עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

צילום דיגיטלי

פורום העוסק בתחום המצלמות הדיגיטליות - שאלות, התלבטויות וכל הנוגע לציוד הנלווה לדיגיטלית שלכם

1. Started by adam_godin,

היום חיברתי עדשה לפנטקס K20D מדובר ב 35-70 מ1987(כן 21 שנה!!!) עם יכולות מקרו מפוקפקות קיבלתי אותה מחבר שקנה מצלמה ב 1990 ולא נגע בה מאז (פנטקס P30 ) הנה מעט תמונות....ה2 קרופ 100% [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 833 צפיות
  2. Started by MYST,

רק לפני הכול רציתי להגיד שהתמונות עברו טיפול קוסמטי קל <מאוד> בפוטושופ : העדשה של ה398 למרות הצריבה בו היא של 0.3 מגה פיקסל התמונות מצולמות ללא זום והגדרות צבע מלאות עם הגדרות שלאור פלורסנטי וללא פלאש < אין צורך הטווח שלו עד מטר בערך>

• 6 תגובות
    • 832 צפיות
  3. Started by Drazick,

חבר ואני היינו בירושלים. טיילנו בעיר העתיקה ובעיקר ברובע המוסלמי. חיפשנו את החומוס הכי טעים. בדרך נתקלתי בהמון מצבים לצילום. יצאה לי שלישייה של נשים, אני די אוהב אותה. סורגים של ייאוש פוג'י S5200 איזו 400 1/250 f3.2 חם היום ויהיה חם גם מחר... פוג'י S5200 איזו 400 1/220 f3.4 האור בקצה הכנסייה צולם בכנסיית הקבר. מקום שממש קשה לצלם בו בלי DSLR בגלל האיזו הגבוה הדרוש (גם חצובה תעזור אבל תשנה את הסיטואציה אולי). פוג'י S5200 איזו 400 1/4 f3.2 אשמח להערות, הארות וסתם שאלות :-)

• 3 תגובות
    • 832 צפיות
  4. שלום! אני מחפש מצלמה דיגיטלית טוב עד 2000 שקל עדיף פחות אני צריך שתהיה מהירה (זאת אומרת כשלוחצים על הכפתור של הצילום היא תצלם מהיר)זמן תגובה איכות תמונה טובה מאוד שתהיה קטנה ולא זוללת בטריות ונוחה לשימוש ושיראו במסך טוב גם באור יום חזק

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by shimon16,

שלום, אני ממש לא מבין במצלמות דיגיטליות אז אני צריך את עזרתכם מהי המצלמה הכי איכותית שאני יכול למצוא בסכום הזה? (700-800 ש"ח) תודה מראש לעוזרים

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by Ruya,

אהלן המצלמה המשפחתית שלנו נשברה (בשעה טובה) ואני מעוניין לקבל מכם המצלמה למצלמה דיגיטלית לטובת טיולים ואירועים משפחתיים משהו פשוט ואיכותי בסביבות 500 ש"ח מה התקציב הכולל למצלמה, סוללות וכרטיס זכרון? 500-600 ש"ח, 1-2GB אילו נושאים אתה מתכוון לצלם? באילו תנאי תאורה - בעיקר באור יום או גם בתנאי תאורה חלשים יותר? הכל האם אתה מתכוון לצלם באור חלש ללא פלאש? בדף הזה תוכל לקרוא על ההבדלים בין צילום ללא פלאש, צילום עם פלאש ישיר וצילום עם פלאש חיצוני (ישיר ומוקפץ). האם יש לך נכונות לצלם באור חלש עם חצובה? לידיעתך, חצובה הכרחית לצילום נופים ליליים. העלות של חצובה בסיסית נעה בין 200 ל-400 ש"ח, ושל חצובת שולחן בין 50 ל-150 ש"ח. לא האם יש לך נכונות לצלם עם פלאש חיצוני? לידיעת…

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  7. Started by D-M-X,

איזה הגדרות צריך לקבוע למצלמה כדי שיצאו תמונות כלשהן (לפי מה שידוע לי צריך חפישה ארוכה)?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  8. האמת אני לא יודע אם ה-post צריך להיות בחלק הזה של הפורום . לי זה ניראה הכי מתאים . מקסימום אחראי הפורום יעבירו . היות ומערכת הטלוויזיה במעגל סגור שאני מתכנן תהיה מבוססת על מחשב קיים (ולא על מחשב יעודי שמוקצה לשם כך ברוב העסקים בהם קיימות מערכות שכאלו) אני מוכן להשקיע בכרטיס dvr יותר יקר מהרגיל שיש לו יחידת DSP עצמאית משלו. (כלומר שהדחיסה של ערוצי הוידיאו נעשית באופן חומרתי באמצעות מעבד יעודי על גבי הכרטיס) כך שהעומס הסופי מוטל על כרטיס ה-dvr ולא על המעבד הראשי , ובצורה כזו ניתן להמשיך ולהשתמש במחשב לצרכים נוספים מבלי שזה יבוא על חשבונם. לא הצלחתי להבין אם בכרטיס ה-dvr שהלינק שלו מופיע מטה , יש או אין DSP . אני רוצה לשמוע את דעתכם ולקבל המלצות על כרטיסי dvr אחרים שי…

