי אותה והיא פשוט גדולה פיזית, אז היא ירדה לבנתיים מהפרק. ראיתי גם את Panasonic DMC LZ2 שהיא מתאימה מה יש לכם לומר עליה? טובה? איזה עוד מצלמות אתן חושבים שיתאימו לי ? התקציב הוא עד 1500 למצלמה תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  17. Started by bluemail,

הכוונה לזיכרון

• 5 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by Stanly,

שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by ALÞHA,

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by idofr,

היי שלום כולם הייתה לי קצת סבלנות היום אז עשיתי ניסיון קטן מהחלון של הבית בצילום HDR רציתי רק לשבוע את דעתם של המבינים בעיניין על הערות שלא קשורות לאובייקטים המצולמים אלא רק לטכניקה והתוצאה הסופית התמונה צלמה עם canon a720 מה שאני מניח שפגע באיכות התמונה די הרבה אבל הייי, זה מה יש חח תודה רבה על התגובות

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by DL,

שלום חברים, ה Canon A510 שלי הלכה לעולמה אז אני מחפש מצלמה קומפקטית חדשה שתחליף אותה, אני אשמח אם תוכלו לתת לי כמה אפשרויות כי הידע שלי בתחום הוא מצומצם מאוד ואני חייב לקנות את המצלמה עוד השבוע בגלל טיסה לחו"ל. תודה! שאלות הכרחיות מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? אלף מאתיים שקל כשאפשר לחרוג קצת אם זה שווה את זה אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? צילומים בטיולים בחוץ בחו"ל ובארץ וצילומים בסביבה ביתית האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). אולי אבל לא קריטי לי במיוחד האם יש לך נכונות לצלם באור חלש…

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  22. איך בכלל השוק של המצלמות האולטרה קומפקטיות כיום? יש כאלה ששוות משהו? ושהן באמת דקות? על כל פנים, אני מחפש לי מצלמה שתיהיה כמה שיותר דקה ונוחה בכיס (כמובן שעם מסך), שתשמש אותי בעיקר לתמונות "עם החבר'ה" במסיבות/פאבים או סתם בבתים. כרגע יש לי מצלמה יותר "רצינית" של פוג'י (עלתה לי ולאחותי מעל 2500 ש"ח), שכרגע אני לא זוכר את הדגם. איתה אני משתמש לטיולים, וצילומים רציניים יותר (אני צלם חובב, ואחותי משתמשת בה ללימודים שלה, וגם צלמת חובבנית). אבל אי אפשר לקחת אותה למסיבות, ולערבים עם החברים, כי ת'כלס היא מסורבלת מאוד. אז חשבתי לעצמי שאולי שווה סופסוף להסתכל לכיוון שוק המצלמות האולטרה קומפקטיות, בתקווה שכבר יש שם דגמים שבאמת יתנו לי את מה שאני צריך. הדרישות שלי הן: מחיר באיזור האל…

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  23. אנשים יש לכם אחלה אתר קראתי חלק מהמאמרים והביקורות הם עזרו לי להבין הרבה דברים..! כנראה אתר החומרה הכי טוב בעברית אני מעוניין לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 2000~ ש"ח ואני מבין מעט מאד בנושא אז אני צריך שתעזרו לי... תודה! חשוב לי שיהייה לה: זום אופטי לפחות X4 כרטיס זיכרון 256MB ואם אין לה שישאר לי כסף לקנות אחד והכי חשוב שתיכנס לכיס בלי בעייה שאני לא אצתרך להסתובב עם תיק בשבילה בדקתי קצת בעצמי ולפי מה שראתי המצלמה שהכי מתאימה לי היא הקאנון A620 אבל כמו שאמרתי אין לי יותר מדיי ידע בנושא... בקיצור על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  24. Started by adiras,

קניתי בכל התקציב שלי מצלמה של מינולטה Z500 . לאחר שהתחלתי לצלם, נוכחתי לדעת כי היא מצלמת מקסימום 13 תמונות בפעם. אין ברירה וצריך לחסוך כעת לכרטיס זכרון. בתקציב המצומצם שיש לי ובהתחשב בכך שאני צריך מכסימום 50-100 תמונות לפעם איזה כרטיס זכרון מומלץ לי לקנות ? המצלמה עצמה מסוגלת לקלוט כרטיסים מסוג SD או MEMORY משהו, האם יש הבדלים בין שניהם ומהן ?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  25. שלום רב. אני מחפש מצלמה שתהיה כמה שיותר וורסיטלית, גודל הוא נתון דיי מישני, יותר חשוב הפונקציונליות! שתיהיה עדשה רחבה, יכולת סבירה פלוס בצילום בתנאי תאורה בעייתים, וגם שיהיו בה אפשרויות ידיניות, כדי שהוכל ללמוד לתפעל אותה. ועוד שאלה איך הפוג'י F40 ביחס לF31?

• 3 תגובות
    • 764 צפיות

דיונים חדשים בפורומים