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  9. Started by Stanly,

שלום חברים, אני צריך עזרה בשמות של חברות לחצובות, ומידע על ספקים בארץ שיכולים למכור את מגוון מוצרי אותה החברה. לפי מעבר פה בפורום ראיתי: הדר סוכניות לצרכי צילום בע"מ, הוא יבואן רשמי של גיטזו http://www.hadarphoto.co.il אם תוכלו להוסיף לי מידע על חברות נוספות + ספקים בארץ זה יהיה מעולה! תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  10. Started by Cynicoren,

שלום, אני לא מבין כמעט שום דבר בצילום. קראתי מדריכים שונים וכל מה שהבנתי זה שאני מעדיף HDD. חשוב לי שאיכות הצילום תהיה טובה, ושהעברת הקבצים למחשב תהיה נוחה. אשמח לקרוא הצעותיכם.

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. היי אז כמו שאתם שמים לב במקום WALLPAPER חדש של הכלבה , שוב קיבלתי דיוקן עצמי. כמעט בכל צילום של פנים ובהתמקדות על העיניים, אני מקבל את ההשתקפות של עצמי או השתקפות של סביבת צילום שמציקה לי נורא. איך פותרים את זה? זה שאלה של זוויות צילום? לא חסרים צילומי דיוקן שבהם לא נראית השתקפות בעיני המצולם. אשמח לפתרונות תודה! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  12. Started by NOSTREDAMUS,

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  13. Started by Tapeworm,

זו לא תפיסת המאה, פשוט התלהבתי מזה שאפשר מיד לקלוט שזו מונית.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by כדורסלן,

קנון 630 Aאו A710?

15. Started by Kenny,

ירדתי למטה עם הכלב.. החלטתי לעשות נסיון קטן.. זה מה שיצא נראה לי שהתמונה במקור יצאה טוב יותר ושניסיתי לערוך הרסתי אותה עריכה : כן כן.. אני יודע שחסרה קצת חדות.. הנחתי את המצלמה על אבן שעשיתי את שלושת החשיפות :פ

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by roisg,

שלום, אשמח לשמוע אם למישהו מכיר או מחזיק בידיו את המצלמה החדשה של סוני TX7. אשמח לחוות דעת. עניין נוסף - למישהו יש ניסיו ןעם רכישת ביטוח למצלמות מחו"ל באמצעות MACK? תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  17. שלום, מכיוון אינני רוצה שיילקחו תמונות מאלבום התמונות שלי רציתי לדעת באיזה אתר אפשר להשתמש בו להעלאת תמונות אבל כך שאפשר רק להסתכל עליהן ולא לעשות עליהם "Sava As...". וכמובן שהאתר ייראה את התמונות באיכות האמיתית שלו. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  18. מכה בעדשה השאירה נתז בגודל עשירית מילימטר. לצערי ברזולוציה נמוכה אפשר לראות פגיעה בצילום, כמו כן כשיש מקור אור אל העדשה יש סינוור בנקודה הזו. זה דיי במרכז. מה עושים ? מישהו מכיר מעבדות טובות בדרום ? מישהו יודע כמה דבר כזה עשוי לעלות ?

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  19. Started by stingeR-,

: ועוד אחת

• 8 תגובות
    • 830 צפיות
  20. Started by tsuriel,

שלום רציתי שתעזרו לי לבחור את המצלמה הדיגיטלית הטובה ביותר לדעתכם במחיר של עד 800 ש"ח תודה

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  21. Started by PyroGhost,

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  22. Started by shlomishlomi,

השאלה בכותרת וגם המצלמה שווה 1000 ש"ח??

23. Started by A.Iniesta,

שני המצלמות הם: Nikon CoolPix3200 Canon A400 את שני המצלמות כבר ראיתי בחנות, את הניקון אהבתי יותר בגלל המימדים שלה לעומת הקאנון אבל חשוב לי לדעת מי מביניהם מצלם יותר טוב. יותר עשיר מבחינת אפקטים וזום אופטי. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  24. אז ככה, הכרטיס התחיל לכתוב לי פתאום CARD ERROR במצלמה, אז שמתי אותו בקורא כרטיסים ושם המחשב כתב שהכונן (הוא רואה אותו ככונן נייד) צריך אתחול.. ואני בלי לחשוב יותר מדי, כי לא היו לי תמונות על הכרטיס אישרתי את האתחול... ועכשיו המצלמה עדיין לא מזהה את הכרטיס, מה אפשר לעשות? (כרטיס של OLYMPUS) תודה ענקית לעוזרים

• 1 תגובה
    • 830 צפיות
  25. Started by ampo,

שלום לכם. יש לי כיום CANON S3 והיא בסדר בצילומי חוץ. צילומי בית או תאורה בעייתי אחרת - היא בעייתית. על מה תוכלו להמליץ? חלק נכבד מהצילומים הם צילומי בית - טווח של 10 מטר (כמובן ישנם גם צילומי חוץ אבל פחות). מינימום התעסקות עם פונקציות פנימיות מעבר לבורר המצבים על המצלמה. תקציב של 3500 פחות או יותר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים